Hemma i Smedsby

Är hemma i Smedsby nu. Orsaken, jo jag ska till Vörå i morgon och ta hand om stallet och hästarna, även rida någon hurtbulle, så eftersom jag ska låna bilen så blev det Smedsby som blir min natipaikka inatt.

Har var just till Annika o hälsat på lilla bebben. Men fortfarande inga bilder får ni. De är och ska inte bli något cyberkid.

Ska börja fixa något att äta, och plocka o dona med julbelysningar (julbelysning i plur?) o se vad jag får låna till min lilla lägenhet. :)Tröttilainen

10:30 åkte jag iväg för att fota Lena o hennes buse på snart 2 år. Han var såå otroligt fin, jag hade bara lite roligt åt honom när han ändå var större (storleksmässigt) än de andra islandshästarna som fanns där i samma hage, men det var ett liten "piggsvin" som var boss i hagen. Haha

Jaa, men här kommer några foton av de jag tog idag. Blev MÅNGA fler tagna o bra än de nedan!! :)
30 november 2010

Är uppe med tuppen och ska nu om 15 min på 1 timmer morgonpromenad med Emma o Charlie. Ska bli uppfriskande, måste bara börja klä på mi redan eftersom de e -20 grader ute, burr! Jag börjar nog tro att vi kommer att få en vinter som man hade som liten nu igen, fullt med snö. :)


Överkonsumtion av russin

Sitter o äter russin i brist på annat. Var sugen på popcorn, men man tager vad man haver. Pappa ska komma hit med Elvis o Dixie så ska vi gå ut o gå här, och i morgon 07:30 kommer Emma med Charlie här via så ska vi fara ut o gå.

10, 11-tiden ska jag leka fotograf till en super fin krabat på 4 ben. Ska bli kul att se hästar igen, känns som ett tag sedan!Har hört de har energi i sig, hoppas de stämmer är helt super trött!


KELA - check, HG - check !

Har nu varit vid Kela med pappa idag och fyllt i blanketter, så jag borde ha gjort allt rätt nu, blev dessutom för omväxlingsskull betjänad av en som kunde svenska.

Sen har jag varit på hälsogranskning idag också. Är det annars någon annan än jag som tycker det tar ont när de tar blodtrycket? Tyckte de sved o gjorde så jäkla ont idag.. :(29 november 2010

God morgon!

Har nog varit vaken ett bra tag, men ska u äta frukost. Sen ska jag iväg till KELA o fixa lte grejer, och klockan 14:15 har jag hälsogranskning, men resten av kvällen är ledig. Men nu ska jag skynda att klä på mig o äta, för kvart före kommer pappa efter mig och vi ska springa ärenden.

Hörs senare!Leo gullet ligger o sover på magen. Tror de e hans favoritplats


Baby boy

Finns inget värre än då ens guldklimp är sjuk! Ligger som bäst med Leo i famnen o kollar Dressyr på svt1.
Gårdagens lillajul i bilder

Blev inte många bilder, men här kommer några..Fredda, Samppi o Natten. Vi spelade Rita o Gissa. Alltså de e bra mycke svårare än man tror!


Nattens tur att spela

Thomas o Samppi


Haha


Fina Samppi o hans lollipop


Jag o Satu på krogen.


28 november 2010

Finner inga ord idag.. Kommer bilder upp senare! :)


27 november 2010

Oj, oj, har precis kommit hem från begravning. Det var en fin begravning, synd bara att det är vid sådana tillfällen man träffar släkten nu för tiden. :/ Var roligt att se kusiner, småkusiner, o annan släkt idag i alla fall!

Nu ska jag i alla fall börja äta sen ska jag börja byta om och switcha om humöret till bra o piggt för vi ska på lillajulspartaj! :)

Nu ska jag äta :P


Ingen yttre svullnad, WUHUU

Har bara lite svullet på vänster sida, men mest bara på insidan. Syns bäst på den första bilden här nere. Biter mig i kinden ett x-antal gånger om dagen, och stygnen känns som om jag hade matrester där ;) Alltså jag har varit så nervös o jagat upp mig i onödan, jag e så glad att jag inte blev en enorm hamster o att värken går att bota med värkmedicin. VILKEN TUR JAG HAFT för en gångs skull!

He's home!

Underligt hur man genast känner sig lugn och glad när T är hemma. Har precis fixat mat till honom o diskat (han tog över matlagningen när jag började diska). Antar vi ska gosa en stund nu först och sedan brja bege oss mot Smedsby för att umgås med fina syster Ina. :)Jag saknar min fina vän Ansu något otroligt! KOM HEM!!

26 november 2010

Nu e jag äntligen hemma  egen lägenhet! Leo har väl saknat mig så, för nu ligger han i famnen, lyfter jag bort honom går han genast tillbaka :)

Hade super ont i morse när jag vaknade, kunde nästan inte prata o äta gick just o just. Men efter att medicinen kickat in så var allt som normalt. Jag är som tur inte helelr svullen på utsidan, bara insidan. Så var på stan med mamma och handlade en vinterjacka, sitsvärmare till cykeln, sport BH och min efterlängtade klocka!

Hinner inte slänga in bilder på allt nu, för jag ska snabbt plocka undan här o sen hämta älsklings Thomas från tåget!Min älskade stora herrklocka från Hugo Boss


Som Ida i Lönneberga

Så känner jag mig. Med mammas ett pannband eller vad det nu heter runt huvudet o genom de en "kylmäkalle". Vill verkligen inte bli mer svullen än jag är idag, så har haft något kallt på sedan jag lämnade tandläkaren. Antar jag ska ha i morgon också för säkerhetsskull. :)Ska pröva att käka lite spenatsoppa nu, är utsvulten!Idag är det "tycka synd om Annu-dag"

Fan vad ont det tar, jestas! Nu har bedövningen börja avta 2h efter operationen. För er som inte opererat ut visdomständerna kan jag sammanfatta det kort.  Ni ska tänka nu att jag har super liten smärttröskel, så det behöver inte kännas såhär på er :)

Först berättade den ursnälla o gulliga kirurgen vad hon skulle göra. Hon sa hon såg jag var livrädd o berättade vilka skeden som skulle göra ont och vilka som skulle kännas mindre.

Först bedövade hon i 4 omgångar, på insidan och utsidan både uppe och nere i käken. Första sticken gjorde så jäkla ont! Men sen kände jag ingen smärta. Efter att bedövningen hade börjat hjälpa så kände man bar tryck när hon vickade på tanden och så. Men 2 gånger, när hon skulle dra bort nedre tanden och när hon skulle sy ihop köttet gjorde de så ont att hon sprutade in mer bedövning, sen kände jag inget mer.

Det var med andra ord inte så farligt, det är nu efteråt som det tar för jävligt ont!!

Kanske slänger en bild sen hit på hur svullen jag redan är, om jag vågar.. Hoppas den går snabbt ner!


25 november 2010

GAAAH om exakt 2 h sitter jag hos tandläkarkirurgen och får bort opererat 2 visdomständer. JAG VILL INTE!! Ni anar inte hur rädd jag är. Nu är jag dessutom skit orolig över hur jag kommer att må och se ut på lördag då det är begravning + att jag och Thomas ska på lillajulpartaj till ett par vänner på kvällen!!

Hur som helst så sitter jag i lägenheten nu och precis tvättat transportburen efter lite kiss o bajs tydligen har det börja höra till Leos vanliga sysselsättningar när vi åker bil. Han har gjort det nu de senaste 3 gångerna, före de gjorde han inte någondera. Borde googla hur man får bort tränat det..


Vet någon av er hur man ska göra för att slippa att fröken Kiss
och herr Bajs hälsar på i transortburen när man åker bil?Jobbig kväll

Det har varit en jobbig kväll, inget har varit roligt. Orkar inte skriva detaljer, vill inte skriva detaljer, för då det finns så många som bara gottar sig i det. I morgon är det visdomständerna som ska opereras bort och jag vill bara inte, spec när jag inte har problem med dem just nu!

Nu ska jag börja ta natten, ska ta mitt pick och pack tillbaka till lägenheten i morgon igen. Det enda som är positivt med morgondagen är att Ina kommer hem, och på fredag kommer Thomas hem.

Sorry för deppinlägget nu, har verkligen försökt att undvika ett sådant här hela dagen, kan hända jag raderar det senare vi får se? Tur är att man har dessa få guldklimpar till vänner som hör av sig och visar att de bryr sig, det betyder något otroligt ska ni veta <3 Puss på er.

God natt!
Älskade gym!

Det gick bra på gymmet idag, fick lite fan i mig efter att inte fått det resultat jag velat ha igår. Så gjorde extra i varje övningar och i helt bar tempo.

Efter passet o duschen tänkte jag att jag skulle prova på en del till fönen som man använder när man vill ha lite lockigt hår. Inte blev det så fint inte men vågigt i alla fall ;D Så när jag bokat in nya tider så sa hon som oftast mäter mig o hjälper mig "Du är så vacker. Som en docka!", det var precis en sådan kommentar jag behövde höra idag.

Nu har jag, mamma och pappa käkat subway och jag ska byta om till ridkläder och börja bege mig mot Vörå för att rida Petki och Ami. :)

24 november 2010

God morgon!

Idag är det exakt 1 månad till julafton, shit vad tiden går fort! Det kommer att bli en härlig jul i år. HELA familjen + några till är samlade, det blir pappa, mamma, Annika, Victor, "Gösta" (tills jag vi får veta vad min fina systerson ska heta kallar jag honom Gösta), Ina, Magnus, momi, jag och Thomas. Ni anar inte hur myckt jag ser fram emot det!

Nu ska jag borsta ständerna, klä på mig, packa väskan och bege mig mot gymmet. Efter gymmet ska jag köpa en sport BH, och kolla på en klänning jag kikat på internet som borde finnas i butiken, den tycker jag skulle bli en PERFEKT julfest/julafton/juldagen-klänning! :)Facebook

Nu har jag rensat min facebook radikalt i vänlistan, gjort grupper osv. Jag vet inte alls hur ni ser på saken, men jag har gjort så här nu att jag tagit bort alla människor jag aldrig har en ordentlig konversation när jag ser dem, personer jag gissar snokar om mig, eller människor jag träffat en gång och aldrig pratar med på FB.

om du råkat blivit borttagen ska du verkligen inte ta det personligt eller illa upp, jag vill bara ha de jag verkligen "måste" ha vänskap med på facebook som ex. de jag inte har tel.nr. till och har nu som då att göras med, eller mina riktigt närmsta vänner, för jag delar med mig mera personliga grejer där än här i bloggen (fast jag inte kanske borde göra det någonstans, men det är en annan femma ;)).

Så om du blev sårad/sur/irriterad/arg/upprörd av att vi inte är vänner mer på fb så kan du skicka pånytt då en vänförfrågan eller kanske ta upp kontakten med mig lite mer? ;)

Min åsikt är i alla fall att inte ha "alla" som vänner på FB, ser ingen point med det faktiskt. Beror väl på vad man delar med sig av på fb när det kommer till vad man tycker, men iaf :)Alltså shit!


Jag är så jäkla nervös. Jag vet många tänker "meh, de e ju bara en visdomstand de ska operera bort!", men jag är skit nervös!! Jag har inte tandläkar skräck när det kommer till kontroller, för att borra hål tycker inte jag är hemskt (har gjort det en gång), men att operera bort fyra tänder (två nu på torsdag) är fan skrämmande!!

Skulle göra vad som helst för att ta med pappa in till tandläkaren som då man var liten!! :( JAG VILL INTE!!

23 november 2010

Idag har jag varit på 2 möten i skolan, känns skönt att det är bestämt nu. Det är sådana här gånger man ser vilka fina människor det finns som med en lite gest lyser upp ens vardag!

Nog om det, var på slimmet idag, hade mätning. Inte alls denna gång, två ynka cm hade farit bort. En cm från ena låret och 1 cm från omkretsen där lovehandles finns. Sist hade 11 cm rykt.. Nu ska jag ta o käka ngt, sen slänga mig framför tv'n o käka lite choklad som dessa omtalade fina vänner kom med till mig idag! :)

I morgon nya tag på gymmet!
Bild från gymmet för x-antal veckor sedan.

Kandidat Ida Ahlbom

Idag har jag varit på ett fotouppdrag, jag har nämligen fotat Idas foton inför valet. Alltså de  bilder jag tagit  kommer till hennes blogg, hemsida  osv. Så får se vilka bilder hon använder, jag är rätt nöjd faktiskt med resultatet, men fotar man fina människor så är det svårt att misslyckas! :)

Här kommer 3 smakprov av måånga bilder.. Någon annan än jag som tycker hon liknar blondinbella? ;)

22 november 2010

Haha, bara för roligt!


 

 


Älskar min pojkvän.

Innan jag kramar sönder (inte helt, men kanske lite trasig) T, så måste jag bara påminna mig själv om hur jäkla lyckligt lottad jag är som har honom. Han är min klippa i allt!

Hoppas ni hittat/hittar er prins!
Pidrokväll

Igår var pidrokväll hos Emma o Joel, det var riktigt roligt faktiskt. Åt först god pizza, sen drack vi glgg och åt pepparkakor innan vi drog igång med pidro. Jag och Emma vann ;) heheÄlskling och Emma strax innan vi började pidra :)


Lilla goa Charlie


21 november 2010

Haloo!

Jo jag lever nog, men morgonmatade i morse så jag gick och sova när jag kom hem igen, så nu har jag legat och degat i soffan med Leo. thomas har varit på gym sedan snart 2 ha tillbaka.

Jag var ju o fotade L när hon red sin vackra häst igår, men blev så jäääkla missnöjd med bilderna, gryniga, mörka osv. Kan inte alls fota i så dåligt ljus.

Fasen nu kom jag på att jag måste dra iväg o handla.. Nå men hörs senare!Leila o hennes snygging Hessel igår.


20 november 2010

God morgon!

Shit vilket fint väder det är idag, har ni kollat??! Nu så håller jag och Thomas på med att fixa oss så ska vi börja dra iväg till Maxmo o hälsa på hans föräldrar. Sen ska vi tillbaka till stan och jag ska plocka upp Emma så ska vi far till Vörå, dels för att jag ska fota L då hon rider och sedan ska vi kvällsmata. Efter det så kör vi tillbaka till Vasa o så blir det pidrokväll med glögg och pepparkakor! :)

Med andra ord är det busy dag och det blir inte ett till inlägg före kvällen, OM det blir ett till inlägg! Nu ska jag fortsätta söka hårborsten min, hehe.

Ha en FIN lördag!

LILLAJUL


Vill man annars bara komma o delta i firandet med barnen behöver man inte anmäla sig såklart. :)

Matmor.. Yeah right!

Har precis kommit hem från gymmet och är på bra humör igen. Älskar det där gymmet, jag får träning och terapi på samma gång, det är så bra stämning att man blir så glad när man tränar och då man går därifrån är man ett stort smile.

Nästa gång är det mätning igen så får se hur många cm jag fått bort från olika delar av kroppen, förra gången var det totalt. 11 cm på fem träningspass.

Nu ska jag göra i ordning lite makaronilåda som är en av Thomas favoriträtter, i alla fall har det varit det. ;) JAG är i alla fall snål på lite makaronilåda. :)


19 november 2010

Uch fy, om 1 vecka har jag antaglien skit ont efter mini operationen, men det positiva med det är att mina fina älskade syster Ina kommer hem dagen innan (alltsp torsdag). :)

Min älsklings Thomas kom hem igår kväll, och är idag  och intervjuat poliser i Vasa o Närpes. Så känner mig lite mera munter nu när jag vet han är hemma. Ikväll ska vi hem till Smedsby och basta + kika Idol. I morgon blir det antagligen pidrokväll + vin, och söndag kanske, kanske, kanske bio.

Jag har haft det riktig piss de senaste två och en halv veckorna som gått, men jag ska ta mig i kragen nu och försöka fokusera på det positiva. En bra början är nu när Thomas är hemma! :)

Nu ska jag packa gymväskan och slänga i mig en morot och sedan dra iväg. :)Min goa flickvän Edith var här igår och muntrade upp mig, så hon får stå för bilden i detta inlägg när hon e så fin! :)

Leos nya sovplats

Jag letade efter Leo idag, jag hörde bara hur han svarade med ett litet ynkligt mjau när jag ropade "Leo var är du?". gissa var jag hittade honom??

Där i lavoaren låg han helt nöjd och bara kurrade, haha. Han är nog inte riktigt normal min kisse!


18 november 2010

1 - Hur länge har du bloggat? Jag började bloggar några dagar efter att jag fyllt 18, men höll 1,5 månaders paus men tog upp bloggandet tillbaka. Tycker om att skriva, slänga upp bilder och sedan om ett år knna blicka tillbaka.

 

2 - Hur såg din bild av bloggar och bloggare ut en månad innan du själv började blogga? Visste absolut ingenting, började blogga faktiskt pga av en kompis Jessica som pratade om bloggaren Kenza hela tiden, det var enda bloggaren jag hört namnet på innan jag började blogga.

 

3 - Vilken var den första blogg du förälskade dig i? Hmm, tror nog det var Kenzas blogg jsut eftersom hon var enda bloggaren jag visste om.

 

 

4 - Hur känner du inför dina första blogginlägg, när du såhär i efterhand läser dem? MYCKET TEXT!! Men roligt att se tillbaka hur det var att precis fyllt 18 år o var 100% säker på att jag ville bli modell, haha.

 

5 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare? Kanske 5 varje dag i alla fall.

 

6 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar (t ex teknikbloggar, modebloggar, politiska bloggar)? Jag läser 2st fotobloggar, 2 vardagsbloggar.

 

7- nämn en bloggare (obs:länka) som verkar väldigt olik dig, vars blogg du tycker om. Oj, nå väl det är ganska lätt av de få bloggar jag läser http://www.kissies.se/. Jag menar jag är helt annan en de karaktär hon utspelar i bloggen :D

 

8 - Nämn en bloggare (obs: länka) som verkar väldigt lik dig, vars blogg du tycker om. Det tycker jag kanske Sara http://saralene.blogg.se/ är, men det är nog också för jag känner henne som person, och vi har alltid skoj o mycket samma funderingar!

 

9 - Vad tycker dina närmaste om att du bloggar? Jag tycker om att kika in på deras bloggar, men bara typ 2 som aktivt bloggar.

 

10 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Har inte frågat eller fått någon kommentar, men jag är ju nog mig själv så. :)

 

11 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? I början var det väldigt personligt, men efter att familj fått säga sitt säger jag kanske A men inte B när det är riktigt jobbigt. Jag har inget problem med att dela med mig av att jag har det jobbigt, medan andra kan tycka ingen annan har med det att göra. Men försöker ändå hålla det till en nivå så om en arbetsgivare skulle kika in skulle det inte vara i nackdel för mig. :)

 

12 - Nämn några saker som du aldrig bloggar om, och varför. Detaljerat om vad jag tycker om en människa, sexliv, förhållanden med syskon föräldrar, riktigt djupa tankar, om jag är riktigt störd på en människa o sådant.

 

 

13 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du? Haha, helt ärligt med handen på hjärtat så bloggar jag bara för min egen skull, men som jag sagt är det roligt att andra tycker det är intressant o återvänder o läser mina inlägg. :)

 

14 - Tror du att man kan lära känna en person genom att läsa hennes/hans blogg? Nej! Jag menar fast jag slänger upp grimasbilder nu som då går jag inte o aar mig in real life inför människor jag inte känner. Jag är ingen moraltant annars farst jag ibland får infall att skriva om själförtroende bland långa tjejer osv. Men jag tror man kan lära känna en sida hos en människa som den inte alltid visar annrs förutom i bloggen.

 

15 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen? Ja en gång, men inte så att vi bestämt träff, men de va en som kom fram på krogen o sa hon läste min blogg o hon var super kiva tjej o vi festade ett tag tillsammans den kvällen.

 

16 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga? Om det handlar om att få bekräftelse, ex. lägga ut bilder som visar halva brösten, ja ni vet fjortisbeteende.

 

17 - Har du någonsin blivit sårad av någonting som skrivits till/om dig i kommentarer eller i andra bloggar. Inte som sårat mig, men en gång fick jag nog en elak kommentar, men tog den inte den till mig (sry minns inte ens var den var det var så länge sedan). Jag menar får man anonyma elaka kommentarer är det ju bara synd om den avundsjuka människan som är så feg att den inte ens kan stå för det den skriver. Tycker jag i alla fall :)

 

18 - Har du själv skrivit saker du ångrar i din egen eller andras bloggar? Inte än, men ett inlägg som jag skrev för över ett halv år sedan så tog en nära till mig tå sig o trodde att jag riktade det mot henne, så då tog jag bort det inlägget för det var ju aboslut inte riktat mot någon utan bara en fundering så där annars.

 

19 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig? Kanske just det att man inte vet vem som läser, men då igen tycker jag det är lite charmen och det som gör att man inte skriver vad som helst. Lite spännande det också att se en siffra på läsare o inte namn :P

 

20 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år? Det tror jag inte.


Sparat en önskelista på Hööks

Har varit i olika webbshops o kollat priser den senaste veckan, o de som utseendemässigt och prismässigt fallit mig i smaken är dessa från Hööks..

MEN, kan ni hästfolk där ute som vet lite om märken (jag kan nämligen nada) hjälpa mig genom att säga om dessa är prisvärda stuff att ha på önskelistan?? Alla dessa saker är verkligen sådana som jag behöver jag för att överleva vintern, inte några jag bara vill ha för att ha.17 november 2010

Har skrivit det förut och skriver det igen, jag har inte en dag ångrat att jag tagit Leo. Han ger mig så mycket, jag tror lite att han märker när jag är ledsen för han har varit helt otroligt gosig denna vecka! Jag älskar dig knäppa katt!!


Leo leker med pappas skor, som vanligt ;)

 


Ung & Bortskämd

Har precis kikat på 2a avsnittet av Ung & bortskämd. Alltså är de allvarliga? Jag tror nog att de fånar sig en hel del för att få attention. Jag menar om inte dessa ungdomar har en plan med att vara med i det programmet så har det nog förstört sin framtid tycker man ju, vem vill anställa sådana gnällspiggar som inte tar något på allvar??  Programmet är roande att kolla på, annat säger jag inte. Stackars ungar, deras föräldrar lever inte för evigt, hur klarar de sig då??

Well, nu ska jag ta mitt inte bortskämda ass o förflytta mig till sängen o börja sova! :)

Tog i så jag mår illa..

Huhhu, nu är jag tillbaka hemma igen fråna tt ha varit på ett jäkla tungt pass på gymmet med Emma. Hon drog med mig som sin plus one till Sports Club. Så vi var på ett program jag aldrig minns namnet på, men var man sprang, skuttade upp o ner, svettades som en gris i princip i 60 min. Tror jag tog i för hårt för mår så fans illa nu. Men kul var det!

Efter gymmet lämnade vi att stå o prata en bra stund på gatan också så jag hann bli lite kall, så ska hoppa in i duschen nu och värma mig.Emma du undrade hur det såg ut när ett blodkräl brustit i handen, så här ser de ut. För de som undrar så blev jag väl för ivrig på gympasset med allt klappande i händerna att jag klappade sönder ett blodkärl i hande, känns lagom mysigt nu ;)

Dags för Lucia igen..

Har precis kollat på vbl och läst vad man kan läsa om årets lucia kandidater. Oh, jag minns då jag själv var Korsholms lucia, det var första gången jag var lucia i hela mitt liv och det var och är det roligaste jag gjort. Jag vet jag skrev ett liknande inlägg förra året, men efter den intensiva veckan med allt lussande så blev ett så varmt minne.

Jag hoppas alla som ställer upp i luciaval kommer ihåg hur viktig roll de har, hur glad man faktiskt gör pensionärer på ålderdomshem eller människor som inte klarar av att fara och handla så de är instängda i sitt eget hus osv.

Så gå in på vbl. hemsida och kolla intervjuerna med kandidaterna och rösta på din favorit! :)

-> http://www.vasabladet.fi/brage/

Väldigt dålig bild (försökte få den bättre i PS men gick itne så bra). Min luciakröning 200616 november 2010

Var hemma till Smedsby och hittade gamla häften från lågstadiet s.k. vänhäften. Där skrev man motsvarande "brev" till varandra.. Haha, jestas vilka "problem", tankar, åsikter osv. man hade ;) Här kommer några utdrag från ett av häftena. Inga namn syns, men de fattar ni väl väl varför. :) Kanske borde nämna att vi var 11-12 år när dess skrevs. ochd et var en period när de flesta tjejerna i klasserna var väldigt troende. Oj, oj..


Första julklappen

Sara skickade om jag ville komma på stan med henne idag, så har spenderat 2 välbehövda timmar i bra sällskap. Känner mig nu gladare igen, det är nog underbart med vänner, tycker ni inte det? :)

Jag shoppade en billig mössa från H&M, så nu behöver jag inte frysa om öronen längre när jag cyklar, går, skidar (höh när händer det??), åker pulka, jaa osv. Sen köpte jag också årets första julklapp, så nu börjas det! :) I år ska jag försöka ha handlat alla julklappar i tid!! Ja just det ja, så köpte jag också en liten julgran i uppfostringssyfte till Leo ( => inte-röra-granan syfte). Såg nämligen en billig liten julgran på Clas Ohlsson så jag slog till. Så nu på lillajul ska jag klä den lilla julgranen och fälla upp den här i lägenheten, så får se hur den granen ser ut när julen är slut haha.

Min mössa, den kostade 7 euro. MEN tror jag är för klok för den, för jag tror den e piku liite för liten :oI need YOUR help!!Jag vet att det är långt kvar, men skulle vilja veta om det finns intresse av att vara kattvakt under påsken (to-mån) till vår lilla Leo.Ge burkmat till Leo då du vaknar på morgonen och då du går och sover på kvällen. Samtidigt som du ger maten på morgonen o kvällen kollar du bara att han har torrfoder o vatten i de andra skålarna.
Leo älskar att leka, så han får med sig leksaker som han kan underhålla sig själv med och som du kan underhålla honom med. Leo tar också med sitt lilla klätterträd som han kan klösa på.
Hans kattlåda har han med sig, med helt ny kattsand, den gör att det inte luktar fast han uträttar number two. Så du behöver inte beskymra dig över den biten sålänge du kommer ihåg  att lämna wc-dörren på klänt så han slipper in och uträtta sina behov. ;)Leo sover ändå när du inte är hemma, så du måste inte vara med honom dygnet runt. :) Bara du inte är borta hela dagen, men du kan fara ut och festa fast du är kattvakt, du kan fara bort övr dagen osv. Bara du visar att han inte är bortglömd när du kommer tillbaka ;)Det är inte så jobbigt att vara kattvakt, så om du är intresserad kan du lämna en kommentar här eller skriva till mig på Facebook. :) Jag förväntar mig inte att någon ska boka in det nu, vill bara veta om någon kan tänka sig, eller är intresserad så jag vet om jag ska ringa något katthotell o boka redan nu eftersom de platserna ryker rätt fort. :)


Så fundera på saken och hör av er! Tänkte nu annars att vilket är nu mera passande än att ge en bildbomb på min älskade Leo, när vi ändå söker kattvakt.


15 november 2010

Fy det slog mig nu! Nästa vecka ska jag opereras, GAAAH! Hoppas på att de ska ringa o säga läkaren ska på möte igen och är borta hela dagen ;)

Ska hem idag på eftermiddagen och printta lite grejer och fixa med tavlan, funderar bara .. Nej, nej jag ska inte fundera här så T får reda på vad det är jag gör!!

Leo är en super bra väckarklocka morgonen, han hoppade upp på vår stora bokhylla och började slänga ner snäckor som gick sönder när de föll, och de som inte föll så har han nu curling med.. Haha, dags att stiga upp då ;)Aaw, tänk så liten ha var när vi tog honom! Men han är nog lika söt ännu, så inte kan man bli arg på honom nu heller fast han blivit bra mycke större! :)


Fixar en tavla..


.. det är precis vad jag håller på med. Har förberett allt, så i morgon ska jag fortsätta, ser det lite som terapi så det här blir nog bra. Kan inte beskriva destu mera vad det handlar om för det ska bli en överraskning till Thomas, men kan slänga en bild då den är klar!

Nu ska jag gå och sova, det har varit en tung helg på alla sätt och vis, så tror det är bara bra att försöka sova, fast det inte går.. :(


Smedsby + jobb

Sitter som bäst i Smedsby o kikar på jobb på nätet. Jag är i akut behov av jobb nu, så tänker söka till allt jag helt lite kan tänka mig, fast jag är inte nu i någon position till att vara krantto heller..


Ni som studerar på universitet eller högskola, hur får ni ekonomin att gå ihop?? Jobbar ni på sidan av skolan, eller kanske ni får mycket hjälp ekonomiskt hemifrån?


14 november 2010

God morgon!

Idag är det farsdag och jag sitter o väntar på att mamma och pappa ska vara klara från mulleskogen med hundarna och komma o hämta mig så jag kan delta i firandet av farsdag.

Jag tycker farsdag och morsdag är väldigt viktiga dagar, för ens föräldrar offrar så mycket tid, pengar, kärlek , tårar, glädje för/med/till/på oss, så de förtjänar en dag av uppvaktning utöver sina födelsedagar.Jag och världens bästaste o finaste pappa! Han har varit och är en klippa för mig o mina systrar! Han är oslagbar! <3


Jobbig dag..

Okej en snabb resumé av dagen.

Blev bjuden på våfflor av Thomas till frukost, mumsigt värre!! Sen kollade vi 24 och myste en stund innan vi stack iväg till simhallen var vi befann oss kl. 13-15:20, kom hem och fixade mat och fick ett hemskt besked, och sen mysa o berätta hur mycket den andra betyder för en i 30 min innan jag måsta köra T till tåget. Alltså detta var nog värsta gången hittills, ville bara springa ut o gör så han missade tåget! Nåjaa, efter jag fört my love till tåget for jag till Hanna o spenderade flera timmar av kvällen, tiden bara rusade iväg helt ofattbart. Nu är jag hemma och var som en liten baby som skiljts från sin mamma för första gången, för jag bara grina när jag kom hem. Det är jobbigt att sakna en person o vara borta från en man tycker så enormt mycke om!Första gången vi träffades, Johnnys villafest


13 november 2010

Gaah, vad trött jag är! Thomas har redan varit uppe 2 timmar, jag ser att han diskat o nu håller han på att fixa våfflor till mig, men gaah jag är för trött för att prata ännu!

Haha, fan då jag har klöst mig inatt (eller Leo) så har ett sår på kinden, geat :(

Fy, haha jag orkar inte skriva är för trött ;) Hörs när jag är pigg igenTårta

Nu ska jag börja åka till min kära syster på tårta. Hon fyllde år igår, men kunde inte fara då, så jag o T åker dit idag. :) Sen blir det bastu med Ansu, SKÖNT!

MOSH!

P.S. Jag blev moster förra veckan, men den kiden ska inte bli ngåon cyberkid, så det kmr inga bilder upp hit. :) Så nu ska jag skynda att klä på mig så jag får fara o gosa med morsan o bebben. :)


12 november 2010

Idag och i morgon kommer jag inte göra något annat än krama så hårt jag bara kan om Thomas. Okej, ikväll kommer Ansu hit och är barnvakt till mig medan Thomas är på gymmet, men annars så ska jag vara allt vad jag kan med Thomas, för han far redan i morgon kring kl. 18 :(

Well, nu skämmer han bort mig med att fixa mat, så jag försöker få ner Vampire Diaries som bäst och gosar med Leo, han tycker tror jag lite bättre om mig än om Thomas, MUHAAHAAA, mammas pojken ;)Se nu hur mycket han älskar mig!Ojssan..

Kikade in på en av Saras vänners bloggar o där såg jag att hon tagit ett foto av mig från Bröllopsmässan och tyckte jag såg ut som denna tjej som har modebloggen Aurora


Ovan är en printscreen från hennes blogg. Inte den bästa bilden av mig hon råkat ta, men men.. Tycker ni också att vi liknar??
Orkade inte söka efter de bästa bilderna utan tog första bästa. Bilden av Aurora är tagen från hennes blogg :)11 november 2010

God morgon, eller något!

Leo har sitt kända hepolianfall och springer runt i lägenheten som en dåre, själv har jag precis slängt på en tvättmaskin och ska börja fixa något att äta. Jag har inte alls varit hungrig den senaste veckan. Igår åt jag endast frukost och 1 bröd och 2 knackkorvar. Dagen före det frukost och lite pasta.. Men fick en filé bit av mamma igår (älskar filéer) så ska fixa en biff o lite sallad till så jag inte får för mycket kolhydrater i mig.

Gah, känner mig helt super tråkig och gäggig så ska sluta skriva nu, haha. Tror jag ska ringa en vän nu. :)

Människor är underliga

Tänk vad många människor man lär känna så länge man lever, helt sjukt. Nåjaa, de va bara en tanke jag fick out of the blue. Nå joo, jag e helt super trött, fryser och musklerna darrar o värker. AAh jag saknar Thomas, har var helt ap-deppig hela veckan o saknat honom så det tar ont, varför varnade ingen mig för detta innan jag blev kär??

Well, well, är hemma i Smedsby o väntar på att få kyyti in till stan tillbaka. I morgon kommer min prins tillbaka, så därför vill jag gå och sova så jag fort kan vakna o räkna ner timmarna o minuterna tills jag får krama o pussa på honom.Kom hem nu, jag behöver dig, jag saknar dig. Jävla skola som ska vara i Tammerfors!!!!!


10 november 2010

Nå nu kom vintern, eller snön kom för en tid framöver! Vaknade flera gånger av att plogbilen körde förbi, så nu har jag kommit på första minuset med att bo på första våningen ;)

Leo där emot tycker det är super kul. Som bäst sitter han o försöker hinna flja med alla snöflingor som faller ner från himelen, så Leo tror jag gillar vintern rätt mycke ;)

Tror ni denna snö håller i sig, eller smälter den bort ännu före jul??


Familjen är ändå viktigast!

Har varit hemma en sväng ikväll och pratat med mamma om livet. Alla har vi våra ups and downs, och för mig i alla fall är Thomas, mamma och pappa de jag först vill prata om dem med. Nu är T i t:fors så kändes skönt att få prata ut med mamma.. Jag tycker otroligt mycke om min mamma!

Nu ska jag börja ta natten, jag är helt slut fast jag inte gjort något idag. Börjar fundera på när jag ska få bli frisk på riktigt så jag inte behöver känna mig så slut hela tiden!


- Pappa är min förebild för han är så rättvis, lugn, rolig, målinriktad och genomsnäll.
- Mamma är min förebild för hon har ett stort hjärta, vågar bjuda på sig själv, och är alla hennes döttrars psykolog.
ÄLSKAR ER!!

Pensionärs jävlar

Haha, alltså det måste vara bästa programmet genom tiderna, haha! Detta är underhållning! :D Älskar bara scenen som är i klippet nedan! Hahaha, jag dör av skratt! Hoppas det blir en långfilm av Pensionärs jävlar!
 

 


Haha, så typiskt!

Så har Tobbel varit ifarten igen ;D Antar han ber om uppmärksamhet så postar upp det här, haha. Någon som har mycket att göra?? hahaHaha had 12 poster av bara honom. Du ska nog få igen me nå motsvarande stalker grej Tobbe ;)

Lista

- Mat -

Vad äter du mest? Pasta i stora lass, hehe
Vad dricker du helst på morgonen? Appelsinjuice
Favorit kaka? Kladdkaka
Donken eller pizza? Pizza
Har du någongång ätit tills jag spyr? Bara en tidsfråga ;)
Ätit ostron någon gång? Nepps
Cola eller Julmust? Kancke Coca Cola, men julmust till julmaten är ju bara så gott!!

- Ute -

Tunnelbana eller taxi? Taxi
Ut och äta eller gå på fest..? Beror på umgänget man är med, men mat är aldrig fel, hehe
Favorit drink? Frozen Strawberry margarita

- Förhållande -

Är du kär just nu? Ohh jaa! :)
Har du pojkvän? Yepp, den bästa!
När blev vi tillsammans? 12 september 2009
Har vi haft sex? Varför ska sådana här frågor alltid komma upp?? Angår väl ingen annan? ;)
Hur ofta? Men jestas, haha.
Hur många har du haft sex med? Men seriöst, varför skulle man dela med sig av en sådan grej??
När hade ni sex för första gången? Men haha, båda e oskulder, haha!

- Övrigt -

Diamanter eller pärlor? Diamanter, allts som glittrar vill jag ha, typ..
Senaste filmen jag såg på bio? Robin Hood
Kan jag sjunga? Jag är inte tondöv, men bra skulle jag nu inte säga det låter, haha.
Favorit-TV- program? Desperate housewives, Americas Next top model, Gossip Girl, Vampire Diaries m.fl.
Favoritchips? Gillar inte chips, äter bara om det bjuds, men köper aldrig själv. :)
Favoritbil? Kan inget om bilar, men Thomas Nissan är väl helt snygg *höhö* ;)
Vilka är mina favoritkläder? Alla mina sexiga korta svarta partyklänningar :)
Är du en morronmänniska eller nattuggla? Haha nattuggla, mitt morgonhumör ska man akta sig för. T har äntligen börjar lära sig hur han ska tamig på morgonen ;)
Hur många tatueringar har du? Ingen.

 9 november 2010

Det känns så underligt att det det redan är november, om lite på 1 månad är det jul, gah måste börja fundera på julklappar redan!

Ligger som bäst under 2 täcken här i soffan och surfar julklappar, jag är med andra ord hemma från skolan och fick avboka gymmet i morse :( Har tagit burana så jag fryser nog aningen mindre än jag gjorde
i morse. GAAH, hatar det här!

Funderar på en ny pocketkamera, har ni några förslag på någon bra?? Den jag har nu tar så dåliga bilder, och jag vill ha en som tar bra bilder när man är på fest, ute i naturen, hemma osv.


Haha, inte förvånad!

Haha, min käre mor ringde mig ikväll och berättade hon hittat (inte första gången detta sker) en julklapp jag skulle ha fått förra julen i källaren när hon sökte efter en bok. Haha, så i morgon ska jag fira julen 2009 igen, någon som hakar på?? :)

Nu ska jag gå o sussa, jag har nämligen bokat gymtid till klockan 07:30 i morgon FAST jag har sovmorgon och börjar skolan först kl. 10:00.

Gäså, nu somnar jag. God natt! :)Jag är till och med assnygg när jag sover. Inte alla som klarar av det! ;)Näe, nu ljög jag lite (fult att ljuga, ajjabajja), det ser nog mera ut såhär när jag sover, haha..Tryck F5
Vad tycker ni om headern??

8 november 2010

God morgon!

Fy då, idag hade jag nog ett rivjärn i halsen när jag vaknade. Efter 2 koppar finrexin är det nog bättre, tack och lov. Förde Thomas till tåget i morse, det var mindre kul, men som tur kommer han hem på torsdag, men såklart ska han fara tillbaka redan på lördag :(

Ansu är ju hemma nu till lördag, så ska försöka hinna umgås så mycket att vi tröttnar på varanda nu ;) hahaMiddagen och förfesten i bilder


Sonja o Petra


Lena o Heidi


Jag o bästisen min Ansu


Goaste salladen EVER! Åt inte upp allt för det var så mycket


Johnny hade det bra med 7 tjejer på middag, förfest och krogen


Ansu o Johnny


i väntan på taxi


i väntan på taxi


Fast vi inte haft så mycke kontakt som vi lovade varandra var det precis som förr när Ansu kom hem, det är vänskap!


The gäääng. Överst från vänster: Petra Sonja Hanna Annu. Nedre raden: Lena Johnny Heidi Ansu


7 november 2010

God morgon!

Fasen vad kul jag hade igår kväll! Middagen var super kul, samma med förfesten, påväg till stan blev det sura miner när det kom till krogval, men det blev hur sjukt kul sen sist och slutligen! Underbaart! ;) Nu när Ansu var hemma tillbaka minns man hur mycket man har saknat utekvällarna, kombinationen Annu o Ansu på en utekväll kan aldrig bli tråkig!!

Jag tog med min systemkamera som jag tog foton under middagen och lite på förfesten, men den är kvar hos Hanna, så jag har bara bilder med min lilla skitplutt till kamera från krogen att bjuda på nu. Men aah det var så kul!!Goaste Andreas, Ansu o moi


Snygaste o vackraste Ansu


Fina systrarna Hanna o Heidi


Hittade snygga Polis-Sara, så hon kom o shejka med oss  i slutet av kvällen, skoj :)


Paarteeey-Queen


Ansu, Sara o jag


6 november 2010

God morgon!

Har precis vaknat, ska börja fixa frukost och sedan bege mig mot Helsingby för att få en lektion av Lena Lahti.  Mycket program idag, efter lektionen ska jag hem o duscha, fixa mig, via Alko o väg till tjejmiddag på Kantarellis följt av förfest hos Hanna o utgång med Ansu o tjejerna. :) Äntligen är Ansu hemma igen !!!

Men nu måste jag och mitt svullna ansikte börja fixa frukost så det inte blir stressigt! :)

Hörs senare!Hahaha men fy då, kolla in min näsa, den ser fake ut! En liten kött bulle, haha!


SVAR:

Nyfiken :) (kommenterade inlägget F*n vad jag är bra!!)
Hej! fin blogg du har, I like! å grattis till "nya" formen :p lite nyfiken, vad läser du för bloggar själv?


Svar: Tack ska du ha! :) Vad jag själv läser för bloggar varierar ofta från dag till dag. Men de bloggar jag läser precis varje dag är:


- Sara, såklart för att hon e min kompis, men älskar hennes outfitbilder. Tycker hon har så bra klädstil. Sen måste jag väl generat erkänna Kissie, FAST den bloggen var bättre förr när det inte konstant handlade om skönhetsoperationer, polisanmälningar o uthängningar hit och dit. Emelie Ohlsson, eftersom hon inspirerar och tar så ortoligt fina bilder. Samma gäller med Elin, + att hon gör så otroligt fina bloggdesigner.

Sen andra bloggar jag läser när jag har tid att ta det lugnt o surfa (alltså 1-2 ggr/vecka) är följande:

Då jag vill ha inspiration med smink kollar jag alltid in Saras blogg, hon sålde I.D. till mig förra året billigt! Angelinas closet kikar jag också in då och då, lika så med Blondinbella, men båda börjar bli lite tråkiga. Jag gillar att läsa bloggar som är ungdomliga och inte för vuxna. Gärna med humor. Så AnaGina o Egoinas bloggar älskar jag! Sen kikar jag in på mina före detta skolkamrater Satus o Janinas bloggar ibland också. :)

Så där har du de bloggar jag "regelbundet" läser. :)


Oj vilken kväll..

Har spenderat lite på 4 timmar på akuten ikväll, inte jag som hamnat ut för något denna gång, men tänker inte skriva mera om det för jag vet inte om personen som jag var med vill det.. Men där hag jag varit hela kvällen i alla fall, så blev ingen ridlektion för min del, men på lördag då jäklar ska det svettas! :)

I morgon åker jag, Mathias och Fredda iväg mot Tammerfors för att hälsa på min älskling i hans skola. Vi ska också till Ikea efteråt. Så blir tidig väckning, 05:50 rättare sagt, jag ska hinna duscha, äta, torka håret, platta håret, sminka mig, klä på mig, borsta tänderna, och sedan vara i tid till kl. 7 vid ABC.

Jag ska med andra ord gå o sova nu! :)

Black eyed Peas - The time


Ny favorit på partylistan. :)


4 oktober 2010

Suck, inatt skulle jag lätt ha kunna ge bort Leo (inte allvarlig nu). För hela natten har han haft värsta hepoli ever, o nu e han lika knäpp o springer runt i hela lägenheten som en tok.

Han hittade ett leppomada han hade curling med, en plastpåse han skulle överfalla hela tiden, ett papper jag haft på diskbänken med skolstuff på och så har han dessutom mellan alla dessa hepoli attacker kommit och väckt mig genom att hoppa på mig eller velat gos o trykt ansiktet upp mot mitt. Så med andra ord har ajg inte sovit mycket inatt, så har stigit upp innan väckarklockan ringt..

SUCK! O jag som har världens sämsta morgonhumör är ju inte så munter nu just kan jag säga...Poseidon

Jag är helt sjukt trött, men lämnade o kika på början av den ch nu är jag helt fast, kan inte sluta titta.. AAh lär väl somna om det blir romantik (fråga inte varför, vet inte det själv haha) men nu är det så spännande :S JÄIKS


F*n vad jag är bra!!

Idag hade jag mätning på gymmet, och jag är så jäkla nöjd. Det totala jag tränat bort de senaste 5 ggr är 11 cm, och totalt sedan jag började på gymmet 19 cm (utspritt på olika delar av kroppen) och gått ner 2 kg. Jag är så nöjd!! Det synns inga stora skillnader, men har fått börja använda bälte, fått mindre lovehandles och sådan grejer! :)

Jag har också börjat äta bättre, oftare (inte tillräckligt ofta ännu, tyvärr), mindre protioner och dricker mera vatten. Efter att nu har varit sjuk i 1 år känns det härligt att kunna få resultat fast hostan plågat mig i 1 månad nu. :)3 oktober 2010

Oj vilken stressig idag det varit. Sitter för första gången ner och bara tar det lugnt!

Skola 10:00-14:00
Gym 14:15-15:40
Eila 16:10-18:30

Och nu har jag precis kommit ur duschen. Har inte hunnit äta efter lunchen så nu ska jag fixa något att äta, o efter det ta o göra lite matte uppgifter och data uppgifter. Tråkig dag igen med andra ord. ;)

Eila var annars super gosig och glad ut över att få se mig (jag var i alla fall glad att se henne). Leo var och är också glad att se mig, han går här av och an ver tangentbordet och kurrar samt stryker sig med jämna mellanrum upp efter  mig och vill gosa :)

Så nu fick mat, sen skolarbete o sen kika på TV. :) Men innan jag loggar ut, se så lite o underbart söt (underbart söt är han fortfarande) han varit. Han är 5 månader gammal nu, tänk så snabbt han växer! :)Tar och säger god natt..

Tänkte svara/förklara mig på en kommentar, som säkert många tänker när de kikar in på min blogg. :)

Cessi - Har ingen aning om varför jag började läsa din blogg (har aldrig träffat dej) men jag följer den för att du uppdaterar ofta och bjuder på dej själv.
Vet int om man fick säga nå negativt (ta int illa upp ;)) men mindre hästbilder önskas! Ja vet de finns många hästintresserade läsare (t.ex. Malin, hehe) men det har blivit lite för mycket på senaste tiden. :>

Mitt svar till hästbiten - hästar är en stor passion för mig, jag har ju ändå ridit i 15 år. Jag bloggar ju om min vardag, om mina funderingar, jaa-a om allt mitt liv nästan, så det betyder att det dyker upp hästbilder och hästfunderingar nu som då. ;)

Kanske sådana som inte gillar hästar inte fortsätter läsa min blogg (men förstå mig rätt nu kära ni), jag bryr mig faktiskt inte. Om jag har 1000 läsare eller 40 spelar ingen roll, klart det kändes coolt när jag hade på 200 unika läsare igår, MEN jag har alltid bloggat för min egen skull och kommer fortsätta göra det. Hästar är en stor del av mig och kommer därför fram i bloggen, ibland oftare och ibland mindre. :) Jag visar ju nog mycket annat också (tycker jag själv), ibland kanske för personliga saker enligt många.

Hoppas du inte fick "lejdon" nu av detta långa svar, men så här är fallet gällande hästbiten. :) Du kan ju bara scrolla förbi o vänta på nästa inlägg ifall det kommer upp hästbilder :)printscreenen är från i morse. Ser jag beskärt bort lite för mycket av nedersta raden, men man ser datumen iaf
.


HEELPS MEJS

Gaah, alltså sitter i skolan o försöker med matte, men har kört fast! Hur fasen kan man inte detta som man räknat i gymnasiet?? Skäms på mig (o lite läraren, höhö).

Idag blir det endast skolarbeten och bara skolarbeten. Idag kommer det med andra ord vara en tråkig dag och inget annat än skolarbeten att uppdatera bloggen om.. Har redan huvudvärk. ;)

Jag har fått en hel del mera besökare den senaste veckan. Ja, jag skriver fortfarande för mig själv, men kul när andra tycks gilla "min vardag" ;) Men jag blir så nyfiken på en grej..


Ni får vara anonyma om ni vill, men vill ha svar av så många som möjligt. Gör det för att muntra upp mig i allt pluggande, visst! ;)2 november 2010

Alltså jeeeses! Hur kan man vara så här trött?? I kväll ska jag gå och sova 10 istället för 11 o se om jag är lika trött.. Skulle skolan börja 11 varje dag skulle jag orka mycket bättre, för jag är allt annat än en morgonmänniska.. Som tur slutar jag klockan 14 idag så jag får fara hem och sova ;)

Sitter och försöker få i mig gröt med jordgubbar som bäst, och ska sen börja se vad jag ska ha på mig. FYY så sl jag är, nu måste jag nog skynda, om 30 min ska jag vara färdig klädd, sminkad, färdig borstade tänder, packat väskan och iväg!

Ha en bra dag!Funderar att ta den tröjan idag??


Sista från Halloween

ALLA de här bilderna har Sara tagit. De första är bara helt perus dansbilder o de sista är från då jag förlorade sexighetstävlingen mot den snygga transvestiten ;)
Vänner är allt!

Har precis tvättat bort sminket och ska ta o börja sova. Hanna har precis farit hem efter ett x-antal timmar här hos mig. Det är just när man är med människor som får en att må bra man kommer på hur mycket vänner ger en, man får avreagera sig, dela glädje, besvikelser, drömmar osv.

Ta hand om era vänner! :) Man glömmer så lätt att ta hand om vänskapen, den är som en blomma, den måste vattnas.

God natt!Anso, Line, Hanna o jag på Vörådagarna!


Tjohoo!

Har kommit hem från gymmet och hunnit äta lite, ska nu diska undan o sen börja med skoluppgifter fast jag är helt slut! ;)

Jag måste bara säga jag blev så glad över hur alla var så glada o positiva och framför allt omtänksamma som frågade hur det går med hostan o allt! :) Haha, jaa men tyskan då igen, kände mig som ett frågetecken när det kom till uttalet och jag, Mia o Jessica fnittrade genom timmen ungefär, haha. Ich haisse Annu, det är vad jag lärde mig idag, är inte helt säker det stavdes så men, nåjoo :D

Nu ska jag börja diska, för sen kommer pappa och fixar lite på en vägg här i lägenheten som det lossnat en bit från.

Blodprov..

Lämnade o kika på Desperate housewives istället för att gå i duschen, men nu ska jag gå, för sen ska jag via akuten och ta blodprov igen, förhoppningsvis sista gången, som tur hag jag fått dem att ge med sig att ta ur fingret, för ur armen svimmar jag om de rör med en nål! Heldre får de ta o picka alla fingrar än att ta ur armen!

Usch, nä nu ska jag duscha.Leo ligger här i famnen nu o kurrar. Haha försökte ta en bild, o se hur evil han började se ut ;)

1 november 2010

Oj, nu är det redan november! Har precis vaknat och läst världens bästa meddelande på telefonen, aaah jag är sååå excited. Men jag tänker inte berätta vad det stod, ännu.. :D

Idag börjar annars min första kurs i hela mitt liv i tyska, ska bli intressant, får se bara hur det går, har inte så lätt för språk. ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och börja käka frukost, min skola börjar först 13:15 men ska ta tag i lite andra uppgifter jag ska ha undan här innan :)

Hoppas ni alla hade en bra helg!Jag och Eila för 2 somrar sedan. Ingen kommenterar mina tår som pekar ut nu, okej! ;) Fick mess om jag kunde
fara o ta hand om denna prickikorv idag, men har ju redan andra planer, men på onsdag! :DRSS 2.0