Hur jäklas man med en karl??

Thomas springer runt o packar det sista till hans väska, själv sitter jag i min lyxiga siden (det inbillar jag mig att den är för material) morgonrock och kikar på. Usch tycker inte om söndagar :(

Jag borde annars gå en "lära dig jäklas med andra"-kurs. Tidigare ikväll låg jag i sängen bredvid Thomas som jag skrev i förra inlägget, det jag skrev var att jag låg bredvis en naken karl, orsaken till att jag gjorde det var för jag ville jävlas med honom eftersom jag såg i ögonvrån att han kikade på vad jag skrev i inlägget. Nå tror ni nu inte att han tyckte det var ok att jag skrev så.. GAAH! Han lyckas alltid jäklas med mig, men när jag försöker jävlas tillbaka med honom så biter inget på honom som kan nola ut honom.. BLÄÄÄ

Nu tar jag natten och hoppas jag kommer på något att burna honom för i morgon innan han sätter sig på tåget ;)



Nu ska jag ta mitt snygga fejs o krypa ner under täcket! Hoppas ni också haft en toppen helg! :)


Myskväll

Har precis lagt mig ner i sängen med en naken karl o vi ska kika på 24.. ;) Alltså 24 är nog en bra serie, passligt spännande för mig som är lättskrämd! Vi har nu de 3 första boxarna i bokhyllan, o snart blir det väl att beställa 4:e boxen. :D

Nu ska det mysas o kika film, i morn far han iväg till Tammerfors igen :(



Pizzaa

Nu ska jag och Thomas dra iväg o käka pizza, ska bli så gott! Orkar verkligen inte fixa något idag, räckte med våfflorna till frukost! Sen blir det nog bara att ligga o dega hela kvällen, men det är gårdagens festligheter värda! :D

Nu pizzaaaaaa...





31 oktober 2010

Tjohoo!

Har varit vaken nu en halvtimme, är rätt seg idag, men det är det värt för jag hade så otorligt roligt igår! Här kommer några bilder, får flera av Sara senare idag eller i morgon så då kommer resten! :)




Lite bättre bilder här nu först på sminkningen. Jag är rätt nöjd med den, höll på sjukt länge med lösögonfransarna ;)


Jag suddade ut kanterna lite mera och fyllde på färg på sidorna efter att den här bilden togs, men typ såhär såg det ut


Thomas-Vampyr (tänderna hölldes inte kvar), Annu-Polis (drar i handklovarna, därför är bältet så högt upp ;) ) Fredda-Don Corleone


Jag o fina Emma


Joel, Thomas o Fredda


I Olliskön hittade jag goa Sara o Jessica, the cheerleaders


Jocke :D


<3


jag, Fredda o T


Jag, Jenna o Sussy



Förlorade mot en transo..

Haha, nu sitter jag och T o käkar "fylle käk". Vi har med andra ord kommit hem till lägenheten. Det roliga med kvällen var att jag blev uppkallad på scenen för sexigaste utklädnad på Ollis, men tyvärr förlorade jag mot en "transo" (kille utklädd till kvinna).

Sara tog en hel del bilder både från då jag blev uppkallad på scenen, och från då jag dansade, så bilder kommer i morgon! GRATTIS TILL DIG SEXIGA "TRANSO", du var en värdig vinnare! :)

Nu ska jag käka min hamburgare o gå o sova!

God natt!


Mycket kvar av lockarna, jag vet höhö, dansade ser ni så att jag svettades som en gris!! ;) Jag fick en helt super rolig kväll trots att jag hade lejdon i början av den! :) Men som Thomas sa "man gör det bästa av det" ,och se hur jäkla bra den blev, bästa på länge! Älskar min Thomas o goaste vännerna jag fick shejka loss med på dansgolvet, men nu hostar jag som f*n :(

Oooh ska bli skoj!

Nu är jag klar med sminkningen, den är ganska svart, men det är ju halloween ;) Thomas och jag ska först ut o äta med ett par vänner, sen drar vi iväg till Solf med resten av våra goa vänner och förfestar, sen blir det ollis! :D

Ni får se sminkningen, inte utstyrseln, jag KANSKE hinner ta en bild på de innan vi far o slänga in, ment ror inte det.







Så lockade jag håret en aning. Snart ska mössan på och handklovarna.. Kan ni gissa vad jag ska vara?? :)



30 oktober 2010

Heliumet tog slut rätt så fort, haha, kunde inte sluta skratta, sorry ;D

 

 


29 oktober 2010

Nej, jag är inte död, men nästan. Var till akuten idag o blev uppkollad om vad som kan fela mig, men ska fortsätta ta den här "atmamedicinen" eller vad det nu är i 2 veckor, efter det om jag inte blivit bättre ska jag på blodprov igen och sen utgår man från de svaren..

I morgon är det halloween och jag har en perfekt utstyrsel, ni kommer att få se den i morgon! Det blir en tidig väckning eftersom jag o T ska till stan (han till optiker, sen ska vi shoppa det sista).

OJ, vet ni vad ÄNTLIGEN har jag fått tv-kanaler, så ikväll blir det IDOL-kväll hemma hos mig, hur jäkla nice är inte det?? :)

Vi ska käka ost också ikväll, mumsfilibabba!

Vem hejar ni på i idol? För mig är det nog Elin (för att hon är en duktig finlandsvensk från finland) och Linnea.






28 oktober 2010

Har legat vaken länge redan, dels för att Leo kom och väckte mig, dels för att min magknip är för jävlig! Känns som någon håller på att såga mig itu inifrån!

Har inte blivit många timmars sömn inatt, nej, nej! Vridit mig i sömnen och försökt sova, men det har inte gått. Jag gissar jag är i en svacka just nu, kanske det är när hösten kommer emot? Thomas kommer hem ikväll så förhoppningsvis får han mig på muntrare humör! Nu ska jag ta en till värkmedicin och se om sågen i magen försvinner, för snart börjar jag gråta, tar så jävla ont!



Varför magen nu också, räcker det inte med att hostan är tillbaka o plågar mig. (får ny medicin idag)


27 oktober 2010

Jag vet inte vad det är, men både igåd och idag har jag kännt mig otroligt nere. Pratade i nästan 2 h med Thomas igår. Har grymm värk i magen som bäst, men har slängt in nå värkmedicin i mig som mamma gett mig.

Hoppas det blir bättre och jag blir på bättre humör, för idag känns allt bara piss.. Blir knappast några flera inlägg idag, har en så jäkla dålig dag bara.

Jag vill resa till Thailand till värmen, så på en polares foton från då han var till Thailand med sin tjej.. JAG VILL ÅKA BORT!!



Undrar varför?

Alltså jag mår pyton, känner mig spyfärdig. Det beror inte på att jag inte har ätit för det har jag, och borde inte bero på att jag ätit för inget är gammalt som jag ätit?

Mådde aningen illa i stallet redan, men tänkte det går om, att jag var säkert hungrig. Men nu mår jag för jävligt, vill bara gå o spy men det kommer inget!! ÅNGEST!

Var o red Eila idag, hon e nog alltid så glad då man kommer, vill så gosa o vara nära. Mycket lydigare har hon blivit också, så det är roligt att se när man jobbat mycket med henne att det är påväg åt rätt håll. Vi travade liiite på ridplanen, men då hon inte har vinterskor o de va is på vissaställen så blev det mest skritt och bara kanske 20-30 min på plan. Efter det gick vi längs vägen och där travade jag och Eila iväg från Cessi, Linda o Marijkje efter att hon fått några snöbollar i arslet, haha. Var så skönt att trava lungt en bra bit o sen vända tillbaka o trava samma bit. Tycker nog om den där hästen!

Nu ska jag fortsätta med Engelskan. MOJ!



Lite mera av C & M












Cessi o Marijkje






























Att våga älska

Har konstaterat detta många gånger, det är när man tvingas vara ifrån varandra en längre tid man verkligen förstår hur mycket en person betyder för en!

Jag är så löjligt kär i T, och jag blir bara mer och mer kär i honom. Hur underbar är nu inte det att kunna bråka och veta att man blir sams, fjantta sig och prata kiss o bajs utan vara rädd vad den andra ska tycka o tänka, att ha en bästa vän i en pojkvän/sambo, att våga vara sig själv till 110%. Många gånger tänker jag att jag lever i förhållandet jag alltid drömt om att ha. Trodde aldrig bara att jag skulle få det så bra. Jag lever min dröm, lycklig med barn/katt o pojkvän <3





Ego time


Dagens klädval btw..










Nu en powernap sen iväg o fota Cessi o sen på gym med Mia. Göör kul! :D



Fotograferingar

Det är så kul att börja få intresset tillbaka för fotografering. När jag gick i högstadiet fotade jag nästan allt o alla, och jag tycker själv att jag var bra på det! :) Men sen avtog intresset..

Men nu har det börjat komma tillbaka igen, så idag ska jag nämligen o fota Cessi o Marick, och i slutet av veckan ska jag fota otroligt duktiga o fina Ida som ställer upp i valet för SFP, så ska ta ngr foton på henne så hon kan använda dem i valbloggen o dyl. (inte bilden som kommer på affischerna), ser massor fram emot detta eftersom det är något helt nytt för mig :)



25 oktober 2010

Blää, har duschat och för en gångs skull är jag liiite mera pigg än jag brukar så här tidigt på morgonen, och tror ni nu inte att jag kollat fel på läseordningen!! Jag börjar inte alls 8 som jag trodde, utan kl. 10..

Så det blir bara att gå o sova igen då 1,5 timme. :) Sen har vi bara 1 timme idag också, så kan fara hem o sova vidare, har hostat hela morgonen, men det är en liten paus nu faktiskt. :)



Movie movie movie time!

Nu ska jag och min älsklings hunk kika film. Prince of Persia blir det, sen har vi unnat oss godis, mums! Men som bäst bråkar vi om MIN godispåse, kan han inte äta ur sin egen?? WTF!





Nu ska vi mysa. :) Ha en fin söndagskväll allihopa


oops..

Haha, snacka om slö söndag hittills. Steg upp, bakade semlor, åt semlor, to en powernap på 2 h, ska nu o äta till mamma, sen handla till Thomas, sen hyra film o efter det se den och gå o sova..

Me like sundays! :)






Som jag tidigare nämnt, så är uppdateringen alltid kass under helgerna. :)


24 oktober 2010

God morgon!

Har ännu inte ätit frukost för jag och Thomas vill ha färska semlor till frukost, så om 20 min är de klara, mums! Så ska börja plocka fram på bordet nu strax.

Gårdagen var annars mycket lyckad, god mat (fast jag gjorde den själv ;) ), gott vin, och bra sällskap! Har inga bilder att ladda upp, det var för roligt för att komma på att ta foton. :)

Nu över till semlorna!

Snart får jag gäster

Skriver ett snabbt inlägg. Håret blev bra, blev mörkare, typ min egen hårfärg, enligt Eva är det nya moderna färgen den som jag har nu, från Fashion week i New York. ;)

Efter frissan körde vi till Thomas föräldrar och böt till vinterrringar, och JAG böt ringarna, yepp jag fick lära mig det idag!

Nu väntar vi på att Joel o Emma ska komma hit, har paj i ugnen och efterrätten i kylskåoet, bordet är dukat med god sallad, 2 flaskor vin och öl. :) Låt en annorlunda lördagskväll för mig börja ;)








God morgon!

Oj, jag vet inte när jag varit uppe så här tidigt utan att måsta det. Jag och Thomas ska nämligen knalla iväg till Hotell Astor för att äta vår favorit frukost!! Själv ska jag klockan 9 till frissan och få färgat håret, underbart har en 10 cm lång utväxt jag blir galen på! :)

Men nu ska jag klä på mig och sminka mig sen ska vi börja se vad det är för väder där ute så vi vet om vi ska gå, cykla eller ta bilen :)


22 oktober 2010

God morgon!

Har vaknat och är super trött. Det är is på rutan idag, fy burr va kallt!! Drömde en äcklig mardröm inatt, så har vaknat i omgångar när jag vaknat upp ur den!

Leo ligger som bäst med huvudet på halva tangenrbordet och sover, jag själv ska börja äta frukost, för om 1 h har jag gymmet, men är så trtt så trött! Idag kommer Thomas hem, wuppidooo!! DESSUOM har han varit orökt ETT ÅR, idag! Jag är så otroligt stolt över honom!

Nu frukost, sen gymmet :P



Eila o jag i bilder




























Sara Nyman
är fotografen till dessa fantastiska bilder! :)

Jag är inte bitter..

Fy fasen så fattig man är då! Vet inte hur jag ska ha råd att köpa julklappar, födelsedagspresenter osv!! Har precis betalat räkningar, och det är inte mycket pengar kvar på kontot, snart flyttar jag hem igen ;)

Nu ska jag fortsätta städa lägenheten, stortstädning idag som gäller när vi får gäster på lördag! Har som bäst en tvättmaskin på G i tvättstugan, så ska om 30 min hämta den.

SEN ska jag belöna mig med att fara till Eila, Sara skulle komma med och fota, och sen drar vi 2 iväg på ridlektion till Vörå. :) Hörs sent ikväll igen med bilder!



Jag skulle inte ropat (skrivit) ut igår att jag är frisk, har hostat så in i h*lvete idag :(



21 oktober 2010

God morgon allihopa!

Kom i säng närmare halv 2 i natt eftersom jag var hemma i Smedsby hos föräldrarna och hjälpte till med köttet, 4.5 h hjälpte jag till!

Hur som helst så ringde Lena S precis o frågade om jag kunde fara till Eila idag, inget mig emot så jag ska fara dit efter jag ätit lunch, kanske tar med kameran idag??. Har också ridlektion ikväll i Vörå. :)



med undantag för förra lördagen så har jag hållit mig exemplariskt borta från godis, chips, limsa, bulla, kakor m.m säkert i över 1 månad!! :) Jag vill snabbt se resultat med träningen nu så försöker äta nyttigare, mindre o oftare.

Älskar att säga det högt!

Jag älskar att få säga (skriva) detta högt (stort), JAG KÄNNER MIG FRISKAST VAD JAG GJORT PÅ LÄNGE!! Hostan har blivit betydligt bättre, hostar efter ansträngning och mest på morgonen, annars inget!

Det gick annars super bra när jag red Eila idag, det var så roligt. Först var hon nog grinig och prövade mig om hon faktiskt måsta arbeta, men efter 4 stoppar så slutade hon och de va inte lika långa idag som igår. Jag jobbade mera i korttrav och övade mig själv att få långa fina dressyrben i korttraven och jag tror jag lyckades mycket bra, för Eila blev så mjuk o fin. Hon lyssnade ovanligt bra på när jag ville sakta av traven och sedan öka, och hon behöll formen många av gångerna när vi ökade och saktade i, så det är framsteg! Ni anar inte vad jag njuter av att få jobba med den envisa rackaren! Nu ska vi bara jobba med att få henne lika lyhörd vare gång, bakbenen mera under sig och högre form. Men man börjar alltid någonstans, och vi har en början!! :D

Nu ska jag o fixa maletkött, först ska jag bara föna håret. :)




Världens finaste, envisaste, knäppaste, goaste häst på jorden!

Storalånggatan

Nu har jag lunchat klart med min syster Annika. Hon bjöd på lasagne och en titt på hennes mage, jaa-a tänk det snart äar jag moster!! :D Fick se babyn busa omkring inne i magen, det var häftigt!

Nu ska jag hur som helst byta om och bege mig mot stallet med Cessi för att rida våra monster. :) Sen ska jag hjälpa till med att fixa maletkött ikväll med pappa-jägare och mamma, inget jag ser fram emot eftersom jag är för djurvän för att kunna tycka det går ann, men de lovade att jag fick ta hand om maletköttet så det känns inte lika farligt. :)

Nu off to the stable!! :D



Jag och Annika på min första krogrunda som 18-år. :)

Svårt att hitta rätt foundation??

För 4-5 år sedan hade jag stora problem med acne. Idag har jag inte det men jag har fortfarande lite falmmig hy, och någon enstaka jävel nu som då. Min utmaning har varit att hitta någon bra foundation som täcker, men inte täpper till och inte ser för fake ut. Jag har provat alla krämiga utan att hitta någon bra som ger jämnt resultat.

Förra sommaren provade jag en mineral foundation som heter I.D. Den var helt otroligt bra, men nu när man studerar har jag inte råd att lägga ut 55 euro på en foundation, även om den varit toppen!! Men så fick jag höra av min vän Henrika att hon hittat något bättre för 20 lappen på Iho hud. Så i måndags gick jag till Iho hud och frågade efter denna mineral foundation, och kom hem därifrån med en burk. Idag är första dagen jag använder den och är super nöjd med resultatet.

Så därför tänkte jag tipsa om denna, den heter EM - Elegant Minerals som är för känslig hy. En mellan stor burk kostar 25 euro och räcker 3-4 månader om man använder den dagligen. Det är 100% mineraler och bättre än I.D. enigt personalen på Iho hud, om det är sant återstår att se.. Hittills har jag varit mycket nöjd. Den var lätt att applicera och täcker super bra!

Ni kan läsa mera om denna på EM's hemsida (skit ful hemsida, men du får all info). www.elegantminerals.com

20 oktober 2010

Idag blev jag väckt av Leo -> han nös mig rakt i ansiktet och satt sedan kvar och så road ut när jag blev mindre glad. Schyst katt man har alltså!

Alltså jag vet inte vad det är för fel på den här veckan, alla serier jag följer med i är inte uppe?

Måndagar
- Desperate housewives CHECK
Tisdagar - Gossip Girl -> inget avsnitt denna vecka??
Onsdagar - Glee -> inget avsnitt denna vecka??
Torsdagar - Kungarna av Tylösand & Vampire diaries
Fredag - Americas next top model


Så vad ska jag nu göra innan jag går och sover :( BUHUUU!! Vet ni någon annan bra serie jag kan börja kika?? :)


- - - - - - - - -
update: Såg nu att 2a säsongen av Cougar town har börjat, så nu kom den till min lista :)



Säger godnatt med 1 video

Jag och Leo tar natten nu när vi packat upp från sverige resan och sorterat kläder in i skåpet och i smutskorgen. :)


 

 


Spänn magen, snabbare, snabbare!!

Idag på gymmet hade jag mera repetitioner att göra 2x15. För mig som verkligen har startat från noll igen då jag varit sjuk så har den lugna takten passat mig fint, och att det ökat efter varje gymbesök. Idag svettades jag dock som en gris, jestas!! Hade värsta LP skivorna av svett under armarna ryggen var dyblöt och magen lika så. För att inte tala om ansiktet, fick nästan ha handuken virrat runt ansiktet för att svetten inte skulle rinna obehaglit ner längs ryggen o mellan brösten ;D Jag gillar inte så värst mycket att svettas hehe..



Som vanligt toppen bildkvalitet. På första bilden är jag fortfarande pigg o TORR före passet. Bilden nedan är jag slut o svettig ;D Kände mig som en karl när jag såg mig i spegeln o såg hur färdig jag såg ut, haha! Stackars mig..

Kvällsbit



Kvällens måltid, rågbröd med smör, skinka, sallad och gurka. Appelsin juice till. Yepp jag piskar mig själv till att försöka leva nyttigt nu!! Man blir inte smalare och mera fitt bara av att träna, kosten ska också tänkas på. På 2,5 veckor har jag gått ner ca 1,5 kg och 8 cm totalt (utdelat på hela kroppen, så det är inte så mycket som det låter ). Så jag är på god väg! :)

Snyggaste kvinnan på jorden

 

 

Snyggaste kvinnan på jorden är ju bara Beyonce. Om jag skulle få se ut som vem som helst skulle jag lätt välja henne! Beyonce e bara så jäkla vacker! Skulle inte ha något emot att ha hennea kropp! :)

Vilken kändis tycker ni är snyggast ??


Off to the stable

Nu sticker jag iväg till Eila i Helsingby. Cessi ska plocka upp mig så ska gå dit ut och vänta. Slängde på mig vinterridbyxorna idag, så jäkla äckligt väder, men det har inte hittills stoppat mig från att rida, så inte stoppar mig vädret idag heller! :)




Så jäkla typiskt!

Jag tog bilen till gymmet idag eftersom det regnade och jag inte är frisk. Jag parkerade utanför min gamla skola och var noga med att inte parkera för nära övergångstället. Men har jag nu inte ändå en parkeringsböteslapp på rutan när jag kommer tillbaka!! Där stod det att man ska parkera 5m bort från övergånstället, vilket jag inte enligt dem gjort!! Så jäkla arg!! Hur fan ska man räkna då när jag nu helt klart räknat metrarna fel!!





19 oktober 2010

God morgon!

Nu har jag redan varit vaken i 30 min och ätit min frukost, gröt. Ska till gymmet nu kl. 12 så gäller att ha ätit 2 h före träning. Men jag måste erkänna att jag är rätt så trött efter igår, och idag höjs repetitionerna på gymmet, så får se om jag orkar ;)

Fy alltså jag fick panik imorse kring en 7 tiden. Jag vaknade och svängde mig utan att öppna ögonen till sidan, o när jag vänt mig så känner jag något lurvig, öppnar ögonen o se jag ligger halft på Leo. Fy farao vilken panik jag fick, flög bort från honom o skakade förbrilt på honom för att se om han levde, vilket han gjorde. Han såg mer på mig som "vad fan sysslar du med, låt mig sova i fred!".

Fy vad det var obehaglit, trodde serist jag legat sönder honom :( Som bäst ligger han här bredvid o jagar mitt öra?!



Jag vill aldrig något ska hända min lilla skatt!!


The kjol

Som Sara sa när hon såg kjolen "Den är så Annu", svart med silver nitar eller detaljer faller alltid mig i smaken! Här är den, tha kjoli!








Jo och dessa är örhängena, syns inte bra men iaf. så ser de ut ;)

Baby, I'm back!

Har precis kommit hem från stan, och fick en massa gjort. Jag löste ut (eller vad det nu heter att man gör) en check, och köpte en billigare variant av I.D. mineral sminket, en concealer, en BH, en kjol (sökt en sådan jag hittade sedan jag kom hem från Barcelona), köpte bröstcancer rosetten och ett par örhängen.

Kjolen är jag mest nöjd med, för nu kan jag äntligen använda min älskade fina topp med spetsrosetter på ryggen!! LOVE!

Bilder på kjolen kommer upp senare, nu ska jag rusa iväg till gymmet med Sara. :)




Min kamera har som sagt börjat ge upp. Men det här är min fina Sara :)


Älskar mitt nya halsband jag kpte från MQ


För de som undrar vad jag far iväg till gymmet när jag bara klagar över att jag är sjuk, så är det den enkla orsaken att jag aldrig blir frisk och jag vägrar sitta inne längre o säga jag är sjuk. Idag har hostan varit bäst vad den varit på 2 veckor så idag ska det firas med gym! :)

18 oktober 2010

God morgon!

Nu har jag fått sova ut riktigt ordentligt. Har precis ätit frukost och konstaterat att jag inte har min necessär (eller vad det nu heter) i min räseväska!! Trodde jag, det var bara i ett annat fack, hehe!

Ja men hur som helst, jag ska snart kolla på Desperate Housewives, sen ska jag snabbt fixa mig kolla kontot, och bege mig mot stan var Sara vänta på mig. Vi ska springa några ärenden o kolla i butiker! Känns skönt att inte ha några planer över huvud taget (före jag bestämde dejt med Sara) idag. Har alltid ultl program.

Ett MYCKET bra tecken är att min hosta har magiskt blivit aningen bättre, har bara hostat i 20 min idag på morgonen, brukar hosta de första 2-3 timmarna  o samma på kvällen! UNDERBART!! :D



Titta vad bra kvalitet på bilden som min lilla bajskorv till kamera tog för 1,5 år sedan. Nu håller den på att ge upp. Bäst att köpa en ny tror jag bestämt!!

Dax att sticka..

Nu ska jag ta och börja packa det sista och om 1 h dra iväg till tåget som tar oss till stockholm. Inge kul att dra härifrån, men ska bli roligt att se Leo igen, saknar honom något otroligt! Jäkla katt!!

Vi hörs i morgon igen! :)



Facelook of today


Emil och Milou

De här 2 svarta pantrarna är Ina o Magnus kisse fnassar. Emil skaffade de när de ännu bodde i Finland, så därför tycker jag mer om Emil eftersom jag skött honom och gosat med honom mer än Milou. Emil är 7 år och Milou är 3 år. :)

Ingen av katterna var så aktiva, båda har coolat ner och sover mest, så blev inte så energiska foton som de blir nar kissmissen Leo är i farten ;)



Emil bobben som gått upp i vikt <3


Emil


Emil


Milou


Milou


Emil


Emil till vänster o Milou till höger


Emil nere o Milou uppe på bilden


Dagens shopping

Nu är jag hemma igen efte 1,5 h intensivshopping. Mamma fyndade en massa, jag köpte ett par leggings som finall passade och ett halsband med massa kedjor. Båda har jag velat ha i flera månader, leggings har jag provat och beställt hem i massor men inga har passat så det har bara varit att för atillbaka till hyllan eller skicka tillbaka, men FINALLY hittade jag ett par som passade mig längd och min Euro-Afro ass :)



Vi steg in i butikerna när de precis öppnat så det var väldigt lugnt på stan. Örebro är så fin stad!!


Varken mamma eller Magnus vill vara med på bloggen, men Ina ställde upp. Min fina syster o jag


Där se ni lite av kängorna o den gråa tröjan jag köpte igår + påsarna från MQ o Åhlens


Mina leggins kan ni få se senare när jag har på dem. :)


Mitt snygga halsband från MQ


17 oktober 2010

God morgon!

Nu ska jag bara borsta tänder och så ska vi dra iväg o shoppa väska till mamma. :) Sista dagen idag, inge kul alls. Har dessutom gått o fått super ont i halsen o snuva, great!!

Hörs senare! :D Mega hurry nu





Outlet shopping

Nu är vi tillbaka från shoppingen. Jag hittade till sist en kofta o en tröja men nitar på axlarna till mig och en Tiger of Sweden tröja till Thomas på outleten. Men jag hade absolut inte råd att köpa alla så när jag gick till kassan hade jag endast Tiger of Sweden tröjan till Thomas och SOAKED in luxyru koftan till mig.

MEN sen hittade jag också ett par kängor från Scorette, super snygga! Bara vinterjackan kvar så är jag redo för vintern!



Påväg till Outletten


finaste syster Ina


Är nöjd med mina 2 fynd, ösnkar bara blånboken var tjockare för att kunna köpa flera skor o flera tröjor


Mina snygga kängor. De går till strax där min vad är som bredast. :) Super heta, ska ta bilder sen när jag har de på.


16 oktober 2010

God morgon!

Jag somnade framför Idol igår, därför kom det aldrig upp nå bilder, och nu ska jag rusa iväg till en outlet 1 h härifrån. Hoppas jag hittar en vinterjacka o vinterskor. Ina sa det är märkeskläder som de säljer, så kan ju hända att allt är så dyrt så jag som fattig studerande inte har råd med något! ;)

Har sminkat mig klart (min huippu foundation tog slut :'( ) o klätt på mig.  Så nu ska vi brörja rusa som sagt! Hoppas ni alla får en huippu dag, hörs om några timmar igen då jag HAR överfört bilderna till datorn! :)







On my way

Eftersom det varit en surprise har jag inte kunnat skriva det här, men jag är i Sverige nu hos syster som fyllde år igår. Så jag och mamma åkte med flyg hit + tåg till Örebro för att överraska henne, vilket vi lyckdes med. :)

Nu ska vi fara till en grekisk restaurang, så har lite bråådis, men bilder kommer upp senare ikväll :)

Hej så länge!



Ina tyckte jag fått långt hår, det var ju helt nice att höra  när man just klippt det! :)



Bloggpriset 2010

Ni kommer väl ihåg att rösta (på mig :P) !! (klicka)


Ny layout.. igen, I know!


När jag vaknade..

När jag vaknade så låg lilla Leo bredvid mig. Han är nog allt mammas pojke <3 Har precis slängt på en tvättmaskin och viker kläder som bäst!! :D


 

 


14 oktober 2010

GRATTIS ÄLSKADE SYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN!! Min fina mellansyster Ina fyller år idag, så alla ska gratta henne tycker jag! Jobbigt att inte kunna ge kramar till henne nu, men får vänta några veckor tills hon kommer hit! :)

Jag hade feber i morse, men mätte precis o har bara högre temp nu, kanske burana gjorde susen denna gång?? Har skrivit 2 tenter idag, i data + bokföring. Båda var svåra, men tror nu så här i efter hand att data gick bättre, kom inte fram till rätt svar i bokföring fast jag räknade på 3 olika sätt..

Ikväll kommer Thomas hem, ska bli så skönt att se honom, när man är sjuk vill man ännu mera gosa med någon o Leo stinker rumpa nu efter att han varit på hus, så.. ;)

Nu ska jag ta en powernap, mitt huvud värker s det sprängs snart, sen ska jag slänga på en tvättmaskin, suck.. Jaajaa, vi hörs senare ikväll :P



Jag borde börja ha glasögonen i skolan, det kan förklara min huvuvärk nu?? Men jag bilr ju så sexig i dem, vill ju inte sända ut fel signaler ;) haha nå nä


Leo busar med Mias hår

 

 


Helt slut..

Märks jag inte är i skick. Nu har jag avklarat en hel kväll med att göra bara massa skoluppgifter o öva på tent. Min hjärna är död och jag är helt slut. Mia kom hit och hjälpte mig med bokföring så det gick helt bra, så får se om jag kommer ihåg allt i morgon.

Jag behöver verkligen detta höstlov, mest för jag har bestämt jag ska bli frisk då! Så får se nu då om jag klarar den biten!



Bilden är från då vi hälsade på fammo o momi för några veckor sedan. :)


13 oktobern 2010

Känner mig nära bristningsgränsen, jag är jå otroligt led att ständigt vara sjuk, det tar ner ens humör, ork och motivation. I morgon är det 2 tenter som ska skrivas, hoppas verkligen jag mår bättre då och känner mig piggare.

Jag har en riktigt piss dag idag helt enkelt, en "tycka synd om mig"-dag.. Nu ska jag kolla Glee o äta nudlar, hoppas jag är på bättre humör efter det!






Rida, rida ranka..

Jag o Eila e de små o knubbiga, eller jag ser ut som en muskelknutte eftersom jag har skyddsvästen under jackan. ;) Den svarta snygga hästen o ryttaren är Cessi. :) Åsa var fotografen till bilderna..































Våra evil horezzz!! ;D


I love Leo


Vi leker lite Leijonkungen, hehe





Så jävla typiskt!!


Färdi sminkad..



.. och färdig påklädd, helt i onödan!! Blir galen på det här!!

 

 


12 oktober 2010

God morgon!

Har precis ätit frukost, gröt, och ska klä på mig, sminka mig o cykla till skolan. Är helt super trött och hostar som vanligt lungorna ur mig nu när det är morgon. Hoppeligen försvinner hostan till då jag anlänt till skolan.

Efter skolan
idag ska jag i terräng med Eila igen, men bara skritt idag eftersom vi sprang o på igår. :)

Nu ska jag skynda mig o klä på mig. :) Hörs senare!


 

 


Beeez

Nu har jag kommit ur duschen. Ska borsta håret och gå o sova. Börjar skolan kl. 8:15 i morgon, så gäller att försöka i alla fall vara frisk o kry. Hostar nog ännu, men det är på bättringsvägen.. Men det går jäkligt sakta!

Nu ska jag borsta håret och gå o sova. Leo har redan bänkat sig :)







Sååå underbart!

Jag är så jäkla hög på känslan! Har precis kommit hem från en terrängtur med Eila. Med oss denna gång hade vi Cessi o Marick. Alltså det var så underbart. Vi red in på en 5 hektar åker och bara öste fram i galopp, så underbar känsla, man kände sig så frii! Brunst-Eila stannade såklart några gånger i början av ritten men gick riktigt bra fram i slutet, tror hon satte sina hormonella besvär till sidan för att njuta av att få ösa fram i galopp!

Ni som inte rider kan inte föreställa er känslan av att flyga fram i galopp på en enorm åker och känna hästen under sig och vinden som susar i öronen, känslan är magisk!



Inte på en åker i videon, men tänk er i solnedgång på en 5 hektar åker med högt gräs, U-N-D-E-R-B-A-R-T!!

 





Varje gång jag pussade på Eila idag så kissade hon, så antar hon trodde jag var en karl? Haha




Eila (finnhäst) Marick (frieser)



Min snuttebulle

Jag ska ta en powernap nu innan stallet (Lena L blev sjukare än mig så jag tar hennes dag idag). Hur som helst, här bredvid mig så ligger min lilla snuttebulle Leo o sussar med mig. Väckarklockan är inställd o täcket har jag dragit över mig. Nu ska jag o Leo powernappa :)








God Natt

11 oktober 2010

God morgon!

Har  redan varit vaken 1 timme, har bara legat kvar i sängen o surfat lite. Nu ska jag stiga upp och äta frukost, sen blir det gymmet och sen blir det bokföring som ska fixas!

Pratade med mamma i telefon igår kväll, fick den "glada" nyheten, att om inte min hosta blir bättre måste jag ev. opereras. Så i värsta fall har jag 2 operationer att "se fram emot" de kommande månaderna.. Jag har sådant flyt med sjukdomar tack vare körtelfebern som fuckade up allt för mig! :(

Men nu ska jag fixa gröt till mig, hörs efter gymmet!





God kväll

Jag fick den underbara turen att ha Thomas hemma ikväll, han tar morgontåget i alla fall! Så nu springer han omkring o packar, o sen ska vi fara o sova. Ni som inte har distansförhållande eller liknande ska ta vara på all tid ni har med er pojkvän, för det är inte roligt att bara se dem 2 dagar och om man har tur 3 dagare/vecka!!

Har annars klippt mig idag, så nu har jag fräschare o friskare hår, tack Nathalie!

Men som sagt, god natt på er. Helgerna är alltid dålig uppdatering eftersom Thomas är hemma och vi alltid rajtar och på över allt och det annars är allmänt mycket då! :)



I morgon ska ha bokföringsdate med Mägs (hon den söta längst fram, hehe) igen. :) Får se då om jag blir någo smartare!



10 oktober 2010

God morgon!

Jag var redan uppe klockan 7 i morse. Had nämligen talkomatningstur i Vörå så kom hem precis, och om 1h ska jag och T fara med mamma och hunarna våra i Hakuskogen och vara målmän.

Det har varit en helg med program varje sekund, så är lite less på att inte hinna umgås, umgås med Thomas på tumis under hela helgen!! Jag gillar det inte över huvudtaget, dessutom ska han fara med kvällens tåg dessutom så han far på eftermiddagen, hur kul är nu det? Inte alls!!






2 timmar i Helsingby


Hittade en av Åsas söta saker i hagen.


Min söta sak som kommer gåendes emot mig i hagen


<3


Brunst-Eila


Hon är så gosig när hon är brunstig, vill bara gosa o pussas


Black Beauty


Gosen





I love that horse


Longerade och hade markarbete med henne på planen, hon var super duktig. Lite kinkig när hon skulle galoppera men annars fin!





9 oktober 2010

Thomas väckte mig kring 9 idag, så nu har vi käkat frukost. Jag har lagt mig tillbaka i  sängen o hostar lungorna ur mig, del av morgon rutinen nu mera tydligen?

T ska fara till gymmet nu till 11, så jag tänkte fara o leka med Brunst-Eila idag då o se vad hon är på för humör. ;) Tänkte ta med mig kameran denna gång.

Nu ska jag gosa lite med T innan han pyser iväg till gymmet!


P.S. Lekte med Eila på ridplan igår och ridlektionen i vörå gick väl se så där, red Ami rätt skit tycker jag, men blir bara bättre :)




Snart är det 1,5 år sedan jag var med på Artisticas reklam fotografering/tävlingsfotografering. Tiden går så fort.

 

 


Tillbaka

Har precis kommit hem från stan. Jag har varit på gymmet och på loppis med Annika. Hittade faktiskt en stickad tröja och en kort satinmorgonrock, blev 12 euro totalt för båda, så jag tycker det var helt bra pris för båda plaggen. :)

Nu ska jag dra iväg till Helsingby o mysa med Brunst-Eila, sen iväg på lektion till Vörå! :)





8 oktober 2010

Är glad att det bara var en dröm, jag drömde näligen att jag drog ut en framtand själv bara för att jag vlle ha en glugg, haha. Jag tycker absolut inte det är fult med glugg, men var det så nädvändigt att dra ut en tand för att få en glugg som Madonna och de??

Hade veckar klockan på 9 i alla fall oc åt frukost. Nu ska jag strax (kl 11) till gymmet. Hur bra det är med min hosta vet jag inte, men orkar serist inte vara sjuk längre! Ikväll ska jag och rida Brunst-Eila som stegrade sig igår när jag red henne och var som fastgjuten i marken när jag bad henne gå framåt. Hon rör sig kanske inte ur fläcken idag då ;) Och ikväll ska jag på ridlektion till vörå som blev flyttad till idag istället för igår.

Ikväll kommer Thomas hem, JEEIJ




Har själv inte upplevt Eila brunstig förut, men igår fick jag ett smakprov. De säger det blir värre med tiden, att det är bäst att låta henne stå någon dag, men jag är envis o ska ha henne motionerad!


Jaa-jaa Anna här får du svaren..

Blev nominerad av Snygg-Anna (kolla in hennes blogg hon är super snygg, jag lovar) att berätta sju grejer om mig själv som de flesta inte skulle borda veta.. Hmm

1. Jag har världens sämsta morgonhumör, DÅ om någon gång ska man inte starta ett bråk med mig! :P
2. Jag tog alla simmärken upp till simkandidat när jag gick i dagis.
3. Det tog mellan 9-10 månader innan jag vågade fisa inför Thomas. Håller fortfarande inne dem för allt jag är värd haha!
4. Jag är väldigt känslig, Edith brukar säga "ni räs å känsliga i er familj" haha, vi har alla lätt till tårar, glädje o sorg.
5. Jag kan fortfarande krypa upp mot mamma och pappa i soffan som ett litet barn o be dem lägga armen om mig o killa mig på ryggen utan att det känns på något sätt underligt eller att jag är för "stor o vuxen"
6. Jag ska bli moster snart, jippiii :D
7. Jag har aldrig kännt så här starkt för en person förut som jag känner för Thomas, om allt fortsätter så här i några år till kan jag tänka mig kanske att gifta mig med honom, haha!


Jag orkar inte nominera faktistk, är så rädd att bil nominerad igen till något sådant här, är så dålig på att komma på något roligt att skriva..



Det här är ingen hemlighet, men jag saknar Ronja så in i h*lvete. Ingen kommer någonsin ta din plats i mitt hjärta!



Mycket idag..

Idag har det varit mycket program känns det som. Mina goa vän Edith var här på kvällen o hälsade på från Helsingfors, så härligt att se henne igen o prata av sig. Vi planerade att i helgen fara med ljus till Emilias grav, så de känns bra. Sen fick jag höra om alla galenskaper hon hunnit med i Helsingfors, haha, tur att inte den Edith jag känner försvunnit ur henne ;)

Var på kvällen hem igen och blåste i "peffmätaren" eller vad den nu hette, blåste lika dåligt idag, så fick allergimedicin? Jag tänker som sagt ALDRIG godkänna att jag har allergi mot Leo vare sig jag skulle ha det eller inte!! :)

Gah, idag är jag trött, sorry för dålig uppdatering, bättre i morn lovar jag! :)

Tack för era fina kommentarer på inlägget om Emilia, men hon och hennes familj är värd alla tankar de kan få. Kan inte tänka mig hur det skulle vara att förlora ens enda barn, har bara hört att ens barn är det värsta man kan förlora.



Snyggish-Eddan o Flabb-Annu


7 oktober 2010

God morgon, höhö!

Nä jag steg inte precis upp, har nog varit vaken i 6 h redan, men när jag steg upp så åt jag frukost och kikade på Glee. Efter det har Mägs varit här i 4,5 timmar och gjort bokföringsuppgifter med mig. Så nu är första gången sdan kl. 11:40 som jag slänger mig på datorn för att surfa.

Är super trött och hängig av att vara sjuk, men ska ta o dra mig till Eila om någon timme för att bli piggare :)





1 år sedan du togs ifrån oss..

Idag är det exakt 1 år sedan Emilia togs ifrån oss. Fy fan (finns inga milda ord) vilken hemsk upplevelse det var. Vi var från skolan på en studieresa till Krakov för att ta del av förintelsen av judarna som ägt rum där under II världskriget. Vi hade anlänt på söndag kväll till Krakow, och hela måndagen gick åt att se förintelselägren och konsentrationslägren. Fast det var ett tungt ämne att ta in och se, så var allas humör på topp och vi hade det super roligt.

Tisdagen den 6 oktober 2009 skedde det som inte får hända. Min fina klasskamrat fick en allergiskreaktion coh inget kunde rädda henne..

De 2 timmar vi var ovetande av situationen upplevdes olika av alla, jag och mina vänner som satt längst fram upplevde den mycket obehaglig av att inte få veta vad som hände, men kunde se på lärarnas blickar mot varandra att det inte stod bra till, när jag fick veta det var något med Emilia tänkte jag genast på allt hon var allergisk mot, men att det värsta som kunde hända var att de tog in henne på sjukhuset i Krakow,  jag menar inget kunde hända henne, det fick bara inte hända något.. Men hon tog sitt sista andetag där på hotellet..

Efter att ha suttit och väntat i bussen i närmare 2h fick vi komma in i ett konferensrum var lärarna gav det hemska beskedet till oss.. Det var det värsta jag varit med om hittills.

En lång tid efter att vi kom hem var jag ledsen över förlusten av Emilia, en glädjespridare, färgklick och en helt unik person som inte längre fanns med i klassen. Skolans psykolog hjälpte mig och de andra som tagit tragedin hårt.

Jag sörjer Emilia fortfarande, jag tänker otaliga gånger på hennes föräldrar, och det som slog mig på studenten, jag skulle ha velat se hurudan hennes studentklänning skulle ha sett ut, hennes stil var helt unik och utstickande, hon skulle garanterat varit otroligt vacker!

Det blev ett långt inlägg nu, men jag saknar Emilia något otroligt. Psykologen sa att vi ska lära oss något från detta, och det jag har lärt mig av Emilia är att alltid stå för den du är, va den du är, lev in i det sista..

Jag vill bara få fram ännu att lärarna som var med på resan skötte alltig helt klanderfritt trots att de själva var i sorg och chock! Så jag är er evigt tacksam!!

 

 


Astmamedicin..

Nej jag har inte astma, men som jag skrivit 1000 ggr så är mina förkylningar lååångvariga och ordentliga efter mononucleosen (körtelfeber). Har nu under kvällen varit hemm till smedsby för 3e gången idag, men denna gång blev jag lite undersökt av mamma. Blåste i en mätare för att kolla min utblåsning och blåste inte bra, man skulle ha över 500 när man blåst eut, jag hade 350.. Så nu kom jag hem med astmamedicin.

Mamma har en teori att jag skulle vara allergisk mot Leo, men om jag är det så fixar jag medicin, inte för något i världen att jag skulle ge bort honom, ALDRIG! Han är min baby!



Jag ska ta den medicinen i 2 veckor, hoppeligen blir jag bättre då. Men är van vid det här laget att alltid äta någon kur..



Jo jag fick för mig ikväll att baka bröd, mamma kom och provsmakade. Det blev godkänt, tycker själv det blev super musigt!


Kattmjölk

Provade på att köpa kattmjöl till Leo. Han är så jäkla "krantto" när det kommer till mat, han äter inte allt. Så jag är rädd han inte ska få i sig allt han behöver så tänkte jag provar på att ge honom lite mjök då. Han drack nog ganska mycket men det lämnade nog lite, så får se om han dricker upp allt sen, annars blir det bortkastad mjök ;)



Vet någon kattmänniska om det är bra eller inte? Har ni annars några bra märken eller "maträtter" som era katter gillar? Leo älskar älgkött, men de kan jag ju inte mata i honom hela tiden. :P


Handla mat

Fy jag tycker inte alls om att handla mat, det känns bara jobbigt! Nu hostar jag snart ihjäl mig och ska fara o handla, det är helt tomt i mitt kylskåp, gaah, var är T när man behöver honom???? Well, har skrivit upp en stor lista på vad som ska handlas, så har laddat kortet med pengar och ska dra iväg, sen ska jag via Smedsby igen o ge hunden mat, o sen he  ge katten mat..

Fy idag mår jag inga bra..



Jestas va liten jag var där (storleksmässigt) en kjol jag köpte dåå (pennkjol) kommer
jag absolut inte i nu. Den är målet (inte för att den är snygg eller något men ;)



6 oktober 2010

Hade lovat mamma att fara hem till Smedsby o låta hundvalpen kissa, så sitter nu hemma-hemma i Smedsby o försöker hitta en video på datorn från då jag red på Eila första gången för Lena Lahti, men tror pappa har gjort något fel när han överfört filmen, för den fungerar inte. ARGH! Den är garanterat raderad från filmkameran också! ATTANS!

Hostan har nästan blivit värre, så tänker kolla i medicinskåpet om vi har någon dunder hostmedicin, eller annan knark som gör mig frisk någon gång!

Nu ska jag ut med lillskiten innan hon bajsar på golvet. :) hörs senare!





Done

Hoppas ni gillar nya layouten. Som ni noterat många ggr så gillar jag grått, svart o vitt. Är helt nöjd med tanke  på att jag är ursel på PS och såå..

Bilden i headern har Heli Hirvelä tagit, vilket påminner mig, jag glömde att skriva det på headern, bäst att ändra det me det samma! :)





Ny layout på G

Layouten kommer att se underlig ut under kvällen, håller på att trixa o fixa. Headern är jag för en gångs skull nöjd med, men resten är ännu ett dilemma för mig.. Får se vad ni tycker senare! :)



Funkar det i Finland??

Jag har läst på många finlandsvenskabloggar att det ska ordnas motsvarande Blogawards här i Finland? För de som inte vet vad Blogawards är, så kan man sammafatta det till:

- en tävling mellan bloggare
- nominera och nomineras i olika kategorier (måste ha en blogg för att bli nominerad)
- mest röster vinner.

Det är en super rolig grej att någon ordnar något sådant här i Finland eftersom bloggar blir mer och mer vanligt, och tycker jag borde uppmärksammas mera, det finns så många olika bra bloggar, vardagsbloggar, modebloggar, sprotbloggar, bloppisbloggar m.m.

Så jag tänker uppmana alla mina 157 läsare (om vi tar gårdagens statistik) att rösta på de bloggar som ni tycker borde uppmärksammas genom att gå in och skriva in vem ni tycker ska vinna olika kategorier. Om jag råkar falla in i någon av de kategorierna är det bara skoj såklart! :) Så rösta på mig, höhö :D


Klicka på bilden för att ta er till röstningssidan. :)



5 oktober 2010

God morgon!

Tänkte berätta om någon vill bjuda mig på god mat någon gång så är ett säkert kort att bjuda på något som har svamp i. Jag älskar nämligen svamp, finns inget godare! :)



Stekt svamp i smör, mums. Här är svampen såklart då inte stekt ännu



Tar natten

Har krypit ner under täcket nu o ska kika Americas next top model season 15 avsnitt 2. Skulle borde sova, men tror jag hostat upp ena lungan, för det tar så ont. Har finrexin (vattnet alltså) på värmning, sen ska jag dricka det så jag blir bättre.

Blir nog att ringa mamma i morgon och fråga henne som är sjuksköterska vad jag ska göra när symbikort-inhilatorn inte ger någon effekt.

Vet annars någon kattmännsika någon bra kattsand? Jag har provat olika men inte hittat någon bra, den jag har nu är helt ursel, men är inte så konstikt när det är pirkka eller vad det nu är. ;)

Nu ska jag som sagt kika ANTM, så vi hörs i morgon!






Hostar o frustar

Jestas vad jag hostat idag, men får skylla mig själv när jag glömt att ta av min medicin.. Ni som inte har haft mononucleos/körtelfeber ska vara lyckliga, det är ett helvete med alla förkylningar när ni väl haft körtelfeber.

För 10 månader sedan var jag in på sjukhus för körtelfeber, efter det har jag aldrig blivit helt frisk, alla förkylningar har varit långvariga, och minsta förkylning har gjort mig super trött. Så nu har jag haft hosta i snart 2,5 veckor och lär väl hålla på till jul, då det avbyts med något annat fanskap..

Så ja, ni vill inte ha körtelfeber/mononucleos så att ni hamnar in på sjukhus som jag gjorde, för när ni väl slipper bort från sjukhuset kommer ni få en massa andra sjukdomar efter själva körtelfebern.





Jag ser piggare ut än jag var, försökte se piggare ut än jag var. Men att få beösk gjorde mycket <3 Fick smärtstillande i dropp + penicillin i dropp. Fick inte gå i trappor den första månaden och göra något fysiskt de första månaderna.. Det var INTE en rolig tid, var super trött hela tiden och studentskrivningarna var bara ett par veckor borta.


4 oktober 2010

Alltså jestas vilken hosta jag har! Jag trodde det blivit bättre men den är nog fanken SEG! Har spenderat morgonen med att göra matteuppgifter och kollat desperate housewives.

Ska ta och diska, jag har nämligen lämnat (något jag faktiskt inte brukar göra i min lägenhet) fram disken från gårdagen, så det är ett berg av disk. Sen tänkte jag försöka få tag i syster som fått mammaledigt om hon NU har tid för lillasyster, den arbetsnarkomanen har alltid så mycket att göra, önskar jag hade hennes självdiciplin, helst en liten smula av den ;)

Nej, nu ska disken diskas!!




Alltså hon som spelar Bree Hodge (Marcia Cross) är bara så vacker. Hennes karaktär i Desperate Housewives kanske gör henne mindre attraktiv, men när man ser på henne, hon är ju bara så otroligt vacker! Håller ni inte med??



Thomas rider sneela heesten

Här kommer bilderna från då Thomas rider. Han var faktiskt super duktig, jag menar han har aldrig ridit förut och får ett djur på 400kg att lyda honom (nästan) med det samma! Jag är en stolt flickvän eftersom jag vet att ridning inte är någon lätt sport! :)




I början var det lite "krama dig fast i sadeln allt vad det går med benen" men blev mycket bättre mot slutet!


Han fick Eila att lyda honom riktigt bra! Halterna gick över förväntan


I ca 30 min red T, sen gick vi in och tog hand om Eila.


Mina 2 favoriter


Eila var exemplarisk nybörjarhäst igår, ingen rodeoshow bjöd hon på, haha


Nej, Thomas kommer knappast att börja rida, men det är så roligt när han visar intresse i min hobby, min passion ridning. Så nu har han provat på, får se om han vågar sig ut några flera gånger. :)



3 oktober 2010

Haha, jag ahde lite roligt åt Thomas. Jag satt och räknade matte och så kläcker han ur sig "Vah, du har inte uppdaterat bloggen idag? Är du sjuk?" han skämtade självklart, haha, så kanske dags att slänga ett inlägg hit då. Men har haft så mycket att göra så har inte orkat uppdatera.

Sitter som bäst och försöker vara lite duktig och räknar matte, T ligger här bredvid o läser Finsk straffrätt. Tänkte slänga upp lite bilder från då T var och red igår, han var super duktig. Dock fick han lite i nerverna när jag som hans flickvän stod och kommederade honom vad han skulle göra så han fick nog till sist och var Thomas 5 år som itne ville rida mer ;) Gah jag älskar honom <3

Hur som helst har jag helt SUPER ONT i mina magmuskler efter gårdagens pass på gymmet, JESTAS!! Kommer just o just upp ur soffan ;)



sneak peek på bilderna från då T rider kmr senare ikv. :) Ska fortsätta med matte nu.


Gym

Har precis kommit hem från gymmet, fy farao vad trött jag är i mina lårmuskler, det här ska nog bli bra, jag ska bli fit finally igen, för nu har jag pakko på att måsta dra mig till gymmet 2 ggr/vecka :)

Ska nu fara o panta lite flaskor o sen till Smedsby o luncha/äta middag med mina föräldrar. Sen blir det väl att fara via apoteket o köpa lite piller.

SEN ska jag o T fara till stallet och jag ska hålla en liten ridlektion till honom (han har faktiskt frågat nu flera gånger den senaste månaden) ;)

men nu ska jag skynda mig att smyga ut medan Leo sover.






2 oktober 2010

Jag får känna mig som en prinsessa idag. T kom o pussade mig och sa han skulle fara till butiken och köpa lite ingredienser för han skulle göra vofflor till mig. Så nu ligger jag här under täcket med Leo på bröstet o hostar.

Har tänkt det många gånger o säger det högt nu istället, jag har världens bästaste pojkvän!



1 oktober 2010

Shit vad tiden går fort! Vi började ju just skolan, o nu vips är det oktober. Idag ska jag o Thomas (som kom hem igår, weeei) åka till Kukkus o Kokkola, Fammo o Momi ska nämligen besökas! :) Ska bli roligt att se dem igen, länge sedan sist!

SÅ nu dags för frukost, sen brumma iväg. Hörs senare ikväll!



RSS 2.0