Lena Lahti & Andaluz Mango

Här kommer några bilder som jag tog igår på Lena o hennes snygging Mango. :)
















31 maj 2011

Idag är en bra dag, idag är det nämligen lönedag, men det då igen betyder att det är betala räkningar dag :( Har duschat en lång o uppfriskande dusch o ätit frukost i lugn o ro, o nu sitter jag och väntar att bli hämtad av M, sen ska vi börja arbetdagen, o den börjar idag på turistbyrån. :)

Hör igen sen när jag är hemma igen!



Tänkte ha håret att lufttorka idag, så just nu ser det ut som en tornado åkt igenom håret, haha!

Flowerbomb by Viktor & Rolf

Min absoluta favorit parfym är Flowerbomb by Viktor & Rolf. Den doftar sommar och är helt förföriskt ljuvlig att dofta på. Nu har det kommit en ny variant av Flowerbomb och jag var inte sen att köpa den (beställde med mor min från båten).









30 maj 2011

God eftermiddag! :)

Vitsi vad jag är slut, haha. Hade första dagen på sommarjobbet idag och vi hade ett litet möte på förmiddagen och sedan var vi på guidad tur i Vasa, o fasen vad jag blev åksjuk!! Länge sedan jag blivit så åksjuk! Försökte titta framåt, ut genom sidofnstret, andas djupa andetag, blundaoch sådant men inget hjälpte, tur var det bara ca 1,5 h. roligt var dett få börja jobba med Sara o Merja igen, vår trio är rätt oslagbar, hehe ;)



At work


Lunch @ Kantarellis


Finaste Sara


In the bus


guided tour

Bästa statusen ever!


Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Ikväll blir det bio, helt aplänge sedan jag var på bio känns det som. Men ikväll blir det Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides med Thomas, Emma, Joel + Samppi. Ska bli intressant o se om denna är lika bra som de tidigare filmerna.

Har någon av er redan sett filmen? Är den lika bra som de andra??





 

 


29 maj 2011

God morgon!

Jag tror det är sista gången på ett tag som jag har väckarklockan att ringa 05:45, det är sista dagen på jobbet idag nämligen. Så jag har en tårta med som jag tänkte bjuda på. :) I morgon börjar jag sedan på sommarjobbet, så ska bli spännande hur det blir denna sommar!








Kvinnornas plats är vid spisen..

Hell no!! Sådant blir jag förbannad på!! Vi lever inte på 50-talet längre.. Thomas och jag står tillsammans vid spisen, o så tycker jag det ska vara. :) Fast idag stod jag ensam och han röjde ur lavoaren som stockade sig lite. ;) Fast lite dåligt samvete fick jag just när Thomas skämtade om att alla andras flickvänner hade bakat ngt de fick  bjuda på i skolan, o jag har inte gjort ngt.. Men vad kan jag att jag avskyra tt stå i köket ;)

Men maten vi gjorde idag blev faktiskt skit god,
nötkött + potatis + sallad + champinjonsås. Och nu ikväll blir det äpplen i ugnen med socker o kanel +  glass. MUMS! :)









28 maj 2011

OMG, jag är fortfarande så otroligt stolt över mig själv!! Igår hade Jennie hoppträning till mig o Ramell, och vet ni vad?? Jag som varit hopprädd i flera år hoppade 80 cm!! Jag har typ nästan skitit på mig vid 60-70 cm!

Vi hoppade 2 hinder på en stor volt så att jag skulle lära mig att styra
(vilket jag glömmer hur man gör i hoppning), sen lite korrigering med min sits i hoppning vade vi på och så ännuatt våga rida fram trots att det är hinder på planen. Så jag är super njöd, både över unghästen "min" o nybörjaren till ryttare som jag är i hoppning! :)

Jennie var super bra hopptränare,
hon berättade varför jag skulle göra si o så, och stärkte mitt självförtroende lite i hoppning när hon berömde mig varje gång jag kom över hindre, haha! :)



Jennie o sin häst Lerijs. :)

27 maj 2011

Idag har jag haft rätt mycke, jag hinner aldrig gymma tydligen. Fast jag har tappat motivationen med träningen just nu om jag ska vara ärlig. Inget som drar mig dit och det märker man på kroppen, fr den är konstant trött!

Hur som helst ska jag och rida nu snart, ska hoppa.
Jennie kommer o håller hopplektion åt mig, jäiks! Får se om jag lever i morgon, jag är så otroligt dålig på hoppning, glömmer att rida efter o före hindrena.. där emellan också i och för sig! ;) Men Jennie lovade en riktigt basic hopplektion som inte skulle vara så lång så det blir nog bra. Hoppas de håller upp underitden!


Hanna o Ramell skuttar hinder glatt


Foderhäst sökes



Så vet ni om någon som vill ge ut sin häst till en duktig tjej o hästfamilj så hör av er till Marika! Det är vettigt folk som rider mycke dressyr + hoppning + terräng. Hästkunnig och kärleksfull familj.



Så jäkla nöjd!!

Jäklar vad nöjd jag blev med färgen. Är imponerad av att Jennie förstod vad jag menade när jag försökte förklara vad jag funderat på för färger, haha. Men blev super bra, jag var nog helt nöjd med färgen sist också, men nu! MUMS va snygg jag blev i den haha ;) Färgen blev kallare än sist o mer åt rågblond hållet men ändå inte riktit rågblond. Askblond-aktigt, typ ? :)

Nästa gång fundera jag faktiskt göra page..
Idag vågade jag inte som jag gissade ;) Men blev nog kortare o tunnare i alla fall, så känner mig nästan korthårig nu fast det kanske fo 5-10 cm, hehe ;)





Vad tycks??

26 maj 2011

Nå haloo! Som bäst sitter jag o käkar frukost o försöker hitta ngr bra bilder på hur jag ska fixa håret idag, hmm. Fegar säkert ur o vågar inte gra något, eller så får jag ett infall o säger KLIPP KORT!! Haha, det skulle vara typiskt mig att gra de nu nr jag tänkt spara längd på håret till brösten. ;D Nå vi får se!

Har varit i duschen o sitter med återfuktande ansiktsmask nu,
länge sedan jag hade ngn ansiktsmaks på mig, vilket märks för har rätt dålig hy nu igen.



Liten video + bilder

Fick just bilder o en video på mig o Ramell från förra veckan av Sara. Se o njut ;)










Finns ingen bättre polle! Ramell <3


Hjälp mitt hår är ett kråkbo!

Jag tänkte bryta trenden jag haft och bestämt mig hur ja ska fixa håret när jag sitter i frisörstolen, så har googlat runt lite idag och funderat på färg o klippning. Men jag blir inte alls nå klokare!

Jag TROR jag bestämt mig får rågblond,
men kan också bli något helt annat. Jag TROR jag ska klippa upp o tunna av håret, men kan också låta bli, eller så får jag ett infall o klipper lång page som är så snyggt istället  AAH, svårt det här.








Alla bilder är lånade via google
.

25 maj 2011

God morgon! Fy vad trött jag är! Gick o sova halv 11 igår, men Leo har haft flera "hepolianfall" inatt, så har med andra ord inte sovit så bra. Vet inte varför han börjat få de nu på sistone (hepolianfall = kutar runt, runt, runt i lägenheten och far på alla ställen han vet han inte får vara på, ex. diskbänken)?? Tror nog det kommer göra honom gott att få flytta till en 4a o springa runt där!

I morgon är jag ledig och får fara till frissan,
men ingen sovmorogn där heller då tiden är kl 9 på morgonen, men en powernap efter dagens jobb ska nog göra susens, en låång, haha! Nu ska jag skynda iväg. Jestas vad trött jag är, får se om jag får ngt gjort på jobbet ;)



Bild från i vintras. Måste googla mera vad man kan göra/köpa för att ge mer stimulans till katter. Har ni förslag?


Super mysig heest

Har precis kommit in genom dörren. Varit full rulle efter jobbet. Var hur som helst till Ramell ikväll o hade hoppats på att han skulle vara en bomb när det blåste så man kunde få lite mera fart i benen o träna galopplyft. Men nej, fast det blåste 20m/s så var han hur lugn som helst.

Vi började att träna öppna på volt, gick riktigt bra till vänster,
men till höger blev det genast svårare. I trav övade vi tempoväxlingar, och det tog inte alls lika länge från övergången till trav (från skritt) att få fart i benen, brukar alltid ta ca 1 varv innan man får fart i honom. Så det kändes super skoj!

Sen galopperade vi rätt mycke också, tränade lyften
som gick se så där, 3 st gick genast, sen 4 st med lite fram manande. Men det tar sig. Vet ju det är jag som är dålig att förbereda o ge skänkel, men som sagt, det tar sig :)

Super nöjd med ridpasset. Han skötte sig fint.
Är så fascinerad över att en 4-åring kan vara så där lugn o orädd i typ alla situationer! ;)



Jag o Ramell förra veckan. (bilden nedan också)



Övade mycket att få fram honom i galoppen, som Ramell tyckte var super skoj o tog ngr skutt av glädje ibland



24 maj 2011

Alltså jestas vad jag är trött! Gick nog och sova vanlig tid, men mellan 3 o halv 5 inatt hade Leo löptävling med sig själv, så han förde ett jäkla liv när han kutade runt i lilla lägenheten, så då fick man ingen sömn alls. Hade planerat in en sovmorgon idag, men hamnade att ta ett extra pass idag när en var sjuk på jobbet så får ta en powernap efter jobbet istället. :)

Nu äta frukost o sedan iväg. Ser ut att bli en fin dag, nice!



Älskar Photoshop

När jag fotograferar så vill jag att bilderna ska vara tagna av mig, inte gjorda i Photoshop av mig, MEN jag tycker ändå om att sitta o förfina bilderna jag tagit, i Photoshop kan jag sitta i flera timmar. Jag är inte världsbäst på Photoshop, men tycker om att sitta o leka med bilder i det!

Tänkte jag skulle börja fiffla med en ny header som skulle komma upp i juni..
Måste bara se vad jag hittar för bilder, kanske ber Sara (som är huippu fotograf) att ta bilder på mig så får jag några kivoga att slänga till en snärtig header! OOH, roligt!!! :D



Jag använder Adobe Photoshop CS3, helt super!


23 maj 2011

Go´dag! Inatt har jag sovit suverent, bortsett från lillkissen som levde loppan ett tag! Vi var annars igår till vår nya lägenhet o skrev på pappren, så nu är den vår! WEI! Här får ni en liten sneakpeak..




En bild från alla rum :) Can't wait to move in..



22 maj 2011

God morgon! Känns underligt att stiga upp såhär tidigt och fara iväg till jobbet, har haft 1 vecka ledigt nu, men det ska nog gå bra. Det är sista veckan där nu, känns underligt, vart har tiden flygit iväg? Jag tycker jag började precis där i januari. Nå väl, slutar kl 13 idag så lär gå fort, hörs! :)

Idag fyller annars min bäbis 1 år! Grattis älskade Leo!!





Lördagkväll

Inte alla som städar en lördagkväll, men det gör jag och T som bäst. Jag diskade o han dammsuger. Men efter det blir det mys. :) Vi ska inviga den "nya" TV'n ikväll, bara vi får den att funktionera. ;)

Vi var annars och hälsa på T's föräldrars hundvalp idag, så
otroligt söt!! Den liknade så Elvis då han var liten valp. Nu om någon gång är jag valpsjuk!! ;)



















21 maj 2011

God morgon! Har precis kikat på finalen av Americas next top model. Min favorit vann inte denna gång, men båda var ju så otroligt vackra!

Just nu ska vi här fixa frukost och äta,
blev en slappa morgon idag, rätt skönt det med! :) Igår lekte jag fotograf hela dagen, först till Hanna + Ramell och Marika + Rate, och på kvällen till Cessi + Marikje. Kommer bildbomb från de senare idag. :)



20 maj 2011

God morgon! Min kropp värker (säkert sömnbrist de senaste dagarna) så sparade gymmet till i morgon och söndag. Nu ska jag snabbt bädda sängen, göra mig i ordning och bege mig i detta underbara väder till stan för att möta upp Sara. :) Länge sedan vi umgåtts sådär på tumis, så ska bli skoj!

UNDERBART VÄDER VI HAR IDAG!! :)
Ska slänga på mig shortsen o min tröja jag köpte igår, lovely.



Liten bild lånad från Saras blogg från fotograferingen backstage. Slutresultatet kommer upp senare.


Jag och super-fotografen Satu kollar genom några bilder




19 maj 2011

Nu är jag hemma från Helsingfors igen. Vi åkte i morse med pyjamaståget och kom hem nu 22:30. Åkte spontant iväg med Hanna och var precis vad jag behövde, bort från Vasa. Roligt hade vi och dagen gick apsnabbt! Vi strosade och på från kl. 11-18 och hann med precis det vi hade planerat.

Jag kan ta foto på det jag shoppade till i morgon.
Shoppade en blå (jag vet äntligen lite färg på mina kläder) topp, vit genomskinlig-aktig naturvit tröja, rosa tyg "bh", sminkborttagningsmedel och ett par skor. Eller skorna köpte jag igår här i Vasa, men iaf.



Hanna taggad av att få fara till sin favoritbutik Longchamp.


Lagom snygg efter att sprungit i regnet o stigit upp 05:00 på morgnen ;) Men ett glas rött gör saker o ting bättre


Båda bruttorna avnjöt ett glas rött :)


Vi åt lunch på Memphis (Amarillo, typ). Super gott, kryddigt o bra!


Som efterrätt tog vi milkshake, super god den med! Gillar ni Amarillo ska ni äta på Memphis, gott goti gott gott!


Hanna nöjd med sina inköp påväg tillbaka till Vasa :)


Photoshoot - check

Jäkla kul att stå framför kameran igen! Satu var verkligen super bra fotograf, Sara kom med som "assistent" o tog hand om reflexskärmen. Kollade snabbt genom bilderna på kameran, o jäklar va snygga dem blev! längtar efter att få slänga hit på bloggen, blir säkert ny header här också med någon av bilderna! :)

Här kommer lite bilder från då hon fixade mig innan vi drog iväg. :)













Det tog lite längre än vad vi båda trodde, vi började kl 10 med att prova kläder o sådant, o nu kl 18 så var vi klara. Men nu ska jag iväg till Ramell med Sara som ville följa med. Roligt med sällskap. :) Skulle få bilderna av Satu ikväll, så ikväll elelr i morgon får ni se det super fina Satu fick ut av mig ;)



18 maj 2011

God morgon! Sitter som bäst o lyssnar på The Lazy song av Bruno Mars o taggar inför dagens Photoshoot. Skön låt att lyssna på såhär nu på morgonen! Nu klockan 10 kommer Satu hit o ska fixa mig inför Photoshooten, ska bli riktigt roligt! :)



Loppu slut, gå ut..

Alltså nu är jag trött i hela jäkla kroppen ;) RPV va bra, men kunde inte ta ut mig helt för koncentrerade mig för mycket på tjejen framför mig som skulle hoppat på mig om jag inte hållit mig undan.. Aningen irriterande, men så är det när det är trångt ;)

Nu ligger jag o väntar på att Desperate Housewives ska vara färdigt
laddat så jag kan se ett avsnitt innan jag somnar. Jag åt lite pizza efter gymmet så är mätt o belåten nu. Pappa min har faktistk sagt att direkt efter träning får man äta typ vitt bröd (=pizza, hehe) så då e de så, min pappas ord e lag. Hehe ;)



Saknar min brud ganska mycket :(

Off to the gym!

Nu sticker jag iväg till gymmet! Är super trött men tänkter inte backa ur, RPV som gäller ikväll. Ska bli så roligt att se Emma igen också! :)



Dagens dressyrpass på Ramell

Var en snabbis till Vörå med lite papper o Hanna följde med för att se hur det stallet såg ut + lite terräng. Efter det åkte vi till Ramell och det blev ett ridpass på lite över en timme för mig och Ramell. Först var han super seg, men blev bättre mot slutet. Sen skulle vi galoppera också, men då blev han super grinig så lyckades med 1 av 5 galopplyft i båda varven typ, så galopplyften måste vi börja träna mera på. :)

Här kommer lite bilder på min pärla som Hanna ha fotat. Bildbomb!! :) (ignorera som vanligt mina miner jag har)



























Är han inte bara för fin "min" Ramell! Super duper 4-åring som fyller snart 5 år :)


17 maj 2011

God morgon!

Flera har säkert hört om dett program som motsvarar Spotify, me tänkte ändå göra reklam om det! GROOVESHARK heter det och är toppen! Fungerar på samma sätt som spotify, bara att det såklart ser lite annorlunda ut. Du msåte vara uppkoplad på nätet för att det ska funka, precis som Spotify. Du kan ha spellistor o lyssna på vilken musik som helst, o det bästa är att det inte finns någon reklam som avbryter hela tiden! AAAH :)

Så tack goa Ida för att du rekommenderade det på din blogg, nu kan jag finally lyssna på bra musik igen! :)



Alla är lika knäppa

Alltså jag lyckas aldrig hitta ett djur jag fäster mig vid som inte är helt knäpp, haha. Ramell idag kutade runt som en galning, och sedan började han frivilligt hoppa hinder, så jag började till sist göra lite cavaletti till honom som han gladeligen själv hoppade. :) Jag kom bara på först när han lite lugnat ner sig att ta fram telefonen o filma busen.

Nu väntar jag på att en pizza
(jag vet jag syndar idag hinner itne äta ngt annat) ska bli klar i ugnen så jag får äta de o fara iväg på roadtrip söderut med mamma. Hon ska hämta mig nu vilken minut som helst o pizzan är fortfarande inte klar!! NOUU!!


Urselkvalitet då de e taget med telefonen..

 


Off to the stable.

Tog ju sovmorgon idag så har kanske varit vaken i lite ver 1 h. Sitter som bäst o versätter lägerbrevet till finska, o efter det ska jag äntligen få åka iväg till älskade Ramell, var sjuk hela förra veckan så all fysisk påfrestning lade jag på hyllan för att inte bli sjukare. Har ännu lite snuva, men har ändå bestämt att denna vecka drar träningen igång igen. :)

Ska träna inkallning med Ramell idag tror jag,
har saknat honom massor så ser så fram emot att få åka ut till honom! <3 Bara att översätta lite till då o förska kolla om någon kan rätta mina språkfel innan jag skickar ut det. :)



Sara Nyman har tagit det här fotot o jag älskar det!

16 maj 2011

Haha, lite småkul att se de senaste inläggen när de bara handlar om hockey, jag som inte kan något om hockey eller egentligen är intresserad, men igår då var jag minst sagt intresserad av att kika hockey! ;) O bra gick det ju.

98% av alla statusar på Facebook idag
handlar o just guldet de Finsla lejonen vann igår! :) Så såg man inte hockyn kan man bara inte missa att Finland guldet ;)



Ihana leijonat ihanaa!!

Oleee ole ole oleee!!!  HAHA alltså 55 sekunder kvar av matchen mot sverige o finland gör sitt 6e mål! IHANA LEIJONAT IHANAA!!

Säger som en vän skrev på fb



Kunde inte sagt det bättre själv..

"Varje svensk man vet att finska män är lite, lite, mer manliga än vad de någonsin kan bli. Det är därför det blir så viktigt att vinna hockeyn." - Mark Levengood

Ihana leijonat

Sitter som bäst o kikar hockey, Sverige + Finland = SPÄNNANDE!! Enda gången jag frivilligt kollat hockey om jag ska erkänna. ;)
Har precis badat bastu som en riktig finne o är nu bänkad o kollar hockey! Hoppas det går bättre än i ESC, men om Finland vinner hockeyn ikväll så kommer väl Sverige på något sätt som de vann hockeyn alla fall, precis som i ESC, haha!


(artikel ur aftonbladet) En av artiklarna om att Sverige "vann" eurovisionen igår..
'


Bloody sunday

Nu har jag fört T till polisstationen, haha låter som han blivit så omöjlig att jag låtit farbror blå ta över ;) Han ska på klassresa nu en vecka, o jag är ledig en vecka från jobbet, gissa om jag var sugen att följa med!! Hmm kanske jag bord åka på en roadtrip o shoppa loss nu när jag är ledig!? Någon som hänger på????

Har annars precis satt mig ner i massagestolen hemma hos föräldrarna, de är i Kokkola o fixar det absolutsista med Momis lägenhet och jag tar hand om hundarna undertiden. Jäklar vad skönt med massagestol, har lite ont i musklerna kring fågelbladen så är rätt skönt att sitta här o surfa ;)
Hmm, eller vad om man skulle fara till Tropiclandia o slappa nu i veckan.. Vem hänger på??


15 maj 2011

God morgon!

Igår var det ESC för hela slanten. Jag måste då säga att jag är så stolt över Finland detta år med sitt bidrag. Minns inte när jag senast helst gillat låten Finland bidragit med? Ärligt talat är jag förvånad över den dåliga placeringen, Paradis Oscar var ju så otroligt söt o sjöng så fint, dessutom en låt med bra budskap! Kanske när han framförde låten först blev en nackdel i röstningen?

Är ni nöjda med årets vinnare?

 


14 maj 2011

Nu är jag hemma från en dag på villan, nu har Hanklotsäsongen inletts! Hela familjen åkte ut till sommarstugan på Hanklot, behövdes efter gårdagen. Det var stundvis varmt, så tot. 30 min kanske jag var i bikini, så snart vet ni kan även jag börja sola. :D



Träffade på en gullig lite kaninunge utanför sommarstugan vår, så otroligt söt!!


fredagen 13e maj 2011

Idag har det varit Momis begravning, o de senaste två dagarna har det varit förberedande inför den och rensning ur hennes lägenhet. Gällande rensningen är det blandade känslor, dels känns det härligt att få minnen som varit i hennes lägenhet, o dels känns det som man var där och roffade åt sig bland alla saker..

Men begravningen har jag endast bra känslor,
det var fint, litet, enkelt och vädret var perfekt. Solen sken, träden hade fått ljusgröna fina blad och det var varmt. Vi avslutade på en av momis favoritplatser, Assarskär, vår ena villa i Larsmo. Där satt hela familjen o käkade lite innan vi åkte hem.


Nu ska vi dra iväg till Victor o Annika så karlarna får kika på hockey.

11 maj 2011

God morgon. Medicinen jag fick igår måste ha varit dundermedicin, för jag har bara nytit mig 1 gång inatt, o jag brukar snyta mig 1-2 ggr/h!! :D

Sitter som bäst o käkar frukost, har tagit en varm dusch, men är nog lika trött o slut för det. Efter jobbet ska vi till Kokkola så jag kan ju sova i bilen.

Ha en fin onsdag!

 


Party pics jag glömt att ladda upp


Snyggingarna Emilia o Hanna. :)


Fina Heidi o sugrören jag köpte endast till henne ;) !


Jag och hanna tog hand om grillningen. Vi blev båda lika förvånade över att vi fick igång grillen och att maten gick att äta ;)


"lilla" famnhunden Elvis 35 kg.


Sanna var ny glad söt prick för mig, men vi kom bra överens! Gillade henne skarpt! :) Här i fonekön med Sanna, "mä oon kännissä missä sä oot?"


Heidi o Annu skakar lite rumpaaa på dansgolvet. ;)


Paus inne på damwc med chicas!


Haha typisk Johnny-bild. Nämen vi dansade loss på dansgolvet med honom o raggade på brudar ;)


Otroligt vackra Emilia o Moi skaka rumpaa på RnB sidan


Jag hade en toppen kväll, det var precis det jag behövde. Underbara tjejer som verkligen tog hand om en (inte att jag var för full utan hade haft en jobbig dag)! Ni är guldvärda!


Oops I did it again

Jag beställde hem ett par super nice skor från H&M. Har kollat på dem aplänge, men tyckt de sett lite för "plastic fantastic" ut o billiga ut, men tänkte att det var nersatta till ynka 15 euro, och man kan ju skicka tillbaka så vi får se nu då om de faller i smaken när de dimper ner i postlådan vecka 21. Klackhöjden är perfekt, 9 cm, så man kan gå läääänge utan att få ont i trampdynorna, och så passar de super bra till kjolen jag köpt o till mina (förhoppningsvis) bruna ben i sommar.

10 maj 2011

God morgon allihopa! Goda nyheter, ingen feber idag, bara högre temp än jag annars brukar ha! :)

Jag läste igenom lite vad jag skrivit de senaste månaderna
o märkte det varit tråkiga o negativa inlägg, så  nu ska vi ändra lite attityd här tycker jag! På med smilet och mer positivitet (heter det så?). Det är 14 grader där ute just nu, så jag funderade jag skulle äta frukost och sedan gå och sitta på gården och läsa min Cosmopolitan min söta mamma kom med igår. :)



Haha, nyvaken o butface, jag känner mig så otroligt snygg alltid då jag precis vaknat! Har ni också svullet runt ögonen när ni vaknat? Jag ar alltid det, därför kallar jag o T mitt ansikte för butface på morgonen, haha ;)

Leo e mysigast

Leo har säkert märkt jag varit aningen osocial idag, för han har kommit o krypit upp i famnen och bara velat vara nära. Han e nog mysig min kisse!





Tröttilainen

Alltså seriöst, är trött på att vara sjuk! Min ena näsborre är stockad o ur andra blder jag näsblod, halsen är sjukare än på länge (snart i klass med då jag hade körtelfeber 2009) o febern är kring 37,5.

Jag har så lejdon av det här, skulle ha planerat med Satu en fotografering
jag ska göra med henne när hon söker in till en skola. Sen ringde Hanna o berättade hon o Ramell skulle hoppa idag, o det skulle ha varit så skoj att vara där o fota o kika på bebisen!

Jag har kollat på Desperate Housewives o ANTM
o på TV, men kommer inga kiva där.. Kan inte någon underhålla mig eller skicka tips på vad man kan göra :D DÖR AV UTTRÅKIGHET!!



Fotograferingen ska vara i 70-tals style, så såg riktigt fram emot att planera o fundera med Satu..

9 maj 2011

Känns så jäkla typiskt, nu är jag sjuk igen. Halsont för flera, snuvan o febern kom inatt. Hoppas verkligen jag blir bättre till i morgon, hatar att sjukskriva mig!

På fredag är det momis begravning
, känns fortfarande overkligt att hon inte finns längre. Jag tror när jag tar farväl av hennes lägenhet o det plockas ur den jag först kommer att förstå. Men på ett sätt är jag glad att det inte känns som att hon är borta, utan att hon fortfarande är där i Kokkola! Jag tror inte jag är redo att ta farväl..



Världens bästa! <3


7 maj 2011

Alltid jag som lyckas tydligen! Igår kväll när Leo höll på o vara olydig o skulle börja klösa under en stol, så steg jag snabbt upp ur sängen o skulle gå o ta i honom o läxa upp honom, men jag hann inte ända fram för jag halkade på vatten som fanns på parketten så jag föll rakt bakåt o i någon höger fick jag sönder köksstolen och torkställningen!!

Jag förstår inte hur det gick till, men har lagomsnygga blåmärken
på armen, armbågen, baken och huvudvärk ännu idag. GREAT, dagens projekt blir att köpa ny torkställning.. SUCK!! Det var dessutom senast i påsk jag föll helt galet så T fick komma springande o lyfta upp mig, det fick han igår också. ;) Alltid varit den grasiösa typen, höhö!



Svar på fråga..

Flera har ställt samma fråga så svarar på den här.

Anonym - Varför just en fyra rummare? :)

Egentligen sökte vi efter en 2a eller en 3a, men så fick T höra om denna 4a. Först tänkte jag det var onödigt att helst fara o kika, för vad skulle vi med en fyra till? Men sen så for vi o kika o båda kände att  den var bra, men jag var lite osäker om man kunde hitta bättre faktiskt? Så efter att ha bollat med T o familjen så kände både jag o T vi skulle ta den, sagt o gjort. Dessutom kostade den i många fall mindre än de som vi kikat på o haft högst upp på "vill ha listan", och i de fall där lägenheten var dyrare så handlade det om ca 50-70 euro. Dessutom fick man ha djur och det var inglasad balkong så Leo kan få vara med ut på den. :)

Nu när det är bestämt är jag ännu mera excited, tror det verkligen kommer att kännas som ett hem när det är så många rum o inte bara som en lägenhet! Roligast är att det kommer bli min och T's lägenhet denna gång, inte bara min. 



Lånad bild från google. Men lite i den stilen som på bilden tänkte jag (men inte stilen på pallen under spegeln) , less is more, och massa vitt. :)

Känns som jag sprungit ett marathon!!

Min kropp är trött, mitt huvud är ännu tröttare och ögonen stängs snart av sig själv. Ska med andra ord gå o sova. Ska föröska mig på slimmer i morgon, har det tidigt på morgonen o sen ska jag ut till Ramell o se hur han mår, ikv var han riktigt öm i hovarna (skorna togs bort igår) så får se hur han klarar av det, bebisen. Men sen på kvällen måste jag se hur jag gör, hade planerat in gym med Emma (BodyPump) men mamma sa hon skulle till Kokkola o prata med prästen inför begravningen o jag skulle vilja med på ett sätt..

Nu ska jag sova. För många tråkiga tankar kommer
alltid om kvällarna när man är trött, så jag ska gå o sova nu innan de blir fler o såå..

God natt på er! Har ni läst det ska bli varmare till nästa vecka! Halleluja!



4 maj 2011

Har försökt koncentrera mig på annat igår o idag så har försökt planera inredningen i nya lägenheten jag o T flyttar in i 1 juli. Ska bli skönt att få lite flera rum än ett (som vi har nu). Det är en 4a som vi ska hyra och den tror jag kommer att kännas mera som ett hem när det är flera rum.

Ska snart fara ut till Ramell, får se om jag rider eller ej, har så ont i magen, hamnade att avboka ridlektionen idag på honom pga det..



Jag är ursel på att rita, men i mitt huvud är det precis så som jag vill ha det! Borde snart bli en tripp till Ikea har jag på känn

Djuren förstår

Sorry för ledsamma inlägg, men bloggen avspegalr mitt liv o just nu är det mycket tårar o känslor. Men jag tänkte bara skriva att djuren gör nog så mycket när man är ledsen. Leo är mycket gosigare o vill vara i famnen, idag när jag åkte hem via efter den jobbiga arbetsdagen så var Elvis genast o lade sig bredvid mig i soffan o försökte muntra upp mig. <3

Djuren vet när man är ledsen!









2 maj 2011

Jag har gråtit så jag har en bankande huvudvärk nu. Jag vet Momis död var väntat på det sättet att hon var gammal (91 år), men döden kommer alltid för snabbt ändå. Jag har svårt att fatta att min fina solstråle till Momi som alltid kom ihåg min födelsedag o alltid ville veta hur det gick för mig eftersom hon verkligen brydde sig om en, är borta. Att jag inte kommer att åka mera till Kokkola förutom begravningen.. Det känns hemskt.

Jag gråter inte alla dessa oändliga tårar för att jag missunnar henne den frid hon nu fått
, utan för att jag saknar henne något otroligt. Jag hade liksom alltid tänkt hon skulle vara med mig. Fast med mig är hon nog för alltid ändå, i mitt hjärta <3



Du kommer alltid att förbli den bästa momi någon någonsin kunde önska sig! <3

1 maj 2011

Om man säger som så har inte min 1a maj börjat så jäkla bra. Min älskade momi finns inte längre och jag avskyr det. Så många tårar har fallit o faller ännu. Finner igentligen inga ord just nu, är bara så otroligt ledsen och känner enorm saknad!!

Det är livets gång, men jag tycker inte om den biten av "gången".. Älskar dig momi <3

RSS 2.0