Snuvig som f*n

Alltså fy faroa vad jag är snuvig! Jag är så otroligt stockad i näsan att jag inte vet vart jag ska ta vägen!!! Kommer säkert snarka som en 90-årig gammal gubbe, om inte värre. Hoppas jag bara inte själv vaknar av att jag snarkar?!

Har hur som helst nu på kvällen varit i Helsingby och ridit Eila, hon var super duktig, bara lite styv så här efter ledigheten, men de ska vi väl få uppgymnastiserat eller vad det nu heter :D

Sen var också pappa här ikväll och fixade mitt duschskåp så nu kan jag duscha igen! Tack älskade pappa!!! <3



Pappa som precis fixat mitt duschskåp :)

31 Augusti 2010

Nåjaa, nu är jag äntligen hemma. Jag skulle ha skrivit ett blogg inlägg i morse, men internet fungerade inte då så blev inget av de.

Har nu i alla fall haft skola mellan 08:15-17:00  så jag är helt super trött! Övervägde faktiskt att fara till Ollis ikväll, men har ingen ork alls, ska i morgon ut med ett par tjejer från klassen till Fontana, så då blir det ju party. :)

Ikväll ska jag ut till Helsingby och rida på min fina Eila skrutt. :) Som bäst har jag pappa här som ska försöka fixa duschskåpet åt mig så jag kan duscha utan att blöta ner hela badrummet efter jag varit och rida ikväll ;)

 


Höst

Ja, jag har suttit och lekt i Photoshop med dem. Har lite trist då jag sitter och väntar på att få ringa T. ;) Kan hända jag tog bort det fina i bilderna, men lite variation skadar väl aldrig ;)


















Laaandi

Har varit med Lena i Helsingby och hälsat på Eila (Lenas häst) ikväll. Vi gick ut och gå med henne, hade piku lite markarbete och longerade henne. Det var roligt att arbeta med Eila från annat ställe än ryggen.
Eila skötte sig super bra, och Lena tog foto på mig och Eila, så äntligen får jag gosi goos bilder på oss 2. Jag är ju som sagt hos mina föräldrar i smedsby just nu, så därför kommer inte bilderna upp i detta inlägg utan kommer senare i kväll då jag kommit hem. :) Kan berätta att de är riktigt höst fina! :)


Jag och Eila i vintras på lektion för Sabina Palm. Klipp från en film, därför så bajs kvalitet

Kanske jag var nervös??

Haha, vaknade nu 2 timmar senare. OOPSI, jag som bara skulle ta en powernap, kanske jag var lite nervös i morse i alla fall eftersom jag varit så trött när jag kom hem och inte vaknat av väckarklockan??

Men nu är makaroner på kokning i alla fall, och sedan om 1 h ska jag iväg med Lena och motionera Eila, så ingen motionering av mig ikväll i form av springning. MEN duschskåpet är ändå söndert, så lika bra att få det tvingat innan jag tvingar mig in dit, haha, fräscht!!! ;)


Minst igen.

Så var man minst igen i skolan! Haha dagen började ju bra, visste inte vart vi skulle. MEN som tur var såg jag Emma som kom som räddaren i nöden och sade var festsalen fanns, så jag och gruppen med borttappade ungdomar hittade till sist till festsalen som var i ett helt annat hus än vi trodde ;)

Annars har dagen gått bra, träffat nya klasskamrater som verkar hur kul som helst. I morgon ska jag och 2 andra träffas på ett ställe för att kunna tappa bort oss tillsammans, för vi har ännu inte gått en rundvandring i skolan, så har ingen aning hur man ska hitta än ;D

MEN nu ska jag passa på att fara ut och springa när jag ändå fick sluta rätt tidigt, ska bara ladda telefonen så jag kan lyssna på musik. :)





Weei jag överlevde första skoldagen! :)


30 Augusti 2010

Oj, oj, OJ!!! Idag börjar skolan, jäiks! Får se om jag kommer att trivas nå?? Har kommit ur duschen och sitter som bäst och äter frukost och försöker komma på vad jag ska ha på mig! Har ni ockå det problemet första skoldagen? Att veta vad man ska ha på sig??

Hur som helst hade Thomad överraskat mig med att han skulle först ta tåget idag på morgonen, så det var jag överlycklig över. Så förde honom till 05:50 tåget och körde sedan hem igen och sov vidare.

Igår hann vi kika film o mysa, såååå skönt!

Här är annars bilden på den goda maten Thomas gjorde till mig igår!





Lite skillnad på godissmak, gissa vilken som är min?? ;) haha


Bye bye Havets Hus

Har precis kommit hem från jobbet. I dörren möter jag doften av inrefilé, svamp, sås och ungspotatis som Thomas håller på att tillreder. Vet inte om han gr detta för att han gjort något dumt eller vill skämma bort mig, hoppas på det sistnämnda ;) haha

Ja jo, det var sista dagen på jobbet idag, fy fasen va snabbt det gick. Blir troligtvis att jag jobbar där nästa år igen, då är det tredje året irad. Allt tror jag beror lite på om jag får jobbet jag sökt, får meddelande i morgon, så hoppas verkligen jag fick det.



Inte alla som får äran att ha en hunk som tillreder en fin middag. Tror jag ska gå o pussa på honom nu ;)



29 augusti 2010

Så har man överlevt villavslutningen. Mysigt som bara vad var det! Vi åt super gott, kälknöl, vitlökspotatis, sallad, vin, blåbärspaj med vaniljkärm och på kvällen ostbricka med vin. SLURP!!! Sen bastade vi, sköt raketer, spelade pidro och skrattade så vi fick int i magen.

Här kommer då lite bilder från min perfekta villavslutning på min villa.




































































Villavslutning

Idag är det då villavslutning, ska bli så skönt att få fara till skären och äta super gott, dricka gott, basta, skjuta och se raketer, spela spel, mysa o hade bra!

Chattade precis lite med en fotograf jag tycker är mycket duktig som bor i Hesa. Hon har tagit ett par bilder på mig som är stora favoriter. Hon fotograferade mig förra sommaren kanske ni minns? Heli Hirvelä? Hon tog dessa foton här nedanför. Så vi kom just överens att om jag kommer till Hesa ngn gång ska vi hitta på ngt roligt att fota. Gissa vem som vill ta första tåget till Hesa?? :D











Minns jag var super nervös eftersom hon bara skickat på FB sådär, och tog super bra bilder. Men hon var så trevlig o hjälpte mig att hitta poser när jag var så nervös så till sist rullade det på super bra o jag var inte nervös o hon kunde bara koncentrera sig på att ta foton! :D Besök hennes hemsida, hon är super duktig! Och är ni modeller, vill bli modell, eller bara annars vill ha en duktig fotograf ska ni ta kontakt med henne :) Hennes hemsida är följande http://helihirvela.com

28 augusti 2010

Nu har jag gjort lite föreningsgrejer igen. Och tänker passa på att göra REKLAM här i bloggen till er HÄSTINTRESSERADE om Vörks ridlektioner.

Vörk är ett litet stall var det finns 5 ridskole hästar och 3 privathästar. Lektionerna anser jag vara billiga (när man jämför med de flesta andra stall) 17 euro om man är medlem (20 euro om man inte är medlem) för 1 timmes intensiv ridlektion. Man får ta egen häst med på lektionerna och då blir lektionspriset billigare. Det finns både manege och ute ridplan så det hålls oavsett väder ridlektioner.

Stämningen i stallet är vädligt familjär och jag trivs som fisken i vattnet. Prövat på många stall här i Vasa men inte trivts i något så bra som Vörå. Vill ni kika på mera bilder, och få mera info om stallet så kan ni kolla hemsidan http://medlem.spray.se/Vork_ridklubb/.

Det bästa med Vörå är att det är litet och stämningen är familjär, stallet ligger på ett väldigt lugnt ställe bort från störande trafik, och man slipper känslan av att vara sämre ryttare bara för att man inte har egen häst, som jag  fått av 70% av stallen i Vasa. :)

Om ni undrar något är det bara att fråga, svarar gärna och berättar mer. Tänkte skriva kort, men då jag tycker så om stället så gick det tydligen inte så bra ;)



Avståndet är inget problem (om man bor i Vasa), har ridit i Vörå nu i nästan 4 år i sträck. Man kan samåka, finns många från stan som rider där :)

Nu är timmen slagen

Nu ska jag börja dra iväg till min jobbintervju. GAH, jag vet inte när jag var så här nervös förut? Det är bra att vara nervös, men jag börjar få små panik att jag kommer vara nervös att jag säger en massa gramatikaliska fel, inte kommer på orden osv. När jag hamnar att prata finska till någon som är någon  som ex.  just anställer en,  eller högsta chefen så blir jag så nervös så jag kommer på mig själv hur mycket fel jag säger. I alla fall på de språk som inte är mitt  modersmål.

Jag vet jag kan, hoppas jag klarar mig utan paniken bara, i så fall går allt bra!!




ÄÄÄÄÄÄÄÄÄK, måste försöka skärpa mig nu! Det är för fasen "bara" en arbetsintervju..
ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK!!!


Haha, bra försök i alla fall

Jag tänkte jag skulle lägga för en gångs skull upp en "outfit"-bild, men haha, om vi säger som så har jag inte riktigt vanan inne. Så här så de flesta fotonen ut ;)





Jag hann inte "fram", eller så klipptes mina fötter och huvud av, eller så hann jag just ställa mig och så tog den så fick värsta dorkaminen på, haha! Men sen orkade jag inte längre så jag tog en sista gång och här är den bilden ;)




Inte världens bästa bild denna heller, men den får duga. Nu det traditionella som alla har, varifrån mina kläder är. hehe!!

Tröja - VILA (ny favorit, därför har jag den idag när det blir jobbintervju senare idag)
Byxor - MicMac, (köpta i en jeans butik i Tammerfors)
Klackskor - H&M (10cm klack, super bra höjd till vardags tkr jag)
Armband - Nelly (de andra 2 hade jag inte hunnit lägga på ännu, lyckat!)


Tror jag lägger detta med "Dagens outfit" lite på hyllan, inte riktigt min grej. Borde fråga Sara ngr tips hur det går snabbare så man itne msåte ta 100 bilder innan 1 blir bra ;)


27 augusti 2010

God morgon!

I morgon är det ju villavslutning, har alla sina planer klara? Själv ska jag efter jobbet dra till villan med Thomas (som förövrigt kommer hem idag, weeei!!) och bara ta det lugnt! Ska bli skönt!

När jag var liten såg jag alltid super mycket fram emot villavslutning, vi åt gott, smällde allat man kunde smälla (mattare, pansarvagnar, "bomber", raketer m.m), lekte, och spelade spel med mina kusiner. Det var alltid super roligt!

Men de senaste åren har jag firat med andra, kompisar vill säga. Visst det har varit underhållande det också, men jag älskar traditioner och inget kan vara bättre än att få fira en traditionell villavslutning, midsommar, och julafton. Så i år ska jag visa Thomas hur vi firar villavslutning, bara att mina kusiner inte kommer till villan i år.

Ska bli så mysigt med god mat, bastubad, nattdopp, raketer, öppen brasa, pidor-spel och min fina pojkvän o familj! <3.

Ska bli så mysigt o skönt!!!



Haha, ska föreställa raketer. Mina kunskaper i Photoshop är inte de bästa ;)



Ska ta natten..

Gjorde en god pasta idag faktiskt. Ett recept Ina gett mig, bara att jag hade ingen bacon :S Men gott blev det i alla fall.






Men nu ska jag ta o gå o sova!


Otrogen

Är otrogen mot Thomas igen med att pussa på Leo. Han har vaknat nu när jag börjat skriva på datonr, men här just låg han i famnen och gosade o kurrade som bara vad. Jag älskar så denna katt, är inte annars så super förtjust i katter, är nog hund människa, MEN Leo, han är så underbar! <3





Kattmänniskor se hit!!!

Jag har en fråga till er kattägare där ute, hur uppfostrar man en katt att inte vara på köksbordet eller diskbänken??

Vi började med att slänga ner honom därifrån, men vi vill ju inte skada honom o vi tyckte vi slängde ner honom tillräckligt bestämt. Sen förra veckan skaffade jag en vattenkanna som vi sprutar vatten på honom o ryter till. MEN ändå ska han upp dit..

Känns som han bra jävlas, för genast man närmar sig honom får han minen "Oops nu kommer mamma. Bäst att springa!!"

Vad ska jag göra???  Annars är han helt underbar! :D







Snart får jag company

Snart är Natta här, jag funderar annars vad jag ska göra för mat? Kanske pasta, länge sedan jag ätit det?? Hmm, suck, jag avskyr verkligen matlagning.. Hmm vill någon gå en matlagningskurs med mig?? Skulle verkligen börja få ändrat min inställning till matlagning ;)



Fick en bild skickat av Sara från i tisdags. Tycker det är så bra bild på oss :)


Tiden går så fort

Sorterade precis lite foton på min dator och konstaterade att det gått så snabbt allt sedan förra året. Nu syftar jag såklart på allt som hänt mellan mig o T. Vi har verkligen fått ha våra prövningar i förhållandet men det har bara gjort oss starkare tsm och att vi litar på varandra. Tänker inte dra någon Love story här igen.. min point är bara att tiden går så fort, så vi ska verkligen ta hand om dem vi bryr oss om och visa att vi bryr oss!

 

Daisypath Anniversary tickers

 

Snart har vi varit tillsammans i 1 år och vi båda känner det kommer att bli många fina år till! :) <3 Så suck on that till er som inte trodde det skulle hålla när vi blev tsm! ;)

 


26 augusti 2010

God morgon!

AAH, ni vet inte hur skönt det är att få ha sovit så länge man vill idag, har tror jag bara händ 1 gång tidigare i sommar. :) Sov till klockan 11:30 idag, sååå skönt! Men tror Leo har någon morgonritual för han kommer alltid kring klockan 6 på morgonen och kurrar mig i öronen och ska trycka sitt ansikte mot mitt. Gulligt ja, men inte när man vill få en hel natts sömn som man inte haft på länge ;)

Sitter som bäst och käkar frukost och ska sedan leka lite med Leo och söka efter hans helt förstora säle, haha. Klockan 14 kommer Natta på besök. Ska bli roligt att se henne då jag inte gjort det på nästan vöer 1 år! :)



Godaste juicen som finns!!


Dialog på krogen igår

Haha fnissar bara när jag tänker tillbaka på en dialog igår med en finskspråkig grabb som kom fram till mig på dansgolvet igår..

*dialogen gick på finska, men mina kunskaper i finska räcker inte till för att återkalla dialogen gramatikaliskt rätt på finska så struntar i att försöka ;)*


Han - Hej, jag har kollat in dig hela kvällen. Pratar du finska?
Jag - Haha, okej, jo..
Han - Du är jätte vacker! Du lyser upp hela dansgolvet. Hur känns det när jag säger så?
Jag - Hehe, ööhm bra?
Han - Men hur känns det??
Jag - Nå vad ska jag säga, det känns bra?
Han - Får du ofta höra att du är vacker?
Jag - Det händer väl ?? haha
Han - O hur känns det?
Jag - Höm, bra?
Han - Vad är ditt syfte med att vara ute ikväll?
Jag - Att dansa o ha kul med mina kompisar
Han - Så bara med kompisarna
Jag - JA! haha
Han - Jahaa, okej, nå men fortsätta dansa och skaka era rövar så vi har något att titta på resten av kvällen.
Jag - Självklart, haha!

*vänder mig om och ser Sara och Merja som står nyfikna och vill veta vad allt han sa*

Haha, alltså alla möjliga folk får man träffa, hade lite roligt bara åt frågan som upprepades "Hur känns det?" som ja vore någon elitidrottare, haha :D

Känner mig så ensam

Det är första gången i lägenheten som jag verkligen känner mig ensam. Ja, jag har gosat massor med Leo, men han har somnat och ligger här bredvid.

Ligger i soffan och kikar på Fångarna på fortet på TV4Play. Funderar om jag borde skaffa Tv kanaler, måste ta reda på lite vad det skulle kosta först kanske??

Ooh, har pratar med T i telefon ngr gånger idag och textat, men idag har nog saknaden varit störts efter honom. Trodde det skulle bli mindre o mindre varje dag, men istället har det växlat från dag till dag. Idag är det inte alls roligt, känner mig ensam och bara vill åka efter honom! Han har tur att jag är så jäkla förälskad i honom, annars skulle jag knappast helst försöka att stå ut, nu står jag ut just o just  ;) <3



Finns ingen som gjort så stort förändring i mitt liv och mig som person. Men jag tycker om den person jag blivit sedan jag blev tillsammans med honom! Han är bäst! Jobbigt bara att man ska sakna de man älskar så otroligt mycke!!


Gårdagens party pics





Humöret var på topp o alla kände sig super snygga!


Mera ego, ego, EGO


Haha, jag o Merja


Det värsta som kan hända när man ska ut är att ens svarta strumpbyxor går sönder, så jag var extra frsiktig och sprang runt med Saras stickade sockor :D


Bästa work kaverin ever!


Det blev lite varmt på dansgolve, hehe.



Det blev många wc-besök för att pudra näsan :D


Haha



25 Augusti 2010

God Morgon!

Jäklar vilken rolig kväll igår! Jag jag har varit väldigt få gånger ut på krog (3:e igår) i sommar, men varje gång har varit super skoj! Igår började vi festen hos mig, men Sara blev helt sjukt alergisk mot Leo så vi fick ta taxi till hennes place :) Efter förfesten där drog vi vidare till Ollis. Där var det livat, och mycket bekant folk. Det var helt super skoj!!

Men nu ska jag ta och borsta tänderna  :)

Hörs senare! :)

Har ni fest eller??

Ikväll blir det som sagt personalfest (eller jag minns inte längre om jag skrev det i förra inlägget). Först ska jag via Alko + Siwa, sen ska jag plocka upp Sara och fara till moi. Där ska vi (läs jag) fixa oss i ordning och börja förfesta, efter det ska vi vidare till Ollis!

Det här kommer bli en toppen kväll!! :D


Kanske det är flera som ska ut ikväll eftersom skolorna börjat/börjar nästa vecka??? :)





Hanna och jag på Vörådagarna





24 Augusti 2010

Har precis kommit ur duschen och sitter på sängkanten. Ska börja bädda sängen sen äta själv och ge mat till Leo. Ikväll blir det personalfest men fröknarna. Vi ska grunda här och sedan dra vidare. Självklart ska jag i jobb nu före, så just nu när jag är "uppe med tuppen" har jag inte sådan into feelis, men den kommer det vet jag!

Men nu ska jag börja skynda så jag hinner tanka bilen. :D

Hörs senare!! :)



Jag saknar min muskelknutte :(


Världens sämsta mamma

Det är jag det, jag glömde att Leo blev 3 månader igår (22.8)!! :( MEN han får sova med mig i sängen istället inatt, och så fick ha lite forell idag till middag. :)

Måste han bara växa så snabbt.. :(





Saknad

Har precis pratat med Thomas i telefon i en bra stund. AAH vad jag saknar honom!! Blir dyrt att ha honom borta på det här sättet. Känns jobbigt att gå och sova nu när han inte är här med bredvid mig. Jag vet att jag skrivit i super många inlägg hur jag saknar honom, men jag gör verkligen det. Antar jag vänjer mig, jag menar det går lättare, men har nog gärna honom här istället för där i alla fall!!


Hur som helst så har Sara skickat bilderna vi tog idag från då vi var och red, så här kmr ngr hon skickat! :)




Sara kom som sagt med och rida. Hon skulle prova på ifall hon ville börja ta lektioner igen, så jag höll en lektion till henne. Hon var super duktig! :)


Hoppade sedan upp en stund på Eila eftersom hon hade lite energi så Lena ville ha hjälp att få bort energin :D


Hon kändes mera energisk än förra gången jag red. Hon bara strätade emot när man bad henne arbeta.





<3


Som ni säkert gissar var jag överlycklig över att hon bockade idag igen. :D Weei andra gången hon bockat med mig <3


Som en boll kommer jag tillbaks till dig..


AAh jag älskar den här hästen! Hon e så underbar!


Haha, känner inte en enda kotte som kan vara sexig i ridbyxor. Jag försöker i alla fall..


Jag menar kolla in denna röv med svettfläcken i baken!! Haha, nä de e bara från sadelns läder det färgar av sig.. o kanske lite svett ;)


Hoppla heesten

Nu sticker jag iväg med Sara och Lena och rida. Sara och Lena ska rida, rida och jag fota o kanske rida lite i slutet om Lena inte orkar rida Eila. :)

Nu pyyser jag iväg.. Fy fan vad mina kläder luktar, borde tvätta mina hästkläder! YÄK!!








23 augusti 2010

Jag vet inte vart mitt tidigare inlägg försvann? Hur som helst har jag varit busy hela morgonen, sitter som bäst och äter. Jag har ringt ärenden, uppdaterat hemsidan, för tillbaka bilen jag lånat och sådana grejer.

Hade tänkt fara ut och springa idag, men sitter och vaktar telefonen som en hök så jag inte ska missa ett viktigt samtal. Min telefon har nämligen tydligen fått något fel, så hoppas inte den bråkar med mig nu.

Hur som helst så blir det en busy dag. Ikväll ska jag med Sara och rida, hon ska kanske börja rida igen så vi ska kolla det ikväll om hon fortfarande vill. :D

Tar med kamreran så det blir nog bildbomb ikväll kan jag tro.

Nu ska jag ta och äta upp maten  och fortsätta vakta telefonen min. :)

Hörs senare!



Min mat, fisk och massa grönsaker



Hem ljuva hem

Har precis kommit hem från att spenderat kvällen i Hannas sällskap. Mycket trevligt, mycket trevligt. Det var meningen vi skulle ha kikat på film, men istället lämnade vi fast i djupa diskussioner som höll på i nästan 4 timmar. Det var exakt vad jag behövde, att få prata och lyssna. Ibland behövs inget annat än bara en annan människas närvaro för att tiden ska rusa iväg och man mår bra :)


Titta vad jag hittade på wc när jag kom hem! AAH, nu saknar jag ju Thomas ännu mera :( Varför måste utbildningen vara så långt (vet andra har det värre) bort..



Jag har världens bästa pojkvän!! Därför är det så jobbigt att vara ifrån honom.. :(



Underbara Söndag

Underhållning på hög nivå.






Pizzaa

Har precis lunchat pizza med Thomas. Han var efter pizza o sallad från Pikku Quatro. Så nu är nästan hela pizzan i magen, jag är med andra ord mer än mätt, proppmätt!! Men det var jobbigt att säga hejdå nu, för ikväll när jag kmr hem har T redan farit iväg till Tammerfors.. Tycker fortfarande att det är jobbigt att sova ensam nu igen 5 nätter :(

Ska trösta mig med att ha filmkväll med Hanna ikväll. Ska bli mysigt. :)



Bästa pizzerian i stan! :)


Pics pics pics

Natten och Lisa



Annu o Lisso


Snyggast i stan ;)


Mats, Sandra, Natten, Tomas, Jenny


älskling


Lånade T's fina mössa, haha


I looked hot, hot, HOT


peeeeps


Vinsten tas emot


Vinnarna av bästa huvudbonad vann color hair down there, haha ;)


Så kom Minna dit ett tag, henne har jag inte sett på år och dagar. Roligt att se henne igen! :)


I taxin påväg till staden. Natten och Terese


Lisso o Jenny



Lisa och Annu in tha cäääb


Natten, Terese, Jenny, Annu o Lisso


Lisso :) Super kiva tjej


Får vara sista bilden, orkar inte ladda upp mer ;)




Jag vet att jag inte har på alla som var där på förfesten, men hälften av allt peeeps var ute och andra hälften var inne, jag hörde till den hälft som var inomhus :D


22 augusti 2010

Gooooood Morgoooon!

Idag är man nog slö, inte för att jag drack så mycket igår utan för att jag inte har vanan inne att festa tydligen. Vad har hänt med mig??

Hur som helst så var festen igår helt super skoj. Vi var först då vid Natten och umgicks och sedan drog vi vidare til krogen. Först hade jag tänkt att jag kanske inte skulle ha fortsatt med ut, men fick sådan party feelis så jag joinade. Blev ändå en rätt tidigt kväll för mig eftersom jag hade jobb följande dag, alltså idag. Men roligt hade jag och det var roligt att lära känna nytt folk. :)

Slänger snart upp bilder hit från kvällen igår :) Ska bara förminska dem och titta om det blev ngr bra bilder helst först. ;)








Partey

Ikväll blir det födelsedagsfest. Natten fyller år idag och ska firas. :) Vet själv inte ännu om jag följer med ut på krogen senare, det får jag se hur feelisen är.

Temat är att man ska hitta på ngn kiva huvudbonad, och jag har inte haft tid att planera så mycket, vilket jag stör mig på när jag är sådan tävlingsmänniska. Bästa huvudbonaden vinner ett pris, men jag har inte alls hunnit tänka ut ngt så T är och köper en grej till mig nu, så får se nu då ikväll hur det sist och slutligen blir.. ;)

Skoj ska de bli i alla fall!


För att reda ut så det inte blir missförstånd så min kompis Natta fyllde igår, och Natten fyller idag. :D

Det här är den fina tjej som fyller idag! :) Så kom ihåg att gratta henne!



21 Augusti 2010

Haloo!

Oooh, fy farao, jag kommer aldrig att vänja mig att hålla presentationer, tror jag ska spy varje gång. Hur som helst hamnade jag att komma i jobb en timme tidigare idag, så jag fick lov att avboka min och Thomas fotografering, inget jag gillade, men jobb är jobb. :/ Så nu har jag hållit min presentation inför Närpes pensionärerna. Lite darrig ännu..


Bästa flickvännen!!

Yepp det är jag det! Har tagit och köpt hem massa ingredienser för att fixa ihop ikväll en romantisk middag för mig och T. Det blir inner filé med svampsås,  vitlökspotatis, wook, batong och vin till. MUMS! Ingen efterrätt, om inte vi har några vindruvor i kylen??

Hur som helst ska vi kika film o mysa ikväll. Igår hann vi inte riktigt det när båda var trötta så blev en kort kväll, blev det rätt tidig kväll, alltså vi gick redan kvart över 10, halv 11 till sängs.

Det här blir nog en bra kväll, det har jag på känn!! :)







Haha, jävla pucko!!

Alltså vi har nog lyckats få största mongot till katt. Thomas ringde för en stund sedan och berättade att han hade bara hört hur Leo kom med fart springades till badrummet, var T stod och lade in linserna. Nå tror ni inte att puckot till frass inte hinner stanna i farten och hoppar rakt ner i wessabyttan hahaha?! Jag skulle så ha velat se det! ;)

Så Thomas skickade precis en bild när han torkar lillgrabben vår :D Lägger upp två andra bilder också som är söta på honom eftersom det är så synd om min nu blöta kisse (telefonkameran är inte den bästa).



Leo stackaren ;)


Mera nyfiken frass har jag aldrig upplevt


Första dagen då lillen kom till lägenheten. GOOOSELI GOOOS




Buhuu

Nåjoo, jag vet man inte kan få allt, men har antagligen inte fått jobbet jag sökte, bajs.. Hade velat ha deet så hårt. Nååh, blir bara att söka vidare.. :)

Sitter nu och dricker saft och lyssnar på Abba.  ;) Tänkte ta och fundera lite under dagen vart man kan söka jobb nu då. Men jag undrar om man kan föra sina ansökan och CV till flera ställen, eller löns det att föra till ett ställe i taget och vänta på svar? För tänk om jag får på flera ställen då, känns så elakt att bara "nä jag vill int ha jobb hos er heller, fick ett bättre!" ?? ;)



Skulle bar behöva jobb så snabbt som möjligt eftersom hyran ska betalas, kattens mat och tillbehör ska betalas och såklart min mat och alla kostnader jag medför. Jag klarar mig inte på 40 euro i månaden som lämnar efter betald hyra ;)



20 Augusti 2010

God morgon!

Fy farao vad dåligt jag sovit inatt!! Första gången vaknar jag av att Leo leker med något jävla leppomada han hittat i min väska, sen kommer han krypandes o väcke mig för han vill gosa, sen väcker han mig genom att leka i en pafflåda och till sist någon timme senare väcker han mig genom att leka med ett ANNAt leppomada... SUCK!!

Han har tur han är så söt, annars skulle jag nog slängt honom i väggen. För när jag sover, DÅ ska man inte störa!!

Nu ska jag börja knalla iväg till jobbet jobbar 8:45-17:00 idag. FY va trött jag är, ska nog ta en powernap när jag kommer hem!!!!







Internetshopping

Det är ganska roligt att shoppa, och denna sommar har jag faktiskt inte alls shoppat något onödigt, eller lika mycket som förra året. Visst, jag har shoppat, men som sagt, inte lika mycket. Bästa köpet har varit 2 par skor, båda från H&M båda med 10 cm klack. Ena i gladiator stil, andra snygga höst skor.

Men jag passade på vad de fått för nyheter på olika sidor nu när jag inte varit så aktiv med nätshoppandet. Så dessa var de jag spanade in. NOTERA NU ATT JAG SPANADE IN, BESTÄLLDE EJ!! ;) Finns tydligen ngr som tror jag köper allt jag beställer eller tittar på så nu har vi klargjort det! :)

 

 

 

 


Vampires suck

 

 

Kollade precis trailern, fasen jag gillade den. Jag tyckte det var super nice.. Nice?? Jag använder aldrig det ordet?! Well hur som helst, när Twilight filmen kom på bio var det något nytt och jag gillade filmen enormt. Men nu är allt med vampyrer, ta nu bara ex. Alla Twiligt filmerna, True blood, The vampire diaries m.fl. (erkänner bara de jag kom på)

 

Så nu ska jag fara och se denna film har jag bestämt nu när jag såg trailern. I love it! Vem joinar???

 

 


En liten hemlighet

Jag är inte på det sättet en gotta gris. Ja, jag kan få mina anfall (oftast arbetstid) att ja vill ha godis, men annars inte.

De flesta gillar ju choklad, men jag tycker inte alls om det. Enda chokladen jag tycker kan gå ner är Daim, men vanliga choklad plattor, yäk!!






Är ni choklad fantaster, eller gillar ni också frukiga godisar bättre? :)


Känns så bra!




Man vet inte hur det känns att sakna ngn före den personen inte är träffbar. AAH men ikväll får jag se min fina pojkvän!! Haha, har suttit och sagt det till Sara här nu ngr gånger så jag tror hon fattar att jag är glad för att han kmr hem ikväll. Tror inte ni missat den biten heller, hehe.

MEN JAG ÄR SÅ GLAAAAD!!


19 augusti 2010

God morgon!

Sitter nu med Sara och pratar om människor, bloggar, läkare, livet och jaa-a, allt möjligt faktistk! Hon är skön att umgås med hon Sara, hon är lixsom snäll. ;) Svårt att hitta sådana personer idag tycker jag, alla är vi ju mer eller mindre falska mot människor vi inte känner. Jag menar man visar ju inte vem man är med det samma, utan man vill se så bra ut i den andras ögon som möjligt, det syftade jag på med  att man är falsk.

Well, inte tänkte jag dra ngn djupare diskussion här inte, utan tänkte bara meddela att jag vaknat, OCH att min älskling kommer hem redan ikväll!!!!! <3

Hörs senare när jag har ngt bilder att ladda upp (tror Sara har med kameran, hehe). :)

JO, nu ska ni mina fina läsare besöka hennes blogg och börja läsa den, hon har super fina bilder!! -> Sara




Jag har med äppel från vårt äppelträd idag till jobbet. Ska försöka få mig att äta mellanmål.. Lycka till säger jag bara ;)

 

 


Så jävla lycklig

Det finns inga milda ord för att beskriva hur lycklig jag är! I 1 år, lite på, har jag ridit min kompis Lenas häst Eila, och ALDRIG har hon bockat med mig, eller testat mig särskilt mycket. Därför har jag alltid tjatat på Lena att få rida Eila när hon verkar bråkig, men aldrig har hon bockat.

MEN idag när jag var och red med Lena så bockade Eila. Först red jag Riina (en häst som är sällskapshäst till Eila i sommar) men sen böt jag och Lena om eftersom Eila var lite energisk efter någon månad ledigt. Så jag hoppade upp och började kräva att hon rörde på fläsket. Hon var mjuk o fin och rolig att rida, så tänkte belöna henne med att rejsa lite i galopp (som jag trodde skulle vara uppskattat av prickikorven). Så vi galopperade några varv och hon busade lite, men bockade tyvärr inte. Så jag tog ner till skritt och skulle sen börja trava av henne. Men det gillade inte Eila det minsta. Hon studsade på stället hon istället som på videon nedman (men bör väl tilläggas att det här är när hon började lugna ner sig med bockandet och jag fick fan i mig at få fram henne. Före det här skrattade jag bara och ville ha mera bockningar ;) ). Bara att det här är i slutet, hon studsade mera förs ett bra tag och på stället, här hade jag börjat få henne gå framåt i alla fall!

JAG ÄLSKAR EILA!! <3


 


Måste ju bevisa att jag fick fram hästfan till sist! :D



Lena påväg till hagen



Riina och Eila



Eila älsklingen



Eila och Lena innan vi böt hästar 30 min senare.

Rida heesten

Nu sticker jag iväg och rida heesten! :D Bilder på heestaran kommer senare!

See ya!







Otrogen..

Otrogen, jag tror jag varit eller är det. För ni vet inte hur mycket jag tycker om Leo. Han är min lilla fina grabb. Nej han erbjuder kanske inte precis alla tjänster som Thomas gör, men han e bra mysig att ligga och gosa med. Så hoppas inte Thomas har mig att välja mellan honom och Leo någon dag :S !! haha ;)




Kolla in burret jag fick efter att ha somnat med blött hår igår!! :(


Jag och han jag vänsterprasslar med ;)


<3


Fick fint besök

Fick fint besök av Michaela idag. Hon ville se mig, min lägenhet och lilla Leo. Blev mycket prat och var skönt att prata om saker som man kanske inte pratar om med alla. Roligt att se henne i alla fall nu när hon snart försvinner ner till Helsingfors.

Just det ja, fick sälja lite gymnasie böcker, det kändes skönt!! Men tycker det känns hemskt att säga vad man ska ha för dem, helst skulle jag bara vilja ge bort dem, men jag har ju ändå varit så dum och köpt nya av allt så har ju ändå satt ut stora summor på dem ochd e flesta är i mycket bra skick.. voi voi..



Leo och Mikkis in action, haha



18 augusti 2010

God morgon allihopa!

Vaknade för 1,5 h sedan. Skönt att få sova länge idag, länge sedan sist. Har ätit frukost med Leo och satt på hand säle för första gången, den är lite stor, men han ska bara vänja sig med den ännu så det gör inte så mycke. Jag filmade ngr filmklipp på hur han rullade runt här lägenheten de första minutrarna (klippen kmr upp senare när jag orkar gå efter sladden ur lådan ;) ). Nu ligger han bara på mitt bröst och bryr sig inte om  sälen längre. :)











Fortsätter..

Tänkte fortsätta vara fräääässch, så lade på en ansiktsmask. Det har annars börjat gå aningen bättre att vara ensam om kvällarna nu, men saknar nog T något enormt. Vet inte när jag saknat en människa så här mycket! <3





Jag är så duktig

Okej jag erkänner, jag hatar att träna! Men har precis varit ute och sprungit med min far + hund. Nu känns det skönt och jag väntar på att jag ska sluta svettas så ska jag hoppa in i duschen. ;)

Före jag for och springa var mamma så snäll och kom och handlade till den fattiga studerande, så fick en kavel (heter de så?) och mat. Sen köpte jag även leksaker till Leo och en säle, så nu springer han runt och leker, haha!

Men nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sedan ätan min efterlängtade sallad. Ska försöka börja äta nyttigare och träna mera (eller rättare sagt träna över huvudtaget) så jag kommer in i ett par shorts jag hade förra sommaren, får inte på långa vägar fast dem nu :(

Så nu måste jag ta me tusan få lite fan i mig o pusha mig!! Blir arg på mig själv!! ;)


Här ser ni själva hur jäkla aktiv jag är med att träna, haha! Är medlem på funbeat var jag skriver in när jag tränat
.

Vaccination - check

Nu har jag och Leo kommit hem från veterinären vid Västkustens djurklinik. Leo uppförde sig exemplariskt och veterinären tyckte jag hade en mycket fin kisse. Jag gillade verkligen veterinären, hon var super trevlig och var så bra  och gullig mot Leo. Enda dåliga var ju att det kostade en del! Så hoppas kattfan hålls frisk nu då, haha ;)

Tyckte bara så synd om honom då han jamade så i buren, han lät så ynklig. Men i bilen sov han, så kanske han gillar att åka bil??



Tänk vad 1 spruta och ett besök hos veterinären i 10 minuter kostar mycket. Men Leo är värd det.


Han såg så ynklig ut så måste vara lite elak och ta foto ;) Men sen när han väl kom ut avr han hur lugn o cool som helst, knäppa katt.


Nu ligger han och sover på sin plats helt lugnt som inget skulle ha hänt (Leos paikka = soffarmstödet på fleecefilten)


Som sagt

Jag försökte ta foto på Leo och mig, men har är inte alls intresserad av det just nu, haha







Karlar som misshandlar

 

 

Titta jag får gå omkring med plåster i ansiktet nu för tiden. Blir misshandlad här hemma i lägenheten av en karl.. :(

 


17 augusti 2010

Haha, kanske det märks att jag är ledig idag när första inlägget kommer denna tid på dygnet. MEN jag vaknade inte just, jag har hunnit vara till Martin Baari (super god lunch för billig peng) och ätit med mamma och pappa som bjöd mig på frukost/lunch, och efter de var jag till KELA och kollade att jag har alla papper som ska vara i fyllda, vilket det var.

Har precis överfört pengar till mitt konto, ska nämligen till veterinären med Leo idag då han ska vaccineras. Så då blir man ännu fattigare. Har super fullt program idag, hoppas jag hinner fara och springa nå idag, såg idag i spegeln att jag börjar få dubbelhaka, men det är ju inte så underligt när jag bara äter och ser film, haha ;)

Nu ska jag o min knäppa katt leka lite. Hörs senare! :D


Jag och leo för några dagar sedan, han vägrar vara stilla nu så gick inte att ta en ny bild ;)

 


Skype

Ligger i soffan o skypar me Ansu i soffan :) Roligt att höra hur hon har det i Malmö.






haha

Har precis pratat med Thomas i telefon ett bra tag. Vi ska ha en fotografering för Malin på lördag morgon, ser fram emot det! Nej vi har inte förlovat oss, vi vill bara ha snygga bilder på oss två, och Malin är en fantastisk fotograf. :) Så hoppas vi ser bra ut på lördag morgon när fotonen ska tas och innan jag pyser till jobbet ;)



Bilderna ska vi ta vid Replot

Boring

Hos vem klippte du håret?

- Artistica, Eva Forsman = bäst i test!

 

Vad har varit bäst med sommaren 2010?

- Att jag verkligen fått göra det jag vill, inte kännt jag måste göra ngt. Mycket jobb såklart, men hunnit resa, simma, sola (2ggr), bastat, pussats, festat (2ggr), ätit gott, varit med de jag tycker mest om.


Vilken kväll har vari bäst hittills iår?

- Oj, så svårt! Många kvällar har varit bra, kan inte välja den bästa. Men de jag minns bäst är såklart: studenten, midsommaren och Ansus good bye-party.

 

Vad är det finaste klädesplagget i din garderob?

- Min svarta tighta klänning med öppen rygg och guldkedjor hängades. SEXY!

 

Varför älskar jag dig?

- För att jag är sneela heesten själv! :D


Vad har du för planer till hösten?

- Jag får förhoppningsvis jobbet jag sökt, så jag jobbar och studerar. Hoppas även få en häst att rida på, alltså bli medryttare någonstans.


Hur många utlästa böcker?

- Inga alls, om inte modetidningar och skvallerblaskor räknas?

 

Vad har du lyssnat på i sommar?

- Allt, men Shakira - waka waka, Lady Gaga - Alejandro, Taio Cruz - break your heart har spelats flitigt


Vem utav dina vänner har du känt längst, och vad är bra med han/henne så att er vänskap hållit en så lång tid?

- Oj! Hmm alltså de jag kännt längst kanske jag inte umgås så flitigt med just nu (bor på olika orter), men om jag ska ta de jag umgås flitigast med för att göra det hela lättare, ja då blir det väl Ansu. Men det är som lite lustigt, för vi blev som typ bästa vänner med det samma, haha. så 4 år har vi väl varit bästa vänner, typ?

Nå vi är båda rätt förstående och så. Lätt att skratta, vill andra väl. Haha, men det lätt roligaste med Ansu är då vi är ute på korgen så kan vi få ngt infall och börjar dance battle med varandra, så vi drar värsta "nigga-dance-battle" ni vet de som de typ har i Step up filmerna. Det ser kanske inte lika pro ut som i klippet nedan, men vi har alltid skit kul, haha!

 

 

 

Snyggaste killen i världen?

- Thomas Nygård, lätt!!


Vad drömmer du om i framtiden?

- Bor i förorten, har en man, 2 el 3 barn, häst, hund och trivs med livet. Såklart hoppas jag att jag arbetar med det jag vill och är framgångsrik, men inte viktigast. Att jag trivs med livet och familjen är viktigast


Beskriv dej själv med tre ord..

- Omtänksam, social, envis som synden

 

Vilken karkkipåse är bättre. click mix eller tutti frutti choco?

- Click mix, MUMS!

 


Dagens look

Blev en lång varm dusch i morse, var helt super frusen. Såklart resulterade den långa duschen i att jag inte hann fixa håret, men nu när det torkat och är lite burrigt konstaterade jag att det inte ser så dumt ut heller?? Kanske jag ska sluta fixa håre och go natural?? ;)









Tröjan är från VILA och är en ny favorit. Halsbandet från H&M




HAHA, kollade precis på ICA's nya reklam. GARVAR IHJÄL MIG! Älskar ICA's reklamsnuttar



Bilderna från promenaden

Här kommer bilderna från gårdagens promenix med Lena & Essi. För de som undrar är Essi en jack russell terrier och en liten valp. ;)


 

 

 

 

 

 

 



16 augusti 2010

God morgon!

Som ni ser överlevde jag natten. Men det var inte roligt, första ensamma natten i lägenheten, och första natten jag sovit ensam i sängen på, ööhm, sedan april, maj kanske?? Roligt var det verkligen inte! Nåjaa, jag blir själv helt deppad om jag ska fokusera på att T är i Tamper o jag är i Replot så ska försöka sluta.

Igår kväll ringde Lena och tyckte jag ska sluta vara en sådan deppar-fia, så vi gick ut och gå i typ 2 h + avslutade på Hesburger och köpte en deppar-hamppis. Jag agerade fotograf så Lena skulle få några foton på sig och Essi (hennes hundvapl). Så bara jag lite fixat dem i PS så slänger jag upp dem hit! :)

Så om ngn timme är de här, så våga bara missa hennes söta Essi.



Känner mig ensam

Nu har jag sagt hejdå till T. Fy fan va jag tjutat, och tjutar ännu. Visst var jag medveten om att det kommer vara jobbigt, men inte så här!

Tänker inte vara aktiv här nu mera ikväll, tänker lägga mig ner i soffan och kika på en film och texta Thomas hela kvällen och berätta hur mycket jag saknar honom.. :(



Pust!

Hemma igen efter att handlat. Svärföräldrarna är här när som helst. Jag har färdigt skivat upp rulltårta, mums! Hoppas de gillar lägenheten!! :)

15 augusti 2010

God morgon!

Sitter som bäst o käkar frukost med Thomas. Vi har dagen till ära fixat vofflor till frukost, strax ska vi fara o köpa en micro eftersom vi ännu inte har en.

Kring kl. 2 kommer också mina svärföräldrar hit och hälsar på, ska bli roligt!

Buhuu känner mig bara så ledsen idag eftersom T far ikväll till Tammerfors..
:(





Dixie

 

Elvis och Dixie är så duktiga. Dixie börjar våga ta för sig, och Elivs börjar bli en riktig farbror till honom :D

 

 


14 augusti 2010

God morgon!

Sitter och väntar på att Thomas ska komma hem igen. Han är till butiken och handlar bröd, det var tydligen slut?? Vi ska bara äta frukost och sedan börja dra oss till skären för att bada o sola. :)

Ni anar inte hur skönt det är att få ta det lugnt en helg utan program. Efter att ha jobbat hela sommaren har man haft en inner ångest över att de helger man varit ledig (midsommar och sverigeresan) måste man ha så jäkla mycket att göra så man kan ta igen de helger man missat pga jobb. MEN NU, nu ska vi bara ta det lugnt. SKÖÖÖNT!!

Nu kom han hem så ska käka frukost, moro!! :D

Gos med Leo













Fredagen den 13:onde

Haha, idag är det fredagen den 13onde, får se nu då om det blir något dåligt som händer. Men jag tror inte på hela den där grejen (nu kommer säkert ngt hända mig när jag skrev sådär). Jag minns jag blev tsm med min förra pojkvän fredagen den 13:onde, haha. :D

Är ni vidskepliga (visst heter det så?) av er ??




13 augusti 2010

Är helt otroligt trött idag, kunde nästan inte somna alls, hade sååå hemsk huvudvärk igår på kvällen så jag skulle bara ha velat banka sönder huvudet. Tack vare huvudvärken orkade jag inte vara kulturell länge heller på konstensnatt, man kan väl sammanfatta att huvudvärken tog det bästa av konstensnatt.

Idag är det världsarvsdagar på jobbet, typ jobbets viktigaste dag kan man väl säga? Så vi kommer att erbjuda choklad och saft. Sen har vi också gjort en frågesport och så gjorde jag ju den där broschyren var det fanns en karta över hur man ska gå på en ö.

Jag hoppas verkligen jag slipper huvudvärken idag, för tror jag var nära att få migrän igår, mådde helt sjukt illa när jag kom hem!


Broschyren. Ska nu dra till jobbet

Jag och mitt Ego




Broccoli

Igår blev det broccolipaj till middag, blev lunch idag också men jag hade glömt hem min bit så får äta den då jag kmr hem (hur jag ska värma den är en annan femma eftersom jag inte har micro ;) )



Om jag bara kunde..

Det går inte en dag ännu utan att jag tänker på dig. Kommer aldrig att älska ett djur som jag älskade dig! Du var så mycket mer än en hund, och gav så mycket mer än någon någonsin kommer att kunna ge mig! Om jag bara kunde skulle jag vrida tillbaka tiden, krama dig och berätta igen hur mycket jag älskar dig!

Jag håller inte kanske med om att "hunden är människans bästa vän", men jag håller med om att "
Ronja var min bästa vän!"


Good Bye my firend (otroligt vacker låt)








12 augusti 2010

Jag har ett dilemma. Jag slutar jobbet kl. 19 ikväll och har tidigare turen i morgon, så jag vet inte om jag hinner ta del av konstens natt ikväll??

Jag menar, jag är kommer hem ca kl. 19:30, och då vill jag ju äta innan jag far iväg till stan, men då måste jag vara hemma så jag kan gå och sova kring 23. I morgon är det nämligen världsarvsdagarna och då MÅSTE vi vara pigga o se fina ut. Man kan väl säga det är höjdpunkten på hela sommaren för mitt jobb..

AAAH, vad tycker ni jag ska göra?? Hemma eller Konstens natt??




Wuhuuu!!

Har precis blivit klar med en broschyr (broschyr inför värdldsarvsdagarna på fredag, se bilden). Ska snart springa på wc o kissa, håller på att pinka på mig, hehe.

Thomas ringde för lite över 1 h sedan och berättade att vårt internet är igång nu, så nu kan vi fasen surfa med ett SNABBT internet för en gångs skull!! ;)



Hemsk dröm

Fy, jag drömde inatt att jag gifte mig med den hemskaste utväxten man kan tänka sig. Tror det är någon slags sign att jag borde fara och färga håret igen?? ;) Vad tror ni??




11 Augusti 2010

Har  jobb 11-19 idag, och när jag kommer hem ska jag en snabbis via Strampen el Amarillo beror lite på var tjejerna vill vara. Vi ska nämligen säga bye bye till alla tjejer som ska studera över 50 km bort från Vasa nu till hösten. :(

Voi voi, i morn är det konstens natt. Hmm jag vet typ inte vad man gör där, har aldrig tror jag varit på konstensnatt, inget jag har minne av i alla fall. Bara då jag var i teini ålder och sprang runt med Eski och jaga kometfabriken, haha.

Haha, vi hörs senare. :)


Jag tycker så om min kissekatt :D


Min dag..

Min dag så där övrigt har varit riktigt bra, fått mycket gjort! Började dagen med att åka in till stan och till posten, sen och lämna in min arbetsansökan, var via Gros och handlade lite grejer inför skolstarten, sen och handla till Citymarket var efter jag promenerade hem.

Haha, det var ett helvete rent ut sagt att gå hem med matkassarna. Hade mina nya skor på mig som höll på att döda mig, hade dessutom 2 tunga kassar, det fattades bara att jag skulle ha gått i ösregn. Stannade typ 8 gånger påvägen hem, för det började så värka i mina armar och fötter.

Sen fixade jag en god (stolt kock) broilerpaj och sallad, och sen kom Malin och Edith på besök. Roligt med tjejsnack, Malin åkte rätt snabbt men Edith var till 9, så det blev mycket prat. Skönt att bara vara och få prata av sig! :D

MEN nu bilder från dagen.






10 Augusti 2010

Sitter nu hemma hos mina föräldrar i Smedsby och snyltar internet, tror de som äger internet som vi använt har märkt att vi snyltar så, nu är vi internetlös. :/

Så nu passar jag på att slänga upp bilderna från helgen medan jag är inne. :)




Annu, Line, Hanna, Heidi, Lena


Annu, Ansu, Line, Hann, Johnny, Heidi, Lena, Matilda, Isabell


Isabell, Matilda

Ansu, Line, Heidi


Annu, Line, Ansu



My sexy dress



Ansu, Matilda


Isabell, Matilda, Annu


Isabell, Matilda, Annu - fy farao så svettig man blev!!


Matilda, Annu, Ansu, Isabell


Jävla nät!

Alltså det är bara i ett litet hörn i lägenheten som internet funkar, och min egen dator hittar inte det nätet utan bara Thomas. Så det blir inga bilder på helgen idag (om inte min dator börjar hitta det här nätet jag använder snart ;)
Har suttit och knåpat ihop en arbetsansökan idag och konstaterade att jag är beroende av internet eftersom jag är så dålig på namn. Ska hur som helst i morgon och lämna in ansökan, så hoppas jag får jobbet!! Håll tummarna!!!! :)
Hmm, vad om jag skulle ge min dator en ny chans och ta den till denna hörna så jag ska få in bilderna idag så det inte lämnar, vad tror ni om det?? ;)
Nu kom T hem med glass så jag ska ta och gå och mumsa på det! :D

bildbomb








Som ni kanske minns så skulle vi första sälja lite kaffe o sånt i 2 h, tiden bara flög iväg. Edith, Annu & Lena


Jag tyckte det var skit kul att det stod på dialekt på armbandet, sen var det också första mogendans.


Det var en riktigt kul kväll, men när man har som roligast glömmer man att ta foton


Det var så lång kö att man skulle kunna tro det var nya innestället, innestället för kvällen var det iaf, 1700 pers kom tot.


Ansu och Natten







Efter 3h sömn så blev det att åka till Vörå för att servera vöråsoppan


Min cykel hade lite luft i hjulen så kvällen började med att pumpa upp dem


Lena, Line, Hanna, Annu, Ansu och Heidi


Påväg vidare


Annu o Hanna shejkar loss till hard rock, hehe


Tog en paus i lekparken hehe, Hanna & Annu


You talking to me ;)


Ansu & Annu


Läppä i skogen me Line, Hanna & Annu. Jag er mer ilsken ut än glad hehe


Tycker om er!

9 augusti 2010

I natt åkte då Ansu iväg till Sverige, Malmö, föt att påbörja ett nytta kapitel i hennes liv. Kommer att sakna henne något enormt, men tack och lov för skype, hehe!

Hur som helst, idag har det varit full rulle från morgon ikväll. Jag vaknade av att Leo pep för någon (läs Annu i sömnen) hade stängt dörren till wc, och lilla Leo var skitnödig.

Sen kom Ida hit och kikade på Leo och lägenheten, var så roligt att se henne igen, länge sedan man suttit ner och bara pratat med henne. Vi åkte in till stan och lunchade ihop på Café August, jag åt en mumsig kycklingsallad, rekommenderar varmt. :)

Efter lunchen sprang jag runt på stan och gjorde lite ärenden, bl.a. hämtade jag ut paket från posten och tog reda på information om en ev. arbetsplats. Men mitt i allt springande stötte jag på Malin på torget när hon precis slutat sin dag på jobbet, så vi stod och pratade en bra stund och bestämde kaffe i morgon, även hon ville se Leo och lägenheten, så det ska bli skoj!

Nu tänkte jag ta och förminska fotonen och gå igenom dem så jag kan slänga upp några hit! :D Hörs om en liten stund!




Home sweet home

Har precis kommit in genom dörren. Thomas lovade göra middag så han håller på med det (men just nu sitter han och leker med Leo på golvet).

Vi ska ta det riktigt lugnt ikväll och bara kika film o käka vindruvor. Mysfaktorn är faktiskt hög!


 


Ännu en video på Dixie


Blir så glad..

Blir så glad av att se den här bilden. Såg precis att Thomas har laddat upp en bild på honom och Leo på Facebook, ooh bara ler och vill hem till mina älsklingar när jag ser bilden, är de inte bara för söta??






När jag slutar jobbet ska jag annars till Ansu och hämta mina nycklar, kläder och kiffa lite foton av henne som jag inte ännu fått/tagit av henne, så ikväll blir det antagligen en bil och filmbomb, eller i morgon på morgonen! ;)

Dixie


8 augusti 2010

I morgon åker min vän Ansu iväg till Sverige, Malmö. :( Kommer sakna henne något otroligt! Igår var vi nu tjejligan ut och festade, det var så jäkla kul! Det känns idag också, man är så otroligt trött!!

Idag är det annars exakt 1 år sedan jag träffade T för första gången, så jag tänkte slänga upp några foton från den kvällen för att bli lite nostalgisk. ;)








första bilde på oss <3











And I'm off

Nu sticker jag och partajjar! :)












Tillökning

 

Noterar ni något nytt? ;)


Party

Ikväll ska vi med tjejerna ut och festa på krogen, har inte varit på krog sedan jag tog studenten så jag ser faktistk fram emot det! :) Det blir i alla fall jag, Ansu, Heidi, Lena, Hanna, Line, Johnny, Ansus 2 släktingar. Sen räknade väl nog Ansu upp några fler, men minns dem faktistk inte just nu, heh.

Har jobbat in timmar så kommer att få sluta redan klockan 4 idag, wuhuu!


7 augusti 2010

Aaah, det var så roligt att vakna av en kissekatt som kommer och spinner och ber om uppmärksamhet, sen somnade han i sängen med mig o T. Han har precis ätit frukost och gjort NUMBER 2 i sin kattlåda, det är vi stolta över! haha

Vi ska om en stund äta frukost jag och T, vi ska bara vakna lite först, ser mera döda än levande ut. Leo ligger här i famnen och myser och kurrar, jag är så glad vi valde honom, han är så underbar (hittills i alla fall, hehe ;D )



Leo has arrived

 


Haha, värsta rusningen!

Oh ni skulle bara veta, jag och Merja är helt slutkörda! Vi har haft hela 2 turister idag hittills..

Men jag har börajt fundera, är sommaren slut nu? var de bara de där 3 veckorna som var sommar? Nu kan man ju inte sola, det är ju så kallt!! Fy, hoppas det är bra väder på måndag och tisdag då jag är ledig. Ska genast ta och kolla väderleksrapporten :)


 

Såklart ser det inte särskilt bra ut med tanke på att jag skulle vilja ligga på stranden i bikini!!

 

 

-------------------

Update, det blev värsta rusningen efter att jag skrev vi endast haft 2 st, så tar tillbaka det! ;)


Finbesök ikväll

Ikväll ska jag dessutom få finbesök. Ansu kommer och håller mig och Leo sällskap ikväll. Kvalitetstid me att prata skvaller, tjejsnack och framtid. MYS!

Tänk snart far den fina vänn till sverige för 1 år (i alla fall) framåt.. Annu ledsen, men glad för Ansus skull <3




6 augusti 2010

Oooh, väntar så att få sluta jobbet så jag ska få fara hem och plocka upp transportburen och sen iväg o hämta min lilla klimp Leo! Har så sett fram emot det här! Tror inte jag kommer att känna mig så ensam när T är borta nu fram över när jag har min lilla Leo att mysa med!

Sen är hyran även betald så nu är jag fattig igen.. Vatten och bröd (+ kattmat) dieten börjar nu ;)



Hemmafrun

Så känner jag mig.. Jag är på jobb och när jag kommer hem så är det enda jag gör att diska, plocka undan, göra mat, plocka undan servera maten, plocka undan och diska, och sen i säng. Så även idag, så nu ska jag hoppa i säng..

Tror bestämt jag ska kräva att T ska strippa för mig eller massera mina fötter som tack för att jag sliter i köket och plockar undan efter honom varje dag ;) Tror ni det lyckas??

Uppförsbacke vs. nerförsbacke

Som jag nämnt några gånger har det senaste året varit jobbigt för mig, det har hänt en massa tråkigheter  bl.a. dödsfall av 2 kamrater, sjukhusvistelser, stress, ångest m.m som gjort att många tårar har fallit det senaste året. Men det känns som det har vänt nu, att jag är uppe på backen äntligen och bara får njuta av nerförsbacken.

Jag drömnde om Emilia inatt, att jag träffade en tjej som såg exakt ut som henne (bara annan hårfärg). Jag grät när jag vaknade. Men jag har lärt mig av hennes bortgång att man aldrig vet när livet tar slut, så ta inget för givet, försök bita ihop när det känns som värst och ta stöd av dina nära och kära när du håller på att bryta ihop. Alla är vi bara människor, endel måste bara kämpa mer än andra för att komma någonstans i livet, och det måste vi acceptera.

Som min kloke far brukar säga "sikta mot stjärnorna så når du trädtopparna!"

Inception

Jag var ju på bio igår kväll och kollade Inception. Men som jag gissade hade jag så enormt höga förväntningar att jag inte alls är imponerad av filmen. För mig var 10 euro INTE värt det. Effekterna då fick full poäng otroligt bra gjord, satt flera gånger och funderade hur de gjort de olika effekterna, för det så så "verkligt" och häftigt ut.

Men i övrigt var det inte en film som satt mig särskilt bra i smaken, sevärd ja, men inte värd 10 euro tycker jag!! Thomas var inte det minste förtjust i den.



5 augusti 2010

God morgon!

Eller för mig är det som vanligt inte morgon längre. Jag hade så roligt när jag körde till jobbet idag. När jag körde nära begravningsplan så kom en gammal man springades i en tiger dräkt och magväska, jag höll på att garva ihjäl mig! Eftersom jag inte hade någon kamera med så slängde jag ihop en bild i PS som visar ungefär hur det såg ut, haha!


Bara att hans utstyrsel var TAJTARE i verkligheten!

Filmen

Här kommer en lite ihopklippt film från sista dagen på träningslägret då jag red Trolli. Filmen är inte någon höjdare då jag inte är så bra på att klippa ihop, men jag försker i alla fall! :)


Halleluja moment

Är så otroligt glad, läste precis på min favorit modeblogg att spets är inne i höst. Det gillar jag enormt, då kan jag utan att känna mig som last seson ha på min favoritklänning med spetsärm i höst! :) <3




Lite dålig bild, men detta är min favoritklänning! :)


Regnigt värre

Nu blev det typ fjortistema på bloggen när den är helt rosa, men det öser ner regn så då fördriver man tiden med Photoshop, därför ser bloggen ut som en cirkus just nu haha ;D


4 Augusti 2010

Voi saken! Jag hade skrivit ett inlägg i morse och haft bild där med, men batteriet i datorn tog slut just när jag tryckte spara, men nå väl det kom inte med nu då.. :/

Hade väckning tidigt, tidigt i morse, 05:45!! Jag skulle nämligen hoppa med i Jockes bil och sitta på till smedsby för att få låna bilen till jobbet.

Ska i alla fall ikväll med Thomas på bio. Vi ska se den omtalade Inception, så hoppas den är så bra som alla säger nu då. :)



Bilden jag tog i morse fanns i alla fall kvar på bloggen ;)

Surprise Party 30.7

Här kommer bilderna från Ansus överraskningsfest/Good bye-party



Jag flyttade hela morgonen, förmiddagen och eftermiddagen, men sen 4-tiden blev det brottom, då skulle jag hinna äta, duscha och rusa iväg till Ansus lägenhet för att städa den och förbereda inför kvällen eftersom ingen annan hade tid med det.


Salladen förbereds, Hanna, Line och Heidi


Vet inte varför men töntten Heidi ville göra en sådan där pose ;D haha söt!



Jag var ett riktigt monster då jag var så stressad, men hela kvällen blev super bra. Ansu blev super överraskad!


Vi alla hoppade fram och ropade Surprise när Ansu kom innanför dörren, haha ni skulle ha sett hennes min!


Fasiken i bara att ingen filmade när hon kom in, damn


Medan Ansu fixade sig i ordning började vi andra festen


Några av grabbarna som kom lite senare. Ser de inte hårda ut som sten, haha? Riktit revliga typer


Johnny o Calle :)


Vi grillade och åt (läs drack ;) ), mumsfilibabba


Jestas vad jag kommer att sakna dej tjejen! Älskar dig <3


Woops, did I interrupt something?? ;D


Singstar, jag och Emil och jag mot Lena & Edith


Edith o Lena var på party humör!

Helt slut!

Alltså tror inte det var så smart av mig att käka så mycket bara 50 min fre ridlektionen, men var så hungrig. Lektionen var super skoj, fick öva mycke volter, ordentlig trav var hästen skulle arbeta under sig, skänkelvikningar, galopplyft, halter, övergångar, galoppbågar och sådant. Jag är helt slut, mina ben och magmuskler värker! Tror jag ska smörja in dem i ice power innan jag lägger mig idag. ;) Red för övrigt Vormel idag, riktigt kiva liten skrutt.

Sitter som bäst och väntar på att Edith ska komma hit och hälsa på till lägenheten (kallar det ej för hem ännu). Men medan jag väntar tänkte jag ta och ladda upp bilderna från Ansus överraskningsfest hit, det har jag helt glömt bort! :D

Inom 30 min är nog bilderna här :)


Sitter som bäst här med turbanen på huvudet och höll på att garva ihjäl mig när jag ser att T har busat med min webcam då jag inte varit närvarande, haha.




Han kommer säkert att döda mig när jag lade upp de här bilderna, men Thomas älskling jag älskar dig precis för det mongo du är! Vi e precis som ett mongo o ett päron! :) (p.s. skyll dig själv när du tar sådana här foton på min webcam, puss!)

Dagens outfit

Haha, brukar inte köra dagens, men hade inget att göra när jag väntade på att köttet skulle tina. Har precis varit och köpt lite lök som ska till makaronilådan jag ska göra, längesedan jag ätit det så tänkte det var dags igen, så räcker det till både mig och Thomas i morgon, matlåda.



Tröja H&M - Byxor Mic Mac - Skor Body Cot - Solglasgon Stadium - Väska Vintage




3 Augusti 2010

God morgon!

Har varit uppe redan några timmar, och hållit på att organisera i skåp och tömma flyttkorgar osv. Det jag har kvar att organisera är hyllan i vessan och tamburen som översvämmar av mina och Thomas skor. Vi hann dessutom med så mycket igår att jag har endast det som jag tänkte göra idag i lägenheten. Klockan 17 sk jag belöna mig med en ridlektion, så lite över 16 brummar jag iväg till Gamla vasa för det.

Men nu ska jag fortsätta organisera, hoppas bara vi snart får min bokhylla så det inte ser så råddigt ut med alla lådor och grejer som ska in i den!!



Sist jag red var o på träningslägret så ska bli skönt att hoppa upp i sadeln igen! :)


Suckar

Fasen vad det är dyr att leva, jag menar det är svindyrt att köpa mat, har handlat massor av det man behöver i skåpet nu, och det blev dyrt. Sen köpte vi en lampa också idag, bilder här nedan. Kalaset blev på 200 euro idag, äckligt mycke pengar!










Snart är vi inte bara 2, utan 3

fredag får jag hämta Leo, jag och T är så excited. Vi ska ut på kvällen och festa med Ansu som är sista helgen hemma, men Thomas lovade att vara barnvakt till Leo, så han behöver inte vara ensam. Typiskt är ju bara att klätterträdet har gått lite söndert i flytten, men Thomas menade att det kan han fixa, så det är ju tur!

Ser så fram emot fredagen, då kommer lilla kissen Leo till familjen. Ringde också (sådär btw) och fixade så att de ändrar namn på min dörr. Så nu bor jag officiellt inte i Smedsby längre utan i Vasa. :D



Ny design

Gah, fasiken vad jag har suttit och bråkat med alla koder och photoshop nu. Blev en ny design eftersom jag tröttnat (surprise surprise) på den gamla designen..

Vad tycker ni??


2 augusti 2010

God morgon!

I morn är jag ledig från jobbet så då ska jag gå på stan och handla det som behövs till lägenheten ännu, och sedan har jag ridlektion på kvällen.
Men idag står det på agendan följande: jobba, hem och hämta lite saker, kolla på lampa i butiker, handla mat och mysa med T framför en film och äta gott. Fast jag och T ses varje dag hinner vi inte ha qualitytime med varandra, så idag har vi bokat in det, för snart åker han iväg till polisskolan. :'(

Men vad tyckte ni om min lilla lägenhet på 34,05 kvadrat nu då? Allt är ju inte klart i den, men det mesta är på plats.


Bilder på min lägenhet

Nu kommer de utlovade bilderna från flytten in i min lägenhet..




































30 min

Har endast 30 min kvar av arbetsdagen. Ja, jag vet jag skrev att jag skulle sluta tidigare, men jag tänkte att jag skulle ta och arbeta in lite timmar, så nu har jag arbetat in 2 h om 30 min.

Jo sen håller jag på och försöker få vett i Merja, för det tycks inte gå in i hennes hjärna att det är snyggt att vara lång och att få förlängda ben (hon funderar om hon kan använda sina 15cm klackar eller ej eftersom hon blir längre än många andra i dem). Vad är det med de flesta brudar som inte vågar slänga på sig klackarna bara för de blir längre än några grabbar?? Kortare grabbar än mig har minsann raggat på mig fast jag haft 12 cm klack, och då är jag lång från förr så jag blir 5 meter när jag har klack. Så gör er själva en björntjänst och skippa tramset. Tycker du det är snyggt med klack, sätt på klack OBEROENDE om du är lång eller inte! Långa ben har alltid attraherat män! Hur tror ni jag lyckades få Thomas??! (skämt o sido ;) )

Om du är lång och får höra att du inte behöver ha klackskor, eller får ofta kommenterar i negativ ton  gällande din längd när du har klacksor, så handlar det om personens egna osäkerhet. Är det en hon som slängt kommentaren handlar det ofta om att hon inte själv har så bra självförtroende eller känner sig hotad av dig (så fungerar ju vi brudar, känner vi oss hotade ska vi trycka ner på andra), är det en han har inte han självförtroende eller stake att ha en längre brud. Alltså båda inget att bry sig om, utan ta det som en komplimang att du är stiligast  och snyggast i rummet som drar mest blickar av det motsatta könet -> NJUT! :D

Do you all get my message?? ;D





1 augusti 2010

Alltså fasen vad sommaren har gått fort, det är ju redan augusti!! Är på jobb nu igen, har kort dag idag, jobbar 12-17:30, så det är rätt skönt!

Haha det var så bra igår när jag hade hämtat Thomas från hans polare där king 1 på natten, så slängde jag mig ner i sängen eftersom jag var så trött när vi kom hem, och när jag precis hade slängt mig på sängen så vek sig hörnet. Fanken jag blev skraj! Så vi fick lov att bädda ut bäddsoffan och sova i den, blir att sova i den nu tills T har fixat sängen, haha! Det skulle ha borda varit filmat! ;D



Det är inte sant!!

Jag glömde kameran i smedsby nu när jag skulle överföra bilderna, haha fan vilket flyt jag har lixom ;D

Nu ska jag ta natten, hörs i morgon! MORO!



RSS 2.0