Så är hon borta med vinden


Loppu slut

Jag tänker sluta blogga nu.. Kanske kommer upp något inlägg nu som då, men inte ofta. Efter att pratat med min kära jobbakompis Sara så har jag börjat fundera varför dela med sig så mycket? Orkar inte att folk snokar reda på info som jag så snällt delar med mig av!

Nu finns jag bara på facebook.. Dessutom godkänner jag bara folk på Facebook som jag pratar med när jag ser dem eller jag upplever som snälla människor. Trött helt enkelt på allt snokande!

Synd, hade gärna velat dela med mig av allt som är pågång nu, men tyvärr..

Tack o hej!!




oh my!

Tänk va de finns trevliga män där ute i världen? Fick lära mig idag, att det jag tidigare trott  "första intrycker stämmer alltid" så stämmer inte alls, iallafall inte på denna person! Positivt, positivt, positivt, härligt ha såna vänner också! :)

Om det kommer 2 turister till idag ha vi haft 4 000 turster här i stugan i sommar, så komsi komsi.. Har ännu 2 h kvar av arbetsdagen här. Ska då sen fara hem o byta om o sen ut o springa, för jag har käkat salta nötter o druckit massa limsa, o jag som skulle hålla en strikt diet, haha jojo, vi vet hur mina strikta dieter o sånt fungerar, just de, inte alls!





Längtar till villavslutningen! :)


@ work

Tjabbaa!

Sitter nu på jobbet och har gjort det i ca 30 min. Idag är sista dagen på jobbet kan man väl säga, för nästa gång jag sätter min fot här är nästa söndag och då bara 6 timmar. Som jag sag förr, har detta jobb lätt varit bästa sommarjobbet jag haft!

Igår åkte jag och Edith spontant till Jeppis, det var meningen vi skulle fara på juthbacka o kolla men så blev vi hungriga och åkte till Korv Görans, o efter det orkade vi inte åka till Juthbacka heller, så vi åkte hem igen. Haha det va så lätt värt trippen till Korv Görans, jag är fortfarande mätt! Vi skrattade och sjöng för fulla muggar i bilen.

Sen ringde Johnny då vi var påväg hem från Jeppis, så vi plockade upp han o 2 till i Maxmo på vägen hem, sen när vi kippat av dem utanför Ollis åkte vi hem till mig, var L o A sen plockade upp oss vi åkte ut o köra. Efter en stund ringde mr. T o vi åkte o hämtade upp honom från nå 40-års kalas o slängde också honom till krogen.

De va väl kort vad jag gjorde igår. De va faktiskt riktigt roligt, spec resan till Jeppis, har konstaterat det förr och gör det igen, man kan fan inte ha tråkigt med kombinationen Annu + Edith..

Vad har ni för planer för Villavslutningen nu då? :)


Shopaholic



Jag tycker jag "fyndade" saker på nelly, kläder, skor o armband till vardags alltså, men nää de blir nog större summor tsm, jag som e fattig VARFÖR beställde jag?!?!?!?! Nu är det för sent..

Jarmo Glader's work


Public Enemies

Har kikat filmen Public Enemies med Johnny Depp i. Den var helt OK, den fick mig att hoppa till (inte vara rädd som tur) o gråta i slutet. Sällskapet hade jag verkligen inget att klaga på, mys! :)




Nu ska jag sova, ska jobba i morgon.. Sista ordentliga jobb-helgen innan det är totally över..

Så nati nati <3


Underhållning på "hög" nivå..

Japp, det kallar jag Paris Hilton my new BFF, hahaha.. Kollar de på näte nu just, fasen va man blir fast i det. Först skrattade jag bara när jag hörde att det helst fanns det här programmet, sen skratta jag de 2 första programmen, och ja, jag skrattar ännu när jag ser avsnitten, haha ni alla borde se det om ni inte sett




Fredag

Lekte lite med min plattång idag, blev inte håre rätt snyggt? Vet inte varför min cam fick håret att se grått ut, men men.. Det är nog brunt/mörk blont, heh





Snart ska jag också iväg på bio, men får se om jag orkar upp för det där jävla trapporna, är helt slut i benen efter gårdagens springande, heh, bra kondis jag har!


Ha en toppen fredag allihopa!

21 Augusti 2009




Brunetter har minst lika kul som Blondiner!

försöker

Ny design igen, dock inte klar.. tryck F5 ifall ni inte ser den.. Vad tycker ni?

Försökte sova nyss eftersom jag inte klarat av att göra det inatt, då slumrad jag till någon stund och drömde en så knäpp dröm! I drömmen var jag livrädd för svininfluensan, så jag köpte massor med kondomer. Sen tog jag ut 2 kondomer ur paketet och blåte upp dem lite, och efter det satte jag de kondomerna över min näsa?

20 Augusti 2009

Hejsan allihopa! Idag fyller min kära vän Nata 18 år! Jag tänker ringa henne ikväll så man kan prata ordentligt, så Natta ifall du hinner läsa detta före så tro inte jag glömt bort dig, men jag vill heldre ringa o gratta än skicka ett tråkigt sms! PUSS

Jag kom på vad jag tänker göra som stor, jag tänker utrota cancern. Iaf vara med och kämpa emot den, jag kommer inte bli läkare eftersom jag är rädd för allt som har med det att göra, MEN jag kan bidra på annat sätt, det vet jag! För jag hatar verkligen cancer!! Den tar bara de finaste människrona på jorden.. :'(


Känner att jag lever..

.. för har just varit ut på en MINST 5 km länk, har inte rört löpskorna sen våren, så var dags att ta fram dem igen o ut och springa. Sprang utan pauser (förutom då jag varvade ner i slutet då gik jag ju såklart) så jag känenr mig så duktig! Gjorde magisar sen också så nu är jag allt förtjänt en smaskig smörgås (fast det skulle räcka med en frukt och vattenglas)

Fy, jag orkar inte med studentskrivningarna, vet inte hur man läser till dem!! Hur gör man?!

Blondiner må ha roligare..

.. men precis lika kul har jag som brunett. Har med andra ord varit och färgat håret idag. Satt i nästan 3 h i frissastolen o bara njöt när min favorit frissa Eva fixade mitt hår. Vi satte massor med slingor i och även tonade lite resten av håret. Färgen kommer såklart bli ljusare eftersom jag har blond botten, men jag är super nöjd med resultatet!



Är jag inte bara för snygg som brunett också?

Köpte annars ett nitbälte idag + en rosa topp, tycker jag behöver lite mera färger i skåpet och inte bara vitt, svart och grått. Har bara festklänningar i färger så nu kom 1 färg in bland alla dystra fäger haha. Tänkte ha toppen i morgon så kan slänga in en bild på den då! :)


Nu ska jag fara o tvätta bort sminket o sätta på en skön ansiktsmask, so long!

Ooh happy days

Jaa, jag kan inte hålla mig.. Men samtidigt tänker jag ändå inte berätta mycke, så de får bli ..

"Jag o Kajsa har nya uppdrag på gång, en ny frissa öppnar o ska ha med oss + ett företag ska ha oss som PR-girls. Hur kul är nu inte det??!"

Så som vanligt blir jag alltid lika excited när man har något att se fram emot, så nästa vecka är första "keikkan", så får se då, kanske vi får VIP biljetter att dela ut igen till närmsta vännerna? :)

Skola

Hade rätt kort dag i skolan idag som tur.. Men när jag kom hem var jag ändå helt slut, men som tu börjar jag 11 i morgon o slutar havl 3, men efter det har jag frissa så då ska jag färga håre, så får se vad för fuffens Eva (frisören) hittar på.. Klippte gjorde jag för 2 veckor sedan, så blir bara som sagt färgning i morn, vilket jag LÄNGTAR till!

Ikväll ska jag med min fina jobbarkompisar till Amarillo o äta, jag har sparat mig sen skollunchen, såär vrålhungrig, bara 2 h kvar. Klockan 8 ska vi nämligen sitta där o mumsa i oss mat, ska ta kameran med o knäppa lite foton. :)

Nu ska jag ta o göra mig en te-kopp o sen läsa lite, yepp jag SKA läsa, har t.o.m satt på mig mina läsglasögon, haha!

Såhär smart ser jag ut i dem!


Glömde

Jag glömde ju att ladda upp bilder från helgen, så de kommer här nu..

Fredag:


Hoang kan det här med..? haha Han kan bara han, haha


Nörtti-Annu


Nörtti-Edith


mums, maten inhandla inför kvällen.





Lördag:


Vissa va på G  i sin nya partydress


Söta tjejer, Liine o Lotta


Do the Spice Girls pose, haha Hanna e värst som vanligt


Det fanns lite lite sittplatser, hehe


3 snygga blondiner som ägde dansgolvet, Annu, Hanna o Liine


Johnny, Ansu, Annu


Ansu har nog flera bilder, men dessa va de få jag tagit! :) Kanske kommer upp någon enstaka då jag fått bilder av Ansu

Min dag räddad!

Det var just ett par turister här inne som var helt underbara, positiva o intresserade. Den en var från USA o sa innan hon gick (hon var en äldre kvinna) "Oh, you are so pretty! I just had to say that befor I go. Have a nice day!"

Den kvinnan visste hur hon får mig på bra humör. Nu finns de inga sura miner här inte, för jag ser pretty ut idag trots att jag känner mig som motsatsen idag, haha! ;)




Blandat

Igår jobbade jag då till kl. 19, efter det åkte jag hem o bytte om och sedan till Ansu. Sen tog kvällen en hel omvändning och vi for till Hanna, vart efter vi for på krog. Jag som jobbar idag tog det rätt lugnt, men blev nog en hel del dansande iallafall, fast inte så mycke som jag brukar, men de berodde på annat! :)

Idag snurrar en massa tankar i huvudet, och jag vet varken ut eller in känns det som.. Efter jobbet ska väl jag o Ansu våldgästa Johnny för att få tillbaka mina solbrillor någongång..

Nu ska jag skriva lite feedback här.. Så ciao, ciao!

Kopsa av Jae

12 har du:
Ett förhållande: Nej
En bästa vän: Ja
Dejtat en av dina bästa kompisar: haha, nja kanske inte bästa kompis
Blivit kär vid första ögonkastet: Inte kär men förtjust
Kysst någon och sedan ångrat dig: haha, det har väl alla
Några smycken som kostat över 1000 kr: Inte som jag köpt själv
Några husdjur: 2 hundar
Hamnat på polisstation: Nepp

11 dagens:
Klädsel: Jeans o mysig stickadtröjja
Hår: Bara fönat och ner
Låt: Lady Gaga - Paparazzi
Vill ha: Energi
Sjukaste: Historierna man får höra om gårdagen
Saknad: <3
Köp: Inget ännu, men igår en partydress + Sing Star the 80's
Godis: Inget, försöker undvika godis
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?: Fan jag ser färdig ut, haha

10 första:
Bästa kompis: Oj, första bästisen? Elisa tror jag?
Husdjur: Labradoren Donna
Semester: Sverige, tror jag?
Jobb: Pappas jobb.
Köpta skiva: Spice Girls, dah!
Piercing: Hål i öronen då jag var 8
Peronen som ringde dig: Som ringde mig idag? Simon
Personen som du ringde: Ingen ännu
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Säger inte sånt så ofta, för starka ord för att komma ur min mun sådär bara
Filmen du såg: How I met your mother (Fast de e en serie)
Gången du grät: Igår
Måltiden: Första måltiden idag? En jogort?

9 skulle du:
Våga hoppa fallskärm: Om jag nu skulle vara tvungen, har lite höjdskräck
Våga hoppa bungyjump: Kanske, om det inte är för högt ifrån
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Uuh jaa, älskar tatueringar!
Kalla dig själv lycklig: Oh ja!.
Hellre ta bilden än vara med på den: Både och, men kanske helst med, heh!
Kunna gråta över en kille: Inte gjort det än, men kanske sker någon gång!
Kunna gråta över en tjej: Yepp
Ljuga för någon: Små lögner som alla gör..
Kunna springa 50mil: Int i ett sträck!

8 vad:
Gör du just nu: Pratar med Merja här på sidan om..
Ska du göra imorgon: Jobba, jobba, jobba
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Skärp dig lipsill, skinn på näsan o ryck upp dig! I don't care
Har du med dig in på bion: Popcorn o sällskap + limsa
Är det för färg på dina byxor: Svart
Är det för väder hos dig just nu: Mulen o sol
Skulle du göra om du vann på lotto: Bli sjukt happy

7 blandat:
Är du blyg inför det motsatta könet: Bara om jag gillar personen!
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Japp
Vill du ha några tatueringar eller piercingar: Någon tatuering någongång
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Motsatta, tjejer är så underliga :P

3 val:
Solnedgång eller soluppgång
Sommar eller vinter
Vilken ålder har varit bäst hittils: 18

En till bild

Fick en bild idag av fotografen Jarmo Glader som jag stod modell för här nu kanske förra veckan? Tycker den är rätt cool! Tycker inte ni? :)



Igår spenderade jag hela dagen med Edith. Vi handlade ingredienser och for hem till mig och gjorde pizza, värmde vitlöksbatong, kollade "How I met your mother", va fylle chaffisar och pratade och skrattade en hel del! I den frökens sällskap kan man inte annat än njuta och känna sig lyckligt lottad att få ha en så bra vän faktiskt!

Sitter på jobbet nu, har varit här i över 1 h och inga turister. Slutar "redan" klockan 7 ikväll, så ska försöka få någon med ut då, så om du inte har några planer ikväll kan du ju höra av dig till mig! :)



Komplimanger

Alltså att få komplimanger är super kul, det håller jag med om! Men vissa komplimanger eller vad ska vi kalla de "smörerier", går mig på nerverna o tkr jag bara ger motsatt effekt.. Allt med måtta kan man väl säga.
 
En kommentar jag ständigt får som jag bilr så jävla trött på är, "Hur kan du va singel som är så snygg?", jag menar WTF? Jag skulle ha möjligheterna att ha pojkvän, eller haft om jag skulle velat ha, men jag är inte personen som "slösar" tid på någon om jag inte är intresserad på riktigt! Antar jag är rätt kräsen när det kommer till pojkar också, inte dendär one night stand typen, så fortsätt försöka för kommer inte att fungera, hehe! Dessutom går jag kanske inte o säger till alla när jag vari med någon, eller har på gång med någon kille, så kanske därför också jag får kommentaren, och folk upplever jag har varit singel i all evighet, haha.. :D

Tycker inte ni också det, att vissa komplimanger kan ha motsatt effekt?

Still alive

Nåjaa, dag 1 av skolåret 2010-2011 har börjat och jag lever ännu. Hade den traditionella samlingen i gymnastiksalen, o info om året, fick läseorndingarna och annan viktig info. Sen gick vi till Vasklot (vi tog bilen för vi var så lata). Va så kul att se alla människor igen, men vissa önskar man ju kunde växa upp o bete sig efter deras ålder o inte som nå småbarn, men men..

Skrattade så när Hoang visade sin assexiga tatuering, synd om honom, skulle själv få panik när jag vaknar o ser jag har en tatuering jag gjort i fyllan. Men de va ju fin stil på texten iaf! ;) hehe

Gick o shoppa lite underkläder för 37 euro efter skolan, riktit fina var de. Men Edith tog imisstag in påsarna till sig från bilen, så jag får de i morgon tillbaka, haha fjolla! Då kan jag ta foto o visa va jag hittat för fint! :)

Nu ska jag ta o sova en suntd, blev inte många timmar sömn inatt, sen ska jag försöka tvinga mig ut o springa en 9 tiden, kommer någon med?



some pix from today


lite ppl (väntar på att mera folk ska komma
till Vasklot så vi får fara hem ngngång)



Jag o sockersöta Ida



- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -


ska såklart stå 2009-2010, vet inte hur d kunde fa så fel för mig, haha!

PANK!

Nu är jag typ pank. Kom just hem och har shoppat för närmare 200 euro, så nu är jag kind of broke! Men det jobbiga är att allt var nödvändigt, så kunde inte lämna bort något!

Jag köpte:
Rid grejs
- 2 par ridvantar (2 st av den enkla orsaken till att de används så mycket att de går sönder)
- 2 par ridbyxor ( 2 st av samma orsak som ridvantarna, de nöts så otroligt då man rider)
- ridskor (har behövt i flera år, men inte tagit tag i saken före nu när skorna är oridpara som jag har/hade)
- stigläder (till sadel)

"Vanliga" grejs:
- svalare jacka (till vardags)
- födesedagspresenter (kan inte säga vad, för vet att personerna ifråga läser min blogg ;) )

Det där var inte ens mycke och blev 200 euro, wtf! Så nu kära vänner, sluta fylla år (bara jag som får göra det så jag får presenter, haha ;) ), så det räcker med att ridning är en dyr sport, haha.


Här kommer en bild på vad jag köpt, men såklart inte presenterna, dah!





Nu sticker jag

Tänkte först sminka mig innan jag for, men satte bara på puder, ingen känner mig ändå där vi ska shoppa idag så, haha nä inte e det därför jag skippade sminket, orkade bara inte idag, kanske beror på regnet?

Men nu ska jag hoppa iväg..

Så här ser jag ut idag! :) Tröjan är från VILA o me lajki!








sista dagen av frihet

Idag kan man nästan säga är sista dagen av frihet! För i morgon börjar skolan och då blir det bara svett och tårar som gäller detta år (jag hade missförstått lite med kurser så måste studera 24/7 nu för att få ihop kurser osv).

Well, well, har för ca 1 h sedan kommit hem efter att ha varit till Hotell Astor med Edit och ätit frukost, är helt super mätt så kan knappt röra på mig.

Städa just upp lite papper här hemma (o verkligen lite städade jag, heh). Då hittade jag min dagbok från lågstadiet och en massa vänskaps-häften som vi hade då (=häften flickorna hade sinsemellan och skrev vad man tyckte och tänkte, kunde vara riktigt elaka saker om andra flickor/pojkar i klassen/skolan). Visste inte om jag skulle gråta eller skratta när jag såg dem. Läste iaf första sidan på dagboken men stängden den senare, ville inte riva upp såren som läkt så bra nu. Det var jag då, nu är jag en helt annan människa och även några andra också från den tiden. Men så är det ju hela livet, men ändras o formas av vilka man umgås med, varesig man vill det eller inte.

Okej, jag kan erkänna jag blev lite nerstämd när jag såg häftena och dagboken, speciellt när jag läste första sidan. Jag hade beskrivit känslorna jag kände så jävla bra att de kom helt tillbaka, fy fan säger jag bara! Tur att jag är som jag är idag säger jag bara. :)

Nu ska jag sminka mig lite o sen ska vi iväg o shoppa me mamma, ska bara söka efter GPS:en så vi hittar, haha, för mamma och jag har lika kasst lokalsinne. Önska oss lycka till. Puss på er

humor på hög nivå!

Merja och jag sitter o försöker underhålla oss själva. Tydligen så var det jag höll på med så intressant för mitt i allt får jag ett meddelande... från jobbet? jag bara "What? jag är ju på jobb redan", i meddelandet står det

"Får jag chans på dej? H. Havets hus insekt ;)"

Yepp, sånt doonar vi med när inga turister dyker upp. haha



Förfärligt..

Alltså det är ju förfärligt! Jag sitter fortfarande och deppar över att sommaren bara försvunnit, jag vet inte vart! Jag kom just precis på att jag inte hunnit spendera helst en hel timme med Natta, vad är det för sätt? Jag känner mig helt ursel, det finns massor med människor jag planerat umgås med i sommar, har ex inte hunnit umgås med någon annan än Kajsa från skolan ex.? Visst har så många kompisar utanför skolan, det är ju sant.. MEN det finns ju fina människor i skolan också.. Men jobbet har tagit mesta tiden och småresor och andra skojigheter, men jag måste väl försvara mig o säga andra inte heller varit så duktiga på kontakten, de läser min blogg o vet vad jag gör = alltså busy, så de ids inte höra av sig o fråga om vis ka hitta på ngt..

Nä men Natta vi måst så hårt hitta på något!! Jag jobbar nu i helgen MEN slutar kl 19 på söndag, så då skulle vi kunna hitta på något på kvällen! VI MÅSTE RINGAS! Det får inte gå till så här, dessutom fyller ju sötisen snart (20 Augusti, känn dig speciell för jag kommer aldrig ihåg födelsedagar)

Vi (=jag) måste skärpa oss(=mig), det får inte gå såhär. Saknar dig sötnos!



Why do all good things come to an end?

Just nu sitter jag på jobbet och har min sista arbetsdag innan skolan börjar på torsdag (alltså ledig i morgon). Tycker det är så ledsamt, har helt klart varit roligaste sommarjobbet jag haft, och sommaren har gått så snabbt. Jag som hade tänkt läsa på studenten i sommar? Nej det har jag ju inte hunnit med alls!


Så nu när jag suttit och sörjt (heter det så?) att min sommar försvunnit så kom dDancin' in the moonligt låten från radion, ni vet den som är med i Eva och Adam. Jag hittade inte klippet var den är med, tyvärr. Jag tyckte så om Eva och Adam serien, filmen tror jag inte jag sett (?), men serien, ooh, jag satt alltid bänkad framför tv'n. Jag tyckte då och tycker fortfarande idag att hon som spelar Eva liknar så otroligt min en kompis Jenkki, vet inte vad det är som är likheten men liknar tycker jag helt klart de gör! :)






happy as can be

De hade fått flera storlekar, så gissa vad jag kommer att få på posten idag eller i morgon?  :)

tadadadadaaaaa..




Det är klänningen som krossade mitt klänning-hjärta, men nu är det plåstrat igen eftersom en annan storlek är påväg hem på posten, så nu sitter jag bara o funderar när jag får använda den nästa gång :D haha

Har ni några förslag?
Angelina den rosa klänningen du fråga om är från VILA.. :) kostade tror jag nå på 40 euro

Bilder från Johnnys villafest

här kommer lite bilder från Johnnys villafest, de får tala sitt eget språk. ;)



Fast denna får en förklaring, vi hoppade av vår kyyti för vi hade tappat bort oss o ville inte uppbehålla Andreas









@ Nabben
















Så glad o stolt var jag av att fått lära mig danasa mogendans, haha.

Efter Nabben for vi tillbaka till villan, men då var jag upptagen med annat så blev inga foton, hehe. Eller, lite sång hann jag spela in iallafall, vacker pojkar VACKERT!




Se oli siinä..

Helsingfors bilder

Nu kommer finally bilderna från min Helsingfors-trip.. :)

Madonna dagen:


väntar på spårvagnen som skulle ta oss till konserten


några andra framför oss som också väntade på att få se Madonna.. Kön alltså


syster minst o störst inne på barområdet


typ 2 el 3 h före konserten började


Eftesom det blev många timmar av väntan fick vi underhålla oss själva, haha


mina fina systrar


Fört spelade en DJ, sen Madonna Vilken upplevelse


Madonna


Madonna


Madonna


Madonna


Dag 2 i Helsingfors:



Sveaborg


Sveaborg





Sveaborg


Sveaborg


Det började regna när jag ljust precis lagt mig ner för at sola i min ny bikini




Vi på en super fin restaur ang på kvällen, men VÄRLDENS GODASTE COSMOPOLITAN


Ina trodde hon skulle kunna smygfota mig, men det var jag allt beredd på, så jag klistrade på min bästa fotomin



Dag 3


Shoppingrunda innan hemfärden.. Här kommer mina favoriter, som
var för dyra för mig, så blev en lång önskelista på kläder jag ville ha










Det var det! Nu fick ni se lite hur jag hade det i Hesa i bilder, här neran kommer någon film från konserten:
Det skrålar helt super mycke, för det var så högt ljud så min lilla kamera klarade inte av den ljudnivån, men iaf.














What a night

Det är väl orden som beskriver gårdagens festande bäst. Vet inte när jag har haft sådär roligt senast. Började dagen med hotellfrukost, sen iväg o föra syster mellan till flyget och vi andra efter det o shoppa. Spenderade nästan 40 min i Zara o hittade MASSOR, men min plånbok var inte så tjock som jag velat, så blev bara 2 plagg från de 12 jag provade :/ (slänger upp några bilder från plaggen jag ville ha men inte hade råd med när jag kmr hem)

Sen efter shoppingen blev det att köra upp tillbaka till Vasa, o när vi kom hem så blev de bara att fixa sig lite, packa väskan och iväg på villafest ala Johnny. Andreas va så snäll o go o körde oss (massor me pussa o kramar till dig), men när vi inte exakt visste var villan fanns, så vi hoppa vi ur bilen och lät Andreas åka iväg hem så han inte skulle missa sin kväll.

Efter MÅÅÅNGA om och men kom J efter oss med "hor-bilen" ,som jag kallar den, så då hitta vi fram till sist. Träffade helt nytt folk, vissa trevliga andra mindre trevliga, heh. Sen efter lite chillas där så blev de Nabben, var fröken Annu fick lära sig dansa dansband, eller njaa kanske inte lärde mig men dansade lite sånt me T-boy. Tror han fick sig ett gott skratt, alla andra som också tittade på, haha!

Efter Nabben for vi tillbaka till Villan i en TRÅÅÅNG bil. Där fortsatte festen. De va en jäkla bra kväll, simma i de varma, smutsiga vattne me T-boy.. fy va man stank efteråt(!!), dansade på biltak, åt grillmat o sånt. Så visdom av denna kväll är "Simma inte i Maxmo-vatten"..

Det var en helt perfekt kväll, i bästaste umgänget! Hoppas de kommer flera sådana här härliga kvällar!




Annu in Helsinki

Well, well (märker jag oftar börjar inlägg så nuförtiden haha).. Madonna, konserten va helt F**KING GREAT! DE va as mycke folk, ca 85 000 (= nordens största utekonsert), men allt var organiserat så bra att allt flöt på så bra, vi köade med 50 000 andra o köade endast MAX 5 min, fast det berodde bl.a. på att vi hittade en genväg, heh! Kan berätta alla detaljer om konserten sen då jag laddar upp bilderna, för just nu har jag inte kabeln med till kameran, så kan inte överföra bilder före jag e hemma, men det kommer upp lite suddiga bilder o ännu sämre videon hit sen från konserten, hehe! ;)

Jag har det bra här i Hesa, vi har varit på Sveaborg idag o varit äkta turister, fick t.o.m köpa en bikini för hade ingen med när de va så varmt här, tyvärr började de regna när vi skulle sola, men den kostade bara 8 euro, lite av den syns på bilden här nere. Lite små kul, den e BLOMMIG, vilket inte är min stil (än), men helt söt på faktiskt.. Heh tycker själv jag får så fina bröst i den, haha, eller får man skriva sånt i en blogg som andra läser??

well well, nu ska jag börja fixa mig för vi ska ut o äta snart, i mron blir de shopping för hela slanten (satte in 200 euro för att shoppa för, men mycket av de har farit till taxi, spårvagn, mat osv.. bläh)




Här är då lite av bikinin jag köpte (likadan underdel) + min älskade Madonna
biljett jag tänker rama in (om jag minns det när jag kommer hem, haha)





Fick denna bild idag/igår (?) av Sami, tycker även denna är så sjukt snygg! :) Jag är
stolt över vad jag gjort för "jobb" i denna shooten. Glad för all er positiva respons o!




Bilder från dagens fotografering

Jag fick redan lite bilder från dagens Pinup fotografering, riktit heta bilder blev det tycker jag! :) Håller ni inte med?











hihi, pappa blev lite avis när jag sa jag hade suttit på en Harley Davidson idag, haha!


Det var bilderna jag har fått so far, mer kommer. :) Dessa bilder är då © - Sami Pulkkinen



Pinup

Eftersom ni ändå vill jag ska dela med mig av mina upplevelser (vilket gör mig glad), så kan jag informera att första photoshooten idag som var med Sami Pulkkinen gick super, såg snabbt genom bilderna, och som små ikoner fanns det många bra bilder. Pinup-girls e ju lite porriga, men tycker det blev ändå fina bilder. Inom kort skulle han skicka dem, kanske får ngr ikväll tom..



Så här fin var jag i håret idag, vågorna i håret hade dock farit bort av vinden :(  Men visst e jag rätt
het i dendär stilen, haha, kanske jag ska bli rocka billy fan,
är det inte de som ser ut sådär? :)

Oh MY

Alltså jag vet inte alls varför alla ska hänga upp sig på så mycke småsaker, jag menar alla gör sina val, varför behöva veta vad andra tycker o tänker om de då? Förstår inte.

Själv brukar jag fråga nog vad andra tycker men gör ändå som jag själv vill. :) That's me, så peeps, sluta bry er vad andra tycker, kör ert race! Gör man fel lär man sig förhoppningsvis till nästa gång (vissa gör iof de aldrig, lär sig av sina misstag alltså)

Sen har jag en fråga till er.. Sen när blev alla desperata? Bara undrar, lev livet för fan o ta int första bästa! Vi tjejer är värd bättre än så! Tycker jag i alla fall..




Jag vet de blivit många youtube-klipp nu de senaste inläggen (bara det), men
jag gillar denna låt, den e sjukt bra, kan inte sitta i still. Sen fastnar den i huvu o.. heh




tidididi duuuu, paa, paaa, paaaa

Jag och Merja konstaterade idag att printern här på jobbet låter precis som låten på youtube-klippet, vi gav itne upp före vi hittade "låten".. Nu är dagen räddad, haha! Yepp vi har mycket att göra, hah!

Jobbar till kl. 22 ikväll, efter det ska jag fara o låna klackskor av Edith inför morgondagens fotografering! Önska mig lycka till! :)




P.S
 i övermorgon ser jag Madonna LIVE i Helsingfors, feel the pain! ;)




haha så jäkla bra!

haha Johnny skickade just detta klipp, tycker de e så kul! Alltså hur dum får man va?


Justin Tiberlake - Rock your body



Kan inte annat säga än, "Justin TIberlake, plz marry me!"



at work

well, well, som vanligt hade jag riktit sköj igår! :) Träffade bl.a Andreas som jag inte sett på länge, så de va kul att se den fina människan igen! :) Sen blev de ett tag kanske minidrama, men det löste sig! :D Tur va jag inte inblandad, heh.

Nu sitter jag o Merja o pustar ut här på jobbet, vi hade just en rush på turister, vi har redan haft 67 turister o vi har inte haft uppe 6h ännu, kanske det blir nytt turistrekord idag då?

Nu ska jag fortsätta jobba, men tänkte bara slänga in ett inlägg. Ska till skären ikväll o bada bastu, äta grillmat o ta det lugnt, vilket behövs efter 2 dagars festande o jobb båda dagarna..

Jag har å lyx, kommer att få "home delivery" till jobbet, Ansu lovade komma hit med pizza, det kommer att sitta SÅ bra i magen! :)

Ha de gött allihop!



You're never too old to party..

Ikväll efter jobbet (slutar kl. 22) då ska jag snabbt hem, hoppa i min festklänning, hoppa i klackskorna o sen iväg o dansa hela natten lång tsm med mina fina flickor! :)



Den hade jag tänkt ha med mina svarta nitklackar, I love them!


RSS 2.0