God natt

Trodde jag hade urinvägsinfektion i morse eftersom jag fick springa på wc helatiden fast jag inte behövde kissa, men det kändes så. Men nu mår jag bra, och allt fungerar fint, hehe!

Vågade dock inte fara ut och springa ikv pga. det, men ska sätta väckning på i morgon tidigt så far jag på morgonen istället. Ha också inträdesprov i morgon, till turism, så får se då.

Nu ska jag hoppa i kojs med min älskling.

God natt!


Mysigt - not

Idag känner jag mig inte så bra, hoppas detta elände går om!

Var en snabbis till stan idag för att få nya Artistry produkter, och efter det gick jag och Edith på jakt efter skor, utan att hitta något. Konstaterade detta igen, Vasa har för lite skobutiker!!!  Ska senare idag fara via Extra här i Smedsby och kolla om man skulle hitta något där, men först ska jag dricka massa vatten och vänta på att T kommer hem så vi kan fixa tortilla! :)Hej så länge!
något känns fel

klockan är 06:50, och jag känner mig pigg?? Har varit det nu i 35 min. Vad felar mig?
hemma igen

Har precis kommit hem från examenskaffe i Oravais hos min kusin Simon. Var roligt att se släkten igen, den ser man inte allt för ofta, men nu nästa lördag kommer den förhoppningsvis en runda här via också på studentkaffe. Hoppas många kommer, har så liten släkt här i finland, och de som kommer har många att besöka som blivit studenter, så hoppas någon kommer!

Lena ringde tidigare idag, så ska fara med henne till stallet. Är ett bra tag sedan jag red nu igen, så ska bli kul att hoppa upp på Eilas rygg igen.

Men nu ska jag fortsätta vara duktig flickvän och fixa mat till Thomas innan han rusar iväg till möte nu när han kommer hem från gymmet. :)


30 Maj 2010

Är mycket ledsen idag, för jag berättade ju förra veckan att Ronja har en elakartad tumör i benet, men veterinären sade vi kunde ha henne i liv så länge hon äter och är glad (hon matas i värkmedicin). Morgonen är värst för henne då hon är styv, men värkmedicin bukar hjälpa hennes haltande, men idag kom hon nästan inte nedför trapporna, och hennes ben har blivit svullet! Så jag antar vi måste avliva Ronja inom de närmsta dagarna :'(

Jag som ville ha ett studentfoto med henne!! <3

 

 

 


Liten nyhet

Det kan hända ni får se mig och Kajsa på TV i höst i samband med Fashion Week. Inspelningarna sker i sommar.. Kan berätta mera sen när jag vet mer, men skoj kommer det bli i alla fall! :)Så jäkla skön låt!

 

Kan inte sitta still när denna spelas. :D

 

 

 


tjohoo

Gud, vad skönt det ändå var att vakna upp i egen säng idag! T jävlades ju såklart och väckte mig kl.9 genom att sjung i mitt öra, men han slutade efter ett tag så jag fick sova vidare ;D

Var in till stan med mamma, jag agerade smakråd. Vi hittade ett super fint halsband till henne, och i samma väva blev jag helt förälskad i en herrklocka! Alltså what's up me alla herrklockor, de är ju så mycke snyggare en klockor gjorda för oss!! Tror jag ska när jag får min lön köpa den.

Efter stan for vi och handlade en BH till mig, förstår inte, men tydligen har mina melonas vuxit utan att jag noterat det?? Men hittade en i alla fall efter många om och men. Jag förstår inte hur det fungerar, hur vet man vad som säger vad och vad man ska ha för nummer? provar alltid 100 st och OM jag har tur passar 1??


Sitter nu här med en återfuktande ansiktsmaks från Artistry. Har så otroligt torr hud efter resan!

 

 

 


hemma igen

Har haft en underbar resa i Barcelona tillsammansmed Edith. Har haft sol varje dag och ca 27 grader varje dag. Det går inte att sammanfatta resan kort så låter bilderna tala för sig själva. :)
Annu och Edith goes

 

 

Så länge jag är borta kan ni skriva i kommentarfältet om ni har några frågor till mig, så svarar jag på alla när jag kommer hem igen nästa vecka! :D

Ha det bra så länge!


20 Maj 2010

Sitter som bäst på sängkanten och skriver. Steg upp strax efter 06 idag för att hinna umgås det sista med min älskling. Åt frukost och myste lite i sängen. Men nu har han farit till jobbet och jag ser honom inte på 8 dagar, jag kommer att sakna honom något ENORMT!!

Hur som helst så ska jag göra det absolut sista idag. Duscka, raka benen, skriva allt jag har med på en lapp, packa det sista (sådant jag använder nu på morgonen), och gosa allt vad jag kan med Ronja. Jo, just det, ska sätta på en tvättmaskin åt T.

Så men nu ska jag ta och hoppa i duschen. Om 1,5 h kommer pappa efter mig och vi beger oss mot tågstationen svar vårt tåg som ska ta mig och Edith till Helsingfors förhoppningsvis finns 09:22.

Slänger in någon bild strax innan jag åker iväg. :)Gråter inte längre

Det ha varit en jobbig dag, men nu börjar jag äntligen sluta gråta. Ronja kan gå på alla ben idag så det känns skönt!

Har gjort en lista på det sista som inte är packat än, och ska iväg till butiken med pappa och inhandla tidningar och lite färdkost inför morgondagen, samt ta ut pengar.

Bli inga fler inlägg ikväll, tänker gosa allt vad jag kan med Ronja ikväll, för man vet ladrig om hon är i livet när jag kommer hem från resan. Veterinären sade så länge hon äter, dricker, är glad så är det inget som säger hon måste bort, men om hon slutar äta och inte är glad längre blir det sista sprutan. Dett kan vara i morgon, men också om någon månad. Vi tar var dag som den kommer. <3


Karmossen Chocolate milk, "Ronja"

I januari 2000 åkte familjen Åkers ner till Nystad för att "titta" på en rottweiler valp. Det var inte meningen att köpa en, men hem kom vi i alla fall med ett litet knyte, en rottweiler valp vi döpte till Ronja.

Vi har fått jobba något otroligt med vår älskade Ronja p.g.a. hennes dålig lynne och osäkerhet, men i och med det har vi alla familjemedlemmar fått ett så otroligt starkt band till denna underbara hund. Visst har det inte varit roligt alla gånger när hon skrämt grannar, gäster, pojkvänner som kommer på sitt första besök, pojkkompisar ,när hon tagit till brösttonerna. Ronja har nämligen hela sitt liv varit rädd för det manliga könet på 2 ben, och skällde därför när hon kände sig osäker.

Ronja har många gånger bevisat att hon är en otroligt klok hund. När jag hade det väldigt jobbigt för 7 år sedan, då fanns hon vid min sida och tröstade mig, hon satte sitt kloka huvud i min famn och slickade min hand, som om hon ville säga det blir nog bättre! Hon har skyddat oss mot inbrott och gjort att man alltid känt sig trygg nära henne. Eller när min momi är på besök, då är Ronja alltid så glad men mycket försiktigare eftersom hon vet hon är gammal, likaså med fammo. Ronja har även hjälpt till med att uppfostra Elvis, och Elvis avgudar Ronja.

Alla som spenderat mycket tid med Ronja har alla fått en vän för livet. Jag tänker bara på nykomlingen i familjen, min Thomas, de klickade mellan Ronja och honom med det samma, och om Ronja godkände Thomas när han första gången kom till oss, ja då har jag nog hittat en bra karl! Eller mammas väninnor som varit lite oftare på beösk, de älskar Ronja. Om jag ska vara ärlig tror ja ingen (förutom de som är rädda för hundar) inte kan älska Ronja, hon har sådan underbar personlighet, och är så snäll!

Ronja betyder så otroligt mycket för mig, men det finns inte några ord som kan beskriva det. Orsaken till att jag skriver allt detta är för att vi idag fick beskedet att Ronja har en elakartad snabbväxande tumör i benet, vilket gör att hon måste avlivas. Detta kommer att ske inom de närmsta dagarna, och jag åker ju till Barcelona i morgon, så jag är otroligt ledsen nu, eftersom jag inte kommer att kunna ta farväl då den tiden kommer. Så jag spenderar all tid jag kan åt att gosa med henne idag. Har precis haft med henne ute på gården, men eftersom det blev så varmt gick vi in tillbaka eftersom hon har så tungt annars också..

Här kommer lite bilder från då hon låg där ute..Ronjas favorit plats, där har hon koll på allt som händer i kvarteret.Fläcken hon har på hger framben är inte päls som trillat av, utan veterinären har rakat bort pälsen där för att kunna ge cortisonsprutor i leden..HERREGUD!

Det finns nog inga ord för den där matchen! Ryssland vann över Finland.. Nu går jag och sova!
nästan packat klart!

Nu har jag nästan packat klart, jag ska bara tvätta lite kläder nu. Det finns nog bra med rum i väskan för att köpa kläder och dyl, nice!! (första gången för mig när jag packat tror jag??)

Det som känner mig vet att jag fotograferade otroligt mycket förr, men det kom av sig lite. Men jag tänkte försöka ta tillbaka det eftersom jag tycker själv jag var helt bra på det, fast nu är man rätt ring rostig märker jag.. hehe

Det regnar ju just nu, och jag ville inte gå ut, så fotade genom fönstret så badkruka som jag är, haha.reegna regna reeeeegna!

Fy fasen vad det öser ner just nu, regna alltså! Stackars de som är på Talko just nu, T for just iväg på det, men för en gångsskull kommer han hem lite tidigare från det, för vi ska kika på hockey ikväll! :) Nej, jag är inte intresserad, men kan vara helt underhållande ibland?

Har planerat ett photshoot jag ska vara med i idag, ska bli fun! :) Men nu ska jag springa på wc innan jag kisar på mig! ;) *intresseklubben antecknar*HJÄLP!

Hittade denn när jag packade ner bikinin (tack du som kommenterade det, haha). Köpte den då jag var på resa med familjen 2005 i Thailand. Men kan inte bestämma mig om jag diggar den eller inte??


Så vad tycker ni, ska den med eller lämna hemma?? Behöver hjälp!!

VideobloggHaha, gjorde jag inte bra denna gång? Helt naturligt ;D Kommer ni annars på något som jag inte räknade upp som jag borde ha med??
18 Maj 2010

God morgon!

Haha, alltså jag drömde  värdlens sjukaste dröm, haha! Orskar inte berätta hela drömmen för det är så råddig och lång. Men "kort sagt" så såg jag 2 män försöka bryta sig in i en polisbil och jag sade de skulle sluta vara s idiotiska när poliserna kommer snart tillbaka. Då började den ena mannen av inbrytarna säga något och börja jaga mig, så jag sprang undan honom ett tag och tappade bort honom sedan.

Efter jagandet sprang jag tillbaka till bilen, och då sköt den andra mannen mig i axeln, magen, och strax under bröstet. Jag kände hur blodet forsade ur mig, och jag föll ner på knä och sedan på rygg och skadade axeln. Sen vaknade jag på ett sjukhus och där var familjen och väntade och sade jag varit nersövd i 3 dagar för att jag skulle återhämta mig. NU kommer det lilla roliga nå väl så jag tittade neråt och såg att de opererat bort en stor bit av mitt vänstra bröst!! S jag frågade vad som hänt, så sa de att de fick inte bort kulan ur bröstet för det var så stort, så de måste operera bort en bit av det för att komma åt den. DESSUTOM hade de opererat tillbaka bröstvårtan helt fel, så den var MYCKET högre upp än de högra bröstet, haha!

Efter sjukhusvistelen kunde jag nog röra mig o så helt bra, men för att få "tycka synd om mig" blickar och kramar, och bli behandlad som en prinsessa så betedde jag mig som en dödssjuk människa, haha! Och när ingen såg så lekte jag häst, och hoppade hinder med riktiga hästar...


HAHA, ja det där var den korta versionen av drömmen, den var helt sjukt lång. Men fanken de där brösten såg roliga ut! ;D Tur det bara var en dröm

 

 


back on track

HAHAH inträdes provet gick väl se sådär ;D Har i allafall räffsat gården, eller backen till gården idag och sklart fick jag 2 stora fula blåsor vid tummarna, suck!

Ikväll ska jag sy lite fickor på insidan av kläderna jag ska ta me till barcelona. Så ikväll far jag iväg till Edith var jag gör det. Men nu ska jag ta och masser en sjuk fot (inte min), bara för att jag är så snäll.

Ja just det ja, fick en kallelse till nästa inträdesprov som är första juni. :)Så här ser jag ut!

Äh, varför klä sig annorlunda? Jag tänker fara på inträdesprovet precis som den jag är, med avslappnad klädsel och klackskor. Där har ni Annu. Det är ändå så varmt att man MÅSTE ha shorts idag!


Nu drar jag iväg, önska mig lycka till!!!!

17 maj 2010

God morgon!

Nu har jag vaknat och ska börja fixa mig inför inträdesporvet kl. 12 så småning om.

Har nu på morgonen suttit och gett förslag hur fotograferingen av mina studentfoton ska bli, tror jag kommer ha bästa fotografen till dem, så jag är super excited! :) Sami Pulkkinen ska ta mina foton, och jag tycker super mycket om hans foton för de är inte så mycket redigerade och har alltid pra ljus och han är behaglig att jobba med. Så om någon  annan vill ha honom som fotograf också kan jag ge kontkaktuppgifter, bara att höra av sig!

Skickade mejl så får se vad han svarar så jag kan ringa Artistica och boka in frissan lite tidigare på morgonen istället. :)

Men nu ska jag ta och sätta på mig lite kläder, sminka mig och trixa med utseendet mitt så det ser respektabelt ut, för just nu ser jag ut som någon annan man, haha! ;D


Vi hörs efter kl. 16
blupp

Tjohoo, idag har det varit en riktigt slapp dag. Steg upp tidigt i morse och åkte till Vörå för att mata hästarna, sen när jag kom hem gick jag och sova igen och sov till kl.13. Det var ur skönt!

I morgon har jag då inträdes prov (påriktigt denna gång), men jag tar heldre ett mellan år än studerar det, GAH då jag inte vet vad jag vill bli!! :(


Här kommer lite bilder från igår.påväg mot stallet för att kvällsmata.Ansu och Lena på StrampenJag och Lena strax före vi for iväg till Åminne, stället jag INTE kände fr att dokumentera min närvaro från ;D hahanattkäkar

Sitter och äter pizza vi haft i ugnen med T just nu. Strampen var super mysigt och det var varmt och skönt, men sen åkte vi till Åminne, ett stället jag INTE ville till, haha. Men det var helt OK. Men tjejerna ville vara där och kolla på människorna som sprang omkring där så de stannade men jag drog med mig T och hoppade in i bilen med Pate och Nicke och for hem, så nu är vi hemma igen och käkar. :)

I morgon blir det morgonmatning istallet, det vill säga om 6 timmar ska jag vara pigg och glad i stallet, haha. ;D

Så god natt!


Back on track

Nu är jag hemma igen, en snabbis. Ska ut med T och hans kompisar + mina fina tjejer till strampen. Idag skiner solen i alla fall här. Vi gjorde en liten miss jag och T i morse när vi trodde att det skulle vara varmt och fint på villan (vanligtvis är det alltid finare väder där), men nej, vi hade så otroligt fel. Vi hann sola i 10 min sedan kom moln, kall blåst, så vi gick in i stugan istället.

Sen kom vi snabbt hem en vända innan vi åkte vidare till Vörå för att mata alla hästkräk där. Så NU sitter vi på trappan och dricker varsin öl/kultalnkero och njuter av solen och väntar på skjuts.

Har ni överlevt värmen idag??Jag och T just nu. Tycker så massor om honom, han är bäst!

God morgon.

Klockan 9 nu på morgonen kom T uppkrypande och sa god morgon till mig mindre trevligt eftersom jag var och är dödstrött. Väntar bara på att han ska fara till gymmet så jag får sova vidare, haha. För sedan börjar skärensäsongen. :D

Idag eftersom de lovat stekhett, och de hade lovat det igår också, bara att det hade lovat några grader svalare igår än idag och det ändå var kokhett, så tänkte vi att vi tar vå ny inköpta piknikkorg och fyller den, och sedan iväg till Villan i Hanklot och är där över dagen. :)

Ikväll har jag kvällsmatning i Vörå, så dit blir det nog att fara på kvällen, men inte på dagen. :) NEPP, då ska det solas vid vattnet! :)

Så vi kommer antagligen inte höras fören kvällen! ;) Så ha en toppen solig dag! Kom ihåg solskyddsfaktorn, solen ÄR stark fast det är bara maj!!!!!!
Strampen som blev O'malleys

Nu snart blir det att fara med tjejerna till O'malleys. Vi skulle först ha farit till Strampen, men det är så skit väder att det blir en inomhus drink istället. :)

Så nu ska jag bara fara och göra i ordning lite mat till min fina pojkvän, eftersom vi båda är nygymmade, vilket är en härlig känsla! :) 

 


efter 6 timmars solande i 27 grader..

.. så sitter jag nu i sängen och överför bilderna från dagen. Ska bara packa gymväskan nu och sedan bege mig till gymmet med Thomas, men före de ska vi köpa en picknikkorg färdigt inför morgondagen.
Min snygga grillmästare
Thomas tallrikMin tallrikmin macbook

Såhär säger min macbook vädret kommer att bli.. :)

sommaren är vaaarm

Har varit ute och solat med älsklingen min sedan 12, nu är klockan 7 minuter över 4. Vi har precis grillat och ska börja laga undan här från bordet, sen ska vi vila på matne i solen. MYYS!! Har tagit några bilder faktiskt som kommer upp sedan då vi går in, sitter nämligen med laptopen här ute och spelar musik, skönt med trådlöst och laptop säger jag bara.

Senare idag kommer som sagt somriga bilder upp, men nu ska jag ta och börja plocka undan från bordet och fortsätta arbeta på min bränna. :)


Det är så jävla ljust här ute att jag knappt ser skärmen, så vet inte alls om bilden är smickrande eller inte, haha. Hoppas den är fin, s jag inte skrämmer iväg er, mahaa!
Jo, jo, skit kul att sommaren är här!!!!

Efter bion gick vi till grillen och beställde något att äta, och efter att vi beställt satte vi oss på en bänk. Jag hann äta några tuggor och börja tänka om myggorna dykit fram ännu, eftersom något kliade som fanken i baken (bänkens brädor hade mellanrum), men jag kunde ju inte klia, eftersom det skulle sett lite äckligt ut. Så jag frågade lugnt och snäll T ifall myggor kommit fram ännu, och visst hade de jävlarna kommit fram..

När jag kom hem igen hade jag fått sommarens 5 första jävla myggbett som är stora som elefantavtryck! Så jo, det är skit kul att sommaren finally har kommit!!!! Nu kommer jag se ut som en BÖLD!Grattis blondi

Haha, grattis blondi säger jag bara! JAg skrev ju här tidigare att jag skulle på inträdesprov i morgon, men så är inte fallet. Jag hade tydligen i min "iver" läst att det var i morgon inträdesprovet var, när det i rätta fall var sista anmälningen till inträdesprovet.. Så blir en lugn dag i morgon med andra ord. :) MEN på måndag har jag 100% inträdes prov till en annan utbildning jag heller inte vill till...

Jag lyckas alltid jag tydligen ;) haha


oopsie


Kvällen

Ikväll var jag och T på bio, vi kollade Robin Hood. Ni ska så hårt fara o kolla den, den är super bra!! Men här kommer tunikan och bikini övredelen jag köpte. :)

Jag ville inte sätta upp en tissikuva, därför är detta bilden. ;) Älskar övredelen!

Kvällen

Ikväll var jag och T på bio, vi kollade Robin Hood. Ni ska så hårt fara o kolla den, den är super bra!! Men här kommer tunikan och bikini övredelen jag köpte. :)

Jag ville inte sätta upp en tissikuva, därför är detta bilden. ;) Älskar övredelen!

Kvällen

Ikväll var jag och T på bio, vi kollade Robin Hood. Ni ska så hårt fara o kolla den, den är super bra!! Men här kommer tunikan och bikini övredelen jag köpte. :)

Jag ville inte sätta upp en tissikuva, därför är detta bilden. ;) Älskar övredelen!

done på gården

Jag och T sprang ut när solen sken och termometern visade 21 grader. Så vi räfsade bakgården det sista, och precis när vi var klara började det regna, snacka om tajming! ;D

Ikväll tänkte jag ta bilder på bikinin jag köpte och klänningen jag köpte som är sockersöt. Så kolla in då.

Just det ja, idag fyller mina favorit tvillingar, Oscar och Viktor! Grattis till er grabbar, ska på födelsedagskaffe till Viktor en 17-tiden.

Nu ska jag ta och läsa lite på inträdes som är i morgon.. :S Vill inte ens in till den skolan, så det är inget som sporrar en med att läsa.. ;)Bild från vappen, Edith, Annu, Lena, Basse

Några bilder från igår

De flesta bilder har jag tagit, men de på mig har Lena och Ansu turats om att ta. :)Photoshoot

Hade photoshoot med tjejerna vid stranden och solnedgången ikväll. Var askul! Bilder från den kommer upp i morgon. Här är ett smakprov på de mera "ordentliga" bilderna.

Nu ska jag krypa närmare T och ge honom uppmärksamhet så han inte somnar, haha.

Ha det bra! :)

Pussis
prupp

Nu har jag varit hemma i 2 timmar. Hittade en bikini (övredelen) och en tunika, kan ta kort på dem och slänga hit sedan men måste städa först. Jag som tänkte springa idag när det är fint väder, men lovade vara social och fara på en kaffe till abc med Ansu, som jag inte sett på 100 år. Så skippar springningen idag.

Min diet har annars gått över förväntan, dock känner jag mig hungrig hela tiden när jag är van att äta allt som lockar, hehe. Jag har nämligen att jag nu i början får unna mig var 3:e dag ett rostat bröd, och jag åt ett igår och vet ni vad?? Det var inte ens gott!!!! Svårast är att hålla mig borta från potatis och pasta, något jag älskar. Sommaren kommer bli svårast när det serveras nypotatis och pikkalaka, det kan jag nämligen äta bara som det är.

Nåväl, nu ska jag städa rummmet, har precis städat restan av hela stora huset. T den jäkeln flydde iväg till gymmet, så han slapp städa *morr*..Beundrade just min skönhet för att orka städa.. Men Hey! Fina flickor städar ju inte, de har städerska? eller???And I'm off


Thank good there is Google maps

Jag ska ju till ansiktebehandling, eller djuprengring idag, och jag har inte någon helst aning var själva stället finns, men tack vare Google map så hittade jag nu huset, och fick en bättre bild. Så tror nog jag hittar. :)

Thank good!12 Maj 2010

Good morning sunshines!
Har vaknat för länge sedan och ligger i sängen och läser allt nytt på nätet. Hittade bl.a. en "ny" radiokanal jag diggar, 107,5. Lyssnar på den via webben och jag gillar massor!

Idag är det då det "sista" som ska planeras inför Barcelona resan. Hur vi ska ta oss ner till Helsingfors och om vi ska övernatt där hos någon vän, eller se om någon vill åka på shoppingtur till Helsingfors??
Nice hotell va? Riktigt nära stranden och shoppinghuvudgata också :D Hotellet är 4 stjärnigt
Det ser dessutom lovande ut när det kommer till vädret på fredagen, första dagen att ligga och steka på. För både jag och Edith var av den åsikten att vi vill ha varmt, men inte så varmt att man svettas av att gå 2 meter, och så vill vi kunna ta och festa, se staden, arkitektur, museer, äta god mat, och vara turistiga i en stad som inte ärhelt och hållet turistförstört. :)


 

 finns inte mycket att säga

Är på så dåligt humör efter veterinärbesöket att jag tror jag ska gå och hämta lite vindruvor och gosa ner mig i sängen..

I morgon har jag fullt program i alla fall. Jag ska bl.a. på ansiktsbehandling och på kaffe + shopping med Edith och såklart planering inför Barcelonaaa.

Over and out.Fy så ledsen jag är

Kom ganska precis hem från Seinäjoki var vår favorit veterinär har sin klinik. Han undersökte Ronja igen, eftersom hon börjat halta igen, trots att hon för 4 veckor sedan fick sin första kortisonspruta. Han sövde ner damen vår och började känna och röra på benet, och denna gång hittade han en stor knöl på insidan av hennes ben, så han röntgade och tog biopsi från knölen. Han sa det såg ut som en tumör, men vi måste vänta en vecka innan vi får der direkta svaret, och får veta hur vi skall gå vidare från det.

Jag blir så jävla ledsen, jag älskar så otroligt mycket Ronja. Hon fanns alltid vid min sida när jag gick egenom en jobbig tid för länge sedan och grät väldigt ofta. Hon vet hur hon ska göra för att få en att le när allt känns piss, och hon är världens underbaraste, fast hon fiser hemska bomber nu som då! Men Ronja har en sådan underbar personlighet att jag vill inte vara utan henne, vi har haft henne i 10 år, och jag vill hon ska fortsätta finnas här! Det gör så ont att tänka helst tanken på att vi kanske snart måste ge den sista sprutan, beroende på vad veterinärern rekommenderar självklart!


 

 


11 Maj 2010

Good morning sunshines!
Har precis vaknat, så ligger i sängen och äter lite kolhydratfri frukost och laddar upp för dagen. Vi ska nämligen med Ronja till veterinären idag och ta andra kortison (stavning) sprutan eftersom hon börjat halta igen. :(

Men först ska jag kolla lite facebook, lite bloggar, lite mejl, lite aftonblad och sedan i duschen innan veterinär besöket till Seinäjoki.

Have a nice day!

natten

Nu ligger T här bredvid och snarkar. Har kollat en vit av en Bondfilm och i morn ska vi kolla fortsättningen. Har fortfarande huvudvärk, så tror jag ska ta och gå och sussa. Har sådan stress och ångest för studenresultaten och inträdesproven jag inte ens vill in till (alltså skolorna)..

Well, well, ska ta natten! Sov gott alla ! :)


Helt slut!

Nu har jag kommit hem igen efter att ha varit och springa med både pappa och Elvis. Vi sprang inte så långt eftersom jag ska ta det lugnt nu i början, så var ca 2,5-3 km (är inte säker alls), och jag srang NÄSTAN hela vägen, och det är jag super nöjd med! :D

Men nu ligger jag halvdöd i sängen och har en dundrande huvudvärk!Jag är mera död än levande!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

UPDATE:
Rundan var 2,82 km, blev just medlem på funbeat.se var man kan föra motionsdagbok och sätta upp mål vid löpning, cykling och allt möjligt.

Svar på kommentar

läsare
detta säger jag inte av snällhet eller för att försöka "prove your granny wrong". jag tycker inte att man ser just nån skillnad på dig om man tittar tillbaks i arkivet (före du blev sjuk). det skulle vara det bruna håret då :) du är ju snygg!


Well, tack före den kommentaren. Vill bara försäkra er så ni inte tror jag är en av de som skriver/säger hur mycket de måste träna för att få bort de osynliga extra kilona. Jag tycker absolut inte jag är tjock, men jag har märkt det på kläderna att de bivit tajtare, och t.o.m 2 byxor är för små. En klänning jag köpte till skolavslutningen förra året får jag inte på mig, så det är sådana saker som gör att jag väljer att börja träna så jag kommer i de kläderna igen.

Jag har dessutom aldrig behövt tänka på vad jag sätter i mig, för det har aldrig satt sig någonstans på mig, men nu det senaste året har allt onyttigt börja sätta sig här och där, och jag har börja röra på mig mindre eftersom det varit mycket med skolan och såklart för att jag varit sjuk sedan slutet av november/början av december.

Jag vill gå ner de 7 kilona jag gått upp när jag varit sjuk, och komma i de byxorna jag hade förr så jag inte måste köpa ny shorts till sommaren. ;D

Ville bara förklara mig så ingen tror något annat. Orsaken till varför jag kanske inte på bilder ser rundare ut än förr kan väl bero på att jag väljer vilka bilder jag laddar upp, altså de jag tycker ser bäst ut ;D


fixat på gården

Tjolahooo!! Har precis kommit in genom dörren efter att ha räfsat på bakgården. Lite kvar, men den delen lämnade jag till i morgon.

Har en sådan jävla huvudvärk nu, störande, men tänkte fara ut och springa kring 7, då T far på gym. Vi skall tillsammans sätta ihop ett träningsprogram till mig, så jag kommer igång. Fick höra igår nämligen av min kära mormor att hon inte kunde förstå hur jag kunde vara så blek och RUND! Jag har fått så runt ansikte o bla bla.. Så blev faktiskt ledsen. Men jag vet man inte kan förvänta sig av en 90-åring att de ska uppföra sig, och tänka efter vad de säger före de säger saker och ting..

Men lite ledsen blev jag faktiskt, så om hon tänkte så måste det ha skett drastisk förändring på mig nu när jag varit sjuk i 5 månader, så nu ska jag ta tag i saken och röra på fläsket!!!


10 Maj 2010

Alltså om 10 dagar åker jag och Edith iväg till Barcelona, wuhuu! Ska bli så jävla underbart! Hey, det fick mig att tänka på, när får man veta det slutliga resultatet i studentskrivningarna?? Vet någon?? Svara gärna i sådana fall med en kommentar! :)

Well, nu tänkte jag göra lite nytta och städa rummet innan T kommer hem från jobbet. Sedan ska jag ta och söka efter min telefon. Aah, va de skulle sitta bra med lite jordgubbar doppade i socker eller vaniljsås!! MUMSFILIBABBA!!

Som sagt, nu ska jag gå och göra nytta..Blir så excited när jag tänker på jordgubbar! MUMMMMMMMS

gråter floder

har just precis kollat denna film efter att blivit tipsad om den. Grät i stort genom hela filmen. Så otroligt vacker film. Rekommenderar hårt.

Av 5 möjliga får filmen 5+!!

vad då? JAg fattar inte felet

Just nu sitter jag på trappan och håller Thomas sällskap som ska få igång grillen, ja vi ska grilla idag igen. Nåväl, jag har lite trist så jag började ta foton. Då ger han mig kommentaren "men fan va ful du e! Du sku se hur du ser ut! HAHA".

Min känslor är sårade...

Grillsäsongen har börjat, lätt!!

 

 

 

 

 

 

 

 


Grattis alla mammor!

Sitter som bäst och väntar på att ett sår ska sluta blöda, men det är en seg jävel tydligen! ;D Idag är det då morsdag och jag ska först fira mamma, sen ska jag med Thomas till Maxmo för att fira hans farmor och mamma. :)

Så vi hörs senare!

Krama om era mammor extra mycket idag! :)

Sitz, del 1

Här kommer de få bilder jag tog från sitzen. :)


Bordsvännerna på andra sidan bordet. :) Christoffer och Ida


Christoffer, Hoang och Ida ;D


Ida och Christoffer


Min bordsplats (var som sagt bordsplacering). Fick en ros av en hemlig beundrare, haha ;D


Jag tillsammans med mina stiliga karlar Roope och Markus.


Resten av ABIna som var på plats. Jäkla kul sitz!!

Ytterligare en bild

Fick ytterligare en bild av Jarmo Glader. Det enda som inte är photoshoppat in i bilden är jag. Men den e helt cool på sitt sätt tycker jag. Fast jag tror mina bröst har blivit förstorade, haha!What a night!

Alltså gårdagens sitz var så jäääävla kul! Det känner jag av också idag, för jag är första gången på aslänge RIKTIGT ordentligt bakis. Fast på något sätt känns det som det är kvällen värd, alltså att vara bakis idag. Jag tog inte alls många bilder, men någora från bordet, alltså de jag sat bredvid. ;) vi hade ett helsikes Photoshoot med Ida och Sussi utanför byggnaden kring midnatt, så ska ta och skicka ett mess till Ida att jag vill ha ALLA bilder. Kanske ska fara där via idag med minnepinne?? Hmm

Så tack alla underbara Övis ABI:n för en helt underbar kväll. Jag hade så jävla roligt, så tack mina fina bordsvänner också, tror nämligen vår del av bordet skrattade mest, högljudast var vi väl i alla fall! ;D Så Tack Markus, Roope, Ida B, Ida A, Kaski och ni alla andra som satt längre ifrån med deltog i allt! ;D Det var ÄSSÄ!!!! :D


Så här snygg är jag idag, haha.

 

 

Nu ska jag ta och gå och duscha, sen som sällskap med till Staden och shoppa.

 


Klar inför kvällens sits

Nu är jag klar inför kvällen. Sitter hos Edith och hon springer runt och fixar sig för fullt. Jag sitter jag och smuttar i mig gott vitt vin. MUMS
Ni ska alla ha en toppen kväll, det ska jag i alla fall ha!

Puss och kram på er!


kände mig dumförklarad

Jag blev sugen på jordgubbar, så jag ringer mamma.

jag: Hej, kan du köpa jordgubbar?
mamma: Jordgubbar??!!
jag: Jaa, så man kan doppa dem i socker eller något?
mamma: Men inte finns det jordgubbar nu!
jag: Finns det inte??
mamma: Nej, de kommer ju först i juli!!
Jag: Gör de så? Jahaa, okej.. hejdå! :(


Men började nu fundera, kommer det inte jordgubbar i växthus?? :oSka testa på ny "diet"

Jag tänker testa på en diet (minns som vanligt inte namnet), var man lämnar bort alla kolhydrater. Alla är jag medveten om att jag inte kommer klara av att lämna bort, men ska försöka i alla fall! :D

Så idag ska jag käka ungskorv, endast! Haha, får se hur detta komemr att gå, jag älskar ju potatis, pasta, makaroner och för att inte tala om BRÖÖÖD!!! Men ska se om det fungerar, ska ta och googla lite nu vad man kan äta, och fixa för recept med låg procent, eller noll procent av kolhydrater! :)

Jag har klarat att inte äta kolhydrater hittills idag i alla fall, HÄHÄ. Detta är dömt att misslyckas!! ;DHittade mig i tidningen

När jag åt frukost bläddrade jag förbi mig i tidningen. ;) För de som missat grejen varför jag är med, så är det inte så märkvärdigt, utan bara så att  Jarmo Glader hade frågat mig om jag ville ställa upp som modell när han skulle fota till en reklamkampanj (vilket visade sig sedan vara RAX *fniss*). Så jag svarade själklart ja, och där efter frågade han om jag hade någon good looking kille som vän som skulle kunna tänka sig ställa upp som den manliga kunden  i bilen jag skulle vara med. Och på det sättet kom Caius med. :)

 

 

 

Förra gången jag hittade mig i en tidning från samma reklamkampanj, så var denna bild. :)

 

 


polis polis potatisgris

God natt! Håll tummarna för mr. T i morgon. Han ska nämligen på del 2 till Polisskolan, det är inte många kvar nu, så det är extra hårt att slippa nu. Håller redan tummarna så de blir helt röda/vita. ;D Hoppas verkligen det går bra!

SÅ HÅLL TUMMARNA!!!


Bajskvalitet, men den är med telefonen tagen förra veckan när vi flyttade ut på fredagen. :)

 

 

 


måste väl erkänna

Det var kanske inte det smartaste att fara till stallet. Jag satte på mig mjukisbyxor och sneakers s jag inte skulle kunna rida, men såklart blev jag så ridsugen när jag pysslade om Eila, så jag slängde på henne sadel och träns och red utan stigbyglar istället i manegen på långa tyglar. Men efter 30 min kom 2 andra ryttare in i ridhuset så då red jag med korta tyglar och hade henne att arbeta med bakdelen lite. Så nu VÄRKER MIN SKULDRA!! HAr tagit Panadol nu så hoppas det börjar hjälpa.

Ikväll är det en tycka synd om Annu kväll! ;)AAAAAAAAAAAAJ

För de som inte vet så har jag en trappa i mitt rum, och den är sjukt hal. Jag har länge tänkt "när är första gången jag kommer att halka i dem?". Nåja, idag gjorde jag, efter att ha kanske bott i det rummet i se sådär 7 år ungefär. Så det kom inte snälla fina ord ur min mun när jag steg upp efter åkturen ner för trapporna..

Så nu sitter jag här i soffan och sitter snett eftersom det tar ont att sitta rakt. Jag som skulle på hopplektion idag fick ställa in den. Blir bara att fara och rida lugnt på Eila och ta hand om heppan.

Hoppas T kan lämna gymmet idag och komma och hjälpa mig fixa maten till Eila och motionera.. Antar jag hamnar att tvinga honom, om helst det går? ;)Glömde bort att meddela!

Jag glömde helt bort! I sommar ska jag på en intensivhelg, eller "mini"läger kan man kalla det. Ridlärare är Anna Tujulin, och för de som inte vet vem hon är så är hon en otroligt duktig ryttare, som tävlat mycket. Hästintresserade inom Vasa känenr garanterat till hästen Karl Hemming, det är en häst hon tävlat mycket med.

Hur som helst, så är jag super taggad, och ser fram emot sommarens läger! Jag ska delta med lilla bitske Trolli-bolli (ja, jag pratar babysråk med hästar). Så får se då om jag lär mig något utöver det vanliga! :)


bilderna är dålig kvalitet för de är tagna ur videon här under, var jag har privatlektion av just Anna Tujulin! ;)

 

 

 


Nya Miley Cyrus

Lilla Miley Cyrus som hade (har?) ett barnprogram som går på Disneychannel, Hanna Montana, har tydligen bestämt sig att ändra vilken publik hon gör musik till. I hennes senaste musik video "I can't be tamed" bär hon betydligt mindre kläder på, har betydligt hårdare och sexigare sätt att uttrycka musiken på.

Personligen har jag länge funderat när hon ska ändra sig från Hanna Montana, till att bil Miley Cyrus och göra musik till en bredare och mera accepterande publik. Jag syftar på alla rubriker i tidningen när lättklädda bilder hon tagit själv (trosor och en topp) läckt ut till pressen. Jag menar vilken 14 åring har inte tagit kanske inte alla gånger så passande bilder?

Här är i alla fall hennes senaste video, och under är en äldre version. Vilken tycker ni är bättre? Jag älskar hennes nya video och låt! I can't be tamed tidid padam damOm videon inte fungerar finns vieon här -> Mileys Nya video (skrolla ner bara lite)

 

 

 

Så vad tycker ni? Ny stjärna som kommit ur sitt skal, eller ytterligare en Lindsey Lohan som blev för tidigt känd och går ett mindre trevligt öde till mötes?


En till bild..

Fick en till bild av Jarmo Glader. Han var själv mer förtjust i denna, den är helt OK tycker jag! :)Jag tänker i alla fall på dr. Quinn, minns ni den serien? Typ skulle föreställa vilda western, och alla sprang runt med korsetter, djupa urringningar och blomma just som på bilden i håret ;) hahaNy layout

Vad tycker ni om den nya lauouten då? Har länge velat ha någon header var jag har brunt hår, men inte haft någon bra bild före nu. Så jag är nöjd nu i alla fall. Enda jag inte är nöjd med är att jag inte får ändrat fonterna på sidomenyn här till vänster!! Vill någon hjälpa mig?
Ändringar pågår

Jag håller på att fixa lite med bloggen, så den kan se lite småknasig ut här nu under dagen. :)© - Jarmo Glader

Fick redan första bilden från gårdagens Photoshoot (04.05.2010). Tycker själv bilden är otroligt vacker!BORED - Bjuder på en lista så ni får lära känna mig bättre

Om mig:

Vad har du för hårfärg - Brunt

Hur lång är du – 174,5 cm
Vem är du kär i - mr. T
Har du nån pojk-/flickvän – Yes, mr. T
Vad brukar du göra på fritiden – Umgås med vänner, pojkvän, festa, rida, busa ;D
Vilka umgås du med – Det är rätt många, men de jag oftast umgås med är T, Ansu, Edith och Lena.
Har du förändrats – Mycket…
Hur ser du ut? – Du känner igen mig på min Euro-Afro assHar du:

Kysst någon – Ja
Sovit brevid någon med samma kön – Ja
Sovit brevid nån med motsatt kön – Ja
Slagit ner nån – Nej, jag är för feg.. Men många gånger velat, haha nå nej!
Ljugit för en bra vän – Vita lögner, och undanhållit sanning för att inte såra vännen i fråga, om jag vetat om att sanningen skulle verkligen inte göra vännen något gott.
Svikit någon – Hoppas inte!!

 

 Vem:

Skrev du senast till på msn – ööh, Nicke?? Aldrig på MSN längre
Kramade du senast – Ronja (hund)
Sov du hos senast – mr. T
Vill du vara just nu - Piggare
Ringde dig senast – Mamma

 

 

 

 

Vad:

Drack du senast – Juice
Köpte du senast – Uncle Ben's + marinerade grisstrimlor
Gjorde du igår – Gjorde mig i ordning för Photoshoot, hade Photoshoot, hälsade på Lena, lekte hemmafru ...
Ska du göra imorn – Rida heesten
Vill du göra just nu – SOVA, dör av trötthet!!
Åt du senast – Risifrutti
Är närmast dig som är rosa – Låda var jag har hårprodukter, armband, smink m.m

 


Kärlek :

Du har sårat nån så den började gråta – Yep, 1 pers vad jag vet. Men det var oundvikligt
Nån har sårat dig så du börjat gråta – Ja

 

Ärlighet:

Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – Det gör väl alla!
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – Jo, jag har världens sämsta självdiciplin
Jag har smugit ut utan lov - Nej, jag är pappas och mammas flicka
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – Neps, inte vad jag minns..
Jag har en hemlighet som ingen vet om – Nej, tror inte det, delar med mig av allt med mr. T och mina fina vänner
Jag har fuskat i ett spel – Haha, bara om det varit när att jag skulle förlora. Hatar att förlora :(
Jag har struntat i ett prov – Nej!!!


Dåliga Tider:

Jag har skadat mig sjäv – Inte med flit i alla fall
Jag har druckit alkohol – Yepp
Jag har tagit medecier mot drepression – Nej
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – Tror inte det?
Jag har vaknat gråtande – Nej
Jag har somnat gråtande – Ja


DÖDEN:

Jag hatar begravningar - Klart det inte är någon rolig tillställning, men det är ett fint farväl av de man älskar. Så ordnas en begravning är jag första som meddelar att jag kommer!
Jag har sett någon dö - Ingen människa, men husdjur.
Någon du har känt som nyligen som dött - Om hösten räknas som nära, så ja!
The morning has borken

Den här låten brukar T komma sjungandes på om mornarna när jag är riktigt trött. Haha, men jag har gjort en egen version av den, haha. Men tror inte jag ska dela med mig av den till alla er, för T trodde seriöst att det var min sångröst, HAHA, och det lät förjävligt!!!

Här är originalet i alla fall, skön låt att lyssna på om morgonen när man ännu inte vaknat.

 

 


tro det eller ej..

.. men middagen är serverad (igen) 22:10. *mums*. På menyn står "pika"ris, Uncle Ben's + marinerade grisstrimlor.Girls girls girls

Har precis kommit innanför dörren, har varit och hälsat på Lena. Haha, alltså vi brudar kan allt ställa till allt i våra hjärnor. ;) Och aldrig lär vi oss att killar inte tänker så mycket som vi tror, hehe!?

Försöker leka hemmafru nu igen o ska fixa käka till T så han kan ta med till jobbet i morgon, bara jag skulle vet när han kommer hem från talkot, för något av maten kan man äta ikväll, jag är i alla fall hungrig.. Fast i och för sig, när är jag inte hungrig??

Nu ska jag försöka få ner någon film, det fungerar nämligen inte alls just nu!


Hejps!
Vackert Annu! Jo tack, jag vet!! ;D

hemma igen

Nu har jag varit hemma i snart 30 min. Photoshooten gick super fort, vet inte om det är ett bra tecken eller inte. haha! Det märktes jag inte stått framför kameran på länge, för jag var super nervös, jag glömde sätta i örhängen och läppstift, så det blev lite halvbra! ;) Jarmo sa nog han fick det han ville, så hoppas han bara inte var snäll haha, nä men nog gick det väl helt bra, kul var det i alla fall! :)

Lite kul bara att jag är så fin i håret och smink nu, och jag ska inte ut ikväll. Det är ju iof ollistisdag idag, men jag är pankilainen!

Här är lite stegvis bidler på mitt hår när det fixades idag. :)


Blev nöjd med sminket, men håret skulle bli afro, men det hanns inte fixas.. :(
Makeup ready

Nu är mitt smink redo.  Fortfarande 2,5 h innan själva shooten, saa sii nu vad det blir av det hela! ;)


 


Kommer ytterligare rött läppstift till, men får så lätt torra läppar så de kommer på först strax före shooten. :)
Vad tycker ni? Snyggt va? Känner mig riktigt fin nu. :D


SPOTIFY

Alla vet väl just nu vad spotify är? Om inte så är det i princip som iTunes/Youtube.com, du kan söka låtar och spela (ingen video). En super bra grej tycker jag! Det enda jag hatar är att det är så mycket reklam som kommer upp nu när det är ett gratis program, MEN nu kan man registrera sig och få ett premium medlemskap, alltså ingn reklam.

Är du inte medlem är det ju toppen, men är du redan medlem kan du göra som mig och göra dig medlem igen för att få det. :)

Klicka på denna länk för att slippa till sidan och få premiummedlemskapet, bra va?


Nä men nu ska jag ta och göra något vettigt! Kl. 17 idag ska jag ju annars på fotografering, är faktiskt lite nervös eftersom det var ett tag sedan ;)

Jag har världens bästaste pojkvän!

Det är ju rätt sjävlklart att det är rätt tråkigt att vakna själv upp ensam, när man är van att vakna upp bredvid någon man tycker om känns tråkigt. Fast det var inte lika jobbigt idag, för jag hade fått denna lapp lämnade bredvid mig, under skärmen till man laptop. :)

 

 

Vi har annars köpt en magtränare, som verkligen tar på, har lite sjukt i magmusklerna idag. Ska precis gå och träna på den innan frukost. Ska se om jag kan ha T att fota senare ikväll när man använder den, ser rätt kul ut nämligen!

 

Nu ska jag som sagt gå och träna magen. Vi hörs! :)


sex sex sex in the city ;D

Minns ni förra trailern av Satc jag laddade upp här? Den var ju helt ursel, jag han t.o.m. börja gråta för att jag skulle hamna att betala biobiljett för en ursel film, men nu finns det en till trailer som ser MYCKET mera lovande ut! Nu kan jag inte vänta tills den kommer på bio!!! AAAAH! :D

Annu <3 Sex and the City = sant sant sååååå sant!


hoppfilm


filmen

heppa filmen publiceras som bäst, så ska slänga upp den på youtube bara så är det klärt och jag laddar upp de här, så man får se när jag hoppar fjuttis hinder haha! ;D

Fortfarande STORT problem!

Surfar fortfarande och hittar inga skor jag vill ha. Eftersom jag ska ha skorna på mig hela dagen vill jag inte ha högre klack än 10 cm, men inte lägre än 7cm. Färgen vill jag ska vara nude, grå eller ljus brun för att de ska passa min klänning. Hittar ingenstans sådana skor. Ska ta en sista gång kanske i morgon och fara till stan för att kika runt. Tänkte jag skulle få med smakråd. Någon frivillig som vill komma? Hör av er! ;)

Tittar lite på smycken också, och har kommit fram till att örhängen + ringar (eller armband) för göra utsmyckningen. Så blir att hitta något sådant i "shopping Vasa" också. GAH, snart får man veta det riktiga resultaten i studentskrivningarna!!!!

Sitter annars och försöker klippa ihop det lilla klippet från gårdagens hoppande, men hittar ingen musik som passar.. :/


 

 


3:e Maj 2010

God morgon alla sjusovare!

Har precis sigit upp efter min skönhetssömn. Idag ska jag försöka vara aktiv och endast läsa på inträdes prov (till skolor jag inte ens vill in till längre).. Så idag kommer jag absolut inte ha något liv över huvudtget!!

T är dessutom första dagen på jobbet idag, så jag ska också leka husmor och fixa ihop lasagne tills han kommer hem (blev ju aldrig någon lasagne när jag skulle göra den i fredags).

Nu ska jag ta och bädda sängen och göra andra tråkiga sysslor innan jag sätter igång! Tänkte dessutom fara till Ansu en sväng ikväll och kifa bilder från grillfesten så jag kan slänga upp hit!

Ha de gött allt folk!

svar:

Cecci - "men har man borttom ska man nog inte äta vid Kantarellis." Du måst ju förstå att de tar länge en dag som första maj, då det är mycket kunder. Antar att ni inte var ensamma i restaurangen... En vanlig kväll tar det ju inte lika länge. Om man dessutom har bråttom när man är ute och äter så kanske man borde fara till Subway eller liknande istället. Vid lunchtid på vardagar går det ju också fortare.

Men det är ju självklart att jag vet det tar länge att fixa mat på en fullsmockad restaurang. Men vi har varje år varit ute och äta på 1a maj, och det har aldrig tagit så länge att få mat som det tog på Kantarellis, men  när maten väl kom så var den super god! Det är även många bekanta som har sagt att de upplevt det tagit lite väl länge innan maten serverats, och det är även min åsikt. Men maten var som sagt mycket god (huvudrätt som efterrätt), maten var fint dekorerat och själva restaurangen är super fin inred.

Det enda minuset (förutom att det tog länge innan maten kom) var att mamma + en annan man vid bordet bredvid  vårt, fick en mediumstekt biff, fast de beställt en genomstekt biff. Man vill ju ha det man beställt  menar jag. Alla har ju olika åsikter, och detta var min efter mitt besök vid restaurangen:


God mat, lååååångsam service, passligt pris och fin restaurang i övrigt.
Men är du vrålhungrig ska du vara beredd att sitta och vänta medan snålvattnet rinner för dig när delikatesser serveras till borden runt dig. Men Kantarellis borde ändå vara ett alternativ för den hungrige som har tid att vänta!

Middag på Kantarellis på 1 maj 2010

Igår var min familj + Thomas till Kantarellis på middag. Det var super gott, men fasen vad länge man fick vänta länge på maten!! Vi väntade 1 timme på maten och ca 20-30 min på efterrätten. Gott var det verkligen och prisvärt, men har man borttom ska man nog inte äta vid Kantarellis.

 

Den goda efterrätten, kameran på telefonen är inte den bästa som ni ser..

 

 


2 maj 2009 (söndag)

Tjeenare!

Nu är jag helt slut! Steg upp 10 i morse och låg ett bra tag kvar och myste, men sen var det dags att stiga upp och äta frukost och bege sig mot stallet. Jag hade nämligen en hopplektion med Eila-Beliuuz. HAHA, jepp ni läste rätt, jag skulle hoppa. Det var askul, men fanken så dålig jag är på hoppning alltså, haha! Jag blir så in i det att jag glömmer bort att rida, jag åker bara med, vilket leder till att det blir allt för långa galopp, rivningar, fel galopp efter hindern osv. Lena var med hon filmade, så ska väl slänga ihop ett klipp snart och visa för er.

Konstaterade att jag helt klart är en dressyrmännsika, men skoj är nog hoppning för det, men det var bara små hinder vi hoppade idag ca 40-50 som vi hoppade, men det är ju inte höjden utan tekniken man borde träna på ändå så. ;)

Nu ska jag ta och gå och duscha, luktar apa just nu, svettades som en björn med vinterpäls på sommaren ;)

hörz!!mysig hemmakväll för 2

Har precis kolla färdigt Scary movie 2 med min sexiga pojkvän. :) Den var helt perus bra, enda ur den serien som jag inte sett, men nu kan jag stolt säga att jag har sett alla filmer ur scary movie. Vi har laddat upp med iskall Coca Cola, och ska nu fortsätta kolla 24.

Är kanske första lördagen på 4-5 veckor som vi tar det lugnt och har kvalitets tid med varandra. Tycker jag är asmysigt. :D

Nu ska jag luta mig över mot min sötis här bredvid och pussa lite på honom innan vi börjar se 24. Hoppas ni haft en fin lördagskväll, och framför  allt en asskojj Vappen 2010!

Pöss o krääm!
suck suck suck!!

Alltså jag är helt i panik, jag hittar absolut inte mitt KÖRKORT!! Trodde jag hade det i min plånbok igår, men det visade sig att det inte fanns där, och jag har INGEN aning vart det är! Så jag fick använda mitt pass igår för att visa min identitet (är 14 år på kortet och ser tu som en hund haha!).

Dett betyder jag inte får köra bil före jag har ett körkort igen OMG!!!!! Måste lösa detta på något sätt, har sådan ångest över det att jag går sönder!


Glada Vappen!!

Nu har jag vaknat och sitter i sängen och varvar ner efter en varm dusch! Går kvällen var mer än lyckad, den var suverän! Jag hade så kul att jag glömde ta foton, men vet att Ansu tog några på förfesten så ska kiffa några av henne senare. ;)

Idag är det först maj och torget kallar för monga, men jag struntar nog i det och försöker ta igen mig ett tag. Vi ska som traditionen är, fara ut och äta med familjen + pojkvänner på restaurang idag, MYYYS! Vet inte vilken tid ännu bara.

Hade ni en bra valborg??RSS 2.0