det nya

här kommer bilder på hur jag ändrat i rummet. Har slängt ut bäddsoffan jag hade i rummet och fick en 1,7 m bred säng ist!! De ni, de klagar jag inte på. Sen mublerade jag om lite, så nu känns rummet mera som mitt, och jag märker jag inte trivdes i det tidigare, haha!Här är även bilderna på kläderna jag fick från nelly.com
och bilderna på skorna kommer någon annan dag :)

OJ!

shit, igår va de jäkligt många som läste min blogg.. Brukar inte kolla statistiken sådär-ä, men nu har jag lite trist så kollade vad medeltalet är på som läser min blogg och igår va de stor skillnad på de föregående dagarna, o ajg som inte skrev nå extra igår, haha ;)

Hade en riktigt mysig lugn kväll med älsklingen min igår, kollade L.A gigolo med Aston Kutcher, den var helt sevärd. Ingen höjdare, men ahr sett sämre! Men filmen åt vi Ben & Jerrys som Thomas har blivit helt galen i efter jag introducera honom för glassen, haha!

Nu ska vi börja så småning om börja köra till Smedsby var mamma kommer bjuda på lunch, sen ska jag på finskatimme och ikväll kommer min favoritblondin hit (Edith-töntten). Vi ska ta det helt lugnt, basta, göra vegepaj, kolla Sex and the Ctiy o bara ta igen allt vi missat. Känns som jag inte sett henne på 100 år då jag varit sjuk och vi gått om varandra i skolan och bara inte hunnit umgås då det varit så mycke med dittan och dattan!

Men nu ska jag börja föna håret och dra upp Thomas.. Tänkte ladda upp bilder på mina nya skor och det jag fick från nelly,com då jag kommer hem.


XoXo,
Annu


känner mig duktig!

Jag har inget prov idag, men ska till skolan och skriva läsförståelse till en finskakurs jag läser på kontrakt! Det är först 11:45, men jag var så duktig och steg upp men älskling då han gjorde sig klar till skolan kl. 9.

Det är så jobbigt, jag önskar jag bara kunde vara 100% frisk för en gångs skull, måste det alltid vara något, studenten näramr sgi med stromsteg, vilket gör mig rädd!!!

Nu ska jag ta o klä på mig och börja fixa mig. Ska ta bussen in till stan (från Brändö) eftersom det är -25 grader där ut! BURR


xoxo,
Annu


Nelly.com

Fick hem på posten idag mitt paket frnå nelly.com. Det innehöll en fin ribbstickad polo, ett apr urläckra leggings med dragkedja nertill + 3 armband. Jag har tagit foto på allt, men det fungerar inte att ladda upp, så får ladda upp bilden i morn! :)

Ska hämta min penkkisdräkt i morgon också, så får se om den är för stor, lite rädd för det nämligen! Nu ska jag kolla lite Prison Break!

Har inget prov i morgon, men läser en finska kurs på kontrakt så ska fara klockan 11:45 och skriva läsförståelse, så får se då hur det blir.

Ha de gött!


xoxo,
Annu


ursäkta

Ursäkta mig, jag har märkt jag är ursel på att inte visa i bloggen vad jag är på för humör. Som bäst håller jag en kort paus i mitt essä skrivande. Ska strax brörja förbereda mitt tal inför i morgon, ska googla lite fakta och rubriker så kanske jag kommer på vad jag vill prata om. FY så TRÖTT jag är! Ska gå och sova tidigt idag, hoppas magknipen går om tills i morgon! Vill fara och rida!Högen med uppgifter blir bara mindre, men vill göra det ordentligt, så högen blir rätt långsamt mindre..

orka!!

Fy, idag har jag haft ont i magen, känt stress och ångest så det kokar över! Fick mess om att jag fått min penkkis dräkt, så ska hämta den i morn, hoppas den är kvar! Köpt även en polo från nelly som jag faktiskt behöver, ett par leggings med dragkedja nertill + armband, allt det där behövde jag. Sen köpte jag från H&M en randig 3/4 ärm randig tröja + snyggt halsband, perfekt till våren!

Jag har blivit super förkyld och hängig, men tänker fara och rida i morn vare sig jag är frisk eller inte, måste få ett andningshål så jag inte kvävs. Ärligt talat så känns det så, spec efter att jag svimmade igår!!

Nu ska jag fortsätta med mina essäer jag ska skriva. Blev klar med en idag, 3 kvar..


XoXo
stressad Annu

Kreativ


Jag fick en Kreativ Blogger award av Satu, tack ska du ha! Nu är det min tur att ge vidare den till andra bloggare!


Såhär går det till:
1. Kopiera awarden på er blogg
2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 7 intressanta fakta om dig själv
4. Välj 7 andra bloggare som du vill ge awarden till
5. Länka till deras bloggar
6. Lägg en kommentar i deras blogg att du har gett dem denna award7 intressanta fakta:

1. Jag är världens sämsta förlorare, vill aldrig vara sämst på något
2. Min högerfot är en halv cm längre än den andra
3. Jag har ur urselt morgonhumör.  Kommenterar någon något negativt till mig då jag just vaknat, kan hela dagen vara förstörd
4. Jag sjunger gärna men mycket falskt
5. Slutade växa då jag fick i 6an
6. Ljög så mycket då jag var liten att mina föräldrar inte alltid visste när de kunde tro på det jag berättade, haha
7. Kommer bli sambo till hösten

Och awarden går till följande:
Ina
Marina
Jenny
Hanna
Sara
Annika
Josefin

HJÄLP!!

Alltså nu är det mycket.. Eller? Jo helt FÖR mycket!

Jäkla knä, sjukt nu igen efter natten

Sov ensam inatt i sängen, gillade det inte alls! Underligt hur man kan sakna en människa man just precis umgåtts med! haha..

Fick en kommentar av någon anonym som ville jag skulle ha en frågestund? Hmm, men jag vet inte, känns lite sådär flumm om jag skulle göra det? Jag skriver ju mest för att jag tycker det är kul, och att jag kan blicka tillbaka på livet, och komma ihåg allt galet jag busat med! ;D Visst det är ju nog fler än jag trodde som läser min blogg, trodde det skulle vara det vanliga, typ 30 pers som är lätt perus.. Så jag måste fundera..

Skulle ni vilja ha något sånt? Ni ställer frågorna och jag ger svaren?
(gammal bild) titt så kort hår jag hade!

 


XoXo

AnnuSå glömsk jag är!

Mina fina mellansyster har skaffat blogg! Jag välkomnar henne varmt in i bloggvärden (bröllopsbloggen räknas inte ina!;)

Kolla in hennes blogg här! Inas blogg


Nu har jag ro att gå och sova


XoXo
Annu

Hösten 2010

Ni anar inte hur mycket jag längtar till hösten, då kommer jag börja skriva på ett helt nytt kapitel. Jag kommer börja i någon ny skola, eller ta random kurser som intresserar, eller jobba ett år, eller jaa, jag vet inte vad jag gör. Jag kommer i alla fall flytta ihop med min fina pojkvän. Allt som berör hösten 2010 känns så nytt, så orört, så spännande, så skrämmande, så lugnande, så.. Jag ser bara fram emot det massor, den ger helt nya möjligheter!

Jag vill ha en ny start, en ny skola, nya lärare, och framför allt en utbildning som intresserar mig!! För just nu känns allt som har med skola deprimerande. Skulle jag inte ha Thomas och hästarna, kan jag ärligt säga, att jag skulle inte orka => kollapsa. Mina vänner är såklart goa och rara, annat säger jag inte, men det jag är så trött på med tjejer är att det ska skvallras så mycket. Minsta lilla ansiktsuttryck från någon skall analyseras,  minsta lilla kommentar ska diskuteras, för att inte tala om alla oskrivna regler som man som tjej inte får bryta!! Allt är så omständigt att jag, iallafall, tycker det börjar bli lite för mycket, kan inte vi tjejer coola ner oss lite och låta varandra ha ett privatliv? Allt är så enkelt när jag är med Thomas eller i stallet och rider..

Jag vill inte låta deppig, för det är jag inte. Men jag är trött på att studera i gymnasiet, jag vill kunna skriva "the end" på den delen av min bok, och börja ett helt nytt kapitel, eller helt ny bok nu till hösten som visar att jag lärt mig massor av föregående bok. För jag har lärt mig mer om människor och livet, för att inte tala om den grymma värld vi lever i under mitt 19-åriga liv, än många andra lärt sig som är över 40. För jag har minsann varit med om saker som gjort mig starkare, och mera säker på vad jag känner, tycker och tänker, och kommit underfun med vem Anna-Karin Helén Åkers är!


Här kommer lite biler från min gymnasietid, eller snarare stunderna jag tänker på när någon säger åren 2007, 2008, 2009, 2010!Det jag kommer att komma ihåg om mig.


Då jag just hade vågat färga håret brunt, efter mååååånga år som blondin


bara några veckor senare klippte jag bort 20 cm


Lika snabbt som de så klippte jag luggDet jag kommer att komma ihåg från livet (festerna) innan myndigheten:Galen natt med Edith på ett tag med strangers


alla stunder vid hoviska med någon öl/cider och roligt sällskap


maskerad konventen (första konventen). Jag sprang runt och fråga alla om de visste vad jag företällde (=barbie)

'
25:e dec 2008, ur rolig party night i en lokal i oravais med Natta och massa andra

'

Andra galna (milt sagt) fester med detta gäng


haha, för att inte tala om alla hemmafester hos syskonen Ståhl
kärlekarna (som aldrig var enkla, haha!)korssade och fick "krossat" hjärta ngr gånger..
vissa ska inte vara tillsammans. Vi förblev bästa vänner!


haha, ja-a, man kanske var lite för emo där ett tag och tyckte synd om sig (men denna bild diggar jag faktiskt)hästarna


Vici som jag fick många roliga minnen med


likaså med Eila
min ridtur med syster Ina i sverige


medryttare på Midas var jag ett tag, men slutade efter ngr månaderMinnen jag annars allmänt kommer at komma ihåg!


Min första resa själv utomlands, haha! no commentsspråkresan med Natta + lite kärlek där ;)


hundfan som bet mig


f.d Lucia 2006 (jag) kröner nya lucian 2007 (anna)


älskade gammelfammo dog


södernresan jag hade samtidigt som Andreas och Lasse


det jävla renoverande av stallet. haha


Elvis flyttade in i famlijen


Polenresan, går ej att glömma. Det går inte Emilia heller. Gråter varje gång jag tänker på dig! Där du är nu mår du bra, utan alla allergier <3


det behövs bara 1 person för att få dig inse hur det är att älska någon


2009 kommer jag komma ihåg som alla shower, photoshoots och andra keikkor drog igång.Glömde det som just precis hänt! Jag var brudtärna till älskade syster som gifte sig 30.12.2009 (tack Ina för att du påminde mig!)livet som mydnig


första lagliga natten på krogen


Vappenalla roliga, galna, spontana, icke spontana utekvällar med dessa 2! <3


privata chaffisen, guldvärd! Pratstunder som värderas högt! en äkta vän


en galen utekväll med syster i Örebro, oförglömlig på alla sätt och vis! ;D


spontan utekväll med JannieJESTAS va många bilder det blev!! Blir nog att avrunda här.. Men det skulle kunna slängas dit en hel del till, men det får vi ta någon annan gång! Det har hänt så mycket de senaste 3 åren, jag känner jag mognat något enormt! Kanske beror på att jag de senaste 2 åren umgåtts med nästan enbart äldre vänner, eller så är det bara en känsla jag har! :)

nu ska jag gå och sova!

God natt!

xoxobussfan

Hatar bussar, hatar bussar!  Har varit på möte med en lärare idag, så allt börjar vara på det klara! Men börjar vara lite små trött på all stress som våren kommer att medföra.

Vaknade dessutom med en sådan jäkla smärta i knät. Rörde jag knät eller rörde på benet tog det så otroligt ont att jag slutade röra på det. Nu känns det bara, ingen smärta längre, så undrar var det var? Har samma känsla i fingret nu ist..

Var till Mehiläinen på undersökning idag på förmiddagen. Allt är bra med mig, så det är ju finemang! :D Och efter skolan var jag och provade klänning från Bibi till bröllopsmässan. Vi (jag & Kajsa + 3 till) ska ha 3 ingångar, så det ska bli kul, vi har förr bara haft 1 ingång på börllopsmässan då det är så mycket med klänningarna, men det här bli kul. Vi har från Bibi, Tuhkimo och Botique Beauty.

Nu ska jag gå och värma maten jag gjorde på morgonen till mig och killen min, sen spela lite hockey innan jag far hem till skolarbetet!


XoXo
Annu


bajs uppdatering

Men har inte riktit känt för att sitta vid datorn de senaste dagarna. Har fått bort magkniper (för stunden), så mår lajbans just nu! :D

Hade en riktigt lugn lördagskväll igår (va tråkig jag blivit :S), satt o åt gott samt spela hockey och rally med boyfriend. Det var så kul! Vi spelade idag på morgonen också, och jag vann i NHL09 på PS2, haha! (hockey alltså)

Sitter nu hemma och ska ta det lugnt. Hade typ bara kommit hem för att umgås med mina föräldrar en stund, men huset är tomt, så det är inte mitt fel att vi aldrig ses nu för tiden, hehe! ;D

Nu ska jag ta och kika lite i nå studentböcker och lägga upp ett lässchema över hur min vår kommer att se ut, med tanke på när jag ska läsa och när studentskrivningarna är!

 


Madonna feat. David Guetta - Revolver

Gråter, typ?!

Ligger o vrider mig av smärta i sängen som bäst. Har så jäkla ont i magen!! Men jag är stor flicka så jag gråter inte, bara andas tungt när knipen i magen kommer igång.

Igår kväll hade jag annars en kurs för Thomas i hur man fotar och redigerar bilder. Han var super duktig!! För att vara första gången han använder en systemkamera, och över huvudtaget försöker fota "fint", så är jag SUPER imponerad, kolla in bilden han fota och redigera. Jag menar, de är ju i samma klass som mina biler (fast jag inte e ngt pro, men har fotat i ngr år!)Ser han inte t.o.m. pro ut! ;) hähäJag tycker iaf att bilden är superfin! :) (har den själv som bakgrund) 

Nu ska jag gå o ta en burana o gå o mysa med mamma framför TV'n. HA en mysig kväll allihopa!

 

XoXo

Annu


Sommarjobb

Har just avslutat ett samtal med min jobbakompis Merja, så vi ska båda söka sommarjobbet vi hade förra sommaren, turistinformatör. Så ska söka dit. Sara som jag också jobbade med förra året ska söka, eller ska jobba där i sommar så hoppas alla får platserna, var så sjukt roligt förra sommaren att jobba med de 2 tjejerna. Det betyder det bara kommer 1 ny till gänget! :)Min arbetsplats förra sommaren + mina goa arbetskamrater, Sara (th) och Merja (tv)


Gah, har så ont i magen att jag dör!

Men nu ska jag plocka upp lite här i rummet, för snart kommer Thomas hit, och vi ska försöka fixa ihop en outfit till morgondagen då det är hip hop tema i skolan! Haha, som min privata finskalärare sa "haha, det ska bli roligt att se! Du som är så lady-like." o så fnissade hon en bra stund, så vilken bild hon fick upp i huvudet har jag inte en aning om hur såg ut! ;)


XoXo
Annu

Trolli och Annu

Här kommer en video från då jag rider som jag klippte ihop igår sådär snabbt! Trolli är hästen/ponnyn som jag rider. Han finns vid Vörk (hemsida -> http://medlem.spray.se/vork_ridklubb/ )Se och njut!


Philips

bästa reklamfilmen jag sett på länge! ;D


haha

Alltså Ronja och Elvis va just helt knäppa. Mitt i allt gick de från rummet helt lugnt, och sen ngr minuter senare sjöng de (=ylade) i kör, och skällde lite där imellan, hahaa! Jag försökte få det på film, men de lugnade ner sig då de hörde jag kom mot köket var de befann sig! HAHA

Haha, kolla in videon!


Blir galen!

Försöker få fixat så jag har ett program på min dator var jag kan redigera filmer, så jag inte måst gå till pappas dator. Men eftersom jag har Mac krånglar det till allt (för mig), hittar inga program som passar min dator. När jag skaffat ngt står det att jag har för ny version för datorn, eller att jag redan har ett nyare program nerladdat.. haha teknik och jag, nej, vi går inte hand i hand som några bästisar ;)

Nu ska jag försöka vidare ;)

XoXo
Annu

Avatar

Jag var igår på bion Avatar med älklingen min. Jag blev helt såld, så bra film alltså!! Haha,  men både jag och Thomas tyckte huvudpersonerna var små snygga ( får man tycka så att "aliens" är sexiga, heta, osv.?). Haha, det hade vi i alla fall rätt roligt åt på hemvägen.Vi var lätt snyggast i hela salongen, haha! B1 & B2

 

<3

 

 


tidididing

Nu har jag fixat en ny layout jag e mer nöjd med än den förra! Men det ska synnas en svart linje under bilden i headern som jag inte får att synnas, sen får jag inte kanten jämn här till höger, någon jäkla kod som jäklas, men hittar inte vilken.. Så om ngn e bra på koder, säg till så får ni mer än gärna hjälpa mig! :)


Vad tycker ni om layouten?? Är ännu osäker på bilden jag valde på mig eftersom jag är i bikini, men jag tycker ändå så otroligt mycke om den.. Men, men, kanske byter? :)

Det där är den svarta kanten jag pratade om..XoXo
Annu

HAHA

Fick  en överraskning av Heidi när jag kom till krogen. Hon hade en lite födelsedagspresent till mig. haha Kolla min reaktion när jag såg vad det var.. ;D Heidi är bra söt!


 

XoXo

Annu


Party pics


Mia o Malin @ Amarillo


Michela, Sara o Henrika @ Amarillo


Annu, Satu o Edith


Lena, Ansu o Annu


Sen efter Amarillo bar det av till Krogen, var sen alla bilder tog slut.. ;) Ansu, Sara o Annu


AJ!

Alltså jag vet inte vad jag gjort inatt. När jag vaknade idag skulle jag bara ha lust att skrika. Hade så ont i nacken/axeln. Kunde inte röra nacken utan att det gjorde ont. Men jag ville inte visa mig vek (visst heter det så?), så jag som är så otroligt tuff gnällde bara lite..

Den blev bättre där en 3, 4-tiden, men NU är den helt hemsk igen. Sitter med huvudet på sne för att lindra hur ont det tar?! Haha, jag har ju sådan jäkla tur med allt nu tydligen!

Men nu ska jag kolla in videon som filmades i söndas då jag red privatlektion för Anna Tujulin. Kanske slänger upp ngr klipp senare. :)

XoXo
Annu

Buseli bus

Haha, morgon humor på hög nivå! Jag gör allt för att vara snyggast i världen, bara så ni vet! ;)Kvällens look
va söta!

Blev så glad av att vara i skolan av alla kramar och pussar jag fick! :D Om man får så många kramar vill jag fylla varje dag! :D

Tack söta ni!

Nu ska jag städa mitt otorligt råddiga rum, sen börja fixa mig lite inför kvällens firande med de närmaste. I morgon blir det partajj för hela slanten! :D


XoXo
Annu


Happy birthday

Idag blev jag uppsjungen av familjen, t.o.m. Annika hade kommit hem för att sjunga upp mig, trodde hon skulle vara borta hela dagen, så blev super glad! :D

Fick en ny plattång, kokböcker och en privatlektion i ridning. Så jag är dunder nöjd med mina presenter! Ska nu pröva plattången och klä på mig, sen är jag off to school.. :)

XoXo
19-åringen

© - Susan Tuulosniemi

Alla foton är fotade av Susan Tuulosniemi, och © tillhör henne!Bröllops fotograferingen

 

  

 

Strandfotograferingen

 

 

 

 

 

 

 

 Det roligaste med detta var att hennes kommentar om mig var följande:
Reda ut

Mamma var så söt ikväll, hon läser (tydligen) min blogg flitigt, och hon tyckte så synd om min fina pojkvän då hon läste föregående inlägg!

Så nu bara för att red ut detta, och så att inga andra tror/tycker som mamma. Jag kommer nog inte att tröttna på mina Thomas, han gör mig så lycklig, och jag är så nerkärad i honom att det finns inte i mitt huvud något som heter "Annu utan Thomas", nej nej. Jag drev bara lite med detta, eftersom jag blivit sådan där flickvän jag inte tyckte om när jag var singel.

Thomas är det finaste jag har och jag älskar verkligen honom, så om andra trodde annat så trodde ni fel! :D Inte vill man ju vara utan de som får en att må bra, eller hur?


Nu ska jag hoppa in i duschen o värma mig lite.


XoXo
Annu

trött

Haha, jag, Edith och Henrika bestämde idag att vi ska fara någon gång på Ladies night på Lady Pink. Haha, det ska bli så skoj!!

Har bara ngr essäer kvar nu att göra, börjar kännas skönt. endast 3 kvar så har jag gjort alla kompenserande uppgifter jag fått.

Gah, de känns super underligt. Efter sverige resan så har jag varit med T typ varje dag, och igår träffades vi inte, och inte idag heller kommer vi troligen hinna ses. Haha, jag håller itne på längre, jag ÄR en sådan där jobbig flickvän jag avskydde som singel. Stackars mina vänner, jag ber om ursäkt, men kan inte hjälpa de.. Men snart tröttnar jag väl på honom och blir "normal igen"

;)

haha men nu ska jag logga ut.. :)


Kvällen

Nu är det kvällen och jag ligger här i sängen igen med min laptop i famnen o ska krypa ner under täcket! Blev frågad om jag ville ställa upp på en vinterfotografering nästa helg, så om det är bra väder blir det photoshoot!

Måste rota fram lite gosiga vinterjackor, mössor, vantar, smycken, byxor, skor, halsdukar osv. Han behövde nämligen foton till sin portfolio, därför ska jag fixa allt själv, inte betlat ingenting, allt bara för det är så jäkla kul!! :D

Nu ska jag prata vidare med min knäppa pojkvän!hihi, jag drar på mitt finaste flin!XoXo
Annu

värmespolarna

Fick en fråga om varifrån värmespolarna var. Det har jag faktiskt ingen aning om, för som sagt är de mammas, och hon köpte dem nog på stenåldern någon gång.. ;) haha, men du kan få liknande från Prisma, där har de babyliss som jag hört är bra, sen finns det på Citymarket och Anttila också av olika märken.

Mamma åldrade värmespolar ser ut såhär:


Så såhär ser de ut! :)Köpte annars i förrgår en ny hylla till mig. Eller jag fick den va mina söta föräldrar.. Har verkligen behövt en hylla i mitt rum för mina (skol)böcker. Men även det ena och det andra ryms in i den! :D
I-lands problem, eller nå?

Tog paus i provläsandet och funderade vad man ska fixa håret på fredag och lördag. Man fyller ju ändå som sagt år, så tänkte göra mig lite finare, iaf på skolan på fredag, om jag orkar!. Lördag kväll ska jag också såklart vara fin, men vet inte vad jag ska ha för käder.

Hittade dessa fina blåsor på Nelly.com, men de kommer ju såklart inte hinna komma hem på posten till lördag om jag skulle beställa den nu.. hmm
Stora problem jag har idag.. ;) Vill ju ha nya partyblåsor hela tiden, de kan man ALDRIG få för många av. Ooh, om jag bara  typ hade lite mera pengar, haha! Ett presentkort till Nelly.com skulle jag ALDRIG tacka nej till, haha!Mamma kom med ett par värmespolar igår, så tänkte jag skulle prova dem, ifall ajg ska önska egna. Dessa är aningen föråldrade, så vi år se nu om ngr minuter hur håret blev..


rullarna i håret.. Var rätt krångligt till först, men efter 20 min satt alla rullor i håret!

 


Såhär så håret ut då jag tog bort rullarna.. Rullarna är med andra ord användbara.
Men märktejag inte ska snurra de ända upp i roten, blev 90-tals lockar/frisyr då. haha

 


För att vara första gången jag satte i rullarna är jag helt nöjd.
Tur jag provade på, får se omjag orkar med dem på fredag och lördag?? :)

 

 

XoXo

Annu


mera bröllopsfoton

Som tidigare kommer själva bröllopsparet inte synnas från själva bröllopet, men här kmr ngr foton iaf! :D

 


Sminkar Ina

 

 


Brudtärnorna

 

 

Bröllopsgäster

 

 

Thomas o jag

 

 

Jag och fina Jenny

 


Jag o Jenny igen

 

 


Buketten slängs.. Tyvärr fånga jag den inte, Annika fick den efter lite brottning med alla andra tjejgäster

 


Dansen var mycket underhållande när vissa kom i form o började äga dansgolvet! :D

 


NOUU

Jag börjar bli så irriterad. Mamma berättade att o man haft mononucleos så kan vissa lättare får förkylningar än tidigare.. Nå nu har jag hostat hela morgonen, och börja få snuva igen, halsen var sjuk inatt också! IDAG STANNAR JAG INNE!!

Lika bra det, har prov i morn, bokpresentation och en essä jag planerat ska lämnas in (den måste inte vara inne, men vill få de gjort!). Så nog har jag att göra fast jag itne rullar mig i snön med alla de andra barnen precis! ;)

GAH, tänk jag bli gammal i övermorgon! fredagen 15 januari fyller jag 19.. (iaf låter 19 så otroligt mycke äldre än 18)


XoXo
Annu

happy kid

Har ätit pepparkakshus, druckit mjölk, druckit juice, käkat godis, kollat Prison Break, kollat Heroes, räknat ut olika utgifter, kollat vad som bör köpas in till hösten, och kollat på bostäder med älskling!

Det här känns mer än bra! :) Är mer än redo för hösten, denna kväll lugnade mina nerver. Nu återstår bara VAD vill jag studera till hösten?? hmm..
Först ville jag bara bort från Vasa, men nu när jag hittade Thomas, eller han mig *hehe*, så känns det mer som att eftersom jag ändå inte har någon aning om vad jag vill bli, eller studera, då kan jag lika bra ta reda på det i Vasa o sen bege mig bort. :)

Haha, jag minns hur Ina sa då jag började i gymnasiet, "Vad du än gör, skaffa inte pojkvän i gymnasiet, de håller dig bara tillbaka när du ska studera, du lämnar i Vasa i så fall, jag lovar dig det lillasyster!".. Haha, syster visste (för en gångs skull) vad hon talade om! :D


XoXo
Annu


Önskelista

Det har varit så många som frågat vad jag önskar mig till födelsedags present, så nu slänger jag upp en lsita här och kommer att hänvisa hit när nästa frågar! :)Det finns ett par skor på bianco som ser typ ut såhär, bara att klacken är lägre (ca5-6 cm)
och bredare. Finns bara 1 par 39 kvar (längst in i butiken, nära dessa stövlar i hyllan)

 

 


Babyliss värmespolar

 

 


Halsband, armband och stora fina ringar. Bling bling, silver, enkla med det lilla extra funkar alltid

 


plattång

 

 


En snyg partybag

 

 

nagellack, hårprodukter, och annat flickit går också hem här! Men roligast är ju bara om folk är med en under dagen ju, el man hittar på något roligt tillsammand (men detta gäller inte familjen, av er vill jag ha dendär breda sängen ;) )

 

 

XoXo

Annu


börjar tänka idag

Började tänka idag på vilka människor som betyder något för mig, och det är en hel massa. Så vill bara säga jag tycker om er! Både ni som jag umgås dagligen med och mera sällan. Ni utgör en helhet jag inte vill vara utan, så puss på er! :)

 

 


Han som fick mig att veta hur det känns då man är riktigt ruskigt kär, thihi.
XoXo
Annu

RAX

Hörde rykten om att bilden kommit upp i en tidning.

Edith: Vilken tidning var det?
Annu: I seiska
Edith och Annu springer till tidningshyllan o bläddrar genom seiska
Annu: HÄR!
Edith utbrister: Barbie and Ken! HAHAHABok

Har stigit upp lite tidigare för att läsa en bok (jag vet jag måste må mycket dåligt nu!). Ska ha läst ut den denna vecka till en modersmål kurs. Den är faktiskt bra, men det går ju som vanligt så långsamt då jag läser, men den får en att tänka till!

Ska nu igen slänga in ett bröd i ugnen så jag får min stadiga frukost, eftersom jag börjar så sent hinner jag inte äta lunch före jag kommer hem idag på eftermiddagen.

Men nu skall jag återgå till min bok, och mitt bröd! :)


There's a place in hell for women who don't help each other - Madeleine Albright
Natt"bakning"

Blev så sugen på färska bröd när jag låg i sängen, så har just slängt in bröd i ugnen, så om 8-10 min är de klara, redo att mumsas i! Nattmat är så gott, bröd är som godas på natten!

Sitter o myser i köket i min favorit nattlinne, ett rosa, satinlinne från lustparty, kostade 45 euro om jag minns rätt. Men det är värt det, är så jäkla skön på huden!


Så ser det söta nattlinnet ut

 


Påväg in i ugnen med bröden! *slurp*

 

 

Crap, nu har jag tappat bort mig i tiden, måste kolla till bröden..

 

XoXo

Annu


Bastu + öl

Alltså om det finns någon gång som faktiskt öl smakar gott, så är det i bastu! Har just precis avslutat min basturunda för denna vecka, blev ca 1 h. SÅ SKÖÖNT! Kommer ALDRIG klara mig utan bastu, e fanken den bästa uppfinningen EVEER!!

NU är jag redo för en ny jobbig vecka! Har dessutom stora planer på min födelsedag + helg, men allt verkar gå åt skogen.. :/ Äh, vetja de löser sig på något sätt! :D


 

Börjar annars känna mig riktigt fit for fight igen! För det första har det tagit något enormt på krafterna att vara sjuk, sen att ta igen allt skolarbete tar NÄSTAN lika mycket på krafterna. Tur det blir fest på lördag så man har en morot. Ska också prova på att fara o rida igen nu på torsdag, hoppas jag orkar hela lektionen, men är lite tveksam, vi får se! Hoppas jag orkar, men är utmattad i kroppen helatiden, men försker inte visa det, ingen orkar ju me en lame typ, heh!

 

XoXo

Annu


mobilkamera rocks!


bluppis

Har just precis avslutat ett samtal med mina båda fina vänner. Fick så dåligt samvete när jag pratat med dem. Jag har aldrig riktigt varit bra på att höra av mig aktivt, därför måste  den andra parten också höra av sig till mig för att jag ska få tummen ur röven o ringa tillbaka. Men just nu är det så otroligt mycke på gång i mitt liv, vill inte hinna med allt och alla. Beklagar om någon känt sig bortglömd. Bara några veckor kvar så hoppas jag att jag blir mindre busy igen!

Ligger i sängen och ska börja skriva det sista på en essä, men när jag ser på min soffa som mamma slängt mitt överkast på, då ser den ut som en grav på ngt sätt? Scary, vågar inte gå och ta bort det, tänk om ngt äckligt ligger där under?!!!


visst ser soffan spooky ut!! UCH


Nouu

Jag vet denna layout kanske inte är den bästa, men blev trött på den andra som sagt. Bilden var någon jag hittade på nätet, så den har jag inte gjort själv. Men fick tkr jag den är, men orkade inte jobba med layouten idag, den får bli senare! :)

Blää, då jag hoppade ner i sängen idag så gick mina skinny jeans snder :( nu måste jag åka till stan i morgon o köpa nya! BLÄÄÄ!!!

Fick annars ytterligare en bild av Jarmo, blev tydligen många bra från den shooten då han fortfarande skickar bilder?!Är den inte bara för cool! Kolla in mina lazer ögon, hihi


 


R.I.P mina fina jeans! <3

 

 

Nu ska jag fortsätta med skolarbete!

 

XoXo

Annu


Tröttnar

Jag är en person som tröttnar på det mesta, kläder, prylar, restauranger, skor, färger, tavlor, drinkar (cosmo = undantag), jaa-a nästan allt. Men har inte lyckats tröttna på mina närmsta kompisar o pojkvän än, äh men jag hinner! haha

Min point är, att jag börjar tröttna på min layout här, den är trist och mörk. Vill ha någon som representerar mera mig. För inte ligger jag på golvet varje dag och smeker mig (skämt o sido) o inte heller står jag i regnet varje dag. Måste komma på något som är typiskt mig, men kommer inte på något..

Har ni några förslag? Vad tycker ni är typiskt mig? Något band? Smycke? Låt? Djur? Egenskap? Färg? Kändis? Blomma? el något helt annat??

Hjälp mig.. plz! :D

XOXO
Annu

SOLEN!

Oh så underbart att vakna idag! Dels för att man vaknade upp bredvid någon man tycker om, men också för det otroligt fina vädret! Har ätit en stadig frukost nu på morgonen och ska gå på en promenad nu med T. Sen ska jag till biblioteket och låna 2 böcker. Sen hem och börja ta igen lite skolarbete innan man gör något annat skoj ikväll.

Over and out..


Jävla mononucleos

Sitter som bäst med super pipi mage! Hade det igår också, men trodde de skulle gå om till idag, men NEJ!! :(  Har hållit på med min hälsokunskap essä nu någon timme, gör en extra uppgifter nu då jag var borta från skolan 2 veckor före julen pga min sjukdom. Har varit helt slut idag också, utmattad helt enkelt! Så känner helgen kommer ganska lämpligt! Men det kommer att bli en vit och en lugn helg!

Om magen blir bättre till i morn ska jag och åka pulkka, om det blir varmare såklart. Känner inte för att åka pulkka i -26 grader! ;)


hittade denna bild från jullovet, tycker jag är rätt söt på den så slängde upp den med i brist på andra bilder! :)Ha e fin fin fredagskväll!


Bröllop

Det blir bröllopsmässa för mig även i år! Ska bli riktigt roligt, men som tidigare år är jag (fortfarande) för ung, så blir endast att visa upp festkläder, inga brudklänningar. 07.02.2010 är mässan, och den är i stadshuset. Roligt roligt, nu börjar det närma sig vår, och alla shower drar igång igen! :)


Detta e från första gången då jag var med på häämessut. Såg mer eller mindre ut som barbie (som blivit brunett)andra året var jag bland studenterna och visade upp festkläder, i år är vi bara festklädda, inga studenter

Har annars planerat med T att göra en resa, så vi funderade lite på resemål och sådant.. Även lite på hösten vad den för med sig, jag kanske blir "sambo" då, heh. Skulle vara hur mysigt som helst. Inget är ju säkert, är långt dit ännu..

puss

bomben

Det kom ju aldrig bomben med bilder från sverige, så nu kommer den.. Se och njut av vår härliga resa:


29.12.2009


Så här såg vårt mysiga hotellrum ut, som jag och Thomas fick

30.12.2009

Mycket tid gick åt att fixa i ordning inför bröllopet, alla hjälpte till och det var faktiskt roligtGlas i massor fannsSöta mamma hade ansvaret över köttet som skulle serveras.. var super gott!!söta pappa o söta farmor hjälpte till med att fixa köttetDukningen börja bli klar, kanske mest där jag hjälpte tillkolla in snyggingarna, nam nam (spec han i mitten)! ;)Ina är så söt.

31.12.2009Det blev tidig väckning för min del denna morgon. Jag hade fått hedersuppdraget att sminka bruden (dvs. Ina) Hon blev nöj, så jag blev nöjd. Men var super rädd de skulle misslyckas, har inte sminkat andra på det sättet tidigare.
Sen bar det av till frisörskan, och mitt andra hedersuppdrag som brudtärna drog igång (=dokumentera Inas dag)Ina blev super fin i håret. Sen bar det av till Magnus föräldrar och vi klädde henne i sin brudklänning. Honvar så otroligt vacker, men varken hon eller Magnus vill synnas på nätet från bröllopet så detta är allt ni får sesen drog bröllopet igång och jag och Jenny var brudtärnor till en vackra bruden. Det var det finaste bröllop jag varit på, inte för att det var min syster som gifte sig, utan för det var så väl utfört och genomtänkt!
Mitt o Thomas fina sällskap, Jenny och Viktor. Otroligt goa typerJag o Thomas. Sen e de rätt mycke filmer, men antar jag inte får ladda upp någon från programmet, vilket jag respekterar. Får se och skratta åt de själv istället. haha01.01.2010Båda älskling och jag var trött, när vi steg upp följande dag efter bröllopets festligheter. Blev att åka till festlokalen och städa undan var efter vi fick ta och börja göra oss i ordning för att sitta i bil ngr timmar innan man kom till Örebro, var vi övernattade 1 natt hos Ina & Magnus. 02.01.2010 åkte vi vidare till sthlm med bil och båt över till Finland.
XoXo
Annu

topp till bott


inlägget raderat

morning sunshine!

Igår va vi ute med tjejerna, som sagt. Det blev en toppen kväll. Jag och Ansu dansade så jag nästan inte kalrade av att gå efter kvällens slut, mina trampdynor värker idag, haha!

Ska nu gå o fixa lite frukost till mig, sen tänkte jag att jag kunde ladda upp ngr foton från resan till sverige. Bilder på Ina o Magnus vill de inte ska finnas uppe, så tyvärr får ni inte se hur vackra de var!

puss o kram så länge!

God morgon

Nu har jag typ snoozat sedan 10 idag, heh. Har "vaknat" upp hos min hunk till karl, o ska vänta att han duschat klart, efter det åker vi till mig och äter frukost till mig. Efter det ska jag börja ta igen lite skolarbete från då jag var sjukilainen.

Fast jag inte kanske vill erkänna det så känner jag av att jag varit sjuk och på en intensiv resa, för kroppen skriker "SOV DUMMA UNGE, SOOV!!"

Men nu ska jag byta om och börja stressa han som står o slöar i duschen!  hehe


XoXo


WHAT?!

Jag är borta från Facebook 1 vecka.. när jag loggar in får jag en smärre chock

 

Sitter ananrs och väntar på att T ska komma hit (igen), han är o inhandlar ett voffeljärn. Trodde vi hade ett, men mamma el pappa hade tydligen slängt det, så han får inhandla ett till sig själv, men vi inviger det här! :D

 

I morn blir det Ollis, hoppas fler hakar på! :)

puss o kram!
hem, ljuva hem

Har nu återhämtat mig från min trip till Sverige. Det var kalas, hade så otroligt roligt, men tyvärr kände jag hela veckan av min mononucleos, för jag var så otroligt trött, försökte trotsa det så gott jag kunde, men efter 12 slaget på nyåret, DÅ kunde jag inte trotsa det längre, kroppen skrek och jag kände varken glädje eller något, var så otroligt trött!

Men nu är jag hemma, blev igår överraskad av min fina pojkvön med 53 levande ljus i rummet, gott vin, godis och en bra film. Precis vad jag behövde! :)

Sen hann jag också fara på kaffe med Pate igår, och den människan hade köpt en julklapp till mig, så nu känner jag mig super hemsk som inte köpte ngt till honom!

nåjaa, nu ska jag borsta håret, tvätta tänderna och åka med min "skitstövel" hem till mig och göra vofflor!

Hoppas ni haft ett toppen nyår! :)

Kram på er!


RSS 2.0