2010-09-02 @ 14:21:29
Jaa-a det finns inga mildare ord! Jag hade tandläkartid i Smedsby idag, så jag åkte i godtid och tänkte "Yes, idag får jag säkert ta bort rälsen bakom tänderna!". Så när jag satte där då och väntade på min tur i väntrummet läste jag Allers och pratade med en stallkompis som råkade vara där.

Alla tycktes få gå in före mig så jag började bli osäker på om jag hade tagit fel på tiden? Så efter 1 h av väntan gick jag och fråga kanslisten vad som dröjer, så då berättade hon att när det är operationer kan det ta en tid, men att hon kunde gå o fråga hur länge det skulle ta och att jag skulle bli sjukskriven resten av dagen. Så jag frågade "Sjukskriven? Varför det?". Så kollade kanslisten på skärmen o berättade att de skulle dra ut visdomständer och operera mig.

Jag fick ju en smärre chock och visste inte vad jag skulle säga, men vi kom nu fram till sist att jag inte behövde opereras idag att jag skulle gå in och prata med specialisten, så jag gjorde det då och hon förklarad varför jag skulle borda ta bort vidsomständerna. Det enda jag hörde att hon sa va "inflammationer, nerver, livsfarligt, svullnad, penicillin, värk, äta kallt, kan bli värre.." osv. Så ni kan ju tänka er vem som blev helt super rädd.

Jag ser inte fram emot det, men i oktober eller november kommer jag då få en kallelse och hamna att dra ut visdomständerna. Jag är så jäkla rädd nu när det kom fram på det här sättet!!




Kommentarer
Postat av: Michaela

Inte för att göra dig ännu mer upprörd men det var min visdomstandsoperation som ledde till att jag blev inlagd sen och såg ut som en hamster... inte trevligt alls. Fast det är jätteovanligt att de går så. Kommer nog gå bra för dig! :) Hur har de första skoldagarna gått?

2010-09-02 @ 14:41:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0