2011-02-21 @ 19:38:51










Båda är helt slut o trötta, bara degat i sängen o soffan idag. Som tur hade vi mat att värma upp så vi behövde inte kocka alls idag. Nu på kvällen har vi kikat på Dexter, en serie Thomas har introduserat för mig, helt OK. Men inte någon jag känner "OH, den vill jag se mer av!". Ett avsnitt kvar nu, så det är spännande!

Har ni några bra serier som ni rekommenderar?? Har börjat kolla nästan alla serier nu ;)



Kommentarer
Postat av: maria

kolla in my so called life, en gammal serie som jag växte upp med i högstadiet - love it!!!

2011-02-21 @ 20:56:30
URL: http://onedayinthelifeofjewel.blogspot.com
Postat av: Emma

O, I love Dexter. Det är underligt, egentligen gillar jag inte liksom helheten o själva konceptet, men tillika fastnade jag, en underlig förkärlek till alla skådespelarna.. hm, men ge andra säsongen även en chans! :) en annan serie som joel nu ha tvinga mig att börja se är Breaking Bad. Patetisk men ändå helt humor att se :P handlar om en familjefar som jobbar som kemilärare o när han får höra att han har cancer vill han spara ihop pengar åt sin familj ifall han dör, så han börjar koka ihop knark blir kriminell :P ha d fint i sjukstugan!

2011-02-22 @ 06:56:03
Postat av: Madelaine

MadMen har vi börjat kika på i detta hushåll. Har tyvärr bara hunnit se ett avsnitt så lite svårt att säga saker&ting om serien :) 90210 följer vi också, kul att de har me lite av de gamla skådespelarna också. Hellcats rekomenderar jag också!

2011-02-22 @ 08:44:17
URL: http://myoneandonlyway.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0