nu drar vi igång Vappen!!

Har nu fixat håret och sminket, bara klänningen kvar! Vi syns i vimlet ikväll! :D HA en super bra vappen!


 



YES!

Nu är flyttase klart! Så nu blir att fixa lasagne innan man drar iväg till Ansus för att ha grillfeeest. Men först ska jag vila lite, har städat hela dagen så känner mig som någon jäkla städerska! ;) Jag hatar att städa..



vi just nu! Glada och nöjda! :D


nu kan jag verkligen skriva god morgon!

Ligger i sängen nu och har varit vaken i 45 min. T's pappa ringde och behövde en tjänst a T, så han har kört iväg nu för att hjälpa till. Så det betyder jag får sova 1 h till innan jag hamnar att åka till lägenheten och dammsuga + torka golv. Skööönt!!

Ikväll blir det annars fest. Vi ska grilla vid Ansus, och blir T's polare + mina tjejer. Var meningen de skulle ha varit 4 till från "min o Ansus" sida, men de fick förhinder, så det är ju trist! Men nä nu ska jag springa på wc o sen o sova 1 h till. :)

Pöss så länge!


hihi

Jag bara måste få kommentera att ag ahr en så söt mamma, hon är så tossig ibland! Hon skojade precis (hoppas jag i alla fall) att jag druckit upp all deras sprit fast det nog är de själva (har aldrig tagit något från deras spritskåp utan lov, handen på hjärtat). Men nu vet jag ju varifrån mina drickargener kommer ifrån, haha. Skämt o sido ;)


 

Såhär trött är jag annars just nu, haha. Så nu ska jag gå och sova. God natt!



helt slut!

Huhhu, ikväll är jag helt slut! Har precis satt mig ner på sängen och loggar in på Facebook och skriver ett inlägg här på bloggen. Dagen har gått åt att flytta alla grejer från lägenheten in i paketbilen, och nu på kvällen har jag varit på en super tung ridlektion av Anna Tujulin. Jag är helt mör i hela kroppen av att ha lyft lådor och dyl. + ridit vilden Eila ikväll.

Lektionen gick i övrigt super bra, alltså inte  gick allt jag gjorde bra, men jag kände jag fick jobba, och får jag det (Vare sig det går som de ska eller inte) så tycker jag lektionen gått bra. Både jag och Eila pusta ut och säckade ihop av utmattning när vi skrittade av i slutet. Oj oj, vad jag tycker om den tjocka köttbullen till häst. Hästar är livet ska ni veta, det finns ingen stress eller vardagsbekymmer när man slänger sig upp på en hästrygg!

Här kommer i alla fall de få vilder jag kom mig för att fota idag. Klockan är kvart före 12 och Thomas har ännu inte kommit hem, den stackaren är påväg hem från att ha fört sista lasset till hemgården sin i Maxmo.



Började morgonen med att fara till Neste och köpa kaffe och kakao


Alltså jag älskar denna människa så otroligt, han är så fin!! Kan inte säga det för många gånger!




Photoshoot på tisdag

Har precis planerat in en fotografering på tisdag nästa vecka. Fick förfårgan igår och det blev bestämt idag. Han hade nämligen blivit impad av pinup fotonen Sami Pulkkinen  tagit på mig, så han undrade om jag ville ställa upp på sådana bilder igen, så han skulle få göra sin tolkning, självklart tänkte jag, är ett tag sedan jag stod framför kameran nu igen. :) Så får se nu på tisdag Jarmo Gladers tolkning av sexy Country Girl. :)

Här är mina förra pinup bilder från i somras :)



Sami Pulkkinen är fotografen


Good Moorgon!

Idag fortsätter flyttandet. Ger en mera intressant update senare, ska nu gosa med söt här bredvid. Han tog just fram sin bok som vink att jag är tråkigt ;) haha

HÖRZ!


Bilder från idag

Här kommer lite bilder från idag. Jag låter bilderna tala för sig själva. :)














Kotimäen Marimint "Mirre"

 

Denna sötsnos kallas Mirre och äga just nu av Vörånejdens Ridklubb men är nu till salu. Mirre är duktig på dressyr och vill gärna vara sin ryttare till lags. Orsaken till att ridskolan säljer Mirre är att han inte lämpar sig för en ridskola som har många nybörjare. Han behöver nämligen en kunnig ryttare och en säger sådan. Han vill gärna bli en bästa vän, och tycker om att gosa. Han älskar att vara i terräng och att sträcka ut i galopp! :)

 

Om du är intresserad av denna fina kille eller vet någon som är, ta kontakt till Cecilia Raunio 050-59 24 893 eller [email protected]

 

 


Fråga till er!!!




ny bild, från gammalt photoshoot

Fick igår skickat en bild av © - Jarmo Glader. Så precis att han laddat upp den på sin facebook portfolio med följande beskrivning


 

 

Så det känns som rätt bra betyg sådär annars. För de som inte förstår vad det betyder så är det ungefär "I bilden finns inget speciellt, men jag tycker bara så mycket o Annus ansikte". Är själv inte så bra på finska, men något sådant. :)

 

 

 


nog e de nu tusan!!

Jag bilr så irriterad på mitt nät, det tar 100 år att få ner filmer, vi är ju helt besatt av 24 och vi får inte ner några avsnitt, det står det ska ta 12 timmar, GAAAH!!

Nä nu måste jag ta o äta en chokladboll för att lugna ner mig! Har ni annars haft en bra dag? Jag har haft en myysdag! Men alltså fatta att det snöar sista veckan i APRIL!!!! DAgs att ta fram snowboarden och åka till Öjberget för att inviga den ännu i VINTER!! haha, hoppas jag har fel!

Nu ska jag mysa med min älskling som ligger med lite kläder på här bredvid, känner mig kramsjuk!

puss hej!

Om människro bara visste hur det spårar ur ibland ..

Thomas sitter och surfar vid matbordet, Annu fixar chokladbollar och gräver i sössön med händerna.

Annu: "Men så blek du är älskling!" *rör snabbt den geggiga handen längs Thomas ansikte*
Thomas: "Men no e det nu fan!!"
Annu: *flabbar*
.
.

2 min senare går Thomas för att tvätta bort geggan från ansiktet, var efter han sätter sig vid köksbordet och surfar vidare.

.
.
Annu: "Oj, så ren o fin du blev!!" *rör med ännu mera gegga på Thomas kind*
Thomas: *svordomar flyger ut ur hans mun*
Annu: hahaha
Thomas: *stiger upp och fortsätter svära och går mot badrummet*
Annu: *stiger också upp och rusar efter*
Thomas: *skriker till och springer för sitt liv*
Annu: *springer efter och härmar ett monster, och flabbar*
Thomas: *anlänt till badrummet och vänder sig skräckslaget mot chokladmonstret*
Annu: *flabbar och sträcker snabbt sig efter hans arm och klätar ner den, samt andra kinden*
Thomas: *flabbar, svär, flabbar, svär*
Annu: *flabbar, flabbar, flabbar och tänker* "1-0 till mig"




Maahaaa, 1-0 till mig!! (Tvättat av händerna här)



SLURP!!



HAHA, jag har tänkt det många gånger och tänker det igen. TÄNK om folk skulle se hur vi fjanttar oss ibland, de skulle ju tro vi är galna! Gårdagens diskussion tänker jag inte ens dela med mig av till er, haha ni skulle sluta se mig som en mogen, allmänbildad, respektingivande, 19-årig tjej! ;D Men ni kan bra fantisera..




Tjolahopp!

Jag har glömt kameran igen.. Eller vänta jag har ju min telefon.. ska springa och fota lite vad vi håller på med så kommer det upp senare ikväll :D Vänta lite..

Vi håller i alla fall påa tt flytta, så köket ska tömmas nu. Har diskat så att händerna ser ut som russin, hatar att diska *fnys*


dricker vatten som två törstiga slavar

Yepp, det är vad jag och T gör just nu, haha. Vi har en vattenkanna vi dricker ur, ser lite små kul ut! Har nu i alla fall kollat på 24, fanken så bra serie. Kollade den som en slav när jag gick i högstadiet, men sen började serien sändas så sent, och jag laddade inte ner eller kollade på nätet på den tiden, så det blev inget efter säsong 3.

Sen blev jag super ledsen när jag kollade foreca just, de har lovat regn to-lö.. Är det inte bara för jävla typiskt!!! Vi ska ju grilla o ha kul UTOMHUS på fredag OCH lördag, nu är det nå jäkla regn som ser ner då!!!



flytteli flytt flytt


Nu beger jag mig till Smedsby med töntten min till pojkvän. Har annars planerat fredagen klart nu (nästan) med Ansu. Det blir grillfest och massor med folk (som gör själva kvällen), sen en sväng via strampen och efter det försöka sig mot krogen, om man slipper in vill säga. Men ser fram emot alla människor som kommer och grillase. :D



Vad ska ni göra på vappen??



svar på fråga

Varför är du ledsen över studentskrivningsresultaten? Skrev du inte redan att du blir student? När kommer de slutgiltiga, vet du? klart du blir student!!

Som det preliminära resultaten säger är jag klar student, men jag fick sådan ångestattack idag när jag fick veta av studiehandledaren att gränserna kan ändras drastiskt, så nu är jag livrädd detta ska ske, och ändras ner.. Jag får veta resultatet om 2 veckor. Jag vill så bli student, skulle ta så hårt att faila, så jag vet inte ärligt om jag skulle klara av det (är väl så för alla) att inte få mössan i vår..

Så ber alla er hålla tummarna för mig!


Jävla skit!

Kom just från skolan, kurserna har alla rätt ut sig och jag är ute ur gymnasiet.. Bara att invänta studentskrivningsresultaten nu.. Över dem har jag idag redan gråtit över, jag vill såå bli student!

Håller på att städa ihop här i lägenheten nu, vi ska denna vecka flytta till Smedsby, var vi ska bo nu till augusti. Så som sagt städar vi o fixar undan, så jag ska ta och gå och hjälpa till nu! :)


Take care, hoppas er dag börjat bättre än min!! Idag behöver jag massor av kramar och pussas.. snyft!



Föresenade bilder..


Edith @ sky


minime @ sky


Jag och Henrika @ sky


Shopping in Seinäjoki

 

 

 


damn

Ja, jag vet jag har slarvat, jag har inte överfört bilderna ännu, men lämnade och surfa på internet efter skor till min studentklänning, men jag hittar inte några som passar till min korallfärgade präla till klänning.. :( Har lussurfat asos.com, nelly.com, have2have.com, bianco.com, bubbleroom.com och hittada nada..

Vet ni några bra sidor??


Jag blir sååå ledsen av detta elände.. Ska trösta mig med Vampire diaries nu ist.. SEN överföra bilder ;)

 

 


hohhooo jajjaaa

Idag känns det att det var roligt igår, mina ben värker av allt dansande och jag är slö och bakis. Men jag ångrar inte utekvällen igår med Lena fast den blev väldigt spontan och mitt i allt. Men sådana kan ju inte misslyckas!

Den började med att vi förfestade med goda drinkas hos Lena, och efter kanske 40 min efter att jag kom dit så kom även Pate. Haha, vår humor spårade nog rätt ordentligt där ett tag, men svinkul var det iaf! Sen slängde han oss till krogen var vi fortsatte festa, först på Ollis, men där var inget drag, så vi gick vidare till Fontana. Jäklar så kul vi hade, 4e helgen irad vi e ute bara vi 2 och det blir bara roligare för varje helg, hoppas vappen kan toppa gårdagen (tror inte det).

Nu ska jag i alla fall springa på wc, och efter det tänkte jag överföra bilderna från kameran, nu när jag äntligen hittat sladden. Hade ingen kamera med igår, men tänkte snatta bilder av Lena, för hon hade med kameran. :)



Känner mig så snäll och oskyldig med rosett in håret, haha


tjoppi yo yo!!

Sitter som bäst hos Lena och har precis fixat mig för kvällen. Hade först andra planer med de blev ändrade till en hej dundrande utekväll 3e helgen irad med Lena, så detta ska no bli hejjsan!

Haha, jo ni sku bara veta!! När jag kom till Lena idag, så såg jag en cykel som såg likadan ut som min, och tänkte men det bor ju bara pangisar i detta höghus, har de sportmodelscyklar?? Men ju närmre jag kom cykeln såg jag det var min!! Haha, jag hade alltså glömt den från föregående helg, eller tom. den före den helgen (minns inte när jag cyklade) haha. Så typiskt mig att glömma saker här som där, men en cykel, sicken lyckad människa jag är! ;D

Nu supilullar jag vidare ;D

ha en fin fin kväll!

pöööözz



Party musaaa just nu


Grillata

Idag inleder vi grillsäsongen! Men vi har ingen ordentlig grill, så blev 2 engångsgrillar, haha. Blir klyftpotatist i ugnen med rosmarin och nolja på till *mums* Nu har jag vårkänslor, har dessutom varit ute och springa idag, men det var tungt, hade sådant släm i halsen så kände mig som en som rökt i 100 år!

Jag mitt klåp har bort sladden till kameran igen, så blir bara webcambilder idag, sry. Men jag har ju laptop iaf, så gick just precis ut och tog ett kaverikuva med min älskling som försöker få nå fjutt i grillarna. ;)



Titt, så fina vi blev! :)



24 April 2010

Ntöigen lördag, höhö, inte för att jag känner någon skillnad med veckodagarna när jag är ledig. Men ändå. T hade väckarklocka på kl. 10 så jag var mindre munter när jag vaknade av den, men gick i den sval dusch för att bli lite mera vaken, hah, skulle vilja ha film på när jag just vaknat så jag kan se hru jag verkligen är. Alla säger jag har världens sämsta morgonhumör, heh.

Nu ska jag i alla fall klä på mig och åka in till stan med Mamma för att var smakråd till henne. Vi ska söka klänning till min student åt henne, vi var ju i Seinäjoki igår men hittade inget åt henne. Men ajg kom hem med ett par svarta jeans och en bikini undredel (övredelen var hemskt!!)


Idag har jag och Thomas annars varit tillsammans i 8 månader, haha. Är fortfarande förvånad hur det kunde gå, jag hade bara några dagar före jag träffat fjantten predikat om hur bra jag trivs som singel och inte skulle orka med ett förhållande just då, eftersom jag har så mycket på gång.. oopsie, så gick det ju inte precis ;)


 

 

 

Började annars fundera på att bli mörkblond igen.. Vad tycker ni, passar jag bättre i blond eller brunt hår?? :)

 



Fredag 23:e april 2010

Morning morning! sitter ännu i sängen och försöker övertala mig om att det är helt ok att stiga upp och äta frukost. Men kroppen skriker "LIGG KVAR EN STUND TILL!!".. Nä men ska nog ta och stiga upp, har mycket som ska göras idag! Men uppdateringen kommer bli kass eftersom jag far med min söta mamma och shoppa till Seinäjoki kring kl. 14 idag.

Nu ska jag och mitt knullruffs till hår (det ser för jävligt ut, gå inte och sov med blött hår) skutta upp ur sängen och fixa frukost.

Jag grät annars blod idag när jag såg det snöade kl. 9:00 i morse *buhuuuuuu* Det var ju påväg att bli VÅR VÅR VÅÅÅÅR, inte takatalvi!!!!


 

 

Btw, jag har alltid super uppsvällt ansiktenär jag just percis vaknat, jag själv kallar det butface, har ni liknande??

 

 


finally hemma igen

Kom just till lägenheten, eller inte just, men kasnke för 40 min sedan. Har hunnit duscha, äta och nu ska jag ta och hämta varsin bulle till mig och thomas + varsitt mjölklglas och krypa ner i sängen o mysa innan jag ska sussa.

Orsaken till varför jag kom hem sent idag är för jag varit i stallet ikväll och ridit och matat prickikorvarna som bor i stallet. ;) Ridningen gick prima, red Trolli eftersom Eila tappat en sko.

Som jag gissade orkar jag inte överföra bilderna (mycket få) från igår, så tar det i morgon. Ska annars i morgon på moder - dotter trip till Seinäjoki och shoppa. Ska bli riktigt kul, ska kolla in skor till min studentklänning, så hoppas jag hittar några.

Nä nu ska jag gå och sova jag somnar snart här, är så trött. Fysiskt också, för märkte just när jag skulle dricka saft att jag bara skakar för jag är så slut haha! Men dukig är jag som varit och rida när jag var ut och festade och drack igår! :D



Som sagt, nu somnar jag.. GOD NATT



utekväll plus lekparksbus


















 

 


Äntligen

Nu snart kommer bilderna jag lovat för några dagar sedan från utekvällen i lördags och lekparken :D Gårkvällens bider kommer senare ikväll eller i morgon. :)

Har precis slängt in en makaronilåda i ugnen, men känner mig inte alls sugen på sådan mat idag, haha, pizza eller en fet hamburgare skulle bra smaka bättre idag *fniss*. Ligger i soffan lutandes mot Thomas och smuttar på en fanta, den sitter också rätt bra idag haha! Kära vänner  många skumvinsglas slår till pang då det slår till, och dagen efter har du huvudvärk!! Jag drack 2 skumvinsglas igår och en cranberry vodka drink, men det var tillräckligt tydligen ;)


 

 


Karisma fashion show, pictures

© - Johan Pensar



Backstage









LITE av publiken, ser ni min fina pojkvän där och fina vänner?? :)








Karisma Fashion Show 09.04.2010 kl. 22:00 och på Amarillo kl. 23:30























film på mina ingångar. :)


morning has broken.. tididii

Åter igen vaknar man upp till en vacker solig morgon / dag. Men ska låta mig vara seg idag, för konstaterade att skumvin är förediskt igår!! Jag och Edith (sen även Henrika och Sandra) festade loss på Sky igår, och det var så jäkla billigt att dricka där igår att man blev lite drunkilainen i slutet. Men som tur känner jag alltid av när det inte ska drickas mera, så det spårar aldrig ur för mig längre.

Tog några få bilder, och de kommer upp senare idag när jag orkar överför bilderna, sen fick jag även bilderna från Karisma showen av Johan Pensar, fast jag tycker de inte var riktigt bra, men jaa jaa ;)


Hörz senare!



en fråga från kommentarerna

Helt ärligt nu, önskar du att T kommer in till Tammerfors? Tror att jag sitter i samma stol som du om ett år.. Självklart vill man att de ska göra det som känns bäst för dem, absolut. men å andra sidan blir man ju typ "gräsänka" inne i veckorna (igen, hade min kille 1 år i milin för ett par år sen.. Det var tufft!)
Vad tycker du? :)

Jag är väldigt tudelad i frågan faktiskt. Jag vill verkligen han ska slippa in till Polis, för jag ser ju på honom hur mycket han vill det. Men samtidigt vill jag inte vara utan honom mesta delen av hösten 2010 och våren 2011.

Förr trodde jag i alla fall att jag inte skulle klara av ett långdistansförhållande, och det var verkligen något jag DÅ tänkte jag aldrig skulle utsätta mig för. Jag menar, man har ju aboslut ingen aning om vad den andra sysslar med där borta? Tänk om han studerar med någon riktigt het brud, och ...  ?? Men allt efter tiden har gått så har jag ändrat åsikt helt. Jag tänker göra allt jag kan för att få det att funka, för jag har aldrig känt såhär för någon annan. Båda har satt oss in att det kommer att funka om han flyttar dit för att studera, men det betyder inte att jag inte kommer att vara ledsen. Kommer garanterat ligga i lägenheten i höst och gråta floder, bara för att jag saknar honom så.. haha ;) Jag är nämligen en rätt stor lipsill när det kommer till känslor..

Jag vet det kommer att bli tuft, men om man verkligen älskar någon och vågar lita till 110% så kommer det gå rätt så lätt (det intalar jag mig själv iaf), sen kommer jag själv att börja i en ny skola och studera vidare till hösten (förhoppningsvis) så då kommer jag att ha fullt upp att anpassa mig till det kapitlet i mitt liv.

Så jag, jag vill han ska slippa in i skolan. Det är ju underbart att han har kommit fram till vad han vill bli. För man vill ju själv bli stöttad när man själv kommer på vad man vill med sitt liv!

Blev en lång essä, men hoppas du är nöjd med ditt svar.  :)



21 April 2010

Igår var det eakt en månad tills jag och Edith pyser iväg 1 vecka till Barcelna, så hoppas bara flygen börjar flyga då igen, jag är så jäkla sugen på Barcelona. Värme, arkitektur, konst, hotellfrukost och UTELIV!! Underbart!

Har just tagit en morgon dusch och ska börja ta och fixa mig aningen och börja göra något. Thomas ahr sprungit iväg till Skolan för att skriva prov så har lgenhten för mig själv. :)

Men som sagt, ska nu ta och börja fixa mig aningen, vi hörz senare idag! :D




Bild från förra veckan då vi satt och myste på balkongen.

Nostalgitripp

Har flera nostalgitripper till barndomen när man steg upp på lördagsmornarna och klickade på tv:n halv 10 för att kika på Nicke och Mojje, som senare bytte till Nicke och Nilla. Aah, det var ljuva tider det.

Vilket var era favorti barnprogram?
Här kommer några av mina..



 

 

 

 

 


nog är det nu f*n

Jag hittar inte alls sladdarna, varken till min systemis eller lilla pocketkamera, måste i misstag tagit hem dem till Smedsby här för några dagar sedan, så sry att bilderna jag lovade kommer först då jag hittat/hämtat sladden.

Vi var i alla fall till lekparken, efter att vi hälsat på hos Thomas en kompis här i Brändö, trevlig prick faktiskt! :) Lekparken fick tyvärr bara en pikavisit, för det var så kallt och vi skulle handla frukt till vår fruktsallad som just nu ligger i magen. Filmade annars lite när vi lekte i en rolig gunga, haha, men tror jag skrattar mest åt det själv nog, men den slänger jag också upp såfort jag hittar sladd-fan..

Som vanligt (jepp, blivit ett beroende) ska vi kolla på 24, men har bara 1 avsnitt kvar, resten har ännu inte sänts från USA. I morogn blir det tidig väckning, så blir tidig sängdags för oss ikväll.. Yaah right, vem lurar vi?? haha






Nu sticker jag till lekparken med min fjant till pojkvän








Ikväll kommer bilderna!

Ikväll ska jag ladda upp bilderna från helgen. Har som bäst ugnskorv i ugnen, efter det ska jag och Thomas ut till lekparken och busa till det lite, okej jag erkänner, han är lite tvingad att komma och prova en skit kul gunga som jag alltid hoppar på om jag har vägarna förbi den parken här i Brändö!

Men nu ska jag gå och vara huslig och diska. :D So long, kom ihåg bilderna kommer upp senare ikväll, så kika in då igen!


Tycker ni att det är fånigt att 19-åringar och 23-åringar busar till det och springer till en lekpark och apar sig? Jag tycker det bara är mogna ungdomar som klarar att vara fjanttiga, eller har ajg helt fel?

Brändö, Amerikas texas??

Alltså nu börjar jag bli rädd. Igår när vi kom tillbaka till Brändö stod en polisbil parkerad strax utan för Siwa som är här under oss. Jag tänkte det antagligen varit en stöld som ägt rum, eller att de hade undervisning om hur de skall agera i olika situationer.

Idag läste vi på Vasabladets internet sida, att det varit ett rån, och han som rånade siwa på 200 euro hade en kniv!! Jag menar, jag och Thomas springer där hela tiden och handlar eftersom det är så nära så är det inte så farligt om vi glömt att handla något. TÄNK om jag eller Thomas skulle ha varit där då det hände!! Jag börjar bli rädd att bo i Brändö nu, för det är 3:e fallet med våldsamheter i Brändö här nära var vi bor!! För 2 veckor sedan blev en knivhuggen, och bara veckan före det hade en man blivit knivhuggen i en bil 3 kvarter härifrån!!

 

 

 


I'm still alive!

Blev ingen uppdatering igår, mest för jag var så trött och hade program nästan hela dagen. Utekvällen var TOPPEN i lördags, hade så jäkla kul, är hemma i Smedsby nu en snabbis och hämtar lite grejer medan T är på gymmet, bl.a. datorn har varit här, därför har inga bilder heller dykt upp!

Jag har annars blivit helt besatt av serien 24, ser med T flera avsnitt per dag, går inte att sluta, haha! Jo Jag anmälde mig annars på interbju idag, + att jag och T pratade om att ev. slaffa en kissekatt till hösten. Jag har alltid haft husdjur i mitt liv, och ända sedan jag var 5 år tills i vintras har jag haft ett eget husdjur, kanin 2 st, hamster och gerbil. Så till hösten blir det kissekassen. :D


Har ni haft en bra helg?

And I'm off!

Nu ska jag bara föra över, eller ta bort pengar från mitt brukskonto så jag inte har så mycke att slösa på min ute kväll! :)

Såhär är min facelook :D Inte de bästa bilderna men Lena väntar på mig och jag är 20 min sen, så NU springer jag!


 





gäsp

Vaknade just efter 1,5 h powernap. Blev helt super trött mitt i allt. Tror de beror på akupunkturen? Nu ska jag i alla fall börja fundera på vad jag ska ha för kläder ikväll när det blir partajj. Har bara 40 min på mig att fundera ut det ifall jag ebhöver strumpbyxor eller inte, behöver jag det måste jag fara och köpa i sista minuten (som vanligt).

Vad ska jag ha fö skor då? Nä nu måste jag börja rota i skåpet, vill inte ha mina pumps i detta klottväder, så tror jag tar platta skor för omväxlingskull, tror ändåd et blir ollis, och där spelar det inte så stor roll om ja ghar höga klackar eller ej. :) Har ju ändå inbygd klack, haha!


Pöss så länge!

JAG ÖVERLEVDE!!

Så jäkla skönt nu efteråt! Jag var nämligen så jäkla rädd när hon som gjorde akupunkturen kom in i rummet med nålarna. Kände bara hur det hettade till i fötterna (som det gör när kroppen förbereder sig på flykt när man är rädd). Hade med kameran denna gång så ni ska få se mördarnålarna.


Ser ut som en rädd 5-åring, men kände mig så också, haha!



Första nålarna



Det jag skulle bota var min evig hosta och snor i hela skallen = förkylning som vara i 3 månader



Det brände som fanken ibland, och man kände sig som en nåldyna.. MILT sagt



De sista 15 min satte hon dessutom 5 nålar i ansiktet, och DE sved så in i *piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip*



Sådana här snygga märken har jag på kroppen nu var nålarna suttit..




17e April 2010

Idag har jag varit uppe med tuppen, för jag hade talkomatning i stallet idag också, men det gick snabbt för hästarna skulle lämna inne i stallet eftersom de har förutspått att det skulle falla ner aska, och uppmanade människor att motionera inne istället eftersom askan irriterar luftvägarna, så gissa vem som gick och försökte andas så lite som möjligt när hon gick utomhus i morse? haha

Nu ligger jag i sängen, och ska börja klä på mig och fara iväg till akupunktur, jag gör det inte frivilligt utan min kära mor tvingar med mig. Men denna gång tänkte jag ta med kamera så jag kan ta foto på nålarna jag har i mig så ni får se.

Men som sagt nu ska jag hoppa i kläderna och föna håret, var en snabbis i duschen efter att jag kom hem från stallet.

Håll tummarna att jag inte svimmar när nålarna placeras ut på mig.



Lady Gaga + Beyonce

Vad tycker ni om Lady Gagas och Beyonces telephone video? Själv älskar jag Lady Gagas musikvideon, för fast hon leker med sexigheten hos kvinnor så är det inte det jobbiga ålande och det framför en karl, utan hon har egna moves och underbara kostymer! Love, love, LOVE! Hennes videon är enda jag tål att det pratas i också, alla andra får jag feber när det pratas mitt i musikvideon!


 

 

Så vad tycker ni?


så fint väder igen!

Tänk det regnade inatt o idag är det så fint igen! Invigde min Jeans-jacka, fast det kanske var aningen för kallt. Men nu ska jag cykla in till stan i det fina vädret, så om ni ser någon som kommer stönande på en cykel och är helt knallröd i ansiktet är det antagligen jag och min dåliga kondis, haha!



Hihi, jag ser så jäkla kort ut när jag böjer mig fram + viker knäna, jag är ju lång ju!!

 

 


film

Här kommer klippet av mig och Eila. För de som inte vet är Eila min kompis Lenas häst, och jag har turen att få rätt ofta faktiskt rida henne. Så om vi ska kort säga hur mycket jag gillar den lilla tjocka hästen så kan man säga ¨såhär, säljer Lena sin Eila, så köper jag hästen vare sig jag har råd eller inte!





FREEDAAG

Haha, jag måste väl erkänna att detta är lite utav ett i-lands problem, MEN, jag visste inte igår att butikerna kan strejka idag el under helgen (?), så jag har lite panik!! Jag hinner nämligen inte köpa dricka ifall vi far ut med tjejerna o partajja i morn! SHIT!!!! Haha, så jag borde få någon som far och köper åt mig.. NEJ, jag är inte underårig, haha, utan jag har absolut inte tid! Nu sitter jag nämligen här och försöker få igång motorn i mig, äter frukost och försöker klippa ihop ett klipp var jag rider Eila, men datorn vill inte sammarbeta, den förblir TRÖG! Sen ska jag iväg och fixa ett arbete klart, snabbt hem och äta, var efter jag hoppar i bilen och kör iväg mot Vörå igen!!

Så om någon vill vara så snäll och köpa 6-pack kulta lonkero åt mig (ger givetsvis money) INNAN ALLT ÄR SLUTSÅLT, skulle jag vara evigt tacksam, haha!

Detta känn så löjlig, men tror många känner igen mitt dilemma! ;)


Eller är jag helt ensam om detta problem där ute? haha?



Förlåt!

Ursäkta massor för ursel uppdatering idag, men jag har absolut inte haft tid! La mig just ner i sängen och tänker sova, är nämligen helt slut. Älskling är som sagt i Tammerfors och övernattar där inför morgondagens prov, så jag hamnar att sova ensam, vilket jag inte gillar alls!! Det är när man är ifrån någon man mera konkret vet hur mycket man tycker om någon!

Det må låta som en klysché, men jag hoppas faktiskt att alla hittar en så underbar människa som jag hittat i min pojkvän. Han har precis som alla sina sämre sidor, men inte är heller jag felfri. Det finns nämligen kära vänner inget underbarare än att älska någon och känna sig älskad! Men man ska absolut inte skynda sig in i förhållanden eller skynda sig för att hitta någon. Att vara desperat är bara avtändande!!! Det finns en för alla, man hittar inte alltid dem där man tror. <3

Sov gott med den tanken i huvudet!



Inlämnat

Nu har jag lämnat in 2 uppgifter, 1 kvar. Sen endast praktiska uppgifter, skönt! Börjar se ljuset igen, haha!

Nu har annars min älskling åkt iväg mot Tammerfors. Han söker in till polisskolan och har sitt fysiska prov i morgon, så han övernattar på internatet där inatt, och jag måste sova ensam inatt och ja gillar det INTE alls!!! Tror jag ska försöka lura upp Ronja i sängen så jag får sällskap, ska ju sova i Smedsby inatt för omväxlingsskull. Men funderar bara nu vem som jag ska bråka med på kvällen, och vem som ska bråka med mig då jag vaknar???

Nej, nu ska jag ta och börja på med sista uppgiften så jag har det ur världen! :)


HÅLL TUMMARNA FÖR THOMAS BARA ALLIHOPA!!!



Såhär såg jag annars ut då jag hackade lk till köttbullarna idag, lipade som ett barn så jag slängde på mig simglasögonen! haha






Solen skiner idag igen - UNDERBART

Jag blir så glad av att solen skiner, men jag sitter inne och skriver uppgifter jag ska ha gjort idag! Har massor jag ska ha gjort idag, suck, för lite tid! Som tur ska jag få belöna mig med en ridlektion ikväll!

Men nu ska jag ta och fortsätta skriva och vara duktig, har redan gjort 1 uppgift, och är nu på andra som snart är klar, då har jag bara 1 kvar, har bara så ont i magen att jag vet inte vart jag ska springa och gömma mig..

Nä nu som sagt ska jag fortsätta så jag blir av med uppgifter jag håller på med + den som är ogjord! Synd bara att balkongen är på fel sida, skulle vara mycket skönre att sitta i solen på balkongen (om solen skulle lysa där mao.)


Såhär smaskiga såg annars chokladbollarna jag gjorde igår! :)


Kära läsare, våren är här

Ni anar inte hur skönt det var att sitta och chilla på balkongen och prata strunt. Jag själv som aldrig haft en balkong förut eller haft tillgång till en, njöt lite extra och satt ända tills solen gick ner. Men jag och Thomas hamnade att städa den skitiga balkongen först. För när folk har rökt där hela vintern utan att städa upp, luktade och såg den för jälvig ut! Men nu är den skurad, bara glasen som glasar in balkongen som ska tvättas nu. :)

 

På kvällen kom även mina föräldrar och såg hur vi har det i lägenheten, så jag bjöd på lite kokosbollar som jag knådat ihop, de var riktit super goda :D

 


Blogg

Klicka här


Sitter som bäst och myser på balkongen med älskling i kvällssolen. Slänger upp lite bilder senare när vi gått in tillbaka..


oopsie

Börjar vara ett bra tag sedan jag kolla denna mejl. Haha, hoppas det inte är några viktiga mejl som slunkit sig in i brevlådan på denna mejl, för jag orkar nog inte gå igenom allt! haha









Så jäkla skönt!

Alltså ni anar inte hur lättad jag är efter mötet i morse. Framtiden ser aningen mera bestämd ut nu. Jag vet fortfarande inte vad jag vill, och det skrämmer mig eftersom jag brukar alltid veta vad jag vill! Men jag vet att det löser sig!

Efter mötet och innan jag promenerade tillbaka till Brändö från stan, så gick jag och mr. T till Café August och avnjöt vår första kaffe (för min del Coca Cola) utomhus. Det var så skönt att ta det lugnt en stund och bara sitta och njuta med någon man tycker om. Så nu mina kära vänner har årets uteserverings-oskuld tagits för mig, NU är det vår på riktigt i Vasa!!!













P.S. Jag håller helt med tjeje som satt bredvid mig på uteserveringen. Nu när det är vår vill man klä av sig för att bli brun, men samtidigt vill man inte klä av sig för man är så jäkla vit!




30-års kalaset i lördags


Så jäkla god mat!



födelsedagsbarnen, som inte visste om vad som pågick. Här röker de och dricker det sista med ögonbindlar på



Bindlarna är av och hela tjocka släkten (+ jag ) var på plats och fnissade åt dem



Älsklingen min (annars hans kusins överraskningsfest) och jag börjar bli/är runda under fötterna



Frank och Jenny. Lärde känna Jenny under festens gång, super trevlig tjej!!



Karisma fashion show, backstage





















moorning sunshine

God morgon! Solen skiner och det är underbart väder idag! :) Funderar på att gå in till stan, för klockan 12 har jag möte. Efter det ska jag göra lite arbeten och sedan på kaffe + till apoteket och köpa lite pills.

Men först nu ska jag ta och stiga upp, äta frukost med sötis (som för en gångs skull är uppe före mig). Jag har bara så jäkla ont i magen så jag ligger heldre och vrider mig i sängen, ibland vill man ju bara vara karl!!!!!

Ha de gtt så länge, ska hoppa iväg jag nu. Jo annars, om någon undrar vad det är som dunkar här i Brändö så är det basen till Thomas högtalare, haha!


Pözz!





hemmagjord pizza är bäst!

Nu ska jag gå och börja fixa lite pizza här. Thomas ligger här bredvid mig i sängen och läser på lagar, han har inträdesprov till polisskolan nu på fredag, så det är slutspruten nu. Men både han och jag är super förkylda, så hoppas han blir bättre till fredag.

Men fy vad sugen jag blev på pizzan nu! Ska slänge på mig nattlinnet och gå till köket för att ordna lite snabb pann pizza! :D SLURP

 

 

 

 

 


Promenix

Var ut och promenerade med Ansu längs stranden här i stan. Det var så jäkla skönt! Man märkte att många andra tänkte det var perfekt väder för detta, för stranden kryllade med människor som var ute och gick, sprang eller ut och gå med hunden.















Det var lite foton jag tog från promenaden längst strandgatan. Jag märkt jag kommit lite av mig med fotograferandet. För något år sedan fotograferade jag otroligt mycket, och tog super fina bilder, tycker jag själv i alla fall. Men det har hamnat lite på hyllan nu det senaste året, men tänkte jag skulle försöka komma igång igen. Börjar få dålig kreativitet bara tycker jag?


Vad tycker ni om bilderna då? Ni som kan något om fotografering får gärna ge tips vad jag ska tänka på mer! :)





I'm back!

Har nu kommit till lägenheten igen och både jag och T är nyduschade och luktar inte häst längre. Det var så otroligt skönt att rida ute i det fina vädret, och Thomas som aldrig ridit förr var super duktig! :)

Sitter som bäst och äter makaronilåda som lämnade från igår, och väntar på att Ansu ska ringa. Vi ska nämligen gå längs stranden med hennes hund Chip. Hinner därför inte slänga in de få bilder jag tog idag, utan de får komma senare!

Vi hörs senare ikväll!




vaknat..

Vaknade för en halv timme sedan. Men ligger/sitter fortfarande i sängen, hehe. Nä men jag ska ta o börja stiga upp och gå och fixa i ordning frukost, annars lär jag väl inte få någon eftersom Thomas sitter fastklistrad på andra datorn! ;)

Jag tappade bort min telefon igår, och dessutom har telefonens acku tagit slut, så det går inte att ringa den. Min enda tröst är att den antagligen är hemma i smedsby, i någon bil, eller här i lägenheten i någon väska? Måste söka efter den efter frukosten på riktigt!

Idag har jag nämligen lovat ta hand om Lenas häst Eila, så vi ska till vörå jag och Thomas och ta hand om henne, sen ska vi även låna en häst från stallet och rida ut i terräng. Ska bli så skönt när det är sådant toppen väder! :)

Men nu ska jag ta och besöka toaletten, sedan brja käka lite frukost! :)

Tror jag tar med kameran så man kan få några bilder hit igen som INTE är tagna med webcam, hehe..




Jag drömde annars inatt att jag var John Travolta i grease, men jag oroade
mig för att jag inte skulle klara av de höga tonerna han sjunger, haha!



heppa bilder

Här kommer lite bilder från förra veckan då jag jobbade i stallet.




Jutta


Sami


Trolli



Ami


Ami


Riina


Repa


Mirre


Eila



städa städa varje måndag..

Idag har jag hunnit med mycket. Började ju dagen med ett möte, sen hem o mysa lite under täcket. Efter några timmar av att bara ha latat mig, så tog jag tag i saker och plockade undan lite, hämtade mamma från jobbet, "hjälpte till" med att tvätta 3 bilar, lagat middag, städat lägenheten, diskat, ätit och nu ligger jag här i sängen i brändö o känner mig utmattad, haha!

Ska nu ta och frsöka överföra lite bilder från kamerona och slänga upp bilder hit från helgen! :)


Här kommer lite bilder från då vi tvättade bilarna idag.
















möte..

Drar iväg på möte..
Sov annars i Smedsby inatt, eftersom det var bastu här igår. Därför har inga bilder kommit upp, för jag har alla kablar och datorer (förutom pappas som jag är på nu) i brändö vart vi far senare idag, så stå ut! :D

Karisma Fashion Show

Här kommer en video jag snabbt fixade ihop från showen. Videon är på mina ingångar! :D








Är hemma i smedsby just nu, ska småning om bege mig iväg, så då kommer jag ahr tillgång till alla sladdar,s å då kan jag överföra bilderna vi tog backstage och från 30-års kalaset igår, som var dunder skoj! Träffade många trevliga människor, och kom bra överens med en tjej där som vi sedan åkte hem med. En riktigt 10-poängare till kväll! :D




 


Ikväll gäller det!

Ikväll smäller det! Jag har duschat och klätt på mig, strax ska vi käka lite innan Thomas för in mig till stan. Först ska jag hämta ut biljetterna vänner beställt av mig, sen drar jag iväg till Trendy som ska fixa mig inför kvällens show. Jag är nog rätt nervös faktiskt! Tidigare har vi haft över 2 min på oss att byta om mellan ingångarna, men nu har vi lite på 1-1:45 min på oss!!

Så ska röra om nu i grytan med mat, och snabbt packa det sista inför kvällen. Hoppas jag ser många kända ansikten i publiken. Hinner inte ladda upp bilderna från gårdagen idag, det får bli morogndagens bestyr!

Ha de gött allihopa önska nervös mig lycka till! :D


KARISMA SHOW PÅ SKY KL. 22:00, HÄMTA BILJETTER FRÅN KARISMA (GRATIS)



'






matdags



Ansu kom nu till lägenheten så ska börja kocka ihop lite smaskensmat. Sen ut o gå längs stranden med henne o chip. :) Tänkte ta med kameran så det kommer upp lite andra bilder än wecam hit. ;)



moorning

Vaknade just efter en helt sjuk dröm, haha! Den slutade med att jag satt på wc och sket, samtidigt som Thomas kom hem till oss och skulle träffa mig, så jag fick panik då wc-dörren inte gick att låsa, haha.

Jag har med andra ord vaknat.  Ska på slimmet idag igen, men det är sista gången. Sedan ska jag och Ansu promenixa längs stranden med hunden hennes. Synd bara att det är så skit väder.. :/

Jag har annars börjat vänja mig vid hårfärgen nu, för igår var jag genast jag gick förbi en spegel eller skyltfönster "VEM TUSAN ÄR DET DÄR?! AAAH DET ÄR JAG, JUST DET JAG..", haha. Tänkte surfa lite på nätet nu innan jag pyser iväg till slimmet om 30 min. :D

Hörz!!




hahaha





Jag har så roligt åt detta. På hälsostationen i smedsby så är det lite problem med parkeringen, så då hade en läsare till Vaasan Ikkuna tagit ett foto på 2 bilar som parkerat sjukt nära varandra, så man omöjligt skulle slippa in i bilarna från förarsidan. Denna bild hade då publicerats i Vaasan ikkuna, och bilarna är VERKLIGEN nära varandra, se bara på bilden nedan..





Det roliga är bara att BÅDA bilarna är våra, haha. Pappa skulle flytta hundburen vi har i bagaget till den andra bilen eftersom mamma och jag skulle åka till veterinären efter hennes jobb förra veckan. Så då parkerade han så nära vår andra bil som möjligt, för att det skulle gå enklelt. Haha, rätt påråkat tycket jag, tycker inte ni?? Våra båda bilar har kommit i tidningen, hur mångas har det???



hemma igen

Kom just hem från en shoppingrunda, hittade inget men fick höra mindre trevliga saker som gjorde mig riktigt orolig för en nära vän. Men jag finns här för dig vännen! <3

Fixade annars biljetterna till Karisma showen för de som beställt av mig. De som inte har gjort det av mig, så kan kika in via Karisma och säga ni vill ha en biljett (de e gratis) till fredagens show. För de som har missat så är det Karisma Fashion Show nu på fredag, 09.04.2010, på SKY 22:00 (minns inte 100% tiden ännu, kan vara det började 21:30 också). Kläderna  vi har på oss är från Tiger of Sweeden, Odd Molly, Designerremix, Noolan, Flippa K, m.fl. Skorna är från AndIAmo.

Nu ska jag springa o kissa, sen pussa på sötisen som spelar poker här bakom mig. :)


 

 

 

 

XoXo

Annu



oopsi

Vaknade just. Blev så trött efter all spänning av att ha färga någon annans hår ;) Då jag vaknade hade jag 1 meddelande mottaget och 4 missade samtal, suck, får man inte sova va, haha! Har nog sovit i nästan 2 h.

Men nu är jag vaken iaf. :D






glömde "före bilden"

men tog en bild med färgen i. Han hade håret som vanliga finländare har ofärgat = råttfärgat (eller vad det nu heter). Jag tvingade honom att ta den där posen sen ;)


 

 



Nyfärgat o fönat

 


Båda fick mörkare hår, och nyfärgat hår idag! :) Haha, han ser så dum o söt ut att jag bara måsta ta bilden

 

 


Bättre bild på mitt hår, mörkt va? ;)

 

 

 

 


tillbaka efter..

.. 3 timmar i frisörsalongen. Mitt hår är MÖRKT, har nog aldrig haft såhär mörkt hår, men jag gillar det faktiskt! :) Men konstaterade nog att jag aldrig tänker överge Artistica och Eva som jobbar där. Egentligen är det rätt bra att ha möjligheten att få vara med i shower, för i samband med dem färgar frissorna ens hår eller klipper utan att vi behöver betala, så man får prova på mao alla frissor istan, jag har snart gjort det tror jag (om vi överdriver lite), men ännu har ingen slagit Artistica!!

Nu ska jag käka lite smörgås, blev så hungrig efter att ha suttit med färg i håret. Sen ska jag och Thomas fara o shoppa färg. Jag ska färga hans hår, haha! Jag som aldrig har färgat någons hår, så får se hur det slutar. Tänker ta fre och efter bild.



Bilden är inte den bästa, men håret är möörkt

 

 


Good mooorgon

sitter nu o käkar frukost, o ska skynda iväg till Trendy. som ska fixa håret på mig infr fredagens show. Jag började dagen helt perfekt annars, tog en 30 min varm dusch var jag rakade benen och sådant. Så känner mig rätt pigg nu faktiskt, och det är sällsynt när det kommer till mornar. :D


 

 

 


hemma igen



Nu är jag hemma igen. Var och provade kläder till Karisma i 3,5 timmar. Men vi fick till sist alla kläder, fick en salig blandning av kläder, kommer att ha pappa att filma showen, så ska se om jag sedan orkar klippa ihop något klipp från då jag går på catwalken och ladda upp hit. :) Bilder kommer som vanligt alltid att komma upp från showen, Johan Pensar brukar fota showen + vänner som kommer o kikar.


Jo, jag ska annars till Trendy, de ska färga mitt hår inför showen, så får se då vad det blir för färg, tror faktiskt de bara kommer färga håret brunt, typ samma som nu. :)


Men nu ska jag krypa ner under täcket o kika på 24 med pojkvännen min.



Hittade mig annars på Karismas hemsida när jag surfade där idag.

 

 

Det har annars varit över 100 läsare nu de senaste 3 dagarna, undrar bara vem ni alla är?  Skriv gärna om ni orkar en kommentar varifrån ni är från, ex. Vasa, Korsholm. Eller mera detaljerat, ex. smedsby, vasa centrum osv. ;)

 



XoXo

Annu



HALLELUJA MOMENT

Ni anar inte hur jäkla bra dag jag haft so far! Började dagen med att vakna upp bredvid älskling här i lägenheten, sen kollade vi ett avsnitt av 24 och efter det begav jag mig på mitt första LadySlim-pass. För de som inte vet så har jag 2 prova på gånger, men hoppas jag får sponsorering att till 5 ggr. Well, anyway så det var super tungt, haha jag har ingen kondis alls. Men det var kul med "personlig tränare" som sa vad man skulle göra, och om man gjorde fel.

 

Efter det passet gick jag till skolan och kollade min studentresultat, och vet ni vad?? JAG BLIR STUDENT VÅREN 2010!!! Jag är så jäkla glad, ni vet inte.

 

Nu ikväll ska jag dessutom och prova kläderna jag ska ha på karisma showen nu på fredag, så det blir 6 olika outfits eftersom det är 6 st ingångar + grande finale. :)

 





Men nu blir det att kolla 24 med älskling o käka upp glassen han köpte till mig. :)


XOXO
En glad Annu

Bio

Kom just hem till lägenheten, har varit på bio. Jag såg Alice in Wonderland, och jag blev allt annat än imponerad. Ett tag orkade jag nästan inte ens följa med! Kan hända jag hade allt för höga förväntningar, men ingen film jag kommer att komma ihåg särsklit länge, eller skulle vilja se om. 3D effekten räddade filmen.




Så skönt!

kom hem för ca 1,5 h sedan, så satte mig ner i köket med da familjaa o käkade frukost, så nämnde pappa de hade haft bastu här hemma igår och det fortfarande var varmt i bastun, så jag sprang självklart ner i källaren slängde av mig kläderna och började basta! :D Känner mig nu som en ny människa!

SKÖNT!



Gammal bild från förra våren då vi hälsade på i sverige

 

 


Helluuu

Igår blev det ändrade planer, haha. Blev meddragen ut på galej av Edith, Henrika, Elin och Amanda. Första gången jag träffade Elin, och typ andra ordentliga gången jag träffade Amanda. Riktigt trevlig tjejer, verkligen! :)

Vi hade tänkt fara till Ollis, men det var stängt så då vi fick veta det tänkte vi "what the fuck!", så vi begav oss till Hullo Pullo, men när vi såg den breda kön + flera 100 m långa kön dissade vi det stället också. Vi försökte vidare med Cirkus men det var också stängt så det blev det hederliga O'malleys. Men lika bra det, då fick jag lära känna tjejerna ordentligt istället.

Sluta kvällen rätt tidigt, men slutade verkligen då det var som roligast så det var helt okej, var rätt sliten från dagen innan.

Blev inga bilder, glömde jag hade med kameran :/

Har ni haft en bra påskhelg?? :)



ändrade planer

Det var meningen jag skulle farit på kaffe med Pate ikväll men det blir inget av det, så lär väl träffa honom senare ikväll eller i morgon så far vi kanske på frukost! :) Har inte sett honom på så jäkla länge, saknar hnom faktiskt lite. Finns ingen snällare människa. Så denna helg ska jag tusan i träffa honom! :) Börjar känna mig som en dålig vän, haha!

Kollade just ett 24 avsnitt för att frsöka få bort klumpen i magen, men det gick inte. Den är tillbaka igen, så hoppas bara jag kan konsentrera mig på Karisma övningen.



Bad day..

Jag tänker inte ljuga, jag har en dag som jag gärna skulle slippa. 100 tankar snurrar i huvudet, och jag är ett enda känslovrak (eller vad det nu heter) idag. Känns som jag vet varken ut eller in. Har en riktigt kass dag.. Hoppas er söndag börjat bättre än min!


Känner mig som en EMO-kid



Puss på er från känslosamma Annu



Härlig utekväll

Var ut och dansaloss igår med fina vänner! :) Började på Fontana, men efter en tid gick vi vidare till Ollis var källen slutade. DJ:n på Ollis måste ha älskat mig, för han spelade alla låtaar jag önskade, och det mina kära vänner händer aldrig, haha! Samma sak på Fontana, bara att då vi (läs Annu) önskade Justin Timberlake - sexy back, så kommer den såklart när vi står i baren och väntar på att betala o få våra drinkar, så där hann vi inte dansa så mycket till den.. damn!


Hoppas ni hade en fin, fin lökväll också!




förfest

Det blev ingen bio ikväll, istället blev det en förfest innan vi far på krogen! vi sitter just nu vi Thomas kompis i solf, Fredda o Natten. Det är riktig bra början på kvällen, vi kikar americas funniest home videos.

Hoppas ni får en priiima kväll också!!


Kram


Lördag morgon

Tänk att det redan gått en vecka sedan jag skrev sista studentskrivningen. Resultatet i psycka har jag förstått kommit fram, det preliminära alltså. Men jag börjar bara må dåligt när jag tänker att jag ska gå och titta på det! För jag menar det är det provet man förberett sig HELA gymnasiet på, tänk om man mokat helt ordentligt och inte blev godkänd?!!!

Jag har märkt att jag är stressad som f*n över studentskrivningsresultaten, för min hud är helt bajs just nu, fårr finn-kräk som ploppat upp här som där, suck! Men nog ska jag få bort de kräken till Karisma showen som är nu på fredag 9.4)

Idag är det lördag och jag vet att många ska ut, men jag har absolut inte råd + att jag är i en svacka när jag inte känner alls för att gå ut. Mitt humör för att fara ut på krog och dansa gr som en berg-och-dal bana. Ibland är jag så på gång, vill ut varje helg och dansa, och andra (som nu) har jag inget emot att vara hemma och mysa.


Thomas, Ina, Magnus, Annika och Pappa sprang just precis ut på en långlänk. Men jag kunde inte spirnga med eftersom jag inte är helt firsk ännu och inte kommit igång, vill inte ha något bakslag nu när jag äntligen börjat få träna. :)


Ikväll blir det Alice i underlandet 3D :)



Den svarta pricken i örat är akupunkturnålen jag fortfarande ska ha i örat (byter efter 3 dagar "plåster")




o jaa, jag ps-a bort finnen från hakan och kinden av bästa förmåga ;)



Långfredag

Oooh, vilken härlig dag det är, solen skiner och stora vägar är bara, det är VÅR!! Äntligen får man börja springa runt med vårjackan, leggings, långa tröjor, solbrillor och sitta utanför på caféns uteserveringar, härligt! :)

Sitter just nu hemma och lyssnar på när Thomas och Magnus pratar om träning, inget som intresserar mig särskilt mycket, så jag tänkte jag kunde skriva någon rad hit!

Ikväll ska vi "barn" i familjen + pojkvänner göra middag till mamma och pappa, tre rätters. HAr just för några minuter sedan förberett efterrätten som var mitt och Thomas ansvar, hoppas det blev gott!


Vi satte krossad kex i botten och kvarg + grädde + frusna bär ovanpå, det såg gott ut iaf!

 

Såhär ser jag ut idag dagen till ära. Älskar klänninge

 

 

Hoppas ni får alla en fin och avslappnande långfredag, ett tips bara, åk INTE till ABC idag. Jag var där och köpte lite ingredienser jag inte hunnit köp/glömt köpa tidigare, och tydligen ahde resten av vasa glömt ingredienser till maten idag, för vi fick köa i 20 min!!

 

XoXo

Annu


Jäklar vilken dag

Jag steg upp kvart före 7 i morse, och befann mig i vörå i stallet kring 8, och jag kom just precis innanför dörren, klockan är 22:03!! Min kropp är helt utmattad, första av att mocka, fixa hö, plumsa genom vattenpölarna/snön till hagarna i flera omgångar, rida 2 hästar + markarbete med en annan. Ooo-ja, att hålla på med hästar ÄR fysiskt tungt, den som påstår annat har inte provat på att fixa o trixa kring stallet och med hästar!
NU ska jag ta det lugnt, och invänta min pojkvän från sin pokerturnering. Då far vi iväg till lägenheten och myser :)
Bilder på hästarna kommer kanske då jag kommer till lägenheten, har inte min dator här nu så kan inte överföra bilderna..

RSS 2.0