Annu <3 Thomas = sant


Jag njuter av varje sekund med min snygga och sexiga hunk Thomas. Han gör mig så otroligt glad och lycklig. Tänk om vi aldrig skulle ha träffats för snart 1 år sedan, den 8 augusti. Jag är så glad vi bådade tvingade oss till den där villafesten, annars tror jag inte vi skulle ha träffats och gått miste om det fina vi har idag!

Det är inte alla som får en underbar pojkvän som har allt en tjej drömmer om att han ska ha; längd, muskler, charmerande leende, fina ögon, manliga händer, gott hjärta, egen vilja.. Listan kan fortsätta hur långt som helst, men det jag vill få fram är att min fina T har precis allt jag fantiserat om. Han är första mannen jag känt jag kan lägga energi, tid och framför allt öppna mitt hjärta till, för att bygga upp något fint och hållbart!

Älskar dig!!



En fråga till er





Ändrade planer

Blev ändrade planer, resten av familjen åker inte alls till villan ikväll utan stannar hemma i Smedsby, så det betyder att jag fick ta och avboka tjejkvällen och åka hem till Smedsby för att ha qualitytime med familjen (Ina och Magnus är hemma i Finland fram till måndag).

Har lovat vara chaffis till T som ska till en polare ikväll, så det blir en riktigt lugn kväll för min del. Rätt skönt, har stressat som en tok för att få allt att bil perfekt med Ansus överraskningsfest igår, samt flytten som jag ännu håller på med.

Kram så länge, bilderna kommer upp efter 8 ikväll. :)


Bild från krogrundan igår.  Pate, Mikko, Jag o Tomi..

Min 18-års dagn, haha rätt slut den kvällen. Men HEY man fyller bara 18 en gång i livet



Haloo i regnet

Har kommit till jobbet för lite över 30 min sedan. Har jobb kl. 13:30-20:00 idag i regnsluskande stormen. Ikväll ska jag ha min första tjejkväll med mina girlfriends i MIN lägenhet, hoppas bara TV funkar så vi kan kika film.

Har idag på morgonen hållit på och flyttat in småbord, TV och lite badrumsprylar och sådant så blev lite svettigt och stressigt på morgonen, så glömde såklart att ta med systemisen till jobbet så jag skulle ha kunnat ladda upp foton från lägenheten. MEN jag lovar bilder kommer ikväll, måste bara röja undan lite väskor som kläder varit i och placera kläderna in i skåpen innan jag knäpper färska nya bilder. :)

Nu ska jag fortsätta jobba och höra mig för om TV uttagen med T.




Update

Har smygit mig in på någon annan nätverk, hoppas de inte märker ;D Nu ska vi kika 24 som sagt :D MORO!!






Sorry

Sorry för en ursel update idag, men orsaken har varit den att jag flyttat och har haft fullt upp med Ansus överraskningsfest. Hon flyttar till sverige för att jobba 1 år, och vi ordnade en överraskningsfest var jag höll i trådarna. Den blev super lyckad och bilder kommer i morgon, också bilder från lägenheten kommer i morgon.

Har inte kunnat blogga eftersom jag kunde ha försagt mig om vart jag skulle eller vad jag skulle göra, och då skulle inte festen varit en överaskningsfest, Good bye party!

Men nu ska jag och min fina pojkvän kura ihop oss i sängen och kika 24 och sedan sova vår första natt i MIN lägenhet. Detta känns häftigt kan jag säga. Jag är ju typ vuxen nu va??


 

 


30 juli 2010 (lönedag)

Idag har ajg och Thomas varit uppe sedan 7 i morse fast vi båda är lediga, men vi har hållit på och flyttat. Så nu som bäst har jag ett soffbord + soffa i lägenheten, men i skåpbilen har vi precis lastat in sängen, spegel, bestick, fat, muggar, klösträd, täcken, handdukar, kattlåda, kattbur, böcker, lådor, fotoalbum.. Listan fortsätter hur långt som helst.

Men jag ska ta och slänga på mig tröjan igen, har så varmt så sitter i underkläder här hemma o käkar bröd. Jag har så mycket att göra idag så måste rusa nu, men bilder kommer upp när vi flyttat in klart, både på en tom lägenhet och en med möbler :D

Notera att jag har en ny kategori "inredning" var det kommer att finnas allt från min lägenhet och funderingar kring inredning. :)

See ya later!



Har skit varmt, svetten bara rinner :S



Nu kommer höstmodet

För nu är blommorna på festklänningarna och de ljusa galda färgerna utbytta mot svart igen.. Inget mig emot eftersom jag älskar svarta tighta partyklännigar med kiva detaljer, ex. djupt u-formad rygg ;D





Annu gillar Saras mamma

Hon kom nämligen precis med grisar från Replot hembageri hit, mums! Precis vad jag behövde när jag sörjer. Har nämligen så lejdon av att internet ska vara så dyrt, förstår det inte eftersom alla behvöer det idag!!!





Christina Aguilera

De sista 2 åren i lågstadiet var Christina Aguilera min stora idol, hennes låtar som Beautiful, The voice within, Fighter gjorde att jag kände mig bättre, och jag spelade nästan ordagrant sönder dem på cd:n.. Henns låtar tilltalade mig.

Men sen föll hon i glömska, men nu har hon gjort en hej dundrande comeback och jag tycker att hon är snyggare än någonsin, och har gjort bra låtar igen!

Älskar hennes nya platta. Många bra låtar där! Bl.a. I Am, I'm not myself tonight, You lost me, Vanity.. Love!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


29 juli 2010

Good morning sunshine!

Jag har precis käkat frukosten.



Kände för att köra på en dag utan smink, natural beauty är den bästa beautyn sägs de ju ;)



Säger godnatt

Somnade precis på soffan, så jag går och sover nu och drömmer om min fina lägenhet som jag kommer att få flytta in i nu när jag vill! :D



Jag saknar annars södern något enormt i detta äckel väder.. De har lovat ver 30 grader i morgon, såklart då jag jobbar!!!



Glömde bort!

Jag glömde att ladda upp en bild på kalendern jag beställt. Blev riktigt nöjd med den och den har redan börjat användas, ångrar bara att jag inte tog den största modellen, märker jag har för mycket program så det blir lite tight i kalendern ;D





Sen köpte jag en Dior foundation från båten, den är superbra! Är nöjd som bara va, den kladdar inte heller när man lutar sig mot något med kinden, och täcker bra mina ärr. :) Så 2 kap jag är nöjd med!





Ett till vuxenpoäng!

Har precis ringt elektriska och satt på elen till lägenheten, så i morgon har jag el i min lägenhet. Men Sara ahde nog lite småkul åt mig när jag gjorde så stor grej av att ringa elektriska, haha, jag var skit nervös?! Men ikväll får jag i alla fall nycklarna så kommer att få flytta in tidigare än planerat (tror jag), så kanske det går lättare att flytta nu och smidigare när jag kan flytta ngr grejer varje dag och inte msåte flytta allt på en gång?? GAH vad jag känner mig vuxen nu!! ;)





28 juli 2010

Morrar lite ännu..

För er som inte vet om detta så har jag ärldens sämsta morgonhumör, om någon gnäller på mig, tjatar på mig el dyl när jag precis har vaknat, DÅ är jag ett monster och en riktig surfitta flera timmar framöver.

Detta skedde idag.
Thomas skulle vara snäll och dra upp mig ur sängen för att få mig att springa en morgonrunda, men jag blev ur arg istället och tjurig. Till sist fick han mig att släpa mig ur sängen, arg som ett bi, men det blev en mrogonpromenad istället för länk. Var lika tjurig hela promenaden, frukosten och bilresan till jobbet...

Har nu börjat lugna ner mig och ska börja jobba.



Arg, tjurig, irriterad, irriterande, trött var bara några saker jag var i morse!



Men ha som sagt börjat lugna ner mig och ska börja jobba ordentligt nu.



Söndagens bilder


De höll såklart på att bygga om där så vi hade lite svårigheter att hitta till in-checkningen, men vi kom fram ;)




Min fina älskling




Båten var helt sjukt fin! Är man van med mindre lyxiga båtar så kände man sig helt super fab när man åkte med Silja Line Galaxy! Utsidan på båten var som tagen ur en bilderbok för barn, insidan var bara fab! Dessutom visste de vid in-checkningen vem vi var utan att vi hade sagt vem vi var elelr gett några papper, DET blev jag imponerad av!



Hytten hem var ett mellanting mellan B och C, men var bra MYCKET finare än vår B-hytt påvägen till sthlm








27 juli 2010

God morgon sunshine!

Jestas så trött jag var igår, jag och Thomas sov i 4,5 timmar när vi kom hem, skönt var det i alla fall. Senare när vi vaknar så åkte jag och Mamma och kikade på ett köksbord jag ska få, superfint faktiskt. Stolarna var beklädda och mjuka att sitta på, helt perfekta. På hemvägen från stan åkte vi o handlade lite att grilla, så efter vi varit ut och gå med Elvis grillade vi champinjoner inlindade i bacon, korv och åt potatis, italiensksallad och bröd till. MUMS

Jag orkade inte överföra bilderna fårn hemfärden igår, så tänkte göra det nu. Bilderna kommer in lite senare.


Varför kan det inte finnas så fina uteserveringar här som i Örebro??

 

 


Hemma igen


Nu är vi hemma igen, och är super trötta. Så nu ska jag ta och sova någon timme så laddar jag upp de få bilder jag tog på hemresan.

Kram så länge!



Buhuu, snart far vi hem

Fasiken vad tiden här har gått fort!! Vi satte precis in Värtahamnen i GPS:n, så får se nu då om vi hittar till båten? DEt är riktigt ruggit väder här i Örebro, hoppas det blir bättre till i morgon hemma så man kan ligga och lapa lite sol när man ändå är ledig :D




25 juli 2010

God morgon!!

Det blev lite senare igår kväll, men skoj var det! Först grillade vi här hos Magnus och Ina, sen satt vi och pratade och smuttade på Baileys och vin. Sen bar det av till Pitcher's. Det var 21 som åldersgräns, men jag slapp in vilket kändes skönt. Det enda jag avskyr med att vara yngst (då jag nästan endast umgås med äldre vänner) är just det, att man inte alltid slipper in för man är yngre än de andra, men när jag fyller 20 lär det väl bli lättare på den fronten.. ??

Här kommer lite bilder från kvällen igår..


























Grillning på G

Nu har vi fått Victor o en hans en tjejpolare, så nu ska vi börja grilla! Bilder kommer senare ikväll eller i morgon! :D Sen bilr det bup på schemat!


Ingen bra bild men hann inte ta någon annan. :)



24 juli 2010

Vi tog alla sovmorgon idag, Magnus har näligen jobbat natt, så han sover ännu. När han vaknat ska vi väl någon gång åka till ett gym här nära, och ikväll ska vi på pub o ta ngn. Ska bli mysigt att fara ut och ta någon bara sådär, Örebro är så fin stad!

Men nu sa jag ta och gå till frukost bordet och vara sällskaplig! :D Hörs senare!




Glömt att dricka..

Ja, för nu är jag törstig, så NU ska jag påriktigt gå och dricka saft från kylskåpet! Försökte här tidigare få på TV:n men nehepp den förstod jag mig inte alls på, skärmen var helt blå så jag gav upp! Men tänkte först lada upp några bilder från tidigare idag, jag är fortfarande ensam i lägenheten därför laddar jag upp dem nu.. ;D



Maten blev super god!


Införskaffat några leksaker + koppel till Leo idag också



Thomas är så dum och jävlades med mig när jag sov! Stryk borde han få!!




Väck inte den björn som sover!!

Jag tog en eftermiddagsvila och blev väckt!! Sen kommer dessutom älskling och syster och gnäller jag ska komma med och springa med dem. Jag är verkligen INTE någon man ska gnälla på när jag precis har vaknat!! Skulle de låtit mig vara typ 5-10 min innan de föreslog och började gnälla skulle de säkert ha fått med mig, men inte när de bombaderar mig när jag precis vaknat.


Så jag har tjurat klart nu ver att blivit torterad ur min sömn, så nu ska jag dricka något och surfa runt! :) Ikväll blir det ostbricka, vin och film. Bilder kommer senare ikväll!


Shoppat klart

Så där, nu har vi kommit hem och väntar att maten ska bli klar. Har inhandlat ett klösträd till min lilla älskling Leo, sen en massa grejer till lägenheten bl.a. fat (3 olika sorter) x6, muggar x6, toalettborste, klädhängare x18 och en massa till. Men mest exited är jag över kattburen och klös/klätterträdet jag köpte till Leo. :D















Lasagnen är ugnen nu och ska snart tas ur, så I bette go and check if it's "well done" höhö!

Hörs senare!!




23 juli 2010, Örebro

Nu är jag uppe och gråter ej! Har ätit en super god frukost och gjort mig i ordning. Vi ska strax åka till Marieberg och shoppa kattgrejer och lite grejs från IKEA som jag behöver till kissen min och lägenheten. Känns bara så underligt att köpa hushållsprylar till mig själv, till min egna lägenhet??!!

Killarna ska i alla fall gymma idag, men jag är så mör efter igår att jag tänker vägra, orkar verkligen inte, haha!

Men nu ska vi dra, ha de gött!!






Buzz, not my thääng

Spelat Buzz med Thomas och Ina nu några omgångar, men de har visat sig jag inte är så bra på det, förlorade alla 3 ggr :(

Men nu ska vi som inte sovit mer än 4 h inatt gå och sova! I morgon bilr det en sväng på staden och många foton! :)





Ha det så gött! :D
God natt..


Sushi

Nu har vi kommit hem från Sushi restaurangen, gott som piip. Thomas provade ju för första gången och han gillade det, bäst för honom, för nu när det finns sushirestaurang i Vasa lär det nog bli sushi! :)






















I Örebro

I morse kom vi till Örebro, vi har hunnit göra helt egna hamburgare, super goda!! Dumma mig bara som inte kom på att ta fram kameran.

Jag och Ina var precis och sprang, jag sprang 3 km och var helt slut, kände jag inte sprungit på nästan hela sommaren!! Så känner mig som en liten 5-åring när Thomas, Ina och Magnus går o skryter på mig och säger "Du va nog duktigt nu!" "Ooh så duktig du var!", "Nu ska du nog känna dig stolt!!", haha!

Well, ikväll ska vi käka Sushi. Vi har bokat bord på n restaurang här i Örebro, så ikväll ska Thomas sushi-oskuld tas! ;D

Här kommer lite bilder från färden ner till Åbo igår! :)



Älsklingen min var så duktig och körde till Åbo och till Örebro


Jag satt bara på och babblade på


Min hunk. Daamn he's hot!!


<3


Vi tog Silja Line från Åbo till Stockholm


Vi i hamnen i väntan på båten.






Good morning sunshine!

Sitter som bäst på sängkanten och ska ta mitt arsle upp härifrån och äta frukost. Ina skickade precis att vi får köa hennes kattbur, så då har vi en grej mindre att köpa, skönt, de är så dyra precis som klätterträdet.

Idag åker vi ner till åbo kring klockan 14, sen tar vi Silja Line över till Sthlm, och köra vidare i morgon på morgonen till Syster i Örebro, tack och lov att man har GPS, annars skulle vi nog tappa bort oss i Stockholm, haha!



Vi hade så roligt åt hans munform, för den är precis på det sättet som då man ritade katter som liten, den där bågen. Ser ut som han ler helatiden haha. SÖT!




Men som sagt, nu ska jag ta och äta frukost, hör senare när jag packat! :D

Ooh underbara Leo!!

Nu har jag slängt mig på sängen. Har ikväll alltså varit till Petalax för att hälsa på min och Thomas blivande kisse, Leo. Han var helt bedårande liten och helt perfekt. Mia, hennes man och barn var också helt underbara, så trevliga allihopa. En sådan familj med fötterna på jorden. På något sätt känns det bättre att hämta blivande husdjur från sådana ställen!

Efter Petalax åt vi och jag slängde mig på cykeln och for o cyklade i 1 h med Ansu och avreagera oss samt pratade framtid och minnen. :)


Här kommer några bilder Thomas tog från vårat besök i Petalax. :)



Påväg till Petalax, jag var faktiskt lite nervös, haha!



De hade massor av djur på gården och alla lika snälla o söta!


Våran lilla Leo





Snutten-plutten




Vad är liksom oddsen?





Petalax here i come (soon)

Snart ska jag dra iväg till Petalax, eller kring kl. 18. Då ska jag och T starta hemifrån och fara för att hälsa på vår blivande bebis, kissen Leo. Har mejlat mycket, messat och chattat med ägaren så torde hitta  dit, och vara nöjd med min "bokning" av katt! Ah, längtar!!

Vet ni annars var man kan köpa billiga klästräd? :)



Vår Leo är den gula kisse-plutten, lillfrassen <3




20 juli 2010

Tänker börja morgonen med att dela med mig av en vacker och duktig sångfågel, Mirva Malkamäki! Ta och lyssna på denna låt, hon sjunger så jäkla bra, hon kommer att gå långt, det vet jag!

Way to go girl!







Försenad studentpresent

Mina kusiner från sverige kom via oss på deras väg upp norrut mot momi. Jag var såklart på jobb, och åker till sverige på onsdag så jag hinner inte träffa dem i sommar. Hur som helst råkade T vara hemma när de kom så han vidarebefodra deras studentpresent till mig.

Fick ett super fint silverhalsband med ett hjärta och en ring runt. På ringen stod det "Studenten 2010".







Suck alltså!

Jag har redan tröttnat på denna design.. Jag får ta och fundera ut hur jag ska göra en attraktiv och intressant layout. Denna är enkel, men allt för enkel kom jag fram till ;)




19 juli 2010

Back on track nu igen då. Sitter på jobbet och bara gäspar, helt sjukt trött efter träningslägret i helgen, men kul var det! I övermorgon bär det dessutom iväg till Sverige då vi ska hälsa på mina fina syster  och hennes man i Örebro med min fina pojkvän. Vi åker ner på eftermiddagen till Åbo och tar nattbåten över till Stockholm. Ska bli kul, 6 dagar är jag ledig från jobbet, så känns som en liten semester som jag tror jag behöver, men då blir det att jobba häcken av sig efter resan, men det är det värt!

I morgon ska vi också åka och hälsa på min kissekatt, lovar att ta många bilder på honom. De kallar honom Leo efter sin pappa, så då tycker jag att han ska få fortsätta heta det, ifall han skulle råka lystra på namnet! :)

Har ni haft en bra helg annars? :)



Dagens look. :D



Hemma..

Lägret var helt sjukt givande, men är så otroligt slut nu, så orkar inte berätta så mycket. Bilderna får tala för sig själva.. :D



















































Vörå here I come




30 h kvar

Om 30 min slutar jag, då blir det att snabbt bege sig hem och packa väskan och pussas lite extra med min älksling. Ska bli ledsamt att vara bort från honom nu hela helgen, blir bara jobbigare kan jag erkänna nu när hösten närmar sig och jag vet att jag inte får se honom varje dag. Jag fällde nog någon tår igår när vi pratade om det, blev mycket jobbigare än jag trodde.

Hur som helst ska detta nog bli bra.. Sitter och funderar som bäst vad jag ska packa ner såd et ska gå fort att ta med det sedan då jag blir upphämtad och far iväg till Vörå.

Hey, är det inte Rock Perry i helgen? Tur att jag är i Vörå, haha.




15 juli 2010

Haloo!

Sitter på jobbet idag från kl. 11-19, sedan är jag ledig fre-sö eftersom jag ska på träningsläger. Jag tänker ta med lilla kameran, stora kameran och filmkameran så jag får ha någon att fota då jag rider så jag får kritisera mig allt vad jag kan, haha!

Igår var det busy dag! Början av dagen skrev jag ju om, men sen fortsatte den lika busy. Kollade ju på hundvalpen och vi valde en brun söt tjock sak, liknade en brun säl nästan, haha. Sen när vi kom hem åt vi snabbt något och åkte iväg till Fammo och firade henne som fyller år.

Tur är det lite svalare idag så jag itne behöver vara avundsjuk på de som solar ;D

Vill tillbaka till stranden :(




Beach bilder

Nu kommer de utlovade bilderna från igår. :D Har fortfarande inte fått bilderna av Ansu från Vörådagarna, men de kommer inom snar framtid.




Stranden var typ tom när vi anlände kl. 10 på morgonen


Frukost på beachen smakra av någon nderlig anledning så mycke godare?


Mums


Slurp, man har det rätt bra!!


Så kul bild på Sara när hon orsakar en geysir


Jag doppade mig nästan med det samma


I'm the queen of the seas


Söta Sara


Beach look


Vi hade rätt mycke med att dricka, det var ju ändå herre gud 32 grader MINST


Sara


Fåglarna blev helt galna där ett tag!! :o




14 juli 2010

Blev ändrade planer igår, vi stannade kvar på villan igår. Vi simmade, solade, bastade, åt gott och myste när det åskade utanför.

Det blev destu tidigare väckning på morgonen då istället då Thomas skulle till jobbet, kl. 5!!! Men jag skulle ändå upp tidigt, för jag hade ridlektion klockan 8, så kl. 8 satt jag på hästryggen.

Nu är jag hemma igen och ska snart fara till Vörå stallet och kolla hur domen för Trollis rygg ser ut. Lägger upp bilerna från igår genast då jag kommet hem! :D





13 juli 2010

Har precis kommit hem från att ha varit på stranden med Sara i 5 h. Ska nu via butiken och iväg till skären med Thomas. Resten av familjen är redan där och väntar på oss.

Jag skriver med andra ord mera ikväll, då kommer också bilder från dagen på stranden med Sara. Här är ett smakprov..






Sweet Caroline

Oj vad det blev många inlägg idag, men måsta bara slänga hit denna sång, Sweet Caroline. Så jäkla skön, blir på så bra humör av den! ^^,

Ska nu efter jobbet till Ansu och få bilderna från helgen så de kommer upp hit någon gång! :)






Aah underbara sommar

Sara slutade precis jobbet, har själv 2 h kvar. Men vi har nu bestämt date i morgon. De har ju lovat över 30 grader i morgon så vi ska ta vårt pick och pack och knalla iväg till stranden och sola + äta det goda som vi hittar i vår picknickkorg jag ska ta med till stranden.

Vilken strand det blir är dock fortfarande ett frågetecken?? Sandö lär bli överproppat, men om man är ute i god tid?? Sara ska ändå till jobbet så vi måste senast fara från stranden kring 3??

På eftermiddagen/kvällen ska jag till skären några timmar och vara sällskap till familjen o äta god mat. MUMS!








The summer of '10



Jeij, har en slapp vecka i jobbet denna vecka. Ledig ti-ons, sen jobbar jag to och sen är jag ledig fre-sö eftersom jag ska på träningsläger för Anna T. Me lajki denna vecka. Sen ska jag nästa vecka och hälsa på min kissekatt o se hur han har det, och 21 åker jag och T ner till Åbo och far på 6 dagars semester. Jag luktar avsundsjuka av andra just nu, hehe ;D



Lite trasiga och knasiga






Sara blev för kranto, så dessa bilder är de jag fick lov att busa med.. Måste annars skryta att bilderna är tagna med Saras lilla rosa pocketkamera. Jag menar se nu på kvaliteten på bilderna på mig, wow!! Min lilla skit kamera tar inte i närheten så bra bilder




12 juli 2010

Herre jävlar va varmt de har lovat till i morgon. T stackaren har fått samma som jag hade förra veckan, så han är hemma från jobbet idag. Så jag sitter som bäst på jobbet och planerar med Sara morgondagen. Hon har så många timmar att ta ut, så hon och jag far troligen till stranden från morgonen och solar. De har ju lovat över 30 grader!!

Beställde annars igår en kalender som man själv fick utforma på nätet. Ska betala den nu (med hjälp av Sara) så jag får den inom 2 veckor.


Ungefär så här kommer den att se ut. Man kunde dessutom skriva färdigt in födelsedagar. Jag tycker den blev enkel och bra, vill ha enkla men fina grejer. :D


Vad tycks? :)




30 min kvar

Slutspurten på jobbet börjar. Jag och Sara sitter och ventilerar och drömmer oss bort till den perfekta kjolen ingen av oss hittar i butikerna..

Har haft en toppen helg faktiskt, som sagt var maxmodansen över mina förväntningar, och gårdagen var inte helt dum den heller. Första gången jag besökte storberget, fick lite nostalgitripp till då man sprang och söp under rockperry eftersom det var rätt många unga ungdomar. Men det störde inte mig det minsta för det blir vad man gör det till. Jag, Ansu, Lena, Heidi, Hanna o Line va i tältet var de spelade R&B + house och shejkade loss med alla 14-16 åringar, det var fankens kul. Sen att DJ'n spelade Sexy Back utan att jag önskade den så gjorde att jag stormtrivdes!

Jag är annars ledig på tisdag, de ahr lovat helt sjukt varmt, över 30 grader.. Så vill någon komma till beachen med moi?? Hör av er i så fall!


Svar:

A - Vad är det för hyra på lägenheten & var hitta du den? :)

Jag fick höra om lägenheten via pappa. Hans arbetskamrats föräldrar hyr ut, och hon som bodde i lägenheten skulle flytta ut nu i juli. Så via kontakter hittade jag lägenheten, och snyggare lägenhet tror jag inte att jag kan hitta sålänge jag studerar.

Hyran är 420 euro, så det är inte den billigaste, men inte den dyraste som finns att hyra. Ska försöka hitta ett jobb på sidan av skolan så jag kan få ekonomin att gå ihop!

Lycka till med lägenhetssökandet!




11 juli 2010

Nu är jag tillbaka på jobbet, ikväll kommer bilder från helgen, ska fara och kiffa dem av Ansu påvägen hem från jobbet.

Det är väldigt tungt idag på jobbet, inte för att jag har krapula efter Vörådagarna, utan för jag sovit way too little denna helg. 3 timmar sov jag mellan fre-lö, och jag vaknade helatiden inatt, så har kanske sovit 4-5 timmar. Men nu är jag tillbaka på jobbet och de är väldigt tungt.

Ikväll slutar jag kl. 20, så då ska jag ta och gå i bastu med T och slappna av och tvätta bort all skit jag fått på mig under helgen, haha!

Nu ska jag fortsätta jobba!

Hörs senare ikväll då bilderna laddas upp + ett par roliga filmer! :D


Helgens bilder ska jag få av Ansu ikväll, så kika in igen ikväll så får ni se bilder




10 juli 2010

Vörådagarna är i full gång, ch jag har bara sovit 3 timmar inatt + 1 h som jag just precis sov ut. Gårdagens mogendans var suverän! Arrangrerna hade verkligen gjort ett toppen jobb, had så roligt så!! Jag lärde mig dansa lite mogendans och hitta många glada människor i alla åldrar där! :D

Nu sitter jag och äter nudlar, wok och stekta ägg. Hungrig som faen. ;D Men idag kommer jag inte blogga mer, men i morgon får ni bereda er på en jäkla bildbomb från helgen!!

Nu ska jag skynda mig att äta upp och hoppa in i min svarta party klänning :D

Puss o kram!






Hemma och äter

Har precis kommit hem, eller inte riktigt men sitter och äter en pizza som jag var efter, hinner annars inte äta, för nu ska jag snabbt byta om och ut och klippa gräset innan jag far iväg och rider.

Fasen jag älskar att vara på stan ensam, det är så skönt att gå i egen takt och bara göra och fara dit man själv vill! Får mycket mera gjort. Har köpt 2 saker, ett halsband jag länge beundrat när jag sett på modebloggarna, och sedan en klänning från H&M som jag länge suktat efter, och nu var den på REA så det kändes som att den ropade på mig. Så tänke ev. ha den ikväll får se.

Här är de jag köpte..


Halsbandet, aah älskar!





Klänningen, den har väl kostat något på 30 euro vill jag minnas, nu endast 10 euro.
Det var bar många exemplar som kedjorna var sönder på, detta var typ enda hela?
Skulle ha behövt storlek S, men de hade bara M kvar, därför är den så lös i midjan.





9 juli 2010

Sitter och smaskar i mig lite frukost som bäst och kollar FB samt bloggen.

Hur som helst så var jag och firade till Strampen med Edith igår att vi slapp in till de skolrona vil ville till! Så vi fantiserade om framtiden och skrattade till saker som hänt i vår gymnasietid. Tiden flög iväg, men vi avslutade i alla fall med en broilerpasta på abc, gött de! Min lilla kamera är sönder, linsskyddet far inte helt fast, så idag ska jag och föra den till top 10 och fråga vart jag ska föra den eller om de kan göra något åt den.

Ska bara snabbt slänga håret upp i an hårsnodd, klä på mig och smeta på foundation, en vidare till stan. Jag ska hämta ut lite grejer från apoteket, fara då med kameran och springa lite andra ärenden på stan. Sedan ska jag hem och klippa gräset, fixa mat, iväg o rida och sist men inte minst maxmodansen. Ska servera 2 timmar där i början, men den blir det nog bara att bugga loss!

Nu ska jag skynda iväg till stan så jag hinner med allt! :D




Älskar honom av hela mitt hjärta!



Samma straff för celebs!!

Så tycker jag i alla fall, så att vackra Lindsey Lohan hamnar 90 dagar i fängelse och 3 månader på Rehab för rattfylleri tycker jag är bara mer än rätt! Tycker annars alla celebs i USA slipper undan bara för att de är super kända och tjänar miljoner.

Rätt ska vara rätt! Eller vad tycker ni om hela gripandet och framför allt publiciteten kändisar får  när de gör fel??


Lindseys fyndiga meddelande på långfringernageln (Fuck U) kan göra

att hon ytterligare får några dagar till på sitt straff för lagtrots.



Kattungen

Har räknat och tagit reda på riktigt ordentligt vad det kostar att ha katt, och jag blev ännu mera säker på att det är det jag vill. Så igår tipsade Jessica mig om en tjej som hade kattungar. Så nu har ajg reserverat en kissekatt.

Det är den gula, och är en kille. Han är norskskogskatt, typ.. :)









Så nu blir det att fundera på kissekattnamn. Några förslag? Blev så glad när hon sa jag kunde ha honom där tills jag har flyttat in ordentligt i min lägenhet, så underbart!!!



8 juli 2010

God morgon!
Det var så fint att köra över replotbron idag, solen sken och det var vindstilla så vattnet var helt blankt. Sitter som vanligt och äter frukost och startar upp för dagen. I morgon är jag ledig hela dagen så det ska bli skönt, men då igen så har jag ärenden att springa så får se om jag hinner sola över huvudtaget ??

Haha, jag drömde annars inatt helt underlig dröm. Det brann i vasa men min lägenhet kunde inte brinna för den var för fin, hah! Så det var lång kö utanför mina fönster och min dörr av människor som ville räddas av elden, helt sjukt! Jag kände mig lite som i Resident Evil I (skräckfilm/Thriller), gällande den punkten att vara inlåst och folk står o bultar på dörren och ser helt förjävliga ut (brännskador)..

Fy så mätt jag är nu, ska bara trycka i mig yoghurten ännu så ska jag gå och hissa upp flaggan och hämta Vasabladet och se vad som skett i världen igår. :)

Hörs senare!
puss o kram

Lägenhetsägare

Ja, man kan väl kalla mig det. Jag har nämlien bestämt mig nu att jag tänker börja hyra lägenheten. Vi kom också fram till att jag kommer att lämna med ca 90 euro i handen varje månad. Det kommer bli tufft, men ska försöka få ett extra jobb på sidan om skolan. :)

Mamma och pappa gillade lägenheten och tyckte den var super fin, så det var ju bara hemåt. Haha, dessutom har ajg super nära till Vanhamestari eller vad nu den där finska baren heter, haha! Nå men i alla fall, så det blir spara spara spara nu, och söka jobb till hösten-vintern-våren. Hur länge tror ni jag håller mitt humör uppe och positiv inställning?? ;D

Anyway, nu ska jag ta och ringa och berätta för fammo och momi att jag har sluppit in till Tradenom. :D

Hur många av er har ledigt nu annars? Vill veta hur irriterad jag ska vara över att jobba i såhär fint väder inomhus..




30min kvar

Tjohoo!

I morgon ska jag och Edith dra till strampen en 8 tiden och fira att vi sluppit in till de skolor som vi ville in till. Så blir att skåla, champagne kanske?? haha

Jestas va trött man blev på havet då, sitter bara och gäspar.. ;)




Facelook idag




7 juli 2010

Kom precis till jobbet, eller precis och precis för 25 min sedan. Vi öppnar först om 30 min, så sitter och äter frukost och dricker varm o'boy.

Ikväll blir det då att kolla på lägenheten igen, och så blir det att börja ansöka om bostadsbidrag! Detta ska bli skoj. Det känns faktiskt som 100% nu att jag tar denna lägenhet, för blir mer och mer kär i lägenheten. Så ska försöka flytta så snabbt som möjligt (får flytta in 1.8) så jag hinner ha inflyttningsfest innan alla börjar skolan/flyttar till nya städer och studera. Ska som tur få låna möbler av T eftersom har inte behöver dem när han bor på internat på polisskolan, och jag inte har några möbler, typ. ;)



In i detta hus kommer jag (troligen) att flytta in. Man går in därbakom
träden på den röda sidan av huset. Lägenheten är ca 35 kvadratmeter.



Företagsekonomi

Ser ni, ser ni mitt namn? Nej jag vet inte om detta är en linje som kommer att passa mig, jag har faktiskt ingen jäkla aning, men marknadsföringen lockar mig något enormt!

Funderade ju på allvar här för ett tag sedan ta ett mellanår, men nu när jag fått platsen känns det mera som att jag ska ta den eftersom vi var så många som sökte i år och jag fick en av platserna. Hela grejen med att jag var trött på att studera har nog mer att göra med att jag inte hade så mycket medgångar det sista 1,5 åren i gymnasiet. Jag var sjuk, min klasskompis dog på samma studieresa jag var med på och ingen kunde göra något för att rädda henne när hon fick sin allergiska reaktion, jag hamnade själv in på sjukhus i några dagar och var svag i 4 månader efter det, och det att jag var sjuk orsakade strulmed kurser och jag visste inte om jag skulle bli student 2010 eller inte,  sen att jag blev typ döv i samband med studentskrivningarnas hörförståelse i engelska och finska gjorde inte saken bättre, osv.. Jag  hade en enorm otur när det gällde att ge gärnet. Sedan var hastigheten och färväntningarna för höga för att jag skulle palla pressen.

Men nu är det en ny skola, nya lärare, nya klasskamrater och nya möjligheter som är framför mig... Och som mitt motto lyder Det blir vad man gör det till!


Jag ska annars i morgon och kika på lägenheten igen, men denna gång kommer mina föräldrar med. Det ser ut som att jag kommer att flytta in i den 1.8. Så de ska bli så härligt! Måste bara börja räkna ihop vad jag kommer att få i studiestöd och bostadsbidrag, sen blir det att dra av vad hyra + annat kommer att kosta, så jag vet vad jag lämnar med i handen och måste leva på, sådet inte kommer som en chock alltså. ;D Bara att börja leva på makaroner nu, hehe.


Måste bara säga det en gång till.. JAG SLAPP IN!!





Klackskor <3

Jag älskar klackskor, jag är inte brydd i om jag blir 3 meter längre än alla andra. Enda gången  jag väljer att inte tar klacksor, är när man far ut på krog med någon som är mycket kortare än mig. Det blir bara jobbigt i längden (höhö) att böja sig ner när man diskuterar, men annars är det endast klackskor som gäller! :D

Jag har ändå alltid varit längre än de flesta, så vad gör då 10-15 cm till för skillnad? Kommentarer som "oj va lång du e" i negativ ton, "du sku ju int behöv ha klackskor då du e så lång" och "Annu slut va så lång!" så de kommetnarerna hör jag varje gång jag har på mig klackskor, men so what? Gillar jag klackskor, och är stolt över min snygga längd och långa ben är det väl bara bra?! :) Tar numera de kommentarerna som komplimanger, eftersom det är ståtligt att vara lång, och jag själv ÄLSKAR långa ben och höga klackskor. Allt under 7cm tycker jag är äckligt (självklart finns undantag). :D


Så klackskor till the tall people!! :D



Minglet efter Karisma showen hösten '09
. Jag är alltid längre än de flesta, med och utan klackskor :D


6 juli 2010

WUUHUUUUUUUUU!!!
Inget kan förstöra min dag idag, för jag fick ett textmeddelande idag av Yrkeshögskolan att jag har sluppit in till tradenom!!! :D Fatta, jag som tyckte att inträdesprovet var sjuktsvårt och att jag failade helt enormt på det. Var 100% säker att om jag slapp in så skulle det vara via reservplats, men jag fick en plats från första början!! :D

Är på jobbet idag, men har enormt ont i magen, hoppas det beror på att min m är påväg.. AAH, inte ens magknipen tar ner på mitt goda humör!!

Vart har ni sluppit in? Eller vad ska ni som tagit studenten göra till hösten??






Glee

Har hört en massa om serien Glee, och är nu på 10:onde avsnittet. Nej jag är inte helft hooked, men jag har ingen annan serie att se, och den är helt OK. Men inte på långa vägar så bra som jag förstått att den är.

Har ni sett serien? vad tyckte ni??





Trotsar magknipen

 

 


Känner mig lite bättre

Har varit till akuten och lämnat ett prov + hämtat sjukintyget för förra veckan. Har inte spytt idag, men har underlig mage, knarkar gefilustabletter nu och ligger och planerar en matlista. Jag och Thomas ska nämligen göra upp en lista över vilken huvudingrediens som ska finnas i maten under veckan, så kan man variera recepten.

Så ikväll blir det nudlar + wok + strimlat kött + vitlök som blandas, mums!






5 juli 2010


Gårdagens bilder

Frukosten som min älskade pojkvän hade gjort i ordning till mig där ute.

 

 



 

 

 


Sorry

Sorry att jag inte höll löftet med bilderna, ska överföra dem nu på en gång, bara hämta sladden så kmr de upp om ngr minuter. Var till sjukhuset och pratade med en sjuksköterksa så hon sjukskrev mig 2 dagar. Har kännt mig så liten och varit ihopkurad mot T nu och kikat film och sovit, sörplat lite Fanta och vilat igen.

Pratade precis med Sara och hon berättade att finska tjejen på jobbet hade också spytt. Så ni som inte är sjuka, se till att hålla handhygienen i skick och om ni får i magen eller börja må illa, ät gefilustabletter!! Ni vill inte spy!!

Nu ska jag ta och överföra bilderna från igår. :)

Hörs snart!


Sjukhuset nästa

Blir att fara en sväng via sjukhuset nu.. Hörs när jag är hemma igen.







4 juli 2010

God morgon!
Har spytt inatt nu igen, vet inte vad min mage felar. Trodde jag va bra igår så jag och T hade grill"fest" hos oss, riktigt lyckat. Många skratt blev det och mätta magar. Fick ta och sjukanmäla mig från jobbet idag, mindre roligt, jag vill inte vara spysjuk, det  ärsta jag vet. Mår helt pyton!!

Hur som helst ska jag vila en stund nu och kika på 24. Sen ska jag ladda upp bilderna här från grillfesten igår! :)

Så kika in om typ 2 h så är bilderna uppe. :D


Fnissar på mig

Läste detta just på nätet..


- …det är sjukt att en kille som knullat en massa tjejer omnämns som en grym kille, he is the man – …men om en tjej gör samma sak så är hon en slampa! Vad är det för fel på samhället…
En kille svarar:
- …man måste se det ur rätt vinkel. Om man har en nyckel som kan öppna ett lås så är det en bra nyckel. Om du har en nyckel som öppnar en massa lås så är det en riktigt grym nyckel, the master key. Men om man har ett lås som kan öppnas av vilken nyckel som helst så är det ju ett riktigt skitlås…


Fast jag kanske blivit lite feministisk på senaste tid, så garvade jag med Merja när vi läste detta. Killen hade ju en fin story där, men tycker ändå att karlar blir precis lika slampiga som kvinnor!! Därför kan jag lätt säga att jag aldrig kommer få sådan stämpel eftersom mitt lås år dunder bra ;)

Så tänk på era lås tjejer, vi har inga skit lås. Det är låsen som inte går att öppnas av vilken nyckel som helst som är de man vill låsa upp.. HAHA sorry jag måsta bara ;D


Sommar

Man märker det är bra väder eftersom det är så lugnt på jobbet, jag och merja sitter och diggar till We no speak Americano, första gången jag hörde låten tänkte jag wtf? Men nu diggar jag den stenhårt :D




3 juli 2010

Halo!
Hann inte sätta kameran i väskan (bildbeviset där), men T överraskade mig med "hotellfrukost" i trädgården idag. Precis vad jag behövde faktiskt! När jag vaknade ahde jag så jäkla ont i magen så jag tänkte "fan i om jag måste ringa och säga jag inte kan fara till jobbet idag" men det gick om senare så det är bra nu.

Det var meningen att vi skulle ha farit ut och festat på krogen ikväll, men jag vågar helt enkelt inte det när jag haft så ont i magen. Så jag har bjudit några vänner till oss ikväll, vilka som kommer vet jag ej. :) Men grilla, dricka, spel och sådant är på schemat i alla fall. :)

Va ska ni göra idag när det är så varmt?
Harmas lite över att måste jobba dåd et är så varmt o fint väder ;)


Jag och Edith på förra årets midsommar på storsand
.

 


Mmmh, jordgubbar

Sitter och äter lite jordgubbar medan min snygga pojkvän, med bar övrekropp (me lajki), försöker för andra gången (första gången läste han lite fel på receptet så blev liiiiite mycke mjöl o lite mölk, haha) idag sig på att göra plättar, så får se om jag får några plättar ikväll.? ;)





Hoppas ni haft en bra dag. Jag mår nog bättre nu mot kvällen, men känner på mig magen inte är riktigt bra. Mamma ringde precis och sade hon också kände det var något lurt på gång, så får se nu då om hela Åkersfamiljen får spysjukan.. ??


Hoppas in alla haft en fin dag! :D



Duktig sjukling

Fast jag är sjuk så är jag en snäll flickvän och fixar mat till T. Köttbullar med pepparsås och potatismos står på menyn. Gott, hoppas jag klarar av att äta det!

Som tack ska jag få plättar och jorgubbar ikväll, OM jag klarar av att äta det vill säga, HOPPAS!!








Glömde att berätta

Det blev inget av med den förra valpen vi kikat på. Den var sjuk så länge att det inte alls är bra. Men nu har vi kollat på nya valpar, de var bara 1 vecka så man kan inget säga än, men om 3 veckor kommer vi att åka o kika igen och då får vi bestämma om vi vill ha en vit eller brun labrador valp! :)

Så vi får ta hem valpen i slutet av juli (eller så var det början av augusti, minns ej nu). Så mysigt med en lite vovve valp igen.

Ligger som bäst i sängen och väntar på att T ska komma hem och tycka synd om mig. Men något som alltid hjälper mig när jag är sjuk, för att känna mig friskare så sminkar jag mig alltid och klär på mig vanliga kläder, för då ser jag friskare ut! :D Jag vet, jag är rätt smart ibland!







1 juli 2010

"God" morgon!
Ligger här och vrider mig i sängen med en hink bredvid sängen. Mår helt super skit, måste ha varit något jag åt igår som inte passade för min mage?

Hur som helst tänker jag inte skriva ett "tycka synd om mig" inlägg, för sådana är tråkiga att läsa, utan jag tänkte berätta lite om gårdagen. Jag var nämligen och provred Malins häst Kessu-Kese-Grisen. Malin tänkte nämligen vara så snäll och hyra ut honom till mig ifall hon inte får en plats på tränings lägret 16-18 juli. MEN såklart har jag den oturen att en annan tjej som är med på lägret har inte bestämt sig ännu om hon ska vara med på lägret eller ej, så om hon nu bestämmer sig att inte komma, så ja då får ju Malin som är första reserv en plats på lägret och tar i sin tur självklart med sin häst till sig själv.. Alltså Annu utan heeest i sådana fall..

Så jag behöver med andra ord en back up horse. Vet någon av någon sådan?? Hör fortfarande av er, snälla!

Kiffade några bilder från då jag red igår av Malin, fanken vad jag hade händerna lågt ner. Det kändes inte så då jag red, men fick en mindre chock när jag såg bilderna.. FY SKÄMS!!!







Haha, syns det att jag är mera dressyrryttare kanske? Haha, kolla nu in hoppbilden OMG!! ;D Ser ut att skita på mig




RSS 2.0