2010-09-30 @ 13:16:44
Igår var det exakt 4 år sedan jag gick min första modeshow! Det var när jag var med i en manekängskola för att stärka mitt självförtroende som 15-åring med Helen Hirvelä och jag hade 5 ingångar.

Jag bar kläder från Indiska, Esprit, Marimekko, Womena och Helens eget märke Hirvela by hand. Jag minns hur jäkla nervös jag var eftersom jag aldrig gått i klackskor före den dagen. Jag var så jäkla nervös att jag inte hade någon matlust under hela dagen, så i sista ingången när vi gick ner för trapporna i Rewell Center så svimmade jag o "vaknade" av att jag slog i marken så jag steg snabbt upp o fortsatte gå. Det ironiska eller vad man ska nu kalla det var att det första jag tänkte var "fan förstörde jag silkeskjolen nu??". Backstage orkade jag inte stå på egna ben så blev matad choklad.

Vi hade samma show 2 eller 3 gånger den dagen (minns inte helt säkert), och vi hade inte övat hur snabbt man skulle byta om innan, så jag hade absolut ingen aning om hur jävla snabbt kläder skulle rivas av o slängas på SNYGGT. Så när jag gick med mina svarta byxor, svarta topp och blåa jacka från Marimekko så hade jag tydligen inte lagt på toppen helt, så ena bröstet/bh'n var framme (tur jag helst hade bh då, har inte haft det under shower efter den showen), så jag minns hur Helen skällde på mig efter showen. Men det var bara bra, efter det har jag alltid skött mig när det kommer till att ha allt på sin plats, hehe.

Oooh, jag blir så nostalgisk när jag tänker tillbaka på den dagen, det är absolut bästa showen ever, det är också orsaken till att jag älskar låten Sexy back av Justin Timberlake, för sista ingången i hela showen var för Heléns märke och var till just den låten. Ni anar inte hur roligt det var!Fredag 29.9.2006. Fan va smal jag var? Kanske borde börja träna mera nu när jag ser hur skinny jag kan vara, hahaKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0