Avklarat

Seriöst, vad var pointen med II-skedet?? Fick inte ut något av det, enda nya var filmerna vi kollade på eftesom jag övningskörde med pappa o inte bilskola. Visst det var asskoj att slira runt på halkbanan när man började våga använda gasen, men annars?? WHY?? Jo för att suga ut 326 f*cking euro ur en!

Där ett tag kollade vi bilder av bilar som hade krockats med under åren som gått,
och en av bilarna var en kille som dog för 2 år sedan, veckan efter Emilia. Jag kan inte påstå jag kände honom, men visste vem han var och hade en liten crush på honom när jag gick i högstadiet en period så jag o en kompis gick o kollade deras träningar 2 gånger typ? Hur som helst som visste jag vem han var o tyckte det var jobbigt att se hur bilen såg ut efter krocken, det fick ju en att tänka hur han såg ut efter den krocken.

Folk kanske just undrar varför hans död påverkad mig,
men allt som har med döden är känsligt för mig det gör mig väldigt känslosam o spec när jag vet vem personen är! Men tillbaka till II-skedet, helt otrolgit onödigt!!Bilden från google

En snabbis..

Är hemma en snabbis här emellan, har varit på halkbanan nu o lekt rally. Först var jag mega feg o ville inte få sladd, men sen efter kaffepausen fick jag mer mod till mig o gasade o åkte runt 360 grader ;) Bilskoleläraren kom fram o både han o jag skrattade o han tyckte bra jag provar gränserna här än ute i trafiken. :D

Så när "don't worry, be happy" kom från radion tänkte jag att nu jäklar ska de sladdas, så i kruvan for det runt, runt, runt, haha!

Nu ska vi i alla fall tillbaka till bilskolan till kl. 13, så ska snabbt slänga i mig något nu o cykla dit efter det. :)Leo var i alla fall glad när mamma kom hem, bara kurrade o ville vara nära ;)


Leo tuggar på mamma när hon visar upp hur STOR han blivit!! Yepp jag pratar om mig själv i 3:e person nu som då ;) nej då31 mars 2011

God morgon! Idag är det nu då sista delen av II-skedet, får se hur de går! Har en bankande huvudvärk, snorig för flera (men ändå aningen bättre efter nässpraye jag köpte igår) o sjuk hals!! Vaknar flera gånger inatt för att jag haft torr o sjuk hals.

Sitter o käkar youghurt med mussli o bananbitar så jag ska orka hela dagen. Förstår bara inte vad vi ska göra 8-14:30. Men nåjoo, på något vis ska de få in pengar de här bilskolorna!! :/

Nu ska jag äta upp de sista o hoppa i kläderna så jag hinner hämta bilen från Smedsby. Ciao! :)
Så lät det efter första delen av II-skedet, får se vad de säger idag ;)

Inget bra intryck!

Jaa, alltså just nu är jag nästan av motsatt åsikt gällande papper, alltså fast jag har rätt simpel utseende på bloggen vill jag ha möjlighet att lätt kunna fixa o trixa med designen, men jag fattar NOLL på papper. Så jag tror faktiskt jag fortsätter stödja finlandsvenska grejen härifrån. ;)

Fixade ny design hit till bloggen, kände det behövs våriga färger så kanske våren kommer snabbare? :)

Do you lajki??Går genom förändring

Just nu så sitter jag o försöker fundera om jag ska byta bloggportal eller inte. Jag har fixat ett konto på papper (annu.papper.fi), men jag får fan inte inläggen att visas bra. Bilderna visas bara en del av o texten är förkortad.. Så ännu tänker jag inte byta men då jag kommer underfun med det, då! Är så trött på blogg.se när det strular hela tiden.

Well, well. Jag har varit till apoteket nu i alla fall o köpt nässpray o snordukar. Ska nu burra ner mig under täcket o se om jag hittar någon film att kika på.Precis ätit upp all spagetti o konstaterade man kan fasen inte se representabel ut när man äter, haha ;D

Myspys i sängen

Ligger o snyter mig i sängen som ser lagom fräsh ut med alla nästdukar, hehe (yäk!!). Ska börja fixa ngt att äta, o sen borde jag pallra mig mot apoteket, men e för slut i huvudet för att vilja klä på mig :/ Men först måste jag diska undan det stora berget disk jag lämnat efter mig när jag stressat hit o dit dessa 2 dagar.


Titta så fina "virkade" skor jag hittade när jag kollade idag på nätet. Beställde hem dem. :) Så mysiga


30 mars 2011

Inatt har jag knappt fått sovit pga snuvan. Blir nog att åka via apoteket o köpa knark som gör mig frisk tycker jag bara blir värre..

Har druckit upp mitt Finrexin nu så ska lägga mig igen o försöka sova. Har tagit de stora kuddarna från soffan till huvudkudde så huvudet är högre upp o allt snor inte ridder upp i hjärnan ;) Fresh, i know!

Antar jag kommer ha så tråkigt att jag kommer skriva flera blogg inlägg idag, men om det har ngt vettigt innehåll kan jag inte lova, haha!Jobbigt det där då man inte bor hemma längre, då serverade mamma fram alla piller o dunderkurer till en,
nu e man längre småsjuk känns det som eftersom man inte vet vad man ska knarka i sig för dunderpiller. ;)

 


Kärleken är starkast


Att få sådant meddelande gör en bara så underbart varm i kroppen. Han är bäst min Thomas, finns ingen bättre
!


29 mars 2011

Lade upp annonser på hästarna igår på nätet o såg det redan varit flera som visat intresse. Hoppas de bara inte ryker allt för fort, inte i alla fall Ami, gillar ju henne :P Så om någon av er är intresserade så tveka inte, så många redan som tagit kontakt o visat intresse.

Hur som helst har jag kommit från jobbet. Snorigare än igår, men halsen är helt okej, så ska fara o rida Ramell nu, o efter det ska jag till Vörå o hjälpa till.

Ni som varit förkylda nu i vinter, hur länge var ni det eller hur länge har ni varit? Tänkte så jag vet hur länge jag ka dras med detta ;)Ska ikväll slänga in de få foton jag tog från utekvällen i fredags

Hästfantaster SE HIT!!

Nu är det så att ridklubben som ligger mig mycket nära hjärtat ska lägga ner sin ridskoleverksamhet, och det betyder att hästarna är till salu.

Så låt mig kort sammanfatta dessa underbara varelser!ASPEKT, "Petki". 7 år
Underbar på alla sätt o vis. Han älskar att hoppa och är duktig på det, men han är även super härlig att rida i dressyr (vilket jag bara gjort på honom). Han är känslig i mun o för sits och vill verkligen sammarbeta.

Han är väldigt lugn också. Jag minns ex. min kompis tappade balansen när hon skulle stiga upp så hon föll bakåt igen o fastnade med foten i stigbygeln så benet hängde. Men Petki stod bara lugnt o väntade att hon skulle få bort foten o sen var det bara för henne att stiga upp igen. :)

Jag tycker massvis om Petki så jag hoppas han kommer till en som vill ha en vän för livet o kan utveckla honom vidare i dressyr. Kan tänka mig han skulle passa utmärkt till fälttävlan när han e bra på mycke.
VENTTERIINA, "Riina". 15 år

Ja alltså snällare häst har jag aldrig träffat. Lugn som en filbunke, gör precis allt man säger, stora som små kan rida henne, lyfter galopp vid bara tanken av det. Hon varken bockar, biter eller har något fuffens på gång.

Hon är en perfekt första häst, "tant-häst", familjehäst o handikapshäst.

Jag har bara ridit henne en gång, i mitt tycke föll hon inte för jag tycker inte om för snälla hästar som gör allt man ber om, haha :)  Men förstår verkligen varför alla barn tycker om henne fast hon är väldig stor.

Finns inget ont man kan säga om Riina, säker i alla lägen!
RUUBIK II, "Trolli", 13 år
En riktig super kille. Han kom från tävlingsbanan till Vörk och tycker om att hoppa. Red honom väldigt mycke förra året och då var han min stora favorit. Han har underbara gångarter och gör det man kräver, men inget mer ;).

Han var ju aningen liten till mig som är så lång, men jag skulle ändå säga han skulle passa till en tjej/kille som vill kunna hoppa, rida dressyr, rida ut och har andra familjemedlemmar som ockå vill kunna rida nu som då. För både kunniga ryttare faller för honom och nybörjare.

Här är en liten video från då jag rider Trolli.

 


AMIRE, "Ami", 8 år

Ami kallas damen jag favoriserar för tillfället. Hon är en super härlig tjej som är ett väldigt typiskt sto, men ett snällt sådant! Hon om någon vill verkligen sammarbeta med sin ryttare. Hon vill lära sig o lär sig ännu.

Hon är härlig att rida och har lärt mig det härliga med halvblod och "riktiga" hästar, så jag har kommit ur ponnyperioden.

Jag skulle faktiskt själv köpa Ami om jag hade pengar o tid med en egen häst. Hon är nämligen en sådan härlig dressyrhäst som det är roligt att sammarbeta med. Hon är dessutom ingen "hätäbyx" som stressar iväg, utan jobbar i den takt man ber henne om. Hon gör inte heller mer än man begär, men som sagt så vill hon så gärna sammarbeta.

Ami skulle jag säga den som vill ha en dressyr häst att fortsätta utveckla o satsa på sina första tävlingar har en bra häst här! Ami kan nog hoppa, men inte med den vackraste tekniken. ;)


Här är en liten video från då jag rider Ami

 

Om ni är intresserade av någon av dessa underbara hästar kan ni kontakta mig här i kommentarerna eller på e-mail. annakarin.akers@hotmail.com

 


doggy walk

Var till Söderfjärden med pappa o hundarna nu på kvällen. Jestas vilken fart de hade på sig hela tiden, busade som de aldrig gjort något annat, haha!

Ifall det finns någon hundrädd som läser min blogg,
eller inte är van med hundar så ska inte tro de är arga på dessa bilder, utan de leker som hundar brukar göra, det ser bara farligare ut på bild när kinderna roskas om i farten haha ;D

För de som undrar är den svarta hunden Elvis och är jaktlinjen av labrador, den bruna är Dixie o är brukslinjen av labrador.Snart..

Snuvan har verkligen INTE blivit bättre, men halsen har blivit lite bättre när jag inte pratat något, så kanske jag e i arbetsskick i morn? :)

Idag har det varit en dålig dag, humöret har varit i botten o såå. Men det blir ju lätt så när amn är flunssig, vem gillar det lixom?! Men mest för att jag saknar Ansu så otroligt mycke har det väl varit en dålig dag! Men snart kommer hon hem, rättare sagt 5:e april, det är nästa vecka <3 o då e hon hemma i hela 2 veckor, så fast jag jobbar hinner jag träffa henne mer än 3 gånger som sit då hon var hemma!! Ooh happy day! :)Bästaste tjejen :)

28 mars 2011


Blev ett "mitt i natten"-inlägg nu. Har precis föst T till tåget och smuttar på finrexin. Trodde jag skulle klara mig undan förkylningen då jag inte hade fått den, förens nu. Men nu då igen kom den som en bomb o nu har jag hemsk snuva så det inte går att andas genom näsan o sjuk hals för flera. Jag som hade planerat in massa träning denna vecka för eftersom jag är ledig så mycket. Nu blir det en vecka var ja försöker bli frisk!!

Bara att bita i det sura äpplet som alla andra redan gjort. Så där nu har jag av reagerat mig, nu ska jag sova vidare.


God natt!

Ojdå..

Det blev en utekväll.. Inte tänkt från början men skoj ska de bli!, tror det är just det jag behöver! :) MEN jag hittar inte mina kilklackar, måste ha glömt dem i Smedsby så får bli converse! Gaah jag ivlle ju ha mina klackskor!!


Photoshoot
II-skedet

Andra börjar denna pampasdag med att korka upp första ölen, jag började med att cykla iväg till bilskolan för att ha bedömningskörning i II-skedet.

Hade en väldigt trevlig karl som var rolig och tyckte jag var duktig.
;) Men varför skulle jag inte vara bra på att köra, är nästa Mika Häkkinen! Han från bilskolan försökte ge mig knepiga situationer men minsta lilla löste jag perfekt sade han. Så nu är jag värsta mallgrodan som tycker jag är bäst i världen ;) haha

Titta så fint han skrev om mig.


I'm the best!

25 mars 2011

Tänkte börja dagen med att svara på en kommentar av någon som jag tror förstått mig helt fel, eller så skrev jag på missvisande sätt. :)

Anonym
Mjölksyran i benen kan bero på att du äter för lite. Om man tränar regelbundet bör man äta regelbundet och tillräckligt stora portioner så att kroppen årkar träna. Enligt det du skriver här på bloggen så gör du väldigt mycket t.ex. rider, gymmar och springer så du borde nog inte minska mängden mat på dina portioner. Om det inte är så att du äter väldigt mycket annars. Men det har jag lite svårt att tro. Kroppen behöver massor med mat även de dagar du inte rör på dig. I stället för att minska portionerna kan man mera fundera över vad man lägger på tallriken. Och varför fokusera på vikten, gått ner 1 kg i vikt...hmm?? Helt onödigt att fokucera så mycket på vikten, det tror jag inte du behöver.


Gällande maten så tror jag aldrig någon behövt oroa sig, jag äter nämligen som en häst och gjort det ända sedan jag var liten. Jag har stegvis minskat portionerna eftersom jag åt FÖR mycket då jag började träna igen i höstas, men kunde ju inte minska radikalt då för jag skulle ju gått hungrig då hela dagen ;)

Jo jag kanske emellanåt har mycket att träna i veckan, men varje vecka se inte ut så (löpning, gym x 2-4, och ridning 2-4), eftersom jag jobbar i olika skift o så faller några träningar bort varje vecka. Varför jag är "fokuserad" på min vikt är att jag vill gå ner till samma vikt jag hade före jag blev sjuk ,dvs. 63 kg. Jag gick upp 11 kg under det år jag inte kunde träna, eftersom jag åt lika mycket som då jag tränade och gjorde absolut inget eftersom jag ständigt var sjuk, så klart jag lade på mig kilon o muskler o kondition försvann.

Ursäkta om jag skrev missvisande som gjorde att det lät helt fel. :)Film by Sara

Här är en film som Sara gjorde från igår på mig o Ami. Alltså heum, känner jag måste ursäkta min sits en aning när jag ser videon. Träningen var super bra, vi fokuserade inte före i slutet på formen, så hon vi springer som giraffer i början, o så övade vi på skänkelvikning och galoppen som verkligen behövs. Ja Ami kan gå sidvärtes, men hon höjer av sig själv huvudet o blir stel o så men i slutet brukr de gå bättre med skänkelvikningarna, o i galoppen vill hon gärna bryta av eftersom hon inte är van att få sträcka fram i galopp. :)


Jäklar..

Alltså jäklar viken mjölksyra jag hade i benen idag på gymmet före jag ens hunnit börja! Magmusklerna o armmusklerna orkade jag nog helt ok, men benen var som spagetti, fick ta flera pauser för att orka och så har det ALDRIG varit förr! Så egentligen de enda positiva är att jag hade gått ner 1 kg i vikt. Så att äta mindre portioner än vanligt de dagar jag inte rör på mig så har tydligen effekt. :)

Nu ska jag laga ihop lite ris, maletkött, ägg o wook till någon röra. Sen blir det tyvärr att börja dammsuga innan jag pyser iväg till jobbet, torsdag är nämligen städardag i denna lägenhet, men förra veckan slarvade jag så vi städade på helgen istället. :)

24 mars 2011

God morgon!
Vaknade av mig själv kring 9 då det är så ljust i lägenheten. Klockan 11 ska jag till gymme, det är första gången den här veckan!! SKÄMS!! Men det har varit mycket så jag har måste avbokat gymmet, fasen.. Men idag ska jag till slimmet o gympa o väga mig, nästa gång är det mätning av mig så får se då om jag tränat bort ngr cm. ;)Lycka


Lycka är att ha en familj som bryr sig om varandra!
Älskar mina föräldrar o syskon så otroligt mycke!
Alla har vi varit yngre

Hahaha kollade bak i min bilddagbok o hittade massa bilder från fjortisperioden, kanske inte allt för många jag vill dela med mig av men här är några oskyldiga ;)
I sjuan var jag rätt snäll, främst för jag var så osäker så var faktiskt lika snäll som jag ser ut på bilden ;)Haha, de jag kommer bäst ihåg av sjuan är att jag alltid köpte storlek 41 på skor för jag trodde fötterna skulle växa ;) (nu har jag fortfarande strl 39)härligt att komma hem till nyår  o fira med vännerna efter Thailandsresan ;)Haha, någon som precis lär sig "diffuse glow"-funktionen i PhotoShop kanske? ;)Börjat modellgrupp o tog 80% av alla bilder på mig själv, haha ;)


hehe, som sagt..


Jag fick gå min första visning


Den biten som ännu sitter i kanske??


Haha väneleverna skulle baka pizza till "Mullarna"


Haha inte jag på bild men minns kvällen så bra. Första gången vi skulle få utfixat ngn cider var, nå tror ni inte den som köpte "ut" gjorde bort sig o köpte ut alkoholFRI cider till oss.. Men lika kul hade vi för det o sköt upp att pröva på att supa ett tag ;)


Min absolut första tågresa, tsm med Satu o Malin till Stafettkarnevalen i Helsingfors ;)


Inte alls farliga bilder, men valde sådan medvetet :)

23 mars 2011

JESTAS nu är jag trött!! Steg upp kl 06:00 i morse och gick o försökte vakna upp i duschen, sen var det bara att fixa sig inför jobbet 07:30-15:00. Efter jobbet var det att snabbt byta om och sätta sig i Saras bil o bege sig mot Vörå för träningar.

Red Ami och hon gick mest framåt o energiskt någonsin, men min sits var upp åt h*lvete, så skyller på sadeln. Sara var också o red första gången nu efter hon föll av så jag e så stolt över henne! :)

Men nu ska jag leka lite med min överaktiva underbara lilla skitkatt ;D haha, han går på högvarv! Ska se om jag skulle få det på film någon dag ;)

 

 


Mycket att göra

Har suttit och gjort en massa papperarbeten ikväll, så blev inget gym eftersom jag hade sådant flow, så nu e jag typ klar? :)

Som bäst sitter jag o försöker komma på en ny fräsch layut till Vörks hemsida, men har kört fast :/.

 


Ändrade planer

Blev ändrad tid när jag skulle rida lektion idag. Men det gör inget, hade bara ingen som fotade eller filmade då jag red, men det tar vi nästa gång! :) Lektionen gick bra, red bara 35 min för Ramell började lyssna så bra så jag tyckte det räckte.

Vi fokuserade inte på formen alls utan att få honom lyhörd på skänkel o sits.
Så till sist flög han (nästan) fram bara av att jag öppnade höften, o skänklade jag lite så fick han super traven på. :) Är super nöjd med amöban, fast han var aningen kinkig emellanåt o sparkade bakut när han försökte slippa undan, men sen när han börja jobba slutade ju han med det. :) Härlig häst det där, o igår fick jag lov av Hanna att ta med honom på läger så jag känner mig så lyckligt lottad som fått börja hålla på med honom! :)Hanna o superhästen igår. Ramell fick dessutom en helg egen kategori här på bloggen nu. :)Ut på promenad

Nu ska jag käka frukost o sen ut på promenad med Annika o lill Walle. Efter det ska jag skynda mig att göra mig i ording för dagens ridlektion på Ramell, e nervös som sjutton!! ;) Ska ha videokameran med så om han bråkar har jag på film vad Lena L rekommenderar jag ska göra för att blockera det, och om han sköter sig vad jag ska öva vidare på o tänka på. :) JÄIKS!!Så får se nu då vilket humör denna amöba känner sig för att vara på. ;)

22 mars 2011

Jag tänkte börja med att skriva att jag tycker det är super roligt när ni kommenterat hundinlägget här nedanför, för man kan aldrig ha tänkt för många gånger igenom att skaffa hund, det är mycket att tänka på! Så uppskattar att ni som kommenterat skrev era åsikter!! :)

Jag drömde såklart om att jag hade en rottweiler inatt
, o att jag gick på en lång skogspromenad med min rottweiler valp, mamma o deras två hundar Dixie o Elvis. Det var så härligt, den var så verklighetstrogen drömmen, mamma kommenterade hur jag skulle göra annorlunda när busungen till valp inte ville komma när jag kallade på henne, men löd sedan när jag gjorde som mamma sa. Jag tror den menade att jag ska ta en valp, det kommer att gå bra! :)Sitter som bäst o kikar på olika rottweiler kennlar, hehe!


Drömmen om en egen hund

Jag har ju skrivit flera omgångar om olika hundraser jag funderat på, orsaken är att vi försökt komma på någon annan ras än Rottweiler som både jag o T är så förtjusta i. MEN efter varje ras vi funderat på, kommer vi alltid tillbaka till Rottweilern. Och efter att åter igen diskuterat med Thomas om saken och han kläckte ur sig det mest logiska: "Varför skaffa en hund man helhjärtat inte vill ha bara för att öva sig att uppfostra en hund, för att sedan kunna skaffa det vi verkligen vill ha, en Rottweiler?". Jag kan inget annat än hålla med påståendet.

Ronja gjorde mig, Thomas, min familj och kompisar förälskad i rasen Rottweiler.
Hennes stora o goda hjärta, knäppa busanfall, vackra sångröst, snälla ögon och vaktandet har gjort att varje gång jag ska berätta något om Ronja börjar jag gråta, jag saknar henne så otroligt! Thomas frågade igår om jag inte kommer att jämföra Ronja med någon annan Rottweiler vi skulle ta, men det tror jag inte, Ronja var mer än en hund för mig, hon var en storasyster jag inte hade (mina systrar bodde inte hemma under halva min uppväxt).

Många är rädda Rottweiler, men de har oftast bara läst skriverier om rasen och sett för många Amerikanska filmer.
Jag har nämligen hunnit ha fyra kompisar som varit livrädda för stora hundar, och de var inte rädd för Rottweilern Ronja, men kände obehag för andra storahudar!!

Nä, så jag har redan börjat fundera NÄR jag kan köpa en hund, ev. till julen nu i år eller nästa sommar (2012).
För jag är förälskad i rasen Rottweiler, den får mig att känna mig trygg samtidigt som den har ett stort o gott hjärta! <3 Finns ingen hund jag någonsin kommer att älska så myket som jag älskade Ronja!Till minne av världens finaste hund! <3

Jäkla skitväder!

Idag har det varit äckligt väder, frös ju baken av mig nästan när jag var o fotade när Hanna red Ramell! I övrigt har jag haft en rätt skit dag, humöret har varit i botten och allt förutom att varit o gosat med Ramell har kännts ruttet! Tydligen en sådan period nu!

Kollade annars på The Tourist idag, den var bra tyckte jag. Så kolla den vetja! :)
Hästnörden

Nu sticker jag iväg till Ramell, ska kika när Hanna rider för Anna Tujulin idag så det kan vara väldigt lärorikt det med! :) Ska leka lite hästskötare o fixa i ordning hästen till Hanna för det blev lite håsot för henne, så nu ska jag hoppa iväg så jag är till någon nytta idag också! :)


21 mars 2011

Fy då, jag fick värsta illamående nu under natten och har sovit helt super dåligt. :( Men har en hel del jag måste få gjort idag, så bara att bita i sura äpplet o göra de. Kl. 17 ska jag belöna mig med att åka ut till Ramell o kika då Hanna rider honom för Anna T. :)

Men nu en fråga till er, HAR NÅGON AV ER EN/ELLER VET AV NÅGON SOM HAR EN PAMPASBILJETT SOM JAG KAN FÅ KÖPA? blev så fankens sugen när T började prata intensivt om de och jag såg jag råkade vara ledig på fredag! SNÄLLA hör av er!!


Återigen en söndagkväll

Så var det åter igen en söndag kväll o jag får se på när T packar sin väska inför Tammerfors, suck! Jag kommer nog aldrig att lära mig hantera detta utan att bli deppad! Det hjälpte inte att vara på möte största delen av kvällen, men sådant kan man inget åt det var ett bra möte var vi kom fram till saker och ting!

Hade ju med kameran till Maxmo idag, men glömde fråga om de e ok att jag slänger upp bilder var de är med, så det blir inga sådana nu. Men några på T, Gotti o Manda kommer i alla fall. :)Leo hade hoppat in i skåpet o tryckte där innan vi åkte iväg till maxmo ;) haha


Thomas o sin tavla han fick i present


Thomas föräldrars katt Gotti


Fina Manda. Hon har fått en hemsk cancerknäl vid magen så hon kommer att avlivas. :( Hoppas det inte var sista gången jag såg henne <3 Thomas bild.

35mm 1.8

Jag är så förtjust i mitt nya objektiv, skönt att det är så ljuskänslig! Den är LÄTT värd 200 euro, så äter gladeligen knäckebröd o vatten när jag vet jag har ett bra objektiv! ;)Bild oredigerad o tagen med nya objektivet! I LOVE IT!

Kalas

Nu ska vi så småningom börja bege oss mot Maxmo på kalas, vi ska bara först vänta på att tvätten blir klar! :) Annars blir jag förbannad när nätbanken inte fungerar, kan de inte ha service arbeten på natten istället för mitt på dagen?!!!

Ikväll blir det möte, så kommer vara borta hela långa dagen.20 mars 2011

God morgon! Idag är det min älsklings födelsedag, så vi började dagen med paket på sängen och ska nu strax käka frukost.

Igår kväll var vi till Fondis och åt som en del av av presenterna från mig. :) Så det kommer några bilder därifrån nu. :)Min snygging! <3


Jag beställde Kellarens special, men den var inte alls snyggt upplagd tycker jag, så det tog bort en del av smakupplevelsen


Hade på mig min "spets"klänning som jag köpte i södern.


Till klänningen hade jag ett nitbälte i midjan o bruna mockaklackskor som jag ännu inte hade använt


Till efterrätt tog jag vitchoklad med havtornsössö. Super gott


Thomas tog plankstek till huvudrätt och chokladostkaka till efterrätt. Båda mycket gott sade han.


19 mars 2011

God morgon! Har tydligen börjat bli tidigar mornar här nu för tiden, kl 9 steg T upp o då blev jag såklart väckt eftersom den klumppen inte kan smyga ;) haha.

Jag har precis övefört bilderna jag tog med nya objektivet igår, men det är bara på Leo hehe. Men han är ju så fin så vad skulle nu det göra något! :)Älskade Leo <3Jestas vilken dag.

Alltså ja, det har varit en väldigt lärorik dag, men jestas vad mycket det har varit!! Sitter o käkar left over från igår, dvs. pizza o ska efter det försöka plocka undan lite kläder o diska. Hoppas jag hinner hämta ut mina paket, i alla fall via posten innan de stänger.

Huhhu, så skulle jag vilja hinna ta en powernap också! Skönt det är fredag! :)


18 mars 2011

MORGN TRÖÖTT!  Idag var det astungt att stiga upp! Fick nämligen sovsällskap inatt av Natta, så de blev lite senare igår så det känns idag ;) Natta ligger ännu o sover och jag ska knalla iväg till jobbet efter jag skrivit detta.

Idag ska jag efter jobbt hämta ut mina 2 paket,
i ett av dem är mitt nya objektiv! :D HÄRLIGT! Jag kan tänka mig det blir bildbomb här i helgen eftersom jag vill inviga det, hehe.

Men nu ska ja rusa iväg till jobbet, hörs senare!

Jag hoppas verkligen inte jag blir sjuk igen, har frysit o svettats om vartannat, just nu fryser jag!


UNDERBARA RAMELL!

Konstaterade att riktig lycka är när man ser framsteg med ridningen! Var ju o red Ramell aka Ramsan idag på morgonen o han var klockren! Han lyssnade för minsta lilla i slutet. Vi övade tempoväxlingar i skritt o trav, skänkelvikning (bara lite) i skritt och sedan volter, åttor och bågar i trav. AAH, alltså traven han tog på diagonalen i åttorna var ljuvlig!

Jag tycker så förbaskat om den där skithästen! <3 Det har gått bra nu 2 gånger i rad, så jag hoppas det håller i sig, för vi ska rida vår första lektion tillsammans på tisdag kl 15:30, jäiks. HOPPAS hans goda humör fortsätter.

Nu ska jag skynda i duschen, jag har 45 min på mig att duscha o fixa mat,
börjar jobba kl. 13 idag o slutar kl 21. :)17 mars 2011

Alltså idag fick jag nog lejdon när väckarklockan ringde. :( Drömde en så underbar o romantsik dröm så skulle bara ha velat vara kvar i drömmen, men nehepp! End of romance right there!
Nu ska jag käka frukost o skynda mig ut till Ramell innan jobbet. :) Är helt trött i musklerna efter att ha sovit så djupt men, vetja jag är vaken o taggad när jag väl är i stallet! :)

Vi hörs!Hoppas Ramsan är på lika gott humör som i förrgår! :)

Vilken dag!

Idag har jag verkligen fått mycket gjort. Jag har tillsammans med en vis kvinna gjort en plan över hur jag ska göra (berättar mera senare), hunnit gymma i lugn o ro, handla mat, bokat II-skede + gjort lynnestest (haha då de sa lynnestest kände jag ig som en hund ;) ), ätit mat o jobbat 15-21.

Så nu för en stund sedan kom jag hem till lägenheten o ska tvätta ansiktet o gå o sussa, är helt slut! :) I morgon blir det Ramell före jobbet, så hinner inte med någo extra då heller.


Jag har annars gått ner 6 kg sedan jag började träna igen. Fatta hur dåligt min kropp mådde före jag började träna?!

 


16 mars 2011

God morgon! Jag gjorde värsta missen tidigare idag. Jag vaknade 8:35 av mig själv, men tänkte jag hade ändå väckarklocka på 9:00 så kan sova 25 min till. Nå nu när jag sov vidare o blev väckt av väckarklockan e jag skit trött!!

Well nu ska jag på en träffis o sedan på gym innan jag kilar till jobbet kl 15:00.
:) Men jag har fortfarande magknip, inte som igår kväll men det kniper vid ena sidan av revbenen :/Gaah, jag somnar..

Inget gym!

Skulle ha farit på gym ikväll, men fick helt grym magknip. Hade såhär igår morse också. Vad fasen felar min mage nu då? Man vill ju inte ens äta när man mår så..

Humfr! Nå nu tänkte jag bänka mig i soffan o kika TV, kanske äta något smått?? Lite ost typ, har lite presidentost i kylen? ;)

Har annars pratat med T i telefon ett bra tag ikv. Fy vad jag saknar honom, distans är fan jobbigt!


ANTM

Har precis kikat på Americas next top model. Gah, Tyra Banks är ju bara för cool! Diggar den personlighet hon visar i tv-rutan! :) Sen gillar jag hennes kvinnliga former hon har just nu.

Är super trött, vaknade kl 9 i morse så ska ta en powernap innan gymmet ikväll.
Har inte alls orkar fixa käk ännu men det hinner jag med sen. Nu ska jag sova 1 timme o sen börja städa, är ett stort lass med disk som bäst o kläder här som där ;)Lagom snygg med nydsuchat afrohår ;) Har snyggaste fluffet alltid efer dusch.

Underbara Ramell

Kanske berodde på att Hanna (ägaren till Ramell) var med och kikade på då jag red idag, men det gick bäst någonsin!! Han prövade mig nog i början med att backa 2 gånger och tog ett bocksprång men ut över de 3 grejerna så var han bäst någonsin! Han lyssnade när jag bad honom fram, han lyssnade när jag samlade upp honom. Allt fungerade i både skritt o trav.

Jag red i ca 60 min och skulle bara ha velat rida mera, det var så roligt!!
Kanske allt markarbete jag gjort med honom gjort susen för vårt sammarbete? Han höll mjuk nacke bättre idag också. I form gick han inte, men det är inte mitt mål nu i dette skede ännu heller, nu vill jag få honom att vara känslig för min skänkel o sits. AAH, han var så underbar idag! Hanna tog lite foton med min kamera så här kommer dem!Kolla stigbyglar


Övade mycket tempoväxlingar


Backar i 180 km/h när han testar ;)


Mycket skritt o trav


Övade mycket volter var han skulle hålla ett bra tempo i


Sen övade vi också att först efter halva eller i slutet av långsidan öka på traven (han ökar själv genast på långsidan)


Han lyssnade riktigt bra, men han ville bli lite för djup i formen, men den höjer vi med tiden


Han tror jag tyckte det blev riktigt roligt till sist, för det var bara i början han testade med att stanna, backa o bocka


Så otroligt nöjd o glad över ridningen idag. Hoppas han har en lika bra dag på torsdag! :)


15 mars 2011


Konstaterade när jag öppnade kylskåpet idag igen att jag borde fara o handla.
Men jag brukar ha den principen att jag försöker storhandla 1 gång i veckan så jag inte behöver åka flera gånger, o så länge det finns lite mat i kylen i alla fall så klarar jag ju mig! ;) Fast nog skulle de vara bra skönt att bara kunna ringa o säga vad man ska ha o så kommer det till dörren!! :D

Sitter hur som helst o käkar frukost som bäst, ska sedan o hämta upp Hanna (Ramsans ägare) så ska vi åka ut till stallet o jag rida. :)
Lista, sedan god natt!

Vad heter du: Anna-Karin Helén
Vad tror folk om dig: Att jag är störd, haha ;D
Vad får du oftast komplimanger för: Mina ögon o längd/kropp (ögonen förstår jag inte, små grisögon haha)
Vad säger du för att imponera på någon: Något som berör just den personen, typ? :P
Hur imponerar man på dig: Humor, lätt till skratt, snäll och fötterna på jorden
Brukar du skratta för dig själv: Händer väl nu som då ;)Var bor du: Vasa
Trivs du där: Helt ok, men är ingen lägenhetsmänniska
Äger du några converse: 2 st.
Brukar du bli för full: Händer rätt sällan faktiskt, men ännu mera sällan jag har minnesluckor. Jag vet vad jag tål och ej.
Är du allergisk mot något: Nej
Nästa mål i ditt liv: Fundera på vilken utbildning jag ska pröva som next.
Hur svarar du i mobilen: Halo / Hej / Tjeeenare / Hej Miffo osv.
Vem ringde du senast: Thomas
Antal timmar sömn i natt: 7 kanske?
Sov du ensam: Ja :(
Brukar du komma i tid: Beror på vad det gäller. Möten jag, ungefär träffis njaa.. ;)
När mår du bra: När Thomas håller om mig, när jag sitter på hästryggen, när jag går en fashion show.När blev du fotad senast:
Oj, mest jag som tagit kort nu.. Men i fredags typ?
Hur känner du dig nu: Trött, magknip o aningen orolig.
Vanligast färg på dina kläder: Svart, vitt o grått. Härlig regnbåge jag är
Vad tycker du om fötter: Håller mig bra på jorden.
Vad saknar du: THOMAS <3
Hade du en bra kväll igår: Jodå, var på Combat o boxades så svetten rann mellan skinkorna ;)
Favoritdryck på morgonen: Juice
Rakar du benen: Jo, men fasen vad det växer snabbt tillbaka!! :o
När brukar du oftast gå och lägga dig: Runt 23-23:30
Är du blyg: Bland nytt folk är jag det ibland.
Sysslar du med någon idrott: Ridning, och börjar springa.
Vill du hellre ha email än brev: Brev är mera personligt. :) Men suger på att skriva.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, se bara på mig och Thomas <3
Har du spytt offentligt: Nepp!!
Är du nöjd med ditt liv: Ja
Är du bortskämd: Beror vem man jämför med.
Vad gör du i morgon: Rider en knäpp Ramell o gymmar med Emma <3
Vad är det värsta du vet: Lögner, svek, skitprat o falskhet
Vad längtar du till: Helgen, då blir det romantisk middag med Thomas.
Har du bra vänner och äkta vänskap: Jag hoppas det ;) Jo nä men det har jag nu äntligen fått!
Vad använder du för shampoo: Bed head, dumb blond
Hur gammal är du: 20
Du samlar på: ?? Tror inte jag samlar på något?
Gröna eller röda äpplen: Gröna

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Thomas o mamma
Gillar du golf: NEJ, men pappa försöker omvandla mitt hat till kärlek ;)
Vilken tid vaknade du idag: 06:20
Har du strumpor på dig nu: Nej
Är det okej att gråta: Självklart, bara det inte är hela tiden o till minsta lilla grej.
När grät du senast: förra veckan någon gång.
Vad äter du helst när du ser på film: GODIIIS
Bor dina föräldrar tillsammans: Ja
Har du tandläkarskräck: Nej
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa till New York o Thailand, resten spara.
Bär du glasögon eller linser: Läsglasögon
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, just nu kör jag mycket budjet när d e knapert ;)
Skulle du kunna köpa en falsk märkesväska: Ja, men förstår dem som är emot det. Jag är inte.
När går du upp ur sängen på helgerna: Runt 9-10Vill du gifta dig: Ja
Vill du ha barn: Ja, men aboslut inte nu!!
Solar du ofta: Under sommaren, blir bara fel när jag förösker med solarium. Får inte på maskinf-n ;)
Är du bra på att laga mat: Verkligen inte..
Är du flygrädd: Nej
Hur vig är du: Ungefär som ett träd
Är du musikalisk: Spelar lite piano o kan ngr accord på gitarr. Sjunger gör jag när ingen hör :P
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten
Tror du på ett liv efter döden: jag vill tro på det
Tycker du om sushi: Jo, mums.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Japp


Ser fram emot morgondagen

Ser fram emot morgondagen! Då är jag ledig och får komma mig ut till Ramell (tsm med Hanna) o sedan på gym med Emma på kvällen!! Först tänkte vi fara ut på krog, men nu under kvällen ångrar jag mig o de blir inget sådant i morn i alla fall. :)Hanna & Ramell på bild. Ramssan gav Hanna blåöga igår när de skulle på en lugn terrängtur. Ett riktigt pucko till häst det där ;)

14 mars 2011

Alltså fy då, har riktigt bubblig mage idag. Funderar om det beror på salladen jag åt igår? Kanske makaronerna var dåliga?? Vågar nog inte käka den idag i alla fall!

Det är ju bara så fint väder idag! Hoppas verkligen att det är våren som kommer för att stanna.
Ja, jag älskar vinter, men nu tycker jag det varit nog med kyla o snö, nu vill jag börja sitta på uteserveringar o mysa i solen! :) För sen kommer ju sommaren så man kan ligga o steka sig i solen !! :DNästan slutkörd!

Har för kanske 30 min sedan kommit in gemon dörren, har varit på gymmet ikväll med Emma, Cessi o Heidi o KUL var det! Jag var första gången med på det nya programmet så kände mig lite out, men skoj var det. Fasen jag var trött i sista 2 låtarna, svetten bara rann i ögonen, hehe! Men sen efter att vi gjort magövningarna o varvat ned skulle jag kunna vara med på ett pass till, med andra ord är konditionen inte lika bra som styrkan kanske? ;)

Hur som helst så sitter jag o käkar sallad
med, ruccola, gurka, salladsblad, paprika, fetaost, bacon och makaroner. Helt ok gott. :)

Nu ska jag vänta att Ansu kommer online på skype innan jag går o sussar. :D Nati nati!Finns så mycket jag vill..

Tänk då jag höll på med rinding, simning, idrott, teater och piano samtidigt. Ridning håller jag ju fortfarande på med, men de andra har jag slutat med. Alla förutom teatern har jag ångrat lite nu som då! Speciellt piano har jag funderat nu på sistone på om jag borde ta upp igen?

Så därför frågar jag er om ni vet någon som säljer ett piano eller säljer själva ett?
Eftersom jag bor i lägenhet så passar det ju inte med något annat än en Keyboard/elpiano att klinkka på. Så hör av er om ni vet av något sådant som är till salu! :)13 mars 2011

God morgon! Har vaknat kring 9 och varit pigg sedan det fast jag inte fått sova riktigt bra inatt, har nämligen haft en snarkande rumskamrat inatt ;)

Idag ska vi fira Thomas lite i förtid o åka över till Emma o Joels på lunch o sådant! Det gillar vi! :)Ger upp

Nu ger jag upp. Avnjutit 4 vinglas o ska börja krypa i kojs. Har varit en riktigt slapplördag, en sådan jag behövt = inte göra någonting (frutom gymmet på morgonen). :)

Hoppas ni som festat haft asskoj (Anso bland andra ;))  o ni som haft det mysigt myst så ni gått nästan sönder! :) <3


Slänger in handduken nu o går o myser i sängen med min snygga pojkvän. Fatta att jag lyckats få en så het karl! ;)Hockey, suck..

Haha alltså karlar o hockey kommer jag nog aldrig att förstå mig på! Thomas sitter o ser på hockey o jag har tråkigt för flera. Är så sugen på att fara ut o dansa, men det blir det inget av ikväll.

Jag har i perioder när jag vill fara ut o fesa, har haft en LÅÅÅNG period då jag inte varit brydd i det, men NU
vill jag bara ut o dansa!! Så är du sugen vet du vem du ska ringa! Haha, värsta kontaktannonsen här ;)

Well, trodde jag o T skulle ha myskväll, men tydligen är hockey viktigare ;) Karlar..
Men jag är inne på mitt 4:e vinglas så jag har det rätt bra i alla fall. Har chattat med en frissa så ska ev. få en snabb tid till klipp o färg, bokat in Ramell o fått nostalgitripp till underbara 2009 som gav så många härliga skratt o utekvällar!Thomas tycker jag ser ut som en snygg lärare i glasögon, men jag vet nu inte. ;D Slänger på glasögonen när jag har huvudvärk! ;)12 mars 2011

Underbart! Har för en liten stund sedan kommit hem från gymmet, har varit på BodyPump och fick åter igen konstaterat att jag inte har några armmuskler, bara skakade när vi gjorde bänkpressövningar. Nå men det kan bara bli bättre, haha!

Sitter o gosar med Leo som bäst o ska steka makaronilådan som lämna från igår medan jag väntar på Thomas. Har första lördagen på evigheter utan en massa måsten o "rajtas". Så nu ska jag ta igen lite krafter så man orkar med allt! :)Baby-Boo

Sticker iväg..

Nu ska jag börja dra mig mot Hannas o ha ost o vinkväll med tjejerna. :) Först tänkte jag att jag inte skulle klä upp mig (har inte gjort det heller), men sminkade mig lite o slängde upp håret i en hästsvans.

Ha en super fin fredag allihopa! :)


Lista

1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Ja gällande det mesta
3. Är du uttråkad? För tillfället, JA!
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? NEJ!
7. Är du full? Nej, men ikväll säkert ;)
8. Är du en cooling? LÄTT
9. Är du från Irland? Nej ;)
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? YEPPS

Skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Yepp, se bara på mig o Thomas. :P 1,5 år nu på söndag
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja, många gånger..
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Halo jag är ju tjej, klart jag har!
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Yepps
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Ja, många gånger :P
6. Har du haft en hemlig beundrare? Har säkert alla haft! :P Vem vet jag inte, annars är de ju inte hemliga
7. Är du kär? Ja
8. Vill du gifta dig i framtiden? Joo, drömmer redan om ett bröllop i framtiden!

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Ögon
3. Katt eller hund? Hund & Leo


4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Bästa vänner, alltid haft det så.
5. TV eller Internet? Internet, kollar vädligt sällan
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca-cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Med Thomas kan jag göra båda! :D


8. Pengar eller lycka? Lycka!!
9. Dag eller natt? Dag, fast det är ju bra skönt att sova ;)
10. MSN eller mobil? Mobil, vem använder MSN längre??

 

10 ”Har du nånsin…”
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja, det har väl alla? ;)
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, vågar inte!!
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja
6. Ätit en hel tårta? Nej, jestas! Skulle spy efter 2 bitar.
7. Gjort bort dig offentligt? Säkerligen
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej fakttiskt inte, allt ta slut av en orsak så. :)
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja, gråter ännu över dem.
10. Velat försvinna? Ja


Skit
Vad såg du på tv sist? The Simpsons
Vems blogg läste du sist? Saras blogg :)
Vad åt du sist? Makaronilåda
Vem pratade du med sist? Thomas
Vad sa du? Hejdå Älskling, ha kul med grabarna
Vem ringde du sist? Line
Vem messade du sist? Thomas
Vad läste du sist? Aftnbladet, tsunamin i Japan
Vem pussade du sist? Thomas
Vem kramde du sist? Thomas
Vem bjöd du sist på något? hmm, jag minns inte ;D haha så egoistisk
Vad köpte du sist? Mat för 50 ege.. :/


Hoppla polle

Det kändes inte som jag hade 1 km långa tyglar, men man ser ju det på bilderna ;) Får komma ihåg det till nästa gång!!Haha, ser jag inte förbannad ut på bilden? Koncentrerad fåne!

Alltså jag såg så jäkla ful ut så klippte bort ansiktet ;D


Böja, böja, böja11 mars 2011

Tjohoo! Nu är jag hemma från jobbet o ska fixa ihop makaronilåda, eller Thomas har redan börjat på, jag ska bara krydda köttet o laga äggstanning eller vad det nu heter ;)

Ska ladda upp lite fler foton från då jag rider Ramell senare idag, har nämligen fått dem av Sara nu! :) JESTAS vilken hemsk sits jag har, lååånga tyglar, hösäck osv.

Ni får se senare. Ikväll blir det ockås ostbricka o vinkväll med tjejerna hos Hanna, MYYS!!
Kopeti kopeti

Medan jag är o rider (tidsinställt inlägg) så kommer detta inlägg upp. I förrgår blev jag nämligen skit förbannad på katten Leo. DÅ var han gratis och vem som helst skulle fått ta honom! Han hade nämligen sönder min systemkamera (trodde jag då)! Men som tur visade det sig "bara" vara objektivet, så nu har jag på agendan att köpa ett nytt "litet" objektiv. Tänkte mig ett nikon 35 mm/1.8. Min kamera är en Nikon D40.

Så min följd fråga är om ni vet någon bra sida man kan beställa hem som är rätt billig??
10 mars 2011

Dagens look.


Jeansleggings - H&M, Topp VILA, Cardigan H&M, Klocka - Hugo Boss

Tar natten nu kära läsare!

Nu ska jag snart blunda o börja sova, men måste först skriva några rader om kvällens 2 underbara hästar! Ramell gick mycket bättre än sist, han stannade bara 2 gånger idag och gick bättre framåt. så red bara 30 min o slutade när det gick bra.

Ami red jag barbacka idag, trodde hon skulle vara ett nervvrak när det blåste o stormade så väggarna bara knakade i manegen, men hon var lugn som en filbunke. Red som sagt barbacka o fick henne att jobba bättre i traven än jag får med sadel!! Kanske för jag skumpar mindre o sitter bättre utan sadel (jäkla stigbyglar som ställer till det för mig). Hon var en riktig 10 poängare och Ramell en 8+ idag! :)

Så nu var det skrivet, nu ska jag ta natten! ;)Titta så fin bild
Sara tog på mig o Ramell idag! <3 Tycker så om den där bebisen!!


Dagens look

Har varit o printat, på möte o gym. Jag skulle till posten men åkte till fel!! Trodde jag skrivit in smedsby posten (då slipper man betala avgift för parkeringen a bil) men det var inne i stan, SUCK! Så orkade inte betala parkeringsavgift för ett paket, så ska springa efter det efter ridningen så får Sara sitta i bilen o vakta o i nödfall flytta bilskrutten ;)

Så här ser jag ut idag i alla fall.Kavaj - ICHI, T-pajtan - WARP, Byxor - Vila, Klocka - Hugo Boss

Leo ville också visa upp dagens outfit ;) Han är från Petalax


9 mars 2011

God morgon!

Det måste vara solen. för jag vaknade av mig själv 08:50!!
De som känner mig vet att jag är sömntuta nummer ett och stiger inte frivilligt upp före klockan 10!! ;) Men lika bra det så jag hinner med lite mera idag. :D Dagen program är följande:Internationella kvinnodagen

Dagen firades då först med Ramell o sedan med härliga Emma o Charlie. Först med paj på balkongen o sedan en promenix på isen! Jo sedan har jag dagen till ära fått gymkort. Ska hyra av en tjej fram till 31.8, så får se då om jag får tag i tränase och hålls frisk denna gång! :D LÄTT, vad gör vi nu kör vi!!


 
Löslongering av Ramell


8 mars 2011

Tjohoo, efter nästan 2 veckors paus tar jag upp bloggandet igen. Orsaken till pausen är att jag kände jag blev beroende av att blogga, och jag har som princip att jag inte vill vara beroende av något, ex. tobak, alkohol, kaffe, blogga ;) Men tack vare pausen har jag insett jag inte varit beroende utan bara tyckt det varit roligt så nu e jag tillbaka. Att jag är beroende av FAcebook är en annan femma ;)

Hur som helst har det varit helt skönt dessa 2 veckor.
Har jobbat, gymmat, ridit, myst o sådant. Men nu e jag back on track igen. Gulliga kommentarer annars jag fått i inläget där jag menade jag skulle hålla paus. :) puss o kram på er!Stallhunden Dana får stå för bilden på detta inlägg.

30 dagar

I morgon börjar jag med 30 dagar. Då får ni veta följande om mig! :)


Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag


Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


RSS 2.0