2009-03-20 @ 12:49:11
Gah idag har det varit jobbigt! Skolan gick smärtfritt, men så skulle jag fara o ladda mitt busskort o då funka inte mitt Visa Electron kort då jag skulle betala (fick nytt i förrgår). Orsaken till varför detta var ett problem var att damen i kassan hade redan fyllt på kortet, så hon kunde ju inte ge tillbaka det till mig. Så jag lämna kortet där och sprang till närmaste bankautomat, och det visade sig jag hade 5.90 euro för lite på konto. Så jag ringde till pappa men han var i Kristinesstad så han kunde inte hjälpa, Ina är i Sverige och jag hade inte mitt kontonr så hon kunde inte hjälpa, mamma svarade inte i tel likaså Annika. Så fick ta och ringa Victor (Inas geniala idé) som tur hade lunch så fick låna pengar av honom. I det  här läget hade jag missat bussen jag skulle ta hem, men tänkte bara jag får laddat det där jävla busskortet så slipper jag med nästa buss hem iallafall (det hade nu gått 25 min). När jag kom in igen där var man laddar busskortet igen så sa jag stålt "Nåjaa!" och tänkte nu ska det väl gå, men nepp kortet ville inte helst spotta ut hälften av beloppet det var frågan om, så jag fick lov att köpa månadskort som inte alls är lönsamt för min del.. Jag hade inga kontanter att betala bussen med och busskortet var tomt så jag måste ha det laddat. Men nu är jag hemma iallfall som tur är! Så nu har jag 0.85 euro på mitt konto (hoppar av glädje NOT).

Men på bussen hem var det ett par super söta ungar som gjorde mig på så bra humör. Skrev just hela storyn om dem (varför de gjorde mig glad), men det blev så långt och flummigt att det får räcka med att de var super söta o gick kanske i 3an o den ena va FAKTISKT tillsammans med en som gick i FEMMAN, det var tydligen viktigt att berätta det HÖGT, kanske för att verka stora ellr colla inför mig(?). Haha söta var de iallafall och jag satt o log hela vägen hem! :D

Men nu ska jag ta och gå o käka, sen till stan en snabbis med mamma sen Sportis match med Andreas o Lasse! Hoppas inte Sport förlorar nu då bara, för de har alltid förlorat då jag varit o kika!!

Men joo, maten kallar!

Klapp, hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0