2010-08-15 @ 17:51:31
Nu har jag sagt hejdå till T. Fy fan va jag tjutat, och tjutar ännu. Visst var jag medveten om att det kommer vara jobbigt, men inte så här!

Tänker inte vara aktiv här nu mera ikväll, tänker lägga mig ner i soffan och kika på en film och texta Thomas hela kvällen och berätta hur mycket jag saknar honom.. :(



Kommentarer
Postat av: angelica

oj hördu jag har samma problem ja trodd ja sko kunna ta de riktit bra men de går int en sekund utan att ja tenker på han, fyfan de e nog en av di jobbigaste saker jag gjort , men hoppas man klarar av det du också :) och det är ju flera som klarar sånt här och det tror jag också att vi klarar bara man blir van att det kommer vara söhär ett tag , men du ska sköta om dig :)

2010-08-15 @ 18:45:00
Postat av: natta

nåmen lilla vän! <3

2010-08-15 @ 20:58:48
Postat av: gunilla

Ja livet e inte alltid lätt.Men i morgon känns det bättre,jag låter som en gammal kärring nu,men det e sant.När dagarna går å vardagen tar vid så känns det bättre.Du har ju söta Leo att ta hand om.Å din skola,å så har du resten av familjen,ett stenkast ifrån,å släkten ett lite längre stenkast ifrån.Kram.

2010-08-15 @ 21:11:29
Postat av: Annu

Angelica - Jo jag hörde det att Jocke sku fara till Åland (visst var det dit?). Så jämför man med dig borde jag bara hålla käften o sluta gnälla ;) Nä men det är jobbigt. Jag trodde aldrig jag skulle vara flickvänsmaterial, eftersom jag vill stå på egna ben och inte vara beroende av andra osv. Men nu vill jag inget annat än vara med den där jäkla tönten! Vi får ta depp-kaffe-talk tsm haha!



Gunilla - Jo jag vet det blir bättre, att jag bara är lite martyr nu i början, men ny situation så vet inte hur jag ska anpassa mig ännu riktigt till den när det känns jobbigt att vara ifrån den man tycker så mycket om.

2010-08-15 @ 22:27:34
URL: http://theannu.blogg.se/
Postat av: angelica

jo de sko han, haha janå me ja ska nu bara stå ut i ett halft år så flyttar ja dit men ett halft år e myki för mig ennu till då ,man e van att va tillsammans 24/7. Men nog tror jag att vi klarar av denna situation elä ja vill iallafall tro de , enda som e so jobbit e att man vet att man int kan träffas fast man sku vila de. Janå de stämmer ju att man blir beroende av andra men kanske de e bra , men int i dehär tillfälle kanske ;) haha janå de sko ju va nå , nä men de sko va skönt ti bara prata för jag tycker det här förjävligt om jag får säga , ja tenkt att ja sko klar av två veckor nu före han kommer och hälsar på men nu sitter jag här och planerar varje dag så att ja int ska ha en enda sekund utan att ha något att göra annars lämnar jag bara o stirrar i väggen som int heller e så bra . Så i helhet va de väl nog inte söhär jag hade planerat , men visst tycker om idén me depp-kaffe-talk , då kanske man sko kunna kom på nå positivt i de hela ;)

2010-08-16 @ 09:46:53
Postat av: Annu

Jahaa, du ska riktit flytta dit. Va ska du jobba/stureda där?? :) T skickade precis att han får komma hem redan på torsdag kväll, men såklart jobbar jag ju alla helger nu i Augusti :(



Haha, det är bara att komma på depp-talk-kafi-stund till mig o Leo, försöker på samma sätt ha ngt att göra nu i början så man inte ska sitta o tycka synd om sig själv o göra omgivningen irriterad på en, haha! ;)

2010-08-16 @ 09:57:00
URL: http://theannu.blogg.se/
Postat av: angelica

jo jag fundera de ,eftersom joakim ska studera i 4 år och troligen slipper han int ti vasa tibaka, hödu ja flyttar ju dit där vi penkkis så sekert ska ja söka jobb , ha vari skoltrött i 2 år nu så kanske de löns me ett mellan år + att ja int rikti vet vad jag skulle vilja bli.aijaa denhär torsdagen ? fan va lyx ja får först träffa joakim om 2 veckor :/

ja de skulle ju vara trevligt när sko du had tid då ?du bor väl vi tegelbruksgatan elä joakim sa nå sånt då han bruka parkera där :D jaaa då e vi på samma spår , nä men de e ju början som e svårast man sko måst bli van med att de ska va söhär ett tag , men ja ha no int fått de in i mitt huvud ennu heller , kommer väl att ta ett tag ( ett halv år ) ;) nä men tycka synd om sig själv jo no måst man ju tyck synd om sig själv vem ska man tyck synd om annars he va ju vi som blev kvar här i vasa + att de va ju int vi som vald dihe besluten så no e de ju ganska synd om oss :)

2010-08-16 @ 12:10:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0