ojdå..

Glömde att srkiva i senaste inlägg att jag fick ngr bilder av fotograf nr 2 idag. Men bikinibilderna gillade jag inte alls, tkr de är för utmanande ur de vinklar han tog o poser han hade mig att stå i, så jag har skickat ett mejl var jag ber honom ta bort dem.. Andra kanske inte tycker att bilderna är det, men min stil är kanske inte de som bilderna visar.. MEN några bra blev det, så de laddar jag upp hit! :)

Se och njut..


Jo, jag tyckte han var duktig fotograf, men gillar inte att bli "satt i poser", vilken han gjorde. Alltså han sa "sätt den handen så, det benet så, huvudet så.." osv. Jag gillar att själv få röra mig fritt när jag ska stå framför kameran. Så klart är det att få guidning av fotografen, alltså de säger vad som ser bra o dåligt ut från deras perspektiv osv. Men själv tycker jag bäst om bilderna i guldklänningen och första bilden, för där fick jag SJÄLV välja hur bilden skulle bli då jag fick posera på egen hand, de andra bilderna sa han hur jag skulle ha kroppen svängd o satt.. :)


Nya bilder

Idag har jag varit och shoppat, köpte jeansleggings som jag länge letat efter, men då min widescreen (rumpa) e rätt bred är de svårt att hitta passande leggings, men idag hittade jag så jag passade på att köpa, sen köpte jag också en ny klänning, för ni vet ju jag inte haft så tur med att beställa klänningar från Nelly.com, så idag köpte jag en i en BUTIK (wow, I know) haha.

Här e en bild på klänningen, tycker jag e rätt så fin i den! Gillar fickorna den har på sidorna.
Tycker om den för den får fram mina fina former.. Minuset är bara att
de är lite lös kring brösten, men de finns fashion tejp så ingen fara tkr jag :)
Loppu slutt

Från och med nu kommer jag inte uppdatera något hit om hur det går med mitt "modellas", om man nu kan kalla det så..

Har märkt folk inte förstår riktigt sig på vad jag håller på med och så, så för att jag inte ska bli ledsen igen kommer jag sätta ett slut nu på all information jag delar med mig på bloggen, facebook och bilddagboken, ev bilder kommer upp.. men ingen info när shower är, när fotograferingar är, för vem eller hur jag upplevde dem..

Förlåt till de som faktiskt bryr sig och är glada, men det sårar faktiskt mig när nära vänner inte klarar av det, så för att jag inte ska behöva dela med mig informationen till dem så slutar jag uppdatera här och annanstans om detta..

El vad tycker ni? Är någon helst intresserad att läsa hur det gåt?

mejl..

Läste just mejlen och hade fått en fråga ifall jag ville ställa upp som modell till en fotograf, det skulle vara lite pinup tema, o jag ska helt klart ställa upp, för jag tror jag kan göra ännu bättre ifrån mig denna gång än förra gången det var pinup (annan fotograf då) :)

Skoj då de e så mycke nu tkr jag! :) Hoppas ni kan vara glad för min skull istället för att tro jag tror jag är ngt pga detta. :)

puss

hon är söt

alltså jag tror vi i vår familj är dålig på att uttrycka det vi menar på ett bra sätt..

jag: går upp för slänten på skären
fammo: oj här kommer en modell från damernas värld, eller vad den nu heter
jag: ööh är inte de en kärringtidning?
fammo: funderar
jag: sir ajg ut som en 50 åring? :S
fammo: nej jag mena bara att jag tycker du har så fin figur o kruvor.
jag: kramar om fammo, Tack!


Jag har så go fammo!

Annu goes happy

Tänkte bara dela med mig av glädjen, tack vare bilden Kenneth Hed tog på mig i min guldklänning så har jag fått ett fotoerbjudande, så jag tror jag faktiskt ska ställa upp! Jag kan berätta mera sen när jag vet mer, och pratat med fotografen. Men nu ska jag ta och köra iväg till villan var mina underbara föräldrar o FAMMO (som jag int sett på sjukt länge) väntar!

Tack Kenneth, du är bäst!


Detta är bilden som gav mig erbjudandet..

Nu ska jag ta och åka iväg, ha de gött! Puss o kram!

fniss

Haha, tkr lite de där IQ testen är smått roliga.. Kolla vad Edith fick för "resultat".. Jag har fortfarande inte vågat göra ett sådant där IQ-test.. De har ändå alltid fel!


Vadå, jag tjock?

Igår när jag visa bilderna från helgen för mina föräldrar, som varit bosatta på skären hela helgen, fick jag sådan feedback jag kanske inte var berädd på att höra..

Jag: Kom o titta nu då på bilderna från fotograferingen, annars stänger jag av datorn

Mamma & pappa: Ja vi kommer..

Mamma: Oj va fina!

Pappa: Men ha du fått mage? *ändrar blicken från datorn till mig*

Jag: Men pappa, ska du säga. Dessutom så får man väl inte säga till sina barn.. *klappar pappa på hans magen*


28 Juli 2009

Fick ytterligare en bild av Kenneth Hed, tkr den e rätt cool. Ina berättade annars att vi kommer visst att se Madonna bra, hon hade stått längre ifrån på Bon Jobi konserten och ändå sett bra o fått bra bilder.. Så tänk er nästa veckar kmr det säkert en stor bildbomb hit! :DMadonna

Jag kollade just platserna på en karta inför Madonna konserten, de är inte så dåliga heller. Visst jag krm säkert se henne som en prick på scenen, men vi är på det röda området, så det är ju inte SÅ dåliga! :)

Jag gillar så de jag jobbar med, tror jag aldrig trivts så bra på ett sommarjobb som jag gör här. Önskade just om jag fick byta en ledig dag så den kom på onsdag istället då Ina kommer hem, så jag hinner umgås med henne, och det gick! Jag menar hur många har det så bra? Men nu ska jag fortsätta jobba..Det är på den röda färgen vi ska stå/sitta och njuta av den underbara konserten!

Jag vet ni också skulle vilja se henne, är så jäkla glad vi fick biljett när de for så himla snabbt!


27.07.2009

Jaa-a i morgon fyller ytterligare en brud 18, nämligen goa Eski.. Tänk vad alla blir äldre, inte bara jag! haha.. Kollade runt på FB för en stund sedan och såg att Kenneth Hed (en av fotograferna från helgen laddat upp ett foto, tyckte de va rätt sött på mig)

Här har ni det! :)

Tycker om att bilden då den är så naturlig, inte så där överedigerad.
För nu är det faktiskt jag på bilden, inte någon som man photoshoppa.

haha vilken tur..

haha jag läste just en artikel om en simmaren Ricky Berens. När han startade loppe 4x100m sprack det  i baken på honom, så nu har snart hela världen sett hans rumpa, för den dyker upp på många löpsedlar. Menn kanske inte folk bryr sig så mycket o hånar honom för detta när hans lag ändå vann VM-tävlingen 4x100m var det sprack i baken på honom, dessutom är det ju tur för honom att han dessutom har fin rumpa! :)Madonnaaaa

WUHUU, konstaterade just att det är nästa vecka jag ska på Madonna konserten, jihaaa! jag menar TÄNK, jag ska få se en helt otrolig artist som varit konstant på toppen helt sjukt länge! En artist som vet hur man gör musik som många gillar, och anpassa sin musik efter hur årtiondena ändras. Jag ser SÅ fram emot keikkan! Hoppas vi systrar kan fara ut på någon härlig krog efter och dansa och ha en toppen kväll tillsammans, men vi får se hur det blir.. Tror de kanske inte är lika taggade som mig på det, heh.. Men iof när dissar jag en festmöjlighet (förutom nu i helgen som var)? ;)Annu goes Bride

Hej på er! Hoppats ni haft en toppen helg, det har jag iaf haft, men en tung sådan. På fredag var jag då till Jeppis för att pröva på krogen under Jeppisdagarna där, det va skit kul som vanligt, dansade så mycket att jag trodde fötterna skulle gå av, så uppskattade verkligen fotmassagen jag fick av A på vägen hem när klackskorna låg på golvet. Men den natten blev det bara ca 2,5 h sömn, sen skulle man upp och vara pigg inför dagens fotosession. 10:00 började alltså fotograferingen, men jag som inte hunnit packa eller duscha då jag kom hem på morgonen från Jeppis fick lov att stiga upp 10 före 8, och kom hem och lade mig och sova ca. 01:40..

Igår fotade vi på Sandö och bikini foton, de va 5 olika fotografer, vilka alla hade olika stilar. Så det blev säkert super bra bilder! Sen idag har vi varit "bara" från 10:00-18:25.. Kroppen värker av alla olika poser man fått hålla medans fotografen försöker få kameran att fungera, haha.. Nä men vi skuttade o på ibland framför kameran så man var helt slut. Ja men idag var vi @ the ruiner i Gamla Vasa, vi hade brudklänningar och festkläder.. Men Kajsa och jag fotade bar backstage då vi hade brudklänningar på, så här kommer lite bilder från det! :)


haha, svårt att missa mig va? Den långa blonda i mitten! ;) Tall and beautiful as always!


Det får vara det för denna gång, nu ska jag hoppa iväg o sova! God natt!24.7.2009

Ikväll blir det Jeppisdagarna, och lö-sö blir det fotografering. Ser fram emot det, fick just med Kajsa på det också, så ska bli svinkul.. De e 5 el 6 fotografer som kommer, först är det strand fotografering, följt av strandkläder o festkläder. Söndag är de bröllopsfotografering i Gamla Vasa. Det är ett helt annorluna arrangemang, men kul ska de bli! Så i morgon blir de inget inlägg o knappast på söndag heller! Håll tummarna för att det blir bra väder! :)

Harry Potter

Jag har ju helt glömt bort att berätta att jag varit och sett på Harry Potter. Jag var med Edith och kika på den, den va super bra! Enda som störde som tusan va de små odrägliga finskspråkiga ungarna som satt bredvid mig. De pratade KONSTANT, o högt! Sen så skrattade de till alla reklamer på ett sådant sätt som om de ville någon skulle säga "håll käften", trodde seriöst jag skulle gå i taket! Men när filmen började så lugnade de ner sig då jag bett Edith be vänligt att de ska hålla truten fast, för i det laget var jag så irriterad på ungarna att jag inte skulle ha klarat av att säga snäll, "skulle ni små skitungar kunna hålla käften!!", jo jag överdriver lite nu, men INTE med hur jobbiga de var!

Filmen då igen va great! Jag skratta, va skit rädd och grät. Edith tror jag va lite jobbig när jag ville hålla handen på ett ställe, haha! Jag tänker inte säga så mycke mer om filmen då ni kanske inte sett den, men den va riktit bra! Bra gjord, verkligen!

Haha, just det ja! Det var så bra innan filmen börjat då trailern till New Moon kom, så vet ni det där stället var Jacob filmas utan tröja, var han genast springer till undsättning till Bella? Haha, så där han först filmade utan tröja började alla tjejer i salen hoijta till o bara "aaaaaah", sen märkte vi tjejer att det blev rätt höga stön av oss när alla "aaah"-a i kör så de blev en massa skratt.. haha.. Så den SKA jag på biopremiär på! :)

Ny dag, nya möjligheter

Oj, oj, igår blev det inget inlägg för då jag för en gångs skull var hemma var jag för död för att sitta framför datorn. Well, well, igår då så var jag ut och rida i terräng på Vixo, de va skönt. På en rätt så lång väg tog vi full galopp, och när vi kom till vägens ända så svängde vi om och galopperade fullt tillbaka, de va skit kul!

Sen efter ridturen åkte vi på en välförtjänt pizza, det smakade super gott, spec efter ritten och tisdagens festande på krogen. Efter det hann jag bara hem och slänga mig på sängen innan L ringde o undrade ifall jag ville komma ut med båten. Visst tänkte jag, kan bli skönt. Det jag inte visste var att ut med båten = fiska.. Jag avskyr fisk, är tom lite rädd för dem, så när L fick sin fisk kan man ju inte precis säga jag satt lugnt och tittade på, heh! Kanske det är skäl att säga jag också fick en firre, en äcklig firre!!

Sen när jag kom hem så kom tjejerna till mig och vi hade filmkväll och såg på sex education, det var rätt lame det avsnittet, handlade om graviditet, vilket inte är aktuellt för någon av oss 3 på ett bra tag..

Så nu sitter jag på jobbet då och förösker vakna till, är super trött eftersom jag inte kunde somna igår.. Ikväll blir det kräftskiva vilket betyder att det inte blir många timmars sömn inatt heller ;)


från då vi var ute med båten igår.. fick lära mig ro o fiska *Annu känner sig duktig*


Sverige

Oj, jag glömde ju att berätta det roligaste! Jag o Josse ha planerat (sådär smått) en resa till Sverige i september ngn helg, bara sådär sistaminuten, så åker vi dit på morgonen, shoppar, och på kvällen så far vi ut ch festar, nästa fag åker vi hem! :D Alltså tänk va nice det skulle vara! Det måste bara ske! :D

Häärligt häärligt!

Vi hade då Spa igår här hos oss med min kära vän Edith. SÅ SKÖNT! Vi bada bastu i säkert över 1 h, prata om allt möjligt, käka ost o vindruvor samt drack vin. Kika film, tjattra vidare när vi skulle sova. En riktigt 10p kväll!

Idag fick jag då klänningen jag beställde, och denna gång var mina bröst för små för klänningen.. NU BLIR JAG GALEN!! Tänker sluta beställa från Nelly.com, för man blir bara kär i klänningar och sen när de är hemma är de för små eller för stora, MORR!! Så det blir att skicka tillbaka den underbara klänningen.. snyft.. så som ni kanske förstår hatar jag min kropp just nu, haha!

Nu ska jag ta o gå o kika på lite kläder inför kvällen och ringa min vän.. :)

Ha de gött! :)Jag måste då säga jag är skit nöjd med bilderna Heli tog, super duktig fotograf det där! :)


Fick mera modellbilder..

Fick mera bilder av Heli Hirvelä idag. Om ajg får säga det själv så är jag nöjd med dem. Spec om man jämför med mina absolut första modellbilder som togs 2005.. :)

Och nej, bara för att jag är nöjd betyder inte jag tror jag är bättre än alla andra, jag är bara en av de få som vågar tycka jag är bra och säga det högt istället för det traditionella "nejj de är så dåliga jag är så ful!" (sen är ändå bilderna upp överallt), hehe..

Se och njut!© - Heli Hirvelä


© - Heli Hirvelä


© - Heli Hirvelä


© - Heli Hirvelä


© - Heli HirveläRock Perry 2009

Här kommer lite bilder från Rock Perry 2009.. :) + ngn filmsnutt


Kvällen började med att jag gick till Lena för att börja "förefesten"..Sen kom Pate efter oss och vi hämtade upp Edith och åkte till RP, där stötte vi på CeddisEdith o LenaAnnu o LenaSenare på kvällen stötte vi också på bl.a. Hencka o JenniferAnnu, Jennifer o HenckaSå träffade jag också på härliga Mirva! :)
Hot lips! Annu o EdithHaha, så bästa bilden från kvällen! Edith, Ansu o LenaAnnu o Edith lyssnar på Backyard babies, eller som Annu trodde de hette BLACK JARDS BABY, heh!I väntan på att Lena ska komma ut från bajjamajjan fick man väl underhålla sig själv lite..


Dessa är de som jag pratade om jag fick ett så varmt hejdå från, heh! :) Super söta killar! MJAU


Måndag 20 Juli 2009

Jo det blev en helt jäkla bra kväll i lördas i alla fall. Fick med lite folk ut till sist, så vi festade hela natten så fötterna sved. Så slutet gött, allting gött!

Igår då (söndag) var jag så otroligt trött efter 2 festnätter, så jag åkte med föräldrarna till villan och var där tills nu för 1,5 timme sedan. Det var riktigt skönt att ligge o sova i solen, men så blev det ju muligt senare på eftermiddagen.

Idag, eller rättare sagt ikväll ska Edith komma hit, vi ska ha riktigt spa-kväll, men bastu, ansiktsmasker, ostbricka, vindruvor, film, gott vin och kanske tom om vi orkar pedikyr och manikyr! :)

Nu ska jag ta o sussa en stund, är fortfarande helt slut efter helgens vilda festande! :)Vad tråkiga alla är!

Nå annat kan jag inte säga.. Jag är så på party humör, jag vill ha ut min volangklänning, den har bara varit på en minifest hemma hos en kompis hittills, jag vill ha ut den på krog.. MEn får jag med någon? NEJ alla är  så jävla tråkiga just nu.. Buhuu, jag som vill så ut o partaja då de e LÖRDAG!

Så om ngn vill komma ut på krog ikväll TA KONTAKT!! :)

Denna låt gör inte att mitt partyhumör far bort heller.. :'(


What a night!

Jaa-a de va Rock Perry igår, och idag är det jobbdag! Jag själv hade inte tänkt fara in på själva område utan spara lite pengar, vilket jag nog var på bra väg att göra, för jag hade glömt att överföra pengar till konto, så där stod jag då med kanske 10 euro på konto, haha! Men som tur då vi skulle in och på krog hade Lena extra så lånade av henne..

Själva Rock Perry tycker jag var kanske lite skit, men ändå kul, jag o mina flickor hittar ju alltid på bus. De fanns en typ som jobbade där som Annu tyckte va småsöt, så där stod Edith o Annu som några 13 åringar och flörtade (gav resultat, haha).. Så innan vi for så ropade han efter mig, heh. De roliga var att jag inte sagt (vad jag minns) mitt namn, så jag gick tillbaka ngt varv med Lena och så såg han mig då o jaa, dot dot dot ;) nånä.. Men fick en redig hejdå kram(ar) kan man väl milt säga, haha!

Sen efter Perry blev det krogen, fanken vad jag dansade, dansade så jag var helt slut då jag kom hem sen. Jag och Ansu speciellt, vi var på dansgolve, vi var på scenen, vi var på borden, vi var överallt med andra ord?! Men skoj va de..

Jag var skit dålig på att fota under kvällen, så de e ngr foton från Perry men inga från krogen tyvärr.. :(

I wanna rock!

Nu drar jag iväg på Rock Perry


Röda läppar kvällen till ära!!


Jeij

Fick ett mejl nu, så i början av nästa vecka får jag min söt/Sexiga klänning, hoppas jag kommer i den denna gång, haha! Sitter troligtvis med feber på jobbet idag (great, not). Rock Perry ikväll, men mår jag så här kan jag nog INTE fara, vare sig jag far eller inte så blir det en rätt lugn kväll för mig, ajg jobbar nämligen i morgon också, men 13-22.

Ooh, igår kikade jg på hästannonser på hevostalli.net och jag blev så sugen på att köpa häst. Jag menar TÄNK om jag haft en häst nu i ex. 5 år, tänk vad mycket jag skulle gått fram i ridningen, o nu stampar jag bara på stället då jag rider lektion 1 ggr/vecka (om helst det).. well, well näin on.

Jag går varje dag in på mejlen och hoppas jag ska ha fått resten av fotonen av Heli. Men nej.. Jag vet det tar tid att gå genom dem, men när jag fick 5 foton bara 2 dagar efter fotograferingen tog jag för givet att alla andra skulle komma lika fort, haha! Så väntar jag också på ett par bilder som Kenneth tog i slutet av Maj, men han har varit sjukskriven eller ngt för ryggen, så han har inte kunnat sitta vid datorn, så det är ju förståeligt! :)

Jag och Edith hade ju planerat en roadtrip, men vi sköt upp den till hösten, blev så kompliserat att fara nu nästa vecka. Så vi ska ha spakväll istället med ansiktsmasker, bastu, manikyr/pedikyr, ostbricka + vindruvor + vin och ngn mysig film! AH ser fram emot måndag! :)


Spakväll darling, ska blir fidit skönt! :) Speciellt bastun, jag o Edith e nämligen bastufans, hahahaha vilken sötnos!

haha kolla in denna söta unge som vari vid tandläkaren och opererat ngt i munnen, haha! Höll på att skratta ihjäl mig då jag såg den!


Så otroligt fin..

.. de som känner mig vet jag INTE är något James Blunt fan, mennär jag såg trailern här nedan blev jag helt KÄR!

lyssna o njut!Fick annars tänka "ojdå!" när jag loggade in på FB idag, 11 vänförfrågningar.. brukar vara 0 där.. Det roliga är att ingen av förfrågningarna var turkar denna gång.. Men sry, jag godkänner/ansöker på min FB bara såna jag pratar med om jag skulle stöta på dem på stan, eller såna jag tycker det är OK kollar upp allt vad jag gör.. :)My sister's keeper..

Jag kollade just denna trailer, den verkar så sjuk bra!Bara av att jag såg denna lilla snutt blev jag helt tårögd. Haha jo jag vet jag är en baby när det kommer till filmer, gråter precis lika mycket som de gör. Men sådan är jag, gråter fortfarande när jag ser Leijonkungen, och i förrgår när ajg såg In her Shoes så grät jag också, men då för det var så fint.

Jag tycker om filmer som är verklighetstrogna, samma gällande böcker (inte för att jag läser många böcker men). Så jag tror jag kommer älska denna film, tror jag ska ta o fixa så jag kan se den i morgon!

En bok jag annars läst och bara älskat är "Ta livet av mig, mamma!" skriven av Marianne Käcko. Den handlar om hennes barn som får anorexi i två olika omgångar, och hur kampen mot anorexin från en mammas synvinkel är. Jag grät i princip genom hela boken, och tog mig bara 1 dag att läsa ut (resan Vasa-Hesa), kunde bara inte sluta.

Just anorexi och cancer är något som berör mig massor, kanske för jag har nära o kära som drabbats av det, jag vet inte. Men varje favorit bok jag har har handlat om någon som har anorexi/bulimi.

Vad tycker ni om för filmer? Jag menar, jag ser allt men får jag välja tar jag en sådan här film eller så en thriller så man får sitta tätt tätt intill ens vän o känna sig trygg! haha :)

Frankrike

OMG, alltså fransmän är ju bara för HETA! Mjau, mjau, mjauuuuu!! Ni kanske gissar att jag just hade en sådan här, hehe. Han va så söt o hade förfärlig engelska, men gah så fin han va att titta på..

Fransmannen fick mig att sakna förra sommaren, den va sååå otroligt bra! Så mycke känslor man hade den sommaren! Jag saknar så Marthe, Nich och alla de där man umgicks med. Men det är nästan så jag skulle kunna säga Frankrike va bättre än England, för männen var såå nice där (förutom de som kom för nära eller visslade/tutade efter en).. Haha det var så bra, då vi steg ur bussen, då vi skulle se eiffeltornet, så råkade vi stöta på tydligen några riktigt kända fransmän för vi såg på dem o PANG kom folk springande fram till dem och ville ha deras autograf medans vi bara stod som ngr frågetecken och jag och Natta bara skratta och gick och tog egofoton med eiffeltornet..

Tänk vad jag fick vara med om förra sommaren, inte bara det där jag just räkna upp.. Det var en så bra sommar.. F*n va jag saknar den, känns så långt borta..

Ny beställning

jaa-a, sista klänningsköpet blev ju en flopp, denna tös hade förstort mått kring bysten för den klänningen.. MEN nu har jag slutat sörja över den och beställt en ny, dock inte lika fin men anyway.. klännings om klänning? Nej jag vet så är det inte..

Denna beställde jag just, rätt söt/sexig om jag får säga det själv!

 


Hoppas mina mått är bra enligt denna klänninng, annars får jag ju seriöst operera mig (skämtar).. Idag var annars Vasabladet här (igen), så åter igen dyker jag upp i VBL och blir intervjuad om mitt jobb.. JAg visste inte om det på förhand denna gång så jag ser inte fram emot morgondagens tidning, för jag såg inte representabel ut idag, helt trött och ofixad... SUCK! Men man kan inte vara på topp alla gånger, bara att flera 1000 ser den där bilden i morn.. damn

Nu ska jag leka lite i photoshop här på jobbet och göra förslag på en broschyr om mitt jobb, ha de gött!

Tack för alla fina kommentarer! De värmer!

13 Juli 2009

Nåjaa, orkar inte rensa i "arkivet" längre idag, fortsätter ngn annan dag. Sitter på jobbet och alla turister ligger antinge hemma o krapula efter helgen eller är helt enkelt inte sugna på att se sig om i Replot, för det har bara varit ngr få turister idag, så tiden har gått rätt långsamt idag..

Så nu kommer tidfördriv för min del, och kanske ngr smaskiga detaljer för er..

Din första Operation: ingen
Första piercingen: öronen
Första bästa vän(ner): De behöver jag inte räkna upp, de vet nog vem de är <3
Första priset: simtävling när jag va pikku liten
Första sporten du började på: Simning när jag var 4 el 5
Första husdjuret: Hunden Donna fanns då jag föddes, men kaninen Fia var första egna husdjuret då jag var 5 år
Första semestern: tror det var Danmark eller Sverige?

- Sömntestet  -
Vad har du på dig när du sover?
  inatt en topp o tjejboxers
Hur sover du helst? på mage eller sidan och krama om ngt/ngn
Hur många kuddar har du i sängen? 1-2
Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Sällan, bara om jag bli väckt när det händer som mest i den
Har du drömt “sann-drömmar” någon gång? Jo en gång, glömmer det aldrig. Jag letade efter mina örhängen för ngr år sedan, så drömde jag att jag hittade dem i telefonbordet, följande dag när jag vaknade gick jag dit o kika.. där låg de

- Allmänt test -
Hur bor du:
egnahems hus med mina föräldrar
Brukar du komma i tid: Beror på vart jag är påväg, jobbet, skolan + modellmöten kmr jag till prick. Ananrs ngr minuter efter har jag dålig vana för att komma
Hur lång är du:  175cm
Kan du laga mat: haha njaa inte så bra, men så jag skulle överleva att bo ensam
Vad jobbar du med/pluggar du: Just nu jobbar jag som turistinformatör till Augusti, sen ska jag skriva studenten
Vad har du på dig just nu: 8 cm klackskor (passlig höjd, i minsta laget enligt mig), mörka jeans, t-skjorta och väst
 Har du någon hobby : Ridning, vänner o fester är regelbundet så det blir väl min hobby då?
Hade du en bra kväll igår: den va helt ok, jobb..
Vilket var ditt senaste inköp: i.d. sminket
Din favoritdryck på morgonen: apelsin juice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Oscar
Har du sovit i din egen säng inatt:  Yepp
Vad hade du sönder senast: Inte jag, men mitt paraply blev våldtaget i helgen :(
Vem snackade du med senast: Merja
Varm favoritdricka: Coca Cola och Cosmopolitan
Favoritdricka när du är riktigt törstig: apelsin juice o vatten
Alkoholhaltig favoritdricka: Cosmo o öl
När gjorde du senast något riktigt dumt: HELA helgen *haha*
Saknar du någon just nu: JO, syster
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Prata skit om mina vänner eller ljuga en upp i ansiktet eller inte höra av sig ;)
Någon jag stör mig på: Just nu, EDITH för hon svarar inte i telefonfan
Intressen: är inte det samma som hobbyn?
Vad drack du senast: Coca Cola
Vill du ha barn: bara de inte skriker o skiter på sig hela tiden?
Längtar du till din nästa födelsedag: nej, blir ju bara en oldie då, 18 e bra!
Har rakat dina ben någon gång: haha, nä vadårå? Hråit är bra.. eller så int YÄK
Är du sugen på något nu: MERA cola
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: fy blää, int ngn
Använder du hudkräm: yepp
Röstade du i det senaste valet: näe, kände mig inte insatt eller brydd så lämnade det över till de som kan det där
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ja men visst, just nu har jag ju hel jäkla bra vänner o känar cash så ja men visst!
Vilken låt lyssnade du senast på: Use somebody
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej, och tack o lov för det! ;)
Vad tycker du är äckligt: Döda djur på vägen.. - .. mosade alltså

- Allmänt test 2 -
Vilken svordom använder du mest?
Fan, saamari o vittu (skäms, man ska inte svära!!!!)
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06:30
Var köper du dina matvaror ifrån? Piffi eller Prisma
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? En lägenhet
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Jo, jag blev super glad för hennes skull! GRATTIS! :)
Kan du vissla? Bara ibland :(
Tittade du på tecknat när du var liten? JAAAAH dah, det kallas allmänbildning!
När flög du senast? Det måste ha varit i våras?
Pratar du några andra språk? Svenska, engelska o finska
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Har funderat på tatuering, men tar nog flera år innan det blir ngt av det..
Vad har du med dig in på bion? Sällskap
Vad har du för väder? mulet/sol, regn ibland - välkommen till Finland
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? humpsi humps, Media helt klart!
När sov du senast på golvet? sover int på såna ställen DAH
Vilken är din favorit drink? för 3e gången COSMO COSMO COSMO, men bara om den e ordentligt gjord! Sen Frozen Strawberry Margarita e o god!
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 9 - 12
Är dina dagar fullbokade och stressiga? Nu då jag jobbar.. JA :D
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? hihi, busunge
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 19
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? SKÄRP DIG, det blir bättre!
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? nepp, höjdrädd
Äger du en digitalkamera? yep, 2
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? Jessica Simpson, Megan Fox (bara att jag då i blodn version)
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? OH ja!!
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nepp, man ska inte tänka på vad man äter.. Man äter det man tkr är gott o nyttigt
Är du mörkrädd? jo..
Tre saker du alltid har med dig? Mobil, 1a hjälpen (i smink väg), plånbok


Yee, blev så taggad. Andrea ringde just och vis ak ut på ollis i morn. PARTEEEI!

i.d.

Nea, super bra att du tipsade, men jag ville inte veta det där.. inte nu när jag redan köpt och tyckt JAG sparat pengar ;) Men ni andra kika in på den hemsidan och köp därifrån mycket billigare!! :D

Kollade just på Knowing, eller försökte.. blev för spännande så jag vågade inte kika längre, haha! Nytt försök i morgon.. nu ska jag försöka sova, får sova 6 timmar om jag går o sover nu, YES!

Nati nati

Nåjaa bloggtime

Nu är jag hemma efter en helg i Vörå och allt ahr gått super bra! Det har varit en riktigt ässähelg! Jag har inte överfört bilderna från helgen än, men då jag gjort det ska jag ladda upp ngr här, det kommer filmer också, haha! En speciellt, jag cyklade med rumpan på pakethållaren, jag trodde jag skulle dö av skratt det var så kul.. tills jag cyklade ner i diket! Så kära vänner, cykla aldrig på det sättet när ni intagit alkohol, det slutar med magont (av skratt) och blåmärken (av fall)..

Hoppas ni också haft det toppen bra i helgen.. Hela helgen har i stort varit toppen, men fredagen var nog i helhet bättre än lördagen. Men som sagt bilder kommer sen!

haha, nu ska jag sluta skriva, för jag sitter bara o fnissar då jag tänker på cykelturen (som jag aldrig trodde skulle ta slut) på lördagen.. :)

Men jo ha de gött!

Snabb uppdatering

Jag lever ännu och är hemma en snabbis för att fräscha till mig och sen ska jag iväg o festa vidare!

Catta, du undrade om röstningen. Jag är från en frissa här i Vasa med o tävlar som hårmodell i Tigi Photo awards, så du var nog på rätt!

Heli Hirvelä skickade annars bilder idag från torsdagen, tror jag aldrig fått bilder så här fort! Jag själv tycker de blev helt OK. Man e ju alltid självkritisk så jag tycker ju själv jag har lite dorka-miner på ngr bilder, men ÖVNING GER FÄRDIGHET! Tänkte jag kunde snabbt ladda upp så ni får se ngr av bilderna! :)
Fotograf var Heli Hirvelä, super duktig!!!Regn, regn, REGN

Morr vad det ska regna, jag som ska ta mig till Vörå för att fara på mingelparty ikväll, suckar och stönar! Tycker så synd om A som ligger hemma med spysjukan och kan inte komma med, men vi får väl försöka ha kul utan A ikväll då.. :(

Sen tänkte jag berätta en annan rolig grej som jag faktiskt ser fram emot, om 2 helger så ska de vara en fotografering jag tänker delta i om jag får ledig från jobbet vill säga, där ska ca 20 amatör modell (precis som jag) delta och 6 olika fotografer.. Modellerna o fotograferna kommer int bara från Vasa utan från Hesa också. Hoppas ajg får ledigt för tycker detta låter som en super skoj grej!

Men nu ska jag börja föna håret och fixa mig, ska till stan med L och kika lite, sen ska jag iväg till Vörå och förfesta innan mingelpartyt! :)

Hoppas ni får en toppen helg!

puss och kram!


Fotografering

Nåjaa, nu har jag kommit hem! Fotograferingen va skoj, fick vara inlindad i svart tyg ch guldtyg, ha en spegel som bord och kräla på den, stå på ett ben, leka balettdansös, fotas i regnet, sitta i en vattenpått i ösregn.. Det var så jäkla kul, men fanken så nervös jag var! Men Heli Hirvelä som fotograferade mig var super duktig, hon dirigerade mig lite nu som då så jag visste vad hon var ute efter, och det var faktiskt skit kul att fotas i regn, helt underbart när det bara öste ner, man var helt genomvåt MYS!!

Så efter bilderna i regnet så avlsutade vi fotograferingen, och jag som hade så fint o rakt hår före regnet, var sen.. Krulltotte..


Lite krystat leende, men var super trött men de va så kul ändå! :)Nu ska jag hoppa i duschen och tvätta bort allt smink och få upp värmen igen efter regnet!


Kom ihåg att rösta på mig från Pinup fotograferingen! :) gå in på sidan skt.fi/ sen till -> yleisöäänestys o rösta på mig, nr 137

i.d.

Svar till "v" och andra som undrar:

Jo alltså borstarna och hela paketet kostar ju, men det är ju för produkten är bra för huden och inte täcker porerna. Borstarna kostar som du "V" sa rätt mycke. I mitt set kom 3 borstar, 2 foundation, 1 warmth -all-over-face burk och 1 mineral veil burk + en kräm man kan sätta på före eller sådär annars i ansiktet ("skin will appear clearer and healthier" står det på flaskan). Sen ännu en cd och häfte med instruktioner.

Jag betalade 870kr, för att få det levererat och produkterna.. Jag sparade på att köpa av Sara trorts det kom en liten frakt på, men hon stod ju för den "stora" delen av frakten, men eftersom det skulle till Finland stod jag för en liten del av frakten.

I "prova på"-paketet så får man lite mindre burkar (foundation) som räcker ca 5 månader, sen kan man köpa större burkar som håller 9 månader med daglig användning, de kostar 360kr om jag minns rätt! Jag tog färgen "light" och "farly light" eftersom jag inte hålls brun året om och jag kan smeta på lite brunpuder om jag känner mig super blevk i ansiket.

Jag är super nöjd köpet, det är ju dag 2 nu som jag använder i.d.. Det gick betydligt snabbare att fixa sig idag när man gjort det en gång, men jag hann nog tänka igår "nej, vad har jag köpt?" då det tog så länge och jag inte tyckte mig se ngt resultat, men idag visste jag ju mera hur jag skulle göra så! :) Det finns ju inget smink som täcker 100% ärr och rodnader utan att det synns att man har smink, men mina ärr o rådnader på hakan syns betydligt mindre  då jag använder i.d. och ser inte lika påsminkat som då jag använde min förr foundation.

Det jag tycker är bäst med i.d. är nog att man slipper foundation randen vid hakan, den är jag glad att jag sluppit, nu syns det bara lite på hakan var jag fått smeta på foundation för att täcka ärren, men som sagt så syns det alltid om man har smink men i.d. tkr jag syns betydligt mindre än andra puder och foundation.

Saras e-mail är info@makeupdesignbysara.se ifall ni också är intresserade och vill köpa. Men ni ska vara medvetna om att ni måste ha ngr koder för att kunna föra över till hennes konto pengar då det är från euro till kr.. Jag har den turen att jag har syster i Sverige, så jag överför pengar till hennes finska konto och hon betalar från sitt till Saras. Så ta reda på sånt hur ni ska gå tillväga innan ni beställer. :)


Men nu ska jag pysä iväg till stan och på mitt Photoshoot, håll tummarna att det blir bra bilder! :)Ice Age 3 - Dawn of the Dinosaurs

Har just kollat klart Ice Age 3, den var rätt bra faktiskt.. Fällde nog ngn tår där i slutet, det var så fint!

Den hade sina klassiska Ice Age skämt som man bara fnissa till.. Sådana där skämt som man kan dra efter filmen slutat till den man sett den med. Så kolla in nya Ice Age 3 - Dawn of the Dinosaurs! :)
Aaaw

Jag vet jag bara skrev för 10 minuter sedan, men jag fick just en förfrågan om jag hade gjort något med läpparna, förstorat dem genom någon operation eller något. Den som frågade detta tyckte de va så fylliga o fina. TACK, självklart för komplimangen, men haha näe.. Antar jag bara pussats så mycket så jag fått sådana här läppar :)
min cam e skit dålig, men den e så behändig att ta foton me då man inte behöver överföra ngt ;)


Vad tycker ni? Ser de ut att vara fyllda med "utfyllningsmedel"??
8 Juli 2009

Jaa-a fick just veta att fotograferingen blir annorlunda i morgon, för den en fotografen fick förhinder, men tur var det två fotografer denna gång så det blir nog av, men med rocktema och lite sådär random, haha! Men jag är ändå lika nervös, men jag känner mig nog ändå mer bekväm i rock-tema än nakentema..

Har inte träffat fotografen ännu o hon e hel finsk o jag hel svensk, men nog ska det gå bra, det är ju bara stå där, eller hur haha?! SO NOT!! Men förhoppningsvis förstår jag vad hon vill ha ut av fotograferingen, och gör ett bra jobb.

Faktiskt första gången jag fotograferas av en tjej, så det ska bil super skoj! så i morgon klockan 17:30 då ska ni hålla tummarna för mig! :)

Det blir annars mingelparty på fredag, ska bil så skoj! Pratade just med A i 1,5 h, vi kom fram till att vi ska sova över vi Rasmus och ta cykel med, eller A tar inte jag, haha!

Nu ska jag sova och få min skönhetssömn, har varit helt slut idag efter showens stressande och förberedande igår! MEn som jag sagt tidigare "Det blir vad man gör det till", och allt jag gör vill jag ska bil bra så, då blir det så också! :)

i.d.

Nu har jag kollat CDn, och applicera samtidigt foundation och de andra 2 burkarna. Jag är skit nöjd med resultatet!Före användningen av i.d.


Efter användningen av i.d.Jag höll på i säkert 30 min med att applicera i.d. men det var främst för att jag inte riktigt visste hur myket man vågade ta av foundation då de sade på dvd att man ska ta ytterst lite. Men när jag vågade börja ta lite mera och applicera på de ärr jag har på hakan/kinden röda ställen så började de sakta men säkert försvinna. Så jag är super nöjd!

i.d. ser ut som puder men är en foundation med mineraler och inga kemikalier. Det som är ett stort plus från min sida är att jag som har torr hud inte känner jag har något på huden i ansiktet, smink alltså. Det känns mera som en ansiktsmask, så mjukt och bra känns det! Hoppas den håller länge, för en sak är säker, jag tänker så hårt köpa mera av i.d.!

Om ni funderar över i.d. så ska ni mejl Sara, hon är super trevlig och förklarar och hjälper en så man förstår varför detta är så bra. Om ni googlar i.d. så hittar ni ingenting negativt med det!

Nu ska jag åka efter mamma från jobbet.. Tänker fråga henne om hon tycker jag ser piggare ut nu också, haha då får jag ju veta svart på vitt ifall detta är så mycket bättre foundation än den jag använde i morse innan jag hämtat paketet! :)

Ha det bra!!

Något bra i alla fall!

hihi, jag fick ett paket hem på posten idag som gjorde mig super glad! :)hmmm, vad kan det finnas i paketet tror ni??
Tadada da daaaaa!! :D

Just det, mina sminkprodukter jag beställde av Sara Backström i Sverige! Jag har ännu inte provat dem, men är säker på att de är toppen produkter, spec efter vad jag som är fattig betalat för dem! :) Sara var super bra att ha att göras med, hon berättade vad som var bra med dem och plockade ihop ett prova på paket som var mycket förånligt om man jämför med vad det skulle kosta om man tog alla delar skillt. Jag menar jag beställde det i fredas och fick det idag, snacka om snabb leverans, hon plockade ihop grejerna på fredag och skickade paketet på måndagen!

Man fick en CD med hur man ska använda produkterna, så tänkte jag nu ska gå i duschen och försöka vakna till innan ajg kikar på den och testar sminket, för då jag just var till mammas jobb med en påse hon glömt frågade hon ifall jag gråtit, så tydligen ser jag väldigt färdig ut idag, haha! Men det var full rullle igår på showen, från morgon till kväll så när jag kom hem var det bara att slänga sig på soffan och be mamma killa mig på ryggen, vilket hon gjorde (puss på henne)..

Nu ska jag gå o duscha som sagt, kan slänga in ett inlägg om vad jag tycker om produkterna, även ngn bild före och efter sminkningen så får ni se hur fint de blev! :)

Det kan inte vara sant!!!

Alltså MORR!! Ni vet dendär klänningen ja beställde? Nå tror ni inte den är 2 cm för liten runt brösten.. jag ville bara skära av brösten eller något, den va så fin annars på och helt som gjord för mig, förutom vid bröstfan!

Men funderar allvarligt att göra det till en skiny dress, ni vet de där man jobbar för att komma in i? Så nu är min fråga, hur får man mindre bröst?


Denna ljuva klänning var för tight kring mina Lolo Ferarri boobs :'(

Bio

Jag kan inte påstå jag är ett Harry Potter fan. Jag har bara läst 1 bok och i lågstadiet läste läraren 1a boken för oss. Men alla filmer har jag sett, och alla har fått mig att hoppa upp i famnen, eller krama/klösa sår i handen på den som är med mig på bion (inte så farligt som det låter). Så jag har många gånger undrat varför jag ens bryr mig om filmerna, men alltid kommit fram till att de är ju så jäkla bra!

Så efter att ha sett trailern till Harry Potter and the half blood prince, gör mig bara förväntansfull. 15 juli står det att den har premiär, och jag lovar biosalongen kommer vara SMOCK FULL.. Jag jobbar kväll då filmen har premiär, men den 16onde, då skulle jag ha möjlighet att se den, är ledig hela dagen! Så skulle jag få med någon då och komma o kika, eller har jag skrämt bort alla nu, haha?

Kika in dessa 3 trailers av filmen, man kan ju inte annat än få pirr i magen av förväntan eller hur?! :)


Klackar eller inte klackar?

Läste just precis en artikel om hur en man lärde ett par kvinnor i sthlm att gå i klackskor. Det är bra mycket svårare än man skulle tro. Första gången jag gick i klackskor var till min första show, före det hade jag aldrig helst vågat ha klackskor på, för jag har ju inbyggd klack, haha! Jag var skit nervös över hur det skulle gå, ifall jag skulle se ut som bambi på hal is, men då va de en som sa till mig ngn timme strax före showen "tänk att du sparkar fotboll, för då sträcker du på benen", sen demonstrerade hon hur jag skulle gå och jag övade fram tills själva showen..

Så efter showen köpte jag sk. tantklackar, ni vet de där riktigt låga, 2-4 cm klackar? Hade sådana några år, för jag vågade helt enkelt inte köpa ännu högre då jag inte kände mig bekväm med längen då ännu heller (det var bättre men inte så jag skulle kunna springa på stan med sky höga klackar).. Orsaken va att jag fick ständigt kommentarer om min längd att jag var lång, folk t.o.m fick det att låta som att vara lång vore ngt dåligt. Nu säger jag som Edith (jo de e hon som gett mig skinn på näsan, o bla bla) "TACK! :)" när något kommenterar ajg är lång..

Så nu det senaste åren när jag tänker "damn jag gillar att vara lång!" när det kommer till min längd,så har jag inhandlat klacksor efter klacksor.. Visst de finns gånger jag väljer att inte ha på dem, men de e av praktiska skäl.. ex jag orkar inte böja mig ner och fråga vad mina kortare kompisar sagt runt omkring mig, haha! Så skolan är ex ett sådant tillfälle..


Här är ngr jag checkat in på nätet, vet inte vilka jag ska beställa? Kanske allihopa?


Men det är inte lätt alltid att gå i klackskor. Jag minns en show jag var med i, där hade jag skyhöga klackar och 1 nr för liten, så då jag skulle stoppa in foten fick jag dra i mina tår genom öppningen vid tårna för att få i foten, och att gå med vikta tår (de man inte kom åt genom öppningen fram på skon förblev vikta tår..) var INTE lätt eller kul.

Sen finns det ju inget värre än att se på de som inte kan gå i klackskor. Då undrar man nog om de borde ha köpt skor som är för deras fördel istället? Eller bara helt enkelt öva, för det finns inte så mycket annat att göra, om man inte kan gå i klackskor. Just till den där första showen jag var med i, då åkte jag och mamma ut till en bekants butik och fick rota i källaren och hittade ett par klackskor som säkert varit ur mode 5 år(?) MEN de hade hög klack och vi fick ta med dem hem gratis, så varje dag innan showen övade att gå i vardagsrummet (haha jag t.o.m filmade, borde ha kvar filmen så kan jag ladda upp så ni får skratta lite).. Men att klacken på skorna vi införskaffat var liten i jämförelse med de jag hade i showen visste jag ju inte då. Så därför brukar jag säga att första gången jag gick i klackskor var i själva mode showen..

MEN jag tycker fast jag just sa det ser hemskt ut när folk som inte kan gå i klackskor går i klackskor,  ska ändå fortsätta att gå i klack, o att flera LÅNGA ska börja använda klackskor. För vi har nu år 2009, det är inte så farligt att vara längre än pojkvännen.. Min syrra är längre än sin pojkvän UTAN klackskor och de ska gifta sig, så fler borde följa exemplet och ta sig ur denna löjliga oskrivna regel att pojkar ska vara längre.. I alla fall antar jag att det är där skon klämmer när långa inte sätter på sig klackskor? Man ska våga sträcka på sig trots att man har klackskor, jag blir över 184 när jag har klackskor på mig, men jag sträcker ändå på mig ändå.. Sitter med klackskor nu också, och bara 1 turist idag har varit längre än mig..

 VÅGA använda klackskor fast du har inbygd klack!! Inget är snyggare än långa solbrända ben i klackskor! :)

6 Juli 2009

Nu börjar det närma sig torsdag, så börjar bli nervös! Ska på onsdag och prova Sandras korsett, så om den passar skulle jag få låna den. TUSEN TACK! På onsdag ska jag också och köpa något från Bianco, för det blev inte av idag, satt och försökte få ner låta till morgondagens show istället..

Sista jobbdagen innan 5 dagars ledigt, så jag klagar inte. MEN ngt jag klagar över är vädret, suck stön! De har lovat mulet o regn..

I morgon blir de Vörå från morgon till kväll, så vet inte när jag ska hinna åka och hämta min klänning som för hoppningsvis anlänt till posten!!

Har åter igen suttit med Merja och kikat på kläder på nätet, helt sjukt bra uppfinning! Skulle vilja ha såhär mycket pengar i kassan varje månad så skulle jag bra kunna köpa kläder jag vill ha och inte vara så sparsam.. JEIJ idag eller i morgon borde mitt sminkpaket komma också, ser så fram emot det!

Nu ska jag ringa Linda om morgondagen.. :)

Bildbomb

Tjolahopp tjolahej!

Tänker jag skulle ladda upp lite roliga bilder nu innan jag går och sover, någon film dyker också upp!


 B I L D E R !F I L M E R !
Den som tror jag och Edith är seriösa i videoklippet är för puckade! Vi apar oss
som bara va! ingen av oss kan vara normala framför en kamera.. Speciellt
inte Edith, haha!! Det blir så kul man gör det? Dålig humår eller vadå? haha
OBS! Varken jag eller Edith röker!!

Jag har inte hoppat trampulin på något år + att Edith blev så närgången och jag
allmänt var på väldigt bushumör.. Därför alla skrik, men haha det var skit kul att
skutta på trampolini igen!! :)
Så de va de, jag tycker iaf att det är skoj med bilder o videon, hoppas ni gillar det också! :D

weei

hör på denna låt!

Please don´t look around for anybody else
Why don´t you concentrate on yourself
Someone´s gotta say that it´s ok to feel alone
You´re not a freak you don’t need help

 Everybody wants to fall in love… Not me!faarligt, faarligt

Har hittat så mycket jag vill ha, det här internte shopping e ju super bra! Ska dock inte köpa något av det jag hittat (ännu).. MEN, har hittat för ca 60 euro helt sjuk bra stuff, mest basplagg som har ngn snygg detalj som gör den WOW!

Asos.com heter sidan jag hittat, helt sjukt bra grejer! REA har de också, så mest därifrån jag fyndat plaggg jag vill ha.. Har inte kollat än vad portot blir, men shoppar man över 100 £ så slipper man betala det.. Någon som vill köpa tillsammans med mig så man slipper portot?


Super bra sida, rekommenderar varmt! Asos.com

5 Juli 2009

Hello!

Sitter som bäst o surfar massa butiker på nätet, blivit medlem i 4 butiker nu *woops*.. Så fick -20% på nästa inköp vid Bianco, så gissa vem som ska o köpa en väska ELLER skor från Bianco i morn innan jobbet ? ;)

Fast jag måste erkänna det inte är för att jag fick procenten utan för jag blev väldigt nere idag när jag fick veta en jobbig grej, men den tar jag inte upp här.. Blev helt enkelt helt förstörd, kiva att få veta det på jobbet, men det är så FINITO nu!

Well, well, sitter o tröstäter godis så de ska väl gå om, tror jag blir full på socker snart, haha!

Vet ni va?! Min klänning har ännu inte kommit, MORR!! Skickade och frågade vart den lämnat idag, så hoppas jag får svar! Nu i början av veckan får jag dessutom mitt sminkpaket, wuhuu !! :D

Nä nu ska jag fortsätta prata med Merja, vi har suttit i ngr timmar o pratat boys, tycks aldrig ta slut på såna konversationer, hehe!

Hoppas ni får en bra dag..

P.S de har lovat regn nu till ti-fre, typiskt då jag är ledig ti-lö.. JEIJ!! Jag har sån jälva tur med vädret då jag är ledig..

4 Juli 2009

HAHAHA, så säger jag när jag summerar gårdagen! Det började med att jag kom till Edith var hon fixade sig och vi pratade om dittan o dattan. Sen hoppade vi på cyklarna och cyklade iväg till Strömsö, men påvägen dit pausade vi och satt och chillade vi kanten av vägen, alltså diket, haha!

På strömsö var vi kanske 2 h, där firade vi lilla Elin som har blivit stora Elin, hon fyllde nämligen 15, nej ursäkta 18 år igår! :) Grattis till henne! Där var det lite olika folk, bilder o t.o.m en liten film kmr upp när jag överfört bilderna och filmerna, gissar det blir en bildbomb, men sånt är ju skoj! :)

Men sen någon gång under kvällen cyklade jag en bit med Edith hem, men så fortsatte jag till stan i mina sexy shoes, (ja, jag böt om på vägen, heh).. Så då mötte jag upp mupparna och festade loss till stängningsdax på nattklubbarna, sen blev de att sitta säkert minst 13 pers i en bil + min cykel, haha, trångt och mysigt.. ;)

Så idag är jag jäkla seg, trött som bar va, + att jag ser att mina darlings till klackskor har gett mig fina skavsår.. :( Men de e smällen man får ta, ikväll ska vi fira en ny tjej som fyller 18 och då blir de en planerad utekväll, men den antar jag nästan blir helt nykter, för jag börjar jobba kl. 13 i morn! :)

Nu ska jag gå o sova en stund, hoppas ni hade en bra fredagskväll och får en bra lördag!

Manikyr..

Har nu gjort för första gången en manikyr till mina tnaglar, blev faktiskt super snyggt. Gjorde också på de "vanliga" naglarna, men de känns så självklart att jag inte tänkte nämna det. Men nu gjorde jag ju det? Pucko, haha!

Va just till Alko och köpte vin, ska strax hoppa iväg till Edith och därifrån cykla iväg, kanske blir en krogrunda ikväll? Allt beror på sällskapet ;)

Trallade runt i mina nya skor idag, jag bara älskar dem! :) Så jävla sköna att gå i, är de inte bar för fina?! ca 1 cm platå fram till o ca 9 cm klack, UNDERBARA! Så när jag går i dem bilr jag underbara 184 cm! :DJa, men nu ska jag ta o bysa kläder, tror min outfit jag har nu är smått kall för detta väder,d et har ju bara varti ca 19 grader idag :( otur, blir väl att stoppa på skinnjackan ikväll då! :DSå ser jag ur idag, sådär ifall ni undrar! Hoppas ni får en toppen fredag kväll, nu ska jag ut o yra o göra Vasa osäkert! Moschning koschning!

Suck, suck..

Det blir va man gör det till!! Kan inte folk fatta det? Va ut o körde med Edith igår då, vi diskuterade lite olika människor o deras inställningar till saker och ting bl.a... Håller så med vad vi konstaterade, fler borde tänka som oss, för alla ska göra så stora problem av allt, det finns inga problem om man inte gör dem till sådana. Allt går att lösas om man kan kompromissa o ställa upp för varandra..

Men nu tänker ju inte alla så, så nu e minsta lilla grej ett stort problem, vilket gör att jag helt tappar lusten med allt, har lust att bara hitta på ngt annat! Ikväll ska jag göra det i alla fall, vi ska ut o se vad de e för folk på störmsö o festa lill det lite där! Kanske drar på krog om jag hittar ngn som vill joina efter det strömsö, men tror dock jag lämnar krogen borta denna gång o festar som alla andra 16-17 åringar som är där (?) :) SKOJ, ska de bli!

Nu ska jag hoppa i duschen sen köra iväg till Alko o inhandla för kvällen och morgondagen!

Köpte annars sminket jag skrev om i föregående inlägg.. Mycket pengar så de svider, MEN jag får ju avstå från annat, sällan ändå jag köper stuff, smink speciellt! Väntar nu att den OCH klänningen ska komma på posten.. Jag är lika förväntansfull som ett barn på julafton just nu, haha.

Puss på era negativa rövar!3 Juli 2009

Oj, oj, det är faligt att ha få lön, för det känns som man skulle ha så sjukt mycket pengar  o att man bara vill skämma bort sig ..

Nu sitter jag då här och funderar på att köpa smink för 85 euro.. OJ, OJ, säger jag bara. Men det är mineral smink som räcker i rätt många månader (ca 9) och är bra för huden, nästan bättre än att inte ha något smink alls, nu vet jag många tänker, skit snack!!, men det är faktistk sant, därför är det så jävla dyrt också..

Orsaken varför jag funderar på detta smink set är för att min hud är mycket känslig, så jag funderar faktiskt på att köpa detta smink set, det är massor med borstar, en foundation, en baskräm o sånt. Själva foundation kostade ca 36 euro, så det blir ju inte något jag precis köper varje månad.

Men ibland får man väl skämma bot sig? Sitter o diskuterar med en som säljer det och funderar på vilken nyans jag ska ta. Tänk vad allt man kan göra över nätet?!


En berg-och-dal-bana..

Så har det vart när det kommit till mitt humör idag, haha! Herre jävlar var det åkt upp och ner, på jobbet var det bara upp, upp, UPP!! Men sen ringer de o säger jag måste med och golfa *suck*, jo jag vet jag har sagt det är helt kul, men om jag ska vara ärlig så ljög jag, jag försökte bara intala mig själv det. Enda som är bra med golf är alla otroligt snygga killar som spelar, helt sjukt! Så ett tips, vill man kika på snygga killar ska man åka till en golfbana, tro det eller ej, men jag är helt seriös! Int idag, men gången före det tappade jag ett skydd till klubban, då måste jag gå tillbaka till föregående bana och hämta den, men då hade han som var efter oss tagit det och kom emot mig, han var SÅ fin! Sen ett par killar i kanske 25-års åldern spelade på banan bredvid oss ett tag var SÅ snygga o fina, och det roliga var att just då jag försökte imponera så kommer sprinklers (eller va de nu heter på) så det sprutade vatten över hela planen, hihi måste ha sett roligt ut när jag sprang som en stucken gris och skrek!

Nåja, idag klarade jag inte ens 9 banor, ja slutade spela efter 3 banor. Haha orsaken är enkel, Annus lilla tålamod räckte inte till, bollen for iväg åt alla andra håll en rakt fram, blev så många slag att jag tappade räkningen och motivationen och sate mig ner på en sten och surade ungefär, haha!

Nåja sen efter det fick jag veta att det inte blir någon tomatkarneval.. :( Jag e så ledsen Catta, party brud #1 lämnar o festar i Vasa.. MEN jag o Edith planerade redan morgon dagens kväll, det ska bil SKÖJ!

Vitsi jag älskar vår ena bil, den har så GRYM bass för att vara såndär "standard" spelare, dunkar så bara när man har på hög volym, så skönt att köra o dunka "low", "poker face", "see you again", "I'm so excited", "I need a hero", "YMCA", "Girls just want to have fun" m.fl. Ni anar inte! :D

Nu ska jag ta o käka upp mini chili nötter, så sorry Edith jag klarar inte av att spara dem tills i morn! Dessutom är de så starka att jag måste äta upp de nu, för i samma stund man tuggar dem så känns det inte så starkt i munnen, men så fort man inte käkar chilinötterna bränner de så in i helvete i munnen! ;)

Nu ska jag försöka sova, men ska säga ännu bar att roligt Alina om du gillar bloggen! :) Och Emma, det är lugnt, ska nog väl få fram en korsett på ett eller annat sätt, är en vecka kvar.. Men ni andra som kanske har korsetter? Får jag låna en? :D *blik blink*

Har bestämt mig..

Nåja, nu är det bestämt! Jag ställer upp på fotograferingen, så behövde inte era synpunkter mera! ;) Fotograferingen är om exakt 1 vecka, kl. 17.00.. :)

Så nu efterlyser jag korsetter? Finns det någon som äger sådana och kan tänkas låna ut till mig denna dag? Hår och smink fixar de, men kläder o skor ska man ha själv! :)

Äger inte någon korsett som sagt, så meddela gärna om ni har o jag får låna det till 9.7?? :)

Det här ska bli kul!! :D

Nati nati

Fick ett en förfrågan ikväll, av 2 super duktiga fotografer, om jag ville ställa upp som modell till dem. Men vet inte om jag ska ställa upp eller ej. Jag är super taggad eftersom dessa fotografer tar SÅ fina bilder, jag menar verkligen, super fina!  Men vet inte om jag vill ställa upp på att posera och vara naken,  sen har ju alla sett mig naken om de ser bilderna,. JAg vet att gällande nakenfrågor så finns det många delade åsikter. Själv anser ajg inte det är fel amed nakenbilder om de är tagna på ett smakfullt sätt, men när det handlar om att jag ska vara med på de bilderna blir jag völdigt osäker. En av fotograferna frågade mig tidigare i vår, men då va det helt naket som det var frågan om, nu skulle det vara med underkläder? Så bara för att det skulle var lite tyg på kroppen känns det genast mera lockande att ställa upp då dessa 2 är så duktiga.. Men vet inte alls, vill massor men är lite osäker, och om jag är osäker syns det ju med det samma på fotona!

Tänkte bara uppdatera det hit då vissa är nyfikna på vad som sker på den fronten just nu och har frågat, så nu har ni fått veta lite.. Mer vet jag själv inte ännu, jag funderar om jag ska ställa upp eller ej, vad tkr ni? :)1 Juli 2009

Well, well IDAG har jag fått sola ordentligt för första gången i sommar, skönt som bara va säger jag! Spenderade i princip hela dagen i Ediths sällskap, på stranden och hemma hos henne. Fan va skoj det var, härligt att kunna prata utan att fundera ifall ngn dömer en, eller skrattar åt en istället för med en, haha fast jag skrattade nog åt Edith idag, hon e bara för söt. Haha, vi hade parkerat bilen STRAX utanför Makuuni (dörren) var vi skulle köpa B&J, sen när vi kommer ut hade denna söta fröken glömt var vi parkerat och var påväg att gå mot Ollis hållet, haha.. Tiden vi var inne i Makuuni var kanske 2-3 minuter och fröken hade glömt att bilen var rakt utanför dörren, haha, jag skratta bra länge till det!!

AAAH, ni vet inte vart jag ska på fredag, hihi?! Tomatkarnevalen, Lena övertalade mig igår,  så ringde jag Edith och frågade om hon ville joina, konverationen löd följande:

A - Hej de e Annu!
E - Heej sweet!
A - Gillar du tomater?
E - Öööh, jo de gör jag.
A - Oj va bra, kommer du me på tomatkarnevalen med oss på fredag?
E - haha, jee roadtrip!!
bla bla bla..

Well, well nog om det, skriver hit ännu innan jag avslutar så ingen tolkar mig fel som ngn "anonym" gjort, hon/han kommenterade föregende inlägg! :) Jag tkr inte jag är tjock eller så, vill bara träna för att få en bra kondis + tappa ngr kilon, är nöjd med hur jag ser ut, lite fastare önskas ju på ngr ställen, haha! Men HEY de e sommar o fest hela tiden, så de gör ju man får lite "ölmage" o sånt! :)

Nu ska jag sova, för jobbar i morn, sen är jag ledig 2 dagar igen! YEE

Klapp på era bända rövar! :)

RSS 2.0