Svar på fråga

Hej, jag har precis börjat läsa din blogg o undrar vad är brudmässan för något, är det en modevisning? Ska du vara med i den?

SVAR: Brudmässan är en modevisning i brudklänningar och en perfekt mjlighet för de som ska gifta sig att samla på sig all information de behöver och få inspiration inför sitt bröllop. Mässan ordnas varje år i Stadshuset i februari. Inträde är ca5-10 euro, och då får man se någon av de 3 showerna få information om bröllopsfotografer (de har utställningar), sådana som ordnar mat till bröllop osv..

Ja, jag kommer att vara med.
Men detta år kommer jag inte som de 3 tidigare vara med i själva modeshowen, utan när programmet är slut i stadshuset kommer olika musikstycken spelas upp i krykan. Då kommer Artistica visa upp sin kreativa sida och jag och en till kommer att få bli stylade häftigt och ha en lite "catwalk" (eller vad man nu ska kalla det) i Trefaldighetskyrkan medan musiken spelar. Så kom ihåg att komma o kika in i krykan (gratis inträde) o hör på musik o se Artisticas kreativa sida vad de kan fixa av hår, där är det endast en "show"!



Tidigare år har jag burit fästklänningar under bröllopsmässan eftersom jag varit för ung. :P



Bröllopsmässan 2010


Bröllopsmässan 2009 och 2008

Min lägenhet

Tänkte visa min lägenhet, inte wc för när jag tog fotonen hade T ockuperat den och sovalkoven glömde jag bort, men köket, vardagsrummet och hallen.. Trivs rätt så bra i den faktiskt, men skulle jag ha pengar skulle jag inreda den snyggare ;)











Veckans program


31 januari 2011

God morgon! Jag har nog redan varit upp i nästan tre timmar, men har suttit med kassörsuppgifter och lagt ut annonser om att det finns lediga boxplatser i stallet. Men nu är jag klar och om en timme börjar ska jag börja bege mig mot jobbet, jobbar 13:30-21 idag.

Aaah, tänk om en vecka packar jag och Hanna för fullt våra väskor, jag längtar så jag spricker! Kollar vädret varje dag och just nu är det 80% sol varje dag o varmt! HÄRLIGT!





Myser fortfarande i pyjamas. Men ska börja klä på mig o ta hand om mitt "knullruffs" till hår, det är ett enda kråkbo ;)

Bilderna från igår

Nu kommer bilderna jag tog med pappas kamera igår. Den var faktiskt bra, tycker kvaliteten var ungefär samma som med min systemkamera. Hann inte experimentera så mycket men jaa.. Här kommer lite olika bilder.



Älskling hade varit så snäll i plockat undan, diskat, dammsugit, torkat golvet, städat wc o handfat tills jag kom hem <3


Leo <3





Spela spela "bondase"


Leo fick underhålla sig själv när hunden Charlie sprang undan så fort Leo närmade sig ;)

Mina magmuskler!!

Jag började fundera när jag var på jobbet idag, hur fasen jag hade så sjuka magmuskler o ryggmuskler, inte gjorde jag ju något spec igår?? Haha, men jag hade ju ridlektion för Lena L. Jag var helt slut i huvudet o kroppen när jag kom hem, så den som säger att ridning inte är någon sport kan dra iväg!



Lille Petsson (Pekti) var också helt slut efter ridpasset.



30 januari 2011

God morgon! Jestas jag har sovit djupt inatt! Inte roligt när väckarklockan ringde 06:00. Hur som helst gick det super bra igår med Leo o Charlie, bara att Charlie var livrädd för Leo, haha. Hon va så gullig, riktigt sprang undan (=hoppade över soffan, tittade bort så fort Leo närmade sig osv.). Leo då igen var så nyfiken på Charlie o försökte två gånger börja leka, men då pepe Charlie till o trodde säkert lilla Leo ville gadda upp henne, aaw!

Oj, klockan är mycket, jag börjar kl 7 o jag ska borsta tänderna ännu o sminka mig. Men hörs senare! JObbar 7-13 idag.


Spelkväll

Ligger nu i soffan o inväntar finfrämmande. T har varit så snäll o storstädat lägenheten medan jag varit borta, och gjorde mat (tortilla, mums) medan jag duschade bort svett och hästlukt.

Nu ligger jag som sagt i soffan o käkar lite godis innan Emma & Joel kommer med Cheescake o Charlie. Vi ska se hur det går med Charlie o Elvis Leo, i värsta fall får E traska hem med henne  (Charlie) igen. Men jag tror nog det ska gå bra, Leo kan försvara sig hehe ;D

Hoppas ni får en fin lördagkväll. Min blir lugn o perfekt eftersom jag ska jobba kl 7 i morgon *gäsp*.



Ps. jag har fått låna pappas kamera, så ska prova ta några bra foton med den ikväll så kan jag dela med mig imorn


29 januari 2011

God morgon! Undrar hur många som är frivilligt uppe denna tid?? Sitter hur som helst och äter frukost och ska sedan borsta tänderna o iväg mot Vörå. Har talkomatning (mata alla hästar i stallet + föra ut dem till hagen) och efter den ridlektion för Lena Lahti. Så är säkert hemma mot 13, 14:30-tiden.

I morgon jobbar jag morgonskift så då får jag inte heller sova ut, men nåjoo. Ska annars pröva pappas nya kamera idag som han köpte igår, så får se då om den tar några bra bilder! :)



Kock

Massagen gick bra, tog rätt så ont när hon masserade benet, men fick i alla fall inget besked om att jag måste sluta gymma, bara ta det lite lugnare. Så jag är glad! :D

Som bäst håller jag på att göra ihop en wook som jag läste i en Allers idag på jobbet, har säkert glömt en massa men får duga :D

Ikväll ska vi bara ta det lugnt, har busy dag i morgon och på söndag istället. Hmm kommer det månne något på TV ikväll??





Nu sticker jag iväg..

Nu sticker jag iväg o förhoppningsvis får veta vad som felar mitt smalben. :)



Svar på frågorna..

Vad använder du för parfym? :)
Jag använder mest min älskade Flowerbomb som jag fått av Thomas.

Får du inte vara med i några shower o fotograferingar längre när det inte skrivs något om dem?? Eller har du slutat med sånt?
Ja vad ska jag svara där, klart jag tycker det varit skitkul när jag väl är med i shower och fotograferingar, men har lite tappat suget med dem, och dels för att jag varit mycke sjuk (hela 2010 för de som missat) och tyvärr blivit 1-2 klädstorlekar större. Så går det till även i Vasa. :)

Va e din klädstorlek o skostorlek??
Klädstorlek variera så otroligt, mellan 36-40/S-M beror på vad jag provar och var. Min fylliga rumpa  o breda höfter ställer oftast till det. ;D Skostorlek är alltid dock 39.

Var ser du dig själv om 5 år respektive 10 år? :)
Om 5 år studerar jag sista året/åren eller är klar från en utbildning jag trivts med och vet vad jag vill. Jag och Thomas har en hund och bor lite utanför stan.
Om 10 år är jag lyckligt gift med Thomas. Har ploppat ut en unge, bor i förorten och börjat fundera på hus/börjat bygga hus. Jag jobbar med något jag trivs med och lärt mig vad jag vill med livet. :)


Hur går det med jobbet? Trivs du, skulle du kunna tänka dig att studera inom den branschen? :)

Jag måste faktiskt säga jag trivs förvånansvärt bra. Jag tycker själv jag kommit bra in i rullorna, och personalen är ljuvlig! Om jag skulle kunna tänka mig jobba inom branchen? Jag har ju bara jobbat inom den i 3 veckor, så jag tror jag svarar på den fråga om någon månad när jag jobbat längre, jag har ännu den där överhurtigheter när jag är ny :)

Var tränar du? Du har börjat skriva så mycki om träning, har du något mål?

Jag tränar på LadySlim 2 ggr i veckan, SportsGym/LadyLine 1-2 ggr i veckan med Emma & Co., löpskolan i botniahallen 1 ggr i veckan och ridning 1 ggr i veckan i Vörå. MEN nu har jag ju skadat/överansträngt min vad, så idag kl. 16 får jag väl domen för hur min träning ska se ut nu kommande veckor, om jag helst får träna.

Vart är det ni ska resa? :)

Jag och Hanna ska resa till Canarie Öarna -> Playa del Inglés. Vi hittade en rätt billig Charterresa som vi inte kunde avstå från. Ni anar inte vad jag längtar till södern!!

Hur är det när ni fotar modellbilder, skriver ni då under något dokument att bilderna kan användas till olika reklamkampanjer eller? Tänkte bara för att jag såg din bild i senaste Vaasan Ikkuna i en Rax-annons. :)
Det är väldigt olika. RAX-bilden som exempel så fick vi betalt av fotografen för att vi ställde upp. Från Rax's sida var det meningen vi skulle få gratisbiljetter av, men de har man inte sett skymten av, haha men inget jag riktigt sörjer heller. :)
Artistica-bilden som de använde förra året var det inget kontrakt på, utan den bilden tävlade en av frisörerna  och jag med i en tävling. Så jag blev själv lika chockad över när jag såg att den användes som reklam i tidningar. :)

Var e du på löpskola? :)
I botniahallen. Den är för nybörjare, men tempot är rätt hårt tycker jag som verkligen är nybörjare på springning. Mika Lehtonen är tränare för gruppen.

Tips på låtar man kan träna till? ;)
Oj, jag är helt super dålig på låtnamn, sitter jämt nynnar på låtar o frågar andra vad den heter. ;) Men kom på ett Combatpass, de har huippu musik där, o samma på bodypump! :D

Beskriv dig själv med tre ord?
Känslosam, sprallig, social

Hur får du din ekonomi att gå ihop?
Ekonomin går ihop med att leva knapert. Jobbar ju bara 50% så inte är det någonstörre skillnad från då jag studerade inte hehe. :)

Om du skall unna dig själv något, vad blir det då? (tex. äta ute på fin resturang eller köpa ny tröja)
Oj, hmm.. Nå med tanke på att man lever knapert så kanske snygga kläder eftersom man inte kan shoppa hur som helst. Men en middag ute med Thomas skulle inte heller sitta fel. MEN om det handlar om större summor att få unna sig för så en södernrresa (som jag o Hanna ska på :) ) eller en weekend med Thomas på någon lyxig/romantisk resort. :)



28 januari 2011

God morgon! Är uppe 30 min tidigare än jag egentligen borde. Har nämligen inte kunnat sova bra alls, inatt har nämligen råkat ha en riktig envis snarkare bredvid mig inatt som promt skulle sova på rygg, och sedan när jag väl har somnat har jag drömt om att jag dragit upp sjusovare till pensionärer, haha!

Jobbar 7:30-13 idag, och kl 15-16 har jag massage. Har riktigt ont i benet idag, så är lite tveksam om jag kan fara på ridningen i morgon, måste se under dagen hur det känns, jäklar!! :(

Tänkte svara på frågorna när jag kommer hem från jobbet idag! :)


27 januari 2011

God morgon! Skulle ha farit på gym i morse men fick ringa och berätta hur situationen är med smalbenet och fråga vad de tyckte, så hon jag pratade med ansåg jag skulle vila denna vecka, så blev att avboka gymmet idag igen.. :/ Så steg upp kl. 10 istället för kl. 8 då och ringde en massör, så i morgon har jag tid och får se vad hon tror kan fela i mitt ben och hur jag ska göra i fortsättningen, för helt sluta träna vill jag inte. Räckte med år 2010 var jag sjuk mer eller mindre hela året så fick inte träna.

Så men idag är jag i jobb 13-21 och före det ska jag in via läkare o pickas i armen :( Haha jag är så munter, sorry. MEEEN kom ihåg frågestunden i detta inlägg, tänkte svara i ett inlägg senare idag, senast i morgon!! :D



Gymmat klart!

Har precis kommit hem från gymmet. Var på älskade Combat ikväll med Emma, Hanna o Lisse. Så jäkla skoj! MEN jag kände av i smalbenet igen och jag har bara gjort det i löpning tidigare två gånger, så nu är jag rädd att ska ha överansträngt mig och inte få träna Combat!! :(

Har hur som helst fått två numror till två olika massörer, en på LadyLine och en "sportsmassör/idrottsmassör". Så ska ringa i morgon och höra. Nu måste jag först ta och skicka ett mejl till min löptränare att jag troligtvis inte kommer kunna vara med i löpskolan tills mitt ben är i skick igen..

Sorry för negativiteten, men tydligen ska jag aldrig få träna utan att det ska vara något..



Men det var roligt på Combat så nog är jag på bra humör för det, men lite suger ju värken i smalbenet i alla fall ;)


Förberedelser inför resan.

Vi ska minnsann hoppla kamel o häst längs stranden innan vi kommer hem igen! Ungefär så här tror vi det skulle se ut ;D



Fråga på..

I brist på något att skriva om idag så får ni fråga vad ni vill av mig så svarar jag i ett senare inlägg! :) Så fråga på, anonymt eller inte, det är upp till er!



26 januari 2011

Äntligen börjar jag lära mig att skriva 2011 istället för 2010 på första försöket. Det var nog smart av mig att inte träna något igår, för idag känns benen o höften bra, så ikväll kan jag med gott samvete fara på Combat med Emma o kanske Hanna S. :)

Fick mess att mitt paket kommit till posten idag, så ska fara o kika efter det innan gymmet. Hoppas det passar!! Annars så får jag ju ta o skicka tillbaka det också!! Störande då man ska ha shorts o bikini nu före södernresan o i stan finns inget av de nämnda så man måste beställa allt från nätet o skicka paket av o an eftersom storlekarna inte är så små/stora som man trodde.. Damn!



Bild från i måndags när jag och Emma var på promenad. Det var så fint! Min super phone har tagit fotot.

Mysig middagsdejt

Hade en mysig middagsdejt med Hanna ikväll. Vi gjorde vitlökspotatis, maletköttbiffar o bernésås, till efterrätt käkade vi lite prinsesstårta bara för att. ;D

Har såklart prata mycket om resan och massa annat, tänk om 2 veckor har vi troligvis landat och är påväg mot hotellet eller redan packat upp och lagt oss i sängen. :D AAh så härligt!








Snygg spanjor

Idag på eftermiddagen var jag med och bekantat mig med en snygg ung spanjor som jag ska ta hand om 1 veckan i februari. För de som inte förstod så pratar jag om en häst, hehe. En super fin unghäst en Andalusier. Tog foton på honom för någon månad sedan, kanske ni minns? :)

Så var asskoj att lära sig om unghästar o hur man ska hantera mera livligare hästar än vanliga "lunga o snälla" lektionshästar. :)



Innan vi drog iväg till stallet idag. :)


Just nu..


Hmm, vem månne jag dejtar med ikväll??

25 januari 2011

God morgon! Har ännu idag ont i smalbenen o ena höften, så jag fick nog ta och avboka gymmet idag, säkerligen rpv ikväll också, tar ju ont då jag går,  jag vill vara i skicka i benen till morgondagens combat!! :)

Hur som helst har jag sovit mycket oroligt inatt o igårnatt, vet inte varför! Jag har gått och sova i tid, men inte sovit så djupt som jag brukar så känner mig ändå helt slut!

Är det andra som också sover dåligt just nu eller bara jag?





Trötter

Mina ben mår lite bättre nu efter icepower, men fick en hej dundrande huvudvärk istället! Tror nog jag ska gå o lägga mig tidigt ikväll. Leo ser ut att vara trött han med, ligger här bredvis o sussar. :)




Aj som f*n!!

Nästan all träning jag hållit på med de senaste 2 veckorna har jag gillat och sett fram emot. Men nu efter löpskolan har jag så ont i mina smalben så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det gjorde inte särskilt ont när jag sprang, men genast jag stannade och bara gick tog det så ont och bara ilade, tar t.o.m. ont när man trycker på sidan av smalbenet!!
Sen där till fick jag helt super ont i min vänstra höft, kan inte placera vänstra benet snett mot höger för då ilar det till i hela benet med start från höften..
Så jag vet inte när jag ska få mer smak för det här springase.. Motivationen är ju inte på topp när man får så här ont av att springa.. GAAH! Tänk om det inte blir bättre till i morgon då jag har 2 gympass (ett lugnare o ett mer pulshöjare)

24 januari 2011

Tjohoo! Fy farao vad jag sov dåligt inatt, drömde en hemsk mardröm efter att jag fört T till tåget i morse, usch!! Hur som helst så har jag nu varit o spenderat fina eftermiddagen med fina Emma. Lunchade, kollade i butiker och var på en promenad med Charlie.

Nu håller jag på att byta om kläder och ska bege mig mot botniahallen var löpskolan hålls. Hoppas jag överlever idag, för vi ska bli testa idag. 3 km promenad + 3 km jogga + 3 km springa i snabb takt efter varandra för att se hurudan kondition vi har.. HJÄÄÄÄÄLP!!

Här kommer nu i alla fall några bilder från igår när jag och Thomas var ute på promenad! :)










Min fina pojkvän Thomas har tagit bilderna!


JESTAS VAD KALLT DET ÄR!!

Har precis vari ute o gå i kylan, men gav upp efter 30 min, då knallade jag hemåt medan Thomas fortsatte att fotografera, han har fått riktit smak för det nu när jag försökt lära honom lite med inställningarna med systemkameran min. :)

Fy farao vad jag frös i låren o TÅRNA, finns ju inget värre än frysa om tårna så det känns som om de skulle gå av när man går, näe, fyy!!





Syns inte på bilden då jag fotat med telefonen, men var helt knallröd i ansiktet när jag kom hem.. BURR

Solpromenix

Innan vi far o äter middag i Smesby ska jag o Thomas ut i de superkalla vädret o promenera lite. Tänkte ta med kameran, e ju så fint idag! :)



23 januari 2011

God morgon! Blev inget inlägg över huvudtaget igår för jag hade ingen tid alls. Hade talkomatning i stallet redan tidigt på morgonen, sedan o hälsa på svärföräldrarna efter det, hem via o äta samt lära pappa att använda Facebook, kila iväg till jobet 15-21 och sedan mysa 1 timme med Thomas innan jag somnade.

Så idag är en mysdag, ska strax stiga upp o äta frukost. Båda sitter o surfar som bäst o latar oss i sängen. Men nu ska jag rusa iväg på wc, håller på att kissa å mig. ;)



Damn jag är snygg med mitt svullna ansikte jag alltid har på morgonen!! haha

Tydligen bara jag som lyckas

Haha, alltså nog e man fasen lyckad! Kom till arbetet, bytte om och gick för att se på vilken avdelning jag skulle vara. Jag hittade inte mitt namn på listan o tänke "hur blind kan jag vara", när jag kollar på listan för i morgon hittar jag dock mitt namn. Så jag hade skrivit upp min arbetstur på fel dag i kalender, suck! Haha, lyckat säger jag bara. Blev bara att vända om o fara hem till lägenheten o rulla tummarna då tills Thomas kommer ;)



F-n jag är bra!

Nu har jag på 1 timme hunnit dammsuga hela lägenheten, lagt i o sorterat tvätt, göra mat åt mig själv, lagt kläder in i skåpet, haft sönder en vas (inte så duktit men sånt händer), gjort matlåda, o tagit ur tvätt.

Sitter nu o äter i lugn och ro, ska ännu hänga upp den nytvättade tvätte innan jag rusar iväg till gymmet. Nämnde jag att jag var på gymmet i morse också ;)

Jag har nog varit en riktig hurtbulle idag!!



Mums med spagetti blandat med skinka, grönsaker i massor och vitlök!

Nu e det färdigt!

Nu har jag tvättat i 2 dagar så nu får det vara nog för 2 veckor. Störande då man inte har egen tvättmaskin så man måste vara så på sin vakt o springa till tvättstugan geanast tvätten varit i 60 min!!

Nu e de klart i alla fall :D





Haha, riktigt så roligt är det nu inte att leka housewife!

21 januari 2011

God morgon! Har precis käkat frukost o ska plocka undan lite kläder så jag bara kan dammsuga när jag kommer hem igen från gymmet. Har tvätt som har torkat som ska in i skåpet och jaa, de blir att vara housewives som bara den nu innan jobbet kl. 15.

Ikväll kommer min älskling hem, så jag längtar sååå till att min jobbdag ska ta slut idag! :D



Igår i tvättstugan

Säger godnatt med denna video


Nöjd och belåten!

Har precis kommit hem från ridlektionen i Vörå. Jestas vad lektionen gick fort, det var så roligt. Red Petki aka. Petsson idag, och det gick över förväntan. Har inte ridit honom på länge så trodde inte det skulle gå alls, men gick nog helt OK tyckte jag. Han har så härlig galopp, även om det går hårt. Så att få ett lugnt tempo med lillgrabben i förvändgalopp var en utmaning, det gick se så där, men roligt var det! :)

Sedan en rolig detalj (tycker jag) som jag fick veta är att både jag och ridläraren min började vår ridkarriär på samma envisa ponny, Ami. Världen är nog liten. :)



Jag o lillbebisen "min" som var så duktig idag o blev så svettig! Måste be någon
filma när jag rider honom så jag får film på det också!! :)

Uppmuntran!

Hittade en mysig liten bok när jag satt och väntade idag. Trodde att det var en barnbok, men stod följande viktiga budksap tankesätt i den..




I väntan på att tvätten ska bli klar..




Hej mitt vinterland

Min superphone har tagit bilden, men det var inte det jag skulle skriva igentligen, utan att man ser inte hur höga vallarna är på bilden, men de är ca 50-70 cm höga. Vi har en snörik vinter i år. Härligt!! :D


20 januari 2011

God morgon! Tog emot att stiga upp när väckarklockan ringde 09:00, har sovit så otroligt gott! Men drömde en rad sjuka drömmar som vanligt, haha! Jestas, jag borde skriva ner dem så skulle jag säkert få en besteseller, hehe!

Ska på möte nu klockan 11, och springa ärenden idag som jag skrev igår. Så om någn vill luncha efter 12 så hör av er! :D Känner annars fortfarande ett "lyckorus" efter underbara Combat! Det var så jäkla kul att boxas till härlig musik! :D


Här är några klipp på Combat fr de som undrar vad det är. Men det är ännu merafeelis än vad det
ser ut, för det är värsta partyfeelisen med discolampor, dämpad belysning och snabb musik! :D Bara att boxas!

 


Hohho, jäklar!!

Efter en lång arbetsdag så skyndade jag mig hem o sen iväg till gymmet. Blev boxning (BodyCombat alltså) idag, såå jäkla kul! All irritation bara flög ur en när man började hitta takten i olika slagen. Vissa rörelser hängde jag inte alls med i, men de jag vågade ta i i började se helt bra ut tyckte jag. Nästa onsdag igen!

Men nu ska jag ta och gå o sova, är helt slut i kropp och huvud. Blir ändå relativt tidig väckning i morn så jag ska på möte, sen springa ärenden på stan, hinna äta, hinna kl. 16 till MySports i stenhaga o kolla springskor, tillbaka till stan för att vara klar att åka till vörå o rida kl 17:15. :D

Ja, god natt då ;D



19 januari 2010


Anonym
om Tänka sig..:
Hur söker man till modellskola? Kan man söka här i österbotten? Har länge velat ta typ photoshoots med make-up. Men hur hittar man sånt här om kring?

Tacksam för svar och jätte fin blogg har du :)

Svar: Hejsan! Det är nog många tjejers dröm att bli modell, men det finns inte allt för många seriösa "modellskolor" i Vasa (vet inte hur det är utanför Vasa).

Själv har jag gått i 2 olika manekängskolor. Första gick jag endast för att få bättre självförtroende, acceptera min längd och tycka om mig själv, vilket jag faktiskt började göra med tiden. Den skolan finns inte längre ..


Headern nr2 på hemsidan för modellskolan i Vasa. Jag var brunett o hade page på den tiden. ;)


Men för 4 år sedan gick jag en "snabbskolning" eller vad vi nu ska kalla det här i Vasa. Skolningen var på finska och var 1-3 kvällar i veckan. Där lärde vi oss om smink, hudvård, nagelvård, punktlighet och sådant. Vi fick delta i en Photoshoot var vi fick låna kläder från Vero Moda (fick dem inte efter shooten) och slutprovet var att vara med i en Fashion Show. Denna kurs/skola kostade kring 400 euro tror jag (minns inte alls exakta priset). Om du blir bra får du vara med i Shower. Det är nog efter den kursen jag fått vara med i Fashion showen i Rewell Center, Vero Moda, VILA, KARISMA, Häämessut osv. Fotografer har själva tagit kontakt om man visat framfötterna, så modelliga foton kan du få utan att gå i kurs. :)

Men vill du satsa på en modellkarriär ska du söka på google fast på skolor i Helsingfors. Det är nog amatörskolor här i Vasa tyvärr, så du måste klara dig själv ändå rätt långt fast du får ju såklart lite mera kött på benen om du går en sådan här kurs!

Bilden till höger är en bild vi tog på Photoshooten under kursens gång. Men inte känner jag att jag är någon modell eller kan så mycket fast jag gått kurserna, men skitkul är det med fotograferingar o shower. Man njuter av varje sekund!! :)


Hoppas du fick svar på din fråga! Roligt du gillar de du läser! :)

(skolans/kursens hemsida)
www.domanimodels.com

Tänka sig..

För ett halv år sedan suckade jag och stönade när jag tänkte på träning, jag undvek det till varje pris och såg bara tillbaka på vilken kondition samt "skick" jag varit i, istället för att fokusera på hur snygg kropp jag skulle få om jag började träna!

Nog hade jag försökt komma med på gymmet o träna i salen med Thomas, men det var absolut inte min grej.
Dels för att jag inte visste hur och vad jag skulle träna o för att jaa-a, jag vet inte riktit, kände mig dum. Men så började jag på LadySlim och fick ett program som var gjort till mig och min träning, och efter det har jag gått i hälsosam takt ner i vikt (4kg) och 25 cm (utdelat på olika delar av kroppen). Dessutom lärde de mig att äta hälsosammare och hade mig att skriva matdagbok som fick mig att inse hur fel jag åt.

Att se resultat på det sättet i vikt och cm gör att jag håller mig motiverad och vill fortsätta.
Nu vill jag bara träna, och tränar 2 ggr/vecka på LadySlim, rider 1 ggr/vecka, löpskola 1 ggr/vecka, gym med Emma 1-2ggr/vecka (lite beroende på) och sedan ytterligare övrig promenader och vardagsmotion. Det var en paus i tränandet nu när jag var så flunssig i 3 veckor, men nu drar mitt träningsprogram igång igen. Taggad som f-n!! :)

Så om jag klarar att komma igång så klarar vem som helst! För jag om någon har svårt att svälja min stolthet. :)



Jäklar!

Allt jag beställt från H&M satt helt fel. Min efterlängtade Maxiklänning var för stor och för KORT. Min övrebikinidel var för liten medan nedredelen satt perfekt. Men när jag skulle gå in på nätet och beställa en större övredel så såg jag att alla storlekar på övredelen var slut, så jag fick beställa en helt annan bikini, en marinblå + en scarf..

GAAAH, den var så fin färg den korallfärgade, så nu är jag ARG!! Var fasen ska jag hitta en snygg maxiklänning?????





16 januari 2011

God morgon! Nu som bäst sitter jag o äter frukost, ska om 30 min infinna mig på gymmet, mätning idag. I övrigt har jag värsta m-värken som finns. Vaknade inatt o visste inte hur jag skulle ligga, hade så ont i magen. Så tog burana o kunde somna efter en timme.

Ska ta värkmedicin nu också och börja klä på mig, gymmet kallar som sagt! Efter gymmet ska jag fara o hämta ut mitt paket från posten och om jag hinner o köpa ny mineralfoundation. :)


Famili gay

Sitter som bäst o kikar på Family Guy, haha o jag tycker inte så mycke om den serien heller, men det kommer inget bättre på de få kanaler vi har nu ändå så.

Ikväll kommer jag BARA ligga på soffan o kika film, är så sjukt trött efter jobbet i huvudet o kroppen efter löpskolan. :) Men visst känns det skönt i kroppen av att ha fått träna! :D



Jag dejtar TV'n ikväll

Löpskola

Wuhuu, jag överlevde löpskolan! Ja, det var super tungt för att inte vara van att springa, men kan tänka mig det blir roligt!! Lärde mig att jag andas fel när jag springer, springer med fel teknik och att min kondis var bättre för 5 år sedan ;) Då sprang jag o briljerade i alla långdistanser, nu låg jag bland de 5 långsammaste i gruppen (men 50-100 meter i snabbhet var jag inte så pjåkig på) ;D

Men nu är jag såå trött, o spänd i mina muskler, har nog töjt, men blir nog att göra det mera. Men först ÄTA!! :D



17 januari 2011

Nu kan jag ju inte börja med att sriva "God morgon" som jag brukar. ;) Men god eftermiddag! Har kommit hem från jobbet för ca 30 min sedan o sitter som bäst o äter sallad med gurka, sallafsblad, tomat, fetaost o lite skinka.

Idag börjar löpskolan, så får se då hur jag orkar ;D Den är i botniahallen och börjar 16:30. Fick mess att mitt paket från H&M har kommit till posten idag också, men måste ta o hämta ut det i morgon efter gymmet.



Överraskningen i bilder














































16 januari 2011

Jag har vaknat och ätit frukost. Sitter som bäst och överför bilder från igår. Hade en sådan bra kväll. Min älskling o fina vänner hade ordnat en överraskningsfest. Så efter att vi ätit tårta hemma hos mamma och pappa så skulle jag och Thomas ut och äta på restaurang sade han, vi gjorde det. Men när vi kom fram till restaurangen var 11 andra fina människor där och började sjunga när de såg mig. Blev så rörd så jag fällde nog en tår.

Gårkvällen var precis en sådan kväll jag behövde. Hade så roligt! Tack snälla rara ni! Bilder kommer i nästa inlägg! :)



Finaste Edith o Lisso <3

15 januari 2011 - födelsedag

Idag fyller jag




Började dagen med att bli uppsjungen av T, sen på jobbet sjöng både personal och boende till mig. Så det har varit roligt. Första födelsedagen jag inte blir uppsjungen av mina föräldrar, men nog känns det som min födelsedag i alla fall nu när så många sjungit för mig och alla fina textmeddelanden jag fått. Speciellt var det roligt att gå till jobbet när Ansus meddelande kom först! <3

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för firandet. :) Blir knappast flera inlägg ikväll, men i morgon kommer många bilder! LOVAR! :)

Puss o kram på er!

Fruktsallad och filmmys.

Har precis gjort i ordning fruktsallad och satt mig ner i soffan. Thomas surfar så jag passar på att skriva ett inlägg medan jag väntar. :)

I morgon är det min födelsedag och jag börjar dagen med att jobba 07:00-13:00. Sedan blir det att komma hem o duscha fixa sig och fara hem till föräldrarna på födelsedagskaffe + tilltugg + tårta. Gällande kvällen har Thomas varit hemlighetsfull, men ut på fin middag har jag snappat upp. <3







Färdig gymmad

Yepp, o skönt var det! Men det var fullt på gymmet idag, fick just och just ett skåp, så det var irriterande, o så fick man vänta hela tiden på allt, men det var första gången också så det var väl ok.

Nu har jag och Thomas just varit och handlat mat, kylskåpet ropade tomt innan. Så det blir mörk pasta ala Thomas idag med en massa grönsaker, rotfrukter och kyckling. MUMS! :)



14 januari 2011

God morgon! Har redan varit uppe 1 h. Håller på som bäst att göra i ordning frukost, lite engelskt inspirerad. Bacon, rostat bröd, stekta ägg, o saft (all annan dricka är slut). Sen blir det att rusa iväg till gymmet som jag ar tid till kl 12:00. :)



Saras lilla goa Elmeri


Filmat med telefon, därför lite skit kvalitet, sorry ;) De som inte fattar varför jag skrattar så är det för jag är van att morrandet när man leker med en hund låter mera "farligt" inte som en hårfön på låg nivå ;D


Hem ljuva hem (lägenheten)

Sitter här i soffan med en djuprengörandeaniktsmask på för en gångs skull. Förr hade jag ansiktsmakser hela tiden, nu hinner jag inte eller glömmer bort. Inte underligt jag haft en sämre period med hyn!

Well, jobber gick fort och nu ska jag ta en powenap innan jag städa lägenheten. Mamma var så snäll o hjälpte mig diska igår när jag hade så grymt brottom så det behöver jag inte plågas med idag! JEIJ, ikväll är det ridning, och fina Sara kommer med med lillskiten hennes, Melmeri (han e såå sööööt). Jag ska prova slänga upp en video från då jag hälsade på honom nu sist i ett inlägg. :)


Jag är inte så förbannad som jag ser ut ;) Masken har stelnat så kan inte röra munnen, typ ;)

 

 


13 januari 2011

Fy då vad jag är trött i huvudet. Min kropp är också för den delen helt slut! Igår var det verkligen mycket på G. Men nu ska jag skynda mig att äta frukost o bege mig mot jobbet. :)

AJ faasen nu fick jag smör i ögat!!!



Dagens schema


12 januari 2011

Shit, det är bara 3 dagar kvar tills jag fyller, det känns ingenstans. Vet inte ens om jag orkar fira mig längre.. Well, well, i morse försov jag mig. Hade bokat tid till gymmet till kl. 8:00, och jag vaknade 07:50. Fick ringa o säga jag försovit mig och packa snabbt väskan o rusa iväg. Som tur vad det väldigt lugnt så det gjorde inte något att jag var sen. Men fy så pinsamt det var, tycker inte om att vara sen (fast jag ofta är det)!



Prövade kameran på min nya telefon som jag fick igår (den är min systers gamla). Tror jag msåte putsa linsen??


Det var sååå skönt att träna igen efter 3 veckors paus då jag varit sjuk. Trodde jag skulle ha gått upp i vikt, men vågen visade till och med några gram mindre idag, men det beror nog på att jag inte hann äta frukost (åt frukosten efter träningen).


Fy fasiken!!


Fy fasiken. Se hu kallt det ska vara på lördag då jag fyller?? Nog är det nu typiskt!! Tänk vad halt det kommer att bli..


Kontaktannons






Har ikväll lagt upp annonsen ovan på findit.fi. Blev förvånad över att få svar av 2 tjejer redan ikväll, men båda var för långt borta (närpes & jakobstad) så fick skriva in gräns för hur långt borta det fick vara. Hoppas någon nappar och hör av sig. :)




The social network

Sitter som bäst i sängen o kikar på The social network. Själva stilen på filmen är inget som tilltalar mig, men då det handlar om Facebook känns det som man borde kolla när man är så beroende :)

Den är nog sevärd, så se den! :)



11 januari 2011

Tjohoo!

Som bäst sitter jag i soffan o ler, kollar nämligen på min knäppa katt Leo. Han är bara för underbar!! Nå väl, idag har jag inget program annat än ikv ska jag på gym, men får se om de blir något med det vaknade med en dunderförkylning. SUCK!!

Annars tänkte jag bara spendera dagen med mig själv, tänka på mig själv, o ta det lugnt.

Sååå jääkla underbaaart!

Om 1 månad har jag redan varit 1,5 dag i södern!! H bokade resan idag. AAh är så excited, så uppmuntrande att ha något att se fram emot! Blir att hårdträna nu så man vågar visa sig i bikini bara, haha. Har lagt på mig massa nu när jag inte kunnat träna på 3 veckor när jag varit sjuk, men denna vecka blir det ändring!! :D

AAAH kan knappt vänta!! Idag är en bra dag! Just det ja, så fick jag veta att jag ska vara med i Brudmässan i år igen, denna gång för Artistica. Så hoppas jag får vara brud denna gång och inte bara visa upp festklänningar. Brudklänningar är ju bara såå vackra! :)

Kommer ni och titta?? 6:e februari i stadshuset i Vasa?? :)




10 januari 2011

God morgon!

Idag skriker min kropp efter sömn, är så otroligt trött. Väckarklockan ringde kl 06:00, så det var bara att stiga upp o hoppa in i duschen. Sitter nu o käkar frukost och efter det ska jag börja göra mig i ordning. Alla skolor börjar väl idag också? Ha en kul första skoldag allihopa! Kämpa på. :)


Resefeber

H har precis farit hem efter att ha vairt här i 4 timmar. Vi har kikat på resor, yepp.. Så hoppeligen blir det en södernresa om 1 månad. Hittade en för "billig" peng, så allt beror på om man får ledigt. Så får se nu då om vi beställer i morgon eller inte. Men får se hur det blir när A & H är i södern, haha spårade lite ur med funderingar och planering redan nu. Sjuk humor har vi i alla fall, jestas!!

Detta är PRECIS vad jag behöver nu. :)




Kvällsmys

Sitter som bäst och väntar på att Hanna ska komma hit, blir att drömma oss till varmare breddgrader och kanske kolla på resor ;)

Oh från en sak till det andra, kollar på sveriges 4a o de har om en tjej som lider av en sjukdom var de ser ut som 90-åringar fast de bara är typ 7 år!! Helt sjukt, när man ser sådant så känns ens problem o funderingar inte så jobbiga längre..




9 december 2011

Ligger som bäst i soffan o gosar med Leo. Kom precis hem från Smedsby var jag varit sedan förmiddagen med familjen. Har inte orkar blogga alls i helgen, varit rätt skönt att inte sitta vid datorn, men nu drar Thomas till Tammerfors igen så blir väl mera dödtid och mera bloggande nu då ;)

Ikväll kommer Hanna hit, vi ska drömma oss bort o snick snacka. I morn blir det allvar igen och jobbet kallar, sen tisdag och onsdag ledig. :)

Kommer senare ikväll ett inlägg med några bilder från dopet. Menb ilderna är äldigt begränsade eftersom alla inte vill finnas på bloggen och tyvärr inte en enda bild på bebben, han ska som sagt inte bli någon cyber kid :P


Haha nu när jag kollat igenom bildern från dopet ser jag att jag inte kan ladda upp någon på människorna annat än denna. :D Sorry


7 december 2010

God morgon!

Har varit vaken i 30 min redan, duschat o sitter nu o käkar frukost. Har sovit super oroligt inatt så känner mig redan helt slut, har inte sovit en blund sedan 5 när plogbilen körde strax under fönstret så allt skakade.. :(

Hade i övrigt en rätt dålig dag igår så, hoppas denna dag blir bättre, slutar "rätt tidigt" idag också, så får komma hem o sova igen då..

 

 


6 januari 2011

Har surfat runt på näte och gjort olika tester, och alla har gett hundraserna Labrador, Rottweiler, Boxer och Dobermann har kommit upp som raser som passar mina livsvanor och tankesätt. Många är babysjuka just nu, men jag känner mer jag är valpsjuk.

MEN jag har bestämt mig att först när jag studerat klar och flyttat ut från stan skaffar jag hund. Jag vill nämligen kunna helhjärtat sätta energi på hunden och inte stressa med promenaden för jag har mycke skolarbete. Orsaken till varför jag inte vill bo i höghus o ha hund e för hemma har vi alltid kunnat ha hundarna våra på gården på natten eller genast vi kommer hem innan långpromenaden. Sen så måste djuren vara så tysta i höghus, och jag vill min hund ska få "prata". Därför väntar jag.. JAG VILL HA EN HUND NUU!! Tänk vad happy family vi skulle bli, valpen, Leo, Thomas och jag :)



familjens fina labradoren Elivis och Rottweilern Ronja som springer i hundhimlen.

 

 


Svar på fråga



Anna
om Solförmörkelse:
lycka till! :) .. och hur har du lockat håret? ser superfint ut!

Svar: Tack! :) Jag använder mig av en vågtång från OBH Nordica. Jag fick den till julklapp och älskar den. Eftersom jag har så tjockt hår så börjar det lätt se smutsigt ut, men när jag anväder denna vågtång så blir håret luftigare och ser inte lika smutsigt ut efter 2 dagar. Det tar ca 25-40 min för mig att fixa hela håret med tången, lite beroende på hur noga jag är. :)



Så ser tången ut och är super bra, rekommenderar varmt! Vågorna/lockarna håller i sig i 2-3 dagar utan att försvinna


5 december 2010

God morgon!

Är uppe med tuppen idag o sitter o äter frukost. Jag är ju helt super seg på morgonen, men bara att bita ihop. Blir att åka till jobbet nu snart så. Undrar bara vilken väg som är kortast?? Hmm

FY FARAO vad kallt det är ute, -22 grader!!! Blir nog att slänga på sig massvis med kläder, burr!!


Har en duktig pojkvän

Som sagt var Thomas och fotade tidigare idag, lärde honom snabbt lite om inställningar o han snappade snabbt upp det jag sa. För kolla va fin bild han tagit idag, lärde honom lite hur man förfinar bilden i PS också. Så hans bild laddades upp på Vasabladet.fi. :)





P.S.
Inläggen som kommit upp tidigare idag mellan 13-21 har varit tidsinställda, min käre mor var orolig att jag bloggat arbetstid, men så är inte fallet. Så nu vet alla det, jag hade ställt in dem så de skulle komma upp under dagen medan jag var i jobb. :)



När börjar alla serier igen??



Jag tyker de e dötrist när alla serier har paus. Hur länge har de paus? Jag följer nämligen Desperate Housewives, Gossip Girl, Cougar Town, Glee, och The vampire diaries.

Jag orkar lixom inte vänta längre, vet ni hur länge de pausar??


Angående var jag jobbar


De fanns några som undrade var jag jobbar, jag e på prövotid vid ett hem för åldringar. Att arbeta med åldringar är ett område jag inte prövat på, o eftersom jag inte vet vad jag vill med mitt liv så prövar jag på det nu. :) Första dagen idag, började kl. 13 och slutar kl. 21 ikväll. Jag kommer inte jobba fulltid utan bara 50% nu på våren.

Jag går inte i skolan nu på våren p.g.a. personliga orsaker, men jag planerar att vara tillbaka på fötter till hösten igen och fit for fight att studera häcken av mig! :)




Solförmörkelse

Nu har jag precis fixat mig klar och Thomas är här utanför fönstret  och fotar solfrmörkelsen som sker som bäst. Roligt att han vill lära sig om inställningar på systemkameran, jag e nöjd flickvän ;) hehe




Thomas utanför fnstret o försöker fånga solförmrkelsen


Facelook för första dagen på jobbet! :)


Älskade frass

Nu är vi hemma igen från att ha varit med Leo till veterinären. Han var super duktig, var lugn i buren påväg till veterinären och pep inte ens till eller gjorde motstånd när de gav lugnande spruta till honom. Stackaren var på helspänn i vänterummet o burrade upp svansen enormt. Mamma lilla älskling <3

Nu ligger han i buren o sover ännu, om någon timme borde han börja vakna. Ni anar inte vad det tar emot att lämna min lilla bäbis o fara o jobba. Som tur är Thomas hemma o lovat att ta hand om Leo, hoppas han klarar det!

Usch, han ser så död ut, hoppas han vaknar snart!!!



Älskade lilla vännen!! <3 (bilden är några veckor gammal)


4 januari 2011

God morgon!

Har precis kommit ur duschen o fixat frukost till mig. Om 1 timme så är det Leos tur att bli opererad, stackaren ;) Där ryker manligheter hans.

Sen blir det att skynda sig hem äta lite o förhoppningsvis hinna se ett 24 för att lugna nerverna o iväg till jobbet! :)

Typiskt bara att tanden ska värka mera idag...



Sneak peak

Köpte en söt, förförisk, fin, röd nattdress idag från Lindex. Thomas gillade den big time, hehe. Men har hört röd är en förförisk färg. Mer än detta får ni inte se eftersom den inte lämpar sig för någon annan än mig o Thomas, if you know what I mean ;) haha nä nu överdriver jag. Nä men en riktit söt röd nattlinne köpte jag, 9 euro från Lindex.


Så jäkla nervis!

Nu är jag i Maxmo hos svärföräldrarna o myser, och i morgon blir en spännande dag. Först ska vi på morgonen och kastrera Leo, sen kl. 13:00 börjar min första jobbdag. Hoppas de diggar mig o jag kommer att börja trivas. Ser i alla fall fram emot att börja jobba, speciellt när detta är inte något jag gjort förut. :)

Tror annars orsaken varför T varit extra gosig och busig med Leo idag är för att han känner medkänsla eller vad det nu heter då ballarna på Leo ryker i morgon ;) haha




Älskade kissekatten som börjar vara stor pojke med ballar ;)

Ändrade planer

Det blev lite ändrade planer. Fick ingen bil idag så far i morgon och rider istället, men då blir det både Ami och Petki. :) Nu har vi kollat 2 avsnitt av 24, o jääklar vad det är spännande nu. Jag skulle ha velat kolla ett avsnitt till med T stängde av TV'n o sa vi inte kunde sitta inne hela dagen.. why not tycker jag?? ;)


3 januari 2010

God morgon!

Vilken skön morgon det har varit! Fick sova ut och hade inga planer på dagen när jag vaknade. Men efter att ha varit vaken en stund så är dagen fullspäckad igen ;)


1 januari 2011

God morgon!

Jag har redan varit uppe med tuppen. Har varit till stallet på morgonen, och är nu tillbaka hemma i sängen. Är så otroligt trött, så ska nog sova medan Thomas är på gymmet o tränar. För er som undrar så är min tand bättre i alla fall. Behöver inte ta lika mycket värkmedicin, så kanske det blir ett bra år i alla fall. Sedan börjar jag på mitt nya jobb på tisdag, så de e spännande nu! :)

 

 


Resumé av år 2010, september-oktober




I September började jag rida Eila rätt mycke, började dessutom rida extra lektioner privat för Lena Lahti



gulis

 


Flera gånger i veckan var jag där och myste, skötte om, red, gosade o promenerade. En gång fick jag t.o.m. Thomas med o rida! :)

 


Jag kämpade och på med att förstå mig på bokföringen många kvällar..


Leo o Dixie fick lära känna varandra


Som sagt, jag valde att spendera mycket tid med älskade Eila

 

 

 

 


Träningen med Eila började ge resultat, började sikta in mig på att komma ut på tävlingsbanan till våren

 


Eila brunstade ett tag o vägrade gå fram, men jag var envisade så vi galopperade på åkrarna, skogarna o till sist även på ridplan

 


Jag och mamma åkte till Örebro/Sverige för att överraska min älskade syster som fyllde år!

 


Hem kom jag med en ny outfit

 

Började få igång rutinerna med att gymma också

 


Sen kom halloween o de var en sådan jäääkla rolig utekväll!!



Resumé av år 2010, juni-augusti




Att få mössan och betygen betydde något otroligt mycke för mig. Det hade varit ett MYCKET jobbigt sista år, så detta gav glädjetårar!


Det var en lycklig dag på alla sätt o vis!


Så började jag sommarjobba på bästa arbetsplatsen o med bästaste arbetspolarna!


Så fyllde min finaste Ansu år, så jag och Thomas promenerade iväg i regnet för att uppvakta denna fina puma!


Jag jobbade på midsommaren några timmar på morgonen med fina Sara, men ser bar det av till Maxmo.


Sen pågick firandet av midsommaren i 2 dagar, roligt o annorlunda var det!



Sen i slutet av juni bjöd jag och Thomas lite folk på grillkväll med spel. Mycket lyckat!








Fick uppleva Maxmodansen och hjälpte till med försäljningen i 2 timmar tsm med Edith, Ansu o Lena. Roligt hade vi


Dag 2 blev storberget, också det något nytt för mig att uppleva. De som varit tidigare tyckte det var sämre, men vårt gäng har kul var vi än e så vi hade det kalas!


Deltog på mitt första träningsläger på många år. Mycket givande var det, och ROLIGT!


Jag och Thomas åkte och träffade älskade Leo för första gången till Pedersöre. Kärlek vid första ögonkastet <3


Sedan hann vi även med att hälsa på älsade syster Ina o hennes man Magnus i Sverige. Mys








Hela augusti gick åt att flytta in i lägenheten och införskaffa alla förnödenheter man kan tänkas behöva. Vuxenpoäng


Överraskningsfest till Ansu när hon skulle bege sig till Sverige för att jobba 1 år. Jag hade hennes reservnyckel o hade pratat med hennes syster så hon skulle vara borta ur lägenheten så jag kunde städa och stäla i ordning


Sen kom älskade Leo hem till mig o Thomas.


Sen hade vi också "firmafest". Blev utgång till Ollis en tisdag som var hur kalaskul som helst!


Villavslutningen firade jag med älskling på villan. Så mysigt, med god mat o dricka

 


Resumé av år 2010, januari-maj





Efter att ha firat nyår i Sverige när syster o Magnus gifte sig på nyårsafton, så spenderade jag första kvällen i Finland på året med Thomas. Han hade tänt 58 ljus i sovrummet, bjöd på vin, vindruvor o massa mums!. Det var så romantiskt o mysigt!



Första 3D bion för min del, Avatar


Fick en dubbelsäng till rummet (när jag ännu bodde hemma)






Bröllopsmässa även detta år, såå rolgt varje gång!


Penkkis med Edith o Henrika på bild


Följd av penkkiskryssning


Vi kollade på Vörås revy, som gav många skrattattacker. Rekommenderar alla att se årets också, de är alltid bra!








Thomas började skämma bort Ronja och låta henne sova i sängen med oss


Det blev roliga utekvällar på Ollis o fontana


Jag fick pröva på att bada badtunna för första gången. SÅÅÅ mysigt o skönt!!








Jag började rida Eila mer och mer, både på lektion och när jag kom med Lena till stallet



En av de många mysiga promenader i stan med Ansu o Chip


Karisma Show. Jag o Mirva

Solen började skina o värma balkongen, o i smaband med flytten till Smedsby städade vi balkongen o satte oss o avnjöt en öl/lonkero o nötter o kollade på solnedgången.

















Raxreklamen började komma upp här som där


Började packa inför Barcelona


Så landade vi i den underbara staden Barcelona


O det var helt super skönt!


Och det var en helt super rolig resa




1 januari 2011

Haloo!!

Har hållit på med resumén av 2010, tog längre än jag trott, så kommer kanske upp ikväll istället. :) Gårkvällen var super skoj! Bilderna får tala för sig, det var ett av de 3 bästa nyåren jag upplevt! :)






































RSS 2.0