2010-12-14 @ 22:30:22
Var 1 timme före stängning till Lindex och köpte ny bh och undisar + ett super nice halsband. Jag brukar tycka om att gå i butiker och kolla o prova, men idag mådde jag bara illa och tyckte det var en plåga.

Jag blev bara så förtvivlad som vanligt när det kommer till korsetter eller bustie (eller vad de nu heter). De har alltid bara kuporna A-C  i snygga modeller, jag menar inte är kupstorlek D så ovanligt??!! Så förstår inte varför vi som råkar ha D eller större måste ha så svårt att hitta söta/sexiga underkläder.. Så jäkla frustrerande, jag vägrar köra mormor-style ;)

Har ni alltid lätt att hitta underkläder? Vet ni i så fall någon bra hemsidan eller butik var man hittar snygga undisar??

Men hur som helst fick jag inhandlat det jag behövde, sen blev det en sväng via citymarket o köpa kattsand (15 liter, haha) + kattmat, så nu är Leo nöjd!


tycker det är hel ok när man paserat 50+, men inte som 20-åring!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nope, samma problem här med D-kupan...

Jag anser inte heller att jag har för stora bröst för att de ska gå att göra snygga BH:ar i den storleken :) åtmn för mig så behövs det inte mommo-size, utan bara lite större än C kupan. Är man normalviktig och använder nån form av hormonellt preventivmedel, så är ju resultatet ganska lätt D-kupa.. så man kan ju fråga sig varför de inte finns ett större utbud, bara me tanke på hur många som äter p-piller tex.. :)

2010-12-14 @ 23:09:36
Postat av: Annu

Precis! Alltså det finns nog bh, men inte på samma sätt som kupa A-C, blev så arg igår bara då jag kollade på 4 st minst som jag tyckte var snygga men hade bara till C. :/

2010-12-15 @ 08:48:54
URL: http://theannu.blogg.se/
Postat av: Catta

nä, jag har oftast svårt att hitta. Men tycker Lindex har det bästa utbudet av bh:ar med större kupa som ändå ser bra ut. H&M är riktigt dåliga när det kommer till annat än A-kupa typ. Detta gäller enligt mig inte bara Bh:ar... För att deras kläder ska sitta snyggt ska men helst inte ha annat än tonårs-myggbett till bröst...

2010-12-15 @ 13:26:24
Postat av: Christina

Jag har också samma problem. Tycker det är väldigt jobbigt när man skall tvingas köpa de neutralfärgade som svart,vit eller beige för att det är typ de enda som finns i D-storlek. Kanske skulle de ha på specialunderklädsaffärer.. Men då blir de ju skitdyra igen. :/

2010-12-15 @ 16:53:14
Postat av: Annu

Hittade en hemsida som sålde snygga underkläder för ok pris, men såklart gick de inte att beställa till finland.. Kanske borde sluta med p-piller så man hittar någon bh om brösten blir mindre då??!!

2010-12-15 @ 22:29:19
URL: http://theannu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0