oopsi

Fick genast en frågan, alltså jag skall vikariera en som jobbar i stallet i Vörå, så därför är jag så länge, för att jag ska rida lektion på kvällen. :)

Det jag ska göra är
- utfodra hästarna
- slänga regntäcke på
- föra ut hästarna
- mocka stallet
- ge middagshö
- hämta in Mirre, han ska ridas
- hämta in resten av hästarna
- rida Ami
- rida lektion på Trolli
HEM



God kväll

Alltså jestas vad jag ätit mycket skit mat nu de senaste dagarna.

Fredag - hamburgare efter krogen
Lördag - grillmat efter badtunnan (inte hunnit äta nästan på hela dagen)
Söndag - pizza till lunch, eftersom man inte orkade fixa ngt efter helgens festande
Måndag -  idioten till pojkvän frestade mig med en hamburgare han köpt från grillen i snålhet MEN vi delade hambrugaren
Tisdag - jag och T drev om att vi ätit så mycket skit, så vi provade på en ny grill vi hört bra om, MEN vi delade hamburgaren
Onsdag - efter veterinären ville mamma prova på grillen vi pratade om så hon frestade mig med en hamburgare..


SHIT, jag visste jag ätit mycket crap denna vecka, jag menar jag började inlägget med det, MEN NU när jag räknade upp allt mår jag illa!! Men nu i morgon kommer jag att jobba, så då blir hela dagen ett gympass. Hoppas jag förbränner allt då, haha! Ska stiga upp halv 7 i morgon och åka iväg till vörå för att jobba, och slipper hem frst efter 10 någon gång på kvällen :D




Nu ska jag börja kika 24 med älsklingen som gnäller som ett litet barn att jag ska ge honom uppmärksamhet! :D



MORO!

Drar iväg till Seinäjoki

Ska fara med älskade Ronja till veterinären. Hon har haltat otroligt länge nu, och värkmedicinen som de förut skrev ut hjälper inte längre. Så nu bara mamma kommer hem så ska vi 3 tjejer iväg till veterinären i Seinäjoki som är den bästa!
Att ta foto med Elivs är inte världens lättaste, haha! Han blev helt galen när jag sa "Elivs titta in där".

God morgon!

Dagens tips:

Kolla att det inte slunkit ner någon slitztidning i tvättmaskinen då ni ska tvätta. Det är nämligen nästan omöjligt att få bort!


Haha, nä men morgonen har faktiskt varit bra! Hade lite ont i magen då jag vaknade, men det är borta nu. Ska strax börja göra mat, men måste först handla lite ingredienser.

Konstaterade när jag såg mig i webcamen (tänkte ta en bild o slänga upp, men fastnar inte p bild idag) så såg jag att mitt hår ser mörkblont ut!! WHAT?! jag ska ju va brunett hade jag tänkt? Tänk om det är någon hårdgud som försker få mig att inse jag alltid kommer vara blond???

Nå väl, nu ska jag pysa iväg o hjälpa till att städa lite i lägenheten, eller dammsuga upp de bitar som ligger på golvet som är kvar av f.d. Slitztidningen, haha!



Såhär mysigt hade sweety gjort när vi skulle kika film i måndags <3




Badtunnan

Det hanns inte med ett inlägg var jag laddade upp NÅGRA bilder från badtunnan. Det togs inte så många faktiskt, men tror inte heller jag får ladda upp vilka som helst här, så blev en drastisk censur, så dessa får visas. :)







de var inte så fulla som de ser ut, haha. Stark blixt är orsaken




Checka in mina snygga magmuskler, hahahaha!








Bikini på nelly.com

Jag har haft så jäkla svårt att hitta någon snygg bikini. Jag vll ha exakt en sådan som jag "designat" på nelly.com. Så rösta på min design, så jag kan få en sådan! :D RÖSTA, RÖSTA, RÖSTA!!


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Girl's night out.














Bilderna från lördagen och badtunnan kommer senare ikväll :)

Ska diktera ihop ett medlemsbrev nu..

Ha de gött så länge!

Leker med bloglovin





Klicka -> Följ min blogg med bloglovin






God morgon!

Jag har faktiskt tagit och börjat dagen rätt lugnt.  Sov till 11, åt frukost kring 12. Myste lite i sängen med min fina pojkvän, läste cosmopolitan och nu ska jag börja kolla Americas next top model. Tänker faktiskt dissa gymmet idag, vill ta en helt lugn dag med absolut INGET att göra. Har varit så otroligt stressade månader fyllda med ångest, så jag förtjänar att bara får ta det lugnt 1 dag.

Tänkte jag skulle ladda upp bilderna från helgen nu efter jag kollat ANTM. Här är ett litet smakprov från helgen, haha ;)



Haha, det var en händelserik kväll ;D


I know, I know - I'm sorry

Jag har haft en sådan jäkla toppen helg att jag inte kan beskriva den. Fredagen firades med mina fina tjejer (lovar bildbomb i morgon från helgen), och lördagen spenderades i anna underbart sällskap. Idag har jag tagit igen mig efter festandet med älskling + bastu. Så nu känner jag mig som en ny människa.

I morgon ska jag på gymmet, tänkte först ev. simma, men tror jag skjuter fram det till tisdag eller onsdag. Nu ska det tränas bort de äckliga kilona jag satt på mig när jag varit sjuk i 3 månader.. :D

Kom ihåg att det är Karisma show FRE 9.4.

Hoppas ni haft en toppen helg! Kom ihåg att kika in i morn (mån) om ni vill checka in roliga bilder från helgen :D


puss o kram

Annu


Det känns!

Jag kanske inte konkret njuter av denna smärta i fötterna, men den berättar iallafall att jag hade en ÄSSÄ kväll igår! :D

Var först och förfestade hos Henrika + tog en rolig bussfärd mot stan och vidare mot kuntsi för att kolla en konstutställning. Edith jobbade där, så vi tog något vinglas och gick runt och betraktade konsten. Sen gick vi in till staden och vidare till Ollis var vi även slutade kvällen 4,5 timmar senare.

Hade så jävla kul! Fick tom. Edith att dansa på borden, trodde ALDRIG jag skulle få uppleva det i hela mitt liv, men vi ägde dansgolvet + borden, haha!

Bilder kommer säkert i morgon, för nu ska jag rusa iväg o föna håret, vi ska vidare norrut på galej. Studentskrivningarna är över nu, så jag har tillåtelse att få festa! :D


XoXo
Happy-dagen-efter-Annu


YES!!

Jag vaknade och tänkte, fuck, ännu 5 h innan jag ska stiga upp.
Jag somnade..
Jag vaknade 4 timmar kvar tills jag ska stiga upp.. DAMN, SOV NU!!
Jag somnade..
Jag vaknade 1 timme kvar tills väckarklockan ringer..
Somnar inte om..

Min morgon började mao inte alls bra, var så upp i varv och jag var livrädd att jag skulle få hjärnsläpp under skrivningarna eftersom jag inte hade sovit bra alls.

MEN

Jag tror faktiskt de gick helt ok. Hoppas jag är godkänd, tror nog det.

SEN

När jag åkte till HVC för att kontrollera öronen så kollade de om trummhinnan börjat röras, OCH det har den! Så för första gången på 2 månader så HÖR jag, inte bara lite utan nästan ALLT! :D PLUS att trumhinnan rör sig också för första gången på 2 månader. Så tack vare akupunkturen och nålarna jag nu haft i öronen i 1 vecka så har jag fått tillbaka min hörsel!

IKVÄLL SKA DET FIRAS!! Det lär bli ollis, so be there, om ni vill hälsa på en superglad Annu!!!


XoXo
Annu


I morgon!

Ah, i morgon är allt med studenten över för i vår. Funderar jag skulle ta och fara och simma efter skrivningarna (om jag fortfarande rymms in i "simpparen" haha). På kvällen blir det dessutom PAREEY. Andrea vännen min kommer upp till Vasa, så då ska vi ut och partajja. Dessutom är det pampasdagarna, så det är garanterat folk ute. :)


Det har en förmåga att spåra lite (inte alkoholmässigt utan
aktivitetmässigt) när Andrea + Annu festar tsm . haha

 

 


GALEN

Oh ja, hoppas verkligen psykolgin går bra i morgon. Fast jag har läst är jag skit nervös, har haft en kort paus nu o ska forsätta prenta in fakta!

En sak är säkert, om jag klarar psykologin i morgon, DÅ tänker jag aldrig röra en till bok före hösten! Tycker jag läst tillräckligt för 5 år framöver!!

 


Se nu hur min hjärna har börjat ta mycket plats efter dessa 3 år i gymnasiet
med kunskaps som pressats in!! INTE attraktivt, gymnasiet var inget för mig..

 

 


läsande

Kvällen har gått åt att läsa, läsa, läsa. Har just käkat kvällsmål och ska nu ta och kika film med min älskling. :) I morgon är det dagen före doppare dagen.. Nästan..

;D


helt slut!

Kom just från gymmet. Blev ett gympass istället för en springtur. Jag är helt slut, Thomas gav några övningar jag skulle göra, så nu är mina ben så jävla trötta. Haha, minns inte när jag varit såhär limin senast! ^^,

Nu får jag lyxen att läsa på studenten medan Thomas står i köket och fixar något med broiler till mig, mums!

Men nu ska jag dra mitt trötta arsle till sängen för att fortsätta läsa. :D



Jag är helt slut, så orkar inte ens le, haha!


XoXo
Annu

Boring

Jag brukar tycka jag har ett spännande oc händelserikt liv, men just nu när det är studentskrivningar känner jag mig som tråkigaste människan i världen fylld med ångest inför den!

MEN, tro mig kära vänner, efter fredag blir de intressantare greejer jag skriver om! :D På fredag ska vi ex. ut på galej, för Andrea kommer upp från Helsingfors + att det är pamppas. På lördag blir det galej norrut, så söndag blir väl iof dag för återhämtning :D

Tänkte jag skulle ta mig ut på en springtur idag, kanske redan om 1 h. Tänkte låta frukosten lägga sig lite först. :)

Nu när jag tänkte ta foton håxa jag att Lena har ju min systemkamera, jag borde nog ta och begära tillbaka den, haha!


XoXo
Annu





Röst på Jocke!!

Jag tänkte på att passa på att göra lite reklam om min kära granne + barndomsvän. Han är med i tävlingen Love Generation var de tävlar om platserna till en grupp, som spelar in sin musikvideo i Hollywood och av RedOne som också har stor del i LadyGagas framgång.

Dett är en kille som verkligen har fötterna på jorden, super snäll och musikalisk. Det finns så många som överskattar sig själva och blir snobbiga av framgång, men jag vet Jocke fortfarande skulle ha fötterna på jorden, om han skulle slippa med i gruppen!

Så klicka på länken här nedan och rösta full poäng på Jocke, det är han så hårt värd! :) Själv har jag lyssnat på hans låt flera gånger, och tycker den är asbra! ;)

http://lovegeneration.se/Video/d97a9a6d-fc78-4bde-be21-9923d4722aa0



 


hemma

Nu har jag jag varit och sprungit, duschat, handlat mat och ätit. Så nu är jag fit for fight att läsa igen. Inget lockande, städar faktistk rummer heldre, haha!

Hade inga rena kläder med till brändö då ajg var dit och sprang, så fick låna denna tröja av sweety! haha.





ut och springa

Blev besluten att komma i form efter att jag stått på vågen idag. Har gått upp 7 kg sedan jag blev sjuk, NU ska de jävla kilona bort!!! :D

Så nu ska jag ut och springa mig svettig! Sen fortsätter läsandet, suck!

 

 


Vaken

Vaknade för kanske 30 min sedan, men har inte orkat stiga upp ur sängen. Ligger med datorn i famnen och äter Nacho chips, haha! Har en sömntuta här bredvid mig som grymtar till nu som då. ;D


Tänkte strax gå och göra en ordentlig frukost, sen om någon timma tänkte jag ta på min springskorna och skutta iväg en kort länk. Kan ju inte springa allt för hårt, eller långt nu när jag inte riktigt är i skick, och varit sjuk så länge, så bli bara ca 1,5 km. Tänkte jag kar på till 3 km nästa vecka om jag orkar springa 1,5 km i rask takt utan pause.


Ronja får ju egentligen inte vara i sängen, men efter hon passerade 10 år-sträcket får hon vara uppe i min säng med mig och Thomas. Då sover hon i fotändan och snarkar + fiser, haha!



Ha en fin solig dag!


XoXo
Annu

Det kallar jag humor på hög nivå!

Haha, alltså ni får absolut inte tro vi är helt wasted på videon, för vi apade oss som f*n hela kvällen hos Hanna innan vi for ut på galej. Haha, det var så jäkla kul, men tyvärr är denna video minst crazy, så var enda jag kunde ladda upp, haha. Tycker det är synd att människor inte vågar apa sig längre, alla ska vara så "mogna".. Snarare de som vågar apa och vara urbarnsliga som är mogna tycker jag, haha! El vad tycker ni??



 

 


Jag överlevde!

Nu har jag snart varit hemma i 1 h. Skrev finskastudentprovet idag, det var sjukt svårt, förstod inte riktigt en uppgift, så hoppas verkligen jag är godkänd!! Nu på fredag har jag psykologiskrivningar, SEN är det över!!!

Jag har ju helt glömt bort att berätta, jag och Edith ska åka till barcelona i maj, det skall vara vår "abi-resa". Så jäkla skönt. Där får vi sola, shoppa, festa och vara kulturella, hur jäkla underbart är inte det?? AAAH kan inte sluta längta!

 

 



Off to släktkalas


Akupunktur

Igår var jag ju på akupunktur. Jag är själv jäkligt förvånad över att jag överlevde! För de som inte vet, så har jag en jäkla stor rädsla för nålar. Jag klarar inte av att se en nål gå in i huden helst  i filmer, och svimmar allt om oftast när jag tagit blodprov ur armen.
Så att jag klarade av utan större problem att ligga i 2 h, med minst 16 nålar i mig, gör att jag känner mig jäkla stolt!! Men när hon placerade de första nålarna i mig så skulle jag ha svimmat om jag inte redan skulle ha legat ner.
Orsaken till att jag var på akupunktur är för att jag skall bli frisk, eftersom ingen antibiotika har hjälpt så är detta sista försöket, annars blir det att operera in tuber i öronen. Men inte efter en månad som det var tidigare, utan sen om flera månader om det inte gått om.
Fick med mig NÅLAR jag skulle sätta i öronen (tar jäkla ont!) och små svarta runda bollar jag skulle äta 12 st på
morgonen och 12 st på kvällen.. Så får se nu då om denna japanska grej gör mig frisk! ;)

Detta är nålarna, de ser ut som häftstift, på det sättet än nålen placerad



Och detta är pillren jag måste ta. Eller förpackningen





23 år

Igår fyllde men älskling år. Så i princip kretsade allting kring honom, hehe. Nä men jag hade inte alls någon motivation att blogga. Men min dag såg ut följande igr
Sjöng upp älskling och gav present.
Åkte in till stan för att äta hotellfrukost på Astor med mr.
Åkte till Lillkyro för att gå på akupunktur
Hem och sova + äta mat och tårta med älskling
Åka snabbt till vörå för att mata hästarna
Åka 140 km/h hem för att duscha och fixa oss inför en romantisk middag på Fransmanni.
Kollade True Blood och myste under täcket

Och nu är det ny dag ;D

Fucking skit!

Alltså jag skrev hälsokunskap idag. Gick helt ok, men i en uppgift så gickd e så upp år rumpppppan! Jag har inte världens bästaste ordförråd, så då de va ett helt nytt ord i en uppgift så trodde jag att det betydde något helt annat än vad det sen visade sig betyda, så får antagligen 0 poäng på den, så blev lite ledsen! :(

Ikväll kommer Edith hit och vi ska planera vår Barcelona resa, sen ska jag ut.. Kan skriva mera om det lite senare! :D



XoXo
Annu

fick sådan sommarkänsla

Sami Pulkkinen som fotade pinupbilder av mig i somras skickade just som han behandlat. NU om någonång längtar jag till SOMMAREN!!

 


ihaahaa

Drar iväg på ridlektion jag nu (om 30 min)! :D



lista

Har du fått en kyss den närmsta veckan? Jepps, många!
Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Thomas
Hur lång är du? ca 175
Vilken är den senaste filmen du sett? Man on fire
Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Kommer du på lektion ikväll? :)
Föredrar du att ringa eller skicka sms ? Både och, men SMS:ar ofta
Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta
När såg du senast din mamma? ngr minuter sedan
Icke godkänt i något ämne? Finska, 1 kurs :(
Mvg i något? Gymnastik, Media, Psykologi
När vaknade du idag? 05:57
Vilken är din favoritplats? Sängen, stallet, dansgolvet, baren
Vilken plats föredrar du minst? SJUKHUS
Vart tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis på ett ställe jag trivs på
Hur stor är din säng? Smedsby
Tycker du om kinamat? Går  riktit fint fint!
Tycker du om kaffe? NEJ!!!
Vad dricker du helst till frukost?
Juice
Kan du spela poker? Texas Holdem' (stavning), men inte spelat på år
Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Yepps, flera
Vill du ha barn? Inte nu, kanske efter många år
Kan du några andra språk än svenska?
finska, engelska, dialekt (?) haha
Föredrar du havet eller en bassäng? varmt hav
Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, skor, smycken & booz
Är du cool? Självklart!
Kan du rulla med tungan? rulla?
Vem är den roligaste människan du känner? Victor
Vad har du för ringsignal? Sex and the City theme song
Dansar du i bilen? Ibland kan jag sitta o studsa, så om det räknas som dans så ja!
När var du i kyrkan senast? I julas
Vad ska du göra ikväll? På ridlektion *yei*

uppe med tuppen

steg upp 6 i morse, kom just precis hem. Ska börja fixa i ordning lite sallad snart och göra vofflor. Men först vila en stund o kolla true blood, sen mat o fortsätta läsa.. :D

Ikväll ska jag belöna mig med en ridlektion!


© - inger aaltonen

BRÖLLOPSMÄSSA 2010

 








ingenting

Antar det är pågrund av studentskrivningarna,  jag är så jäkla stressad inför dem, som jag inte kommer på något att srkiva om här på bloggen.

Mina dagar ser likadana ut nu, läser, sover, skiter, äter, läser, läser, sover, osv. Skrev engelskan idag, och den gick riktigt bra.. tror jag! Får se senare. Hälsokunskap nu på fredag, sedan finska på måndag och nästa veckas fredag är det psykologi, SEN ÄR DET ÖVER!!

När jag satt och väntade på att få lämna upp mina papper idag på skrivningarna, började jag tänka på Emilia. Hon skull lätt ha fått bra i engelska skrivningarna, hon var så duktig på det..

Nä, nu ska jag daska upp mig, ta en powernap och fortsätta läsa!





MORR



Sitter och morrar för mig själv!! Kom till skolan för att ha "möte" med en lärare, men så dyker denna inte upp, jag har inte tid med detta då jag ska läsa på studenten! Nu måste jag sitta här helt i onödan fram till klockan 15. Orsaken är för att jag glömt telefonen hemma, inte hittade min plånbok så kan inte ta bussen hem.. FAN, jaa-a jag svor i min blogg..


inga pussar och kramar härifrån nu!!


Modda - check!

Då var modersmålskrivningarna avklarade. Satt i exakt 5 h och skrev, så nu värker min hand så in i pruppen mycke! Sitter nu i brändö och har just blivit masserad då jag varit så duktig. ska nu börja fixa den en lyxig lunch med älskling, potatis och köttbullar blir det, slurp!

Jag har annars skffat twitter nu! :D Där uppdaterar jag oftare än bloggen faktistk, går snabbare också :D

Nu ska jag gå till köket och börja på.

Nämnde jag annars att jag har en studentklänning nu? :D :D


XoXo
Annu


Iväg nu.. Revy är på programmet

 

 


Förtroende, tillit och ärlighet!

Hur skall man våga lita på någong, utan att behöva bli sårad? När vet man om man våga lita på någon, när ingen tycks kunna bevara "hemligheter" längre? Vem ska man våga lita på, eller kan man lita på någon över huvud taget?

Jag har alltid varit en person som vill se gott i alla människor, lita på att det jag säger i förtroende aldrig kommer att läcka ut. Varje gång jag gjort detta har jag blivit ledsen och besviken. Men aldrig lär jag mig, att den enda personen i hela världen du kan lita på till 110%, är dig själv..


Men det jag har lärt mig är att man blir inte lycklig av att inte våga ta chansen, chansen att lita på människor. Jag har konstaterat att alla stiger vi snett ibland, både i vänrelationer, pojk/flickvänsrelationer och familjerelationer. Men om den som tagit snedsteget ångrar sig verkligen, ser jag ingen orsak till att inte ge människan en andra chans.

Om man väl väljer att ge en människa en andra chans, då anser jag att man inte kan kräva att hon/han skall bevisa att man kan lita på dem, för hur i hela fridens namn kan man bevisa något sådant. Man måste istället tillsammans jobba sig förbi problemet, berätta hur man känner, gråta ut, var arg, var glad, helt enkelt öppna sig för den andra människan, och låta den  andra gör det samma till dig,.

När man blivit sårad kan det vara svårt att känna en skillnad med det samma. Men det finns någon sanning i uttrycket "tiden läker alla sår". Ibland tar det längre, ibland kortare. Vi är alla olika och hanterar problem, sorger osv. på helt olika sätt.

Det jag vill säga med mitt inlägg, som är som vanligt rätt flummigt, är att jag tycker vi  finländare måste våga lita på varandra. Det krävs arbete från båda sidorna. Man måste visa till den andra parten att man förtjänar tilliten och förtroendet, för personligen tycker jag det är en av de bästa känlsorna i världen att känna någon verkligen litar på dig. Förtroende, tillit och framförallt ÄRLIGHET, är något jag värderar mycket högt!!



Man måste våga ta chansen att bli sårad för att kunna bli lycklig!




Håller ni inte med? :)





Fanken vilken fin dag!

Har redan varit vaken i 3 h. Vet inte vad som flugit i Thomas, för mitt i allt har han blivit morgonpigg!! Förr var båda helt döda på morgonen oc sov MINST till 11, nu är det bara jag som FÖRSÖKER sköta den biten. Fast lite svårt är det ju att bli arg när någon sätter armen om en, kysser en och säger "god morgon älskling". haha

Dagens program blir i alla fall att läsa, läsa, äta, läsa och sedan fixa sig så man kan åka iväg på revy. Först var det bara meningen att jag, Thomas och Annika (stora syster) skulle åka, men sen kom fammo till + att Ansu och Lena ska också idag, så det kommer bli en riktigt rolig kväll! :)

Jag menar, NÄR har vörås revy inte varit bra???

Nu ska jag springa och tvätta ansiktet och börja läsa iaf.

Hörs!! :D


XoXo
Annu

läsa läsa läsa

Nu har jag läst det jag hade tänkt läsa idag. Känner mig duktig! Har bara lite kvar vilket jag får läst i morgon! sen bara 1 bok kvar, i det ämnet! Fortfarande ngr böcker kvar totalt! :(

Ska åka iväg med tjejerna ikväll och he en riktig tjejkväll! Ser fram emot den, så sällan man har sådana nuförtiden!! Men nu först ska jag gå och vara sällskaplig med mina föräldrar innan jag pyser iväg mot vörå för att påbörja tjejkvällen! :) Hoppla polle idag igen en liten stund, så påbörjas kvällen iaf!


orkade inte sminka mig idag, smetade bara på lite puder. Men vi tjejer är ju vackra utan spackel!

 

Hoppas ni alla får en toppen fredagskväll!!


bekännelser

Okej, jag vet jag har sagt jag inte vill bli beroende av något. Och nej, jag röker inte, inte beroende av alkohol, droger el annan skit, men ANTM (=America's next top model), har inte missat en enda säsong, eller avsnitt, jag är helt beroende av serien! Nu har cycle 14 börjat (igår) i USA så håller på att ta ner det för att få se första avsnittet. Jag har väntat nu på att det ska börja i över 8 månader, och finally! Så ska nu bara njuta av avsnitt 1! :D

Orsaken varför jag gillar det, är för många är så otroligt löjliga som är med, och man får inspiration! :)


 

XoXo

Annu


Ihaahaaa

Igår var jag på kvällen till stallet i vörå. Red 2 hästar, Först Eila 1 h och sedan lillskiten Petki 1 h. Det gick fint fint med Eila, och helt okej med Petki. Älskar så att vara där, alla tankar försvinner!

När jag kom hem var min kropp helt gelé så orkade inte knappa på datorn helst ;) haha

Men nu ska jag gå o äta frukost med älskling innan han far till skolan och jag ska börja läsa på studenten! :)


XoXo
Annu

är så jäkla stolt!

Idag fick min älskling kallelse från polishögskolan att han är klarat del 1 och ska nu nästa månad till del 2, konditionsdelen. Jag är så glad för hans skull! :D

Tänk jag kanske får en egen mr. Police nu, grr, mjau!

Grattis älskling!


Det fanns inget Photoshop på denna dator, och jag kan
inte använda Paint, så därför blev inte min bild så bra, haha!




Nattens drömmar!

Vaknade rätt tidigt idag. Men jag har fanken drömt alla möjliga drömmar man kan drömma inatt, vaknat i 2 omgångar. Så det blev 3 olika drömmar som jag minns. Men spookigaste var den jag drömde ngr sek före jag vaknade.

Drömde att Thomas kom hem från skolan och jag låg och sov. Mitt hjärta slog i drömmen i samma takt som hans steg, och så högt att jag inte hörde var han befann sig i huset. Jag hade fast ögonen helatiden, men kände kände när  han satte sig i sängen och pussade mig på kinden. Så jag  öppnade jag ögonen i drömmen och såg på honom och log emot honom. Jag började hjälpa honom av med jackan. Jag slöt ögonen för någon sekund  i drömmen för att han skulle kyssa min hals. När jag öppnade ögonen igen så var han inte där längre.. Jag hade nu vaknat på riktigt, tog ett tag innan jag förstod jag drömt, haha! Det var rätt äckligt, kändes så verkligt!!

 

Nu ska jag ta o bädda sängen och städa undan lite, sen läsa på studenten igen!




XoXo
Annu

antibiotikan = dunderkur?

Jag vet inte om jag inbillar mig, men det känns som jag hör lite bättre idag, men kan faktiskt antibiotikan redan ge effekt? Visst jag känner att det är "svullet" i örat, eftersom alla ljud känns dova, men jag tycker jag hör ändå allt! :)

Det känns faktiskt dunder kul!! :)





lillskiten

Elvis beebizen är så orolig. Han förstår nämligen inte att ljuden som förföljer honom är ljud från hans magen haha! Han springer efter mig och vill vara så nära eftersom han är rädd. Så fort det kurrar till slänger han huvuet mot magens håll och kryper närmare mig.

Jag har annars blivit helt besatt av serien The vampire Diaries, har fixat så jag kan se True Blood ikväll också, fått höra den är bra. Så det blir vampyr för hela slanten nu med mr. boyfriend ikväll när jag slutat läsa!

Nu skall jag återgå till hälsokunskapsboken! :D



Jag är lite tröttilainen idag, men har knarkat panadol så har ingen huvudvärk och fått läst många sidor i hk boken :D




XoXo

Annu


Uppe med tuppen

Thomas skulle till skolan tidigt idag, så jag passade på att stiga upp och äta frukost med honom och ta värkmedicin, den dunkande huvudvärken är allt annat än borta. Ska fröska sova 1-2 h nu och försöka få bort den. Hoppas jag lyckas!


XoXo


natten

Nu har jag äntligen fått bort huvudvärken för en stund, så tänkte passa på att krypa ner i sängen och sova. Förhoppningsvis hela natten, vi får se! ;)

Ska gosa lite först med herren som ligger bredvid mig och läser vasabladet, känner mig så kärleksfull OCH, Vasabladets horoskop sa idag att jag ska tillbringa tid med de jag tycker om.. Eller något liknande i alla fall! Haha

God natt!


XoXo
Annu

Är det lätt är det rätt, är det rätt är det lätt // Blondinbella

Har tagit paus i läsandet, huvudvärken blir bara värre trots att jag tagit värkmedicin. Jag kan omöjligt konsentrera mig. Men snart kommer min favort kille hit igen.. Tror jag ska ha honom och förhöra mig lite på det jag läst. :)

Såhär smarrig såg annars frukosten jag fick på sängen i morse, eftersom jag kände mig allt annat än frisk! <3 Känner mig alltid som en prinsessa när jag blir ompysslad av honom.




Ärligt talat trodde jag aldrig, förväntade mig heller aldrig att hitta, eller få en så här bra pojkvän. Trodde sådana bara existerade i filmer. Det bästa med honom (förutom att ha gör fantastiska frukostar, hehe) är att jag känner jag verkligen kan vara mig själv med honom. Jag kan fjantta och på utan att känna mig helt löjlig, och dessutom är han så jäkla rolig när han väl sätter den sidan till. Han är omtänksam, kramgo, självständig och har en egen vilja. Han är inte sådär äckligt romantisk mot mig, sådant får jag kväljningar av. Många tycker om sliskigt äckligt romantiska grejer, men jag har aldrig varit ett fan av dem. Thomas vet exakt var gränsen går, och gör att jag aldrig känner mig äcklad, fast det varit fint och romantiskt (minns ni då det var ca 50 tända ljus i sovrummet när jag kom hem?).

Han är en person jag bara kan stå still med, jag kan vara tyst med utan att det känns pinsamt. Han är en människa jag vågar visa mig svag inför, gråta inför, göra fel inför osv. Han är mitt bollplank med funderingar, och han vågar säga om jag gjort något fel, vilket är en egenskap jag ALLTID värderat högt hos människor.

Jag vet att det blev lite av en "kärleksförklaring" till honom nu, men när en bekant ringde och hade det jobbigt med sin kille, fick det mig att inse hur jäkla bra jag har det! Alla små negativa sidor som finns känns som pytte, pytte små och obetydliga.

Jag känner mig helt enkelt så lycklig när jag är med min Thomas!!


Nu ska jag fortsätta läsa på hälsokunskap



XoXo
Annu

Lista

Dagens humör: helt glad, med tanke på att jag varit friskare ;)
Dagens mående: trött och ahr huvudvärk för flera!!
Dagens borde: läsa vidare på studenten!!
Dagens frisyr: invirrat i en handduk (nyduschad)
Dagens smink: nada

Dagens klädsel: vit morgonrock
Dagens planer: läsa på studenten, få sällskap till kvällen
Dagens materiella vill ha: en snygg bikini
Dagens konstigaste: att jag inte har någon matlust!
Dagens beroende: sömn
Dagens tråkigaste: att måsta läsa på studenten

Dagens längtan: till studenten

Dagens superlängtan: till södern
Dagens tidning: Vasabladet
Dagens låt: Secret Service - Oh Susie

 

 


promenix

Gick ut och gå en tur med de som får mig att må bra, alltså hundarna Elvis och Ronja + Thomas. Var riktigt skönt, då solen sken och så. Men huvudvärken försvann inte, blev nästan värre nu någon timme efteråt. Tror jag ska gå och slänga mig på sängen och vila 20 min. Sedan börja läsa på hälsokunskap.



Mina favorti killar, Thomas och Elvis

 


Gamla damen Ronja <3

 

 


Hur har annars studentläsningen gått för er? Har ni kommit långt, piskat er själva?




Internationella kvinnodagen

Det var den igår, och då min fina pojkvän kom hem igår hade han köpt parfymen jag velat ha i flera år, men den är så jävla dyr att jag aldrig köpt den. Men efter nästan 2 års längtan så har jag den! Jag blev så jävla glad, och är det fortfarande.  Han är en guldklimp dendär min Thomas!


Flowerbomb - Viktor & Rolf




det hände igen..

Jag vet, det hände igen att jag inte skrev något på bloggen. Men jag var vid läkaren igår på morgonen, och det gjorde mig på lite sämre humör. Jag fick domen "om inte örat blir bättre av medicinen nu den kommande månaden, måste jag till öronläkare och de avgör om jag måste operera in nå "rör" som ska göra mitt öra bättre"

Så hoppas jag blir bra nu denna månad!!



underligt väder??

annat kan man väl inte säga, ena stunden skiner solen för fullt, sen blir det snöstorm o sen soligt igen! Skidningen blev alltså inställd. Istället blev det pizza + film + studentläsas + finskaprovläsas..

Nu ska jag strax gå o fixa klart i bastun o så blir det bastu! DET är en riktig söndag! :D

kass uppdatering

Jestas vad dålig jag varit att uppdatera! Men idag ska jag iaf och prova på att åka skidor, haha! Jo jag vet, jag på skidor, får se hur det slutar!

Men nu ska jag börja laga mig iväg, tar me kamewran så kan komma upp bilder senare ikväll!


Puss o kram!


MYS

fredagsmys är det bästa som finns. Ska krypa upp i älsklings famn o kika film nu..

Ha en fin fredagskväll <3


nouuu



Buhuu, nu är örat lika skit igen... Why do all good things come to an end??




så jäkla glad!

Jag var just på wc och spolade nästan med koksalt. När jag snöt mig började det knastra och knaka riktigt högt inne i mitt öra, och sen kändes det som något PANG sprängdes.. Så släppte dämpningen som varit i mitt öra i nästan över 1 månad nu, och gjort mig döv.

Jag hör alltså NÄSTA helt normalt på mitt högra öra, bara vänstra som är kvar nu. Blev så jäkla glad!! :D Ibland kommer det tillfälligt sådan där dämpning i örat så jag hör lite sämre, men överlag hör jag nu bättre på höger än vänster, så jäkla skönt!

Oj, jäklar, ni anar inte hur glad jag är just nu! :D :D


Pussar i massor!


Studentläsning

Har läst på studenten, och provat en klänning jag har i skåpet och ännu inte använt. Börjar lite fundera ifall jag skulle ha den som studentklnning?? Men tänk om den inte är tillräckligt fin? Men den är väldigt sommar, och väldigt mig. Hmm, får se hur ajg gör

Jag har redan bokat tid till min frissa Eva, på Artistica, så hon kommer fixa både hår och smink. Det blir perfekt, detta är så bra morot till mig så jag kan få ro att läsa.

Har skickat runt lite till fotografer idag som fotat mig tidigare, och frågat om de skulle vilja ta mitt studentfoto, eftersom jag vill inte ha nå Airaksinen foto. Vill ha något annorlunda + ett "vanligt" som skickas till de äldre uppvaktarna.

Nu skall jag återgå till läsandet! :D



Ser jag inte smart ut, haha!

 

 


XoXo

Annu


JAAAA!!

Jag behöver inte sova ensam heller.. Men nu ligger jag och funderar på vad som fick min favorti kille att ändra sig. Jag kom på några alternativ

- Han vill inte heller sova ensam
- Rädd jag ska bli arg, och han får höra om natten han lämnade mig ensam i en månad framåt
- Jag är jäkla bra på att övertala
- Han vill ha frukost på sängen, eftersom det är min tur att göra sånt
- Han är bara för go och fick dåligt samvete då jag blev lämnad ensam ikväll
- Jag har fått en karl som är under tofflan (you wish.. haha)
- Av kärlek



Där tog mina funderingar slut.. ;)




helt slut !!

Nu har jag kommit ur duschen. Överlevde ridlektionen, men det var lite småkul då jag inte hörde nästan nå vad tränaren Sabina Palm sade! Haha, fick fråga Lena efteråt "Va fick jag för kritik och för beröm?" haha

Fick just veta jag ska sova ensam inatt, det ser jag INTE fram emot, sover mycket sämre då.. :( Får känslan att man skulle ha bråkat, och behöver sova på olika ställen, fast vi inte har gjort de.. ;D

Well, nu ska jag gå till köket och mumsa i mig det goda som mamma gjort till oss.

Ha en fin, fin kväll!





XoXo
Annu

Jävla vinter..

körde fast med bilen på GÅRDEN, blev ett hej halo innan vi var loss.. NU blir jag less på all snö!! Såg på vägen till stan också att det var ett hur var det blåst så det var massor med snö, så halva fönstret syntes inte?!

Tänkte prova på att åka till Vörå ikväll på en ridlektion, har inte ridit på aslänge, så ska försöka mig på det ikväll nu. Jag är inte frisk, men lite bättre så tänker passa på. Hoppas bara att jag itne blir sjukare efter!!! :D

Håll tummarna för mig att jag int insjuknar mer, nu ska jag trsaka iväg på finskalektion och vara duktig finska-talande Annu i 60 min!


 


Nu e jag off till min finskalektion..



XoXo
Annu

 


Morgon

Oj herregud, jag blev påhoppad av ett mongo, o nu ligger mongot o sjunger "här kommer piff och puff" bara att mongot har bytt ut namnden till Ronja & Elvis (alltså mina hundars namn).. HAHA, jag fattar inte varifrån människor får sin energi de första 30 min på dagen, jag är HELT DÖÖÖD!

Haha, men nu ska jag gå till köket och fixa frukost och fortsätta se filmen med mongo här bredvid som verkar ha AD/HD, haha!

Hörs!



ska börja ta natten..

Ska börja burra ihop mig i sängen bredvid en söt en, och kika på luftslottet som sprängdes. Hoppas den är bra, har ni sett den? vad tyckte ni?


Nä, men nu börjar denna AD/HD unge gnälla om att jag ska g uppmärksamhet till honom, så ska sluta skriva nu och logga ut från allt ajg är inloggad på, haha!



God natt bloggare, läsare och annat folk :D



Min nya klänning




Den är lite kort i baken, så är sådan som man måste dra ner helatiden eller ha strumpbyxor under så den hålls, men det känns lite som att det är den värd, för är den inte fin OCH jag har inte någon som liknar den! :D <3
Pris: 29,95 från H&M



Artistica-Eva söker hårmodeller

Just det ja, jag blev bedd om att fråga om det finns någon som är intresserad av att vara hårmodell till Eva på Artistica, om ca 2-3 veckor. Så finns det intresse?




För de som inte vet vad en hårmodell gör så kan jag förklara kort:

- du sitter på en stol i Artistica
- Eva klipper och färgar ditt hår ("modern" klippning/färgning) medan du sitter på stolen
- du sitger upp från stolen för att bli fixad det sista + ev. kläder bytes inför..
- .. fotograferingen, som du blir fotograferad så att frisyrern/klippningen/färgen framhävs
- Klart!



Eva på Artistica, som är otroligt duktig frissa(!!), söker nu 2 tjejer med medellångt hår eller långt. Hon behöver en som vågar ge henne rätt fria tyglar (Eva gör inga fula grejer, så det blir ingen som blir utan hår), och en som hon gör en enkel  (läs vanlig) klippning och färgning på.

Detta är ett ypperligt tillfälle för de som tycker de har världens tråkigaste hår, och vill utan att behöva fundera något extra på hurudan frisyr man skulle kunna byta till, få en ny frisyr och färg som tar fram de fina dragen man har i ansiktet. För nu får man en frän klippning och färg...  GRATIS. Du behöver inte vara lång och smal bara för det heter hår"modell". Så fundera inte ens på det! :D

Om du är intresserad så ska du kika in till Artistica och fråga efter Eva, sen säger du att Anna-Karin hade berättat om detta tillfälle, och såklart att du är intresserad att vara Hårmodell åt Eva. :D


Så passa på! :)
(ibland kan man få lite hårprodukter gratis som tack för hjälpen)





blondiner har roligare?

Tjilevippen! Nu har jag äntligen kommit hem 10 h senare. Har suttit vid frissan på morgonen och fick planerat mitt hår och smink till studenten. Så nu är den biten ur världen. Sen vidare till Brändö för att läsa på psykologi, innan min finska lektion jag hade 16-18. Men nu är jag hemma, rätt utmattad i huvudet, det tar på att vara smart vet ni?! ;)

Just det ja, jag glömde en liten detalj.. Jag är inte blond längre, jag har gått och tänkt lite. Nämligen, om mina studentskrivningar ska gå hej svejsans bra borde jag väl prova på att bli brunett! Så tadadaaa, brunett är jag! Skit njöd med färgen blev jag dessutom!!

Vad tycker ni? Är jag inte rätt fin o brunt också? Tycker jag ser lite äldre ut, el kanske bara mer mogen ut?


Förskte tona ner rödheten i ansiktet en aning, för jag hade just tvättat
ansiktet och såg ut som en tomat, haha. Bättre bild kommer upp senare.

 

XoXo

Annu


frukost

har klätt på mig och sitter och äter frukost. Ska strax springa och sminka mig, ser helt död ut, sen iväg till frissan. Har för första gången på urlänge INGEN aning vad jag ska göra, bort med den vidriga utväxten, självklart, men vilken färg? Tänker bara toppa håret eftersom jag vill ha LÅÅÅNGT! :D


 

 

Well, det klarnar väl, jag har ju världens bästa frissa (Eva på Artistica) så hon brukar alltid komma med förslag, och jag har aldrig kommit därifrån missnöjd!

 

Btw, de plogar vägen här utanför oss nu, tur så behöver jag inte plumsa fram i snn till bussen.

 

Men nu ska jag käka klart och skynda att sminka mig!

 

XoXo

Annu


Vad tycker ni?

Jag surfade vidare och började kolla på dessa skor.. Tycker ni dessa är snygga? Vissa passar så jäkla bra i dendär stieln, som min kompis Kajsa Toivari, alltså det är nog en så otroligt vacker människa, och hon passar i precis ALLT! Hon kan få en soppåse att se sexig ut! ;) Ja men, nog fjäskande (haha) till henen, nånä, men vad tycker ni? Hot or Not?


Hur lyckas man vara så otroligt klåpig?

 

 


Varifrån kommer all snö?

Jag har alltid älskat vintern, och tyckt det är bästa årstiden. Allt är vackert och det finns så mycket att göra. Ex. sllm, snowboard, skrinna, skida, snänglar, åka pulkka, mysiga promenader på isen, snöskoter, snöbollkrig m.m.

Jag gillar vintern fortfarande, men haloo börjar det inte räcka med snö nu? Man måste ju ta bilen 100 meter nu, eftersom man inte slipper fram på annat sätt i denna snöyra!! ;D Dessutom höll jag på att köra fast i sön PÅ BILBÄGEN (!!), det var inte ens ett dike nära bilen som skulle orsakat att jag tänkte köra fast!



http://picasaweb.google.com/lh/photo/EDx-pl25wfJIFZrJuLV6XA





XoXo
Annu

herregud!

annat tänker jag inte säga..


Känner för att baka muffins

Dagen har gått i läsa på studentens tecken. Har haft en övervakare denna gång att jag läste. ;)

Nu är jag snål på chokladmuffins och funderar om jag ska orka åka till butiken och köpa lite ingredienser? Eller ligga kvar i sängen och läsa några sidor till och lyssna på mitt "feel good/muntra upp dig" album jag fixade till mig igår kväll? Vilket tror ni lockar mer? ;)




XoXo
Annu



tisdag

Började dagen med att få frukost på sängen, så jag klagar inte. Ska börja läsa på studenten nu igen, ska bara föna håret, kom just precis ur duschen.




XoXo
Annu


Kokkola-trip i 2 bilder


älskling efter shoppingundan på Rosso



Uttråkad under den långa bilresan



home sweet home

Har just precis kommit innanför dörren. Och tänkte jag skulle skriva ett inlägg. Det har inte hänt något spec i Kokkola, köpte nu en spetsklänning som var nude-färg, enligt Thomas var den fin, och enligt mig också så kommer väl upp bild på den någon dag.





Lägger in de få bilder jag tog från Kokkola trippen senare ikväll! :D


XoXo
Annu

destination Kokkola

Nu har vi varit vakna i kanske 30 min. Jag och sweety ska åka upp till Kokkola för att hälsa på min mormor, så blir en liten roadtrip. Nu klockan 9 har vi planerat att starta. Sen ska vi shoppa lite, äta på restaurang och såklart besöka goa mormor.

Men nu ska jag gå och fixa fram frukost, för åsnan här envisas han ska kolla facebook före han gör något annat.. suck! ;D


XoXo
Annu


RSS 2.0