31 Mars 2009

Tisdag

Fy fasen vad man kan bli sårad av folk, jag är för blåögd helt enkelt. Men jag  vill tro gott om folk, men det är ju oftast då man blir sårad har jag märkt.

Som tur är jag inte långsint, det går över lätt fort.. oftast! Men just nu är jag oerhört ledsen och sårad., som tur kommer Edith snart hit o får trösta mig. Det possitiva i detta är väl att jag inte behöver undra längre, jag kan säga det ut högt nu, men vill inte.. orden smakar så underligt i munnen ännu för att sägas högt..

Dumma dumma blåsta mig.. Har lyssnat på denna ljuva låt nu på repeat!31 Mars 2009

Tisdag

Om jag ska vara riktigt ärlig är jag trött på tandläkarbesöken.. Men tänker inte dra den storyn här i dett inlägg, nej för nu ska jag fokusera på något roligare!

Var och provade kläder till showerna idag, ska i morgon och på torsdag också och prova kläder. Var ex till Vero Moda idag, blev helt kär i ett par byxor där. Byxorna är inte alls min stil och expediten som valde kläder till oss ville de skulle se försora ut och hämtade bara större storlekar (3 storläkar större än jag vanligen har på byxor), men jag gillade det! Funderar på att köpa dem sen efter att vi haft showen på lördag! :) Jag har försökt kika på Vero Modas hemsidor efter byxorna och hittade bara ett par som liknade dem, så här nere finns modellen.


Är de inte rätt sköna? Bara att de jag hade på mig var bra mycke "pösigare"
vid låren och hängde lite mer, typ lite hip hippare stil men på ett "snyggt" sätt.Ikväll ska jag o Edith ta o mysa. Hon kommer hit  o vi ska gå i bastu o käka vofflor o bara ta det lugnt. Är ledig i morn så hon ska sussa över, precis vad jag behöver just nu.. Bra sällskap! :)

Hoppas ni andra haft en bra dag och inte stressan ihjäl er!

Klapp på baken!

30 Mars 2009

Måndag

Idag tycker jag bara synd om mig själv! Hade tandvärk för fler (visdomstand) på morgnen + att jag skulle skriva finska prov på morgonen. Provet gick väl se sådär, godkänd hoppas jag att jag är! Sen fick jag akut tandläkartid igen, bara att till "min" tandläkare denna gång.

Mellan skolan och tandläkaren så sprang jag runt i butiker och kollade när vi skulle komma och prova kläder + att jag var till Trendy och visade upp mig (den frissan ska fixa håret till karisma showen) så då ska de färga håret på mig, gratis *wuhuu*. Det är typ det enda bra som ha hänt typ idag.

Men 13:05 satt jag i tandläkarstolen igen och fick nålar in i tandköttet och tårar i ögonen pga smärtan inte för att jag grät. Sen utskriven ännu en medicin mot värken och inflammationen + röntgen tid till LÄKARE nästa vecka.. suck aldrig får jag känna mig frisk, är det inte det ena så är det det andra. Det värsta känns väl lite att med medicinen jag fick får man inte dricka en droppe alkohol, och jag hade ju tänkt fara ut med Edith på lördag, men blir väl en till nykter helg för min del, bara jag blir utan smärta o frisk så är jag med på det.. Men festa kan man ju som tur utan alkohol! :)

Nu ska jag fara o läsa historia, har prov i morn och har inte öppnat boken än, ser inte fram emot kvällens pluggande! MEN i morgon ska jag o Edith ha sleep over! Ser fram emot det!!

Klapp på era fina rööövar! <3

29 Mars 2009

Söndag

Alltså idag har bloggen fått lida pga av provvecka + fashion show/karisma övningar. Börja dagen med att pringa och ta en kraftig värkmedicin och kika 2 sex and the city avsnitt medans tabletten började ge effekt. Efter det började jag läsa lite på prov, vilket snabbt övergick till att prata i telefon.

Vi hade övning till Fashion Showen 4.4 idag, och det gick helt bra för alla, tur var det inte sista övningen. Torsdag är generalövning. Sen bara 40 min efter Fashion Show övningen var det bara att ta hissen upp till Sky va vi övade till Karisma showen. alltså ni skulle bara veta, jag är så excited över den showen, ska bli så jäkla kul! Har 5 byten i Karisma showen o 7 allt som allt i Fashion showen.

Men nu ska jag gå i bastu, sen ta värkmedicin och förhoppningsvis börja sova. Provvecka är så roligt (ironisk)!!

(slö) klapp på rööva! <3

Satu är också med i showen, men hon
är med de som dansar. Söt e hon !


Kajsa, har jag inte bara för charmiga vänner?
Kajsa är också med i Fashion o Karisma, men
idag avr hon lite sjuk o trött, hoppas hon frisknar
Dansarna: Satu, Jennifer, Jenna o Eve


28 Mars 2009

Tjolahopp på lördagskvällen

Alltså jäklar vilken mysig kväll! Så länge sedan jag bara suttit ner o pratat bort en hel kväll i gott sällskap, nå ikväll gjorde jag det i alla fall. Edith och Satu var här, vi käkade i ljuset av stearinljus, för det var ju earth hour!! Talade om allt från A-Ö, riktigt tjejsnack! Först tänkte vi om vi skulle ha åkt till en fest, men vi hade så jäkla roligt själva så vi bestämde oss för att dissa festen, skulle dock varit roligt att se "gammalt" folk, men man hinner ju.

Tanden har inte värkt så mycket tack vare dundermedicinen jag fått, men nu när den slutat värka så börjar smärta komma smygande, men har sprungit för ca 30 min sen o tagit en tablett till, så ska väl få sova i natt (finally!)

Hoppas jag får tandläkar tid till måndag eller tisdag, för vill inte se ut som en hamster på fashion showen på sky på fredag, eller fashion showen i Rewellen på lördag..

Men nu ska jag hoppa iväg o byta om till pyjamas, sen kika ngr Sex and the City avsnitt.

Hoppas ni också haft en toppen kväll!

Men klappar på rööva!


28 Mars 2009

Lördag

Igår träffade jag äntligen underbara Edith. Vi gick på en promenad, på isen bl.a., och pratade om allt från A-Ö. Härligt att se henne igen, synd hann jag bara träffa henne i ca 2 h innan jag skulle pysa vidare.

Sen var det tjejkväll som gällde och jag såg, njaa el såg o såg, skräckfilmen Mirrors.. Vi kan säga som så, jag undvek speglar resten av kvällen och drömde mardrömmar.. :(

Men idad är det verkligen "tycka synd om Annu" dag, jag var nämligen tvungen att åka akut till tandläkaren idag, men fick ändå vänta i över 2 h innan de tog emot mig. Det visade sig att min visdomstand i övre delen av munnen trycker på visdomstanden som är påväg upp i nedre delen av munnen, så den nedre visdomstanden, eller tandköttet runt den, är inflammerad. Tandläkaren kunde ingen svenska och inte sköterskan heller, så jag kan ju inga tandläkar fraser på finska, så kände mig som ett frågetecken när hon babbla o på. Men sen frågade hon mig om hon fick dra ut tanden efter att hon tryckt ut nå var ur tandköttet, men det vågade jag inte när jag inte förstod något av vad hon sa, och sen var hon så jävla hårdhänt. Nu har jag medicinkur mot inflammation och äter starka värkmediciner. Men när jag kom hem värkte munnen mer än förr så mina händer bara darrade när jag skulle ta medicinen, så nu har jag så ont så denna lipsill har fällt ngr tårar av smärta.. Men ska försöka få akut tid till tandläkare nu på måndag och dra ut tanden, och hoppas svullnaden går ner till fashion showerna.

Sen fick jag 2 mess om fester ikväll, + att jag ska träffa Edith, tror nog jag måste skippa festerna för mitt humör är inte på top när jag har en hej dundrandes värk i halv käften pga en jävla tand!!

Så hej jo, jag vill gärna höra det är synd om mig, för jag vrider mig av smärta just nu!
Snyft!
Annu o Edith på isenEdith o Melonen på isen


27 Mars 2009

Fredag

Usch vad jag tycker synd om mig själv, har inte sovit mer än 2 el 3 h i sträck inatt, sen har jag vaknat av en dundrande värk i tanden. Burana hjälpte inte så vet inte vart jag ska gömma mig, det tar så ont att jag kallsvettas! Snart ringer jag farbrr doc så han får snitta upp huden så jag inte har så ont. :(

snyft!

26 Mars 2009

Alltå jag vet jag bara skrev för ngn timme sen, men läste just en 15-årig tjejs blogg, jag blev helt chockad. Tjejen i fråga var en super söt tjej, hon var lång och smal, hade världens finaste ögon och ett vacker lockigt hår. Men hon skrev om hur hon får ett lugn i kroppen när kniven skär in i hennes armled och hur blodet rinner. Hon skrev hur ful hon var och ville hugga av benen på sig för att bli kortare som de andra "snygga" tjejerna i skolan. Hon höll på o hacka på sig själv ,o allt var fel! Hon skrev hur hon hade för breda höfter, för små bröst, ful näsa, för lång, hemska ben o armar.. ALLT var fel på henne, och hon var arg på sina föräldrar för det givit henne liv.. Så där höll hon på i sina inlägg..

Alltså jag blir så ledsen när jag läser sådant där, jag menar ALLA är fina på sina sätt. Mår man inte bra så hjälper inte rakblad, saxar o knivar. Jag gillade inte heller förr att vara lång, men nu älskar jag det. Älskar att gå i klackskor  trots mina 175 cm, men nu står jag stolt på den höjden. Tänk att få långa fina ben i ett par snygga klackskor och se stilig ut. Folk ha frågar "Alltså hur lång är du!" en fråga som förr gjorde mig ännu mer obekväm med min längd, men nu säger jag stolt 175 cm! Jag har sett det finns många fördelar med att vara lång, något jag inte förstod tidigare!

Alla har vi saker som man inte gillar på sin kropp, men varför trycka ner sig själv och bara fokusera på de "brister" man har. Istället kan man ju se på vad man gillar på sin kropp o tänka "Fan va snygg ja é!" När jag kollade idag andra omgången av Sex and the City - the shoebox pratade Carrie, Miranda, Charlotte o Samantha om vad de inte gillade på sin kropp, men när inte Samantha nämnde något hon ogillade på sin kropp blev de andra helt förvånade. Jag tycker man borde våga säga att man gillar sig själv, eller att det går bra för en. Ex. ingen vågar ju erkänna man pluggat bra inför ett prov, eller om det gått bra i ett test, alla säger efter att de skrivit ett prov "Det gick så jävla dåligt!" ändå får de en fullpoängare, sådant stör jag mig på!!  Varför får man inte säga högt att det går bra för en, eller att man tycker man ser bra ut, utan att folk tycker man är tror för mycket om sig själv?!

Jag tycker fler borde kunna säga högt vad de gillar om sig själv.. Så jag tänker börja med detta och hoppas fler hakar på och vågar säga det högt! "Jag Anna-Karin är nöjd med mitt utseende, och klassar mig själv som en fin tjej! Jag är nöjd med hur jag ser ut och tycker speciellt om mitt leende, min rumpa o mina bröst! Jag är den jag är och jag duger!!" Varför fokuserar vi aldrig på dessa saker?

Blev bara så ledsen när jag läste hennes blogg, hoppas ni andra som har fått för er att ni är fula eller inte  duger tänker om, jag har inte mött en enda människa som ajg tänk "Hyi jävlar vilket missfoster!". Vi behöver inte vara självupptagna  bimbon bara för att vi sträcker på oss, och tar för oss och är nöjda med oss själva!

Hoppas andra håller med mig, och de som tänkt de inte duger tänker om! Du duger  precis som du är!

26 Mars 2009

Torsdag

Alltså ibland tror jag att jag är knäpp på riktit alltså, jag menar idag när jag skulle sätta på mig tröja var den fel väg, MEN när jag var liten lärde Ina (syrran) mig hur man sätter på sig en tröja som är ut-o-in, så jag kände mig så duktigt när jag kunde klä på mig felsvängda kläder i lågstadiet, så idag gick det ju hur lätt som helst när jag har vanan inne. Men idag när mina byxor var felsvända tänkte jag ifall det funkar på samma sätt, vist funkade det ,men det var ett oändligt kråtas med att få på dem, så här efter tänker ja nog svänga dem rätt väg o SEN sätta på mig byxorna.. suck med mig alltså!

Sen ringde också syster och vi pratade i 100 år ungefär om detta oändliga samtalsämne, pojkar.. Suck att man aldrig ska bli klok på er, haha! Nåjoo efter vi pratat i 100 år skulle hon dammsuga, så efter det skulle hon ringa igen och vi lär väl fortsätta då i 200 år.. Nä nu ska jag börja bli seriös..

Alltså jag måste bara säga att whiskey hjälper så massor mot visdomständer, i alla fall när man ska ta bort smärta eller rena såret de orsakar, + att ha tandvärk blir mycket roligare, haha. Nä alltså seriöst det är toppen medicin, dränk en tops i whiskey o placera topsen där var det tar ont o bit ihop med käften.. Alkoholen är människans bästa vän, eller hur var det det gick nu igen?!

Nu ska jag gå o vänta att syster ringer igen..

Ha det bra sjuklingar!


Så här ser jag ut när jag är sjuk! Bilden är i svartvit för
att mina ögon är rätt röda nu (ögoninflammation)
+ att
håret e lite s.k. "knull-ruffs" då man inte orkar fixa sig..


26 Mars 2009

Torsdag

Hej hopp allihopp (skit bra rimm, I know ?!). Nu ska jag ta o göra många avundsjuka, jag har ledigt 4 dagar nu to-sö. Hade först tänkt fara ut o festa lite med Lena när det är Pamppas, men vet inte hur smart det är med min flunssa, så det blir nog en välförtjänt nykter helg för mig. Dessutom har jag ju min alkoholstrejk till April så klarar jag denna helg har ajg i alla fall klarat 1 strejk i mitt liv haha!

Men gud vad jag hatar visdomständer, har 1 som alltid bråkar med jämna mellanrum, men bara då den växer upp. Den håller på att ploppa fram ännu mera nu så det tar så in i helvetes ont i munnen nu. Men det är ju så då tankötte spricker, klart det tar ont!

Alltså jag måste bara ta upp det igen, blev så taggad på att vara o fixa i Ansos lägenhet igår, vill bara flytta jag nu! MEN inte än, för tänker banne mig ta o bo i Smedsby nu 1 år till, men bara för att Lena o Anso flyttar hit, haha! Nä men det kommer bli skoj skoj SKOJ!!

Nu ska jag ta o ringa mamma, hon får köpa hem ärtsoppa till mig, blev så sugen på det när jag såg att Johanna had skrivi på Facebook att hon vill till skolan o käka ärtsoppa o plättar, slurp. Plättar fixar jag själv men ärtsoppa skulle va allt bra gott! Jag har annars blivit SVINBRA på plättar o vofflor, så om ngn e sugen på goda Vofflor el plättar, CALL ME! ;)

Nu ska jag fara o dricka whiskey så det inte svider så i min tand.

CIAO!


P.S
GRATTIS FRELLE SOM FYLLER 18 IDAG!!!
Hipp hipp, hurraaa hurraaa hurraaaaa

D.S

25 Mars 2009

Onsdag

Hej hopp, jag vet jag är sjuk o så, men orkade inte ligga hemma hela dagen , speciellt inte efter att skrivit 2 prov idag!! Så jag promenerade till Ansos lägenhet på kvällen och hjälpte henne städa lite i den,  vi dammsög och tårkade lite ytor. Bara taklisterna kvar o möblerna in så kan man bo där!! Så snart får hon flytta in och då blir de fan fest 24/7!! Eller fest kan jag lova det blir när även Lena bor här, fan de kommer bli roligt att ha de 2 bästa brudarna bara ett stenkast ifrån mig (+ billiga taxi resor från krogen om vi 3 delar haha! Räkna ut det blir ca 5-7 euro beroende på vad taxi gubben tar, så pillit o praa).

Smedsby är nog inte säkert längre när Annu, Lena o Anso finns inom samma radie på 1 km2 haha.. Det kommer att bli så rolig vår nu 2009, det känner jag på mig!! Dessutom kommer ju Edith hem nu på fredag, längtar så jag går sönder!! Sommaren i år kommer att äga HÅRT! GAH vad jag längtar. Just det ja! Snart e de påsk och då får jag åka till älskade syster i Swe.. GAH va mycke skoj det kommer upp nu!!

Nu ska jag gå bort från datorn o käka lite knark (=medicin)

tjolahopp


25 Mars 2009

Onsdag

Skriver nu igen, endast 2 h senare MEN har lyckats skriva psykologi provet nu, och är nog godkänd, men några fina höga poäng blev det nog inte.

Sitter nu med sjuk mage och rygg och en hej dundrande huvudvärk och vill bara hem, men bussen går först om 32 minuter så jag får nog ta och vänta en stund. Satt just precis och klagade tillsammans me Ida, vilken tur att hon också hade stigit upp på fel sida av sängen idag så jag får vara negativ med någon utan att känna mig FÖR negativ.. haha

Gjorde just teoriprovet och klarade det (men på näte) så hoppas jag klarar det sen då jag gör det på riktigt.. Jag hoppas jag har bilkörkortet till sommaren i alla fall, för jag har inte gjort något åt det än, jag har ju övningskört i 8 månader i April haha, så det går nog bra med det här att ta själva korte! Börja kännas som jag borde kanske göra något åt det när kompisar som fyller efter mig tar korter före mig, men nåjoo jag får ju många chaffisar nu haha.. Nä jag ska nog ta kortet.. snart..

nu ska jag gå o titta vad Ida donskar med igen, för jag har tråkigt.. NOUU nu börjar min jävla visdomstand värka igen, HELP MEEE!!!

25 Mars 2009

Onsdag

Idag kör provveckan igång, och jag känner mig bara sjukare! *suck* Dagens prov i psykologi kommer att gå åt pipan,  men hoppas det inte går allt för skit heller, för ska skrivade det i studenten o vill  komma ihåg saker trots mitt huvud fullt med snor.. Om 10 min ska jag brörja gå mot bussen, hoppas bara den är i tid så jag inte behöver stå i det kalla "vår vädret" o frysa häcken av mig.. Jo hey här är vi positivia, haha ;)

Kom på jag har 2 prov idag, ingen höjdare, men jag torde väl bli godkänd i båda. MEN måste bli godkänt i ena i alla fall, annars går jag under!!

Börjar annars få lite nervositet i kroppen, för nästa vecka är Karisma showen o Fashion showen, det ska bli så jäkla kul! Fick mess igår om när vi ska prova kläder o öva sista gången.. Hoppas allt går bra, men det gör det nog, jag har ju redan lyckats visa lite för mycket i en show o svimma i en annan, så inget kan ju slå det! HAHA.. Det går nog bra!

Men nu ska jag ta o hämta plånboken o sen börja klä på mig.. Blir nog den tjocka halsduken idag.. Önska mig lycka till i proven.. Skriver prov mellan 13:15-15:30 och sedan ca 16:00-16:40 så se till att hålla tummarna!.

Hej hopp gummi snopp!

24 Mars 2009

Tisdag (fortfarande)

Jag vet att jag börjat skriva många inlägg per dag, men det känns skönt att få skriva av sig lite! *fniss* Men orsaken varför jag skriver denna gång e nu mest för att jag e så avundsjuk på Edith, för hon vet exakt vad man vill höra, och hon säger vad hon tycker, inte bara en massa bullshit som många drar!!

Har just avslutat ett kanske lite för långt samtal (med tanke på morgondagens prov) med Edith, men det gör inget de ca 80 min made my day! Är så tusans glad nu igen och munter, för nej jag tänker inte ringa, hahah !! Tack kära vän.. *skratt*

Så jag säger det bara, EDITH KEEP UP THE GOD WORK! *happy smile* Snart kommer min fjollabolla hem också, hoppeligen får jag det fixat så jag kan ta emot henne med öppna armar på flygfältet också, f*n vad jag har saknat den blondinen!!

PUSS

24 Mars 2009

Tisdag

Alltså fy fåglarna, nu håller jag på att bli en sådan där person som bara talar o på om en o samma sak, oroar mig för det minsta o nä usch.. Sori Lena o Anso för att ni får höra på detta, jag skall sluta.. Hoppas jag!!

Idag har jag kännt mig lite piggare, kanske det är solen eller att jag fick vara i skolan, vet ej.. Men det deprimerande idag var när historia läraren sa "Ja nu vet ni är det exakt 9 månader kvar till julafton, det är väl något att se fram emot?!" Jag menar va tusan ska inte vi får ha sommarlov först? Hah

Jag har en så jobbig känsla i magen just nu, vet inte om det är stress, ångest, saknad, längtan o stress som orsakat det, men antar det!

Jag må ha kännt mig piggare idag, men en aningen nedstämd ändå.. Suck, bara jag skulle veta hur du kära människa tänker. HAHA <3

Nej nu ska jag sluta vara negativ o rycka upp mig.. hmm eller så ringer jag o pratar av mig.. Det gör jag, det hjälper alltid!! :D

Hej hopp!!

23 Mars 2009

Som bäst känner jag mig som en vandrande Zombie. Har nu till pappers vad alla "sjukdomar" som spökar i mig.. Här kommer de "sjukdomar" ag lider av: halsont, hosta, snuva (igår förbukade jag 1 wc-pappers rulle till att snyta mig), ögoninflammation, bihåleinflammation, ont i öronen och feber som åker som en berg-och-dal bana.. Så då var det avklarat..

Vad tycker ni om den nya Layouten jag fixade som hastigast idag? Jag har länge velat ha en fin layout till min blogg, men har inte haft några idéer alls, men idag efter att salvan börjat fungera och jag började se igen gjorde jag något åt saken. Önskar bara jag hade samma intresse av att läsa på prov och "kuri" på mig själv med att göra det ordentligt, men icke sa nicke..

Men nu ska jag göra något åt min projekt som ska lämnas in..

Ha det bra, hoppas ni so sagt gillar min nya layout här! :D

23 Mars 2009

Måndag

Jag konstaterade i helgen att jag berättar mycket med egentligen ingenting (så där face to face), så det är många som vet nada om mig och mitt liv egentligen. Dessutom tänker jag skriva färre detaljer om mitt liv i bloggen också (synd för de nyfikna), för  det kändes lite underligt/jobbigt när en vän sa efter att jag berättat en rolig nyhet "jo jag läste det i din blogg.." jag hade nämligen inte ynkat ett ord om min nyhet till vännen i fråga. Så när jag berätta denna nyhet och fick det som svar bestämde jag mig för detta, fråga istället ni får ju veta fler detajer då!  :) Jag menar gör  istället som de som faktistk vet något om mig nu för tiden, fråga och ta del av mitt liv på det sättet istället för att snoka runt på internet sidor o bara tro och anta en massa. Gör som de som vet ngt om mig, fråga! De vet väl egentligen allt (nästan) om mig, de vet för att de frågar. Anyway, blev bara och fundera på det igår när jag berättade lite för Kajsa igår om min helg, hur underbar den varit. GAAH längtar till de två kommande! *pussas*

Idag fick jag i alla fall salva till mina inflammerade ögon, så jag ser något nu igen så HELLO EVERYONE!! Men har feber idag igen, men tänker ändå fara till skolan i morn, provveckan börjar på onsdag och jag är ledig på torsdag och fredag, så då kan jag vila.

Men nu ska jag fara o ta lite knark (=medicin)

Ha det toppen!


P.S
Jag kommer nog ändå att dela så klart med mig om vad jag gjort, funderar osv. För jag har en förmåga att ha svårt att inte skriva om sådana saker.
D.S

210309

Tagit det bara lugnt idag. Började dagen med att kika på Disney Channel (favorit kanal) i ngr timmar, sen åt jag frukost. Sen blev jag så jävla sugen på våfflor så det fick bli min lunch senare på dagen.

Hoppade senare i duschen och antastade Lena på MSN, men skämdes så senare att jag tog mig i kragen o ryckte upp mig! Pratade med Edith en stund och som alltid fick hon mig på strålande humör, snart e hon hemma *puss*.

På kvällen var det chillkväll vid Malin, i alla fall trodde jag det, att det skulle vara så, med film och ja ni vet allt det där, men det var en liten supfest så jag var enda nyktra, så jag kanske inte hade lika roligt som de fulla hade, men helt OK var det i alla fall. Men sen kom min vän efter mig o jag for till han o tog det lugnt, exakt så som man spenderar en riktig myskväll/natt, film, bra sällskap, mys ...

Men nu är jag hemma igen och känner mig varm i kroppen, enda som drar ner humöret är flunssan jag inte blivit kvitt med och börjar spöka igen..

Dagens visdom är i alla fall sola inte i solarium! Det tänker jag inte göra i alla fall längre, är nog världens mest lätt skrämda brud! HAH

Nati kram på er alla, nu ska jag gå o sussa!

210309

Var ju igår på ishockey, Sportis vann denna gång så kanske jag inte för otur med mig heller, de ha nämligen inte vunnit när jag varit på deras match förr. Men det var nog en riktigt roande match!

Sen fo vi ut o köra med Andreas o Lasse och sneare kom Matilda o Jannike också med. Så vi körde runt lite här som där o had "kani kani" *fniss*, sen for vi en runda till Sundom o kika på Samiras jävligt fula (ironisk) hus. Men var bara där en kort kort stund, sen körde vi vidare. Innan vi fo hem åkte o sa hello till Stefan o hans ngr kaverin, sen hem o sussa!

Idag är jag så jävla förkjyld, så blir nog bara en lugn lördagkväll för min del! Men är rädd jag inte ska hinna bli frisk inför måndag, för då är ju den där "lära-dig- springa-rätt" skolan.. Så får hoppas jag blir frisk!

Men nu ska jag springa o äta frukost!

Tudeluu!

JABA DABA DOOOO

JAG FICK JOBBET!!!!

Så nu har jag råd att fara på Madonna konsert och festa i sommar!!

1.6-31.8 kommer jag att jobba häcken av mig!

20 03 09

Gah idag har det varit jobbigt! Skolan gick smärtfritt, men så skulle jag fara o ladda mitt busskort o då funka inte mitt Visa Electron kort då jag skulle betala (fick nytt i förrgår). Orsaken till varför detta var ett problem var att damen i kassan hade redan fyllt på kortet, så hon kunde ju inte ge tillbaka det till mig. Så jag lämna kortet där och sprang till närmaste bankautomat, och det visade sig jag hade 5.90 euro för lite på konto. Så jag ringde till pappa men han var i Kristinesstad så han kunde inte hjälpa, Ina är i Sverige och jag hade inte mitt kontonr så hon kunde inte hjälpa, mamma svarade inte i tel likaså Annika. Så fick ta och ringa Victor (Inas geniala idé) som tur hade lunch så fick låna pengar av honom. I det  här läget hade jag missat bussen jag skulle ta hem, men tänkte bara jag får laddat det där jävla busskortet så slipper jag med nästa buss hem iallafall (det hade nu gått 25 min). När jag kom in igen där var man laddar busskortet igen så sa jag stålt "Nåjaa!" och tänkte nu ska det väl gå, men nepp kortet ville inte helst spotta ut hälften av beloppet det var frågan om, så jag fick lov att köpa månadskort som inte alls är lönsamt för min del.. Jag hade inga kontanter att betala bussen med och busskortet var tomt så jag måste ha det laddat. Men nu är jag hemma iallfall som tur är! Så nu har jag 0.85 euro på mitt konto (hoppar av glädje NOT).

Men på bussen hem var det ett par super söta ungar som gjorde mig på så bra humör. Skrev just hela storyn om dem (varför de gjorde mig glad), men det blev så långt och flummigt att det får räcka med att de var super söta o gick kanske i 3an o den ena va FAKTISKT tillsammans med en som gick i FEMMAN, det var tydligen viktigt att berätta det HÖGT, kanske för att verka stora ellr colla inför mig(?). Haha söta var de iallafall och jag satt o log hela vägen hem! :D

Men nu ska jag ta och gå o käka, sen till stan en snabbis med mamma sen Sportis match med Andreas o Lasse! Hoppas inte Sport förlorar nu då bara, för de har alltid förlorat då jag varit o kika!!

Men joo, maten kallar!

Klapp, hej!

sömnlös

Nåjaa, jag ligger nu här i sängen o kan inte somna, säkert eftersom jag vet jag ska till skolan i morn o stiga upp bamse tidigt! Men började ligga o fundera..  Vad vill man egentligen läsa om i en blogg? Själv stänger jag rutan om jag ser att det står ngt om skolan, eller hur obetydligt liv man har, eller samma sak vecka ut o vekca in.

Först hade jag tänkt att jag ALDRIG skulle skaffa blogg, jag var sååå negativ mot bloggande, men nu e jag helt fast. men läser bloggar gör jag bara då jag e riktigt uttråkad! Det jag gillar att läsa är mode, roliga händelser i människors liv, funderingar, saker man planerar o sånt.. En blogg jag faktiskt gillar att läsa är Ida A:s för hon skriver kort och funderingar om dittan o dattan, och funderingarna lägger hon fram på ett sådant sätt att jag tänker "Nämen gud va klok vän jag har!".. Sen en annan väns blogg jag läser är Almas, den är så tossig o go, skrattar alltid till den, det händer så mycket i hennes liv att jag blir ibland avundsjuk! *skämt o sido*

Skulle haft en modeblog om jag hade pengar o smak för de, men jag kör ju med den där "vanliga" linjen av kläval, trivs bäst i den där "go to the mall" typen eller girl next door. ;)

Men vad gillar ni för typ av bloggar? Vad ska man skriva om för att fängsla er?
Jag menar alla ha vi ju så olika smak!


Våffel torsdag

Tididiii, idag har jag kockat massor, alltså jag har varit sjuk alldeles för länge tror jag! Gjorde iallafall supergoda våfflor ikväll dagen till ära, så nu e jag rund o go om magen, så e ngn kramsugen e de bara att komma hit! ;)

Var och övningskörde på kvällen efter mitt finska stöd (läser extra finska med världens snällaste o goaste tjej), så då vi körde på motorvägen så ringer Kajsa o va helt bara "Var är du? Vi ska ju öva till showen NU!", jag bara "SHIT!" Så det blev att visa vem som är rally chaffis #1 (jovist jag överdriver nu) till Rewellen. Som tur kom jag bara 5 min för sent. Vi övade i 1.5 h. Gick skit bra för mig och Kajsa, den andra tjejen glömde lite ibland, men vi hinner ju lära henne. Sen kom killarna vi ska göra en av entrance med, så övade vi med dem o sen fick jag skynda till bilen för min kära mor hade låst ut sig hemma. *fniss*

Men nu sitter jag här igen och bara ler för mig själv, tycker så om min kära vänner som ringer o fråga hur jag mår då jag varit sjuk.. Ni är bara för söta! Puss

Jag måste bekänna en sak, jag har blivit helt addicted to Facebook!! Är där så fort min dator är på.. Men det är väl så livet är nu. HAHA

Nä nu ska jag hoppa o kika Medium, har inte sett ett enda (kan ngn berätta när enda/ända skrivs med "ä" eller "e"?) avsnitt av denna "period"..

Ja just de ja, fick veta av Andreas att det kan hända alla biljetter till Sportismatchen e slut inför i morn, jag har inte haft möjlighet att fara o köpa biljetten idag, så blir väl ingen hockey match för mig i morn.. *snyft*

Klapp o hej!

190309

Jag har just precis gjort världens godaste (svamp o lök) sås! sitter o käkar den på ny"bakat" bröd.. NAM! Jag har märkt att jag kockar ganska mycke i köket på senaste tid. Lika bra det, för på ex. hussa timmarna i skolan har jag inte hört till de mest begåvade (a), inte hemma heller för den delen, jag glömmer ingredienser, jag lagar för mycket av ingredienser/för lite eller så glömmer jag bort att jag har ngt i kastrullen eller ugnen.. Jag brände ett par potatisar en gång så då mamma kom hem rökte det i huset o hon sade de va tur det inte började brinna.. WUUPS

Men idag lyckades jag, NAM NAM!! Svamp e gott! Så är ngn hungrig?

Ja just de ja! Eevis fyller 18 idag, så STORT grattis till den fröken! :)

nu ska jag fortsätta äta, SLURP!!

Kanske inte de ser så namii ut, men ack så gott!!


Titt va kort hår jag har nu :( bläää *sörjer*


190309

Hej allihopa!

Nu tusan ska jag bli frisk! Konstaterade för någon dag sedan att jag inte varit 100% frisk sedan förra året (trodde först det bara gällde detta år, men i November drog allt igång), så nu blir det inga krogbesök på ett tag, för nu vill jag bli frisk!!

I morgon ska jag på hockey med Andreas o Lasse, de ska bli skoj. Sist jag var på sport match var nog för kanske 3 år sedan, och nu är det final, jag e bara lite rädd att jag för otur med mig till Sport, för varje gång jag sett på så har de förlorat.. Hoppas de bara råkat sig så!

Jag tänker tvinga mig ut på en promendad idag, för det är ju bara för vacke väder, men rätt så kallt är det, brr. Blev så avundsjuk igår när jag prata me Edith, de hade 20 grader där, jag menar haloo det är ännu minusgrader här!! Saknar den där lilla fjolla bolla massor, men tur man kan hålla kontakten ändå. Satt o pratade i över 1 h igår, så det blev mycket gossip talk o party talk! Det vi är bäst på med andra ord! Gah tycker nog om den där bitchen! <3

Men nåjaa, nu ska jag ta o gå till köket och käka lite tabletter (inte knark)..

Klapp o hej!


180309

haloo igen, alltså jag kolla just på statistik oh såg till min förvånelse att det är ganska många som läser min blogg, det är ju toppen skoj! :)

Har just skaffat mig Britney Spears senaste album och konstaterade hon e GRYM!! Alltså de e så på pricken vilken musiksmak jag har, bara älskar hennes låtar just nu, lugna som party. Texterna är sådär halft bitchiga och jag gillar dem, känner nog inte igen mig i dem (underligt?), men attityden e så kaxig att jag bara ler när jag lyssnar på dem. Speciellt "If you seek Amy" e en toppen låt tycker jag. Tycker inte ni också att hon är grym?

Vet ni annars nå bra album som kommit ut, skulle behöva ny musik till min tel/mp3. Men "If you seek Amy" blir nog min ringsignal ngr månader framöver! :)

Hoppas ni annars haft en toppen dag?! Själv ska jag hoppa i duschen o snygga till mig lite. Hoppas jag bara blir frisk till helgen, vill inte vara frisk då, inte denna helg iallafall! ;)

Ni alla får en fin klapp på rööva av mig nu!texterna på bilden är från "If you seek Amy". Gjorde snabbt en pres på Berusad.org. GRYM låt!


180309

Nu är det andra dagen jag ligger hemma och är sjuk, eller egentligen så var jag väl sjuk redan på måndag, men började känna av det först mot eftermiddagen.. Men det finns inget värre än att läsa om folks krämpor, så jag tänker inte skriva mer om dem annat än att jag hoppas kunna fara till skolan SENAST fredag, helst i morgon redan!

Nå väl Ina har varit hemma sedan fredag, så det har varit härligt att se henne igen, och inte bara behöva prata via telefon! Det är så bra, för de senaste åren blir de bara allt mer att vi vet vad den andra tänker, och fast man säger en mening sm kan antyda till vad som helst, så vet vi vad den andra menar, och så avslutar vi varandras meningar allt mer.. Men ikväll far hon hem, så då ser jag henne inte före påsk, men jag lär väl klara mig, är ju provvecka på kommande så då lär jag väl inte hinna med annat eftersom jag har ganska mycket till alla proven.

Jag har just sett Arn - riket vid vägens slut, eller ngt liknande hette den, suck vad jag är en lipsill, satt o snyfta/grina minst 3 ggr i filmen. På freda (om jag e frisk) skulle de antar jag vara filmkväll, ska bli skönt med en ordentlig hemma kväll (trots att det inte är hemma för mig), med godis, popcorn, limsa, chips o gott sällskap.. Vist jag gillar att vara ute och festa, men många helger efter varan gör att man uppskattar en skön kväll hemma. Tycker inte ni det?

Hoppas ni har det bra och håller er friska! Blir så arg då jag inte få gå ut i det underbara vårvädret, men kanske jag smyger mig ut en stnd idag och går kring kyrkan, den rutten är ju kanske bara 1 km?

Klapp på baken!
160309

Idag har det varit en händelserik dag! Först så var det skola då såklart, men hade bara 2 h idag så det gick rätt så fort. Men när jag kom hem, el egentligen tidigare kände jag av det, kände jag det där pittrande i kroppen som då man börjar få feber, men tänkte det säkert berodde på att jag var så sabla nervös inför intervjun jag skulle på kl. 14, så jag struntade i det.

Intervjun gick helt bra, tills jag skulle prata finska, fick helt panik och kom inte på vad jag skulle svara. Men när jag fick prata svenska verkade de rätt så imponerd över vad allt jag gjort och hur mångsidig jag är, så hoppas det överväger saken.

Sen då jag kom hem var jag ändå deppad över intervjun (finska delen), o käkade nästan ett paket pepparkakor. Sen kikade jag några avsnitt av Desperate Housewives, och kände hur det där pittrande i kroppen började bli mer, men antog jag frös då el ngt.

Sen hämtade Annika upp mig och vi åkte till Vörå för att delta i första gången i en "spring-lärnings-program-grej", som jag anmält mig till, så nu i 10 veckor fram över ska jag bli i form, finally.. Kände mig så duktig då vi kom hem igen, för jag hade bättre kondis än jag trodde!

Men när jag kom hem kände jag mig bara svag så till sist tog jag fram febertermometern och såg jag hade feber, så om jag har det på morgonen i morn så blir det en hemma dag för mig.. *suck* Skulle inte ha råd att missa mera i skolan just nu!!

Sen hände ngt rolig idag, men det berättar jag mera om när jag vet lite mer, vill inte nämna ngt än, men ni väntar på ngt gott kan jag lova er!!

Stor klapp på baken!!

140309

Så där jaa! Nu är det dagen efter, och det känns kan jag lova. Mina stackars trampdynor SKRIKER av smärta, att gå i över 12 h med 10 cm klack är inget att rekommendera om du har lika känsliga trampdynor som mig. haha.

Ja men gårdagen var riktig great! Det var skoj, fixade både Lenas o Ansos hår och tyckte de blev asheta! Jaa kanske jag ska berätta hur programmet såg ut så ni hänger med i svängarna! Först så var det förfest vid Cecci, där var mycket okänt folk men skoj ändå, sen bar det av till Ollis var jag iallafall hade en toppen kväll! Träffa mycket känt folk, men det var inte alls så mycket folk som jag trodde det skulle vara, det var lika mycket ungefär som då de e fullt på Fontana? Jaa just det jaa, va en liten stund till Fontana igår med Ville o fick ett gratis inträde kort till ikväll, så vill någon ha det? Ska själv sitta inne o mysa ikväll, så feel free att ta emot det!

Fick annars höra jag såg ut som Jessica Simpson igår, avskyr henne, men hon ser ju helt okej ut så får väl ta det som en komplimang! haha

Sen måste jag bara kopiera en text som totally made my krapula-day idag!
"alltså annu ja måst bara säg: du e no allti så glad du tycker man. eller åtminstone e du no rikti positiv, fler människor borde vara lite så å! ha det så bra!"
Visst snällt sagt! Så tack Marika, puss på dig!!

Hoppas ni andra också hade en lika toppen kväll som jag hade igår! :)

klapp på rööva!!130309

Nu bär det av på förfest, sedan vidare ut på korg.. Ska bli kul att fara med detta igäng ikväll, rapporterar mera senare om hur kvällen var i morn!

Hoppas alla kommer att få en bra kväll, själv kommer det att bli toppen!!


120309

Jag träffade en tjej jag inte sett sedan 2004 idag, hon kände inte först igen mig, inte för att jag kände igen henne heller måste jag medge, men när hon kände igen mig kom hon fram o hälsade. Efter att vi pratat en stund om hur vi har det och var vi studerar nu och sådant sade hon plötsligt "Men gud så du ha ändra! Jag menar det strålar ju om dig nu, o ser ut att må bra, annat var det när jag såg dig sist!". Jag blev förvånad att höra det sådär spontant, visst vet jag att jag blivit äldre och mognat, men jag hade nästan helt och hållet glömt hur dåligt jag mådde då jag såg henne senast. Jag hade inget självförtroende och visste varken ut eller in. Men tack vare en ny skola med underbara människor i den och runt  omkring mig kom jag på fötter igen. Jag insåg att värdesätta saker jag annars inte värdesatt, jag lärde mig att inte vara så blåögd, fick mera skinn på näsan trots många långa tunga fall påvägen. Jag började våga ta chanser, testa nya saker och följa mina mål och drömmar. Och tänk vilken tur att det blev som det blev egentligen, jo jag tror på ödet det gör jag, så jag tror det var mitt öde att det skulle gå på det där viset för att jag skulle få det så bra som jag har det nu! För tänk nu vad jag fått vara med om och har framför mig nu!!

Jag vet det, skulle någon som lärt känna mig idag se mig för 6 år sedan skulle de aldrig tro det är samma person, antar det är också det min vän syftade på. För jag lever verkligen nu, jag har en underbar familj som jag älskar och älskar mig, underbara vänner som finns där för mig i vårt och torrt, likaså finns jag där för dem. Jag gör det jag verkligen älskar och brinner för, jag vågar ta chanser även om de kan bära eller brista. Jag är inte rädd för utmaningar längre och är mycket mer optimistisk nu än jag var för några år sedan!

Jag tycker att fler borde få höra sådana här saker som jag fick idag, för det blev som, jaa-a jag vet inte vad, men jag behövde få höra det så jag verkligen förstår att jag inte är den där lilla svaga längre (inte för att jag någonsin varit liten hehe), nu går jag och är nöjd över den jag är, för jag är jag, och jag duger bra som den jag är!

Men det måste jag nog bara säga, jag skulle inte ha kommit på fötter så snabbt igen om det inte vore för Satu o Malin, o Edith som kom senare in i bilden och bibehöll allt jag byggt upp med hjälp av Satu o Malin! Ni har i allafall varit min klippa när jag hade det otroligt jobbigt. Det är jag evigt tacksam och hoppas jag någon gång kommer att helst kunna vara en bråkdel av det stöd ni gav till mig till er!


Puss på era silkeslena rumppor!

 


120309

Jag har bara en "enkel" fråga till er! Vart är världen påväg? Jag syftar såklart på skolmassakern i Tyskland. Alla ställe sig nog frågan varför? Det gör även jag. Jag har funderat mycke på vad orsaken kan vara till dessa dåd, varför hatar de omvärlden så att de måste skjuta ihjäl folk i en skola, var offren är oskyldiga, och sedan sig själv?

Tänk nu på föräldrarna till denna 17-åriga pojke som skjöt i Tyskland nu igår, där lägger tidningar skulden på föräldrarna för att ha uppfostrat pojken för strängt o bla bla bla. Tycker det är så jävla fel! Vist när man är i typ 13-15 års åldern blir man trotsig och ofta vill göra tvärtom än vad man blir tillsagt, men man gör egna val och väljer sin väg i livet genom att välja umgängeskrets, hobbyn, mål osv. Så jag skulle själv INTE skylla på föräldrarna när man är 17 år. Föräldrarna till denna pojke som hela Tyskland nu avskyr som satan har ju ändå uppfostrat denna pojke, älskat det som vilket annat barn som helst. Tänk att få veta då en dag "Din son har haft ihjäl 15 människor i en skola idag, sedan flytt och blivit nerskjuten var efter han tog självmord." Så jag tänker mest på föräldrarna, sedan på familjen till offren och så klart de som fick bevittna denna händelse!

Men vad kan vara orsaken till att man begår sådana här dåd? Jag förstår de inte, är det för att det är så lätt att få vapen, filmer, spel som har påverkat oss? Är det kraven lärre, föräldrar, vänner, vi själva sätter på oss? Stress? Att vi inte känner oss älskade? Vissa kan ju också bara vara psykiskt störda, men jag har svårt att tro att alla dessa som har gjort massakrar skulle alla vara störda, vist är de störda på det sättet, jag menar ingen "vanlig" människa gör ju detta!!

Jag tycker faktiskt det är otroligt hemskt! Hur kan vi vara säkra att det inte sker i Övis någon dag? För det behöver ju inte vara någon från vår skola som kommer in och skjuter vilt omkring sig, det kan lika bra vara vem som helst från gatan som bara kommer in..

Hoppas bara det slutar ske dessa massakrar, för det skrämmer mig! Blir lika upprörd varje gång!!!!Onsdag 11 Mars 2009

Alltså inatt har jag sovis aslänge, vet inte när jag senast sov såhär länge! hela 10.5 h (!!!) Sen vakna jag hela 2 minuter före klockan ringde, så 08:28 vaknade jag o va super pigg! Steg upp satte bröd i ugnen, gick o valde kläder, borstade håret och fixade det, tog ut bröden, åt, borstade tänderna, sprang till bussen o höll på att missa den (men gjorde inte det).

Skolan va rätt trög, men helt bra ändå. Hade helatiden ngn som ville hålla mig sällskap (dock via textmedelanden) så timmarna gick rätt fort. Men på psycka gjorde vi ett litet test (om man ville) som e med i vissa IQ test, förstod bara ena (hade 3 "test") så jag gilla inte timmenm för jag e inte korkad, e bara inte så bra me följder av siffror, bilder är jag bättre på.

Sen hade jag 30 min på mig att fixa nytt bankkort, ta ut pengar, springa till Karisma o "visa upp mig" o få info om kommande show, sen till Gros o köpa plastfickor. Jag var duktig och hann allt detta på 20 min.

Nu ska jag börja gå o äta nå lite, för sen ska jag iväg och öva till Fashion Showen, det ska bli så kul, ser så fram emot den! Tror Kati är rätt nöjd med mig o Kajsa då vi får va med i så mycke grejer nu mitt i allt! :) Så kul att va me Kajsa i showerna också, för många blir så bitchiga o avundsjuka på varandra om ngn får fler shower att vara med i, men Kajsa o ja e glada för varandra! :)

Skulle se Mirrors annars igår, men när jag satt på mig hörlurarna o kurat ner mig i sängen o tryckte på Play så började det med svart ruta i ngr sekunder samtidigt som ljudet kom på (läskigt sådant), o sen när bilden kom fram med en springande man tryckte jag snabbt av, ca 3 sekunder hade gått av filmen o jag va skit rädd!! Så bestämde mig att jag sparar den tills ngn kan se den med mig o jag har ngn att gömma mig bakom el sitta i famnen *fniss*.. Förstår inte varför jag inte kan inse att jag inte ska se skräckfilmer.. Men då jag ÄLSKAR kicken man får av att vara rädd, adrenalinet, pulsen o de. Folk som ser filmen med mig tror jag dock inte njuter lika mycket tyvärr (har en förmåga att skrika lite).

Men nu som sagt ska jag skynda mig till köket för att hinna käka ngt innan jag ska gå upp och ner i trapporna med Kajsa hele kvällen *fniss*.

Klappar på era fina rövar! :)


Bilden e från 2006


Måndag 9 Mars 2009

Har världens härligaste feelis, värsta the 80's Disco feelis!
Lyssnar på Absolut Disco, o alla gammla godingar finns där!!


I'm about to lose control and I think I like it

På fredag är det Ollis-öppning o dit ska jag, men vet inte till 100%
vem alla jag far med, men vem alla ska dit (alla?) haha.. I'm so
excited, and I just can't hide it! GAAAH jag e på så bra humör nu
just, sitter o trallar för mig själv o kan inte sitta still, pengar sku
bara vara bra att ha till fredag, vet inte bara hur jag ska få de?!

Lookin' for some hot stuff baby this evenin'
I need some hot stuff baby tonight
I want some hot stuff baby this evenin'Gah va de e bra album detta!! It's a damn party over here! HAHA

It's rainin' men. Hallelujah
It's rainin' men - amen.
I'm gonna go out. I'm gonna let myself get

Absolutely soaking wet.

Söndag 8 Mars 2009 del 2

Jaa-a nu e det i tråkigare stunder jag skriver, det jag kan muntra upp mig lite med är att jag nu 100% säkert kommer vara med i Fashion showen o Kraisma showen i April. Det tråkiga är att Helge dog idag. För de som inte vet vem det är så kan man väl säga det är min styv-faffa. Han dog av en hjärnblödnin. Han hade en hjärnblödning tidigare förr året, den gjorde honom förlamad i ena sidan, men denna tog död på honom :(

Så jag känner mig lite ledsen just nu, för han var en sådan snäll gubbe. Det bästa med honom var att han fick fammo på bra humör igen (efter faffas död). Men nu är Helge också död och jag e inte på mitt bästa humör precis!

Så hoppas du får det bra Helge med faffa där upp i det blå! För det vet jag, ingen av er har åkt hissen ner så fina o goa människor som ni var!

orkar inte klappa på era rövar nu så får bli ett vanligt..
hej hopp..


Vila i frid älskade Helge


Söndag 8 Mars 2009

Jaa-a var ska jag börja? Igår firade vi iallafall Michaela genom att äta på Amarillo och sen for jag Malin o Mia på krog efter 12.. Det var en helt OK kväll, den sluta bäst iallafall, så det är ju bra! Var i princip nykter igår så har ingen krabbis *skönt*

Idag ska jag öva på finska prov då vi har det i morn, såklart är det första dagen idag jag rör i boken *suck*, så det kommer nu inte gå så bra det där provet! Men nåjoo..

Sen har vi första övningen till Fashion showen idag, sen efter det ska jag till Vörå på möte..
 
Men nu ska jag ta o gå o öva på finska prov så jag helst blir godkänd i morn!

Klapp på rööva! <3


Måste bara ladda upp bilden på mig o Eski,
jag tycker vi e så söta på bilden! *puss*

Fredag 6 Mars 2009

Alltså idag vet jag inte var jag skall börja, el jo det vet jag INA HAR FÖRLOVAT SIG!!! :D (min älskade syster för de som inte vet). Jag är så glad för hennes skull, kommer att gråta floder av lycka för deras skull på bröllopet, hon kommer ara sååå vacker!

Okej nu har jag en början, sen har jag faktiskt tagit en chill dag med flit. Vet inte när jag hade en dag sist som var helt chill, inget att göra o så. Slutade skolan 11, kom hem lite över 12, städa rummet gick och sov ngn timme. Sen kom föräldrarna hem och bomben släpptes att Ina o Magnus har förlovat sig och alla blev glada o spralliga. Prata med Edith och konstaterade att jag saknar henne bara mer och mer, aldrig tråkigt med den tjejen.. men snart är det 27.3 och då får jag se min favorit blondin! Sen har jag kikat Lets Dance o nu sitter jag här och konstaterar att denna dag har varit en av de bättre jag haft på länge, inte bara för den fina nyheten vi fick, utan för det har varit så skönt att nte behöva göra någonting! Men i morgon blir det ändring på de, fullt schema från morgon till kväll, samma på söndag..

Men nu skall jag sova, e såååå trött.

Klapp på rööven <3torsdag 5 Mars 2009

Idag har jag varit sjukt trött. Dagen började med att jag steg upp kvart före 9, gick i duschen läste 45 min på hissa fixade mig o missade bussen.. Gick hem sovde 50 min och gjorde ett nytt försök, hann med bussen.

Hade en chill modda timme o fnittra som vanligt med Linn, o efter det skrev jag hissa prov.

Sen prata jag länge me syster yster i telefon som gjorde min dag så glad o fin.. tills jag skulle på finska stöd och konstatera jag kanske borde lära mig finska snart?

Sen hem o "städa" o sitta på datorn o snacka me bla Johnny, planera ollis fredan med Lena o prata om grannar som knullar för fulla muggar. Jo så hanna jag tjattra i telefon med Ansu om detta eviga samtalsämne "pojkar". Sen gjorde jag lite på en finska presentation (tur jag skrev det måste mejla mig själv).

Nu e jag väl sådär inom snar framtid påväg o sova, men ska gå o borsta tänderna först.

Nu e jag bara trött o längtar till i morgon..

tänker sluta skriva puss o kram, för jag trodde de va "min" grej, haha men sen sir jag alla andra skriver det också i slutet på sina inlägg.. så jag måste komma på ngt annat nu ;)

Klapp på röven!
Onsdag 4 Mars 2009

Idag har det faktiskt inte hänt något  speciellt. Skola från 09:45-15:30. Skrev Psycka prov som inte gick sådär super bra, hade läst in mig på något helt annat än vad frågorna ville man skule svara på!

Nåjaa sen hade vi info om en exkursion till förintelselägren och konsentrationslägren. Jag är så intresserad av den historien så jag har tjatat om denna resa sedan jag fick veta om den i högstadiet, så ha fått lov att fara på den, vilket jag är evigt tacksam över, för den kostar ändå 600-800 euro!! Men som tur tycker mina älskade föräldrar det bara är viktigt och har inställningen att vi är skylldiga att få lära oss om det, eftersom det var något fruktansvärt som skedde! Sen så älskar jag att resa så det gör ju inte saken sämre att man får se olika delar av Polen o Tysklan (Berlin), för dit har jag aldrig varit. Ska lämna in blanketten i morn om att jag anmäler mig till exkursionen.. :) Hoppas fler tar denna chans!!

Sen fick jag veta idag att vi ska öva till Fashion showen på söndag, så kom ihåg att komma o titta sedan i April! Det ska bli skoj, hoppas Karisma också blir av..

Sen vet jag inte om ngt annat speciellt har hänt, bara att jag blev lite ledsen idag eftersom en del människor inte klarar av att vara glada för andras skull, men det är väl smällen man får ta om man råkar berätta för fel person.. eller hur? Jag hade förr som "motto" jag behandlar andra efter hur de behandlar mig, men sedan sade min älskade o kloke far att det är fel att tänka så, man blir inte lycklig av att agera si o så. Så han sade sina åsikter och förklarade många saker, saker ajg inte riktigt förstått innebörden av tidigare (min pappa e allt klok ska ni veta o världens snällaste), så nu är mitt "motto" jag behandlar människor efter hur jag vill de ska behandla mig!  Så det försöker jag följa..

Jag lämnade in min sista sommarjobbs ansökan idag, hoppas jag får jobb någonstans i sommar! Kan hända jag skall söka till något café ännu, men vet inte om jag orkar.. Men ett läger ville ha mig som lägerledare, men där får man inte betalt utan det är för "välgörenhet" eller något sådant, så jag sade jag meddelar då jag vet om jag fått något av dessa jobb.. Men kul att de gillade mig, stärker ju alltid ens ego om man är omtyckt då man verkligen försöker.

Jag måste bara säga det ännu innan jag sätter punkt. Jag gillar verkligen folk som kör sitt eget race. Människor som verkligen inte bryr sig vad andra tycker (avskyr dock såna som säger de inte bryr sig vad folk tycker o tänker o gör det DE vill,  men sitter ändå fast som en igel på folk o apar efter)! Jag försöker köra mitt eget race, men ibland blir det inte riktigt som jag tänkt! ;) haha

Det blev lite flummig text idag, men har så blandade känslor ikväll (glädje, besvikelse, trötthet, saknad, längtan, förundran, stålthet m.fl.) så jag kan inget åt att texten blev som den blev. ;D


Puss o kram på er!

P.S

Jag tror det bultar lite extra i mig som bäst, hihi

D.S


Måndag 02 Mars 2009

Alltså det har sååå varit min dag idag, el inte från morgonen för det var jävla tungt att stiga upp trots att jag hade sovmorgon, men sen blev allt bara toppen, det var såklart super roligt att se alla goa människor igen i skolan!

Jag har haft hittills en dunder dag! För först blir man ju så glad då folk undrar hur man haft det på resan så klart, det är ju alltid lika roligt när folk visar de bryr sig!  Sen att jag troligen kommer vara med i två shower här snart gjorde inte saken precis sämre, o sen ännu två orsaker jag inte tyvärr nämner här, för det finns folk som tror man vill skryta bara för man är så jävla glad o berättar om det, så de två berättar, eller ena i alla fall berättarjag för såna som faktiskt är glada för min skull istället! :)

Snart ska ja gå o öppna psycka boken, har psycka prov i morn o har inte öva ett piss.. Så hoppas ni håller tummarna för mig i morn. :)

Sen tror jag annars vår hissa lärare är sjuk eller ngt för vi har bara ca 60 sidor till hissa provet? Vi brukar ju få över 100? Men jag klagar inte!!

Oj glömde att skriva en komisk grej som hände idag, då jag var på väg till bussen (från skolan) kom 2 tjejer springande ikapp mig o fråga efter min autograf. Jag skratta o sa de har nog tagit fel på någon, så sa den ena av tjejerna "jag sa ju de inte var hon" o så gick de därifrån lite besvikna.. Men nu är jag lite nyfiken på vem de trodde jag var, men kom inte på att fråga det då.. Tycker ni jag liknar nån spec kändis?

Hoppas ni andra har en toppen dag också.

puss o kram


Söndagen 01 Mars 2009

Jaa-a så idag blev Maria 18 år, välkommen in i det myndiga gänget säger man väl? Vi var ju då igår ut och fira tösen o Caius som sagt. Vi va först o förfesta vi Amarillo med mat o sprit, sen gor vi upp till Sky o hitta Jonathan som vi drack lite skumppa med, o efter 12 slaget gick vi till Fone var också Lena o Anso va, så va en del av kvällen med dem också, alltid lika kul!! Det var alltså en toppen kväll för mig i alla fall! Men idag har jag.. jag man kan väl säga jag mått bättre, slösade dessutom allt för mycke pengar igår, blir nog att vara nykter ett ngr månader nu!

Fick annars Häämessut bilderna av Sami Pulkkinen idag, så tänkte jag laddar upp en bild av dem, tycker den blev rätt fin! :)

Prata med Edith idag, det har varit en allt för lång tid sedan vi talade sist med varandra så det var så roligt att höra frökens röst.. Den tjejen gillar jag massor..

Jo nu kom jag på en nyhet!! ELVIS LYFTER PÅ BENET NÄR HAN PISSAR NU!! Jag e så stålt matte nu, var rädd han höll på att bli bög (har inget emot bögar, men Elvi har så bra släkt så skulle vara synd) eller något då han aldrig ville börja bete sig karla likt... skämt o sido.

Men nu ska jag ta o gå i bastu, det är nog en bra uppfinning, tycker inte ni det också?

Puss o Kram på er alla!


© Sami Pulkkinen


lärdag 28 februari 2009

Nu har jag äntligen kommit hem från en underbar vecka i södern.. Jag är faktiskt lite brun denna gång!! Söndern va toppen o de va god mat o skönt väder, sol varje dag. Va ngr kvällar med Andreas o Lasse o de va toppen!

Har nu just kommit hem från Krogen var jag varit med 2 födelsedagsbarn, Mia o Caius som jag hoppats haft en toppen kväll!! :)

Har typ inte så mycket att säga just nu, är så trött, laddar säker snart upp några bilder från södern resan, spec en bild från Amadores då jag överfört bilderna, för det var en vacker strand!

Hoppas ni alla haft ett toppen sportlov!

PUSS O KRAM!!


RSS 2.0