Faddergalan

Ikväll från sveriges 4an kommer Fadderalan. Jag brukar tycka om att se på sådana galor, de får en att tänka efter hur jäkla bra men igentligen har det!

Jag menar tänk hur bra vi haft det. Om jag er på miin egen barndom,hur trygg den varit. För det första har jag fått bo i finland och inte behövt uppleva krig eller orligheter, haft det ekonomiskt bra, haft båda föräldrana närvarande under hela barndomen. Fått gå hos dagmamma, dagis och i skola utan några "men". Jag har fått mat på bordet varje dag, och fått ha en hobby som föräldrarna sponsorerar.

Medan ett barn Afrika, vaknar upp varje dag med rädsla om vad som kommer att ske, kommer de överlev dagen, bli våldtagna, rånade.. eller tvingas gifta sig med någon äkclig gubbe, bara för att trygga föräldranas framtid och deras egen, eller ingendera, bara tvingas. Att tvingas bära gevär som 7 åring, och leve i ständig oro och rädsla, det kan vi inte ens tänka oss hur det skulle vara.

Hur rättvist är nu det där? Därför är jag fortfarande glad över att jag gav ett litet bidrag till UNICEF förra veckan, och då jag får ett jobb skall jag lätt skaffa fadderbarn. Det behövs så lite pengar från oss i i-länderna för att göra skillnad!!

Hoppas ni också väljer att göra förändring för dessa barn!
XoXo
Annu

Den 27nde November 2009

Då skulle du ha fyllt 18 år, men nu blev det aldrig så. Det känns så orättvist. I morgon börjar sista perioden för vår del i gymnasiet, och jag kommer att uppleva känsla av att gå på den lektionen och inte se dig i klassnen.. Kommer att ha första bildtimmen utan dig. Det känns bara hemskt, hemsk orättvist!!

Du är saknad Emilia.


Om du var vaken skulle jag ge dig
allt det där jag aldrig ger dig.
Men du, jag ger dig min morgon,
jag ger dig min dag.


Håkan Hellström - Jag ger dig min morgon


Hunden människans bästa vän!

Det ligger nog faktiskt något i det. För jag minns det då jag hade den jobbigaste tiden i mitt liv (hittills), då var Ronja där och satte hvuudet i famnen när jag var liten, hon sov i mitt rum. Hon sover ännu idag i mitt rum på mornarna, hon kommer fortfarande och sätter huvudet i famnen då man är ledsen. Jag har aldrig behövt känna mig rädd när hon är i närheten, fast jag är mörkrädd känner jag mig hur säker som helst när Ronja är nära.

Men att få höra kommentaren "Jag tror det börjar vara färdigt för Ronja" gjorde att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna. Jag kan inte tänka mig komma hem, och hon inte skulle skälla eller komma lunkandes emot en. Eller inte behöva säga kommentaren till "hon är inte farlig fast hon käller, hon är bara som alla andra i familjen stor i käften, men hon skulle aldrig göra ngt" till nya bekantskaper som besöker hemmet. Det går bara inte! Klart jag tycker om Elvis, men Ronja är, och förblir number one.

Hoppas verkligen Ronja blir bättre, hon kan inte få tagas ifrån mig hon också! Inte nu!


Ronja älsklingen min

 


ADHD baby Elvis

 

 

 

XoXo

ledsna Annu


neeej

NU är jag rädd, Ronja är sjuk, hon bara spyr!! Har spytt ca 5 ggr nu på 15 min.. Hoppas det bara är tillfälligt!! ÄLSKADE RONJA!!!Regn, regn, REGN

Alltså snart åker jag in till stan för att köpa en gummbåt, fortsätter det regna såhär kommer jag ju behöva ro till skolan framöver! Tur att vi bor på en backe, så vi får i fortsättningen bo på en liten ö här.

Tänk i morgon är det 1a december, och jag måste erkänna jag är små besviken på mamma o pappa, för jag har alltid fått en choklad jukalender kring lillajul, men i år fick jag ingen. Jag tycker annars inte om choklad, men det är något speciellt med choklad kalendrarna! Jag nämnde iaf inget om besvikelsen för dem, eftersom jag tänkte de kanske överraskar mig? Men nä de gjorde de inte, de har glömt, BUHUUU!!! Och jag tänker inte köpa någon själv, för  det är ett så stor BIG NO-NO, det förstör hela grejen med julkalendrarna, de ska man överraskas med!! NEJ, jag hatar att bli stor!!!

Har ni en kalender i år? Fast ni är "stora" nu?Jag vill ha en!! :'(XoXo

Annu

Ny musik

Jag blev presenterad för en ny Lady Gaga låt i helgen. Först gillade jag den inte alls, tänkte vad är detta för skit. Men lyssna på den minst 3-4 ggr o ni kommer att gilla den massor!

 

 

XoXo

Annu


HEmma igen.

Har just kommit hem från my love. Fattar inte hur tiden alltid ska gå så fort då jag är med honom. Men nog om det! I morgon ska jag fixa lite skattekorts grejer så jag får mina 3 löner från de olika keikkorna jag gjort nu under hösten, ska sitta bra med lite pengar. Sen planerade jag också att jag ska spara pengar i helgen o skippa krogen o vara hemma o mysa i höstmörkret.

Så börjar sista perioden i gymnasiet nu på tisdag, känns helt underligt. Tänk absolut sista perioden, sen är gymnasiet bara ett minne.. Nja kanske inte riktigt. Ska i april göra ngt bild kurser i skolan, eftersom de alltid krockar med de obligatoriska o teoretiska kurserna, men annars e allt klart! :) Vi får se nu, det här ska bli skoj!


XoXo
Annu

Helt f*cking PERFECT

Så kan man lätt sammanfatta min lilla jul. Var om ringad av de jag tycker mest om. Vi drack, vi dansade, vi skrattade, och inget kunde stoppa oss från att ha en helt underbar lilla jul! Jag hade så jäkla kul att ajg var så otroligt dålig med att ta foton, så ska kolla på kameran nu vad jag har, kanske det kommer några foton upp senare? :)

Har ni haft en bra lilla jul?


XoXo
Annu

sitter hos my love

Han o Samppi "jämmar", jag ha fixat mig för festen ikväll.. kl. 6 blir jag hämtad o vi börjar.. eller jag har druckit lite glögg här o myst med kinamat *slurp*..


Här är på en 50-tals kräftskiva i somras. Jag fick lära mig bugg, haha, gick väl se sådär!


Men nu skall jag gå och vara sällskaplig, tror de antar jag fixar mig ännu! ;)XoXo
Annu

 


God morgon!

Sovit gott? Jag har sovit dunder bra, tills jag fick massa sjukt i magen, men har tagit värkmedicin nu så det är borta. Idag kmr jag inte hinna blogga, för jag skall nu hoppa in i duschen, sen packa väskan ,och efter det iväg till min lover boy o fira lite lillajul med honom nu på dagen, för ikväll ska jag iväg på lillajul fest till Hanna. Det ska bli super skoj, går alltid så galet till då vi e där, haha! Men kul är det alltid!

Men nu ska jag som sagt hoppa in i duschen, o börja göra mig klar, så inte hela dagen far iväg till att göra mig klar! :D Puss på er.Här är från förra veckan. Han vet sin plats i vårt förhållande, haha. Nå nä vi hjälptes nog lite åt.XoXo
Annu


haha

Annat kan jag väl inte säga om kvällens keikka. Den var väldigt underhållande, speciellt efter några timmar när alla från pojkar till gubbar fått i sig rätt mycke vin. Då började de ösa på med smicker till en, 2 grabbar i kanske 20-25 års ålder kom fram till mig o sa "jag har kollat in dig hela kvällen, du är bra vacker".. En annan man i ca 28-32 års ålder drog en blygsam raggnings replik när jag höll i 2 olika cidersorter. han skulle välja mellan, han sa "mä otan toi, se näyttää hyvältä, niinkun sä" haha. Sen fanns de en en anna  herreman på 40+ som utbringade en skål till hur vacker han tyckte jag var, haha, trodde jag skulle dö av skratt. Sen var han inte dålig med att berömma mig resten av kvällen heller o han sa det till honom som anställde mig också under kvällen, så det var ju bra, haha! Ungefär sådär höll hela kvällen på. JO, jag glömde det roligaste, det var en man som friade till mig, hahahaha! När jag sa jag var upptagen försökte han övertyga mig om att han skulle bli en bra man, o våra barns kulle bli så fina!!

Tolka mig rätt, jag tror inte jag är snyggast i världen, inte därför jag skrev detta. HAr aldrig varit med om en sådan här situation tidigare bara.. men tydligen tyckte de MYCKET fulla finnarna jag var "vacker" ikväll, fast iof, de säger ju att allt blir vackert då man är full. HAHA!

Nä nu värker fötterna så mycke att jag skulle kunna hugga av dem.. Nati nati! :)


Så här enkelt klädd kunde man tydlige se ut för att få de att hända ngt i de fulla finnarnas brallor!
XoXo
Annu

Lillajul

Så kommer troligen jag e ut i morgon på lillajul, + mina 10 cm klacksor eller 12cm, får se. Kan ännu hända jag sätter nå svarta strumpbyxor till ifall de blir köande in till krogen? Kan också hända jag skippar jackan. Haha, det kan också iof hända jag tar något helt annat. Vi får e i morgon. Men är inte kjolen grymt snygg?

Nej varför sitter jag här? MÅSTE skynda mig nu har bara 45 min på att göra mig klar.. OMG!!!

Önska mig lycka till!


XoXo
Annu

OOOh happy day!

Alltså idag har jag varit ett sådant energiknippe!! Haha, tror inte mr. T uppskattade när jag kom o hoppade på honom när han just vaknat, han uttryckte sig nämligen "skulle inte du vara min flickvän skulle jag ha dödat dig nu!" haha så antar jag hade tur då, hehe! Men det fattar inte jag, jag bara hoppade, studsade, juckade, drog, slet, slog, pussa på honom lite då han just vaknat.. ;)

Om 3h ska jag ju annars på min "keikka", kl. 17 så börjar vara lite nervös eftersom jag är enda PR-bruden där denna gång (lite trist faktiskt, var så kul sist då vi var 4 st).

OJ, jag känner mig annars så super snäll idag! Jag gav 5 euro till UNICEF, och när de frågade vilken summa jag ville ge så sa jag ju då 5 euro, o då såg hon sm tog emot pengarna helt chockad ut, som om det vore super mycket (tkr inte jag), eller att hon var förvånad över att en sån som jag skulle ge pengar till UNICEF.. Haha, så känner mig som en så snäll o go människa nu!

Så ge pengar du också till ett gott ändamål! Barnens rättigheter ÄR något vi alla måste kämpa mot tillsammans!! :)XoXo
Annu

oj, oj, OJ..

Idag ska jag skriva mit sista prov för denna gång, och det känns det är sista, för jag är så otroligt trött o vill bara ha det undan! Ska o luncha me mr. T idag, och sen hem och gör mig i ordning för kvällens jobb. Det humoristiska eller jobbiga, vet ännu inte vilket ord jag ska använda, är att kvällens PR-grej är endast för mig. Det är bara jag som kmr vara där. Så får se hur det går, trodde ngr andra tjejer som va där sist skulle komma, men nej..

Önska mig lycka till i både provet och ikväll/natt.. Nu ska jag gå o äta frukost o fixa mig, sen iväg till skolan.


Fast det är bra mysigt att mysa under mitt stora duntäcke också, kan man månne skriva provet hemma?? ;)
XoXo
Annu

Alla karlar är ju ..

Haha, kom just precis hem från min ridlektion (som gick annars skit, men va kul), och hästen jag red blev tydligen lite små kåt på mig. För när jag stod framför honom tog han snabbt o nappa tag i min dragkedja på tröjan, och drog ner den hela vägen, och ville inte släppa taget om den. Han skulle ha av mig tröjan, och det snabbt tydligen.. haha!

Tydligen tänker alla karlar likadant, oberoende om de står på 4 eller 2 ben.. ;) hahaha

XoXo
Annu

AAhH vill ha!!!

Blir galen!! Hittade just denna underbara klänning.. VILL HA!! Sen skulle jag behöva några vinter-party skor. :/ Men har själv inga pengar ja vill sätta ut på dem, och ingen vill sponsra hemifrån.. I-lands problem.. BLÄH!!Och kolla in dessa skorna

 

Varför kan int jag få vara ägare till MASSOR med stora saftiga summor av pengar.. :/ My life sucks, haha!

 

XoXo

Annu


Blir arg..

Alltså varför ska det finnas sådana personer som bara vill förstöra för en.. Har fått uppleva att ta emot den mest olämpliga kommentar man kan få. Tänker inte ens skriva ut den! Måste folk vara så j*vla självcentrerade att de inte klarar av att se andra lyckliga..

Var bara så ARG!!! Nu e jag lugn o ska läsa på prov när jag berättat för er vad det finns för idiotiska människor där ute bland er!! ;)

XoXo
Annu
HAHA

Hittade denna video på Annas blogg, började så garva, så måste också dela med mig av den!Har så mycke sex att de tar död på varandra..

.. nja kanske inte riktigt så. MEN det är faktiskt sant att koalan tar död på sig själv. För de vet inte detta med skyddat sex, så de sprider motsvarande klamydia bland alla koalor när de har sex, så nu är det beräknat om de är lika aktiva med att para sig, så kmr de sprida klamydia ännu mer och dö fortare. Alltså om ca 30-50 år..

Medan vi människor börjar lära oss vad kondom är om vi har många sängar vi myser extra intimt i! För HIV procenten har faktiskt gått ner, så kanske det blir folk av oss människor också??


Så nu vet ni!

 

XoXo

Annu


<3

hihi, jag har en så söt o go pojkvän.. De har inte ni.. lällä. Kortfattat, trodde inte man kunde bli kärare än såhär, tydligen! ;)

Läs och TÄNK!

Mitt i all nöd o och ångest är hoppet om något bättre till slut alltid starkare än hopplösheten!!


Tiden läker alla sår, det har inte gått tillräckligt länge än då..

Alltså vad är oddsen att när man läser på prov, har texten alla småbitar som alltid kommer en att få tänka tillbaka på Krakow resan. Har just precis avslutat ett kapitel var de tar upp, Polen, förintelselägren, döden (hur orättvis den är), och hur man kan ifrågasätta sig Guds existens genom allt ont som finns i världen.  Precis alla de där bitarna får en att tänka genom precis varje liten detalj från resan. Hur förväntansfulla vi var, och såg fram emot att se Krakow, lägren, hotellen, utelivet, Berlin och allt som det skulle innebära. Att vi sen skulle avbryta resan 6.10.2009 när vi skulle åka vidare till Berlin 1,5 dagar efter ankomst till Polen, och dessutom åka 1 färre tillbaka hade ingen anat, eller kunnat föreställa sig! Sådant sker bara inte!!

Igår hade jag också en sämre kväll då jag tänkte på vår kära vän, idag tack vare denna jäkla provläsning fick jag gå igenom  hela resan och den hemska, hemska morgonen som alla kommer minnas livet ut.Kvällen/natten vi hade så jävla kul på.. Sprang från pub till pub ungefär..

 

 

XoXo

Annu


pluppis..

Dagens vill ha: Värme (typ en södernresa värme)
Dagens klädsel: Slitna jeans o en tanktop
Dagens smink: Puder o mascara
Dagens frisyr: Ingen alls, helt nere o ruffs
Dagens händelse: Åt nästan ihjäl mig
Dagens låt: Bad romance - Lady Gaga
Dagens planer: Läsa på prov
Dagens saknad: Frihet, och vardagen då man inte kände sig stressad och fick något gjort ;)
Dagens dummaste: Hotade Thomas, hehe..
Dagens sjuka: Hals
Dagens drog: Sömn
Dagens kram: Thomas o Ronja o lite Elvis
Dagens puss: Thomas
Dagens köp: Inget faktiskt *nöjd*
Dagens godis: Marianne
Dagens humör: Mestadels glad, sen stressad igen
Dagens ord: Vi måst börja skärpa oss!! ;)

Mätt som en plätt

Så känner jag mig just nu.. Kom just hem från my love. åt som sagt där, o gott var det. Kan lätt vara oäten nu i flera dagar, haha! Men man blir alltid så trött efter man ätit, undrar varför? Inte är det ju precis som en hård träning, men det känns så efteråt ändå, heh!

Jag har annars hittat ett nytt favorit nagellack, New Delhi. Rött och fint.Me and my best friend *höhö*
XoXo
Annu


Oj, oj..

Idag när jag körde hem från stan, såg jag att de säljer julgranat vid Plantagen. Alltså nu är det ju jul snart på riktigt! HÄRLIGT!

Drack också årets första glögg igår i min ensamhet då jag läste på prov. Fast glöggen hjälpte mig inte i matte provet idag, de va svinsvårt! Men det har jag alltid tyckt matte är, men ändå har jag alltid klarat mig och fått godkänt, så får se om det håller i sig i detta prov..

Nu är det bara 2 prov kvar.. I can se the light, haha! Nä men de ska bli kul att fara o rida i morn, behöver verkligen det eftersom jag är så stressad, skulle gå i taket om jag inte hade ridningen denna vecka då det är prov o 1000 inlämningsuppgifter som ska in.. Men jag tycker själv jag gjort det bra so far!

Ska fara senare o äta till mr. T så jag får nå mat i mig, sen hem igen och läsa vidare. Jag iallafall kan konsentrera mig bättre om jag har ett ordentligt avbrott och kan fara bort eller ngt liknande..

Nej fy va tråkig jag är som bara pratar om plugg o skola.. Men tyvärr e det enda jag hinner med denna vecka..

Ha de gött!
Upp igen..

Fy så deppigt förra inlägget var! Skäms lite nu.. Jag kollade et sex and the city avsnitt och tog en powernap, så nu är jag på bättre humör. Ska räkna lite inför morgondagens matteprov + läsa lite till religionsprovet som är på torsdag.

Blir ni också lättare deppiganär det är mycket? Jag är nu inte lika glad som jag brukar trots powernappen o SATC, för jag drömde om Emilia, så grät när jag vaknade.. Så känner det där hemska hålet i bröstet nu igen, som jag hade veckan då vi kom från Polen..

NÄ NU!! Nu blir det skärpning, inte deppa ner sig nu i höstmörkret.. JAg ska nu gå o ta tag i boken och sen få belöna mig med ridning o bli på bättre humör!! :)


Hej hopp!!


Skola..

Ska det inte vara roligt att gå i skola? Tycker man bara får ångest av den! Satt och pratade en bra stund med Felicia idag och det var skönt att veta någon annan hade exakt samma åsikt och hamnat ut för samma sak!

Har varit och pusslat ihop min läseordning för min absolut sista period i gymnasiet, och även anmält mig till studentskrivningarna på våren.. Det är på riktigt nu! Men när jag tänker på det vill jag bara gråta, är så rädd att inte klara av studenten. Min mardröm är att ta om ngt ämne på hösten!! Känner så mycket förväntningar av mig och de runt mig, stress och ångest om vart annat.. Nä, varför är det inte roligt att gå i skola längre? Man kan ju fråga sig..

Ikväll ska jag i alla fall fara o rida till Pohjanlaukka, ska bli skönt att få rida och koppla bort all annan stress, det känns att det är allt för mycke nu med skolan!Hästen på bilden är Mirre och finns vid VÖRK ( http://medlem.spray.se/vork_ridklubb/ ) Pst, han är till salu..XoXo
Deppade Annu

 


OK, jag erkänner..

Jag var duktig idag, för jag steg upp tidigare än jag skulle a måsta! Jag skulle nämligen läsa lite anteckningar jag gjort inför dagens psykologiprov. Well, efter att jag gjort det tänkte jag bara att jag skulle logga in och skriva ett status på facebook, "fått för lite sömn, men ska strax till skolan för att skriva prov 2/5.. Önska mig lycka till"

MEN då jag skall logga in får jag upp denna bild:

 

Så nu kan jag väl erkänna att jag är beroende av Facebook, för jag hann tänka "vad ska jag nu göra?!" när det stod sådär.. HAHA..

Men nu ska jag iallafall ta och klä på mig och sminka mig lite, har sovit super lite inatt, fick inte sömn. Gick och la mig halv 11, men somnade först närmare 2-tiden, inte kul alls! Antar det är ångest o stress me skolan som håller mig vaken nu på nätterna.. :/ Ser iallafall ut som en zombie, heh..


XoXo

Annuhaha

Måste bara dela med mig.. Surfade på oljan jag beställt och fick följande beskrivning upp:

.. Couples will find it easy to arouse the senses while they escape into a sensual paradise for two. Plus, the delicate taste of strawberries will fuel the appetite for naughty pleasures! The warming sensation of the massage oil is easily activated with the hands upon application and further intensified by blowing gently. Not only will the delightful sensation relax the body it will also awaken passionate desires deep from within..


haha, vi får se nu då


XoXo

A

Helt slut i huvudet

Det kan man lätt säga efter allt mitt räknande o läsandet.. Ska läsa lite innan jag lägger mig i sängen, och så tänkte jag att jag skulle gå upp lite tidigare för att läsa lite. Det betyder ajg msåte vara tråkig och gå o lägga mig nu, typ!

Fy, känner mig så stressad idag, så TÄNKER fara på ridlektion i morn, fast jag igentligen inte skulle ha tid! Men det har blivit lite för lite ridning på sistone, och det är det som får mig att slappna av (förutom Thomas då, men han gör mig bara tjock.. haha)

Hoppas ni inte är lika stressade som mig..


XoXo
A nnu

Lucia

För de som kanske inte minns/vet, så var jag Korsholms lucia 2006, och det är nog något av det bästa jag gjort i mitt liv, så jäkla roligt. Tänk vad man kan göra människor glada med så lite..

Well, well, s jag blev frågad om jag ville ställa upp med att "fira" att Korsholm har ahft lucia i 20 år, så jag och de andra luciorna som har passligt att komma och varit Korsholms lucia genom åren kommer att uppträda med ngn sång el liknande på festen när Korsholms lucia 2009 kröns.

Oh det är nog ett minne, 50 besök på 1 vecka var vi lussade. På julfester, åldringshem, hembesök osv. + att vi besökte min älskade mummu i Kokkola för min skull.. Ah, det är nog ett roligt minne!!


 

 

 

XoXo

Annu


Tog en paus..

Tog en paus i provläsandet. Annika var just hemma med en massageolja jag hade beställt. Det speciella med den var att oljan värmer när man applicerar den på kroppen, och blåser man på området var man masserat med oljan blir det hot, hot, HOT! Hehe, så läser jag nu också att den lär ha upphetsande effekt, haha! Hoppas den är bra nu då!

Ska snart hämta mamma från jobbet också. Men skall återgå till mit pluggande av psykologi först..


Så ser flaskan ut

 

 

XoXo

Annu


Elivs..

Elvis fick ett ben av mamma o pappa när de höll på att fixa nå älgkött.. Men tydligen var benet mycke godare och mer intressant än vad jag var.Veterinär

Pappa var just hemma och hämtade Ronja. Ronja ska fara till veterinären idag och undersökas varför hon är sjuk, och i Seinäjoki har de en super bra klinik så dit är de påväg nu.. Hoppas det inte är något farligt, vill ännu ha MÅNGA år med min älskade Ronja-Bonja!Finns inget annat djur som beyder så mycket för mig som Ronja gör!!

 

XoXo

Annu


ÅR 2009

Jag var påväg och sova, men så började jag tänka vad jag allt hunnit med detta år.. Det är ju sjukt mycket! Jag vet det är först när det närmar sig nyår man ska tänka så, men det är så mycket skoj att jag tänker dela med mig av mina starkaste minnen redan nu!Januari:


15.01.09 Såklart min födelsedag.. 18 år fyller man inte alltid. Firades to-lö

 


23.01.09 när mannen i mitt liv lämnade denna jord.. ingen höjdpunkt men ett datum att minnas

 

 

 

Februari:


16-20.02.09 Utbytet i februari. Leyre från Spanien bodde hos mig 1 vecka

 

 

 

Mars:


03.03.09 Gjorde min första ordentliga fashion Show. Karisma Fashion Show..
Var eld och lågor många veckor före och efter showen! + alla Vero Moda showe osv.

 


Alla otaliga krogkvällar på Fontana

 


25.04.09 Kvällen som vi bara skulle käka ost, blev en spontan utekväll..
Med lite för mycket alkohol för alla 3 damer.. Alla mådde skit följade dag,
och skrattar ännu idag åt kvällen på Royal..

 

 

April:


Hinner ha körkort i någon vecka, sen blir man påkörd..

 


01.05.09 Vappen som var en 10p på alla sätt o vis.. Förutom då den slutade så tidigt kvällenÄven denna månad hade vi så otrolig roliga utekvällar

 


15.05.09 VILA fashion show på Fontana.. SUPER!!

 


24.05.09 TIGI fotograferingen, pinup tema (ännu vi frissan på bilden)

 


29.05.09 Första fotograferingen med fotograferingen Kenneth Hed

 


30.05.09 Skolavslutningen

 

 

 

Juni:


MIDSOMMAREN <3 bästa jag någonsin haft
haha letande efter den perfekta brudtärenklänningen + mitt internetshoppande drog igång


Juli:


Edith hade varit hemma i 1 månad. Allt var back to "normal"Jag hade det bästa sommarjobbet någon kunde få!
juni-augustiJag blev fotad av Heli Hirvelä, och kände mig som världens snyggaste när jag fick se bilderna23.07.09 Lena tvingade med sig mig på sjön.. Ni har väl sett videon? HAHA25-26.07.09 Två dagars photoshoot i Vasa.. Vilket senare ledde till flera fotografer hörde av sig


Augusti:

05.08.09 Photoshoot med Sami Pulkkinen på morgonen..


05.08.09 Photoshoot med Jarmo Glader på kvällen..
06.08.09 Madonna konserten med mina älskade systrar09.08.09 Jag blev kär i denna snygging! puss13.08.09 Skolan börjar igen


18.08.09 Jag blev brunett


25.08.09 Jag bestämde mig för att ta bloggpaus.. Minns därför
inte vad som hände för spec i Sep, annat än att jag blev lyckligare än på länge..- - - - -
Oktober

05.10.09 Värsta dagen i mitt liv.. Emilia lämnade denna jord..
Livet för oss som ä kvar blev mörkt och dyster


Hälsade på min älskade syster i Örebro, sverige


November:


Fotografering med Jarmo Glader gånger 207.11.09 Fick uppleva den finaste begravningen någonsin.. Fick ta farväl av en kär vän!Hade ärligt talat en för jävlig tid efter Polen resan. Men hölls på fötter tack vare mr. T.. Han gör mig hel..Jaa-a resten vet jag ju inte hur den kommer att utspela sig av året. Men so far har det varit MYCKET händelseriktNU, ska jag sova.. NATI

XoXo
A nnu

Facebook, bloggande o annat smått o gott..

.. det har jag i alla fall lärt mamma nu i kanske 30 min. Hon börjar nästan bli bra på facebook.. OH NOU!! haha.. Lyssnar som bäst på Timberlands album, både nya och gamla album. Han har nog bra dansmusik (nästan alla låtar)!

Har räknat matte nu så min hjärna blöder, ska hoppa in i bastu och försöka återhämta mig. I morn ska jag nog ta mig ut och springa med lill-hunden, OM min muskler mår bra då, de är ännu idag helt limiga, så får se om jag kan gå normalt i morn, haha!

Well, well, ska hoppa in i bastun nu och dricka en kall, god, öl. Hoppas ni haft en toppen helg, min har varit PERFEKT!! <3

Haha, visade annars min videoblogg till mamma och pappa, de bara fnissade.. Haha, det gör jag ännu!!XoXo
A nnu

Jarmo Glader

Fick en bild av Jarmo Glader just, från då jag sist blev fotad av honom.. tycker den är rätt fin denna också, kan ni se tåren på kinden (vänster kind)? :)© - Jarmo Glader


Hemma från mitt pucko till pojkvän..

Jaa-a, har just kommit hem från att bråkat med mr. T.. haha fast inte seriösa bråk, det har vi aldrig.. Han kallade mig "lill-pruppun", det är oförlåtligt..  Det ska stå honom DYRT!! Försöker komma på en hämd..


Såhär excited är jag annars att börja läsa på prov..

 

 

Nu ska jag börja räkna.. eller snart, ska värma en varm O'boy kopp först, fryser lite nu..

 

XoXo

A nnu


Videoblogg

Första och sista, hade säkert 10 "tagningar", allt blev så skit, och det kändes så onödigt o lite pinsamt.. Men nåjoo, jag slog vad om att jag skulle ladda upp ett, så nu har jag det och gör antaglien inte om det..Sänk ljudet...

 

 

XoXo

A nnu


idag ska jag fixa ett fint..

.. videoinlägg! Inte för att jag tkr det är något jag kmr börja göra, utan för att jag ska vinna vadet med Tobbe, o så han kan sluta kommentera det varje gång jag ser honom! HAHA så nu din gris ska du allt få se!! :D

Jag återkommer om någon timme..

XoXo
A nnu

bombnedslag

så ser mitt rum ut, mer än oftast. Nu är det rätt städat, endast överkastet, lite kuddar o lite kläder på golvet o skrivbordet översvämmat med skolmaterial, heh.. Men de går ju lätt att röjja undan.. :)

Är jag enda som avskyr att städa eget rum, men är jag vid Thomas har jag inget emot att bädda sängen eller diska ex?? Fast hemmafru-aktig kmr jag ALDRIG bli, e väl bara en kick just nu??

Nä nu ska jag ta och städa upp lite här o sen börja se på nå provläsning, ska bort på eftermiddagen så.. :)

XoXo
A nnu

Södern..

När jag ligger o tänker hur synd det är om mig o alla mina värkande muskler, så kan jag inte sluta tänka på resan på våren till södern!! AAAH vill åka NU NU NU!!!!

 

I morgon ska min snygga karl komma och hjälpa mig o mata alla sneela heestar i Vörå, o så ska han upp på sneela heestens rygg också, de ska bli skoj! :D Får se om han e lika modig när han slängs upp dit! ;)XoXo
A nnu

minnen..

Ååh hörde på radion idag Shakira - my hips don't lie (tror den heter så).. Damn, vad jag började tänka tillbaka på alla SURSIK discon man satt i bil 1,5 h för, det var tider det. Då var vårt motto "man kan ha roligt utan alkohol", och vi ansåg att alla som drack alkohol kunde inte ha roligt på riktigt! Nu är det istället att man vägrar fara på krog nykter..

Jag minns mitt första Sursik disco, då var jag med Natta o hennes kompisar, o en av dem hade 1 öl med sig som de blev "full" på (eller så va de någon annan, men minns det var 1 person i umgänget iaf?).. Sen blev jag kär i stället då de hade disco så ofta och bra DJ, så började ta med mig Malin o Satu, sen kom Ida, My o Mia med mig en gång också. Vi försökte fara på alla sursik discon, och alla e "bönder" (som vi tyckte, heh) på discot tyckte vi var så coola när vi va från "stan".. haha DET var tider det! 

 

Fy, när jag tänker på hur man dansade på de discona känner jag bara hur alla mina muskler värker i kroppen! :S NEJ, nu blir det natten för moi! :) Nati nati alla söta..

 

XoXo

A nnu


jaa, jaaa Mamma!!

Mamma: visa nu vad du köpt!
Annu: Okej! *springer efter t-pajtan och kjolen* Kjolen ska jag ha till en svart topp + svarta strumpbyxor såklart och mina nitklackar
Mamma: Jaa-a nog ska de nu va kort nuförtiden! Hur ser tröjan ut då?
Annu: Vänta ska fara till rumme o byta om.. *springer o byter om, o e lika snabbt tillbaka o ståltserar*
Mamma: Den va ju häftig.
Pappa: *vaknar i soffan bredvid mamma* Oj en tiger, eller är det en panter? *småler*
Annu: Tiger, GRÄU
Mamma: Vad fick du ge för de där då?
Annu: Hmm, jag minns inte men kjolen ca 20 euro, tröjan typ 5, 6 euro. *tillägger snabbt* DE VAR PÅ REA! :)
Mamma: Du MÅSTE sluta köpa så mycket, det kan bli ett beroende!! Du hade bra lön i sommar, ta vara på den istället för att köpa massa kläder!!
Annu: *suckar*


Måste föräldrar alltid ha rätt, o vara såna jäkla glädje dödare!! Älskar kläder och skor, vill ha mera.. Måste nog försöka extraknäcka mera.. Bara jag skulle få tummen u rööva o skicka in mitt skatekort till Jarmo o Rantasalonki.. så får man redan lite money.. Well, we'll se about that.. ;)

Favorit i repris

Jag avskyr fisk.. så att fiska har jag INTE gjort ofta, men i somras tvingade Lena med mig ut på "havet"..


 

Jag tycker verkligen fisk är äckilgt.. Skulle vi fått en stor fisk skulle jag säkert hoppa frivilligt ur båten om den skulle varit i samma båt.. ;)

 

 


Surprise

Jag hade helt glömt bort att jag shoppade på Secretsale förra veckan. Så idag när ett paketet kom hem på posten var det stod mitt namn på, så slet jag upp det som ett paket på julafton, hehe! Inne i paketet låg en sjukt fin nitkjol som satt PERFEKT(!) och sen en perus tiger t-pajta, super fin o skön den med! :D

Såhär såg nitkjolen ut för de som undrar..


Snygg va? :)

 

Fast nu i helgen blir det en lugn helg, och även nästa helg, för fick just mess av Kati som fixar oss till shower o "jobb", så jag ska jobba nästa fredag som PR-girl igen..


Ha de gött..

XoXo
A nnu

Jag kan..

.. också se snäll ut på bild! Tycker bilden här under ser ut som det skulle vara någon typsik skolfoto, eller typisk halpahalli reklam.. ;) Eller vad tycker ni??


Från bröllops photoshooten i somras

 

XoXo

A nnu


Well, well..

Jag blev just nästan pistolhotad av Tobbe *heh*.. så ska göra en bloggvideo i morn el på fredag (troligen fredag), kan själv knapt vänta, kmr bli så underligt! ;) maahaa

Hittade annars ngr videon från i sommar då vi var o minigolfade när vi hade trist jag o Ansu.. Så här under e en liten film jag snabbt klippte ihop från det.. Tror vi nästan själv har roligst åt den, fast inget typ händer i den, heh!

Nu ska jag gå o borsta tänderna, har så äcklig smak i munnen.. Gissar jag dessutom kommer få ngr fyllesamtal inatt när någon viss person är ut på krogen idag, haha! ;)


Tänkte jag slänger upp lite andra roliga filmer jag hittade på mitt youtube-konto också! :) NJUT!


Vår prefekta utekväll i Krakow Polen 6.10.2009..Flyget till Krakow80-tals dag i skolanHär är videon jag skrev jag snabbt fixade ihop.. Ansu änd AnnuXoXo
Sömniga Annu

 

 


i vått och tort!

Tänkte bara berätta lite om mina bästa vänner.. Vi har bråkat många gånger, och varit irriterade på varandra otaliga gånger, men vet ni hur nära vi är varandra fast man inte hör av sig varje dag?? Tänkte väl inte det..

Lena o Ansu är allt bra vänner när det kommer till kritan! Alla bråka någongång, men det är de som kan bli sams och komma varandra närmare efteråt som avgör vilka som är riktiga guld-vänner!

Jag har nog tänkt "jävla mongo" om dessa när jag varit arg, men jag skulle aldrig klara mig utan dem.. Jordnära tjejer som inte är lika ytliga som alla andra, eller attention whores (jag är ju sån så klarar inte av att ha likadana vänner, haha nå NEJ!!) De är bara för fjanttiga och underbara!Långben o hennes 2 vänner

 

XoXo

A nnu


Great!

Fick åka hem från skolan för att jag blev sjuk, detlajer om vad jag felar vill ni nog inte veta tror jag.. ;)

Alltså idag konstaterade jag för 100:ande gången "GAH VAD JAG VILL VARA KARL!!" Allt är så mycket lättare då, på alla sätt och vis. Fast iof, då skulle jag inte ha mina goa bästa vänner (antagligen), eller min fin, fina pojkvän (antar han aldrig skulle gå o bli bög, därför utesluter jag det)..

Nu ska jag iaf FÖRSÖKA få i mig en yougurth, men med denna svullna mage o magknip, tror jag inte det kommer att gå.. Så blir väl desperata hemmafruar för hela slanten istället..

Håll er friska, inga roligt att vara "pipi"! Jag är glad det inte är svinis jag fått iaf, det skulle jag INTE orka med!!Liten söt jag ligger i soffan nu med min laptop i famnen.. Nu dags för film under min mysiga filt


XoXo
A nnu

är det mörkret?

Blää, jag tycker inte om när mina vänner mår dåligt..  Försök hålla ljuset uppe fast det blir mörkt nu, det blir bättre. Tänk mot julen o min födelsedag exempel (heh).. Tänk possitiva tankar och fokusera på det roliga, gör det ni tycker är roligt osv!

Tycker om er, så låt inte mörkret ute dystra ner er!

Och min kära vän, sluta överanalysera, allt löser sig till det bättre ska du se! :)

XoXo
A nnu

JABA DABA DOOO

JAAA! Det har gått exakt 2 veckor sedan jag föll och fick mitt knä f*cked up, men nu när mamma tog bort en dunder "dyna" som vi bytt varannan dag (typ), så var såret finally fast. Ett plåster om helst det duger fint fint nu! UNDERBART!! Varit så trött på att det syns dendär tjocka "dynan" under byxorna när man sitter, + att klistret kittlat som bara va.. ;)

Friskt knä nu mao! :D PRIIIMA

XoXo
A nnu

identitet..

Sitter med min psykologi essä, "Vad betyder det i praktiken att hitta sin identitet? Vad är min identitet".. När vi fick rubriken tänker jag, lätt! Men nu vet jag inte hur jag skall börja hela essän.. CRAP!

Jag är kär i ett par skor igen.. Men kan inte köpa dem, fast igentligen brde jag nog kunna det, för då kan jag ha de på julfesten o utekvällar nu i vinter, så vi får se om jag köper de av min reklam-lön! :)


Har kollat in dessa flera gånger, tkr de är asläckra!! MJAU! Inte så dyra heller, ca 50 euro.

 

Såhär står det om dem:

"Dressade" men ändå öppna stövletter som visar lite mer av foten.
Skaftbredden går att reglera och resår i remmarna ger en behaglig gång
Platå under tårna
Dragkedja bak
Klackhöjd: 10cm


XoXo

A nnu

Tisdag..

Jaa-a annat kan man väl inte kalla denna dag, en vanlig tråkig tisdag.. Har rätt ont i magen som bäst, och känner stressen krypa sig på.

ÅÅh, jag ser så fram emot fredag, ni anar inte. Då har New Moon premiär, och gissa vem som har haft premiärbiljetten i snart över 1 månad?? JAG, JAG, JAG!! haha.. När jag var och kollade Twilight med Ansu tror jag vi båda fick ögonorgasmer, jag menar det var ju HOT, HOT, HOT! Hoppas New Moon lever upp till förväntningarna! Har ni kollat in trailern?? Här kommer några trailers av filmen:


 

 

 

Alltså Jacob är ju sååå snygg nu när hans långa indianhår är borta! Antar det blir att ta med en hink, för jag gissar vi  3 tjejer kommer att sitta och dregla som hundar dreglar över en köttbit, haha! Så brutalt det där lät! Jag och Ansu tar med oss Lena denna gång förästen, så får se om hon blir lika galen som vi blev sist?!

 

Men nu ska jag fortsätta läsa på lite prov, inte lockande, men lite duktig vill jag vara!

XoXo

A nnu


Musik = drog

Halo, igen!

Är ni också sådana som inte kan vara utan musik? Jag skulle inte klara av att läsa på prov utan musik, men om ingen är hemma kan jag inte vara utan tystnaden om jag läser på prov .. knepigt... Men om jag är ut och springer (vilket inte skett på sistone särskilt ofta, eller över huvudtaget) så kan jag inte vara utan musik, inte när jag åker buss, bil, tåg, flyg, ja nästan ingenstans, vill ha musik hela tiden! Antar det hör till dagens tid, att människor blir knäppa när det är tyst, för om ni tänker efter, när är det tyst på riktit?

Haha, kanske någon redna läst på Facebook, men fick just Spotify, så tack Fredrik!! :) Nu knarkar jag musik nonstop!Pinsamt, men tkr faktiskt Miley har bra musik!XoXo
A nnu

Annu, den nya matmodern??

Oj, ni skulle bara veta, jag avskyr ju att laga mat, men i sällskap går det riktigt bra har jag konstaterat! Tog ett recept av Cami, på en super god skinkpaj som vi åt på möhippan, jag gjorde den i fredas o ska göra den idag igen, den var så jäkla god!! :)

Ni som inte ätit den, vet inte vad ni går miste om!


Heh, vi hade ingen pajform, så man tager vad man haver!


Men nu ska jag ta och fortsätta med det jag höll på med, + börja skriva en lista på vad jag tänker köpa o vill ha till julklapp! :)

Hoppas ni haft en toppen dag!


XoXo
A nnu

Gossip Girl

Har just kikat ett eller två avsnitt av Gossip Girl. När jag började se serien för något år sedan tänkte jag att den var väldigt överdriven. Men hur överdriven är den igentligen om man tänker efter? Alla de där bitarna som serien bygger på finns ju i vår vardag också: fester, svek, gräl, pojkproblem/flickproblem, ära, lycka, pengar, fattigdom, hiarki, egoister, ja listan kan fortsätta hur långt som helst..

Kanske inte serien är så överdriven sist och slutligen? Det jag märkt med mig själv iallafall de senaste månaderna, är att jag förändrats en aning.. Visst jag är samma "gamla" Annu, men jag bryr mig inte lika mycket om små grejer, orkar inte med det vanliga fåniga tjej-tjaffsen. Varför sätta ner så mycket tid på vad andra tycker, och tänker eller  gör? Kör ditt eget race utan att köra över alla andra..

Men nu ska jag kika ett till Gossip Girl avsnitt, sen ska jag ta och göra lite nytta! :)Blair o Chuck. Season 03 episode 08XoXo
A nnu

Ett sista inlägg..

Jag fick just den här videon skickad till mig på Facebook.

 

Tycker det är lite små kul när man läst alla kommentarer hon fått på sin video, fast de flesta är väldigt elaka. Men hon kan ju bara inte vara seriös när hon filmar den där videobloggen? Jag hörde nog Satu prata för någon vecka sedan om någon liknande tjej hon sett en video om, kanske det är samma? Men det här e i alla fall en svensk bloggare (har inte själv ännu kollat in hennes blogg bara denna video, men lär väl göra det senare), men antar man hittar hennes blogg om man googlar amanda var det, eller liknande!

 

Så jag blev utmanad av Tobbe nu i alla fall att göra en liknande video o ladda upp, haha, så vem vet om det kommer någon dag ett liknande youtube-klipp här. Jag menar hon kan ju inte vara seriös där? Inte tänker jag ialllafall vara det om jag skulle ladda upp ngt sånt? Tkr det skulle vara ur underligt att filma sig själv o prata in i pocketkameran.. HAHA

 

Annars tycker jag hon hade fint hår, vill också ha sådär långt hår!!

Well, well, now over and out!

 

 


Leijonkungen

Ska strax börja gå o sova. Såg annars Leijonkungen idag, och konstaterade att det är nog enda filmen som är gjord för att kunna ses fler än 1, 2, 3 gånger! Erkänn den är super bra! Den har dimensioner för  både barn och vuxna.. Haha, oroa er inte, änker inte analysera filmen, alla har väl ändå sett den? Tänkte väl det, annars borde ni skämmas, det hör till allmänbildningen! ;)

Ser så fram emot nyår, ni har ingen aning hur mycket jag väntar på den!  Det kommer bli magiskt. För de som missat så ska min syster-mellan (Ina) gifta sig med sin pojkvän. De är så fina ihop, men jag kan inte tänka mig att  HON ska gifta sig, hon blir ju lixom vuxen på riktigt då? Vill jag ha en vuxen, VUXEN syster-mellan?? Vågar jag fara ut på bar med henne efter det? Tänk om hon blir en sådan där fru som sitter hemma och bläddrar genom recept dagarna i ända, och funderar vad hon skall överraska sin man med för mat när han kommer hem från jobbet. Fast nu är det ju i och för sig Ina vi talar om, så allt det där är nog uteslutet, haha!Tänkte jag skulle dela med mig lite av mitt favoritklipp i Leijonkungen! :)

 

Men nu ska jag ta och gå och sova så jag orkar i morgon! Sov gott!

XoXo

A nnu


Fy då..

Blää, jag märkte just att jag tappat bort min sminkpensel igår på Fontana, o den va ingen billig pensel.. :( Har inte råd med att köpa en ny.. Vill någon sponsorera? ;D

Ska nu gå och göra lite skolarbete, hoppas jag får det snabbt undan så jag får lite fritid idag också.. Snart börjar provveckan också, o DÅ blir det inga roligt.. SUCK !!

Varför är man så slö dagen efter man varit ut? Jag har aldrig riktigt förstått det där?? Här kommer annars lite Annu-dagen-efter-musik..

XoXo
A nnu

Söndag

God morgon allihop!

Vaknade för kanske 40 min sedan, och då har ajg sovit länge för att vara här hemma. Min familj har för vana att stiga upp rätt "tidigt" och bli högljudda och hundarna springer omkring som några dårar o busar på mornarna, så det blir helt enkelt inte många timmars sömn när jag sover hemma. MEN inatt då jag gick och sova en 6-tiden kom jag på den geniala iden att sätta örnproppar i öronen, så nu har jag NÄSTAN fått sova ostört! :)

Gårkvällen var toppen. Förfestade hos Hanna, var det spårade ur kanske lite för oss, haha! Men så jäkla roligt, länge sedan man hade en så rolig utekväll! Såklart hör det ju till att det ska vara LITE drama inblandat någonstans när det kommer till pojke + flicka + alkohol..  Men inga farligheter denna gång.

Har just ätit frukost o sitter o funderar om jag ska ringa ett samtal eller ej.. hmmm

Men ha de bra, alla krabbisbarn!Ansu, Line o jag på Fontana.. vet inte vart Hanna hade tållat bort sig här, elelr vart pojkarna for?

 

XoXo
A nnu


Sömntutor

Jaa-a, vad kan jag annat säga än att jag o min snygging är världsbäst på att sova, vi vaknade just och klockan närmar sig 2 på eftermiddagen, haha!

Fast jag klagar inte, jag känner mig som en törnorosa som till skillnad från den "haggan" får plättar till frukost utan att behöva gör något själv, heh! ;D

Ikväll blir det utgång med girlsen, det ska sitta bra, länge sedan man var ut me favoriterna o festade! :)

 


Finns ingen bättreXoXo
A nnu


Oh my!

Checka in de där skorna? Tänk att måsta gå med dem, skulle bryta fötterna av mig!! Visst gillar mode, men kör sällan på modetrender, utan de som jag gillar att klä mig i och känner mig bekväm i! :) Men har det inte gått lite väl långt här? Mode är en konst, men ingen går omkring i sådanhär konst! ;)


XoXo
A nnu

Shoppa, shoppa..

annat, kan jag väl inte kalla mig.. Har typ slösat hela min lön från sommaren på fest, shopping, fest, shopping o lite gotta mat nu som då..

Är medlem på nelly.com, och fick ett mejl igår om att de öppnar en secretsale och jag fick löseordet till den,  och  såklart var jag där o slösade ännu mera pengar idag på kläder o dyl.. De försöker ju nå ut till konsumenter och få dem att köpa en massa kläder, jaa-a inte kan man väl annat säga än att de lyckas ju helt klart få mig att köpa ännu mera skor, klänningar, tröjor, väskor osv. när de skickar ut secretsale mejl!! MORR

Antar jag snart borde sälja halva klädskåpet mitt förr att få ihop min ekonomi igen, haha! ;)


Vad månne tror ni jag svarade? JA JA JA JA JAAA!

 

Hoppas ni lyckas hålla i pengarna bättre än mig..

 

XoXo
A nnu


Lady Gaga

Jag hör till dem som tycker om de artister som kan skapa bra musik, och musikvideor utan att åla sig i lera, slingra sig runt en stång, och göra allt möjligt som relaterar till sex och porr. Så när det kommer till Lady Gaga med sin speciella stil på outifts, för att inte tala om sina ascoola videon, så då applåderar jag intensivt! Fast hon sådär annars står för, Sex, Fame, Music..

Kolla nu bara in denna coola video, jag blir lite äcklad kanske av vissa scener, men det för att jag blir lätt rädd av Gollum-liknande figurer, haha!

 

 

Fast hon har ju needs precis som alla andra, men de e musikvideona jag uppskattar, tkr hon har rätt skön personlighet också.. Haha kolla in denna video..

.. she's down right clear what she looks for in a partner.
Lady Gaga - A big dick

 

 


 

Hoppas ni får alla en toppen helg, ta det lugnt med spriten nu bara!
Jo just det ja, ta hand om Andrea som kmr hem till Vasa idag! :)

 

XoXo
A nnu


tidleii duuu

Tjolahopp!!

Fy så sjuk jag varit efter vaccinationen igår! Men som ni ser har jag överlevt, so far.. Ligger i sängen nu med laptopen i famnen och känner jag är för trött för att sova, hur det går ihop vet inte jag heller. ;)

Fick annars veta idag att jag inte behöver hyra en karl till bröllopet, jag behöver inte heller sitta vid barnbordet på bröllopet, nej, för min käre mr. T kommer med på systers bröllop 31.12.2009. Ska bli sååååå roligt, can't wait!

Hopppas ni haft en toppen dag, och slipper svininfluenssan! Simma lugnt i snöslasket!

XoXo
A nnu


Vasas snyggaste tjej!

Låt mig presentera er för Vasas snyggaste tjej Kajsa Toivari.. Vi hade för någon månad sedan lite tråkigt när vi väntade på att få gå vår catwalk, så vi utnyttjade väntandet med att fota lite..

Bilderna är fotade av mig och modellen är då Kajsa Toviari..

 

 

 

Om Kajsa skulle satsa på en modellkarriär skulle hon gå LÅNGT, det vet jag, och jag skulle nog vara hennes största fan! ;) hihi

Nu ska gå o paketera ett paket och dra iväg till syster o fira henne! :)


XoXo
A nnu

Ska det få gå till så?

Godmorgon alla fina människor där ute! Jag läste just precis en notis att en kryppskytt i USA som avrättades igår.

Tycker ni att avrättningar är OK? Jag tycker det är hemskt, jag menar om det är meningen man ska göra rättvisa, sätt då mördaren o de andra bakom lås för resten av deras liv o plåga dem på det sätet, tar man deras liv plågas de ju inte!

Dessutom skulle jag vara rädd att människor skulle bli lätt dömda för fel saker om avrtättningar vore vanligare. Människor bilr dömda utan att begått brotten, världen är så sjuk som vi lever i nu..

Men nu ska jag gå på biologilektion, sen fyller min söta syster Annika år idag! Grattis söta rara du!!! :) Kom ihåg att göra den super nami tårta ikväll nu då!! :)

XoXo

A nnuJag o söt syster på Ollis i fredas, vi hade super roligt!!


olyckor

Usch va de händer många olyckor nu, bara på vägen hem från skolan så hade det skett en bilolycka utanför TB i smedsby.. Hoppas ingen skade sig allvarligt!

Så kära vänner, håll hårt i ratten, avstånden och fartbegränsningarna, vill inte förlora fler vänner!!

Men nu ska jag springa o putsa mitt knä som ännu inte heller såret gått fast.. SUCK, blir galen, det ahr gått 1 vecka idag! Eller nu ljög jag, mamma kommer att putsa det, jag svimmar om ajg ser blod, nästan..

Ha de gött, kanske vi synns ute på krogen ikv ?? :) Blir Ollis eller Elgringo ikv nämligen!

XoXo
A nnu


Skola, plugg, o annan skit..

God morgon! Känner mig både super pigg, samtidigt som jag skulle göra vad som helst för att lägga mig ner och sova!

Sovde över hos min snygging inatt (börjar tydligen bli en vana nu natten må-ti), men idag på morgonen tvingade vi upp oss, duschade och åkte till Hotel Astor på en smarrig, stor, nami frukost. Gott var det minst sagt! Ifall ni inte visste om det, så kostar frukost dr 10 euro, och man får typ allt man kan tänka sig. Rekommenderar verkligen!

Satt annars just med Henrika o planerade att vi skulle fara ut ikväll, vi har nämligen ingen engelska i morgon, så ikväll ska det festas lite, det kommer bli legendary!!

Hoppas ni andra också får en bra en lilla-lördag (eller är det onsdagar som är lilla-lördag? äh, tisdag får vara lilla-fredag isf)!!

XoXo
A nnu


Psst

Har just kommit hem från Thomas, och känner nu först att jag är super trött, men måste bara skriva in hit först att jag har världens bästaste pojkvän på alla sätt o vis!

Så, nu har jag skrivit det, så jag ska nu gå o sova!


Han e inte bara fin utrifrån, utan inifrån också!
<3Nati nati
A nnu

8 November 2009

Oj va det kändes kul att skriva november som rubrik, de e ju snart jul "ta me fan", Härligt!!

Ligger i soffan nu o kikar EMA '09, såg ngr klipp av Justin Timberlake, alltså hur kan man vara så jävla het? Jag inte förstå alls! Well, well, jag tänkte klaga lite, för mitt sår på knä har inte gått ihop än o de har gått på tisdag 1 vecka, de tar super sjukt och jag vet inte om jag kan rida ännu denna vecka pga det! MORR

Sen skrattade jag till mig själv idag, för jag läste på Vasabladet att man kunde skicka textmeddelande o vinna 5 ggr grej till LadySlim. Jag måste verkligen börja träna nu, har fått en mindre smickrande mage, haha! Och hur kan det komma sig?? Jag som inte är ute och festar eller bara ligger hemma o slappar eller myser med mr. T?? Näe nu måste jag ta mig i kragen o fixa bort den så jag får på mig klänningen till Inas o Magnus bröllop på Ny år!

Nu ska jag fortsätta kolla EMA, so long!

XoXo
A nnu

Jag o söta syster, som ska GIFTA sig?!


Farsdag

Idag är det pappas dag, inte min! haha, vaknade med helt svällda ögon så jag just och just kunde hålla dem uppe utan att det dunkade som f*n i ögonlocken!

Men efter vi sjungit upp honom en 9-tiden gick jag och sova och sovde till ca halv 12, men nu är jag uppe oc vi i familjen har just avslutat en lite modevisning, haha! Så nu sa jag gå o fråga ifall någon vill sjunga lite singstar eller spela guitar hero, eller något liknande!

Ta väl hand om era pappor idag! :)

XoXo
Annu


Begravningen


 

 

 

 

 

 

 

Detta var då lite bilder från begravningen..


Haloo!

Igår hade vi möhippa till min älskade syster. Det var super kul, o tjejerna som var med på möhippan va super härliga och jag hade så roligt! Fast roligast hade vi nog på lustpartyt på kvällen, och sen när systrarna Åkers skulle gå hem till Annika, gud va vi skrattade!

Idag har då igen varit en mera dyster dag. Idag hade vår älskade Emilia Kuula sin begravning. Kan lätt säga det är den finaste begravning jag varit på, allt gick så fint till. Gymnasiekören sjöng en så fin låt, och alla möjliga människor som hade haft något att göra med Emilia, kom fram med så fina blommor som fick pryda den vita fina kistan var en ännu finare Emilia låg inne i. Men de flesta som kände Emilia brast nog ut i gråt när det spelades Let it be - the Beatles, för hon tyckte massor om the beatles.

Minnesstunden var tung, fast ändå skön att delta i. Prästen Gunnar Särs höll så fint tal, för att inte tala om Andrea Hatanmaa som sjöng med sin otroligt vackra stämma, bl.a. Imagine - John Lennon När ordet var fritt frågade jag Linn om hon ville komma upp med mig och säga några minnen högt för alla som vi hade fått av tiden med Emilia, vi hade nämligen inte planerat att hålla tal, men det kändes så fel att sitta där o inte säga något om denna fina människa. Så jag och Linn gick upp, och senare kom också Emilia S med och vi berättade om hur vi upplevt Emilia, och vi fick skratta åt våra minnen med henne och dela de skratten med resten som också skrattade åt våra berättelser..

När jag kom hem överförde jag bara snabbt bilderna och förde kameran tillbaka till Kajsa (TACK, för att jag fick låna den!), och sen kom Thomas hit och vi åt o talade lite, sen måste han åka iväg igen. Har just talat med Ansu  i telefon och tycker de känns så skönt att ha vänner som bryr sig hur man har det = ni är guld..

Nu ska jag börja gå från datorn o rycka upp mig o gå o umgås med Ina o de andra, sen blir de bastu ikväll! Ha en bra lördagskväll allihopa!

XoXo
Annu


Till minne av Emilia Kuula!

 

 

Vila i frid älskade Emilia !!


love


Bättre sent än aldrig

Hej allihopa!

Äntligen fick jag hem mina grejer jag beställt från Nelly.com. Klänningen var super läcker på ch jag bara älskar den! Armbandet var också fint, men skorna, NAMIIII !! Asläckra, jag älskar dem!

Klänningen var svart med en axel, och där axeln var fanns en spetsarm,.:) Sen var den därtill fodral, så riktig Annu klänning med andra ord! :)
Skorna var bruna fake läder med nitar på vid tårna. Det finns även en liten "öppning" fram till, och klacken är 12 cm.
Armbandet är av trä o har runda nitar på sig runt, rätt brett o tjockt, super fint!
Köpte också en spetsbody, men den var aningen för kort, har lite lång överkropp så gissade den inte skulle passa, men de e ju bara att skicka tillbaka, som tur! :)


Här är klänningen och skorna, fast skorna syns inte så mycketHär e min snygga klänning, gah jag älskar den mer på mig än på modellen som har den på Nelly.com, hihi!


Nu ska jag ta o svara på lite mejl o vänta att min söta syster ska landa i Finland, Vasa!

Ha de gött allihopa!
XoXo

Aloha!

Nu ligger jag här igen i sängen med min laptop i famnen. Har just kommit från skolan och tar det lugnt o käkar godis! Underligt va man ska va snål på sött när man har dendär kvinnliga veckan! ;)

Idag har dagen vari aslång! Kanske beror på den ständiga smärtan jag har i mitt knä, kul är det iaf inte! Hur har ni haft det idag då? Bättre än mig hoppas jag iaf, fast Edith var lite söt som hämtade från lärarrummet panadol så jag skulle slippa gå de där 200 trappstegen.

Idag ska jag faktiskt ägna rätt mycke tid till matte, sen också till att fixa en snygg outfit till morgondagens 80's tema dag för oss ABI:n '10.. Problemet är bara det att jag har rätt mycket grått o svart i mitt skåp, så fick lov att köpa rosa leggings igår, haha! Ska försöka få låna bilen tills i morn, för jag tänker INTE åka buss i den utstyrseln jag tänkte ha, haha!

Ha de gött nu så länge, ska annars tvinga Thomas fixa mitt hår ikv ;) haha, hoppas jag har ngt hår kvar.. ;) tsss

Emilia

På lördag är det Emilias begravning, och jag ska fungera som "fotograf" under den.. Blev tillfrågad och tkr det är självklart jag ska ställa upp, det är det sista jag kan göra för Emilia o hennes familj, samtidigt som det känns förjävligt och jag helst bara skull vilja avstå o skrika ut hur hemskt allt är.. Men tror när det kommer till kritan att det är bra jag har ngt annat att tänka lite på, så jag inte bara gråter o blir så förfärligt nere som jag blev när vi kom hem från Polen o va på minnesstunden följande dag..

Äntligen ska hon få det fina slut hon förtjänar på livet här på jorden!
Fan va jag saknar dig Emilia!!!

 

Nu ska jag ta o dricka ngt som släcker törsten o kika på lite matte + kika nå på TV för ömväxlings skull.. Ha de gött!


I'm Back

Hejsan hoppsan på er!

Antar de mest nyfikna slutat snoka här nu efter mitt uppbehåll, så nu tänkte jag ta LIITE upp bloggandet.. Fast min predikning om varför jag slutade, men har konstaterat att de e rätt skönt att skriva av sig!

I alla fall, så skulle jag och Thomas på frukost till Astor i morse, vår konversation när vi vaknat löd följande ..

A: Go morron sweet, e du trött?
T: Mmh, moron.
A: E du super hungrig eller ska vi sova vidare 1 h?
T: Hmm, du får bestämma!
A: Men jag fråga ju dig?!
T: Nåh, no e de ju alltid skönt att sova.
A: Bra!

T & A: ZzZzZzz..


Fick annars nya bilder av Jarmo Glader (de e samma ja som de i headern o här bredvis, tkr så om dem)

© - Jarmo Glader

 


© - Jarmo Glader


Är inte bilderna bara för fräna! Jag e så nöjd med dem, Jarmo e sjukt duktig!!


För de som missat så var jag o stod modell för Rax's nya reklambilder (haha jag vet, komiskt va?) i lördas, så vet inte när de bilderna kommer ut, men Jarmo va så nöjd att han frågade ifall jag vill ställa upp på flera reklam fotograferingar då föreag anlitar honom, så gissa vem som tackade ja! :) Det går bra nu!

Men ha det så bra, jag ska fara o ta en till burana, för jag var o klåpade ordentligt idag när jag skulle på ridlektion.. föll o fucka up mitt knä.. :(


Ser inte mitt knä bara för mysigt ut.. Hade just kommit in genom dörren o skulle putsa det när det såg ut såhär..


RSS 2.0