Tar en paus..

Jag kommer annars att ta en paus från bloggandet en tid (1 dag, 1 vecka, 1 månad??) pga privat stuff..


Här är två bilder på de söta "kakkalobbarna" (=hundvalpar) vi kikade på idag. Är de inte bara för bedårande?? Bara någon vecka gammal




27 februari 2011

Tjolahopp!! Hoppas ni haft en bra helg, min har varit riktigt avkopplande o mysig! Men just nu håller T på att packa o ska fara tillbaka till Tfors i morgon morgon kl. 06:00 :(

Tidigare idag var jag till Ramell, jag var också dit igår. Vi har börjat få flyt på longeringen.
Första gången jag longerade honom blev det ett fiasko (=fick honom inte mer än 50cm bort från mig), igår sparkade han mot mig men gick nog ut på cirkeln efter övertalning och idag gick nästan genast o lyssnade bra på mig, gick riktigt fint. :) Så som belöning fick han vara lös efter longeringen, o jestas vilket busskov han fick! Han kutade iväg, bockade, kutade iväg, föll om kull, upp igen, kuta iväg, bocka o sen kom fram till mig som han skulle ha sagt "Nu är jag klar!" haha. :D Här är en kort snutt från då han har fnatt o busar så han faller (jag kollade honom sen, han hade inte skadat sig :)).


 

 

 

 

 


25 februari 2011

God morgon! Har drmt helt sjuka drömmar inatt igen, kanske borde skaffa mig den där blocket var jag skriver ner mina drömmar så det blir den där bestsellern ;)

Idag ska Elvis till veterinären i Seinäjoki o få ballarna avskurna,
stackaren, dit far all manlighet! Mamma ville ha sällskap i bilen så ska joina henne o köpa ett par nya svarta jeans på samma gång från samma butik som senast, mina sprack nämligen igår, hehe!



Elvis förra veckan när jag, Emma o Charlie var ute på isen.

Svar på fråga..

Anonym om 18 februari 2011:
Kan du inte berätta höjdpunkterna med resan du gjorde med Hanna?? :)

SVAR: Jodå visst kan jag det. Det jag kommer att komma ihåg bäst är faktiskt vårt pruppkalas under veckan som gick. Ja det heter fina flickor fiser ej, så jag är ledsen att göra er besvikna men vi båda fiser nu som då. Sen att vi kunde springa nakna i lägenheten utan att någon av oss reagerade på den andra var också helt nice, hehe ;)

Sen såklart VÄRMEN, bara att ligga o slappa vid solen och ta det lugnt var så skönt, och icke att förglömma den super roliga partykvällen på söndagen. Så ska en tjejkväll vara, dansade så svetten bara rann! :)

Det är faktiskt de punkterna jag kommer ihåg bäst, men sen var ju mycket annat härligt där också. Men de var kanske höjdpunkterna.


AAH värmen!! Vill tillbaka!!

23 februari 2011

"God" morgon! Började dagen med huvudet i wc-byttan, dvs jag har inte ännu heller blivit frisk och sjukskriven iaf idag. Hoppas verkligen jag mår bättre ikväll o i morn!!

Jag har drömt helt massor av obeagliga drömmar inatt
o jag har vaknat med hög puls eller svettig efter alla. Just nu har jag en depp-moment medan T är gullig o diskar efter gårdagens middag. ;)

Alltså jestas, jag msåte bli frisk nu för jag är så ressjuk o hundsjuk så det börjar gå till överdrift!! ;D


Vilken hundras?

Har legat i sängen nu i kanske lite öve en timme och kollat på hundraser. Det är inte aktuellt just nu, men förhoppningsvis inom 2 år. Jag är så otroligt hundsjuk!!

Först var jag säker, en Rottweiler skulle jag ha.
Men ju mer jag har tänkt så ska jag nog ha en "lättare" ras som första egna. Jag var med och hjälpte till att uppfostra älskade Ronja och såg hur mycket tid det tog att få henne bra (men hon hade inte bästa lynne då igen iof). Sen började jag tänka på Labrador retriver, Boxer och idag på Bullmastiff. Har surfat runt och kollat videon på Bullmastiff och jag o T har båda tyckt de är så fina o goa. De är familjehundar och har bra tålamod med barn. En bjäss på 30-60 kg och såå fin!!




22 februari 2011

Har suttit hela förmiddagen och surfat på resor till sommaren 2012, hehe, bra att vara ute i god tid! :) Har siktat in mig/oss på Grekland, alltid velat åka dit och se allt fint där, äta den goda maten, dricka det goda vinet, ja allt det där!

Oj, en annan sak jag glömt att skriva, medan Lena L är på sin semester har jag tagit hand om hennes lillgrabb,
så här är några bilder jag glömt att ladda upp på skönheten. Jag hade turen och fick med en fotograf ena dagen så jag är med för en gångs skull på sådana bilder ;)



Andaluz Mango 1,5 år


Nyfiken lillhingst


Goseligoos


Han fick fnatt när han blev "fri" i hagen, haha.


Sprang fram o tillbaka kutandes hit o dit ;)


Sen passade han på att posa när han sprungit en stund


En super kiva lillfjant det där!

Dexter











Båda är helt slut o trötta, bara degat i sängen o soffan idag. Som tur hade vi mat att värma upp så vi behövde inte kocka alls idag. Nu på kvällen har vi kikat på Dexter, en serie Thomas har introduserat för mig, helt OK. Men inte någon jag känner "OH, den vill jag se mer av!". Ett avsnitt kvar nu, så det är spännande!

Har ni några bra serier som ni rekommenderar?? Har börjat kolla nästan alla serier nu ;)



21 februari 2011

Tjaa, bra dag har det väl inte varit, hela hegen har varit en sjukstuga o idag blev det sjukskrivningar. Var på HVC i morse tillsammans med T o båda blev sjukskrivna. Så tur i otruen är väl det då tt jag får ha honom hela veckan hemma! Man skulle ju tycka man skulle få mycket gjort när man är sjuk, men man är ju så slut o sover mest så jag vet nu inte.. ;)

Det är ju annars asfint väder ute men så KALLT! Fy då! Kanske borde dra upp gardinen så man skulle få in lite dagsljus?? hmm..





19 februari 2011

Idag har det varit en sjukstuga här i lägenheten, båda har varit helt döda. Vi har turts om att passa upp varandra (jag har nog mest passat upp honom), så nu står han o gör smoothie åt oss. MUMS

Så dagens program har med andra ord inte bestått av så mycket. Eller jo, ag har bokat plats till Vörå revyn






Äntligen fredag!

Hade inget annat val än att åka o handla mat idag när kylskåpet ropade tomt. FY vilken ångest man får när man storhandlar, det blir så DYRT! Sitter i Smedsby nu o väntar att föräldrarna ska komma hem så de kan föra mig tillbaka till staden (lånat deras bil) o hjälpamig konka in alla kassar!

Sen försökte jag boka II-skedet precis, men då ska jag såklart ha jobbturer varje gång de har II-skedet kurser!!
Jag har sådant flyt alltså ;) haha. Nu räknar jag ner timmarna till att jag får hämta min älskade Thomas från tåget, stackarn han också med feber! :( Men det blir pizza ikväll för oss, passar bra!



Funderar btw om jag borde köpa en gul klänning?? Eller passar jag??


18 februari 2011

God morgon! Fy farao vad kallt det är där ute nu!!! -26 grader här i Smedsby, uch!! Hur som helst så ska jag förflytta mig till lägenheten idag med allt pcik o pack, ska nu bara äta frukost o sen börja förflytta mig. Leo har varit utan mat nu så han inte ska spy o bajsa i transportburen, så vill snabbt som möjligt till lägenheten så han får sin mat!

Efter min behandling igår så får jag inte duscha före kl 13 idag, så känner mig lagom fräsch! Men hur som helst ska jag nu käka frukost o kika GG undertiden, sedan börja förflytta mig till staden! :)



Sista bilden jag o Hanna tog på oss från Playan. Vill verkligen tillbaka när det är så här kallt!!


Goseligoos

Sitter som bäst o gosar med en översocial katt. Orkade inte ta mitt pick o pack idag heller så är hemma i Smedsby inatt igen, men mina föräldrar har städat hela huset nu så Leo får inte vara i något annat rum än var han o jag sover, så han är såå gosig o vill bara vara nära.

Men i morgon före min lunchdate med Emma så ska jag flytta alla grejer och ta med Leo hem till lägenheten. :) Bäst av allt me i morgn är att THOMAS KOMMER HEM!!! Inte sett honom nu på 2 veckor o det känns, saknar honom så jag går söndeR!! Tur har jag älskade Leo!





Bildbomb #7 från Playan

Dag 7 - måndag 14.2 (alla hjärtans dag)


Följande dag hade vi lite roligt åt Hanna, hon är den mest ordningssamma människa jag känner o hade i nattensvimmel skruttat ihop en 5euro, något hon ALDRIG annars skulle göra. Nå men bra att veta att det varit roligt!


Haha o sanden från Hannas rumppa förföljde henne flera dagar efter strandbesöket, här på hennes kudde ;)


Eftersom man inte ser på mig med kläderna på att jag blivit brun så måste jag visa hur blek jag varit ;) haha


Titt så fräknig jag blivit av solen. Fräknar är snyggt tycker jag! :)


På kvällen blev det att äta en sista gång på vår favorit restaurang, Greek Village, i min nya klänning


Bildbomb #6 från Playan

Dag 6 - söndag 13.2


Rakt fram och där var vår lägenhet.


Lite mera lägenhet, den till höger med stolen på altanen


Jag och Hannaah filosoferar


Efter att ha solat hela förmiddagen gick vi och shoppade lite i närheten av hotellet och avnjöt sedan tapas o vin. Sen blev det utgång!! :)


Servitören älskade oss. Han lärde sig våra namn o ropade jämt på oss när vi gick förbi, haha.


Sen blev det som sagt mera partaj. 5 euro fick vi denna barrunda nerprutad till o vi köpte endast 1 drink, resten av shotsen pröjsade blonda kniidoga Hanna åt oss, haha. Tror jag aldrig tagit så många shottar i hela mitt liv! men de va PARTEEY höhö (ni få se videon sen så fattar ni)


Jag måste faktiskt säga att min favorit klänning börjar sjunka ner på min lista?? Buhuu, vilken ska jag nu favorisera?


Vi festade loss på bl.a. ZigZags, China White, Ministery of sounds (tror jag de hette), Pasha o Systembolaget.


Hanna o jag dansade loss så en svettades mer än den andra ;)


Haha, håret är snyggt jag vet men det var varmt och mycket rumpskakande + shottar


we are the lesbianos from Finland. Haha det hade Hanna sagt till ngr grabbar.. ;D Lyckat


Vi skulle ut på en tjejkväll denna gång utan killar, haha det lyckades verkligen. Vi "raggade" upp två super goa tjejer från Polen. Monica o Dominica, tillsammans hade vi 4 skit kul o dansade långt in i natten


en är svettigare än den andra, yepp yepp!


haha mannen bakom Dominica? wtf? varifrån kom han??


Såå rolig kväll med mycket dans o kanske en eller två shottar för mycket! Men så asskojj!!

17 februari 2011

God morgon! Inatt har jag sovit super dåligt, har frusit om vartannat och hade grym snuva o sjuk hals när jag vaknade.. :( Blev att avboka gymmet. Ska äta massa vitaminer nu o se till att det inte blir värre! Ska på behandling nu kl 13, så ser super mycket fram emot den! :D

Men nu ska jag ta och äta frukost o sen göra mig i ordning. :) Har tidsinställt lite inlägg med bilder från resan som kommer upp senare idag! :)


Jag saknar havet o värmen något enormt!!

Bilbomb #5 från Playan

Dag 5 - lördag 12.2



Blev att steka sig vi polen igen efter att ha tagit med sig 1 kg sand tillbaka till hotellet i bikinibyxan.


kring 4-tiden blev det molningare så vi passade på att hämta lite käk från restaurangen o sen bege oss mot shoppingen


Men det blev nog mycket asia innan vi var på rätt buss. Förstår inte varför de inte kan lära sig engelska, basic fraser är inte så svåra väl??


Först var vi på fel busshållplats, vi fick bara höra "the other side, the othe side" så vi gick in till 3 olika hotell längs vägen tills vi kom till rätt busshållplats var vi väntade i 40 min på bussen. haha,


Vi kom ju oss fram, WIPPIDOO. O ja, jag älskar kjolen så hade på den massor! ;)


Hittade reaplagg på ZARA, så blev shortsen o skjortan. Väskans om hänger där bredvid köpte jag från Blanka.


Shoppiiing. Hittade för en gång skull en massa.


Hittade ett fint halsband, väska, skjorta, shorts, klänning och jaa, det var det. :)


Hanna, haha, hittade en blomma hon skulle ha till sitt badrum. Klirr, så va den köpt


Åt världens godaste förrätt på kvällen. Avokado med någon sössö i o räkor. MUMS!!


Bildbomb #4 från Playan

Dag 4 - Fredag 11.2




Blev stranden denna dag, men inte Playa de Inglés utan Maspalomas.


Da Simpson


Hanna


The beach


Vi noterade snabbt att vi va omringade av nudister


Härliga vågor, men hemsk underström så blev bara att doppa sig i havet


Jag hade lyx med egen massör o insmörjare ;)


Underbar sandlåda!! :D


nudistilandi


Hahaha, skratta som f*n när vi såg bilden. Såg först efter vi tagit bilden nudisten i bakgrunden xD Han ville o va me!


Great success!!


Påkvällen for vi åt på en grekisk restaurang


Tog Gyrosplate o de va MUMSFILIBABBA!! Älskar grekisk mat!


Efter grekiska restaurangen åkte vi till ett gayparadis och avnjöt 3 goda drinkar på baren DIAMONDS


DIAMONDS


Drinkarna var en smakorgasm för flera!! REKOMMENDERAR DIAMONDS TILL ALLA DRINKÄLSKARE


Mumsfilibabba




Bilder #3 från Playan

Blev inte många bilder tagna denna dag men några få. :)

Dag 3, torsdag 10.2




Solade hela dagen o slappde. Påkvällen gick vi på promead o sökte efter en restaurang. Kände mig nöjd över att ha agerat gps till mig o Hanna hela resan! Kanske jag har bättre lokalsinne än jag trott?



Tadaaa, restaurang ROMA! :D


Maten var helt ok. Men alla lovord restaurangen fått gjorde att jag trott jag skulle få en smakorgasm.. Så var inte fallet


Hanna



Bildbomb #2 från Playan


Första dagen så steg vi upp kring 8 lokaltid och gick utför att utforska området. Underbart att få slänga på sig shorts!!


Först gick vi till Supermarket o handlade frukot (svindyrt, så rekomenderar andra att ta att frukost ingår d butikerna tar överpris)


Utsikten genom fönstre kl. 8 på morgonen


Stranden kl 9 på morgonen


Men vi spenderade ändå första dagen vid polen. Helt underbart poolområde!! Super fint o mysigt


Sola, sola, SOLAAA. UNDERBART


Blek finländare


På eftermiddagen började det blåsa och på kvällen regna. Men en herreman vid namn Dawson hade kommit och berättat om olika restauranger, turistfällor, barer, shoppingcenter och en barrunda så vi hakade på sistnämnda och började resan med att skaka rumpa!


Men före barrundan gick vi ut o äta i restaurangen i hotellet. Billigt o helt god inrefilébiff. :)


Sen började kvällen..


Beställde världens största o godaste Mohito!


Sedan träffade vi på 2 norska grabbar. Anders o Patrick. Tror inte annars resten av bilderna behöver någon bildtext.. ;)














16 februari 2011

Holaa amigos!

Nu sitter jag som bäst och förminskar bilderna, så jag ätnkte jag laddar upp en dag i gången så kan jag få med lite text utan att inlägget blir 10 km långt,  nu blir det kanske bara 8 km ;)

DAG 1. Tisdag = resan till Playa dle Ingles



Efter att ha stönat efter att ha dragit reseväskan genom 10 meter snö kändes det ännu bättre att tänka man snart var i södern


Vi kom o god tid (4 h före avgång), så vi käkade lite o läste på o studerade tips i Cosmopolitan ;)


Jag hamnade ut för en super irriterande finska (kvinna 50+) som blev arg på mig för att min vagn  stötte i hennes väska när vi köade till incheckningen o röt att man ska int ha så bråttom. Vi hade verkligen inte bråttom utan det gick i misstag, men hon o hennes karl kilade förbi andra i kön.



Jag då som blir irriterad mot sådana människor som den nämnda kvinnan såg till att jag o Hanna kom före henne in flyplanet, t.o.m. först in hehe, men så klart hade vi platser längst bak.. :/



Vi skålade i champagne på flyget o planerade resan med gott humör. Men humöret varade inte länge, JAG HAR ALDRIG ÅKT I ETT SÅ OBEKVÄMT FLYG!! Jag med mina långaben hade käna konstant i bänken framför, o fick grymt sjuk i ryggen, det fick Hanna också. Så mitt råd till er som lätt får ont i ryggen o är långa ÅK INTE LÅNGA RESOR MED TUIFLYG



Men man kan ju bara inte vara på dåligt humör när man väl var framme så grannarna måste ha trott vi var galna som vi hoppade o skuttade på fram till att vi låg slocknade i sängen. ;)


15 februari 2011

Nu är jag då hemma igen! Resan var helt super bra och jag har fått lite färg. Jag blir ju aldrig brun-brun, men lite färg har jag allt fått. :)
I morgon tänkte jag slänga hit en bildbomb, men nu får ni bara en "after the sauna"-bild. :) Tänkte nämligen gå o gosa med älskade Leo innan jag packar upp o går o sover!

Blev lite svullen av allt solande, men antar det går om här i kalla Finland!

P.S. Jag trodde att jag skulle komma hem 16.2 när vi åkte iväg, men Hanna berättade under resans gång att det var idag vi skulle komma hem ;) haha bra man hänger med!

8 februari 2011


ÄÄÄKS

Alltså hjälp vilken resfeber jag har! Har stressat hela dagen så bästa stunden för mig diag var när jag var till Ramell o gosade (blev ingen ridning för han hade ont i ryggen).

Jag har bytt kappsäck nu ikväll till en lättare eftersom mitt bagage vägde för mycket, suck!! Alltid samma problem, 20 kg är för lite för en ungdom, kan inte någon inom flyggrejset fatta de?? Hur som helst går väskan fast nu och jag BORDE ha allt!

Nu ska jag gå o äta o sen o sova, 05:50 kommer Heidi efter mig i morgon o vi far vidare för att hämta upp Hanna, SEN är vi påväg!! :D



Artisticas foton


Smink och hår: ARTISTICA Eva


Kläder från Noolan


Brudarna o de fina tärnorna


Alla foton är tagna av © - Eva Forsman


Lite backstagebilder

Här kommer lite backstagebilder från igår! Fler kommer när jag fått från Artistica :)



Håret börjar vara klar, bara sminket kvar.


Paljetterna och resten av sminket på plats


Sminket framifrån


Sminket från "fina" sidan ;)


När jag var klar så blev det Helis tur att bli fixad.


Det roliga är att allt är mitt hår som är i frisyren, förutom en liiiiten toffs som var blond för att ge kontrast i uppsättnignen.


7 februari 2011

God morgon! Fick panik i morse, jag skulle nämligen ut och gå med Emma och när jag skulle stiga upp kl 06:45 frös jag som bara vad så jag mätte för skoj feber och jag hade stegring!! Jag avbokade promenade med det samma för jag vill inte bli sjuk, slängde i mig en burana och har sovit fram till nu.

Har massor jag ska hinna med idag..




Är tröttilainen

Nu ligger jag raklång i soffan och är trött! Brudmässan gick bra och Eva (frissan) lovade att skicka bilder till mig, för just nu har jag bara bilderna från min telefon.

Det var så roligt att se kända ansikten i publiken
som ex. Hanna, Heidi, Sara + fästman, Emma, familjen m.fl. Mitt hår var fint o sminkningen likaså. Men nu ska jag gosa allt jag kan med T för nu ser jag honom inte på 2 veckor :(



Lite dålig kvalitet, men sminket och håret syns lite! :)

6 februari 2011

God morgon! Steg upp kl 10 och gick o duscha, nu har jag en återfuktningsmask på mig och ska sedan raka benen. Idag är det brudmässa och jag ska infinna mig på Artistica kl 12, och klockan 18 är visningen i kyrkan!

Min söta mamma ringde precis o hörde hur jag mådde efter gårdagens händelse,
och det är faktiskt helt bra. Igår ältade jag händelsen, "tänk om jag skulle ha kört lite saktare då skulle det blivit frontalkrock", "tänk jag skulle ha kunnat liga på sjukhuset nu!" osv. Medan idag tänker jag bara, vilken tur att det fanns mycket snö o ingen blev skadad. :)

Nu ska jag pussa på T och börja fixa en stadig frukost till oss, sen raka benen!! :)




Helt skakis!!

Idag när jag körde hem från Maxmo så var jag nära att vara med om en frontalkrock!! Jag kom körandes och ser mitt i allt en bil komma krandes rakt mot mig o över till min körfil så jag fick snabbt väja åt sidan och se i backspeglarna hur han kör rakt ner i diket på "min" sida av vägen, o ganska långt av vägen!

Jag blev så chockad att jag ringde med det samma 112 och kände mig dum när de frågade mig om någon var skadad,
jag satt i bilen och visste inte vad jag skulle göra så jag vände om bilen o körde tillbaka till stället var han åkt ner i diket. Som tur var det så jäkla mycket snö så inget farligt hade hänt. Nödcentralen ville prata med föraren så jag gav min telefon till honom så han fick prata o fick instruktioner hur han skulle göra. Han sa han var okej och att  han tappat kontrollen över bilen bara så jag kunde nog fara iväg. Som ni säkert kan tänka er körde jag rätt sakta hem.

Nu är det inte över att jag såg honom tappa kontrollen över bilen o köra i diket som gjort mig skakis utan att varit så när att krocka ordentligt!! Man är inte ensam i trafiken

Så snälla rara ni, kör försiktigt och inte för hårt det är glashalt ute nu!!



Bilden är från google

Saker man verkligen vill..

Har precis fixat mig, dvs. sminkat mig, klätt på mig o slängt upp håret i en toffs. Det fåniga är att jag funderat rätt mycke vad jag skulle lägga på mig, hur jag skulle sminka mig osv. Det känns som jag ska på en anställningsintervju, fast jag inte ska på någon sådan.. Men antar jag hoppas på att kunna göra ett gott intryck??

Well nu ska jag skynda iväg, har flera andra ställen jag måste infinna mig på nu under eftermiddagen. See ya!



Lite nervös faktiskt..


5 februari 2011

God morgon! Ligger fortfarande i sängen o har magknip idag, inte skoj alls! Leo har hepoli o T är bara knäpp, haha. Ska precis gå o käka frukost som T så gulligt gjort i ordning!

Ni glömmer väl inte brudmässan i morgon kl. 18 i kyrkan var jag är modell för Artistica!!



Video på mig o Ramell

Nu har jag fått några klipp från då vi hopplar på ridplanen. Klippen från då det  går riktit bajs har jag inte fått än, men här är ett då han lyssnade på mig helt okej..

Namn: Ramell, Född: 2006, Ras: Fullblod/New Forest, Kön: Valack

 




Ramell

Här kommer bilderna och filmerna jag fått av Sara från idag! :) Så nu har jag att jämföra med från början! :)




Mitt öga ser lite crepy ut, men tit va söt han är!


Strax klar att dra ut på ridbanan


Han tesade mig nästan konstant i skritten, traven gick förvånandsvärt bra idag.


Busen


Sedan blev det snabbt mörkt

4 februari 2011

Go kväll! Sitter i soffan o käkar äpple som är så saftigt att hela datorn har en massa äppelsaft på sig ;) Har faktiskt varit busy hela dagen, jobb mellan 07:30-15 och sedan iväg till stallet vid kl 16.

Red Ramell idag, och han fortsatte att testa mig
. Traven gick betydligt bättre idag, men skritten ;) hehe, kan samman fatta det kort, vi kom inte överens. Men lillkillen var duktig i alla fall, på måndag igen bara! Hade Sara med o hon filmade o ffotade så kmr upp foton o filmer senare ikväll. :)

Nu ska jag mysa med T en stund!

Gym - Check

Nu ska jag kila iväg på ett möte, tror jag tar bilen, för när jag cyklade hem från gymmet var jag nära på att bli överkörd för jag kunde knapt ha upp ögonen när jag cyklade för det snöade så hemskt så jag såg bara ca 1 meter framför mig på marken!

Men som sagt nu kilar jag och mitt snygga fejs iväg! :)




3 februari 2011

Usch, ingen god morgon idag inte! Leo fick nog med att sova kring 6-tiden nu på morgonen och började leka med diverse prasslande saker. Nu för 10 min gav jag upp och "steg upp" (ligger kvar i sängen men ska inte sova vidare), o ska börja äta frukost, lite i alla fall har gym kl. 08:30 så får äta mera efter passet!

Jestas vad trött jag är, får se hur jag klarar dagen. ;)



Glada vi till gymmet gå!

Hem ljuva säng..

Ooh, vad skönt att ligga i sängen igen! Varit en lång dag på jobbet, var själv idag i 2 h och det gick bara bra! Har varit en rolig dag men jag är såå trött i kroppen nu! Ska börja sova när jag skrivit det här inlägget klart. Gym kl 08:30 i morgon nu då, huhhu!

Nä nu somnar jag snart så jag avslutar! :)



Jobbar bara fredag nu, sedan är jag ledig 1,5 vecka. MYS!

Underbart väder




Ooh, vilket underbart väde vi har idag! Nu sitter jag säkert på jobbet och är inomhus. ;) Är ledig i morgon men det betyder inte att det är en lugn dag, har program från morgon till kväll.

08:30 - gym
11:00 - möte
14:00 - massage
17:15 - fara iväg till Vörå
19:00 - ridlektion


Men det bästa med morgon dagen är att Thomas kommer hem, så när jag kmr hem på kvällen är han redan där <3



Finns ingen bättre!


2 februari 2011

God morgon allihopa! Igår kväll var ju hanna här och vi skrattade så vi vek oss när vi planerade resan. Oh ska bli så skönt! Kollar väderleksrapporten varje dag, och det ser ut som att det kommer att bli regn en dag, så hoppas verkligen att det försvinner så vi får ha sol varje dag och kunna ligga o steka oss i solen.

Tänkte åka hem på lördag och hämta den stora reseväskan och redn börja pcacka o se vad jag ska ha med. :) RESEFEBER!!

Hey, tyckte det var kul att läsa följande mejl..



Fick många mejl om många fina hästar, men valde att vänta att svara ifall det skulle komma någon jag kände riktigt "DEN", och det gjorde det! Så skickade ägare om Ramell, så nu ska jag ta och svara alla andra som skickat. Det känns bra :)



Åter igen kiffad bild av Hanna

Ur spår. "En revy me stakan"

Tänkte passa på och göra reklam om Vörås revy. Varje år jag varit och kollat har de verkligen levererat! Vilken revy tänker man varje år, man skrattar så man får ont i kinderna o magen! Jag har på känn att även årets revy är något i hästlängder! :)



Blev förälskad!

Har kommit hem från att ha provridit hästen nu då. Ooh, han var precis sådan där jag tycker om, busar lite, testar vem som bestämmer, envis, snäll, söt, kan gå fint, härliga gångarter, smart, o helt underbar! En riktig Annu-Häst.

Hästen heter Ramell och står vid stall Fingeros med 8 andra hästar. Ska dit och rida nu igen på fredag efter jobbet och jag ser så fram emot det. Tänkte fråga om Thomas kan komma med och filma/fota så jag har dokumenterat när han testar mig så jag kan se tillbaka sen och hånskratta åt mig ;)

2011 kommer att vara mitt år, tycker turen börjar vända för mig nu gällande mycke.. (kommer väl hända något skit nu när jag skrev så där ;) )



Bilden är lånad från Hannas (ägaren) blogg.
Han e så FIN!!

Har mungiporna upp till öronen

2011 kommer att bli mitt år! Har precis kommit hem från ett möte i stan med en, ja jag vet inte termen, men jag kallar henne magisk! Har bokat ny tid till 17.2 (dagen efter jag kommit hem från södern) och ska få börja behandligen. :)

Nu som bäst ska jag plocka undan lite kläder och diska, för att sedan tanka bilen och iväg för att provrida en korsning mellan fullblod och någon annan ras, som jag kanske kommer att börja rida om vi synkar. Spännande, jag tar med Cessi för att lugna mina nerver. :) Får se nu då om ägaren vill ha mi där efter visiten, hoppas! :)

Nu som sagt ska jag städa lite, eftersom jag får finbesök av Hanna-Knäppilainen ikväll! <3



Länge sedan jag känt mig så här glad som jag känner mig efter mötet!

1 februari 2011

God morgon! Nu är det 7 dagar kvar till att vi far till Playa del Inglés, o ikväll kommer Hanna på sleepover. På tal om sleep, skulle så vilja sova vidare jag nu, men om 20 min måste jag fara iväg mot jobbet. Ska vara på en ny avdelning idag, så får se hur det går? :)

Fyy då vad trött jag är.
Nu ska jag nog gå o börja klä på mig och sådant så jag piggnar till, för just nu sitter jag i sängen o käka youghurt, o det gör mig inte piggare precis! Jobbar 07:30-14 idag.

Ha en fin dag!

RSS 2.0