Fredagen den 20 Februari 2009

Jaa-a nu har jag ingen spanjorska hos mig längre! Igår hade vi en otroligt rolig kväll hemma hos Satu med våra spanjorskor, Satu hade sin Leire, Jag min Leyre, Jessica sin Africa o Ida sin Itxaso. Vi skrattade och grät av skratt, så roligt har jag inte haft på länge!  Men sen då jag skulle säga hejdå till min Leyre (som ska bo hos Satu de sista dagarna) började jag grina, hon blev väl också lite ledsen hoppas jag, för hon har varit en toppen tjeje o vi har haft skit kul de sista dagarna! Fick några uppmuntrande textmeddelanden av henne påvägen hem från Satu, o såg på Facebook idag att hon e ledsen för att jag måste fara tidigare..

Orsaken till att jag far tidigare är för att jag skall till Gran Canaria med mamma o pappa, det är sista resan jag inte behöver betala så måste ju passa på då. Men det kommer nog knappast bli tråkigt för Andreas o Lasse ska väl bo på ungefär samma ställe så har några vettiga personer att umgås med!

Var akut o köpte underdel till min bikini idag, den passar tyvärr inte sådär huippu bra, men den duger! Nu skall jag packa det sista o sen äta o sedan ivääääg!!hoppas ni andra får ett fint fint sporlov!

De som vill ha kort från min resa får skicka textmeddelande med sin adress, för jag hittar inte min adressbok :(

puss o kramSöndagen den 15 Februari 2009

Jaa-a var ska jag börja? Nå jaa jag kan börja så hår, jag tog den svarta klänningen i fredas, bara att jag sydde om den för jag avskydde ballongdelen.. Sen blev jag hämtad o förd av Pate (snällis) till Skatila var vår ÄD-eftefest var. Men jag kom dit tidigare och skulle hjälpa till med att fixa det sista, men allt var färdigt trots att jag kom nästan 2 h i förväg, alla hade varit så flitiga o duktiga där! Man kan väl säga så här att själva festen var en sådan man kommer att minnas LÄNGE!! haha

Sen igår var det ju alla <3 dag, den firade jag med en urjobbig tidig väckning, och sedan bar det av till Kokkola. Kom dit en halv 10 tiden och jag hade sovit hela vägen dit. Sen sov jag lite där också hos mormor, käkade paj, tårta, bulla, drack jaffa o massa annat. Sen var jag en snabbis till Halonen (butik) där o kikade på kläder, de hade jeans för 4 euro, men för min widescreen o långa ben fanns det inga byxor i den prisklassen, synd! Sen åkte vi väl hem en 4 tiden, och jag sov hela vägen igen. Efter Kokkola resan var det bara att snabbt fixa sig o sedan iväg på Vörå Revy, som annars var svin bra!! SE DEN!! Efter den åkte vi o käka till Citi-grillen o käka Superhamburgare *mums*.. var efter vi sedan åkte hem och jag hoppa i säng o jag börja sova.

Idag Vaknade jag 13 timmar senare väl utvilad o började städa huset, för idag, elle rättare sagt om minde än 1 h så ska jag vara på flygfältet och ta emot Spanjorskan som kommer hit o ska bo hos oss till Torsdag. Det ska bli skoj, hoppas hon e en pratglad prick o ingen tystmus..

En annan bra grej med dagen är att jg fick veta Andreas o Lasse också ska till samma ställe som mig nu under sporlovet, så jag har krogvänner där då! Så jag tror min semester nästa vecka kommer bli toppen! Speciellt kvällarna..

Men nu ska jag ta o börja gå o fixa mig lite så jag inte skrämmer spanjorskan som kommer hit genom att se ut som jag gör just nu *fniss*..

Ha de bra.. Puss o kram

Såhär såg klänningen ut då jag sytt om den.. (igen)
Onsdagen 11 Februari 2009

Idag ska jag ta en sådan där dag då jag inte gör något alls! Länge sedan jag hade en sådan dag! Var meningen jag skulle farit på stan med en kär vän idag, men tack vare en liten jävlig incident så blev de nada av det :( Hoppas det kommer fler gånger!

Mitt humör har åkt berg-o-dal-bana idag. Var ur glad o galen på morgonen, men sen efter en ca 2 tiden blev jag lite nere, men  så är det! Nu sitter jag o funderar över vad jag ska ha för kläder på fredag, så vad tycker ni jag skall ha på mig, står mella dessa 5 alternativ här nedanför!

 


Men nu sötnosar ska jag fa o skriva lite medlemsbrev som ska ut i morn! :)
puss o kram!

Måndagen den 9 Februari 2009

Idag fick jag veta vem som kommer att bo hos mig nästa vecka. För de som missat denna information så kommer jag delta i ett slags projekt från skolan. Dvs. vår skola samarbetar med andra olika skolor i bl.a. Spanien o Ungern (var nog fler länder men minns bara dessa). Så min "gäst" kommer från Spanien o verkar vara super söt. Hon e tävlings gymnast o ser ut att ha en super mysig familj vad hon berättat. Hon sade själv att hon inte var så bra på Engelska, men vad jag lärde mig av de 3 veckorna utomlands i somras så är att det finns nog sätt att kommunicera om orden inte räcker till!! Blev faktiskt super på G av detta nu! Har många ggr velat vara med i ngt sådant här men det har alltid varit ngt i vägen. Så då min engelska lärare bad mig komma med så tvekade jag inte ens utan tog chansen. Det tråkiga är att hon inte kommer att bo här sista dagen då vi åker bort, men hon kommer på söndag och bor hos oss till torsdag.

Hon heter Leyre Uriz Marturet och är 15 år (16 i augusti), hoppas nog hon är en pratkvarn som de flesta från Spanien.. Dels också för att jag ofta har för vana att prata rätt mycket!! HAHA nä men det skall nog bli skoj detta här!

Men nu ska jag ta mig i kragen o göra lite läxor, klockan börjar redan vara 23, så e lite trött..

Men puss o kram på er alla, ska försöka skriva lite oftare :D


Så här såg jag annars ut i lördags.. Håret tog ca 1 h att göra, blev sika nöjd!

01 Februari 2009

Så var bröllopsmässan avklarad! Känner mig helt mör i benen, i alla fall i trampdynorna! Men skoj, det har jag haft. Vi hade bara 3 shower, men de blev ändå lite bråttom där emellan, så min "lunch" blev en smörgås idag. Hade en klänning som var brun, sätter upp lite bilder här nere, o var par med Kajsa.. oj oj våra "danser" till låten vi gick till kmr jag nog inte glömma i första taget.. heh

Vi hade en "egen" fotograf berättade frisören som fixa oss, så han kom o tog foto på oss om vart annat, så ska bli kul att se de bilderna då vi får dem, men nu ska jag ta o ladda upp de som Pappa o Satu tog till mig!

Ida o Satu made my day när jag såg dem i publiken!! Så stora bamsekramar o pussar på er 2!!

Men det ska jag skriva ännu, jag har blåmärken i hårbottnen efter håruppsättningen jag hade.. Men ska man vara fin får man lida pin brukar de ju säga! :)

puss o hej!
RSS 2.0