Söndag morgon.

Det snöar fortfarande där ute. Såg ni hur stora flingor det kom ner igår? Helt mega stora. Skulle ha sådan lust att hoppa in i värmebyxorna + jackan och springa ut o åka pulkka!

Jag har ju börjat höra igen på vänster öra, bara höger kvar så hör jag normalt igen. Så vetja snart är jag friskilainen!! ;D

Bredvid mig ligger fortfarande mr. tjuvsovaren. Jag har varit vaken sedan kl. 10 och börjar känna mg hungrig, så om inte "fanskapet" vaknar snart går jag och äter utan honom.. haha, nej så elak är jag inte.. Bara lite.
I'm so bored I could dieNu ska jag surfa vidare tills sömntutan vaknar.. Ha en fin morgon allihopa!


XoXo
Annu

Bowling

Överförde just bilderna från gårdagens bowling till datorn. Bowlingen gick se sådär inte så dunder bra, utan jag förlorade! Men jag skyller på att jag är sjuk + att det var hett som i en bastu där!mingelbild, sweety & memästare på bowling, höhö


new header + färger

Fixade snabbt en ny header o back to black i färger. NU är jag nöjd! :D Så såhär kommer det se ut en bra tid framöver!

Vad tycks?
(om ni inte ser den nya, tryck F5)


 

 


hvc, here I come.. again

Jag skall nu dricka 2 liter vatten, och sedan efter 2-3 h åka iväg till hvc och kolla upp vad jag felar denna gång.. Det dök ju upp en ny symptom i morse.. Oh-ja, jag håller på att bli galen på detta elände. Vill bil frisk så jag kan läsa i lugn och ro på studenten, samtidigt som jag skulle få börja röra på mig igen. Känner mig milt sagt som ett fetto just nu efter 3 månaders (mer eller mindre) "sängliggande". Det kan vågen + kläder + "knullhandtag" intyga, hahaha! ;D


 

Men vill sända kramar tilld e som ringt mig, eller skickat meddelanden  och undrat hur jag mår, eller berättar vad de har på gång och vad som händer. Jag uppskattar det otroligt mycket!! Jag vet jag inte är dödssjuk, eller helst mega sjuk. Men efter att ha varit sjuk i 3 månader, och så pass att jag då för snart 3 månader sedan hamnade in på sjukhus, samt att jag efter det har dragit på mig flunssor, inflammationer osv. då immunförsvaret min blev så kass efter mononucleosen, så tycker jag att jag har rätt att tycka lite synd om mig och få lejdon!!

 

Men jag säger som Samantha "I do not do sick person!", visst till några personer vågar jag visa mig ynklig, och kan bara kura ihop mig i deras famn, och bli kliad på ryggen, men helst vill jag verka pigg o kry, och vara lika vild och galen som jag brukar! :D

 

Mest saknar jag festerna och ridningen..

 

Nä, nu ska jag rycka upp mig, dricka vatten, spola nästan, snyta mig och börja läsa på studenten. Lockande, jag vet! haha

 

Ring annars gärna och prata med mig, jag är uttråkad mesta del av tiden, haha!

 

XoXo

Annu


Får så lejdon

Idag skulle jag ha haft fotografering klockan 5, men har sedan 6 i morse haft super ont i magen och sprungit på wc just in case. Så blev att avboka. Känner mig så ynklig igen. Trodde jag inte kunde få mera "sjukdomar", haha men tydligen!

Men nu till något roligare, idag har jag och Thomas varit tillsammans i et halvt år! Båda är lite förvånade, eftersom ingen av oss såg oss som förhållande typer. Inte ens på första eller andra dejten, men sen blev vi fast.. haha. Life's a bitch you know?! haha nå nej. Skulle inte klarat det senaste halvåret utan honom. Har har varit ett enormt stöd då Emilia dog, Damjan dog, jag blev ordentligt sjuk och hamnade in på sjukhus, all stress som varit med skolan då jag varit sjuk. Han har varit och är en guldklimp!

Så grattis till oss! :D


sjuk eller inte, jag vill ändå se fin ut!

Något jag aldrig kommer vara "för" sjuk för, är att fixa sig. Jag älskar att leka med mitt hår, sminka mig osv. Det handlar inte om att jag är ytlig av mig (el kanske lite isf), utan att jag faktiskt tycker om att se förändring, från att se helt nyvaken ut - till att se ut som en movie star! :D

Idag har jag kännt mig lite sjukare igen, som trött, snuvig och sådär, men nu när jag har värmerullar i håret känner jag mig redan bättre! :D Ska och försöka bowla lite ikväll, ska bli skoj! Länge sedan man gjort något som inte inkluderar adressen Oskarsstigen eller brändövägen. haharullorna i håret och fliinet på!
Emilia

Fy fan säger jag bara. Livet är så orättvist! Ja, jag började åter igen tänka på Emilia och sakna henne. Hon skulle ha blivit student i vår, men blir inte det nu.

Jag undrar nu vilka som skulle vilja vara med på att köpa blommor av något slag och föra till hennes grav dagen före studentdimissionen??

Jag har planerat i alla fall fara dit då och ge något i studentpresent till henne, skulle vara fint om fler kom. Hör gärna av er till mig! :)I taket lyser stjärnorna

Jag har just precis kollat filmen, I taket lyser stjärnorna, och den var helt bra. Hade kanske förväntat mig lite mera av den. Den fick mig i alla fall att känna "jag vill aldrig bli utan min mamma eller pappa!"


Man kan låtsas att man inte bryr sig i sin morsa - men man bryr sig så jävla mycke!


Oh, susie
- secret service

 

 


God morgon!

Idag igen har jag stigit upp tidigt. Redan klockan 9 steg jag upp. Det är helt otroligt hur bra man sover då man har öroninflammation, haha! ;D (eftersom jag inte hör något jag inte fokuserar på så störs jag inte i sömnen! )nu känner  jag mig otroligt utvilad och snygg efter skönhetsömnen min

 

 

Nu ska jag gå och snyta mig och tvätta ansiktet så jag känner mig lite mer vaken. Ha en fin fredag!

 

XoXo

Sjuklingen


Förbannad!

Nu om någon gång blir jag förbannad!! Vaknade idag med att inte ha någon bra hörsel på vänster öra, och under dagens gång har vänster öra bara blivit dövare och dövare. Nu hör jag skit på både höger och vänster öra! GREAT!

Så om jag inte svarar i telefon, svarar med det samma på meddelanden, varar då någon pratar med mig, deltar aktivt i diskussioner, eller inte ragerar när någon ropar på mig, så är det för jag inte hör. Henrika ropade på mig idag då jag var och lunchade, men hörde inget så T fick bucka i mig och peka bakåt.

Nästan alla mina konversationer idag har börjat följande.. (utan att överdriva)

- Vad? Va sa du?
- Jag hörde inte, kan du säga en gång till?
- Vad f*n säger du, prata så man hör?!
-
Tystnad
osv.

Hoppas ni har hörseln kvar. Prova trycka in riktigt bra öronproppar i öronen, så får ni har ett LITET humm om hur min hörsel är? Det jag hör bra är vad jag själv säger, vad jag sväljer, tuggar, då jag hostar, andas osv... Obehagligt nästan ;) Vi människor kan allt göra äckliga ljud har jag kommit fram till ;)


Ha de gött.. Ska gå och sova nu!XoXo
Annu

fick bilder av Sara N

Jag fick bilder av goa Sara från bröllopsmässan, så här kommer några foton som hon tog! Tack snälla du!!


Tack snälla sara för bilderna.. Besök hennes blogg, hon har super fina bilder där, och hon har tagit dem själv!!! :) Saras blogg


Torsdag

Solen skiner som aldrig förr, men inom mig känner jag mig som ett stort blixtrande åskmoln!!! Har vaknat, och gått och sova på fel sida!!
studentklänning

just nu ligger jag i sängen och kikar på studentklänningar på nätet. Hittar inte riktigt någon jag vill ha. Eftersom det kommer att vara min dag, så vill jag helt klart vara finast. För då om någon gång måste man ju få skina utan att det ska vara nå fel med det?! :D

Problemet är bara att jag inte vet vilken typ av klänning jag vill ha. Ska jag köra på samma stil som i sverige, vitklänning? Eller jaga klänning tills jag hittar en?

Har ni som ska ta studenten i vår börjat kika på klänningar? Har ni hittat någon isåfall?

Den i mitten gillade jag bäst, men aningen för kort för en student? Eller vad tror ni?? ;)

när ska jag hinna..

.. skulle ha haft en fotografering idag, men blev inget av de pga av finska provet (som inte heller blev av!!!). Ska försöka höra om jag skulle slippa i morgon istället på fotograferingen. Behöver något ordenligt avbrott, och som INTE har med skoldagen att göra. Sedan har 2 andra fotograferingar runnit ut i sanden då jag haft så mycket med skolan.. DAMN!!

Annars, jag o min sweety har varit tillsammans 1/2 år nu på lördag, har ni några romantiska förslag som inte kostar skjortan, som man kunde hitta på tillsammans? För att ta in på hotell passar inte min plånbok just nu.. :(


 

 

 

XoXo

Annu


underhållning på hög nivå!beskådar sig själv i spgeln för första gången..hemma

Jag har varit hemma i kanske 30 min nu. Skulle ha skrivit ett finska prov, men läraren hade glömt det, så hamnar att skriva det först EFTEr sportlovet *suck*..

Har huvudvärk igen nu, och är så led den! Något jag är ännu mera led är min snuva o hosta. Kommer inte kunna fara på ridlektion i morn pga de jäklarna. VILL BLI FRISK!!! Fan säger jag bara! Sen måste jag sova ensam inatt, det är nästan ännu värre.. Nej nu ska jag ta en tupplur och sedan läsa på psykologi.


Doll meHoppas ni haft en bättre dag!

XoXo
Annu

läsa läsa läsa

Steg upp 10 idag och åt frukost och började läsa på finska. Har finska prov idag, så sitter o övar på grammatiken och sådant. Ska nu strax gå och fixa käk, så ska väl jag hinna öva lite till innan provet. Älskling ligger i sängen och läser på sin tent. Så vi är båda små pluggisar nu.. Mysigt med sällskap.
Glömde att meddela, jag ska vara med i Karisma showen i år igen! :D Ska bli askul! Ger mera information när jag vet mera!

XoXo
Annu

kväll

Sov en stund efter maten vi gjorde idag, det var precis vad jag behövde. För fick orka att läsa emra på finska som jag har prov i imorgon (kontraktkurs). Hoppas det går bra!

Tycker jag varit mycket aktiv idag med pluggandet, och det märks för har sådan jäkla huvudvärk!! Men förhoppningsvis kommer det att bli ridlektion för mig på torsdag. Jag är inte frisk ännu, men ska höra lite med sjukskötaren där hemma vad hon tror, om jag får fara eller ej.. Är bara så trött på att inte få göra någonting!! Men som tur har jag en personlig tränare då jag blir frisk, så då skall de extra kilon jag satt på mig nu under de 3,5 månad jag varit sjuk BORT!


tisdag

Jaa-a, jag kan väl inte annat säga än god morgon. Eller ajg har redan varit uppe flera timmar, steg upp kring 9. Sitter i brändö och läser på studenten, men har just nu en paus då jag äter frukost. Thomas är i skolan, så jag har hela lägenheten för mig själv. hmm Vad ska jag hitta på för bus nu??

Nå nej, nu ska jag ta o fortsätta läsa. Ha de gött allihopa!
XoXo
Annu
P.S 

Ja, jag hade en skit dag igår. Men hoppas
denna dag blir bättre, solen skiner ju och allt!

D.S


Jag undrar..

.. vad gör man när det stöd man mest behöver inte tycks finnas där på det sätt man behöver det? Vad gör man när man varken blir trodd eller förstådd? Jag vill visa mig stark, men just nu går det bara inte. Jag är glad jag har en stor, stark, manlig, varm famn att krypa upp i och få höra orden "det blir nog bra, du klarar det här!"


 

 


tjolahopp

Sitter som bäst i Brändö och tar en paus i psykologiläsandet. Hoppas verkligen nu attt jag skulle bli lite friskare så jag kunde fara på torsdagens ridlektion. Jag har sådan abstinens av att få rida häst igen. Har inte ridit på 3 veckor eftersom jag blev sjukare då igen. SUCK!

Blev taggad i en bild på facebook, från då vi väntade på att komma av båten i fredags. På bilden med mig är mina fina klasskompisar Johanna (Fast hon har iof bytt skola) o Eevis. Kik va långt hår jag fått!! :D :D


God morgon!

Gosh va skönt, jag tycker det är så skönt att inte varit nå extra på datorn. Igår gick dagen ut på att samla ihop lite krafter tillbaka efter kryssningen, och att göra lite skolarbete.

På kvällen var jag med älskling på hans kusins kalas, det var kul. Så länge sedan jag var på sådant eftersom min egen släkt inte har haft sådana träffar på flera år (vilket jag tycker är synd). Det var så mysigt. När vi kom hem sedan hoppade vi in i bastu o tog ett riktigt hederligt finskt bastubad! AAAH, underbart säger jag bara!

Nu har jag varit uppe redan 1,5 h och läser. Nu ska jag äta frukost och sen fortsätta läsa.


XOXO
Annu

Oj, oj!

Nu är jag hemma från kryssningen. Det blev inte alls många bilder, det var helt enkelt för roligt för att hinna fota! Vi dansade, sjöng, drack, åt, diskuterade mycket intressanta saker *hahaha*, det var helt enkelt en awesome kryssning!

Kände inte av något av att jag var sjuk på torsdag eftersom jag var allt för hög på ruset av att ha kul o vara ute med vänner, men dagen efter kände jag mig allt annat än pigg o kry!

Här kmr några av de få bilder som jag tog iaf.

XoXo
Annu

ABI ABI ABI !!

Om exakt en timme åker vi iväg ner till Åbo för att vara med på Abikryssningen. Är nu hemma bara en snabbis för att packa det sista o byta om lite. Tänkte ladda upp några bilder från dagen so far! :) Någon video dyker också upp om den hinner ladda!Katten, alpflickan Heidi, the sexy nunHeidi and sexy nunn


bananer i pyjamas


Den goda fe´n och Heidi


kitte katten och HeidiHär kommer några videon från då vi var på lastbilen och körde runt i stan.


ABI ABI ABI

 

 


Skolans lystringssång

 

Det var det, nu måst jag skynda och klä på mig och fixa mig lite innan kryssningen. Ha det bra!! Hoppas alla "mullar" hade det skoj på vårt program på morgonen. :)

 

XoXo

Annu/"Heidi"


Penkkis

haha, alltså jag e nog lyckad. Stresade som en tok nu på morgonen, allt för att hinna till 8:30. Jag har pratat om 8:30 helatiden, men tänkt 07:30, så halv 8 var jag i skolan och tänkte "var fan är alla?!" men så kollade jag på info TVn i skolan och såg 8:30, och då brjade klockor ringa i min skalle. Så nu är jag hemma och ska strax fara iväg igen!

Så här ser min pennkisdräkt ut


bajskvalitet pga cammen.

bröllopsmässan

Fick några bilder av Johan Pensar från bröllopsmässan


backstage, haha

17 februari 2010


Dessa snygga brillor köpte jag idag

 

I morgon är det penkkis, och ABIkryssning (för de som missat det). Inhandlade idag det sista inför morgondagens utstyrsel, så nu finns peruk, rosetter, träskor, sockor, lösögonfransar till min kostym. Så får se då. Slänger väl upp en snabb bild i morgon på morgonen om jag hinner så ni får se hur jag ser ut! :D

 

Har nu bestämt mig för att åka på kryssningen, men kommer ta det lugnt, hoppas inte alla super huvuden fulla bara så jag önskar senare under natten att jag skulle stannat på land!

Well, well, nu ska jag packa vidare! Puss o kram!

läkare

Så har jag varit vid läkaren igen. Tog först blodprov och kollade om mina infektionsvärden ändrats eller ej o bla bla. Fick ny medicin, någon jag skall dra in genom att andas. Så hoppas den gör mig frisk.

Mitt stora bekymmer är nu bara, att jag har nu sedan dec undvikit alla möjliga evenemang som de ordnat för oss ABIn, just för att bli frisk till feb. Har jag blivit frisk? NEJ! I morgon är det penkkis och ABIkryssning och jag är allt annat änf risk. Så jag går nu och funderar om jag måste lämna kryssningen och bara vara med på penkkis, eller om jag måste ta och skippa båda eller vara med på båda?

Antar jag får se det i morgon och avgöra på plats.. MEN JAG VILL SÅ MED!!!

lite bättre

Nu har jag lugnat ner mig, men ögonen är rätt så svullna, ser ut som jag skulle ha en allergisk reaktion. Ni kanske inte ser det så bra på bilden, men ögonlocken eller vad de nu heter under ögonbrynen så är bulliga nu.man (jag) kan bara inte vara snygg när man gråter/gråtit! De som kan de borde få pris

Har just precis käkat supergod blåbärspaj som mamma gjorde för att muntra upp mig. Mamma e fin! Ska städa upp lite här i rummet nu och väta lite bommul o sätta de på ögonen!XoXo
Annu

behöver kramar

Skrev finskahörfen i morse, tror det gick helt bra med tanke på min hörsel. Men bara 30 min senare så faller krokodiltårar ner för mina kinder. Så denna dag har inte börjat dag. Vattenfall längs kinderna före klockan 10 en tisdagmorgon..

Som tur har jag så fin pojkvän, för när jag skulle börja med inlämningsuppgifter och tar fram datorn står följande på skärmen!
Men jag känner ändå att är i stort behov av kramar och lovord idag..----------

(ngn kommenterade om mina krokodiltårar. Jag syftade på storlekenn på tårarna, inte på att jag skulle fakegråta)My valentine

Jag hade ju som sagt världens mysigaste vändag/alla <3 dag/valentine igår. Så här kommer ngr foton från hur jag "firade" för de som är nyfikna. :)
På lördags kvällen hade vi bokat bord på Fondis, så där åt och drack vi gott och såg varandra djupt i ögonen. Vi valde att ta hotellövernattningen om 2 veckor istället då vi ska fira lite. <3 Hade dagen till ära lockat håret lite, slängt på mig min kavaj, nya byxor, klackskor och den nyinköpta rosetten i håret!


 


Söndagen började vi med en ordentligt mysigt god frukost på sängen, lät maten smälta ngr timmar och sedan gick vi på en promenad i det fina vädret och fortsatte se varandra djupt i ögonen, hehe


 


Vi promenderade in till stan och gick och åt pizza på Pikku Quatro (de har renoverat och gjort det super snyggt, kan nästan säga det är bättre än Koti Pizza nu). Sen tog vi en kaffe och promenerade hem till Brändö igen var vår Ben &  Jerrys väntade och film. Jag tänkte många gånger under dagen, "det här är lätt bästa alla <3 dag jag upplevt"

 

 

Hoppas ni också hade en fin, fin alla <3 dag! Hade ni det? :)CHECK!

Nu har jag gjort engelska hörförståelsen och sitter nu o äter frukost o surfar. Mitt emot mig e min fina kille och läser vasabladet o käkar frukost även han.

Har ingen aning om hur hörförståelsen gick, gav sjukintyg över att jag är döv, så hoppas det hjälper mig. Hade på högsta volym så igentligen borde väl ingen annan runt mig behövt ha hörlurar, de kunde höra tsm med mig, haha!

Ska bara ta det lugnt idag och göra allt för att bli frisk, för på torsdag är det Penkkis och ABI-kryssning, vill verkligen inte missa den, så vill bli frisk!!

Nu ska jag dricka Finrexin o mysa lite innan älskling åker iväg till skolan..


Han gör mig faktisk så otroligt lycklig!


XoXo

Annu

Glad alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag! Min morgon började med att jag vaknade av att solen kikade in rakt i ögonen, det kändes mysigt. Sen vände jag mig om och såg min älskling ligga där bredvid mig och sov fortfarande. Efter att han vaknat fixade vi en riktig hotellfrukost och åt den i sängen och kikade film.


Nu ska vi börja gå ut och gå en liten runda i det fina vädret! Sen får vi se vad jag hittar på, so far har jag haft den toppen, kan inte begära något mer!
XoXo
Happy Annu


Hemma från staden

Har just kommit hem, blev en snabb tur på exakt 1 h shopping. Hann köpa ett par nya byxor, 2 diadem, smink och alla <3 present. Så inget onödigt köpte jag, förutom kanske diademen, men tyckte de var så fina att jag kunde inte motstå! Och accesoarer till håret behöver man ALLTID!


super sött rosett-diadem, jag trivs inte i sprakande färger så blev ett beige, kanske inte min stil just nu, men kan bli? hehe

 


Nitar, mmh, DET är min stil! <3

 

 


JEIJ!

Nej, jag är inte frisk. Hostar ut lungorna fortfarande men idag skall jag ändå till stan och shoppa lite! Ska bli så skönt. Blir ingen lång runda, endast ngn timme MAX 2 H!! HAr mycket att reda ut idag!

Så önska mig lycka till, så jag inte kper något jag inte behöver bara för att jag ska shoppa ;)


XoXo
Annu

O'boy, o'boy, o'boy

Ikväll hann jag bli på riktit kakka humör, var ett åskmoln nästan! Men nu på kvällen har jag spenderat med Ansu, druckit  varm O'boy och kollat in "bad asses" som är gjort av ett par killar från Vörå, fanken va vi skrattade! Snick snackade lite annat också, va rätt skönt att komma igen, har inte sett tjejen på nästan över 1,5 veckor.

Det var en mycket behövlig kväll, precis vad jag behövde! Tur e hon inte rädd att bli smittad av mig, hehe! Fick också ett sött alla <3 dag kort! PUSSIS

Nu är det över!

Sitter i skolan nu och är på datorn, väntar på att slippa hem! Jag ser nu att min layout ser helt vitt ut, den va blå hemma hos mig, borde mörka den en aning kanske?

Nu är textförståelsen över, tror det gick helt bra, men inget L. Men förhoppningsvis inget A heller!! ;)

Jaa-a nu är det att vila ikväll innan man börjar med läsandet till studentskrivningar igen, hej o hå, så här ska de gå *höhö*


XoXo
Annu


HJÄLP

Idag ska jag skriva modersmål textkompetens prov, och jag har aldrig varit så nervös i hela mitt liv!! Jag är fortfarande sjuk, har inte sovit såhär dåligt på superlänge, drömde 2 mardrömmar (inte drömt de sedan jag var 5 år) så då jag vaknade var ja t.o.m. svettig på benen..

Fy farao, låt detta vara överstökat redan!!!

Ny design igen..

Vad tycks? Är denna kanske bättre än den förra? Tycker om att byta design, men tycker jag aldrig får till någon riktigt WOW.. :/ hmmm'

Om Det inte syns ngt nytt, tryck F5

Vad tycker ni?

Mamma är söt!

Såg på köksbordet idag att jag hade fått ett provapå presentkort till LadySlim av mamma. Synd bara att jag är så sjuk, och att hålla på med lady slim är så jäkla dyrt, (900euro), men ska bli kul att prova på 2 ggr  iaf, och att de mäter en över hela kroppen så jag får veta var jag ska bli fastare (fast det vet jag no bara av att se mig i spgeln, hehe), och hur jag ska träna för att bli det!

Så nu är jag bara ännu mera taggad på att bli frisk! För genast jag är frisk ska jag TRÄNA, TRÄNA, TRÄNA, för man ser det rätt bra på min kropp att jag inte kunnat träna på över 3 månader pga att jag varit sjuk! :( spec låren och magen, haha!

Gör mig annars en tjäns, och håll tummarna med mig kl 14 idag!!

 

 


som ett barn igen..

Jag vet att det inte finns många tjejer som vill vara långa, eftersom de vill inte vara längre än killarna runt omkring dem. WTF?! Är ni från stenåldern eller? Vi lever nu på år 2010, bort med de där löjliga "reglerna"!!

Idag mätte jag mig och konstaterade jag är  177 cm, inte 175 som jag trott i många år!  Det blev en glad överraskning, för jag tycker det är snyggt att vara lång!! Enda gången jag velat vara kort på senaste tid, var på ollis sist då de var limbotävling, och lånben-Annu åkte ut, haha!

Seriöst ni långa snygga brudar som läser detta här, var nöjd med er längd. Sträck på er och var så snygga, sexiga och stiliga som ni är. Som Magnus sa, "det är stiligt att vara lång!"

Dessutom så hinner vi som är långa spana in de snyggaste killarna först! Så VÄX mina älskade vänner VÄX, eller släng på er klackskorna! Längden har INGEN betydelse, så sätt på er de högsta klackskorna ni har och gå ut och visa upp er! :)

Det är absolut inget fel med att vara kort, men jag blir så irriterad på när jag hör (korta) människor kommentera någon som är lång som det vore något negativt!! För att vara lång är verkligen inget negativt, tvärtom! :)

Love to the ppl!

MYS!

Inatt har jag sovit ur dåligt! Har vaknat stup i kvarten och velat hosta lungorna ur mig, snyta ut hjärnan och funderat hur det är så tyst i lägenheten. Har som sagt sovit över i brändö och blivit så ompysslad, fick varm honung på sängen igår och glass, + att jag blev killad på ryggen, så jag spann/hostade som en katt tills jag somnade.


Idag har jag legat i sängen i flera timmar innan jag steg upp, T försökte nog dra upp mig ngr gånger, men var inte så lätt. Annars ha vi funderat på vad vi ska göra på alla hjärtans dag. Vi har funderat lite smått på att ta in en natt på hotell, bada bubbelpool, äta ute och mysa, för att inte tala om den härliga hotellfrukosten man inte vill vara utan!Nu ska jag kolla ett SATC avsnitt, sen ska jag börja läsa i psykologiboken.


Vad ska du hitta på för skoj på alla hjärtans dag?
 

 


luktar bajs

Har just gjort av med en del av högen som är saker jag ska göra.. Nu ska jag belöna mig med att hoppa i duschen och åka iväg till min aösta pojkvän o bli ompysslad! Suck, nu börjar mitt vänstra öra täppas igen också, så hör knappt något över huvudtaget!

Nåjaa, nu ska jag som sagt gå o duscha så jag inte luktar rumpa!

puss hej!


Läkarbesök

Har idag då varit till hvc i 2 omgångar, och fick konstaterat jag inte är frisk (som jag redan visste), så äter duact + penicillin. Har sjukintyg för 1 månad fram att jag kan ha nedsatthörsel pga av öroninflammation, blir den värre ska jag in igen.. GREAT!!!

Just my luck till studentskrivningarna. Det är tydligen inte meningen att årskurs 3 i gymnasiet ska bli ett lätt år för mig!

Nu ska jag gå och läsa på lite till studenten och sura..

hejdå!!

sjukilainen fortsätter vara just det, sjuk..

Morgonen började mysigt, med att man får en arm runt en och hr "sover du älskling", men sen när ja stigit upp ur sängen känner jag hur jag knappt kan andas ur näsan, sen hör jag fortsättningsvis inget på höger öra, snuva för flera, men en ny krämpa kom till idag, magknip!!

Ska nu kring 1 till hvc och ta lite prover, hoppeligen inget allvarligt! Nu ska jag sluta skriva och försöka bli glader o postivare! Men bara en sak ännu, J*VLA F*CKING MONONUCLEOS!!!


så ledsen som jag ser ut är jag! lite till t.o.m


XoXo
Annu som har "lejdon"
ytterligare en till


© - Sami Pulkkinen 07022010Ngr bilder från visningen

Här kommer ngr bilder från de från min kamera (som är skit) och ngr bilder från filmen..

Hår - Frisörstuderande
Smink - Anne Bonn
Skor - AndiAmo
Klänning 1 (grå)- Botique Bibi, smycken också från Bibi
Klänning 2 (svart)- Tuhkimo, smcyken också från Tuhkimo
Klänning 3 (turkos)- Botique Beauty, smycken från Sis 'in style


Stillbilder från filmen:


fuck!

I morgon blir det ett besökt till farbror doktorn, igen, för att ta reda på vad jag felar, igen. Mononucleosen har troligen gett mig jävelskap i bihålorna, så därför är jag döv i högra örat!

Sitter och ritar som bästa lite och ska börja smeta på mig lite smink så jag ser piggare ut, ska väl försöka fixa nå käk med Thomas efter han varit på gymmet också.

Jag lovar annars att jag ska ladda upp någon bild pappa hann ta från showen igår, sen ngn bild från en video Sami Pulkkinen filma från showen. :)


XoXo
Annu

karaoke på nätet

fick en bra länk skickad till mig idag. Det är karaoke på nätet, så de som inte har singstar så har ju det perfecta motsvarande här, bara att man bara kan sjunga 1 åt gången..? Så kolla in länken här under, skulle jag vara i skick skulle jag sjunga med min falska stämma för länge sedan!! :D


http://www.karaokeparty.com/en/


helt död!

Alltså nu blir jag fittig (ursäkta ordvalet), men jag orkar inte vara sjuk längre, visst jag blev informerad att man kommer att vara sjuk längre och påtagligare med förkylningar, men är inte detta lite att ta i?

Jag har varit sedan december mer eller mindre sjuk konstant! Förra veckan orkade jag inte vara sjuk längre så jag for på ridlektion på torsdagen och ut och festade på fredagen, men det får jag ångra nu! Örat mitt blev döv igår, och känns som en bulle idag, känns svullet och har ingen känsel i det. Super obehagligt. Så denna vecka kommer jag inte göra något man inte kan göra hemma, för nu f*n tänker jag bli frisk!!!

Igår var det ABIsitz på ollis för Övis abina, men jag hade ingen fusiks ork, och idag tycker jag det var ett smart drag eftersom jag är i sämre skicka idag än igår.. NU FÅR DET VARA NOG!!!!


Bröllopsmässa

Idag har det då vari bröllopsmässa på schemat. Dat gick super bra, bara att jag snubblade lite i trappan (som man inte såg när strålkastarna var rakt i ögonen) men det var enda som gick "fel". Såg många bekanta ansikten i publiken, så det var kul att se. Tack!

Nu värker fötterna, kroppen är helt slut, magen kurrar, blodsockernivån på 0 och humöret på topp! Visningen var super kul!! Hade ingen kamera med, men de som var med i samma "ingång" som mig tog foton på våra outfits, så de lovade skicka. Kanske det dyker upp någon bild. På sminket och håret kommer troligen upp senare!


XoXo
Annu


busar med Edith

Sitter vid Edith och sörplar lite Koskenkorva Vodka cranberry, *slurp*. Nu blir det utgång om någon timme för oss. Vi sitter och väntar på att Lena skall joina oss innan vi drar iväg på krogen. Blir nog en relativt lugn kväll ikväll, så ha de gött !!


XoXo
Annu

OLA'

Skulle jag varit frisk sedan november skulle jag skippa kvällens party, bara så jag skulle få bil frisk! MEN nu har jag istället varit sjuk mer eller mindre konstant sedan november, så ikväll ska jag ut och festa! Jag ser så fram emot det! Jag komemr ta det rätt lugnt eftersom jag svimmade här förra veckan, men ska bli kul att slänga på sig klackskorna och dansa loss med vännerna!

Men nu ska jag ta och göra en inlämningsuppgift jag inte hunnit med.XoXo
Sjukilainen


God Morgon

Tänker trotsa att jag inte är frisk här efter! Så ikväll bilr det mitt första rkogbesökt, för i år, höll jag på att skriv, men det känns nästan så, så länge sedan!

 

Näe, nu ska jag skynda iväg och äta frukost!

 

 


Nyvaken

 

 

 


YES, I made it!

Jaaa, så var sistar provet avklarat och jag har bara 1 skoldag kvar i gymnasiet! Nu har jag bara prepkurser, pluggande inför studenten och studentsskrivningar kvar! Känns så jävla bra, ni har ingen aning. Det har varit ett så jävla tungt sista år psykisk, det har hänt så j-vla mycket att jag bara vill ha det här läsåret över!

Nu ska jag hoppa i säng (ordagrant inte som det låter) med Thomas o äta godis, sen dricka te och må bra!

Ha de bra allihopa!


XoXo
Annu


dagen är snart slut ..

.. och jag ska börja bege mig till Brändö var jag ska spendera natten. Framtiden ska börja planeras och jag vill inte, vill bara bil sambo!


Hejdå, nu susar denna bandit iväg till burnedisland

 

Sov gott alla söta ungar där ute!

 

När trollmor har lagt alla sina ...

 

 


Livet är orättvist

När jag började tänka på penkkis, abikryssningen, studentskrivningarna och själva studentdimensionen blev jag så jäkla ledsen. Emilia kommer inte få uppleva den dagen i sitt liv. Visst hon är nog där med oss, hon finns i alla våra hjärtan, men hon får inte den vita mössan på sitt huvud, eller sina fina betyg och allt det där.

Livet är så orättvist, och jag har tydligen inte ännu heller fällt tillräckligt många tårar för dig Emilia. Det enda som tröstar mig är att jag vet du garvar åt oss där uppe på ditt färgglada moln, när vi gör bort oss och ställer till det för oss.

puss på dig Emilia! <3Mononucleos

Alltså nu ikväll har jag så jäkla ont i halsen, men tror det beror på att nässprayet kommit i halsen? Eller att jag hostat så otroligt mycket att halsen blivit irriterad? Hoppas de, för jag är livrädd att jag ska få så ont i halsen som jag hade då jag hamnade in på sjukhus pga mononucleosen, o halsen hade svullit igen.

Hoppas innerligt det går om till i morgon, för jag SKA på ridlektion, har inte varit på aslänge nu igen, så nu jäklar bryr jag mig inte om jag skulle ha feber.. Jag tycks ju aldrig få friskförklaras!!

Hej, jag vet, jag är på så jäkla bra humör nu igen! ;) hahaMen de fina vänner man hade som kom och hälsade på och gav presenter gjorde att sjukhusvistelsen gick lättare!

 

 

XoXo

Er förevigt sjuka Annu (tyks de bli iaf ;) )


solen skiner jag är snuvig

Alltså nu är jag tamme f-n trött på att vara sjuk!! Blir jag inte frisk snart så vet jag inte vad jag gör!!

Well, well. Fick min kavaj jag beställt igår. När jag provade den först var jag lite orsäker, är det här Annu-style lixom? Men nu när jag haft på den en stund ÄLSKAR jag den, har letat efter en snygg kavaj, o finally har jag en!! Men nu blir det bara att betala räkningen för kläderna jag fick hem på posten, skulle inte riktigt ha lust att göra det..

Haha, ni ser ut att gilla mitt senaste videoinlägg, vill ni ha flera? haha. Fick en kommentar var den anonyma undrade om frågestunden, och det blir nog inget med den, för tror ingen skulle ställa någon fråga, och om det kommer någon för privat vill jag ändå inte svara ;) så vad är vitsen om jag inte vill svara på alla frågor!

Nu ska jag börja läsa på nästa prov. Men först en bild på min snygga kavaj som kom hem igår!


 


Kavaj - ICHI

Tröja - H&M

Byxor - VILA

Armband - Nelly.com

XoXo
Annu

sjukilainen

har hostat hela morgonen, så gjorde allt jag kunde för att försöka att inte hosta under provet jag skrev idag, men det gick inge vidare! Men provet gick destu bättre, ingen fullpoängare tror jag, men inte dåligt resultat blev det heller! Duktig Annu.

Ligger nu i sängen bredvid min älskling, han är också lite sjuk idag så vi tar det lugnt nu en stund innan jag ska börja läsa på morgondagens prov.

Håller annars på att bli galen, jag slipper inte in på min skolmejl, och dit skickar lärare uppgifter och liknande, så blir galen jag här nu!!

nåjoo, nu ska jag ta o mysa o samla krafter till nästa prov.sjuklingarnaXoXo
Annu

Videoblogg


Jag låter som en 5-åring för jag är super förkyld och täppt i näsan! ;D

blogg.se

 

Det har bara krånglat att logga in på blogg.se för mig så jag har inte orkat strula och på me det, därfö den ursla uppdateringen. Men igår  spenderade jag hela dagen med min älskling, vi steg upp TIDIGT, för jag hade talkomatning i Vörå, så 7 steg vi upp och begav oss till stallet. Så glad jag tvingade med honom, är så förkyld så skulle jag ha måsta göra de mest ansträngande sakerna skulle jag varit död nu. Sen tog vi det bara lugnt och kollade Prison Break i princip hela dagen, super mysigt!

 

Vaknade upp bredvid honom här hemma i Smedsby idag också, men fick pallra mig till skolan för att göra finska hörf, tror faktiskt det gick rätt bra!

 

Nu sitter jag och väntar på att maten jag gör ska bli klar. Det blir maletköttbiffar +  svampsås + tagliatelle, *mums*

 

 


Haha, så nostalgi!

 

 


RSS 2.0