Djupa tankar igen..

När jag pratade med Lena idag om en förändring i mitt liv jag valt att göra, och håller på att göra sen snart 1 år sedan, så började jag tänka på äkta vänskap. Jag har många gånger tänkt att "det här är nog en riktig vän!", men sen står man där något år senare och ser hur vägarna går ifrån varandra. Jag vet att man ändras från barnsben till vuxen ålder, men  det känns så hemskt när man tänker hur mycket man öppnat sig för en del personer, jaa verkligen funnits där för dem o vips är allt som borta, vad hände undrar jag många ggr? Var jag bara en vän för att ta sig till andra, eller är vi helt enkelt på olika nivåer?

Jag själv är ingen som vill vara pop, jag vill kunna presentera mig till folk utan att folk vet redan vem jag är. Så för 100ade gången så är fortfarande orsaken till varför jag är modell och med i modeshower o photoshoot för det är något jag verkligen gillar att göra, inte för att jag tror jag är något eller tror jag kan bli poppis för det, NEJ! Jag vill ändå inte göra något sådant som karriär, jag vill ha det som hobby, precis som jag har det just nu!

De senaste året har jag växt rätt mycket som människa, jag har börjat se världen med nya ögon och fått ett nytt perspektiv på allt, vänner, omgivning, familj, hobbyn, jaa-a världen lixom. Jag har lärt mig den hemska sanningen att man inte kan lita på någon annan än sig själv till 100%, men då igen har jag den svaga punkten att jag vill tro det bästa om folk, så jag öppnar mig till mina närmaste vänner trots att jag inte vet om de kommer att stanna hos dem, man vet det aldrig, jag vet det är hemskt att säga, men så är det!

Jag vet att ingen är perfekt, jag är absolut inte prefekt, jag har kort stubin, jag blir lätt sårad, har svårt att inte visa känslor (pos o neg känslor), men jag har också bra sidor som alla andra, jag bryr mig verkligen om mina nära o vill dem det bästa, jag har lätt för att skratta och lära känna nya människor, jag står också med fötterna mycket stadigt på jorden och vet vad som är rätt och fel!

Trots att jag bara är 18 år, så har jag hunnit vara med om en hel del i mitt liv. Många av er som läser tänker säkert "som vadå ex?", men tyvärr är de flesta mycket privata så det är endast få (kan räkna upp dem på 1 hand) som känner till dem och kan hålla säkert med mig i det påståendet. Jag har fått lära mig den hårda vägen om människors grymhet, men också via det lärt mig se vilka som faktiskt är bra människor och förblir vänner genom livet. En sådan människa är Natalie Mattus, den tjejen har funnits vid min sida sedan vi var kanske 9 år (?), hon har stöttat mig i allt och jag henne. Vi kanske inte pratar med varandra varje dag, eller helst varje månad, MEN jag vet att hon alltid finns där och jag hoppas hon vet jag finns där för henne!

En annan grej jag började fundera på idag är tjejers strävan efter bekräftelse och popularitet. Varför ska vi behöva bekräftas genom att få någon snygg killes uppmärksamhet eller få ett one night stand? Till vilken nytta? Duger vi inte som vi är och kan istället efter en vild utekväll åka hem till vår pojkvän, eller med vår pojkvän hem? Har man inte pojkvän så måste man framstå slamppig då? Jag anser att det är bra mycket bättre att kunna sätta en gräns och säga nej, än att bli "en i mängden" för kåtbocken man är påväg att hoppa i säng med! Man blir inte mer pop bara för man är lätt att få, eller är det bara jag som heldre vill ha stämplet "hard to get" än "whore"??

Jag har sett allt för många vänner som gått det ödet att blivit ett lakan för många, men det är deras liv, deras beslut hoppas bara det är lyckliga med sina beslut (syftar inte bara på i sänghoppandet, utan beslut som som berör allt i livet) . Men nu var det färdigt funderat för ikväll, behövde bara avreagera mig! Hoppas det finns andra som håller med mig!Jag och Natta som 13 åringarNatta o Annu i England som 17 åringarnå voi

Det är svårt att inte dra på mungiporna när man ser dena video! :)


denhär e lite längre, men ar många roliga klipp!

Helt jävla crazy!!

Alltså nä-ä, nu blev en toppen-dag till botten-dag. Jag började med att känna mig utvilad o glad när jag steg ur sängen, men så kom jag till skolan och mitt humör for till botten!  Känns som jag inte hinner med något, allt bara lämnar fast jag tycker jag jobbar häcken av mig!!

Om jag ska vara ärlig så börjar jag tror att jag snart är utbränd? Jag är trött helatiden, orkar med ingenting (inte ens det jag tycker är kul), har humörsvängningar som aldrig förr och känner ibland bara för att gråta för ingenting, bara för att lätta på trycket vet ni? Jag vet nog jag inte kan vara utbränd på rktigt, men sådär känns det just nu! Inge vidare alltså! Men jag tänker kämpa in till det sista, för jag ska klara detta själv, hur det ska gå till har jag ingen aning om! Allt känns piss idag, jag behöver verkligen semester!

Hoppas ni har en bättre dag!

Vet inte vad det är..

.. men är så trött hela tiden! Idag när jag kom hem ca 11:20 så åt jag, hoppade i en varm dusch och gick o sova en stund, men jag vaknade just och nu är klockan 5, så nu ska jag bara springa på WC sen köra iväg till min ridlektion, känns som jag inte varit och rida på 100 år nu igen, men så är det när det är så mycket med skolan o annat, det man faktiskt slappnar av med lämnas bort.

Men nu ska jag skynda iväg! Hoppas ni andra har det toppen!

Regnig tisdag i April

IDag har jag varit på betydligt bättre humör. Fick bl.a veta att jag ska vara med i Vilas nästa show, och att Artistica (min favorit frisörsalong) ska fixa håre. Showen kommer att vara på Fontana 15 Maj.

Men när jag kom hem fick jag hjärtat i halsgropen, Ronja (min älskade hund) reste sig inte när jag kom hem, det var endast Elvis som kom springande (han kan inget annat än springa) emot mig o var så glad att jag kommit hem. Så jag gick o kramade om Ronja o försökte få henne att resa sig, hon gjorde det men kunde inte stödja på ena frambenet! Men jag masserade det och efter en stund kunde hon stödja på det. Jag vet Ronja är gammal, men kan inte tänka mig en vardag utan henne, hon har alltid varit där känns det som! Då man varit ledsen har hon alltid legat brevid en eller haft huvudet i famnen och slickat på ens hand eller bort tårarna. När man varit ensam hemma har hon legat brevid en så man inte behöver vara rädd. Hon har skrämt iväg inbrottstjuvar.. min lista skulle kunna vara hur lång som helst!

Nej fy, vill inte tänka på det längre!

Nu ska jag gå o käka en smörgås (lunch) sen o sova en stund.!

Sexiga människa

Let me love you,
Let me be around,
I promise you, I won't make a sound
Cause the wind is blowing hard you see,
we take a ride just you and me..Blir bara bättre..

.. mitt humör, är bara otroligt slö just nu, för jag släpade mig till löpträningarna idag iallafall, så jag var uper duktig! Vi hade intervallträning idag och löpte i skogen, det va skönt att springa av sig. Sprang rätt perfekt för jag viste jag kunde springa fortare om jag velat, men då skulle ja fått vänta så länge på de andra *skryter*.

Idag har det varit storstädning på oskarsstigen, så nu får jag sova i ett så skönt duntäcke att jag överväger att gå redan nu (halv 10) o sova!

Men kanske inte, nu ska jag ta o ringa min vän jag inte hört av nå idag! :)

27 Mars 2009

Fy alltså idag har jag haft en så dålig dag, har springskola idag men ingen ork alls! Ska nog fara för att jag måst, men skulle bara vilja ligga i sängen o sova bort dagen o vakna till en bättre morgon dag! Bara 2 jobbiga dagar till.

Försöker få mera energi o bättre humör genom att lyssna på bra musik.


hoppas verkligen ni haft en bättre dag än mig! Skulle bara behöva en famn att få krypa upp till nu..

26 April 2009

Ja fy då, nu kan jag hålla med om att söndagar suger! Har mått så hemskt o varit så trött idag att jag känner mig så duktig när jag överlevt styrelsemötet ikväll (är sekreterare).

Men tidigare på dagen skulle jag presentera smedsbys skogar för de andra 2 krapulatiska barnen. Men efter att vi kommit in i skogen tappade Annu bort sig lite och hade ingen aning om var de 3 barnen var, men efter att de vandrat o på hittade de en väg och gick längs den hem!

Krapula pizza var det på kvällen, o jag måste då säga att pizza aldrig smakat så gott! Men samtalsämnena de 3 krapulatiska barnen förde var lite si som så, haha!

Nu saknar Annu sin vän! aaaah, men snart är det torsdag! :)

Nu ska jag gå o sova, är så fasens trött! :D
nati pussar på er!


Suck med oss alltså!

Söndag, krapulatisk dag!


Jaa-a, var ska jag börja? Vår vinkväll igår slutade ju nog inte som vi planerat, men nog som vi anat den skulle sluta.. Vi börja att dricka gott vin vid Lenas o prata o skratta som vi brukar. Sen mitt i allt satt vi o trängdes i ett litet baksäte påväg till krogen. Men de va 25 o 22 åldersgräns på de 2 första klubbarna vi skulle in till, så då fick jag känna mig som en liten bäbiz och bromskloss. Men sen slutade vi vid Royal, var det nog var 20 års åldersgräns men "Lena hoitaa!" o Annu blinkar med ögonen o vips är man inne!

Resten av kvällen tror jag att jag inte delar med mig av, haha! Men jag hade fankens kul!
Ostbricka o vin @ LenasBilden sammanfattar rätt bra kvällen!Ansu o LenaSen blev ju allt lite suddigt o luddigt o jävla roligt!!25 April 2009

För de (få) som inte vet, så har jag sjukhusskräck, jag är rädd för allt som har med sjukhus att göra. Jag går inte frivilligt in i dessa hus. Men idag var jag till Kokkola för att hälsa på mormor som är inne i detta sorts skräckhus igen,  så jag visade lite foton (hade med datorn) från shower, resor, och andra händelser som hänt, hon uppskattade det massor.  Var där kanske 1.5 h sen var det bara att köra hem, så nu är jag super trött. Jag tycker om min mormor, hoppas jag ännu får ha henne många år, hon är nämligen 90 år, för nu kan jag ju hälsa på massor mer när jag har tillgång till bil!

Ikväll ska de bli ostbricka o vin med tjejerna, ska bli skönt och tror bestämt ngr kmr blir lite drunk, haha! Men jag är så förkjyld att jag gråter snart, trodde jag skulle få vara frisk nu ett tag, men nehepp, nu snuvar jag o hostar + har ingen röst på morgonen.

Men nu ska jag städa upp i rummet, ser ut som ett bombnedslag, sen ska jag hjälpa till med att flytta in möbler!

Adios suckers! (minns inte vilken film de sa så i, men bye!)

Stupidos

Level 1:
(x) Smoked A Cigarette
( ) Smoked A Cigar
(x) Kissed a member of the same sex
(x) Drank Alcohol

SO FAR: 3


Level 2
(x) Are / Been In Love
( ) Been Dumped
( ) Shoplifted
( ) Been Fired
( ) Been In A Fist Fight

SO FAR: 4

Level 3
(x) Had A Crush On An Older Person
(x) Skipped School
( ) Slept With A Co-worker
(x) Seen Someone / Something Die

SO FAR: 7

Level 4
(x) Had / Have A Crush On One Of Your Facebook Friends
(x) Been To Paris
(x) Been To Spain
(x) Been On A Plane
(x) Thrown Up From Drinking

SO FAR: 12

Level 5
(x) Eaten Sushi
(x) Been Snowboarding
( ) Met Someone BECAUSE Of Facebook/Myspace
( ) Been in a Mosh Pit

SO FAR: 14

Level 6
(x) Taken Pain Killers
(x) Loved/Liked Someone Who You Can't Have
(x) Laid On Your Back And Watched Cloud Shapes Go By
(x) Made A Snow Angel

SO FAR: 18

Level 7
( ) Had A Tea Party
( ) Flown A Kite
(x) Built A Sand Castle
( ) Gone Mudding (Off Roading)
(x ) Played Dress Up

SO FAR: 20

Level 8
(x) Jumped Into A Pile Of Leaves
(x) Gone Sledging
(x) Cheated While Playing A Game
(x) Been Lonely
( ) Fallen Asleep At Work / School

SO FAR: 24


Level 9
(x) Watched The Sun Set
( ) Felt An Earthquake
( ) Killed A Snake

SO FAR: 25

Level 10
(x) Been Tickled
( ) Been Robbed / Vandalized
( ) Been Cheated On
(x) Been Misunderstood

SO FAR: 27


Level 11
(x) Won A Contest
( ) Been Suspended From School
( ) Had Detention
(x) Been In A Car / Motorcycle Accident

SO FAR: 29


Level 12
(x) Had / Have Braces
( ) Eaten A Whole Pint Of Ice Cream In One Night
( ) Danced In The Moonlight

SO FAR: 30


Level 13
(x) Hated The Way You Look
(x) Witnessed A Crime
(x) Pole Danced
(x) Questioned Your Heart
( ) Been Obsessed With Post It Notes

SO FAR: 34


Level 14

( ) Squished Barefoot Through The Mud
(x) Been Lost
(x) Been To The Opposite Side Of The World
(x) Swam In The Ocean
(x) Felt Like You Were Dying

SO FAR: 38


Level 15

(x) Cried Yourself To Sleep
( ) Played Cops And Robbers
( ) Recently Colored With Crayons / Colored Pencils / Markers
(x) Sang Karaoke
( ) Paid For A Meal With Only Coins

SO FAR: 40


Level 16
(x) Done Something You Told Yourself You Wouldn't
(x) Made Prank Phone Calls
(x) Laughed Until Some Kind Of Beverage Came Out Of Your Nose
( ) Kissed In The Rain

SO FAR: 43


Level 17

(x) Written A Letter To Santa Claus
( ) Watched The Sun Set and/or Sun Rise With Someone You Care/Cared About
(x) Blown Bubbles
( ) Made A Bonfire On The Beach or Anywhere

SO FAR: 45

Level 18
( ) Crashed A Party
( ) Have Travelled More Than 5 Days With A Car Full Of People
(x) Gone Rollerskating / Blading
(x) Had A Wish Come True
( ) Been Humped By A Monkey

SO FAR: 47


Level 19

(x) Worn Pearls
( ) Jumped Off A Bridge
( ) Screamed "Penis" or "Vagina"
( ) Swam With Dolphins

SO FAR: 48


Level 20

( ) Got Your Tongue Stuck To A Pole/Freezer/Ice Cube
(x) Kissed A Fish
(x) Worn The Opposite Sex's Clothes
(x) Sat On A Roof Top

SO FAR: 51


Level 21

(x) Screamed At The Top Of Your Lungs
( ) Done / Attempted A One-Handed Cartwheel
(x) Talked On The Phone For More Than 4 Hours
(x) Recently Stayed Up For A While Talking To Someone You Care About

SO FAR: 54


Level 22

(x) Picked And Ate An Apple Right Off The Tree
(x) Climbed A Tree
(x) Had/Been In A Tree House
(x) Been Scared To Watch Scary Movies Alone

SO FAR: 58


Level 23

( ) Believed In Ghosts
(x) Have had More Then 30 Pairs Of Shoes
( ) Gone Streaking
( ) Visited Jail

SO FAR: 59


Level 24

(x) Played Chicken
(x) Been Told You're Hot By A Complete Stranger
(x) Broken A Bone
( ) Been Easily Amused

SO FAR: 62


Level 25

(x) Caught A Fish Then Ate It Later
( ) Made A Porn Movie
(x) Caught A Butterfly
(x) Laughed So Hard You Cried
( ) Cried So Hard You Laughed

SO FAR: 65


Level 26

(x) Mooned/Flashed Someone
( ) Had Someone Moon/Flash You
( ) Cheated On A Test
(x) Forgotten Someone's Name
( ) French Braided Someones Hair
(x) Gone Skinny Dipping
( ) Been Kicked Out Of Your House

SO FAR: 68


Level 27

(x) Rode A Roller Coaster
(x) Went Scuba-Diving/Snorkeling
( ) Had A Cavity
( ) Black-Mailed Someone
(x) Been Black Mailed

SO FAR: 71


Level 28

(x) Been Used
(x) Fell Going Up The Stairs
(x) Licked by A Cat
(x) Bitten Someone
(x) Licked Someone

SO FAR: 76


Level 29

( ) Been Shot At/Or At Gunpoint
( ) Had Sex In The Rain
( ) Flattened Someones Tyres
( ) Rode Your Bike/Driven Your Car Until The Fuel Light Came On
( ) Got Five Pounds Or Less Worth Of Fuel

TOTAL - 76
out of 129 things.Fy va tråkig jag är haha!

24 April 2009

Nu tänkte jag att jag skulle ladda upp ngr foton från showerna!

Så här kommer en bildbomb:

22.4.2009


Kajsa, Emilia o jag öppnade showen med att göra reklam
om det nya läppglanset som kommit ut på marknaden.MariaJaniAnnu, blev helt kär i skorna redan på Karisma Showen, så att få ha de igen gjorde inte
saken bättre, men hade inga pengar för ett köp så fick bara njuta av att få ha på dem nu då!AnnuGrande Finale

23.4.2009SminkningenKajsa o vårt kaos backstage!KajsaAnnuAnnuAnnuSabinaEmilia o AnnuEmiliaAnnuJennaGrande Finale


Men nu ska jag ringa Edith! :)


Fy fasen va trött man blir..

Alltså fanken va trött man blir av att vara med i shower. Visst det är ett av det roligaste jag vet att göra, men då man stressar som en tok med bytena så blir man så trött efter då man slutat stressa!

Dagens båda shower gick huippu bra för mig, för jag varken snubbla, tog fel kläder, kom in fel/sent eller något annat man kan moka på! Blev också så glad när så många kända kom o kika, värmde massvis. Men vad jag förstod så var showen inte så bra marknadsfört, kanske de glömde det när de jobbat så mycket med själva showen haha! Så inästan ngen viste ju om showen idag i Rewellen, haha! Men vi modeller får iallafall lön för gårdagen och dagens shower, så det känns riktigt YES! :)

Var ännu efter showen ut med hundarna, så NU är jag kaputt! Ryggen värker, benen har myror i sig, ögonen hålls nästa inte upp o jag är hungrig!

Kan tyvärr inte slänga hit några foton än, för minnet på datorn är fortfarande fullt så kan inte överföra några bilder, varken från igår eller idag.. Men den som väntar på ngt gott..

Nu ska jag fara o sussa, blir skola i morn o jag håller på att DÖ..

22 April 2009

Så var första shown avklarad, och det gick bra! Är helt sjukt trött efter den, för det blev stressigt mellan bytena så alla svettades nog mer eller mindre, men jäkla kul var det!

Ska nu gå o sova, hinenr första timmen i skolan, sen dags på nytt. Så ska som sagt sova nu så jag kan ge 110% i morgon igen!

Sov gött allihopa!

Show för hela slanten!

Onsdag

Tänkte jag hinner skriva ett kort inlägg nu innan jag hoppar i duschen. Hade endast 2 timmar idag igen, som är såå skönt! Men istället är nu eftermiddagen och kvällen fylld med program o stress. Ska ju som jag nämnt i många inlägg vara med i en show, så den är ikväll.. Skulle nästan kunna säga att denna show är mera "riktig" fashion show än e som kommer att vara i morn, vet inte varför men får en sådan känsla då man måste ha biljetter för att slippa o titta idag! SKOJ

Men nu ska jag hoppa iväg o duscha, måste hinna köpa strumpbyxor, äta, via butiken o prova skorna så jag får rätt storlek ikväll o packa väskan för kvällen!

Ha de gött!

Oj oj oj oj !!

Oj oj oj, nu är det allvar, fick mejl idag om att det är dags att skriva under arbetsavtalet! Hoppas verkligen jag kommer göra ett bra jobb och trivas med mina arbetskamrater o framför allt att jag trivs med själva jobbet, för gör jag det vet jag att jag är asbra att jobba, både med och gällande utförandet av mina uppgifter!!

Fy fasen vad jag känner mig gammal nu, haha!

Håller annars på att fixa en "relaxing CD" till mig. Ska nämligen börja 5 min då jag stiger upp, o 5 min innan jag går o sova lyssna på den samtidigt som jag ska sitta på golvet med benen i kors, armarna på knäna o rak i ryggen o "meditera" eller vad det nu heter. Detta för att få någon lugn stund på dagen, någon stund var jag inte stressar runt som en tok. Det var min kära syster som uppmanade mig att börja med detta, och nu ngr månader senare gör jag faktiskt ngt åt hennes uppmaning! Hoppas det funkar, för jag känner jag behöver energi någonstans ifrån!

Hur gör ni för att få energi? Många timmars sömn tycks inte hjälpa mig längre.. Inte för att jag sover mer än max 7 h i skolveckan helle..

Men nu till mediterandet!

Ciao!


Många undrar om mitt modellande

Det är så många som missuppfattat hela grejen om mitt modellande, därför tänker jag reda ut det nu en gång för alla! :)

Nu är det såhär att jag är ju modell för Domani Models, men så länge det är vår "mode-mamma" Katriina som arrangerar shower eller photoshoots så får vi inte betalt, men om någon anställer någon av Katriinas modeller till deras evenemang, som de arrangerar utan Katriinas hjälp så får vi betalt, fashion shower som photoshoot.

Och vad jag och de andra som är med i showerna fått höra många ggr "bakom våra ryggar", så tror vi inte att vi är bättre än någon annan, utan vi gör detta för vi tycker det är roligt och alla tycker om att stå på scen! Hoppas ni kan förstå detta och slutar tro annat om ni inte känner oss "bitchar" som går där o trallar på "bordet"! :D

Men nu var det utrett, och jag är helt slut! Inte för att jag berättat detta för er utan för jag just kom hem från 1,5 h genrep, blev lite frågetecken gällande hur långa catwalken kommer att vara, för taket blir lägre på ett ställe och jag som är rätt lång kommer antagligen mitt huvud ta i taket då jag har skyhöga klackar, haha skulle vara en syn de va!? Så catwalken kanske kortas av 3-4 m i morn, men tack o lov är det ngr fler meter till tak i showen på torsdag så där behöver jag inte oroa mig över sådant!

Hoppas många kommer o kikar på det senaste från Vero Modas kollektion. Showerna är Onsdag kl. 22 (behöver biljett) och Torsdag kl 16 & 18

Men nu klapp på era mode-röövar! :)

Kikade lite siffer-test

Efter att ha gått hem från stan igen (jag vet jag är duktig) var det meningen jag skulle ha sovit en stund, men det blev istället en lång varm dusch, samtidigt som jag spelade Your Song på repeat på datorn.

Jag brukar inte alls tro på horoskop fast jag nog läser dem, och efter Lena skickat länk till en intressant sida kunde jag inte motstå att testa de olika funktionerna på den sidan. Så nu har jag gjort ett siffer test, jag är siffran 9, och utlåtandet för siffran 9 lyder:

Livsväg 9, den romantiska filantropen.
Nior kan tyckas ha obegränsade möjligheter. Med sin fördomsfrihet och tolerans går de bra ihop med nästan alla människor, och blir fort omtyckta. Deras saknad av sinne för ekonomi kan dock ge konsekvenser.

Att du har livstalet 9 kan innebära att du har lätt för att känna medlidande och du diskuterar gärna livets stora frågor. Du har nog flertalet vänner, som uppskattar din emotionella och ömsinta sida. Du är en konstnärlig och karismatisk person som tycker mycket om att resa. Din kreativitet och känsla för det vackra kan komma att visa sig om du väljer ett konstnärligt yrke. Naturligtvis passar du bäst på ett jobb där du får arbeta med människor eftersom du har en förmåga att komma de flesta mycket nära.

Ditt heta temperament kan göra dig otålig. Du känner dig ofta splittrad och detta medför att du inte får så mycket gjort. Andra människor kan manipulera dig eftersom du ibland är alltför godtrogen. Se till dina egna behov i första hand.
Jag tycker det stämde rätt bra, eller vad tycker ni?


21 April 2009

Alltså såklart alla känner sig nere ibland, för alla har vi varit med om dendär tiden då ALLT bara är piss! Jag menar så där att allt skiter sig o ingen tycks förstå en. Men jag började tänka på det idag, efter jag talar me en vän i telefon, vi behöver ju de där perioderna, jag menar hur ska vi annars kunna få uppleva de där riktigt höjdpunkterna i livet annars?

När jag själv ser tillbaka på mina 18 år så har det vari en jäkla berg-och-dal bana, redan från födseln. För de som inte viste så hade jag navelsträngen några var (minns inte hur många kanske 2?) runt halsen, så där handlade det om liv och död redan från då jag kom ut i denna värld. Men sen gick det nog bara uppåt och jag hade en underbar o säker barndom, men sen vid kanske en 11 år gick det drastiskt ner och först vid kanske en 14 år började det gå upp igen för mig. Just nu känns det att jag är på toppen, så jag börjar bli rädd när det ska dala ner igen. Men jag vet att jag inte når botten en gång till, men den topp jag är på vill jag så stanna på, för jag har underbara vänner o familj, jag gör det jag tycker är rätt o lär mig av mina misstag!

Men är det fel att tycka man har det bra? Jag har märkt att alla uppskattar så lite vad folk gör för dem, alla har blivit så egoistiska och kan inte glädjas för andra, för delad glädje är för mig dubbel glädje! Finns inget roligare än att få höra att det går bra för någon eller få berätta när det går bra för en själv!

Jag vet jag har tendens att fundera mycket om saker o ting i mina inlägg o vissa tycker det är trist, men jag tvingar ju inte er att läsa! ;) Men jag tycker bara detta är sådant som man måste fundera på. Det finns inte många som uppskattar det de får, människor vill bara ha mer! De blir aldrig lyckliga, jag vet nog jag också varit sådan, men jag tycker jag klarat mig rätt bra bort från den banan, nu uppskattar jag allt mycke mer allt o alla.

Men nu ska jag gå o sova en stund o inte tänka sönder hjärnan min!

Klapp på rööva!

20 April 2009

Måndag
Fy fasen vad jag har ont i magen idag, tröstade mig att äta godis o dricka 1 liter apelsin juice.. Som bäst sitter jag o lyssnar på Elton Johns låt Your song, blir så emotional när jag hör den, den e så fin! Kan inte jag få ha min vän här nu då, men bara 11 dagar igen så ser jag han (detta är ingen hemlighet för min del).

Ska bara påminna folket om att nu på Onsdag kl 22 är det show strax utanför Amarillo och på torsdag kl 16 o 18 i Rewell Center, Vero Moda har show då de öppnar inne i själva Rewell Center nu! :)

Nu ska jag ta o gå över till Ansu, så jag inte tycker så synd om mig mer, haha!

hej hopp, gummisnopp!weeei

Idag känner jag mig duktig, jag gick från stan hem. De som känner mig vet jag nu var duktig, för jag är latast i världen haha!

Ikväll ännu springskola, så tror jag bara tar huppare på denna gång, får så hiskelit varmt annars..

Jo en till sak, JAG HATAR BLODPROV!!!!

nu ska jag fara o sova en stund så jag orkar springa,
puss hej!

åter igen o funderar

Jag känner mig lyckligt lottad som har så bra vänner som jag har! Vet inte hur många gånger jag ringt dem och blivit tillsagd  vad jag ska göra, fast som tur ringer de väl ungefär lika mycket till mig haha!

Jag har suttit och funderat på val man gör i livet, man gör ju dumma, jaa-a helt idiotiska, och bra val.. Idag gjorde jag ett bra val, vilket jag i längden kommer bli glad av, eller kanske mer lovat hålla en viss linje framöver.

Idag gjorde även en så go människa mig så varm o gla, att jag bara vill bara stanna i denna känsla o tidpunkt!

Nä nu ska jag faktiskt försöka läsa på prov, har inte börjat än, min power nap tidigare idag blev ngr timmar haha!

Klapp på era fina röövar!Jag har blivit kovis, haha!


19 April 2009

Jag kom just precis in genom dörren, har varit o kikat film o bara slappat o Harri (hårig katt) har gjort att det ser ut som jag tagit hormoner, har hår över hela mig haha!

Hade hemsk krapula när jag vaknade men i rätt sällskap så försvinner allt skit, så nu e jag bara glad o icke-krapulatisk! Sk väl ta o sova ändå en stund, ensam (buhuu), sen öva på prov *suck*

Hoppas ni andra haft en toppen helg, min har varit bra, men den avslutades helt perfekt, så alla ni som hatar söndagar, jag förstår er absolut inte, söndagar är underbara! Speciellt denna!

Slutet gott, allting gott!

Natte tider lever jag loppan

Alltså gud vad kul jag haft ikväll/natt! Tack ni goa människor, puss på er!

här e ngr bilder från kvällen.förfest vi Ansu, Cosmopolitan *nam nam*Annu o AnsuCaius o AnnuGoa typer, dock rymdes alla int med, kanske fotografen Andrea var lite full? hahAnnu o Andrea

Hej hopp, jag vet då jag kan inte vara normal på bilder, men ni som stör er på detta, se extra länge på första bilden då ;) haha

17 April 2009

Idag har jag hunnit med detta

- varit nervös så jag hållit på att skita på mig
- avklarat något jag aldrig trodde skulle ske (Tack pappa!)
- haft kaffe besök av Pate o Mikko
- shoppat me Ansu
- pantat flaskor me Satu
- hälsat en snabbis på Ansu
- pratat o förklarat för en väna att jag inte orkar komma ngnstans idag
- planerat morgondagen (endast före kl 12:30 ledig)
- gick och sova av utmattning, smått berusad av champagne! hah


pössis

16 April 2009 (igen)

Jag vet jag skrivit många inlägg idag, men måste bara dela med mig av detta Youtube klipp, jag blev så rörd o glad för hennes skull att jag fick tårar i ögonen!

SE DETTA!!

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY

Kärlek

Jag bruakr varken göra eller tro på sådana här "test"/beräkningar.. Men de stämnde äckligt bra denna gång..

http://cgi.ditthoroskop.nu/se/Program/lsyst.cgi


klicka på länken o testa om du passar me din vän, du ska veta födelsedagsdatumet.

så fin låt..


16 April 2009

Jag måste medge att jag inte är en som lätt gråter, jag kanske blir lätt ledsen o känner mig nere, men blir snabbt på bra humör igen! Men idag när jag städade mitt rum (som behövdes, håller på ännu men tog en paus efter 1 h städande) hittade jag massa gamla grejer, kort, foton på glada stunder o djur/människor som inte finns i mitt liv längre osv. Så jag erkänner att jag började fälla tårar. Jag började nämligen tänka på alla de där stunderna, tänk vad allt ha förändrats. Hittade bla.a ett foto från 7an/8an (en stor A4) på mig, Satu o Malin, sen en så fin dikt jag fick av en  halft pojkvän då (kär vän idag).. Det var såklart mest bra grejer jag hittade o var mest glädje tårar eller jaa, men hittade en bild på Jetti som är död sedan många år tillbaka, då slutade jag städa och satte mig här!

Så nu har jag en bra orsak varför man INTE ska städa rummet, man hittar sådant det är meningen man ska glömma.. För ex ett kort jag fick på alla hjärtans dag för ngt år sedan hade inte positiv inverkan på mig när jag hittade det idag, får se hur det blir i morgon nu?

Men nu ska jag återgå till städandet, har över halva rummet klart + städa alla lådor i skrivbordet!

Tjopp hej!Bilden e från Swe, Örebro, då vi var på Sushi restaurang.


15 April 2009

Voi voi, idag har det varit "båsot" som en viss söt typ brukar säga. Men nu sitter jag finally ner för att snart gå o sova. Idag när jag var och önvingskört (jo jag vet jag borde tagit kortet för 4 mån sedan, men tid har inte funnits), och jag tkr jag kan i princip allt, men blir så stressad i backstarter än när jag har bilar bakom. Men vi övade att fickparkera i backar idag, så ett tag luktade det bränt i hela bilen, haha!

Men nu ska jag ringa en vän innan jag glömmer det!

XoXo
Annu

15 April 2009

Onsdag

Haloo allihopa! Hoppas ni har det toppen i detta soliga vårväder! Jag har iallafall njutit av vädret massor, gick på stan en stund o köpte en glass samtidigt som jag gick o njöt för mig själv i mina solisar o musik i öronen!

Efter glassen gick jag till Vero Moda för att pova kläder inför showen nästa vecka, fick 5 olika byten med massa coola o snygga kläder! Om jag förstod rätt vad tjejen som "tog hand" om mig sa, så kommer jag o 2 andra tjejer öppna själva showen, hur jäkla skoj är inte det?! 

Showerna är:
Onsdag 23.4 kl: 22:00 @ Amarillo (tror jag)
Torsdag 24.4 kl: 16:00 & 18:00 @ Rewell Center


Så glöm inte bort dem, tror det borde vara samma shower i alla, men ska öva första gången i morn så då kan jag uppdatera lite här! :)

Jag blir så glad av att det är vårn nu, allt går så bra just nu för mig tycker jag, eller är det själviskt att tänka så? Nåväl, måste erkänna jag faktiskt längtar lite till fredag, trots att jag inte riktigt vet ngt mer om saken i fråga!

Ha en dunder bra fortsätning på vårdagen, ska själv kika lite Gossip Girl, sen ska jag tror jag ta en springtur i det fina vädret!

XoXo
Annu

funderar

Altså jag såg just detta, har alla dessa gjort IQ testet eller är det bara bull shit? Isåfall viste jag inte att Ina var så smart (no offense)! ;)

Jag vågar inte göra IQ test, jag är ändå smartare än alla andra, haha! Nä vågar e fel ord, ids/orkar inte bara.
Mina träningar blev inhiberade fr kvällen, Paulina (tränaren) skicka just hon tappa rösten så blir en "ta-igen-skolarbete-kväll nu, ska bara gå o göra våfflor nu, blev så sugen när jag tänkte på hur goda jag åt till frukost vid Ina nu i påsk, blev någon kanske lite sugen nu? ;)


Tjopp hejj!

14 April 2009

Tisdag

Jag säger då bara OH MY GOD!! Denna värld har ju blivit helt beroende av att luska reda på fakta om varandra via internet! haha, rätt komiskt faktiskt! Har folk glömt bort att man kan fråga o luska reda på den vägen, lite sött mpste jag medge! ;)

Nojoo, men idag blev jag så skrattig när jag stod och väntade på bussen, samtidigt som jag pratade i telefonen o försökte att  vara allvarlig, nå såklart kommer en LIIIIITEN LIIITEN hund förbi, jag blev så paff att jag inte klarade av att fortsätta samtalet! haha. Jag har ALDRIG sett en så liten hund, den var för tusan mindre än min fot! HAHA kallas de helst hund då? Den va ju mindre än syrrans katt.. Jestas, har då aldrig sett en så liten hund, skulle den bo hos mig skulle den inte ha långt liv tror jag. Jag menar inte på det sättet att jag skulle ta livet av den med flit, men jag skulle ju inte se den, o säkert stänga in den ngnstans, eller ta fel med en toffla o stoppa den i tvättmaskinen i misstag, eller stiga på den el ngt! haha.. Jo jag är  ironisk, men kom igen, den va PYTTE liten!

Men nu ringer telefonen så ska ta det!

PÖSS hej!

13 April 2009

Måndag

Nu e hundarna hemma och det är inte lugnt längre i husen, haha Elvis går på övervarm som vanglit! haha undrar om vi får nå fason på den hunden! Återstår att se.. ;)

Kom just hem från Lena, ska snart iväg till Edith o sen sent på kvällen iväg till Ansu. Mycket har nog hänt sedan jag var i Finland sist, jajjaa !! :D

Men nu ska jag städa rummet lite, sen köra till Edith..

GAH längtar till fredag!

I know you love me
XOXO (inte mitt men gillar det, får ibland ta "klapp på rööva"s plats ;) )

13 April 2009

Måndag morgon

Nu har jag då kommit hem från en skön rolig resa i sverige. Skönt att vara hemma idag igen. Jag köpte INGET godis från båten, jag känner mig såå duktig! Kanske ska göra en drink som belöning haha!

Jag ska strax börja gå o fixa lite käk, för vi körde raka vägen upp till Vasa från Åbo, så har inte ätit ngt sedan 6 i morse.. Magen kurrar kan jag säga!

Men jag måste bara skriva hit, gjorde ett test för tidsfördriv på Facebook. Jag brukar aldrig ta svaren seriöst, skrattar oftast till dem, men idag efter att jag tänkt efter stämde det ganska bra.. Jag gjorde ett test "What type of guy do you attract?", och jag fick Playern, det stämmer ju rätt bra..  Resultatet löd såhär :

Don't hate the player, hate the game! You exude confidence and know how to hold yourself. This may intimidate other men, but not these types of boys. He is a huge flirt, and a bit cocky, but you liked that he knew what he wanted, and that he wanted you. You like to have a good time and are very adventurous in all aspects of life, but you really just want a good guy to be with. He isn't going to change his ways.


Men nu ska jag gå o fixa mat o kika Gossip Girl innan jag ska iväg!

I know you love me!
XOXO
ANNU
(haha så rolig jag är)

12 April 2009

Söndag

Well well, idag blev det shopping igen, köpte en väska och ett par strumpbyxor. Jag har ju inte mycket pengar så blev bara saker ajg behövde denna resa. Men jag har lyckats shoppa, en skinnjacka, solbrillor, strumpbyxor, liten väska, sprit, kamerväska (till lilla kameran) och en parfym.

Ska väl börja packa ihop mina grejer nu och snart äta, sen bär det av hem igen.. Men vill inte det, det är sååååå varmt och skönt här, jag gick i en liten klänning idag och svettades nästan!

Men snart e jag hemma, så ni han sluta sakna mig! haha

Klapp på rööva!


En liknande modell barsa svart o
mera avlång köpte jag från Åhlens!
11 April 2009

Lördag eftermiddag

Nu har jag just kommit hem från en ngr timmar lång tur i shoppingcentret Marieberg! Jag hittade massor, men tyvärr var budgeten för liten på denna resa, så köpte bara en jacka o ett par solbrillor! Hittade en asläckerklänningpå MQ jag bara ville ha, men hade inte råd efter att slösat över 90 euro på jacka o brillor..

Det är verkligen varmt här, 17 grader i solen o folk går i kortärmade o shorts, vill så ha detta väder när jag kommer hem!

Har ni haft en bra påsk so far? Min har varit toppen, men börjar sakna vissa personer nu. :(

Ha det bra!Köpte brillorna o jackan!

11 April 2009

Lördag morgon

God morgon allihopa! Har ni haft en bra påsk so far? Jag har haft det toppen som ni kanske läst, jag har just precis vaknat o käkat frukost som blev som en sådan där brunch ni vet? Vist heter de så btw?

Well well, va ju ut o bowla igår o ajg var svinbra, men sen kom de andra ikapp mig :( så slutade näst sist.. MEN jag avslutade med 2 strikar irad *wuhuuu* !! Efter bowlingen gick vi till en sushi restaurang o käka super god sushi, o jag som inte ätit det eller gillar fisk blev så positivt överraskad! ALLA borde testa sushi, asgott!!  Efter sushin for vi på pub, riktigt musig pub faktistk! Me när toaletten kallade gick jag i misstag in på killarnas för det fanns inga skyltar där då, men wc som wc ;) haha

Idag ska vi o shoppa, inhandla Lenas inflyttningspresent ockå! De ska nog bli sköj sköj me shopping!

Nu ska jag gå o börja fixa mig lite, håret ser ut som det blivit.. jaa-a jag vet inte vad!

Men GLAD PÅSK!!


10 April 2009

Fredag morgon

Sitter här yrvaken o söker kartor på nätet med syster yster! Har sovit som en stock inatt, bara att en svart lurvig kissekatt kom uppkrypande till mig inatt o ville ha sällskap *söt*.

Vi ska väl snart börja fixa frukost, våfflor tror/hoppas jag det bilr! *mums mums*

Idag ska vi o bowla, sen på sushi restaurang så de sk bli intressant, jag har nämligen aldrig käkat sushi! Efter maten sak vi väl på pub..

Men nu ska jag fara o mysa med syster som fixat klart kartorna! :)

Ha det toppen allihopa! Klapp på baken!

09 April 2009

Torsdag kväll

Nu sitter jag här helt nytvättad! Ina hade gjort efter middagen ett så fint relaxing bad till mig, det var så mysigt. Hon hade tänt ljus och gjort ett riktigt varmt o skönt skumbad!

Men nu när jag kommit ur badet fick vi samtal från Finland att alarmet hade gått hemma hos oss, så nu vet vi inte om det är inbrott där (igen) eller inte? Men som tur har jag både min dator o kameror med, så jag saknar nog inget då jag kmr hem ifall det varit inbrott  haha!

Men nu ska jag gå o äta memma, jag hatar det av hela mitt hjärta, men det hör ju påsken till så jag får väl leva med det!

HEJA SPORT säger jag ännu bara, fast de förlorade idag!!Badet Ina gjorde till mig, kom ännu ngr ljus till! Det var såååå mysigt!
Men som jag sa, så saknades bara en sak.. Vännen min där i! MYS!!09 April 2009

Torsdag

Nu sitter jag här då vid min kära syster och hennes pojkvän Magnus i Örebro, eller syrran har väl inte kommit från jobbet än, men Magnus e ju här + kisse katterna. Båtresan gick bra, vi åt o drack gott vin, handlade på taxfreen (parfym, mascara, sprit i mängder o tuggummi) precis så som det ska vá! haha

Idag ska vi väl ta det lugnt, vilket låter bra för min del, jag är nämligen helt super trött, fick inte sova alls på båten så e super trött nu just!

Tänkte bara uppdatera lite, nu ska jag gå o vara social igen! :)

Påskklapp härifrån!Såhär ser jag ut idag


08 April 2009

Onsdag

Trallallaaa, snart är jag i Svedolandet! Ska o hälsa på syster, hennes karl o 2 negerbarn på 4 ben. Ska nog börja packa nu, men tänkte jag skulle skriva lite hit innan det.

Skrev annars teoriprovet (bil) igår och klarade det *applåder*, så nu ni som har pointerat/"gnällt" att jag inte gjort ngt åt kortet kan sluta nu, haha för jag har börjat göra något åt det nu!! ;) El mesta dels är det väl mina käre far som gjort ngt åt det, han har bokat alla tider och så, annars skulle jag nog aldrig ta kortet! haha

Edith kom hit också igår o vi gjorde massa GODA coctails o egna drinkar.. Edith hade bara lite roligt åt mig när jag brast ut "Pappa vi behöver mera vodka!!" haha.. Kanske inte så många beter sig hemma, men det är ju inte precis någon hemlighet hemma hos oss att jag dricker, + att jag är myndig o + att mina föräldrar är bäst! HAH

Nä men nu ska jag ta och börja packa, men hoppas ni alla får en toppen bra Påsk helg!! Ta det lugnt med spriten haha!

STOR fin påskklapp på era påskröövar! :D


Annu o Edith me sina Mosmopolitan07 April 2009

Tisdag

Nåh vad tycker ni nu då när flower powern är borta? Jag pratar såklart om min nya layout, jag e själv inte helt nöjd men kommer inte på något nu just!

Idag är det en halleluja dag, förutom att ha spenderat hela morgonen vid sjukhuset (röntgen) så är jag friskförklarad!! Så ag rä så jäkla glad! Det bästa av allt är att jag inte har någonstans i kroppen träningsvärk från igår, men antar jag kommer ha sjuka magmuskler efter kvällens ridlektion, men träningsvärk e skönt för man vet ju man gjort något då i alla fall!

Ikväll är det fullt program igen, jag o min blondi ska ha coctailkväll eller så far vi kanske på "nån" ngnstan ikväll o chillar! För idag är det sista dagen jag kan se henne innan jag (i morgon) far till swe, sen när jag kmr hem har hon fari till belgien :(

Alltså jag e bara på så tusans bra humör idag! En fotograf ringde dessutom o jag ska kanske fotograferas av honom, så får se vad det blir av det! :)

Men nu ska jag ta o sova en ilten stund, för ble inte många timmars sömn inatt heller, fast denna gång var det mitt eget fel! haha


Ciao!

06 April 2009

Måndag

Jestas vad denna måndag varit LÅNG! Men det betyder inte att den var dålig.. Satt uppe halva natten tack vare en läcker typ, heh.. Så blev med andra ord inte många timmars sömn, så i skolan var jag kanske inte den piggaste haha!

Efter skolan va jag med Lena snabbt till Gina Tricot o sen till mua o käka massa god spagetti. *slurp* Sen hoppa jag snabbt iväg till rumme böt om och hoppa vidare iväg till Lenas bil, så bar det av till Voitby för att Lena skulle byta om. Efter det iväg till Vörå var min löpskola skulle ha "timme" o Lena åt annat håll..

Löpskolan var så bra idag, kände mig asbra, vi ökade idag så vi sprang 25 min i sträck så ca 5 km sprang vi idag. Vi ökar hela tiden så kmr va i topp kondition till sommaren bara jag hålls frisk! :) Efter löpskolan for jag till Edith o käka massa milkshake o kolla Gossip Girl.

I morgon blir de skola, stan me Eidth (?) sen iväg, o sen på ridlektion. Jo tack jag vet, inte suttit på en häst på många många år känns det som, så får se om jag hålls kvar HAHA! Efter det ska väl jag o Edith ha coctailkväll vid mig, eller så far vi ut?

Men nu kanske jag borde städa rummet? Victor skratta när han kom in i rummet då det ser ut som ett bombnedslag här, haha..

Klapp o hej!

05 April 2009

Söndag natt

Kika på massa filmer idag och bilder från helgens shower. Jag känner mig helt slutkörd, men är ändå inte så trött att jag kan gå o sova, som tur e min vän vaken så textar o har sällskap nu.

Ny period börjar i morn, ska denna gång jobba ännu mera med skolan, borde få mera energi nu också. YES i morn e de springskola, har inte varit på en stund pga sjuk o prov. MEN i morn e de nya tag!

Ska springa o tvätta ansiktet nu, blev inget roligt inlägg detta, men laddar upp en bild jag stal av Kajsa från fredagens show.Kajsa, Annika, Annu, Kira o Minna
Nati klapp på baken era!

05 April 2009

Söndag

Sitter här o små ler för mig själv, annat än vad jag gjorde igår kväll när jag kom hem, då var jag riktigt ledsen.. MEN vet ni kära läsare, allt löser sig! Alltid, det mesta har en helt logisk förklaring, dessutom så är vi tjejer i alla fall bra på att över analyser saker.

Har just kika "10 things I hate about you" och har precis tårkat bort tårarna, den va en fin film!

Nää jag känner mig så på rosa moln nu att jag slutar o skriva nu, för jag vet att texten kommer bil flummig om jag fortsätter, men jag skriver väl mera senare ikväll.. PUSS
Klapp på baken av happykid

04 April 2009

Lördag

Uscha mig vad trött jag är! Har nu varit hemma någon timme efter att ha stigit upp tidigt i morse utan att fått mycke sömn. Var nämligen Fashion Show i Rewell Center idag. Allt gick huippu, förutom att jag snubbla till lite i trapporna i 4:e showen, men inget värre!

Ska väl gå o sova en stund nu så jag blir piggare, blir utkörd från huset ikväll då föräldrarna ska ha främmande, så får se vart det bär av! :)

Tackar igen för alla lovord jag fick, och för de som tog sig tid att komma o titta! Puss på er!!

Laddar igen upp lite bilder från dagens sho(er) för de nyfikna som inte var där..Vero Moda

Marimekko

Youre Face

Benetton

Rock Jet

Jim & JillMen som sagt, nu ska jag gå och försöka piggna till lite!


Ciao!


03 April 2009

Fredag natt

Åkte då till TRENDY till kl. 16 sen kl. 19:15 kom jag därifrån sminkad som en från indien och långt ljuvligt hår (löshår dock). Vi gick till Karisma för att skåla i champagne o sen vidare till Amarillo och sen upp till Sky var showen sen ägde rum..

Sen var det då att varat med i Karisma showen på Sky. Det var så jäkla roligt, vet inte när jag njutit så mycket förr som då jag gick där ensam på "catwalken". Blev så glad för alla komplimanger som gavs efter så jag tackar ännu här för dem, ni är guld värda ni som kom o kika, MASSOR med pussar till er alla!!

Säger inte mera om showen för är så happy nu så det kan låta som skryt..

Måste skriva här så det kommer fram bara, att jag såg nog er Samira o Erika, men måsta snabbt tala med ngr typer så hann inte komma fram o prata! Men hoppas ni gillade showen! :)

Sätter in ngr bilder från showen innan jag ska gå o sova så jag orkar med showerna i morn!


Nati kramar till alla!


03 April 2009

Fredag

Usch jag börjar bli nervös, om bara 3.5 h sitter jag och blir fixad till kvällens show. Tog reda på detta idag för de som är intresserade att komma och kika SHOWEN ÄR KL. 22:00, MAN MÅSTE HA BILJETT FÖR ATT SLIPPA IN. Tror man kan fixa biljetter från Karisma butiken? Nåjoo hur som helst är jag super excited fortfarande!

Såg helt sjukt många bekanta på stan idag när jag var på jakt efter en "fejk tiss"-BH (mitt namn på BH som endast sitter fast framtill). Konstaterade att Vasa är FÖR litet för mig när ajg ser sdär många bekanta, suck!

Hur som helst så kom jag tidigt hem från stan idag för att jag skall hinna äta och fixa mig inför kvällen. Fick inte en blund inatt när jag bara tänkte på dagens program, somnade en ca kvart över 2 inatt o steg upp halv 7..

Men idag fick jag även lite "smak" på det som Edith sagt, "när det kommer till kritan ser man verkligen vem som är ens riktiga kompisar!". Fick se det idag, både med negativ OCH positiv resultat! Båda förvånande..

Men nu ska jag fixa håret, kom just ur duschen, sen ska jag sova en stund innan jag far till Trendi o blir fixad för kvällens show, tror den kommer bli toppen!!

Klapp på era fina röövar!


02 April 2009

Torsdag

Sorry, idag har bloggen fått lida, men jag har haft fullt upp från morgon till kväll idag! Dagen började med att jag for till frissan som skulle färga mitt hår inför morgondagens show, sen bad de mig stanna som hårmodell också så gjorde det och de gjorde en frisyr (som jag inte gillade och tog ner sen). Sen iväg o prova kläder inför lördagens show, sen hittade jag Michaela som jag tog det lite easy med ngn timme innan jag hoppade iväg till skolan för att ha timme.

Efter timmen fixade jag lite med min läseordning innan jag sprang iväg till nästa butik för att prova kläder, sen till nästa, sen nästa o sen till den sista. Sen var det kl 17:00 provning inför morgondagens show på Karisma, men fick vänta 1.5 h innan vi fick kläder så fick avbryta de 5 provningarna vid Karisma för att hinna till Rewellen för att ha generalrepetition, vilken jag kom 20 min sen till.. Efter den fort till Karisma för att prova resten av kläderna. Fick rätt sköna kläder därifrån och fick bara lovord av expediten efter provningen så jag är helt excited inför morgondagens show!! Fick dessutom biljetter dit så TROR jag har 1 eller 2 extra ifall någon vill ha! hihi

Men nu har jag just kommit hem, klockan är halv 11 och jag ska nu börja med en essä som ska in i morgon.. Suck!

Det blev inget på det sättet roligt inlägg för er kanske att läsa, men nog för mig! ÄÄÄK e så excited att jag spricker, ska bli så himla kul i morgon!!

Men denna gång ger jag endast klapp på baken till de som kmr till Sky i morgon kväll/natt o tittar på oss! <3

01 April 2009

Onsdag

Måste ta och klappa lite i händerna till alla goda försök som gjorts för att lura mig idag, men endast en har lyckats (Lena den jäveln)!

Fick veta idag att jag kommer att vara med i ytterligare 1 show, eller egentligen 2 st, 23.4 och 24.4. Det är Vero Moda show, vet inte så mycket mer om den än men antagligen så småning om! Men idag när jag skulle ringa upp till denne ansvariga för showen ringde jag fel, ringe i misstag till en anna Hanna! Jag började artigt med "Hej det är en Anna-Karin! Pratar du svenska?" så hummla Hanna jo, så jag fortsatte. "Jo jag är en av modellerna som.." Så avbröt Hanna mig o va "haha hördu nu tror jag nog du ringt lite fel! Haha, det här är Hanna R!" Jag bara vem? Så kom jag på vem jag ringt till och fick be om ursäkt o lägga på, haha! Skrattar ännu till detta! Personen jag skulle ringa till heter HENNA, inte Hanna som jag trodde, därför ringde jag fel person i telefonkatalogen min. haha

Nåjoo, nu ska jag gå o kika film!

Glad första April på er alla!!


01 April 2009

Onsdag

Halleluja, idag har det varit en toppen dag! Vaknade upp med solen gassande utanför en 9-tiden, gick till köket o tog alla mediciner o gick o la mig igen.. Vaknade sen 11-tiden och då vaknade också Edith, hon hade sovit över o vi båda sov gott efter bastande o våffelkalaset haha!

Vi käka frukost o kikade på söderresor inför kommande år, för de som inte vet så planerar vi en resa till Grekland i maj nästa år före studenten, alltså själva festen! Så kikade lite priser så vi vet vad vi ska spara ihop osv. GAH vad jag längtar, vem kan ha roligare än vi 2 blondiner i värme, barer o bland killar?!

Sen åkte vi hur som helst en halv 3-tiden till stan för jag skulle prova mera kläder inför showen i Rewellen. Prövade från  Marimekko o Rock Jet idag. Om vi säger såhär, klänningen från Marimekko är rätt söt, men bältet i midjan får mina bröst att se ut som meloner, och det ironiska med det hela är att klänningen har massor med meloner som mönster HAHA! Men till min besvikelse fick jag inte några galna kläder från Rock Jet, utan för att komma därifrån rätt "normala", men Kajsa fick en rätt fräck klänning haha, den skulle jag vilja ha i showen!

Var annars till Urban A* idag, de har allt -50% så passade på att shoppa lite fashion tejp, det är så dunder bra. Sen köpte jag en liten spar"gris" var det står "I'm saving up to be a millionaire!", tycker den var rätt passande för mig. Men när jag kikade i min "sparbörs" idag så såg jag att jag sparat ihop över 40 euro, damn jag e duktig!!

Så det lär bli utgång på lördag, men i nyktert tillstånd för min del, får inte dricka alkohol med den nya medicinen.. Men en så jävla tur för mig då att jag an ha roligt utan! :D

Klapp på baken!


Fashion tejp, min räddning!
Rekommenderar varmt!!


RSS 2.0