2009-03-11 @ 17:43:57
Alltså inatt har jag sovis aslänge, vet inte när jag senast sov såhär länge! hela 10.5 h (!!!) Sen vakna jag hela 2 minuter före klockan ringde, så 08:28 vaknade jag o va super pigg! Steg upp satte bröd i ugnen, gick o valde kläder, borstade håret och fixade det, tog ut bröden, åt, borstade tänderna, sprang till bussen o höll på att missa den (men gjorde inte det).

Skolan va rätt trög, men helt bra ändå. Hade helatiden ngn som ville hålla mig sällskap (dock via textmedelanden) så timmarna gick rätt fort. Men på psycka gjorde vi ett litet test (om man ville) som e med i vissa IQ test, förstod bara ena (hade 3 "test") så jag gilla inte timmenm för jag e inte korkad, e bara inte så bra me följder av siffror, bilder är jag bättre på.

Sen hade jag 30 min på mig att fixa nytt bankkort, ta ut pengar, springa till Karisma o "visa upp mig" o få info om kommande show, sen till Gros o köpa plastfickor. Jag var duktig och hann allt detta på 20 min.

Nu ska jag börja gå o äta nå lite, för sen ska jag iväg och öva till Fashion Showen, det ska bli så kul, ser så fram emot den! Tror Kati är rätt nöjd med mig o Kajsa då vi får va med i så mycke grejer nu mitt i allt! :) Så kul att va me Kajsa i showerna också, för många blir så bitchiga o avundsjuka på varandra om ngn får fler shower att vara med i, men Kajsa o ja e glada för varandra! :)

Skulle se Mirrors annars igår, men när jag satt på mig hörlurarna o kurat ner mig i sängen o tryckte på Play så började det med svart ruta i ngr sekunder samtidigt som ljudet kom på (läskigt sådant), o sen när bilden kom fram med en springande man tryckte jag snabbt av, ca 3 sekunder hade gått av filmen o jag va skit rädd!! Så bestämde mig att jag sparar den tills ngn kan se den med mig o jag har ngn att gömma mig bakom el sitta i famnen *fniss*.. Förstår inte varför jag inte kan inse att jag inte ska se skräckfilmer.. Men då jag ÄLSKAR kicken man får av att vara rädd, adrenalinet, pulsen o de. Folk som ser filmen med mig tror jag dock inte njuter lika mycket tyvärr (har en förmåga att skrika lite).

Men nu som sagt ska jag skynda mig till köket för att hinna käka ngt innan jag ska gå upp och ner i trapporna med Kajsa hele kvällen *fniss*.

Klappar på era fina rövar! :)


Bilden e från 2006


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0